A valódi viták otthona

Reflektor

Tessék, itt van 1,3 milliárd, ti kis csalók

2016. december 22. - szénhidra

oro.jpeg

Hollik István (aktuális, kamerák elé kihelyezett kormányzati beszélőgép) szerint a kormány erősebben fogja vizsgálni a roma önkormányzat körüli pénzeltüntetési paranormális jelenséget (bár eddig is ott ült a seggén az ügyészség és nem csinált semmit, majd pont ezután ugye…), de egyszerűen nem hagyhatta adósságban vergődni az Országos Roma Önkormányzatot és egyegészháromtized milliárd forintot ad neki. Tessék, itt van. Annak a csoportosulásnak, aminek korábbi vezetője Farkas Flórián irányítása alatt másfél milliárd forintot tapsolt el a semmire és ami vezetőjének bujkálását mintha segítette is volna fent nevezett ügyészség semmittevésével. Mert hogy a hazai cigányság abból egy fillért nem látott, azt látjuk. Mert elcsalták.

Szóval a kormány nem hagyhatta.

Az elcsalt pénzeket kifizeti a kormány, de Questorra, kunmediátor-marcsikára, devizahitelre, metróra, kistelepülésekre, krétára, tüzelőre, kórházra élelmiszerre és még ilyesmikre nem ad a kormány, mert a segítségre számítókat nem sajnálja meg. Ilyen világ ez, ők nem érdemlik meg, a bűnös meg futhat szabadon, na!

Csarnó Ákos

 

Te követed már a Reflektort a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr312066979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Parasztlengő az imperialistáknak 2016.12.22. 23:11:40

cigány durva is lenne ha nem csalna lopna hazudna

viszont ha nem kaptak volna cigánysegílyt akkor orbán náci lenne

és mivelhogy a szoci szavazók (olvasók hallgatók) már a kutyát nem érdeklik itten, orbán a cigókat választotta - helyesen
süti beállítások módosítása