A valódi viták otthona

Reflektor

Tálos Lőrinc: A KGB a Fidesz szolgálatába állt

2016. október 11. - szénhidra

stinky.jpg


Sokak meggyőződésével szemben a potenciális ávós nem arról ismerszik meg, hogy Népszabadságot járat, hanem arról, hogy gazdasági és nem politikai döntésnek tartja a Népszabadság kiadásának felfüggesztését. Bizonyára meglepi önöket, de még mindig létezik a MÚOSZ.

Arról a szervezetről beszélünk, amely mindig is Aczél „áldozathibáztató” Endre teniszzoknijának szagát árasztotta és egyetlen „szakszervezeti” tevékenysége hosszú ideje annyi volt, hogy üzemeltette a tihanyi újságíró üdülőt. (Persze az ismerősöknek és a kiválasztottaknak.) Na most ennek a kádárista csökevénynek a jelenlegi elnöke, akiről a legfontosabb életrajzi adat az, hogy „1977-ben került Moszkvába, ahol négy évig dolgozott az MTV tudósítójaként” lenyilatkozta a HírTV-nek azt – szigorúan a szakmán belüli szolidaritás jegyében –, hogy a Népszabadság kinyírása gazdasági és nem politikai okokból történt, amellyel csodásan felzárkózott a Fidesz idevágó kommunikációjához. Azt azért még hozzátette, hogy „hónapok óta lehetett tudni, hogy a lapkiadót eladják, így előbb is léphettek volna azok, akik most sajnálják, hogy korábbi formájában megszűnik a Népszabadság." Tóth egy valamit biztosan megtanult mesterétől, az egyes visszaemlékezésekben megbízható sztálinistaként jellemzett Matúzné Rózsikától, a pártállami tévéhíradó anyjától. Azt az attitűdöt, amely a hatalom és az elnyomott konfliktusában mindig a hatalom mellé áll, amely szerint az „áruló Kohn eggyel felettünk lakik”. Szakmai érdekvédelem, az.

Minden, amit tudnod kell a jelenlegi Fideszről összefoglalható két megállapításban: utoljára Czinege Lajos szerette ennyire a helikoptert, és utoljára az MSZMP támaszkodott Tóth Károlyokra.

 

 

Te követed már a Reflektort a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr3111788775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása