A valódi viták otthona

Reflektor

Rezsi Szilárd gyáván falazott a titkos orosz adathalászásnak

2017. április 10. - baum

1_focuspoint_926x504.jpg Ellenzéki képviselők szerették volna megérdeklődni a nemzetbiztonsági bizottság zárt ülésén az Alkotmányvédelmi Hivatal főigazgatójától, hogyan is futhatott orosz Yandex nevű technológiai cég kódja a kormány nemzeti konzultációs honlapján.

 

Relevánsnak tűnik feltenni egy ilyen kérdést nemzetbiztonsági szempontból, ugyanis az orosz cég kódjának segítségével az orosz államhoz kerülhettek a honlapot használó magyar állampolgárok személyes adatai. Azt is lehet állítani, hogy orosz titkosszolgálati adathalászás zajlott, mely súlyosan sértette a magyar emberek személyiségi jogait. Megannyi kérdés tolul föl: volt-e magyar kormányzati segítség ehhez? Ha nem, akkor ki a felelős, hogy Vlagyimirék kutakodhattak az adataink között?

Talán kijelenthető, hogy ezen kérdések megválaszolásának legjobb helye egy parlamenti bizottság, hisz az országgyűlés hivatott őrködni elsősorban azon, hogy biztonságban érezhessük magunkat alapvető jogainkat illetően.

 

Azért is fontos lenne kideríteni az igazságot, mert a nemzeti konzultáció honlapján ott áll feketén-fehéren, hogy a közölt adatokat az adatkezelő külföldre és harmadik félnek nem továbbítja. A tények viszont azt mutatják, hogy dehogynem. 1_2.jpg

 

Nos.

 

Az ellenzéki kérdések elhangzása után Németh Rezsiharcos és Sorosugrató Szilárd bepöccent, és Szél Bernadett Facebook-bejegyzése szerint „Németh és a fideszes képviselők határozatképtelenné tették az ülést - ezzel ellehetetlenítették azt, hogy a szolgálatok tájékoztatást adjanak az ügyről.” Vagyis az történhetett, hogy Szilárdunk megmondta a fideszeseknek, hogy ki kéne menni, hogy ne lehessen kérdezni a titkos orosz kódról.

 

Ugye az megvan, ha a politikus el akarja sunnyogni, hogy egy ügyet tisztességesen kivizsgáljanak, akkor minimum megkérdőjeleződik, melyik csapatban játszik. Jelen helyzetben az kérdőjeleződik meg, hogy az országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának kormánypárti tagjai a magyar államot, a magyar emberek érdekeit képviselték-e, vagy az ellenoldalét, Vlagyimir Putyin Oroszországának titkosszolgálatának érdekeit.

 

A mai nap botrányos eseményeiből leszűrhető, hogy Németh Szilárd nem képviselte a magyar érdekeket.

Nuszbaum Tibor

 

 

Te követed már a Reflektort a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr612414957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2017.04.11. 07:23:04

Ez a teliszart búvárruha szerű alak, csak folytatta azt, amit a lex CEU-val elkezdtek kiárusítani Magyarországot Vlagimír Vlagyimírovicsnak. Remélem nem kapnak tőle annyi pénzt, hogy eltudjanak menekülni innen, amikor jön a számonkérés.

Ma Baker 2017.04.11. 08:54:35

Már megint az oroszokkal riogatás. Az USA-ban sem jött be. Sőt nem is volt megalapozott.

Parasztlengő az imperialistáknak 2017.04.11. 08:57:32

bajszos SZAR

bajszos SZAR

bajszos SZAR

Thunder_th 2017.04.11. 09:12:23

@Ma Baker: Semmiféle riogatás nincs. Arról van szó, hogy benne van az adatvédelmi tájékoztatóban, hogy nem küldi tovább külföldre. Továbbküldte? Igen. Meg akarta tudni a bizottság? Igen. A fideszes patkány és csapata nem akarta, hogy a nemzetbiztonsági bizottság bármilyen információt is kapjon az ügyről? Igen.
Ezek a tények. A további puszta konzekvencia: Olybá tűnik az országnak egy igazi aljas nemzetellenes kormánya van, aki külföldi érdekeket szolgál ki.

McKinney 2017.04.11. 09:14:19

azt már felcsúton is jol tudják hogy a bőrgolyót rúgni kell, még ha csak néha is sikerül eltalálni.
igenám de ha fossal van töltve, ki merne belerugni?

Parasztlengő az imperialistáknak 2017.04.11. 09:22:46

Ott baszta el Orbán hogy feloszltták a 64 vármegyéseket!

64 azokból simán agyonverte volna a tegnap esti 1000 buzeránst, többet elő nem gyönnének!

high up! 2017.04.11. 09:35:24

Érdekes, hogy minden diktátor megtalálja magának a hasznos hülyéit, akik gondolkodás nélkül végrehajtják az elmebajos vezír parancsait. És ezekből a szellemi nyomorékokból mindig lesz, olyan nincs, hogy ne egyszer csak kifulladna a felhozatal.

A magyarjának jelenleg itt van a kóros paranoiás elmebajban szenvedő Orbanszku, akinek az elméjét naponta támadják meg a Sorosok, norvégok, brüsszeliták, demokraták, liberálisok, civilek és mindenki.
Már az egész ország tudja és látja, hog Orbanszku eftárs súlyos elmebeteg, de a fidesz ahelyett hogy kórházi kezelésre utalná be a vezírt, inkább megkeresi a leghülyébb tagjait és kirakja őket a nyilvánosságra Orbenszku eftárs súlyosan beteg elmezavarainak a felmondására. Ezt hívják a fideszbolsiknál sajtótájékoztatónak.

Ez a 120 kiló disznózsír kiválóan alkalmas a feladatra, hogy naponta adja az eke hülyéjét, szerintem ennek se apja, se anyja, se rokonsága, akik megsúgnák neki, hogy Szilke, te tényleg ennyire leépültél agyilag?

FOLYTASSUK!

bigdata 2017.04.11. 09:38:57

A yandex és az fszb közötti együttműködés csak eshetőség. Az viszont biztos, hogy valaki a kormányzat környékéről létrehozta azt a yandex accountot, és megkapta a konzultációs oldal kitöltőinek minden adatát, anonomizálatlanul. Amíg a sajtó és az ellenzék az előbbin rugózik, addig az utóbbi, a ténylegesen megvalósult "adathalászat" elkövetője biztonságban van.

bkkzol 2017.04.11. 09:43:13

Most ki? Min csodálkozik? Az összes számítógépes cég, google... mind adathalászatot folytat.

2017.04.11. 09:45:48

Ez az előemberarcú rezsiszilárd egy szerencsésebb történelmi fejlődésű országban esetleg egy útépítésen, hulladékégetőben, sertéstelepen dolgozhatna, ha kicsit visszavenne az arcából és nem agresszívkodna meg hepciáskodna.

A társadalom válságának jele, amikor a társadalmi rétegek alja, a leülepedett szar felkavarodik és a hatalom közelébe jut. Stílus, intelligencia, felelősségérzet, empátia, megfontolás, önkritika kidobva az ablakon.

@Ma Baker: de hát itt senki se riogat, csak van egy ténykérdés, hogy az adatok orosz szerverekre lettek elküldve. Az adatvédelmi elvekre szarva. Erről akartak kérdezni az ellenzékiek. Pont, hogy ne legyen pánik, riogatás, a kormány tisztázhassa az ügyet.

Az USA-ban teljesen más volt a helyzet, ezt te is tudod te takonygerincű! Ott az oroszok hekkeltek demokratákat, amihez semmi köze nem volt Trumpnak, hiába akarták rátolni. És nyíltan lehetett beszélni a kiteregetett Clinton-szennyesről, az e-mailekről, emiatt bukta is a választást Clintonné.

Ha azt írja a miniszterelnöki kabinetiroda, hogy nem küldik külföldre az adatokat, aztán mégis, az hazugság, jogsértés.

Ha nem lenne mit rejtegetni, akkor Bunkósbot Szilárd válaszolna.

Én ha Magyarországon vállalkozást vezetnék, akkor még takarítónak se vennék fel egy ilyen embert. A Fidesz-kormány alatt meg politikus lehet belőle. Ha rezsiszilárd nő lenne, akkor megkérdezném, hogy kinek a faszát tisztelhetjük benne, hogy ilyen pozícióba tették.

Gekko 2017.04.11. 09:52:47

@Parasztlengő az imperialistáknak: Bármikor szívesen látlak. Írj nyugodtan, és ha van érvényes tagságid + orvosid, rendezek neked egy full contact háziversenyt, így büntetlenül agyonverhetsz. Csak aztán ne legyen sírás a vége. Ostoba.

Parasztlengő az imperialistáknak 2017.04.11. 09:53:09

@karandash: Obama hallgatott le mindenkit nem Putyin meg Orbán, ezek a szomorú tények!

Parasztlengő az imperialistáknak 2017.04.11. 09:56:30

Az a lényeg 9% lesz az SZJA!

Kit érdekel rezsiszilárd meg a CEU? Meg vagytok ti zakkanva teljesen? Idióták!

2017.04.11. 10:03:16

@bkkzol: látom te se érted mi a fasz folyik itt.
Azt írták a Miniszterelnöki Kabinetiroda adatvédelmi nyilatkozatában, hogy nem továbbítják külföldre az adatokat.
Ha a google-nél, facebook-nál regisztrálsz accountot, akkor leírják, hogy mit csinálnak az adataiddal, azt leokézod.
Amúgy eleve az EU-ból nem lehet csak úgy polgárok adatait kicsempészni a hozzájárulásuk nélkül. A miniszterelnöki kabinetirodában láthatólag digitális analfabéták ülnek. De ez a jogról is szól, jogászból meg van ott elég, de láthatólag azok is csak felveszik a fizetést, semmihez se értenek.

2017.04.11. 10:09:01

@Parasztlengő az imperialistáknak: Putyin is lehallgat, a kínaiak is ki-be járnak minden rendszerben. És Hussein Obama is lehallgatta még Merkelt is.
Ez a baj. Most ebbe a geci csapatba akarva-akaratlanul, talán teljes dilettantizmusuk miatt a miniszterelnöki kabinetiroda munkatársai is bekerültek.

Lehet, hogy te legyintesz, de ez kurvanagy probléma.

Mi a következő baki? Egy nigériai gyémántbánya ügyvédje ír nekik egy e-mailt, hogy örököltek egy bányát és csak tízmilliárd forintot kell átutalni a munkadíjára és máris övék a gyémántbánya?

Parasztlengő az imperialistáknak 2017.04.11. 10:11:31

@karandash: Ja és Obama le is bukott, a többiről meg beszélsz amit akarsz!

Te bajszos SZAR!

bajszos SZAR! bajszos SZAR!

Parasztlengő az imperialistáknak 2017.04.11. 10:16:00

Az ENSZ kezdett most ugatni, de mindenki átlát a baromságaikon!

www.breitbart.com/london/2017/04/10/un-urges-eu-stop-sending-migrants-hungary/

A közvélemény velünk van! Soha nem volt ilyen büszkeség magyarnak lenni a világban, mi vagyunk a lángoszlop, amit követnek a népek!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.04.11. 10:21:23

@Parasztlengő az imperialistáknak: Ennyire nem megy az angol? Legalább az első mondatot dobd be a gugli transzlátorba. :))

metax 2017.04.11. 10:46:50

@The Ghost Wolf: "...csak folytatta azt, amit a lex CEU-val elkezdtek kiárusítani Magyarországot Vlagimír Vlagyimírovicsnak. "

Azt már Pakssal elkezdték.

metax 2017.04.11. 10:54:26

@Parasztlengő az imperialistáknak: "Az a lényeg 9% lesz az SZJA!

Kit érdekel rezsiszilárd meg a CEU?"

A lényeg, hogy 1963-ra befejeződött Magyarországon a teljes villamosítás. Felgyúlt a lámpafény a legutolsó kis faluban is. Ennél fogva kit érdekel így utólag is a levert szabadságharc, a szétlőtt Budapest és az '56 utáni véres megtorlás? Magyarország erősödött akkor is és most is!

morph on deer 2017.04.11. 11:21:17

@bkkzol:
"Most ki? Min csodálkozik? Az összes számítógépes cég, google... mind adathalászatot folytat."

Ugye nem azt akarod mondani, hogy a két dolog egyenértékű?

Itt az történt, hogy a vonatkozó törvények és a saját adatkezelési szabályzatában iértekkel ellentétben pártunk és kormányunk tudtával és beleegyezésével az adataid direkt az elvtársaknál landolnak!
Szóval itt nem kell halászgatni, nagyban kapják az adatokat, kormánysegítséggel!

A gáz az, hogy téged meg sem kérdeznek arról, hogy hozzájárulsz-e ahhoz, hogy Vlagyimír rendelkezzen az anyád nevével, lakcímeddel, stb., annak ellenére, hogy téged biztosítottak arról, hogy ez nem történik meg!
Szóval az arcodba hazudott, és eladott a kormányod, amelyiket ráadásul te még támogatsz is - gondolom nálad ez így van rendjén...

Indriq 2017.04.11. 12:02:43

Egészen pontosan amúgy milyen adatot kellett küldeni, hogy statisztikát csináljanak, és minek? Email cím alapján mondták volna meg, hogy ki mire válaszolt? Vagy hány gmail account válaszolt jól/rosszul?

Gyorgy Nagy 2017.04.11. 13:04:29

Sziszi csepel SZÉGYENE egy igazi PRIMITIV SEGGNYALÓ PROLI. Bukott polgármester.Kinézete: jolakott MANGALICA .

morph on deer 2017.04.11. 14:23:11

@Parasztlengő az imperialistáknak:
"... mi vagyunk a lángoszlop, amit követnek a népek!"

Nabazzmeg...
Miért, mi történt a zászlóshajóval?
Csak nem égett le?
Az is, mint o.g. viktor..!

Csak akkor most figyelj oda, hogy esőben ne indulj el sehova - lehet, hogy a füstjeleket nem követik ugyanolyan lelkesen a 'népek', te kis lángoszlop!
süti beállítások módosítása