A valódi viták otthona

Reflektor

TGM ámokfutásához

2017. július 12. - szénhidra

 

I.

Tamás Gáspár Miklós közéleti szerepe valahol végérvényesen kisiklott. Mint a bohócvonat. Legalábbis nagyon nehéz értelmezni azt az ívet amit az elmúlt időszakban a hazai balos ellenzék zászlóshajója - értsd szocialisták - ügyében felrajzolt. Megnéztük pár korábbi írását és hát nagyon csilingel az a bohócvonat, na.

 

TGM, 2014. július 13:

„Baloldali ember soha többé nem szavaz rátok – még befogott orral se – , rendezvényeitekre el nem látogat, beszédeiteket, írásaitokat soha többé nem veszi komolyan.” (hvg.hu)

 

TGM, 2016. június 28:

„Az emeszpé egyet tehet: öntudatosan, kedvesen, lemondóan képviselheti a múltat.” (hvg.hu)

 

TGM, 2017. június 18:

„De hát az MSZP választást akar nyerni (vagy legalábbis parlamenti frakciót növelni), úgyhogy szemétdombra az emberséggel. (…) A jövőre esedékes országgyűlési választásokon a migránskerítést pártoló pártok fognak versengeni egymással. Ilyen pártokra nem szavazunk. Ilyen pártokra nem is nagyon gondolunk többé.” (kettosmerce.blog.hu)

 

TGM, 2017. július 11:

„Viszont senki nem akadályozza meg a kisebb ellenzéki pártokat abban, hogy elveik, identitásuk és szervezeti különállásuk fönntartásával kijelentsék: ebben a mély válságban LEMONDANAK RÓLA, HOGY 2018-BAN ELINDULJANAK A VÁLASZTÁSOKON, továbbá fölszólítják híveiket, hogy szavazzanak a Magyar Szocialista Pártra, bár sok mindent helytelenítenek az MSZP programjában és politizálásában.” (hvg.hu) 

 

II.

Erre a nyúlfarknyi facebook posztunkra aztán olyan kommentet kaptunk, illetve TGM kapott egyet, hogy még most is hatása alatt állunk. Ritka nagy gyöngyszem, íme:

 

 

III.

Az a bizonyos bohócvonat ugyan leugrott a sínről, de máris megérkezett a segítség, kicsit talán még hangosabban. Botka László végső kétségbeesésében már a TGM MSZP-barát cikkét tudta csak kiposztolni a maga győzedelmes kiegészítésével:

 

botka_wtf.jpg

 

Mi pedig most becsukjuk az internetet mára.

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr8812658967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Netuddki. 2017.07.12. 15:39:00

TGM-nek kavintont írt fel az orvos, csak mindig elfelejti bevenni.

na4 2017.07.12. 18:46:08

A belvárosban látom néha. Teljesen szét van csúszva, mint egy hajléktalan. Szörnyű.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2017.07.12. 19:43:37

Nem változott, mindig bohóc volt, a "rajongói" közül sokan valójában csak röhögnek rajta.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.07.12. 20:29:34

TGM már mindent leírt és mindennek az ellenkezőjét. Nem lehet komolyan venni.

Alick 2017.07.12. 20:43:51

TGM-t még nem igazolta le a Kétfarkú..?
:)

morph on deer 2017.07.12. 22:25:50

@Alick:
Nekik van humoruk, oda nem illik!

Pop40 2017.07.12. 23:35:35

TGM nem egy hülye ember, de irtózatosan elméleti "fotelfilozófus".
Aki bármit el akar érni a politikában, jobban jár, ha automatikusan az ellenkezöjét csinálja a javaslatainak.

Conchobar 2017.07.13. 07:00:38

Dehát miért áll meg félúton TGM? A jelelegi kormány leváltásához nem a kispártokat kellene rávenni arra, hogy ne induljanak 2018-ban, hanem a Fideszt

Netuddki. 2017.07.13. 07:38:46

@Conchobar: A fideszes vezetőket nem leváltani kell, hanem lecsukni! Mindjárt megoldódna a jövő évi választás.

Mocsokpalánta 2017.07.13. 07:54:41

Teljesen egyetértek, TGM már nem vehető komolyan.
Komplett hülyeségeket mond. Pár napja a Klubrádióban (Tóta W. műsorában) azt mondta, hogy "végrehajtó hatalomra nincs szükség. Ki a fenének kell végrehajtó hatalom?"
Csak úgy megkérdezném: Ha nincs állam, ki szedi be az adókat, amiből pl. az iskolákat finanszírozzák? És még ezer dolog. Primitív, öncélú anarchizmus.

Azzal kapcsolatban, hogy "mindenki lépjen vissza az MSZP javára":
A választási győzelemhez kell egy karizmatikus vezető. Az MSZP-ben nem látok ilyet, a kis pártokban viszont sok olyan ember van, akiben van spiritusz, karizma, példaként: Szabó Tímea, Karácsony Gergely, Juhász Péter, Hadházy Ákos.

Épp ők lépjenek vissza, akik sok embert meg tudnának szólítani?

Conchobar 2017.07.13. 08:18:59

@Netuddki.: "A fideszes vezetőket nem leváltani kell, hanem lecsukni!" - Te is megállsz félúton? Ha már lúd legyen kövér: a fideszes vezetőket nem leváltani, nem lecsukni, hanem felakasztani, felnégyelni, miszlikekbe vágni, darabjaikat kutyáknak vetni, vízbefojtani, izzó vassal sütögetni, szemeiket kitolni, füleiket lecsapkodni

citrix 2017.07.13. 08:26:43

Az mszp-nek esze ágában sincs leváltania a fideszt. Mindent megtesznek (a fidesz is) hogy a parlamentben maradjanak, legyen karácsonyfadísz mert az kell egy "demokráciában" és mindent elkövetnek hogy esélye se legyen a fidesz bukásának. Személy szerint Gyurcsány a felelős az Orbán rezsim hatalora jutásában és ámokfutásában. Az egyéb kis pártok sajnos nem sok vizet zavarnak, van bennük igyekezet de a lehetőségeik a nullával egyenlőek egy olyan rezsim alatt ahol a köztársasági elnöktől az iskolaigazgatóig minden tisztviselő Orbán lojális pártkatonája. A gazdasági életet a tehetséges gázszerelő Mészáros és családja fémjelzi valamint Orbán veje, Így piacgazdaságról és versenyről beszélni enyhén szólva hülyeség lenne.

Behajtó70 2017.07.13. 08:28:10

Amíg ez az ostoba ellenzék csak annyit tud, hogy orbántakarodj, addig itt nincs nagyon mitől tartani. Persze szomorú látni, hogy hazaárulóvá válnak a hataloméhesek, hogy nincs olyan amit le ne köpnének egy morzsányi alamizsnáért.

abdul hackeem 2017.07.13. 08:49:00

45 év komcsi diktatúra után, 27 évvel a gengszterváltás után a volt szabaddemokrata, időközben szélső baloldalivá vált TGM a fő műsorszám ma Magyarországon.
A keresztényi demokrácia kimerül abban, hogy a kedves vezető igényeinek megfelelően megugatják Sorost (a kiscserkók még jobban). A cukinácik folytatnák a kedves vezető által megálmodott nemzeti szocializmus építését. A parlamenti ellenzék néha vakkant egyet, nagy részük asszisztál a kedves vezető terveihez, csöndben zsebre teszi a nekik kiszabott lóvét.
A több mint négymillió foglalkoztatott körében nincs igény szocdem pártra, vagy egy valódi baloldali pártra. A módosabb munkavállalók és a még nyomokban jelenlévő, kapaszkodó középosztály konzervativizmusa se látható. A liberális párt és a kisgazdák koalás partnereik segedelmével tűntek el a közéletből.
A populizmus ma a legkívánatosabb drog a nép számára.
Ha nem tér észre a magyar választópolgár, akkor tényleg TGM marad a legfőbb látványosság.

Dr.Démonmac1 2017.07.13. 09:11:04

A baloldalnak az használna a legjobban, ha a szocialista párt eltűnne végre a fenébe.
Valami új szervezet kellene oda, új arcokkal, és kevesebb idiótával.
(mondom ezt ex szavazóként)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.07.13. 10:41:32

@Conchobar:

Ejnye, te is megállsz félúton - vagy inkább negyedúton. Nem elég a fideszes vezetőket felakasztani, felnégyelni, miszlikbe aprítani stb, mert ott maradnak a Fidesz-szavazók, akik visszahozzák őket a hatalomba.

A vezetőkkel együtt az összes Fidesz-szavazót (nem a párttagokat, hanem az összes szavazót!!!) is felakasztani, felnégyelni, miszlikekbe vágni, darabjaikat kutyáknak vetni, vízbefojtani, izzó vassal sütögetni, szemeiket kitolni, füleiket lecsapkodni.

Az ötlet nem az enyém, innen való:

"Szóval orbánt, a pereputtyát és az összes fidesz szavazót rögtönítélő bíróság jóváhagyásával aggatnám fel a lámpaoszlopokra (stílusosan szögesdróttal), hogy a lágy nyári szellő kellemesen ringassa őket."

HUN_Sector nevű kommentelő által, mindezt a liberális szabadságjogok, tolerancia, megértés és úgy általában az egyetemes emberi alapjogok nagyobb dicsőségére.

niche.blog.hu/2017/06/26/a_3_legkiegettebb_magyar_poltikus/full_commentlist/1#c33300803

Paróczai 2017.07.13. 11:39:13

"Szóval orbánt, a pereputtyát és az összes fidesz szavazót rögtönítélő bíróság jóváhagyásával aggatnám fel a lámpaoszlopokra (stílusosan szögesdróttal), hogy a lágy nyári szellő kellemesen ringassa őket."

Örülök, hogy a liberalizmus megmutatta magát! Ilyennek is ismertem eddig is!

Duplaxiii 2017.07.13. 11:56:40

@Mocsokpalánta:
Jókat írsz, de picit meg lettél vezetve!
TGM bevalottan bolsevik alapú kommunista! Ő mondta korábban élő műsorban.
Valóban az, de a múltja is adott ehhez, áttelepült erdélyi, az ottani sunyi rendszerben szocializálódott.
De okos!
És amit te itt anarchiának látsz, az egy tudatos megvezetése az embereknek.
A történelem már igazolta, hogy a lenini bolsevizmus pontosan így jött létre.
A leszegényedett, elnyomott orosz kisemberek érdekében hép csoport küzdött, a liberálisok és az anarchisták. Az első az emberek jobb életéért, a másik a cári erőszak felszámolásáért!
Leninék ezt használták ki, erre építve szerezték meg az első hatalmi fészkeiket, majd amikor már kézben volt a gyelpő, a cári tisztek, katonák tömeges meggyilkolása mellett (tudod, még lőszert, kötelet sem pazaroltak, beterelték a cári tiszteket a halászdereglyékbe és az egészet leengedték a víz alá...) azonnal a liberálisokat és az aranchistákat végezték ki! (Ukrajna kiéheztetése is annak volt köszönhető, hogy ott egy anarchista alapú vezetés működött még...)
TGM jött egy besúgó elvű országból, liberálisnak állt... Most meg bolsevik színekben az anarchizmust propagálja...
Egy szintén kivéreztetett országban a hatalom ellen. De a célja a balos diktatúra visszaállítása.
TGM soha nem volt liberális, hiszen ő csak azt fogadta, fogadja el, ami az ő véleményével azonos. Minden mást támadásnak vesz.
.
A felsorolt neveket meg nem kellett volna...
"Szabó Tímea, Karácsony Gergely, Juhász Péter, Hadházy Ákos."
Tömegeket nem tudnak megmozgatni. Szabó a lufieregetéseivel... A szdsz kötödésű kábszerliberalizálásért kampányoló troll, és a trafikmutyiból lemaradó, kigrott ex-fideszes rombológép? Ne viccelj már!
Karácsony közülük az egyetlen, de ő a Tétényi Évához képest kisdobos.
Az ellenzék pedig korábban pont Tétényi elutasításval nullázták le magukat.

Duplaxiii 2017.07.13. 12:01:00

@Paróczai:
Miért élmény, ha egy hazugsággal igzolod a saját véleményedet?
A liberálisok, ha akasztani akartak volna, megtehették volna az 1990-ben...
Eddig az anarchizmus volt az a fogalom, amit minden hatalmi ág közösen támadott. Mára ehhez jött a liberalizmus.
Nem igazén lényeges, hogy ezzel kit bántasz meg, hanem az, hogy önmagadat csapod be.
Hibás célt állítanak eléd, amire te indulatból tüzelsz, így a valódi bűnösök szépen elsétálnak.
De csináld, a rendszernek már vége, ami most zajlik, az csak a árkokból a idegbeteg lövöldözés bármire.

abdul hackeem 2017.07.13. 12:04:17

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Egyből fel is jelentetted? Aljas troll, megint sikerült a bejegyzéshez hsz-elni.

Duplaxiii 2017.07.13. 12:09:55

Az akasztani akaróknak:
Vajon miért nem volt ilyen hangulat 1990-ben? Akkor a most akasztani karók hol voltak? Hol KUSSOLTAK????
Csendben, egy gorenje hűtőért, egy színes tévéért, egy 20 éves roncs nyugati autóért elfogadták, hogy a pofát be kell fogni!?
És ezzel beleegyeztek, hogy a büdös komcsi réteg bm-es segítséggel átmeni magát!
Az antalllllljóska is mondta, foddaralmat kellett volna csinálni...
A fideszt a bm működtette már a 80-as évek második felében, az mdf-et ők hozták létre, az mszp önmaga a hatalomátmentés! A sok kiszes genny (gyujcsány, orbán) lám mind azonnal a hatalomba került, vagy majdnem azonnal... Botka érettségi óta pártmunkás! A hatalom 80%-a mszmp és bm érintett.
A szocdemeket lenullázták, az szdsz és a kisgazdák később jöttek sorra. Csurka felismerte, de őt is kicsinálták. Kivel is? Nem ismerős egy vona nevű emberke?
Mindig olyan kerül hatalomra, akit a bm kipróbálhatott, a fidesz addig kifejlődött.
Ha 1990-ben nem a faszunkat vertük volna, hanem valóban lett volna elszámoltatás, akkor nem ma kellene akasztásról álmodozni!
Hol is vannak az ügynöklisták? 27 év után sem tudhatjuk meg?
És ma a liberális TGM bolsevik diktatúráról álmodozik, a forradalmi orbán és csordája a örök ellenségel, a szovjetekkel egyezik ki? És távolodunk mindattól, amiben még a vészidőkben is titkon víztunk? Az istváni alapoktól?
Uraim, akasztani már késő...
Mi basztuk el. És a többség még mindig asszisztál az egészhez!

Pop40 2017.07.13. 12:18:46

@Kovacs Nocraft Jozsefne: @Paróczai:

Elvtársak, mielőtt óvóhelyre vonultok teli gatyával, ugyan olvassatok már bele említett kommentelő munkásságába, ha nem bonyolult a feladat.

Kb annyira "liberális", amennyire a csontig szopott fideszetek demokrata.

Ettől függetlenül persze jó rettegést, így készülnek az igazi fasza legendák, amiken majd lehet szörnyülködni birkameneten, a vérszomjas libsikről, akik alig várják, hogy felkoncolják az okos és békés fideszeseket... :D

Andy73 2017.07.13. 13:48:00

Ámokfutás? Divatos szó a mai politikában, de itt csak arról van szó, hogy TGM tett egy javaslatot, ami egyfelől logikusnak tűnhet, másfelől pedig még a baloldalnak is kínos, vicces, botrányos, stb.
Ha az az ámokfutás, amit a blogger 2014 óta felvázol, akkor ehhez hozzátehetjük, hogy azok is csak vélemények egy volt politikustól.
TGM már 20 évvel korábban kiszállt az aktív politikából, a parlamentből, 1994-ben, amikor az addig látszólag harcosan antikommunista SZDSZ összeállt a szocikkal, a volt állampárti politikusokkal. 2000-ben pedig a pártból is kilépett. Az SZDSZ ámokfutása pedig utána is tartott, még egy évtizedig, egészen 2010-ig, amikor lényegében kimúlt. TGM akkor már régen nem volt politikus, csak úgy politizál, mint bármelyik blogger, kommentelő vagy kocsmai szónok.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.07.13. 14:23:59

@Duplaxiii:

"A liberálisok, ha akasztani akartak volna, megtehették volna az 1990-ben... "

Mégis kit? A papát, mamát. nagybácsit, nagynénit? A "rendszerváltó" akkori libsik az akkori kommunisták kölykei.

Mellesleg csak 1994-ben kerültek hatalomra, igaz, akkor már ott voltak a bukott MDF-politikusok, akik ha akasztást nem is, de a kipucoltatást a hatalomból megérdemelték volna. Ja, meg is kapták, megérdemelten. :)

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.13. 14:39:35

@Conchobar: "felakasztani, felnégyelni, miszlikekbe vágni, darabjaikat kutyáknak vetni, vízbefojtani, izzó vassal sütögetni, szemeiket kitolni, füleiket lecsapkodni "

Szerintem bőven elég az első. A többit legfeljebb csak a Nép szórakoztatására, hogy legyen egy kis elégtételük a sok elszenvedett sérelemért. :))

metax 2017.07.13. 14:52:53

Marxista a lelkem...biztosan bejön neki a "fizessenek a gazdagok!" -féle Botka szlogen.

Mondjuk ha már itt tartunk, Pogátsa Zoltánon inkább meglepődöm. Aki nem érti, nézzen utána.

Pop40 2017.07.13. 15:17:21

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

A rendszerváltó akkori libsik?
Mint pl a vajdád, a Liberális Internacionálé egykori alelnöke?

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.13. 17:25:24

@metax: Pogátsa Zoltán kiváló közgazdász. Ellentétben a debil Eltolcsyval.

Szlovákia 1998-2006 között rátért a demokratikus útra, és elhúzott mellettünk.

A csúti geci rátért a authoriter útra, és mára a románok is lehagytak.

A nyugati országok, amiket utol szeretnénk érni, mind demokráciák.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.07.13. 19:57:49

@Pop40:

"Mint pl a vajdád, a Liberális Internacionálé egykori alelnöke?"

Komolyan nem értem, miért jó neked ez a vajdázás, nem először csinálod. Ráadásul személyeskedsz, hiszen az ÉN vajdáMról írsz. Továbbá nem is neked címeztem a kommentemet, így akkor sem lehetett benne neked szóló személyeskedés, ha amúgy lett volna. De ha te ebből a stílusból értesz, ám legyen.

Külön bónusz, hogy a vajdázással elegánsan lecigányozod Orbánt. Te, a rasszizmust alapből mélyenelítélő, galamb lelkű liberális.

Lehet, hogy neked és a repedt sarkú tripperes szexmunkás anyádnak vajdája van, de ebből ne következtess másokra.

Pop40 2017.07.13. 23:44:08

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Persze, hogy a te vajdádról írok, bolsi. Hisz te szopod csontig, nem más, másfélmilla agyhalott kreténnel együtt. Mégis, kinek a vajdájáról írjak?

Le, bizony. Lecigányozom. Mert az.
Látod ezt a jóvágású kokerót a képeken?

hirarena.com/_user/page/news/1561.jpg
www.balrad.com/wp-content/uploads/ovf.jpg
internetfigyelo.files.wordpress.com/2016/04/ov-jampec.jpg

Szó se róla, hozzátok illő bálványt találtatok. :D :D

"Nekem" nem jó a vajdázás, nekem, meg az ország tisztességes döntő többségének az lenne jó, ha fognátok a vajdát, és eltakarodnátok vele a francba. Sajnos erre még várni kell.

Amúgy nem vagyok liberális, illetve csak bizonyos kérdésekben.
Alapvetően konzervatív vagyok, na persze nem úgy, ahogy Vitya meg a magatokfajta, magukat "jobboldalinak" képzelő bolsik.

Azt meg már letárgyaltuk múltkor, hogy anyád kurva, és ez téged frusztrál.
Elmondtam már, hogy ez engem viszont rohadtul nem érdekel. Megható, hogy mindig hozzám jössz a családi gondjaiddal, de továbbra sem vagyok a pszichiátered.

metax 2017.07.13. 23:49:39

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Pogátsa Zoltán kiváló közgazdász."

Az engem nem érdekel. Lefeküdt az mszp-nek. Talán megvették kilóra.

metax 2017.07.14. 00:19:35

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ez az a kiváló közgazdász, aki nemrég "progresszív"pártnak nevezte az mszp-t:

index.hu/belfold/2017/04/19/baloldal_ellenzek_tanacskozas_mszp_lmp_orban_egyutt_pm_momentum_keserges/

Ez az a kiváló közgazdász, akinek tetszik a "fizessenek a gazdagok!" szlogen alatt formálódó Botka program.

mno.hu/gazdasag/pogatsa-szamolni-kell-botkaval-2399870

És ez az a kiváló közgazdász, aki Botkával rendszeres kapcsolatban van:

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=209520

Nem először fordul elő, hogy valakit kilóra megvesznek, és nem is utoljára.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.07.14. 06:52:24

@Pop40:

"az lenne jó, ha fognátok a vajdát, és eltakarodnátok vele a francba. Sajnos erre még várni kell."

Bizony, köcsög, erre még várnod kell. Talán nagypapa korodban teljesül az óhajod, bár kétlem, hogy megéred: a hiábavaló várakozás megrövidíti az életet, te pedig még jó sokáig várhatsz, amíg a kedvenceid újra hatalomba kerülnek.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.07.14. 06:56:22

@Pop40:

Amúgy örülök, hogy te is őszintén elismered, hogy az anyád kurva. Mondjuk nem is lenne értelme titkolni, a Kocsisor kuncsaftjai mind tőle kapták a trippert, így jól emlékeznek rá. Na meg a jó szopási képességei miatt, amihez hozzájárult az is, hogy kirothadtak az elülső fogai, így nem voltak útban. Kicsit büdös volt ugyan ettől a szája, de szopás közben ugyan kit zavart...

Pop40 2017.07.14. 11:46:30

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Na ne mondd, bolsikám.

A sörhasú vajdád még akkor se valószínű, hogy kihúzza addig, ha ki se veszed a f#szát a szádból.
Csak ti ki ne haljatok addig, agyhalott birkamenetes majmokra is szükség van :-)

ellenszel.hu/wp-content/uploads/2017/07/huppa.hu_FB.jpg

Pop40 2017.07.14. 11:53:12

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Kösz, de azon túl, hogy a pszichológusod nem vagyok, kuncsaftként se érdekel se szegény kurva anyukád, se te.
Szóval kösz a naturalisztikus leírást, de majd annak a kamionosnak meséld el, aki igénybe veszi a szolgáltatásotokat a kamionparkolóban. Lehet, még felárat is kaptok tőle.

Bár ha ez nálatok ennyire magától értetődő természetességgel zajlik, nem csodálom, hogy istennek is csak a csuti cigányhoz hasonló kalibert tudsz elképzelni magadnak. ;) :D

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.07.14. 15:05:15

@Pop40:

Köszönöm a családi élménybeszámolódat. Esténként még mindig szájba szokott dugni az anyád stricije?

Pop40 2017.07.14. 18:13:45

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Látom, a masszív hülyeség mellett a skizofrénia is erős oldalad :D

Mondtam már, bolsi: családi ügyeitekről ne velem beszélgess, hanem anyáddal, 2 kuncsaft között. Ha a striciken is osztoztok, annál jobb. Képzeld a helyébe a vajdádat, úgy gyorsabban lemegy majd a műszak.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.07.14. 20:19:54

@Pop40:

Abszolút egyetértek veled, én is helyeslem, hogy tisztázod anyád múltját és jelenét, munkaviszonyát a Kocsisoron és azóta. Ám nem értem, erről miért számolsz be itt is.

Egyik okod talán az lehet, hogy büszke vagy anyádra. Végtére is fénykorában nem véletlenül volt a Szocialista Szexmunka Hőse, a pinája fölé nem véletlenül van odatetoválva a sarló-kalapács és egy Lenin-portré.

Jó hírem van számotokra, s ettől talán a Fideszt is meg fogod kedvelni. A kormány tervbe vette a nyugdíjasok munkába állítását, ami természetesen a szexiparra is érvényes, hiszen a jó munkaerő itt is külföldre vándorolt. Az SZNYSZ (Szexmunkások Nyugdíjas Szövetkezete) anyádat is szeretettel várja sorai közé. A minisztériumi tervek szerint anyád és a többi tisztességtelenségben megőszült vén kurva nyugdíjasotthonokba járna leápolni az idős, ám szexuális vágyakkal még rendelkező férfiakat.

Az SZNYSZ tagsággal grátisz együtt jár a MGK (Magyar Gerontofil Klub) tagság is. E klub segítségével a szépkorú tagok gerontofil férfiakkal találkozhatnak és szexelhetnek. Az MGK tagság a tag elhalálozása esetén azonnal automatikusan MNK (Magyar Nekrofil Klub) tagsággá módosul, ahol a tag nekrofil férfiaknak okozhat haláli élvezetet.

Pop40 2017.07.15. 15:01:27

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Szép is az, mikor a hülye komcsi komcsizik. Az ex-kgb-s Putyin faszát Vityáéval párhuzamosan szoktad torokra kapni? Vagy megosztoztok rajta anyáddal?
Igaz, nálatok mindenki sorra kerül, hisz tökmindegy, ki a Soros :D

Örülök a sikereiteknek, látom, te is nagyon fel vagy dobva. :-) Ez tényleg fejlődés lesz, hogy mostantól nem csak a román kamionosok mennek rajtatok végig anyáddal.

Látod, ha ezzel kezdted volna, egyből megértem, miért vonzódsz annyira Vitya valagához (más testrésze mellett. :D)
Hisz végre olyan munkát sikerült kapnotok tőle, amiben -életetekben először- mind anyád, mint te sikereket érhettek el!

Megkedvelni ettől még nem fogom a fideszt, de valóban szimpatikus, hogy az agyhalott kurváknak családostól is tud olyan munkát biztosítani, amit megérdemeltek.
Pippantsd le gyorsan soron (Soroson:D) kívül Vityát anyáddal, megérdemli! :D
Ha bedobjátok azt a technikát, amivel Rákosit kényeztettétek anno, lehet, hogy nevetekre vehetitek a kocsisoros placcotok, és nem kell a teszkó-parkolóban torokra kapni a csöveseket, hogy helyetek legyen.

Csak így tovább! :-)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.07.15. 15:28:33

@Pop40:

Köszönöm az élménybeszámolódat. További sok sikert és leszopandó faszt kívánok neked, anyádnak és az egész pereputtyodnak.

Pop40 2017.07.15. 17:31:44

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Ha neked ez az ÉN élménybeszámolómnak tűnt, akkor majd 2 ukrán kamionos közt iratkozz be egy alapfokú olvasástanfolyamra.
Nem féltelek, ilyen családi háttérrel biztosan kifekszitek rá a pénzt. ;) :D

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.07.15. 17:34:11

@Pop40:

"ilyen családi háttérrel biztosan kifekszitek rá a pénzt."

Mi sem jobb bizonyíték arra, hogy ez lehetséges, mint az, hogy ti már kifeküdtétek.

Anyád kigyógyult már a szifiliszből?

Pop40 2017.07.15. 18:09:28

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Benne se volt, mással feküdt egy kórteremben anyád, mikor kikezelték belőle.
Ne hibáztasd, hogy félrebeszélt, abban a használt kotonban lehetett valami, amit közösen amortizáltok fél éve.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.07.15. 18:31:37

@Pop40:

Igazad van, az én anyám mással feküdt odebenn, ő magas vérnyomással feküdt a kórházban.

Ha mér kiteregeted a családi szennyeseteket, akkor viszont szólj anyádnak, hogy dobja már ki azt a kotont, mert még mást is elkaphat belőle, nem kell minden este szipuzni belőle. Nagyon veszélyes az ilyesmi, nehogy szüljön még egy olyan szellemi toprongyot, mint amilyen te vagy.

Pop40 2017.07.15. 21:03:47

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Hogy volt nyomás, mikor anyád feküdt, afelől semmi kétségem. :-)

Szipuztok is? Nem mondom, igazi belevaló kokeró kiccsalád lehettek :D

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.07.16. 06:45:18

@Pop40:

Hát, abban igazad van, hogy tényleg nm csináltunk tizeniksz purdét, mint ti.

Azért megmondhatnád anyádnak, hogy ha legközelebb megint purdét akar a világra szarni, akkor legalább ne a fia legyen az apa. mert akkor ugyanolyan degenerált, szellemi fogyatékos nyomorékot fog elleni, mint amilyen te vagy.

Pop40 2017.07.16. 08:59:30

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Nem hát, az a használt koton, amin osztozkodtok fél éve, csodákra képes :-)
Szerencse, hogy az ukrán kamionos, aki adta anno, épp jó kedvében volt, (anyáddal fantasztikus formában voltatok aznap) és elmesélte, mit csinálj vele, mikor fel akartátok fújni, hogy húha, lufi. :-)

Szép családmodellben élsz, nem mondom. Akkor a testvéred a papád is? :D
Legalább nem lesz sok újdonság benne, mikor ő lesz a sógorod, meg a keresztapád is. :D :D

Paróczai 2017.07.16. 15:57:10

@Pop40: @Kovacs Nocraft Jozsefne:
Bravó! Egymással személyeskedtek, mert TGM gyökér? Na ez aztán a pálya!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.07.16. 16:05:24

@Paróczai:

Dehogy TGM miatt. Bármi más is alkalmas ürügy lenne.

Én ezeket a netes veszekedéseket nem veszem komolyan. Élőben valószínűleg jól elsörözgetnénk mindenféle szitkozódás és veszekedés nélkül.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.17. 01:32:27

@Paróczai: "Egymással személyeskedtek"

Ez a véresszájú troll bármiért hajlandó személyeskedni, ez az életeleme.

Paróczai 2017.07.17. 11:21:33

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Valóban, a vitapartnered is személyeskedett és nem fogom visszakeresni, ki kezdte.
Ha valakit a véleménye miatt sértegetnek, mert nem azt gondolja, mint a vitapartnere, na az a bunkóság! Egyébként pedig nem kell a pofonokat tűrni, azokat illik visszaadni!

Ezek után úgy látom, hogy vitapartnered sokkal higgadtabb és visszafogottabb, pedig ismételten sértegeted.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.07.17. 11:29:43

@Paróczai:

Én megmondom neked, ez volt a kezdés: @Pop40:

Ha Orbánt levajdázza, joga van hozzá, szabad ország, szabad vélemény. De hogy az ÉN vajdámnak nevezi, az már személyeskedés.

Nem mellesleg mindig imádom, ha egy galamblelkű liberális, aki már PC-vel a szájában született és olyan messze áll tőle a rasszizmus, mint Makó Jeruzsálemtől, lecigányozza Orbánt - vagy bárki mást. Mert ugye a vajda a cigányok vezetője, és maga is cigány.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.17. 11:52:39

@Paróczai: "a vitapartnered is személyeskedett és nem fogom visszakeresni, ki kezdte."

Megnyugtatlak, a Vasorrú Józsinéni kezdte. A trollkodás a lételeme.

Paróczai 2017.07.17. 12:23:49

@Kovacs Nocraft Jozsefne: @MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Ez az állapot, hogy egymást ekézik érdemi vita helyett mindkét oldalnak előnyös.

Ballibek: nincs erő, sem elképzelés, csak a másik letrollozása, hiszen tudják, hogy csak nekik lehet igazuk. Gőg, arrogancia, intolerancia.

Fidesz: Mi vagyunk többen és ezek amúgy is hülyék. Szóba se állunk velük, az ötleteik nem kellenek. Csak az a jó, amit mi találunk ki.

A haszon: egybe tartja a tábort, nem kell érvelni és a sajtóban szabadon lehet hazudozni, hiszen az ellenfelet amúgy sem hallgatjuk meg.

A Fidesz ebben a versenyben jobban áll és a tábor egyben tartásán dolgozik, sikeresen. Az ellenzék olyan impotens, hogy képtelen összefogni, mindenki csak a saját pecsenyéjét sütögeti és közben kurvára demokratikusnak hazudja magát, netán húsz fős tüntetéseken bohóckodik!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.07.17. 12:43:30

@Paróczai:

"Az ellenzék olyan impotens, hogy képtelen összefogni"

Őszintén szólva addig jó, amíg képtelen összefogni. El tudod képzelni, mi lenne itt, ha egy választás erejéig összefognának?

Az összefogás nyilván csak a választási győzelemig tartana, után ismét egymásnak esnének. Annál is inkább, mert a húsosfazék közelében nagyobb a tét, nagyobb a küzdelem. Teljes 4 évig csak egymással lennének elfoglalva, az ország meg ebek harmincadjára jutna.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.17. 13:29:18

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Teljes 4 évig csak egymással lennének elfoglalva, az ország meg ebek harmincadjára jutna. "

A csúti geci és bandája 8. éve csak a tolvajlással van elfoglalva, az ország meg ebek harmincadjára jutott. Már a románok is lehagytak.

Pop40 2017.07.17. 14:51:10

@Paróczai:

Keverni tetszik engem, meg a kiscicás avataros kollégát.
Ezt neki címezted, de nekem szántad, ugyanakkor nekem, a narancsbolsi trolloktól eltérően, egy nickem van, volt, és lesz.

Pop40 2017.07.17. 14:59:33

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Nos, ha szerinted azzal kezdődött, amit belinkeltél, idézzük azért tán fel a válaszod is, amiben először került szóba felmenőid foglalkozása (nem, nem én hoztam szóba):

"Lehet, hogy neked és a repedt sarkú tripperes szexmunkás anyádnak vajdája van, de ebből ne következtess másokra."

Azt meg elmondtam már egy párszor, ha nehéz is felfogni: nem vagyok liberális.
Vannak kérdések, amikben az vagyok, de alapvetően sokkal inkább vagyok konzervatív, mint liberális (no persze nem úgy konzervatív, mint ahogy egy narancsbolsi annak hiszi magát.)

A rasszizmusról meg fura fogalmaid vannak. Tudod egyáltalán, mi az? Segítek: az, ha valakit szimplán a származása miatt gyűlölsz.
Én (és az ország háromnegyede) egyáltalán nem a származása miatt rühelljük Vityát, hanem azért, mert egy köztörvényes bűnöző. Az, hogy emellett cigány származású, más dolog.

Pop40 2017.07.17. 15:07:26

@Paróczai:

Tévedés, a fidesznek nem ez a fő baja. Hogy kit hallgatnak meg, és kit nem, én személy szerint leszarom.

A fidesz egy maffia, köztörvényes bűnözők csoportja, akiket egy dettó köztörvényes maffiózó vezet. State capture módra megszállták az államot, mindenhova berakták a saját tégláikat, akik biztosítják azt, hogy ez a maffia a jelen rendszerben ne legyen felelősségre vonható. Csak egy mai kis színes, de hány ilyen ügy van még...
index.hu/belfold/2017/07/17/ugyeszseg_kozbeszerzes_tularazas_nyomozas/

Orbán, meg a köztörvényes bűnbandája bármilyen független igazságügyi vizsgálat után sokszoros életfogyttal börtönben ülne.
No ennyi.

EZ a gond a fidesszel, nem az, hogy nem hallgatnak meg másokat.

Pop40 2017.07.17. 15:15:18

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

"Teljes 4 évig csak egymással lennének elfoglalva, az ország meg ebek harmincadjára jutna."

Ó, ha nekem annyi lyukas ötforintosom lenne, ahányszor ezt már hallottam...
A komcsik, ha vesztüket érzik, kivétel nélkül mindig ezzel riogatnak. Hogy ők, és csak ők tarthatják egyben az országot, és nélkülük azonnal nemzethalál és apokalipsz lesz.
Ezzel riogatott anno Grósz, meg a szomszédban a bukás előtt Csau is.

Aztán valahogy a világ egész kellemesen eldöcögött a komcsi diktátorok nélkül is.

Ha Vitya nélkül "ebek harmincadjára" jutna az ország, akkor kb pont ott tartanánk, mint most, igaz, a stadion-lefedettség esetleg tényleg csökkenne, de ezt talán kibírnánk valahogy, pláne, mivel ezzel egyidőben a lopások száma és nagyságrendje is ezredrészére esne vissza (függően attól, milyen arányban kerülne hatalomra az ellenzék.)

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.17. 20:40:50

@Pop40: "kb pont ott tartanánk, mint most, igaz, a stadion-lefedettség esetleg tényleg csökkenne, de ezt talán kibírnánk valahogy, pláne, mivel ezzel egyidőben a lopások száma és nagyságrendje is ezredrészére esne vissza"

Igen.

Te, én HOGY vártam, hogy a semmit nem csináló gyurcsány eltakarodjon, és legyen valaki, aki előreviszi az országot! Libajnai, szo-szo, de egy év alatt nem sok játéktere volt. És akkor VÉGRE! orbán kezdi vezetni az országot
.
.
.
.
VISSZAFELE! :(

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.07.17. 20:57:20

Az EU megsemmisítő csapást mért a földközi-tengeri embercsempészetre: megtiltotta a gumicsónakok exportját Líbiába:

index.hu/kulfold/2017/07/17/olaszorszag_megfurta_a_sophia_muveletet_embercsempeszet/

Mindezt kb. 2 év alatt sikerült kiizzadnia. De most már legalább nem jönnek többet "menekültek" Líbiából, ert a világon sehol másutt nem tudnak gumicsónakot vásárolni.

Pop40 2017.07.18. 00:35:27

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Sokféle jelzőt tudnék arra, amit Vitya csinál az országgal, de a "vezetni", az nincs köztük.

Eddig messze a Bajnai-Oszkó páros volt a legjobb, még ha 1 év alatt, egy világválság csúcsán is kellett volna csodát tenniük.
süti beállítások módosítása