A valódi viták otthona

Reflektor

A magyar konzervatív értelmiség klebersbergi értelemben vett kultúrfölénye

2017. június 27. - baum

jurakk.jpgHa a liberálisdemokrata és szélsőfasisztoid magyar belpolitikai bozótos erdőiben eltévelyedett magyar fiatal vagy, cseppet sem kell félned, hiszen az újkonzervatív értelmiség mértéktartó médiaportálja készséggel mutat neked utat.

 

Történt ugyanis, hogy a Pesti Srácokon a tegnapi nap folyamán Jurák Kata „újságíró”, aki a magyar köztudatba méltán beleégett alakításaival, lelket emelő beszédeivel és disszertációival már kivívta a szakma és a társadalom elismerését, értékítéletet hozott egy majd 400 éves magyar felsőoktatási intézmény fölött, amikor is a A Bánkitó fesztiválon a Soros-szervezet a Simicska médiával borul össze” című tényfeltáró cikkében megírta: bizony, több civil szervezet mellett jelen van a bűnös őskáoszban a “a CEU 2.0-ként emlegetett ELTE” is. Kata tehát szerencsére már tudja azt, amit mi, egyszerű magyar halandók még csak sejteni vélünk: a CEU Szodomájának Gomorája, az Eötvös Loránd Tudományegyetem a következő célpontja a tradicionális értékeket lebontani kívánó nemzetközi összesküvőhálózatnak, amely a magyar kormány és a magyar emberek tiszta és szent életére és békéjének megtörésére konspirál.


Milyen szerencse, hogy a 18-29 éves korosztály 37 százaléka így sem az anyaföldjén kíván munkát vállalni, legalább ez a sok egyetemista nem rontja itthon a levegőt. Ahogy az is szerencse, hogy a Kata-féle hősök elég adóbevételt fognak termelni ahhoz, hogy eltartsák Magyarország elöregedő társadalmát, szociális ellátórendszerét és egészségügyét.

Reméljük, a jövőben is sok ilyen szemfüles, képzett, és hozzáértő védelmezővel fogja megajándékozni az országot a fiatal újkonzervatív értelmiség, és hogy sosem múló lelkesedéssel jelölik majd ki Nemzeti kormányunk számára a káros elemeket a rendszerben, míg végül egy sem marad majd, aki holmi rendszerellenes nézeteket prédikáljon, megrontva ezzel a magyar fiatalság szűzi elméjét.

Kitartást és jó munkát kívánunk neked, Kata!

Császár Simon Gergely

 

 

Te követed már a Reflektort a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr6012623629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paróczai 2017.06.27. 17:50:36

Istenem. Ez annyira szánalmas cikk, hogy besírok! A liberális álértelmiség tör pálcát a nemzet fölött, amelyet bevitt az EU mocsárba? Na és jobbfasisztanáciirredenta, aki nem a butaságaikra bólogat!
Gyenge, kis nyavalyások vagytok, akik a többségen akarnak uralkodni és lenácizzák azokat, ha ezt nem tűrik!
Bizony! A magyarságnak van egy értelmiségi rétege, akik nem a rozé és büfé szakon végzett senkiházán, mint azok akik neves egyetemen tanultak, amire Soros feni a fogát! A szánalmas, tehetségtelen kisszerűség, ami a devianciát karolja fel, mert maga sem ép! Itthon nincs ilyen gondunk, simán leköpjük!

Aranka Kovács Szabo Zsolt 2017.06.27. 19:29:51

Tényleg szánalmas cikk, de nem azért, amiért Paróczai fajtársunk annak gondolja.
Mi folyik itt kérem: átvesszük és magunkra, kulturális univerzumunkra nézve érvényesként fogadjuk el a kormány minősítési rendszerét? És nem magát a rendszert utasítjuk vissza, hanem azt, hogy egy újabb entitást von hatókörébe?
Mi, büszke liberálisok tán bánkódjunk, amikor szitokszóként használják a liberalizmus kifejezést? Komolyan, ez lehet bármilyen hatással sziklaszilárd identitásunkra? Nem sokkal inkább a hazugság leleplezésére és szétzúzására kellene törekednünk az élet minden zugában?
Az ELTE ebben a kontextusban nem számít. Felesleges háborogni azon, hogy szép lassan ellenségként jelölnek meg mindannyiunkat: ma engem, holnap téged. Tudható már egy jó ideje, hogy ez vár ránk. Azzal kellene foglalkozni, hogy hogyan alakulhatott ki a hazugságnak az a sűrű szövésű rendszere, amelynek köszönhetően ma már minden akadály nélkül, csettintésre lehet a maszlagot letolni honfitársaink torkán.

sinus67 2017.06.27. 19:37:30

@Paróczai:
Elolvastam a Kata cikkét!
Igazad van! Szánalmas!

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2017.06.27. 20:00:50

Jurák Kata neve a magyar köztudatba méltán beleégett? Sose hallottam róla... Azért Soros-egyetemezi az ELTÉ-t, mert ott végzett Viktor?

morph on deer 2017.06.27. 23:48:33

@Paróczai:
"...a nemzet fölött, amelyet bevitt az EU mocsárba? "

Is there a doctor in the house..?

Paróczai 2017.06.28. 17:01:53

@Aranka Kovács Szabo Zsolt:
Egy pici bökkenő azért van! Ha leleplezik a hazugságokat, a jelenlegi liberális réteg semmivé foszlik.

Paróczai 2017.06.28. 17:11:50

@sinus67: Elolvastam Kata cikkét. Nem térnék ki arra, hogy a Soros pénzén lázadozó, "nemzetközileg elismert" szervezetek, ha mindösszesen 100 főt kitesznek, talán túlzok is, de kártékony banda.
A lényeg az, hogy a törvényesen választott kormány lejáratásán és megbuktatásán dolgoznak. Aki ezt idegen pénzen teszi, hazaáruló.
A többség a jelenlegi kormányt támogatja, ami azt mutatja, ezek a szervezetek a magyarság ellenségei és úgy is kell bánni velük!

2018.02.13. 15:24:11

Az emberek nem akarnak megszületni. Az emberek elmennek innen, ha már élnek
Az emberek nem házasodnak. Az emberek óvakodnak az utódoktól. Az emberek sietnek meghalni, mert nincs mód élni. Ez a nemzeti fellendülés. Ady. Haldoklunk 1906. 02. 10.
Tudjuk mi jól, hogy a mi parlamenti pártjainkban lélek, lendület és kultúra annyi lehet körülbelül, mint, Macedónia összeverődött bandáiban. Akkor nem búsultak a magyar urak: oláhok jöttek a magyarok helyébe, az oláh olcsóbb volt és alázatosabb! S íme rossz időket élünk, a régi recept nem ér semmit. Az oláh paraszt is elromlott, nem akar barma lenni az uraságnak. Baj van a paraszttal 1907 10. 16.
Csúnyábban még soha meg nem csalták hazug vezérei a népet, mint most. De ilyen könnyű dolguk se lehetett volna máskor. Anyagiakban, kultúrában, morális erőben, hitben már a végnek végét járjuk. Cinizmusuk, gaz bátorságuk határtalan, éhségük kielégíthetetlen… Rettenetes világossággal halad ez a szerencsétlen ország az elvégztetett felé. Hiszen csak a hatvanas évek óta ijedelmes és hatványos az anyagi erkölcsi romlás. Temető az ország. körülmények között még öljünk egy kicsit. Most már öljük meg alaposan és mind a régi elvtársakat. A koalíció bomlik, az általános választójognak jönnie kell, s az ország nagyobbik felében a korrupt és a nembánomság híve, tisztességesebb felében remény nélkül élő.
Ady: A legújabb párt 1907. 12. 15.
A valóság azonban az, hogy csőd előtt állunk, s még szökni se tudunk semerre. Mindenki kompromittálta itt magát halálosan, a régi rend, az új rend, de talán legjobban a tisztelt választó közönség! (Az a barom, ki mindig a többet ígérőre szavaz!) Egyetlen orvosság: a harakiri 1907.
Lásd még, Miváltozott? doc
Magyar polgárság, Ady szerint

Hiába, Magyarországon a polgárságot is úgy kell kinevezni, mint ezer fundamentumtalan kulturális intézményt: nincs polgárságunk. Ez az ország penészes, feudális, tarthatatlan romlottságát talán legjobban polgárságának szörnyű, silány gyávasága mutatja. Egy zagyva, kevés polgárság, amelynek élelmesei sietnek felkapaszkodni az uralkodó osztály pódiumára. Mely a polgári címet szégyelli.
Büszke polgársága csak olyan társadalmaknak van, hol a polgárság forradalmat csinált, s véres kézzel dobálta ki kastélyaik ablakán elnyomóit. A magyar polgárság csinált talpnyalást, üzletet, kalábriászt, (=hazárdjáték) de forradalmat soha, s ezért nincs
süti beállítások módosítása