A valódi viták otthona

Reflektor

Szánalmas bohóccá kopott ez az MSZMP-ből jött antikommunista barom

2017. április 14. - szénhidra

kl.jpgHosszú ideig tartotta – talán a számos jel ellenére is – magát az a vélekedés, hogy a Fideszen belül két erő, két éles ellentétben álló szellemiség feszül egymásnak. Az egyik oldalon az ifjú titánok, akik elvek nélkül, gátlástalanul teszik a dolgukat, ami nagyjából a pénzek professzionális szintű lenyúlásaként foglalható össze. A szorító másik felén pedig az öreg harcosok állnak (például Áder és Kövér), akik elvek és ideák mentén képzelik el a párt és a kormányzat működését. Nos, legyen szó a színtelen és szagtalan háztáji köztársasági elnök Áderről vagy a zsigeri tuskó Kövérről, jól látható, hogy rég szó sincs itt már semmiféle értékről, hitelességről meg pláne.

(Harmadik erőről pedig végképp, hisz a Navracsicshoz hasonló atlantistákra, a szakmaiságra és a korrektségre értékként tekintő gondolkodókra Orbán nyájában nincs szükség.)

Az, hogy a korrupció intézményesítése, a lopás maximalizása mennyire jól megy, kétségtelen, például így épül meg szépen majd minden ahhoz az olimpiához, ami nem is lesz. Az pedig, hogy Áder még a saját szakértő által megfogalmazott, határozott véleménye ellenére is aláírta a Lex CEU-t, jól mutatja Jánosunk tartását. És persze itt van a drága, jó Kövér úr, ezzel a pitiáner házmesterrel ugyan mit is lehetne kezdeni?

Barmot írtam a címbe, ami könnyen válthat ki megbotránkozást, pedig a szónak számos jelentése van. Ahogyan azt az Értelmező szótár+ (Tinta Könyvkaidó, Budapest, 2007) írja:

  1. (népi, régi) Nagyobb háziállat, általában szarvasmarha. Szólás: Dolgozik, mint az igavonó barom: erejét megfeszítve dolgozik.
  2. (durva) Durva, állatias viselkedésű ember. Te barom!
  3. (durva) Ostoba ember. Az csak egy barom, soha nem ért semmit.

És ebben az esetben, úgy hiszem, ezen jelentések közül bármelyik megkérdőjelezése komoly nehézségekbe ütközik, ha a házelnök úr személye kerül szóba.

Néhány éve még vidéken élő fideszes ismerősök meséltek arról, milyen személyesen találkozni Lászlóval (csak a tiszteletlenség kedvéért használom a keresztnevet) az övéi között. Elmondásuk szerint, olyan volt, mintha az az ember meg a Parlamentben hőzöngő, meglehetősen öntelt, pökhendi, agresszív és ostoba figura két külön személy volna. Pedig nem az, és őszintén szólva a legkevésbé sem érdekel, milyen árnyalt gondolkodású szellem és kedves ember lehetett még néhány éve is Kövér, ha nap, mint nap láthatjuk, hogyan alázza meg a demokráciát, helyezi magát a kisbíró szerepébe ez a mindenféle emberi méltóságától önmagát megfosztó pártfunkcionárius. Ez a meglehetősen és őszintén szánalomraméltó alak, aki az MSZMP Központi Bizottsága Társadalomtudományi Intézete ifjúságkutató csoportjának segédmunkatársából nőtte ki magát antikommunistává, a Soros-ellenesek Soros-ösztöndíjáról nem is beszélve.

Egészen megdöbbentő, hogy milyen sokan hitték vagy próbálták hinni, hogy a derék házelnökbe több tisztesség szorult annál, amit a méltán híres és sokáig tagadott 2002-es köteles beszéde alapján már 15 éve is sejteni lehetett róla. Mára azonban végképp bebizonyosodott, hogy Kövér Lászlótól hiába vártak mást, összességében egyetlen dologhoz ért, hogy a végtelen lojalitással bíró területvédő kutyákhoz hasonlóan igyekezzen mindenkit megharapni, aki vélt területére behatol.

Pénzbüntetéssel fegyelmezni az ellenzéki politikusokat, kitiltásokkal elriasztani az ízlésének nem megfelelő újságírókat, a képviselői mandátummal nem rendelkező pártmunkatársakat? Simán. Mert ez egy ilyen világ, amiben Kövér László a pedellus, aki mindenki fölött áll, aki megmondhatja, kinyilatkoztathatja mit szabad és mit nem, mi ízléses és mi nem, mi jó és mi nem az. Arrogancia és kicsinyesség a két legfőbb ismérve ennek – mondom ezt minden bántó szándéktól mentesen – a szerencsétlennek.

Az LMP-seket márciusban azért büntette, mert felirattal ellátott képeket tartottak fel, amire korábban hiába kértek engedélyt. A szövegek ezek voltak:

Orczy-kert előtte, utána

Dagály strand előtte, utána

Hajógyári-sziget előtte, utána

Ezzel szerették volna jelezni, hogy a hatalmas építkezések, melyek során nem csak a felhasználásra kerülő milliárdok sokszorozódnak, de az ígéretek is rendre hazugságnak bizonyultak, melyek szerint szebb és zöldebb lesz minden.

A Jobbikosok egy Mészáros Lőrincet ábrázoló kartonfiguráért (kezében a felirat: stróman) kapták a tockost szintén néhány héttel ezelőtt. Az MSZP-sek Jánosnak merték szólítani táblácskáikon Ádert, mikor arra szólították fel, hogy ne írja alá a Lex CEU-t, a jánosozás meg ugye illetlen dolog. Az egyik legviccesebb (lásd. tragikomikus) történet talán a PM-é még 2013-ból. Ők egy olyan molinót tartottak fel, amire az volt írva: „Nem akarunk olyan Magyarországot, ahol a nagyobb visszaél az erejével és a többség visszaél a hatalmával". Az ügy pikantériája, hogy Orbán korábbi, strasbourgi beszédéből származott az idézet, egyedül az Európát cserélték ki Magyarországra.

Kövér büntetgetési mániája miatt már bukott pert az Emberi Jogok Európai Bíróságán, de láthatóan ez a legkevésbé sem zavarja. A Parlement a Fideszé, az igazság a Fideszé, aki mást gondol, kussoljon.

Persze ne csak az ellenzéki képviselők, hanem azok is, akik kérdezni szeretnének, jelesül a sajtófolyosón és azért, hogy a válaszokat megtudhassák az olvasók is, ne csak az létezzen, ami MTVA vagy Habony-művek. Pofátlan, tiszteletlen embereknek tartja az újságírókat, akiket ott üt, ahol csak lehet. Régóta nem érzi úgy, hogy demokráciában a politikusi munka valójában szolgálat, igaz, jóval inkább a putyini uralkodásra rendezkedtek be ezek a derék hazafiak. Számos sajtóorgánum munkatársát (444, Index, RTL Klub stb.) tiltotta már ki hosszabb-rövidebb időre, hiába mondta ki az Emberi Jogok Európai Bírósága azt is, hogy újságírókat nem lehet kitiltani, itten kérem szépen, ez is a házelnök hatásköre.

Az alábbi videó sokat elárul erről a kiművelt főről:

Jogos lehet a kérdés, mi a büdös rossebet gondol magáról ez az ember, akiről sajnos tényleg elmondható, hogy szánalmas bohóccá kopott az MSZMP-ből jött antikommunista barom, aki hiába beszél folyton tisztességről és illemről, valójában csak egy vicc, igaz, egy nagyon keserű és tragikus vicc.

Legutóbb egyébként Tordai Bencét tiltotta ki örökre a rend kiváló őre. Nem lesz a Parlamentben semmiféle Putyin pincsije, az hót ziher.

Csepregi János

Te követed már a Reflektort a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr2812427055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Estevez atya 2017.04.14. 21:07:00

ahh, csak felidegelem magam

Gazz 2017.04.15. 19:14:20

Kövért alázatra kell tanítani. Neki ez kell a jellemfejlődéséhez.

mh1973 2017.04.15. 19:29:26

Azt hiszik a ner-ükbe ez is belefér, reméljük nem sokáig!

n3spr3ss0 2017.04.15. 19:53:27

KUTYÁBÓL NEM LESZ SZALONNA.

Parajpuding 2017.04.15. 20:13:48

Eljön az az idő, amikor ez a rühes komcsi kutya, akiből nem lett demokratikus szalonna, ki lesz tiltva az ország házából. És élete hátralévő részében annyit ér majd a szava, mint egy fingás a világűrbe.

miért 2017.04.15. 20:16:26

Kövér élő példája annak, hogy milyen közel van egymáshoz a bolsevizmus és a fasizmus! Az ő személyében!

konrada 2017.04.15. 20:32:19

Kövér egy f. sz.

... de ettől még egy hülye gyerek sem hatalmazhatja fel magát arra, hogy tele plakátolja a parlamentet. Az ilyent páros lábbal kell kirúgni..

gigabursch 2017.04.15. 21:07:26

Csak-csak ki néne már nyitni végre a teljes ügynöklistát jelentésestül, tartótisztestül.
De ez sem a narancsnak, sem a vörösnek nem érdeke, mert köztük csak árnyalatnyi a különbség.

Nbl 2017.04.15. 21:23:06

Navosoktól hallottam, hogy a Parlament Kávézóban jövedéki ellenőrzéskor kiderült, h ismeretlen eredetű pálinkát árultak. A vizsgálatot ezek után egy hirtelen jött telefonhívás miatt jegyzőkönyv nélkül felfüggesztették és soha nem lett ügy a dologból. Tessék tippelni, ki volt a felsőbb erő, aki közbenjárt a dolog elsikálása végett.

norbinorbi 2017.04.15. 21:29:04

kommunistává öregedtek a fiúk...ideje nyugdíjba vonulniuk, amíg békével mehetnek

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2017.04.15. 21:48:16

Ha minden alkalommal - akár többször is - az ellenzék provokálná ezt az egysejtűt, tuti 2 héten belül megütné a guta! Látni már, hogy a végső stádiumban van.

Tökönrúgott Feleségek 2017.04.15. 22:32:23

Azért ez az "örökre" húzós. Mikor majd alulról szagolja az ibolyát (remélem, minél hamarabb), hogyan fogja ellenőrizni?

Tökönrúgott Feleségek 2017.04.15. 22:36:36

Mellesleg ezt a sok faszkalapot (gondoljon bárki, bárkire!) is örökre ki kellene tiltani nemcsak a Parlamentből, hanem Magyarországról is!!!

Tökönrúgott Feleségek 2017.04.15. 22:38:37

@konrada: a másik hülye gyerek (pld. ún. házelnök :)) sem tehet meg bármit.

Hajdú Peter 2017.04.15. 22:46:46

Felhaborito, hogy a Kover nem engedi, hogy a Soros segget nyalo balliberalisok a parlamenti ulesterem kozepere szarjanak elo egyenes adasban.
Micsoda fasiszta elnyomas !|

konrada 2017.04.15. 22:48:00

@Tökönrúgott Feleségek: Akármit tényleg nem.
... de az olyan taknyokat kivághatja, aki vendégként plakátozni kezd.
...de persze ettől még ő is hülyegyerek. ;)

sZulamith 2017.04.15. 22:52:19

A hatalom szó szerinti gyakorlása beteggé tesz, a ház elnökén is látszik, rá így hat, mondhatta volna. Ideges, ingerült, pedig lenne pénze idegnyugtató kúrákra:)

Merlot 2017.04.15. 22:55:15

Hajdú Peter: Akinek a nevét itt bitorlod, attól elment a Sarka, te meg menj a repedtsarkú anyádba. Tetvedék fideszes!

Hajdú Peter 2017.04.15. 23:06:09

Jo hallani, latni, egy evvel a valasztas elott a libbantak ketsegbeesett nyusziteset. Kilatastalan nyomorukban, mostmar mindenre lonek, igy szuletnek az ilyen eroltetett blogok.
Esetleg irhatnatok Orban Viktor 60 eve halott dednagyanyjarol is, egy lejarato cikket, mert ha jol tudom, mar csak O maradt ki Orban Viktor ismerosei, csaladtagjai kozul a baloldali karaktergyilkolasbol.

hdnctrl 2017.04.15. 23:38:44

@Hajdú Peter: fáj, hogy a pártod módszereit a másik oldal is alkalmazza?

sinus67 2017.04.16. 00:09:11

@Hajdú Peter: Bizony ez az egyik vonala annak a híres Goebbels-i propagandának! Kedvenc Viktorodtól azért még van mit tanulnia a libbantaknak. urad és királyod (igen, csupa kisbetűvel) a keresztény-kommunista elveihez hűen ragaszkodva, ugyanakkor a propagandistáit és talpnyalóit kihagyva és túlszárnyalva saját maga buzizott a parlamentben! Persze! Tudom! Nem mondott ilyet! De, ha azt mondom, hogy az ember fenekéből távozó salakanyag, akkor nem mondtam ki a szót: szar! Pedig attól még az az!
Azért a jelek szerint neki több felszopója van, mint egy egész pornófilmes stábnak! Igaz-e, kedves Péter?

Hajdú Peter 2017.04.16. 00:10:02

@scuynat: Nem zavar, csak kifejezetten orulok neki, hogy az orszagunk ellensegei, csak ennyire kepessek. Es orulok minden napnak, amivel kozelebb kerulunk a valasztashoz, hogy vegkepp kisoporjuk ezeket az orszagunkbol.

miketbeszéltek 2017.04.16. 00:47:39

@Hajdú Peter: Szóval most Te vagy a sajtóügyeletes? Szégyelljétek magatokat, hogy így lejárattátok a keresztény konzervatív eszméket!

biggianni 2017.04.16. 03:03:33

@Hajdú Peter: Ilyen nyomorult degenerált szarzsákokat mint te csak szánni lehet !
Elég gáz hogy itt magányosan erőlteted a parancsba kapott,ostoba
sötét hülyéknek (azaz neked ) gyártott fidesses mantrát! Ezért a pár
sorért amit ideokádtál felveheted azt a pár ezrest, és takarodj a torz
habony 888.hu-ra az a te szinted! Várd csak a választásokat te idióta
nemzeti ünnep lesz a nap,mikor végleg lelesztek húzva a WC-be
ahova való minden olyan szardarab mint ov,kövér,és a többi bűnöző
narancs genya!

Before · http://azbeszt.blog.hu 2017.04.16. 03:32:57

Olyan igazi vakkomondor típus, rajta (is) keresztül esik néha a fidesz egy kis pofozkodás kedvéért.
Igazi ősbarom, neki sem áll jól a hatalom, de legalább koherens forma, mindig ilyen mélysuttyó volt. Hofi mondta róla (márpedig az jó régen történt): "annak folyik a szar a szájából. European men, a Kövér az. Megesküszöm, hogy a Tiszába a cián, az a Kövér szájából ment bele."

Krutzifix 2017.04.16. 07:04:49

@Hajdú Peter: Ez a szerencséje a fidesznek, vagyis az országunk ellenségeinek, hogy még nem haltak ki az ilyen zombik, mint Ön, akik ha a fejük alól lopják ki a párnát, akkor is hűségesen nyalják uraik seggét! Ehhez a magatartáshoz csak csettinteni lehet, és utána az ápolót lesittelni, aki nem figyelt, és így Ön meg tudott szökni a mosolygóból! Nézzen már körül, ember(?)! Egyébként meg valóban derék olyanokat támogatni, akik egyik napról a másikra képesek odaszarni, ahonnan előző nap még ettek!

látjátok feleim szümtükkel 2017.04.16. 07:36:03

@Hajdú Peter:

ja, igazad van, mert a parlament közepére csak a fidesznek szabad szarni,. Kezdte is a miniszterelnök a jobbik lecsicskázásával. Csak ezt a nagy bajusz miatt a süket fül nem hallotta.

dr kíváncsivagyok 2017.04.16. 08:04:33

Eleve mi a fasznak engedik be a Parlamentbe az ellenzéket ?! Orvbán megmondta : "a Parlament működik ellenzék nélkül is...!"

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2017.04.16. 08:04:51

Nem kövérrel van a baj, hanem azokkal, akik ezt engedik neki.

Pelso.. 2017.04.16. 08:16:31

@Hajdú Peter: Országunk.......? Ez minden magyar állampolgár országa.
Ja, kisöpörjük:) Tudod mit érsz te a fidsznek, egy db szavazatot, amiért még csak hamis illúziókat sem kapsz cserébe.

01234567 2017.04.16. 09:15:45

Állítólagos városi legenda szerint van valami 1981-es írás talán a megszűnt Népszabiban vagy a Népszavában, lehet valamely más akkori orgánumban az akkori lengyel eseményekkel kapcsolatban bajusztól, amiben elég radikális tanácsot ad Jaruzelskynek mit tehetne a tüntetőkkel. :) Ha igaz jó lenne ha valaki megtalálná és közzé tenné. És az a Társadalomkutatós állás... :D Hát oda biza csak megbízható elemek kerülhettek, még fél évre is. :) ( egyébként is sok városi legenda kering bajusz előéletéről, meg úgy an blokk a fidiről....)

2017.04.16. 09:22:55

@konrada: Nem plakátolta tele.
Amúgy meg hol a jó büdös francban politizáljon valaki, ha nem abban az egyetlenegy épületben, amit kifejezetten azért építettek, hogy ott lehessen politizálni???
Hisztiztél-e amiatt, amikor a fideszes "honatyák" minősíthetetlen hangnemben beszéltek ellenzéki képviselőkkel? Őket nem kellene örökre kitiltani?

legális 2017.04.16. 09:27:19

Lehet, kicsit elmaradott, konzervativ szemlelet, de ugy gondolom, plakatolni nem illik a parlament epuleteben.
Aki ott ilyen ragacsolassal buzgarkodik, az minimum neveletlen, es meg kell nevelni. Ha tobb gyerekes csinyert nem sikerult megnevelni, ki kell tiltani.
Kover intezkedese vonalas es korrekt. Persze lehet Kovert nem szeretni, de ez ne vezessen ahhoz, hogy a renddel szemben a rebelliseket es neveletlen viselkedesproblemasokat tamogassuk
Kover nem el vissza a hatalmaval, hatalmas erot ol abba, hogy a libbant nyoszorges elkerulese erdekeben ne ugy intezze az ilyen neveletlenek fejleszteset, ahogy megerdemelnek, hanem a PC kereteiben maradjon

axolotl77 2017.04.16. 09:28:56

@Hajdú Peter: Igen. Csicskázni kellett volna. Mert azt lehet.

Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2017.04.16. 09:44:49

Ennek a kövérnek valószínűleg nemcsak a lelke rothad, hanem az összes első foga is, hogy ekkora bajússzal próbálja eltakarni. A fejére is kéne valamit takarni, hogy a rothadt lelkét se lássuk.

Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2017.04.16. 09:50:45

@bluebear: A bozontos szőrt a fejéről nem tudom miért nyírta le. A lélekrothadást tökéletesen eltakarta volna, pláne ha elől is méteresre növeszti.

Éhbérkommentelő 2017.04.16. 10:21:21

@sZulamith:
"Szánalmas bohóccá kopott ez az MSZMP-ből jött antikommunista barom"

Izé, hadd kérdezzem már meg Te honan is jöttél? Tán csak nem az MSZMP-ből? Legalábbis korábban azt írtad magadról

Éhbérkommentelő 2017.04.16. 10:24:18

@legális:
Nemsoká már a parlamenti képviselők is festékdobálással fejezik ki a véleményüket az ülésteremben. Szavazógomb helyett egy festék a falra. Mint az oktondi kamaszok

egyinges 2017.04.16. 10:28:52

Nagyon sajnálatos dolog, hogy a vezetőink egy ilyen "jellemet" beraktak az ország 3 legnagyobb közméltósága közé. Talán a nyírlugosi kocsmában el bírnám képzelni pultosként, vagy a szarvasmarha telepen gondozóként.

Netuddki. 2017.04.16. 10:31:22

Lehet, a háza elé kellene vonulni, és kitiltani a parlamentből. Vagy nem tudjátok hol lakik?

Netuddki. 2017.04.16. 10:32:56

@Éhbérkommentelő: "Éhbérkommentelő 0 bejegyzést írt és 136 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban. 2015.06.07. óta tag."

Ki a fasz vagy te kis senki? Húzzál vissza a 888-ra trollkodni köcsög!

Egéridomár 2017.04.16. 10:56:45

@Hajdú Peter: Figyu fideszgeci. Csak ti nyüszítetek, mert egyre közeledik a nap, amikor a tetves fideszgecik ki lesznek baszva a hatalomból és számon lesznek kérve a mocskosságaik. Akkor te mit fogsz csinálni fideszgeci? Eltaláltad, nyüszíteni, ugye fideszgeci? :)

törppicur 2017.04.16. 11:12:26

@egyinges: Kövér jellemével az égvilágon semmi gond. Neked a nézetei nem tetszenek, de az meg a te bajod, a többségnek megfelel, úgy az állampolgárok, mint a politikusok között.
Amúgy, ha Kövérre mondjuk egy cég vezetését bízták volna, és egy ilyen tudatlan nyikhaj a főmérnök irodáját összeplakátolja, szerinted mi lett volna a helyes teendője. Pedig az csak egy cég, ez meg a parlament.
Nálatok, ballibeknél valahogy a tisztelet, értékrend és hasonlók még nem fejlődtek ki. Lehet, nálatok az a jófejség sem büntetendő, ha a büdös kölök rajzszöget tesz a tanár ülőpárnájára. Azon is lehet röhögni, de a minimum hogy kipicsázzák az osztályból.
Az sem jófejség, hogy nyakkendős, kiskosztümös népképviselők nem kapják meg a nekik járó tiszteletet. Mi választottuk meg őket. Na jó, lehet ti nem, de a véleményt formálók nagy többsége igen.

törppicur 2017.04.16. 11:18:02

A felvezető cikkben szereplő pénzbüntetés, kitiltás, helyretétel minden esetben helytálló volt. Minden esetben a kiváltó ok, az vagy az országgyűlési szabállyal, vagy a jóízléssel ment szembe és minden esetben volt előtte figyelmeztetés a ténykedés abbahagyására. A provokatőrök azonban mindig tovább folytatták azt, amiről jelezte a Házelnök - nem kéne. Szerintem a helyén a házelnök a vezető, különösen, ha jogszabály-követően működik. Az hogy néhány ellenzéki abban éli ki magát, hogy politizálás helyett cirkuszkodik, az sajnálatos és elítélendő.

n_dy 2017.04.16. 11:25:05

öröm olvasni a sok trágár, durva, primitív bejegyzést, mert így legalább színtisztán látszik, hogy mi az alternatívája a mostani kormánynak, kik kezébe kerülhetne a hatalom ...

Egéridomár 2017.04.16. 11:42:15

@n_dy: A trágár stílus csak nektek/értetek van fideszgeci :)
Próbálunk abban a stílusban beszélni veletek, ahogy ti kormányoztok, élitek a fideszgeci életeteket :) Ezt értitek csak meg, így jut csak el a csökött agyatokig a mondandó :)

arajanlat 2017.04.16. 12:30:28

Azért itt a kommentek többségéből felbuzog az ősproli attitűd. Ezek akarnak kormányváltást? Ez az ellenzék? Szánalmas...

Pelso.. 2017.04.16. 12:35:51

@n_dy: Egy alternatíva: ha csak feleannyit hazudnak, lopnak és járatják le az országot hetente, - már megérné, nemde?

Mindeni náci, kivéve Elek Gábort (jotundert) 2017.04.16. 12:41:13

Sajnálom, hogy nem a nemzetért elkötelezett Kövér lett a köztársasági elnök, hanem ez a unalmas, antikarizmatikus Áder.

corall100 2017.04.16. 12:46:40

@Pelso..: "fideszgeci" DDDD-amúgy az!

Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2017.04.16. 12:59:19

@n_dy: Talán azon is elgondolkodhatsz húgyagyú fideszbirka, hogy miért rühellik ennyire a rabszolgatartóitokat. Általában csak azokat szokták ennyire rühellni, akik megszolgálják. Ne másban keressétek mindig a hibát, hanem szálljatok magatokba. Egy jó, becsületes kormánynak nincs ennyi ellensége. Azzal hogy próbáljátok a renitenseket szankcionálni, csak egyre rosszabb lesz. Nem tanultatok pszichológiát? A rossz gyereket sem úgy kell nevelni, hogy a sarokba térdepeltetjük.

Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2017.04.16. 13:14:14

@bluebear: Rothadó pofájú Kövér uraság meg a kollektív büntetéseivel meg azt éri el, hogy még több ellensége lesz.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.04.16. 13:14:35

@törppicur: "ha Kövérre mondjuk egy cég vezetését bízták volna"

Akkor az tönkre ment volna. Geci fideszesek nem értenek semmihez. Lásd, az országot is hogy tönkretették.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.04.16. 13:16:32

@n_dy: "öröm olvasni a sok trágár, durva, primitív bejegyzést, mert így legalább színtisztán látszik, hogy milyen a mostani kormány, kik kezébe került a hatalom ... "

Fasz tudja. Nekem nem öröm. :))

Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2017.04.16. 13:18:32

@arajanlat: Rendíthetetlenül kormányozni csak a csuti geci, meg a hozzád hasonló seggnyalók akarnak, még úgy is, hogy fingotok nincs az egész kormányzásról.

Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2017.04.16. 13:23:31

@arajanlat: Elég érdekes gondolat összefüggést látni az itt kommentelők és a kormányozni szándékozók között. Tehát akkor ha jól értem, az itt megszólalók inkognitóban gyurcsány és orr bán személyesen?

konrada 2017.04.16. 13:28:55

@Ylim: nem a pofázásért rúgták ki...

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2017.04.16. 13:48:35

Áder körül kicsit sok a félreértés. A Köztársasági Elnöknek alá *kell* írnia a törvényt, ha az a szigorú megítélése szerint sem sért fontosabb szabályokat, például az Alkotmányt. Az, hogy a törvényt nem helyesli, nem ad neki jogalapot az aláírás megtagadására. A törvényt az Országgyűlés hozza, ő csak a kontrolláló, nem az elbíráló.

arajanlat 2017.04.16. 13:57:37

@bluebear:
Azt nem írtam hogy kormányozni is akarnának csak kormányváltást. A fideszgeci és egyéb jelzőkből arra tudok következtetni hogy nagyrészt nem kormánypárti kommentelőkről van szó, ergo ellenzékiek.
Minek magyarázok én ennek... Prolik pfff

Steve82 2017.04.16. 14:00:39

@konrada: Szerintem meg senki nem hatalamzhatja fel magát arra, fogy kokárdát vesz fel miközben Ő és a bandjája szétlopják az országot és még hazaárulóznak is...

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.04.16. 14:03:23

@Androsz: Mikor a Göncz kegyelmet adott a tolvaj bankvezérnek, Dávid Ibolyának alá *kellett* írnia. Nem írta alá. Na, erre varrj gombot!

Egyébként ha a legkisebb kételye van, vissza kell küldenie a Parlamentnek, vagy az Alkotmánybíróságnak. De mit várhatsz a Geci csicskájától?

2017.04.16. 14:26:12

@Androsz:
Talán ezért hívják Bólogató Jánosnak?

2017.04.16. 14:35:47

@gigabursch:

Az ügynöklista nyilvánosságra hozását pont a Fidesz blokkolja. Teli vannak kommunistával. Persze vannak a másik oldlaon is, de Fideszben rengetegen vannak kommunisták. Ha észrevetted pár évente kidobnak egy-egy nevet belőle. Ám rendszerváltás. Ha lett volna, akkor már az elején nyilvánosságra kellett volna hozni az ügynöklistát és az összes résztvevőt örökre eltiltani nem csak a politikától, de a közélet közeléből is. Az van, hogy 1990-ben olyan pártok indultak a választásokon amelyeknek egy bölcsőjük volt az pedig az MSZMP volt.
1990 óta is egyfolytában a kommunisták vannak hatalmon. Vöröskomcsi, narancskomcsi. Ha élne Kádár akkor Orbán kezet rázhatna vele, akkora kommunista.
Olajügyeket nyilvánosságra kellene hozni, abba is benne volt az összes piszkos tetű akik ott ülnek a parlamentben és azóta is csak lopnak és lopnak.

Mikrobi 2017.04.16. 14:40:57

"László" csak helyreteszi a demokráciát megcsúfoló seggfejeket a parlamentben. Én is találkoztam vele személyesen, velem is kulturáltan beszélt. És sose volt MSZMP-s.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.04.16. 14:43:39

@Mikrobi: ""László" csak helyreteszi a demokráciát megcsúfoló seggfejeket a parlamentben."

Tévedés. A fideszgecik ellen soha nem tesz semmit.

konrada 2017.04.16. 15:21:15

@Steve82:
Hát a kivágott gyereket se azért dobták ki, mert magát plakátozta össze, hanem az épületet.
Ergo, ha magából csinál bohócot, maradhatott volna, mint a kokárdások, mert arra nem kell külön engedély...

GallaiG 2017.04.16. 15:55:36

Ferenc pápa, aki a szabadságot - liberalizmust - hirdető keresztény vallás legfőbb méltósága, ma is tegezte hallgatóságát, ahogyan hallgatói is őt. Mit szól ehhez a mi sztálinbajszos, kunbéla indulatú házmesterünk? Amikor a jánosozástól védi a putyinpincsi pincsijét. Hallott már erről MSZMP-s korában?
Erről beszélt Erdő Péter is MA, a SZABADSÁGRÓL.
Kedves Diktátorunk vajon hallotta ezt, "húsvéti", hazug uszítása közben?

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2017.04.16. 16:23:28

Hát csak moderalja az oreg a trollokat. Szolidabban mint a blog.ize elit szerzőgárdája. A csucs a helsinki bizó blogja ahol nem is lehet kommentelni. Az open szoszájeti nevében.
Szoval az nem újságírás hogy vloggerek trollkodnak a parlamentben. Fájó hír igaz?

miva? 2017.04.16. 16:40:45

Az értelmes közbeszéd szerintetek oersze az, hogy birka haverotok a családja kiirtásával fenyeget bloggereket. Az nem lépi át azt a bizonyos határt, ugye? Bezzeg ha fideszgeciznek titeket, az már igazi botrány! Ez ellen tüntetünk, ha nem lenne világos.

Duplaxiii 2017.04.16. 16:47:23

Végre egy tisztességes írás!
A mai kamuellenzék legnagyobb hibája, hogy a saját pozíciós vfészkelődése mellett ócska flasmobokkal és közhelyes egyeposztokkal próbálja az ellenzékiséget mutatni.
Ez az írás végre olyan, amit már régen alkalmazni kellett volna, ezek ellen a saját stílusukkal kell harcolni.
A sok kozmopolita PC alapú maszlag nekik segít, megtudják az ellenfeleik erejét és következő lépéseiket.
Igen a köteles lacik, a rezsidisznók, a lézeresjanik és a kupakos kósák ellen a tőlük ismert bayerzsóttis stlusban kell fellépni.
Ez majd kivágja lacikánál is a biztosítékot és kiesik a szerepéből (az meg szokott történni) és hibásan lép, amire megint lehet célzott rúgásokat elhelyezni.
A fiataloknak érdemes lenne megvizsgálni, hogy kádárék ellen, az akkor a mai TEK-jez, hasonló BM-esek és a ugyanilyen korrupt igazságszolgáltatással szemben milyen lépéseket alkalmaztak a szamizdatosok!
Nem kamuzni kell, hanem profin felkészülni.
Ma az ellenzék már nem csak egy párttal áll szemben, hanem a komplett korrupt államgépezettel, az erőszakszervekkel stb.
Ahoz már nem elég megszerezni a százalákot, mert azonnal bejelentik a csalást, kihirdetik a szükésgállapotot, beviszik az ellenzéki vezetőket stb.
Ezt volt rákosinál és ez van ma putyinnál és erdogánnál is.
A csúti pontosan ezt fogja lépni, ha 18-ban nem nyer!
Meg kell bontani a bázisát, hiszen az 80%-ban nem hívők, hanem rettegő érdeksenkik. Az első csempe leesését száz fogja követni és beindul a láncreakció, mert mind a seggét és a családját fogja védeni.
Szóval szép és jó írás, több ilyet várnék!

Duplaxiii 2017.04.16. 16:48:07

Nem lehet kommentelni? És felirat sincs?

Duplaxiii 2017.04.16. 16:49:00

OK megjelent...
De ezt a köcsög hvg-s felnyíllót tüntessétek már el!

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2017.04.16. 17:26:31

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Mikor a Göncz kegyelmet adott a tolvaj bankvezérnek, Dávid Ibolyának alá *kellett* írnia. Nem írta alá."

Amiről te beszélsz, akkor a Köztársasági Elnök írta alá és egy miniszter nem. Nem tudom, hogy így volt-e, de a példád elég rosszul sikerült.

"Egyébként ha a legkisebb kételye van, vissza kell küldenie a Parlamentnek"

Még egyszer mondom: ha a törvénnyel nem ért egyet, az nem ok az aláírás megtagadására. Kételye nyilván arról nem volt, hogy a törvény jogilag rendben van. Az ő feladata és joga ezt és csak ezt ellenőrizni. Minden egyéb már magánvélemény, amit ez esetben el is mondott. De a törvény nem sért magasabb rendű jogot, sem nemzetközi szerződést, sem semmit a világon, pár ember érdekén és még néhány ember önérzetét kívül.

Jakab.gipsz 2017.04.16. 18:43:52

A parlament munka hely, ugyan lazának tűnik sokak szerint, de azért még is csak egy törvény és politika csináló üzem. Egy üzembe pedig infantilis bohócoknak, vendég bohócoknak, nincs helyük.
Ennyi.
Lehet Soros Gyurihoz panaszra menni, veszélyben a demokrácia, nem eléggé transzparens a parlament.

2017.04.16. 19:13:46

@Jakab.gipsz:

Mocskos hazaáruló mindegyik képvislő. A megválasztott képvislők nem a választópolgárok érdkeit képviselik, hanem alárendelik magukat a Zsebdiktátor véleményének és érdekének. Igen a Bólogató Jancsi is. A köztársasági elnöki hivatalt át lehetne nevezni udvari bohóc szolgálatnak.

www.youtube.com/watch?v=cOd3zuaiGoM

JGDus 2017.04.16. 19:29:59

A házelnökök patinás sorában kevesen viselték ilyen hosszan ezt a tisztséget, így valóban elvárható lenne, tudja mit és miért tesz. Nem? Tényleg nem.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.04.16. 19:30:19

@Androsz: "írta alá és egy miniszter nem."

Kurvamindegy.

"Egyébként "

"ha a törvénnyel nem ért egyet, az nem ok az aláírás megtagadására."

Nem kell egyetértenie. Ha a legkisebb kételye van, vissza kell küldenie a Parlamentnek, vagy az Alkotánybíróságnak.

Szánalmas ez a szerecsenmosdatás. A "köztársasági elnökünk" csak egy szar bajusz. :))

HaD 2017.04.16. 19:50:08

A Társadalom Kutató Intézet elnökhelyettese volt ép úgy mint gyurcsány elvtárs. Csak neki a népnemzeti harcsabajszos figura jutott...gyurcsány meg az értelmiségi karaktert alakította. Mellesleg az intézet szerepe az ifjúság megfigyelése kontrolja és provokálása volt,melyet nagy tanítóik marozsán et. alapozott meg. jelenleg is A szerepüket játszák amelyet pozsgai és stumpf írt számukra...valszeg ők meg a szovjet elvtársaktól kapták a szövegkönyv vázlatát:)

Jakab.gipsz 2017.04.16. 19:59:30

@Союз: Ez csak egy vélemény, és pedig a tiéd. Ne csak hőbörögj bizonyítsd.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.04.16. 20:04:22

Hazudsz! Kövér soha nem volt az Mszmp tagja. Ő maga is cáfolta egy műsorban. Ellenben pl. Lengyel László Mszmp tag volt..

2017.04.16. 20:09:53

@Jakab.gipsz:

Nyaljad a se.ggét a maffiakormányodnak. Dobnak érte majd valami aprót.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.04.16. 20:10:16

@HaD: "Mellesleg az intézet szerepe az ifjúság megfigyelése kontrolja és provokálása volt" Összekevered az Mszmp agitproppal, ahol Lendvai néni volt az egyik fejes.
A Gyurcsánnyal való egy szintre helyezési kísérleted meg egyszerűen nevetséges.
Gyurcsány függetlenített Kisz titkár, majd pécsi fő kiszes, később a Kisz köszponti bizottságának tagja volt. Ez bizony komoly hatalmat jelentett, amivel élt is, amikor a Fidesz elszigetelésére szólított fel, meg amikor ellehetetlenítette a Dialógus-kör nevű egyetemi pacifista mozgalmat.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.04.16. 20:15:39

@Gazz: Egy év múlva a választáson ti lesztek alázatra taníva..Sokadjára. Kíváncsi vagyok, hányszor kell még keményen a buksitokra koppintani, hogy megjuhászodjatok..

2017.04.16. 20:17:04

@Jakab.gipsz:

Kit érdekel a felcsúti bugris véleménye? Mert engem nem lesz.arom. Az álnemzeti konzultációját is. Ami akkora kamu mint állat.
Népszavazást bugrisképű. Az olimpiáról. Mocskos rohadt tolvaj banda.
Az már valami.
" Ez csak egy vélemény, és pedig a tiéd."
Arrogáns, pökhendi hozzáállás, de mit is várhatnék tőled, hiszen te vagy a bizonyíték, hogy agyhalál után is van élet.
Igen ez az én véleményem, meg sok embernek sok véleménye van még és te meg a fidesz nevű bűnszövetkezet pont telibe sza.rja a sok ember véleményét. Mert ők megtehetik a nép-nemzetthy kommunista párt.
Piszkos kommunisták vagytok a rosszabbik fajtából.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.04.16. 20:18:24

@Hajdú Peter: Majd megszokják.:) "Megszoksz, vagy megszöksz"-tartja a mondás..

HaD 2017.04.16. 20:25:01

@EU zászlót mindenhova!: Tényleg a MISZOT-ban voltak cimborák a védencei:) akkor "keménykedett" a bibó kollégista haverokkal...tudja stumpf et. apósa volt az akkori belügyminiszter és azt csaholtak amit leírtak nekik előre...a szereposztás szerint:)...ja és akorra már túl volt egy soros féle továbbképzésen is az ifjú forradalmárunk...

látjátok feleim szümtükkel 2017.04.16. 20:32:40

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: "Nem kövérrel van a baj, hanem azokkal, akik ezt engedik neki."

No, és ők kik is?

Mikrobi 2017.04.16. 20:36:21

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: igazán kulturált stílusa van az ellenzéknek, zokogok, hogy nem kerültök kormányra:-) Mindenesetre a "fideszgecik" tudnak kulturáltan viselkedni a parlamentben. Csak az elvtársaid nem tudják eltűrni, hogy már 7 éve nem ők vannak kormányon és a kutyát se érdekli a szájtépésük, ezért próbálkoznak szánalmas provokációkkal. Csak az a baj, hogy a parlamentben teszik ezt.

Jakab.gipsz 2017.04.16. 20:51:02

@Союз:
Kéne egy kis hatalom, hát ez így nem fog menni, nem vagy valami meggyőző, gyűlölködni minden infantilis tud.
Valami kis értelem? Mutasd mid van?

HaD 2017.04.16. 21:09:18

@látjátok feleim szümtükkel: Egy picinykét nézzen utána mondjuk az orbán család és a vitézy familia kapcsolatára...és ez "csak" egy szál az ezerből. A lényeg hogy qrvára nem egy súlycsoportban indul senki sem aki nem a klán(bocsánat közösség) tagja...sem a fia sem a lánya sem az unokája. SOHA!...ja és tegye mellé hogy soros gyuri bá mindezt mosolyogva nézi valahol St. Moritzban a neten.

2017.04.16. 21:10:59

@Jakab.gipsz:

I. Orbán Ramszesz gyűlölködik amióta belépett a politikába. De az még semmi, állandóan a lopáson jár az esze ennek a kis csótánynak.
Nekem nem kell hatalom, megvagyok nélküle.
Értelem az van, szerintem több jutott nekem mint a fidesznek. A fidesz csak lop, én meg tisztességesen megkeresem a magamét.

2017.04.16. 21:18:58

@Jakab.gipsz:

Értelemről jut eszembe a rezsiszilárd esetleg rizsaszilárd :D
Na az aztán ott van a toppon, dől belőle az értelem szét is röhögöm magam rajta.
Mindig megnézem, mert hatalmas standupot nyom az ürge. Komolyan mondom sírva és fetrengve röhögök rajta.
Olyan sötét az ember, hogy világít a negró a szájában. :D

2017.04.16. 21:22:02

@Jakab.gipsz:

Még valami eszembe jutott. Told át az arcod az origóra, a fidesz propaganda oldalra.
Olyan demokratikus már az origo, hogy nem lehet ott kommentelni.
Meghackelték a drogos takonyárpi oldalát és letiltották a kommentelést.
Jó nagy demokrácia a tietek.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.04.16. 21:37:19

@HaD: A "rendszer kegyeltje":

m.cdn.blog.hu/kk/kkbk/image/szem%C3%A9ly/orbanrendor%201989.jpg

"tudja stumpf et. apósa volt az akkori belügyminiszter"

Fekete-Gyór nagyapja a Nógrád megyei tanács VB bizottságának elnöke volt. Vagyis megyei tanácselnök..

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.04.16. 21:41:28

@HaD: Gyuri bácsi nem mosolyog mostanában. Az egyik fő migri toló útvonalát blokkolta a magyar kormány, és nem tehet ellene semmit..))

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2017.04.16. 22:43:00

@törppicur:

Azt melyik jogszabály rendezi, hogyan szabad szólítani a csornai embert, ki hasonlít Charles Bronsonra?

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2017.04.16. 22:49:44

@EU zászlót mindenhova!:

Kövér László, Stumpf István és Gyurcsány Ferenc 1988-ban, a MISZOT megalakulását követően, első sajtótájékoztatójukat tartották a Parlamentben.

www.youtube.com/watch?v=R0Mx5w8yPlg

Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2017.04.16. 22:53:59

Ez nem egy barom, az túl enyhe kifejezés. Inkább nevezném a rothadó pofáját bajusszal eltakaró görénynek.

Jakab.gipsz 2017.04.17. 00:09:25

@Союз: @Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Harminc évvel ez előtt, Orbánék még gyerek-emberek voltak és hittek a libsik dajka meséinek, az óta benőtt a fejük lágya.

ÉS?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.04.17. 00:12:44

@Mikrobi: "a "fideszgecik" tudnak kulturáltan viselkedni a parlamentben."

Ha egyszer kihúzod a fejed a geci gazdád seggéből, rájössz ajd, hogy egy egész más világ van itt kint. A valóságban egy tahó bagázs a szerelmeid. Parlamenten belül és kívül. Belül még jobban is.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2017.04.17. 00:17:53

@Jakab.gipsz: A Wikipédia adatai szerint Orbán Viktor 30 évvel ezelőtt 23 éves múlt.

törppicur 2017.04.17. 00:22:07

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
Ha per János fordulsz nyilvánosan a KE felé, lehet nem is akarod nála elérni, hogy kedvedre tegyen, valószínű csak provokálod. Ennek borítékolható az eredménye. Nem mellesleg neveletlen tahó is vagy. Ha az MSZP-sek így tettek, rájuk igaz. Erre nem kell törvény, simán tiszteletlenség az egyik legfőbb közjogi méltósággal szemben, amit a másik az általa irányított házban megpróbált rendbe tenni.
Kövér egyébként a kissé szögletes megközelítésével részben az ilyen vadhajtásokat vagdossa vissza.

törppicur 2017.04.17. 00:29:57

@Союз: tanácsi elvtárs, kérlek, ne keverd a demokráciát a piaci alapon működő hírportálok üzemeltetésével. Én sem értek egyet azzal, ahogy az Index megválogatja a blog-gyűjteményt, néha még bosszant is, de ennek semmi köze a demokráciához.
Rezsiszilárddal kapcsolatos kritikádat is óvatosan kell fogadni. Gipsz kolléga már kérte, mutass valami szellemi teljesítményt, eddig nem sikerült. Ezzel szembe megy az a kettős mércés kritika, amit Szilárdunkkal szemben megengedsz magadnak (hadd ne soroljam a másik oldalon gyengén teljesítőket Kunhalmi Ágitól Szanyi kapitányon át Vadai Ágnesig, vagy Juhász Péterig).

törppicur 2017.04.17. 00:33:56

@bluebear: Te nem szereted Kövér Lászlót. De azért ne legyél ennyire ordenáré.
Ha te is a parlamentben dolgoznál, biztosan rendre utasítana a viselkedésedért. Simán dobogós vagy ebben a mezőnyben, de erre ne légy büszke.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.04.17. 01:43:05

@törppicur: "Szilárdunkkal"

Híííííhhhiíhíiíii. A Geci azért tette oda ezt a mocsadékot, hogy Kósa Lalal okosnak tűnhessen mellette. :))

Szilárdunk... hhhíhíhíhhíhhhhííííí! A főnöködet meg Gecinknek hívod? :))

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.04.17. 01:44:55

@törppicur: "Ha te is a parlamentben dolgoznál, biztosan rendre utasítana a viselkedésedért."

Biztosan, mert nem lenne hazaáruló fideszes. :))

Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2017.04.17. 05:57:52

@törppicur: Szegény kis görények tiltakoznak, hogy ehhez a lényhez( a párt nyolcadik utas elvtársához) hasonlítom őket. Kikérik maguknak.

Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2017.04.17. 06:09:31

Soros gyuri bácsi támogatja a fidesz ellenségeit. Ez természetes. Ő még emlékszik a pár évtizeddel ezelőtti magyar vezetésre, orr bánék azokra emlékeztetik. Többek között az orr bánékhoz hasonlók miatt kellett elhagynia a családjának a hazáját. Támogatja a menekülteket, elesetteket? Az is természetes, hiszen még emlékszik azokra az időkre amikor az ilyen kövérhez hasonlók miatt menekült az ő családja is külföldre. Tudja, hogy az milyen rossz.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2017.04.17. 08:06:06

@törppicur:

Tehát akkor aki Jancsinak nevezi, max egy bunkó, de nem sért jogszabályt.

Köszönöm a választ!

törppicur 2017.04.17. 08:54:14

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
@bluebear:

Ti 3-an vagy együtt buzultatok it éjszaka, ahogy az ballibbant és/vagy ellenzéki körökben szokás - mondta a kiszabadult festékdobáló.
Kicsit rosszabb, ha egy műszakba jártok bérkommentelni és 04.17-kor kezdődik a fizetett műszak
Talán a legrosszabb, hogy egy írógép 3 néven hirdeti az igét.
Ja, és továbbra is mosdatlan pofával jártok dolgozni, csúnya szavak jönnek belőletek. Vége.

2017.04.17. 10:14:02

@törppicur:

Elvtársad neked a csúti pikkelő bonsai cézárod. A rezsiszilárd egy szellemi toprongy.
Semmilyen kettős mércét nem használtam, mindig az aktuális kormányba és tagjaiba kell jó nagyot rúgni, abban az esetben, ha lopnak csalnak hazudnak.
Az origo már régen nem piaci alapon működik, kb azóta amióta a fidesz betette a lábát az ajtón. Ilyen a TV2 is.

2017.04.17. 10:16:14

@Jakab.gipsz:

A mélynövésű szőnyegalattjáró egy politikai szélkakas, köpönyegforgató. Mindig is az volt.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2017.04.17. 10:44:56

@törppicur:

Én mindig szalonképesen vitázom, még veled is.

Az évek alatt hozzászoktam, hogy mikor elfogynak az érvek, akkor jön egy ilyen komment.

Nem adhattok mást, csak mi lényegetek

törppicur 2017.04.17. 11:03:18

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
Igazad van, részben. Ezen a néven nem ordenáréskodsz, csak kékmaci meg miért nincs... néven. Én sem írtam semmi csúnyát, nem értem a megzakkanásod.
Viszont a 4.17 perces közös munkába állásotokra ez nem válasz.

törppicur 2017.04.17. 11:08:22

@Союз: elvtársamnak semmiben nem tartalak, csak a szojuzos időkben a megszólítás ez volt, ha egyet értünk, ha nem.
A kettős mérce áll, ld origo-index párhuzam átugrása részedről.
Az aktuális vezetést meg még jó darabig fidesznek hívják, ezért kérem a rugdosásuk előtt végezz egy összehasonlító elemzést a "másik" lehetőséggel. Nem vagy te olyan jó fej, hogy egyedül abszolút hitelesíthess politikusokat.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2017.04.17. 11:23:43

@törppicur:

Én csak ezen a néven írok. Ettől függetlenül azt hiszel, amit akarsz.
Egyenlőre még nem írja elő jogszabály, hogy miben hihetsz, bár egyes hiteket más hitekhez képest megkülönböztetnek bizonyos hatályos paragrafusok.

2017.04.17. 11:23:56

@törppicur:

Nem találtad fején a szöget, vagy a I. Stadionépítő Viktátor kedvenc sportjának tisztelegve kapufa.
Az indexen lehet kommentelni véleményt formálni, az origon meg nem lehet.
Ha már kapufa, akkor megkérdezném, hogy voltám már mindegyik stadionban legalább egy meccsen?
Nagyon üresek ezek a Colosseumok. Jó sok pénzt elloptak ezek sutyerákok.
Abszolúte nem érdekel az, hogy te miként ítéled meg azt, hogy én miként hitelesítek tolvaj gané bűnöző politikusokat. Amúgy semmi közöd hozzád. Bár azt hozzá kell tennem, hogy neked és a fidesznek az lehet a gondod, hogy nem tudod formálni egyes emberek gondolatait és véleményét. Az utolsó mondatod ezt tükrözi.
Hmm, így jártál.

2017.04.17. 11:29:02

@törppicur:

Te is az origóról jöhettél át, mert letiltották a kommentelést. Múlt héten 13-án csütörtökön regeltél ide.
A döbbenet az, hogy neked ez le sem esik.
:D

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.04.17. 12:15:09

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Igen, és mi következik ebből?? Ebben az időben a nem speciálisan fiatalokat tömörítő ellenzéki szerveződések is egy asztalhoz ültek az Mszmp képviselőivel.
A Miszot több ifjúsági szervezetet tömörítő konzultációs fórum volt. Beletartozott a Kisz, a Fidesz, de pl. az egyházi ifjúsági szervezetek is, és az AIESEC is akiket Bajnai képviselt.

törppicur 2017.04.17. 12:16:10

@Союз: rosszul tudod, vagy ismét kettős mérce.
Az indexen sem lehet cikket kommentelni, az origón sem. AZ origón is van reblog, meg az indexen is van ilyen felület, ahol lehet hozzászólni.
Az okát nem tudom, de gondolom a saját cikkeik kommentelését azért vették le, mert jobbról-balról szétq-ták agyatlan kommentekkel. Most akinek véleménye van vagy anyázni akar, oda mehet.
Véleményem szerint még az utóbbi tábornak is két külön hancurplacc kellene, mert még keverednek.
Valóban most regisztráltam, valamikor el kell kezdeni.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.04.17. 12:18:57

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Már elnézést de az kb a New-York ,Tel-Aviv, Vatikán tengelyről értekező videók színvonala.
Orbán egyébként 15 éves korában volt osztálytitkár fél évig. Én pl. 11 évesen a Farkas Bertalan örs örsvezetője voltam. Azért mi jár.? :)

2017.04.17. 17:52:18

@törppicur:
Nem óhajtom vitatkozni veled.
Csak az a véleményem hogy te és a fidesz kommunista állatok vagytok! :D
Részemrőlbefejzve a veled való diskurzus, tekintettel a húsvéti ünnepekre.
:DDDDDDDDDDDDDDDD

2017.04.17. 17:59:31

@törppicur:

De tudod mit hadd szóljon mégegyszer. Minden magyarázatnál és érvnél többet ér:
www.youtube.com/watch?v=cOd3zuaiGoM
:DDDDDDDDDDDDDDD

2017.04.17. 18:59:32

@törppicur:

Az összes stadionban jártál már, vettél jegyet?
Csak azért kérdezem mert a beruházás és a fenntartás is pénzbe kerül ami adófizetői pénzbe kerül.

Neked kötelező lenne minden bajnoki fordulón minden bajnoki meccsre jegyet venni, hogy megtérüljön a magyar focira (bocsánat magyar falábúakra) költött minden egyes forint.
Fizesd te!
www.eur.army.mil/g1/content/Programs/Recruiting/
Köszönjük szépen!
:)

2017.04.17. 20:49:02

@törppicur:
"csak a szojuzos időkben"

Te agyontanult fideszes kommunista. :DDDDDDDDDDDDDD
Nesze Szojuz! Innen ered a nevem:
hu.wikipedia.org/wiki/Szojuz_(%C5%B1rhaj%C3%B3)
:DDDDDDDDDDDDDDDDD
Ismétlés a tudás anyja:
www.youtube.com/watch?v=cOd3zuaiGoM
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.04.17. 22:02:10

@Союз: Ez a stadionépítési pojekt Gyárfás EB pállyázatában volt benne 2010 előtt. Akkoriban valamiért megse zavart senkit, és aláírást sem gyűjtött ellene senki. Különös.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.04.17. 22:05:08

@Союз: Gondolom nics értelme megérdezni, hogy mitől lenne a Fidesz kommunista. Mert úgy van és kész. Na emiatt a pökhendi ostoba tempó miatt lettetek elhajtva az egyharmados zónába. És azóta is ott vergődtök. Megérdemlitek.:)

Союз (törölt) 2017.04.17. 22:09:24

@EU zászlót mindenhova!:

K.urvára nem érdekel se Gyárfás (egy bizonyos ügyben felbújtó, Don Pintér meg a jóváhagyó) se a stadion se 2010 előtt.
Mond te tényleg ennyire korlátolt vagy?
2010 előtt? Kit érdekel? Tán nem az emútnyócévvel (2002-2010) akarsz jönni te szerencsétlen?
Jövőre jöhetsz vele (2010-2018) !
Ennyire nem tudsz gondolkodni fafej?

Союз (törölt) 2017.04.17. 22:15:47

@EU zászlót mindenhova!:

Én nem vergődöm és én nem lettem elhajtva sehova. Ugyanis nem vagyok egyik kommunista pártnak se tagja se anyagi élvezője se szavazója. Veled ellentétben.
Ter is egy kommunista vagy. A fidesz például azért kommunista párt, mert a választópolgárok által megválasztott országgyűlési képvisleők nem a választópolgárok vélemenyét képvisleik, hanem a felcsúti masiniszta véleményét szavazzák meg törvénynek. Próbálnának meg ellentmondani ezek a tohonya f.aszok, azonnal ki lennének b.aszva a pártból. Orbán egy kommunista állat.
Ez van.

Союз (törölt) 2017.04.17. 22:34:31

@EU zászlót mindenhova!:

Még egy dolog. Tényleg utolsó, mert aludni is kellene, holnap meló.
Én 2010 előtt se EB-t, se VB-t, se olimpiát nem támogattam, sőt majdhogynem pezsgőt bontottam amikore kiderült, hogy nem mi rendezzük a rendkívül problémás gazdasági helyzetre tekintettel. Most sem fér bele sem rövid távon sem hosszú távon 15-20 év. Aki mást állít az hazudik és lopni akar.
Jó éjszakát.

törppicur 2017.04.17. 22:50:04

@Союз: Товарищ! Вы, кажется, нервные

Tudományos Rendőrség PJT, Tejfalussy András, aquan 2017.04.18. 15:06:38

KÁRELHÁRÍTÁSI KÖZÉRDEKŰ JAVASLAT A MINDENKORI ORSZÁGGYŰLÉSHEZ ÉS KORMÁNYOKHOZ: FELELŐS SZAVAZÁS KELL!!!

Azok fizessék vissza az államadósságot, akik rászavaztak a kormánypárti képviselőkre és nem léptek fel az eladósítási csalások ellen! Vagy csak azokra hárítsák át a kormány által okozott államadósságot, akik bejegyeztették magukat a szavazásnál, vagy meg kell tiltani a névtelenül akárkikre szavazást és érvényesíteni kell a kormányra jutott pártokra szavazók személyes felelősségét, az általuk megválasztottak károkozási cselekményeiért személyes felelősségük alapján!

Budapest, 2017. 04. 18.

Tejfalussy András oknyomozó mérnök feltaláló
jogos védelem keretében megbízás nélküli kárelhárító
www.tejfalussy.com

(Kód: felelosszavazaskell170418-youtube-facebook)

---------- Továbbított levél ----------
Feladó: András Tejfalussy <tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com>
Dátum: 2017. április 18. 9:14
Tárgy: Államadósság visszafizetési felelősség elhárító közérdekű bejelentés a TRANSPARENCY INTERNATIONAL-hoz:
Címzett: info@transparency.hu
Másolatot kap: Elnok@kuria.birosag.hu
www.tejfalussy.com/regiweboldalak/www.aquanet.fw.hu/szoveg/AllamadossagVisszafizetesiFelelossegetElharitas.htm

2017. 04. 18-án közérdekű bejelentésként a TRANSPARENCY INTERNATIONAL-hoz benyújtva, miután
az eredeti címzettjei mindmáig sem válaszoltak. E-mail: info@transparency.hu. Tisztelettel: Tejfalussy András

Iratjel: Transparency-Internetionalhoz-allamadossag-atharitas-elutasitasi-kozerdeku-bejelentes-170418

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.04.18. 21:07:02

@Союз: Flumicil Ábel szavaival élve: DE MIÉRT? Miért kommunisták a mai Magyarországi pártok?

"A fidesz például azért kommunista párt, mert a választópolgárok által megválasztott országgyűlési képvisleők nem a választópolgárok vélemenyét képvisleik"

Sztem te a "kommunsta" szó jelentésével nem vagy tisztában..
A te logikád alapján a Horthy -rendszer is kommunista volt..:)

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.04.18. 21:11:56

@Союз: Hát pl . a baloldali pártok, akik most beáltak az olimpia ellenes táborba, sőt még aláírást is gyűjtöttek, 2010 előtt még egész mást gondoltak. Megpályáztak egy futball EB-t a világgazdasági válság kellős közepén..
Ebben a pályázatban szerepelt az a stadionépítési és stadionrekonstrukciós program, amit most Orbáné végrehajtanak.

Paróczai 2017.04.19. 08:59:13

Hát kissé húzós a Házelnököt lebarmozni! Jellemző a politika jelenlegi színvonalára és az újságírás züllésére!

2017.10.02. 11:49:19

@egyinges: Minden komédia megfinomodott Budapesten. Csak 1 nem: a politikai komédia!..nívótlanabb 1 peceszőllősi előadásnál. Már pedig minden komédiás tanul, készül, növekszik, csak a magyar politikusok nem tanulnak! Ady Nagyvárad 1903!

Gyúrcsánban, Gordonban és Meseházyban nagyjából annyi karizma és kreativitás van, mint a magyar GDP-ben a Kormány kedveltek túlórapótléka.
„Ez itt a láp világa. Szürke,
Silány, szegény világ. Megülte
Az örök köd, mely egyre rémít.
A láplakók közt várom én itt
Az én szép, fényes reggelem,
Bús esti köd rémít s borul rám,
De az a reggel megjelen.
Rémek közt, gomolygó ködben
Elszürkül minden itt a lápon,
A lelkem villan néha-néha,
Szikráit a rémekre hányom
S hogy el ne izzék, hogy legyen:
A szürkeségből néha-néha
Kidugom büszke, nagy fejem.”

Zoltan Fish 2018.03.26. 07:24:12

Fogom az orrom ! Ez meg a zsidoknak is a legalja itt !!

Szabó Ferenc 2018.07.12. 14:14:52

Bayer Zsolt
TGM: Kövér László és az ellenzék becsülete

hirdetés
KÖVESS MINKET
ha NEKED is számít a vélemény. Közéleti válogatás a legfontosabb és legütősebb cikkekből, a napi muníció, hogy képben légy.
Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik.
KÖVETEM | +
Kövér Lászlóról mindettől függetlenül is terjesztik, hogy „kommunista” volt, amiből egyetlen árva szó sem igaz.Annak ellenére, hogy legmélyebb sajnálatunkra nem tudjuk nagyra becsülni a parlamenti ellenzék pártjait, és a legszívesebben megfeledkeznénk a létezésükről, mégis: ellenzékiek vagyunk. Ennek következtében a hivatalos ellenzék hibái valamiféle pszichológiai értelemben mégis ránk ragadnak, ostobaságai miatt kínosan érezzük magunkat. Bár lényegében nincs sok közünk hozzájuk.

Másrészt: bár a lehető legegyértelműbben elítéljük (olykor kikacagjuk) a jelenlegi kormányrendszer politikáját és világszemléletét, nem helyeselhetjük a regnáló jobboldal vezetőinek megrágalmazását és alaptalan gyalázását.

Tulajdonképpen szégyellem magam, hogy Kövér László védelmében eddig nem szólaltam meg – de hát mindennel nem foglalkozhatom –, pedig őt már igen régóta próbálják alaptalan állításokkal lejáratni. Olyan állításokkal, amelyekről én jól tudom, hogy nem igazak – s ezt már korábban föl kellett volna hoznom.

Az egyik ilyen régi ostobaságot – véletlenül – az „LMP-közeli” Reflektor blogon pillantottam meg (másutt is ismételgetik szakadatlanul). A cikk egyébként a többi közül is kiválik példátlan durvaságával: újabb tünete a magyarországi internetes „sajtó” szakadatlan és gyors színvonalsüllyedésének. Az érvelést meg a szellemességet az alpári gorombáskodás pótolja.

A kifogásolt passzus a következő:

„Ez a meglehetősen és őszintén szánalomraméltó alak […] az MSZMP Központi Bizottsága Társadalomtudományi Intézete ifjúságkutató csoportjának segédmunkatársából nőtte ki magát antikommunistává.”

Arról nem szólva, hogy a „szánalomra méltó” két szó (a kezdetleges fogalmazás is föltűnő: mire vonatkozik az „őszintén”?), az írás címe még messzebb megy: „…ez az MSZMP-ből jött antikommunista barom”, szó szerint.

Az ugyan igaz, hogy Kövér László jobbra áll egykori önmagától (én meg balra állok egykori önmagamtól), de ennek – emberek változásának, átalakulásának – semmi köze a sokadszorra megismételt (hamis) tényállításhoz.

Ugyanis amikor Kövér László a Társadalomtudományi Intézetben dolgozott, a formális besorolás ellenére ez az intézet már az égvilágon semmiben nem különbözött más kutatóintézetektől, és ott segédmunkatársnak lenni – különben se nagy vasziszdasz – se volt más, mint bármilyen más (szerény) akadémiai vagy egyetemi állás vagy munkaszerződés. A beállítás (tudatosan) hazug.

Annál inkább, mert MINDEN egyetemi tanszék és kutatóintézet az MSZMP – amúgy akkoriban gyöngülő, lazuló – ellenőrzése alatt állt, nemcsak a Társadalomtudományi Intézet (első igazgatójának neve nyomán: „Lakos-intézet”).Az én szűrömet politikai okokból az ELTE-ről rakták ki (1981-ben), ez időben feketelistán voltam és munka nélkül – majd külföldi (amerikai, brit, francia) egyetemeken tanítottam, mert itt nem lehetett (ahogy ma se lehet, legalábbis nekem) – , ennek ellenére akkor se képzeltem, utólag se képzelem, hogy az akkoriban legálisan működő tudósok, professzorok, akár kezdő segédmunkatársak „árulók” vagy „ügynökök” lettek volna, mind a hetvenezren. (Mellesleg: a korábbi rendszerhez hű tudományos káderek is alkottak jelentőset, érdekeset vagy maradandót. Az élet bonyolult.)

Szabó Ferenc 2018.07.12. 14:15:48

Megjegyzem, akkor is voltak olyan vakbuzgó pártlojalisták, mint ma, akik ellenezték, hogy a Kövér Lászlóhoz hasonló „gyanús” és „ellenzéki” figurák állást vagy akár ideiglenes munkaszerződést kapjanak, és elismerésünk azoknak, akik ilyen „elemeket” anno mégis alkalmaztak, bár nézeteikkel szemben bizalmatlanok voltak. Hogy az ilyesmit ma olyan emberekkel szemben használják ki, mint az 1989 előtt egyértelműen rendszerellenes fiatalember (Kövér László mai házelnök), az roppantul kiábrándító.

Kövér Lászlóról mindettől függetlenül is terjesztik, hogy „kommunista” volt, amiből egyetlen árva szó sem igaz.Ifjúkorában az volt az álláspontja, amit később elkezdtek „balliberálisnak” nevezni, ami azidőtt „szociális érzékenységgel” (ez is butuska terminus) kombinált szabadelvűséget jelentett, Kövér esetében mindig, annak idején is erős „nemzeti elkötelezettséggel”. Később persze konzervatívabb lett, mint oly sokan.

Kövér László jelenlegi működéséről alkotott véleményem egyszerűen nem tartozik ide. Nyilván ellenfelek vagyunk, és az Országgyűlés elnökének számos kijelentését és gesztusát abszurdnak érzem. Ez nem lehet azonban ok arra, hogy elhallgassam: ezt az embert rágalmazzák, ami tűrhetetlen. Ez a módszer és ez a tónus semmivel nem jobb, nem nemesebb a szélsőjobboldali-állampárti hecclapok mocskolódásainál.

S ha az „ellenzék” nem akar javítani a kormányzat által meghatározott átlagon, akkor mi a csudát ellenez?

Tamás Gáspár Miklós 24.hu

Kedves Gazsi!
Tökéletesen igazad van. Köszönöm!

Szabó Ferenc 2018.07.12. 14:17:25

Itt csakis a szerző,meg a vele egyetértők a szánalmas bohócok,vagy barmok. Mindenki válassza ki azt am éppen őrá illik.

ewoli 2018.07.13. 09:21:49

Te mered ilyen bunkó stílusban bírálni Kövért, talán ú jságíró vagy, vagy csak te nevezed magad annak? Egyébként meg tessék, csak az igazság kedvéért, www.facebook.com/1606805469608437/posts/2110063359282643/
süti beállítások módosítása