A valódi viták otthona

Reflektor

Aljas lejáratással próbálkozik megvédeni magát a kormány

Már csak ez maradt neki

2017. szeptember 14. - szénhidra

inku.jpg

Lázár Jánosnak cigányozás jut eszébe, Csepreghy Nándor teli szájjal vádaskodik, az EMMI meg sértődőst játszik csak éppen egyikük sem a tényekről beszél.

Én készséggel elhiszem, hogy még egy kormányzati vezető politikus felesége is szép és jó célokért dolgozhat, küzdhet. Még abban az esetben is ha Lázár János feleségéről (meg barátja sógornőjéről) van szó. Ami kicsit problémásnak tűnik az az, hogy miközben egy rakás civil szervezet majd meggebed, hogy tudjon egy kicsit a közjó érdekében tenni, addig ilyen szuper kapcsolatokkal rendelkező alapítványok – ahol pont Lázár felesége is képbe került– sitty-sutty elképesztő méretű támogatásban részesülnek. Ha pedig ennek egyesek hangot adnak, akkor kezdődik a visszamutogatás meg az ellenségkeresés. Lázár azonban ennél továbbment.

De hogy miről is van szó pontosan? Az alapítvány egyik kurátora Lázár János felesége. Az alapítvány 1,2 milliárdot kapott arra, hogy három megyében 20 mentorból álló hálózattal 30 hónapon keresztül lelkileg támogassák a koraszülött gyerekek szüleit. Ez mind szép és jó lenne – csak hogy itt is sikerült aranyárban, csilliárdokért kiszámlázni irodabérletet, jogi tanácsadást, számítástechnikai eszközöket jó fideszes szokás szerint. Hadházy Ákos, az LMP társelnöke erre fel is hívta a figyelmet, párhuzamot vonva az Országos Roma Önkormányzat korábbi vezetője, Farkas Flórián esete és az alapítvány között.
Mivel tényleg van egy ilyen hasonlóság – miszerint költői túlzás nélkül mondható az, hogy itten kérem lopnak. Közpénzeket talicskáznak ki ennél az alapítványnál is, csakúgy mint az ORÖ esetében. És ez nyilván kínos a miniszternek, valamivel vissza kell vágni. És hát ilyenkor derül ki, hogy ki mennyire alattomos.
Lázár János egy szóval nem utal arra, hogy nem, kérem nem lopunk, hanem azt kezdi el feszegetni, hogy Hadházy cigányozott. Kb. kilencedik olvasás után sem látni még csak utalást sem arra, hogy Hadházy cigányozott volna, nyilván ez a lázári taktika lényege, hogy kenjük be sárral oszt jóvan. Ebből az esetből azon túl, hogy bebizonyosodott Lázár sötét jelleme, még egy másik súlyos dolog is kiderül. Mégpedig az, hogy Lázár János gondolt először a lopás szinonimájaként a cigányokra. Illetve nem is, csak másodjára, mert pár héttel ezelőtt az EMMI már ráuszította valamelyik ismeretlen roma politikusát Hadházyra, szintén rasszista színekkel manipulálva. Nos, ez történik megint.

Lázár érezhette, hogy ez a szint neki kínos, így hát hű fegyverhordozóinak egyikét, Csepreghy Nándort küldte a mezőre sárdobálni. Mert hát ugye Csepreghy sem azzal jött elő, hogy kérem nem lopunk, íme, ez és ez a helyzet, hanem azzal, hogy Hadházy gazember és kérjen bocsánatot. Az EMMI pedig folytatta a szép, kormányzati kommunikációs hagyományokat és gyakorlatilag csak azt nem állították, hogy Hadházy koraszülött csecsemőket zabál…

Azért tényleg sokatmondó, hogy amikor tükröt tartanak az ember elé akkor kijön belőle a valódi énje legyen az magánember, politikus. Esetleg egy minisztérium. Bár a legutóbbi hírek szerint elképzelhető, hogy Lázár felesége távozik az alapítványtól.

Persze csak akkor, ha a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal visszaéléseket talál.

Csarnó Ákos

(fotó: babaszoba.hu)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr312827766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paróczai 2017.09.14. 12:38:11

Meg se lepődtem! Megint egy gyűlölettől csöpögő, elvakult hablatyolást olvashatott a nagyérdemű, egy összetákolt szókupacot a szokásos hazudozással és félremagyarázással fűszerezve és vádaskodással nyakon öntve!

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.14. 12:47:08

Felettébb fura ez a siránkozás a Soros bérencek részéről, akik számolatlan költik el a Civileknek járó Norvég pénzeket, anélkül hogy bármit tennének az asztalra.

Cirka 80%-át költik Soros szervezetei arra, hogy pénzeljék a Soros bánokat, és szervezennek puccsot, erőszakos hatalomátvételt.

---

Jelen esetben több mint 80% a segítésre megy, és ettől minden Soros bérenc civil szervezet jóval kevesebbet ad valódi segítésgre.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.14. 12:49:25

@Paróczai:

Nyugi..
Ez még csak az első index cmílapos blog.

Soros kiadta az ukázt, és még cirka 10 cikk várható a témában.

Soros csicskásai nem tűrik, hogy valódi civilek is tegyenek, és segítsenek.

Fukar 2017.09.14. 13:07:07

Hadházy markánsan bemutatja, igen lehet más a politika!
Szerintem, ha eddig nem is, a józanabb támogatói egy részét veszíti el az LMP.
Ron mester, mester munkát végez.

Toadwart66 2017.09.14. 13:08:05

@Paróczai: Akkor a Lázár felesége nem is lop csak néha vesz ezt-azt? Hűha! Most nagyon meglepődtem.

eßemfaßom meg áll 2017.09.14. 13:18:15

Amíg a B1 nem írta meg, hogy mit kell gondolni az ügyről addig nem tudok mit gondolni róla.

Róbert Gyirán 2017.09.14. 13:22:13

@Ballib cenzúrázók réme 25:

Számolatlanul költik a Soros-bérencek... Érdekesmód, a civil szervezetek elszámolásába nem tudott belekötni a kormány, még amikor a rendőröket is ráküldték a Norvég Alapra és az Ökotárs alapítványra, nem találtak semmi terhelőt, ellenben bíróság mondta ki, hogy jogtalanul vegzálták őket a rendőrök.
De most eszembe jutott, hogy tényleg van egy civil szervezet, amelyik nem nagyon jeleskedik az elszámolások benyújtásában... ja igen, a CÖF :D

Varga Bertalan 2017.09.14. 13:23:20

@Toadwart66: Talán először bizonyítani kellene az állításokat! Önnek meg gondolkodni, mielőtt írogat.

Róbert Gyirán 2017.09.14. 13:34:12

@Ballib cenzúrázók réme 25:

Nem mellesleg felhívnám a kedves Fidesztroll figyelmét arra, hogy Hadházy pont arra mutatott rá, hogy azok a civil szervezetek, amelyeket nem a kormány támogat, valamiért költséghatékonyabban működnek. Ez hogy feleltethető meg a "valódi civilek is tegyenek, és segítsenek" állításoddal? Egyáltalán hogy lehet valódi civil valami, amit a kormány támogat? :D Nincs képzavarod?

n3spr3ss0 2017.09.14. 13:54:45

1200 millióért a szót fosni, lelki támogatást adni, gavalléros.Aki meg valóban dolgozik ott, azt lófaszt kap.

metax 2017.09.14. 13:55:17

Ilyen, amikor visszanyal a fagyi, és bele is röhög a pofájukba...

A civil szervezeteket vegzáló hatalom most szembesül azzal, milyen az, ha egy - hozzá közel álló - társadalmi szervezetet jogosnak tűnő bírálat ér - természetesen nem magát a szervezetet, annak céljait, hanem működésének bizonyos visszásságait illetően.

Bolshevik 2017.09.14. 13:56:10

@Róbert Gyirán: a másik meg hogy a Valódi Civilek mindig fontos dolgok melet álnak ki mint a raszizmus meg az antiszemytizmus! ez a sok koraszülöt meg kit érdekel ha olyna életképesek lennének ellennének orvosi ellátás nélkül is, amúgy is csak magyarok.

exterminador 2017.09.14. 13:56:11

@Róbert Gyirán: hogy lenne neki, ez a szerencsétlen az egyik leginkább elborult elméjű troll a blog.hu-n. Nála lejjebb már csak birca található.

Bolshevik 2017.09.14. 13:57:48

@eßemfaßom meg áll: nézd én nagyon ecszerüen meg tudom mondani miröll mit kel gondolni! Meg kel nézni mit gondol róla orbán, és anak az elenkezőjét! nem nehéz, én igy működök meg az elenzék is, azért vagyunk ilyen sikeresek!

Fukar 2017.09.14. 14:11:25

@Bolshevik: a helyesírásodat elnézve, te valójában igen sikeres vagy, akár csak a "demokratikus" ellenzék!

2017.09.14. 14:13:15

A sok fideszes szar iderajzott széttrollkodni a blogot, mert Lézer elvtárs ezt adta ki parancsba ma reggel.

Csak annak nem jár utána egyik csököttagyú fideszes barom sem, hogy ugyanilyen feladatra, ugyenekkora teljesítésre két másik alapítvány összesen kapott annyi pénzt, mint Lézerné egyedül. Ráadásul ők csilliárdok felesleges elköltése nélkül meg tudják belőle oldani ugyanezt a feladatot.
Ez alapján felmerül a gyanú, hogy Lézerné és seggnyalói lopnak. Nem kicsit. Nagyon.

Bízom benne, hogy ha sikerül eltakarítani a fideszmaffiát, akkor a rajtuk nem behajtható összeg azokkal lesz kifizettetve, akik még most is a fidesz szekerét tolják, hogy ők is érezzék, mekkora rabláshoz asszisztáltak.

1ghost 2017.09.14. 14:21:33

@Ballib cenzúrázók réme 25: @eßemfaßom meg áll:

Hát te még mindig itt rohadsz a neten, te bérhazudozó, ócska fidesztroll!?

De már nem sokáig, már csinosítják a cellátok. Jövőre deresre húznak benneteket a magyarok, úgy jártok majd, mint vasárnap Ajkán, ahol a korrupt, tolvaj fideszesekből hírmondó sem maradt a szavazás után.

VaradiJanos 2017.09.14. 14:22:37

Majd minden alapítvány mögött humbug van, ez csak azért szúrja a majomimádó libbancsok szemét, mert azt hiszik, hogy Lázárné "tulajdonos", pedig nem. Érik az újabb 2/3.

Indriq 2017.09.14. 14:23:28

@Ballib cenzúrázók réme 25: nesze, mindenre választ ad ez a nyilatkozat :)
index.hu/video/2017/09/14/kosa_lajos_soros-terv_nemzeti_konzultacio/

álljon már ki valaki, és jelentse ki határozottan, hogy ez az emberszerű valami nem debil :) de komolyan, nem politikailag, hanem értelmi szinten :)

komolyan nem tudom, hogy a rezsicucu vagy ez a debilebb :)

VaradiJanos 2017.09.14. 14:23:30

@1ghost: Paksot pedig biztosab meghekkelték a szovjetek, ugye?

VaradiJanos 2017.09.14. 14:24:36

@Indriq: És milyen ciki lehet nektek, hogy még az ilyen debilek is inkább kellenek a népnek mint a bandátok.

ogli dzsí 2017.09.14. 14:25:36

akkor már csak az hiányzik a posztból, hogy

- miket számlázott az alapítvány
- mi köze ehhez lázár feleségének, és kap-e díjazást

ez így ez miez?

Netuddki. 2017.09.14. 14:30:28

Valami lehet a dolog mögött, hogy iderajzottak a balfasz tolvajfidesz trollok.

Többieknek, meg. Mijafszé kell szóba állni velük? Teljesen felesleges.

Indriq 2017.09.14. 14:32:44

@VaradiJanos: ebből korbácsolás lesz kutya! :) hát nem tudod, hogy az útmutatódban benne van, hogy még közvetve se ismerheted el, hogy mentálisan sérültek a kenyéradód főnökei? :)

Róbert Gyirán 2017.09.14. 14:35:09

@VaradiJanos:

Végülis, a Fidesz csak tevékenyen teszi tönkre az oktatást, hogy még ostobábbak legyenek az emberek. Vagyis nem... Palkovics szerint minden rendben... csak akkor szóljon már valaki a tanároknak is, hogy ne hagyják ott a pályát "valamiért". Ez szerinted normális?

1ghost 2017.09.14. 14:35:16

@VaradiJanos:

Hehehe segghülye fidesztroll! Paksra 3000 milliárdot kell majd költenetek, + kinyalnotok putyin valagát, hogy rábírjátok az ottani emberek 30%-nak 70%-át, hogy a tolvaj, korrupt fideszbrancsra szavazzon.

Na ez a gáz, te orbáncsicska! Ahogy a dolgok állnak, bő egy év és a sitten rohadsz, nem úszod meg, az kurvaélet.

Indriq 2017.09.14. 14:37:57

@Netuddki.: én spec qrva jól szórakozom rajtuk. imádom ahogy próbálkoznak és BÁRMIT írhatok nekik, nekik itt kell lenniük és válaszolni :)
Olyanok mint egy boxzsák, mindig ott lóg, nem tud visszaütni, és jól lehet vele szórakozni :)

Bolshevik 2017.09.14. 14:47:45

@Netuddki.: Egyébként tök egyszerü lemérni a trollokról hogy menyire igaz a téma!

Ha egy fidesztrol sincs it magyarázkodni akor igaz a téma ezek meg nem tudnak mit mondani be vannak fosva!

Ha sok it a fidesztrol akor mentegetik a menthetetlent szóval igaz a téma!

Bolshevik 2017.09.14. 14:50:57

@ogli dzsí: eből látszik hogy te csak egy kurva náci vagy! Figyelj bazmeg OTT A BLOG MEGÍRTA hogy mi van!!! Mit akadékoskodsz!!!! elég baj hogy a kormány nem ál ki az antyszeytizmus ellen hanem mindenféle koraszülöt kölykökel foglalkozik az ilyenekre halál várna amúgyis meg hát lásuk be csak magyarok!

Bolshevik 2017.09.14. 14:52:23

@1ghost: "Ahogy a dolgok állnak, bő egy év és a sitten rohadsz, nem úszod meg, az kurvaélet."

jól nyomod tesó tuti visszük 2018-at! akorát nyerünk majd mint az álat, és akkor majd lebontjuk végre paksot! németek adigra úgyis anyi áramot csinálnak majd tuti ingyen adnak nekünk, meg akor végre nem fügnénk a külföldtől.

rasztaszív 2017.09.14. 14:59:34

egy fideszes dícséretnek veszi,ha aljasozzák.ez a pártvonal,azt hiszik,ettől nyernek.

1ghost 2017.09.14. 15:07:09

@Bolshevik:

Te is baromi jól nyomod Netuddki polgártárssal együtt. Ti vagytok a magyarok zászlóshajója, akik a mocskos orbánbandát és retkes, gerinctelen trolljait pont oda kívánjátok, ahová a népakarat.

Rács mögé, bekamerázni őket, hadd lássa mindenki, hogy immár ez ám a Való Világ!

eßemfaßom meg áll 2017.09.14. 15:22:43

@1ghost:a kezelőorvosod erről mit mond?

eßemfaßom meg áll 2017.09.14. 15:28:23

@rasztaszív: nem kell ahhoz fideszesnek lenni, hogy a a ti szátokból a leszarozás, lebalfaszozás, lesegghülyézés, letrollozás tényleg dícséretnek számitson, magyarra lefodítva azt jelentik ezek, hogy nincs egy értelmes gondolatotok sem, csak a szátokban egyre növekedő trágyahalom darabjait tudjátok kiköpködni.

Róbert Gyirán 2017.09.14. 15:34:31

@rasztaszív:
Kár, hogy nem lehet itt a hozzászólásokat lájkolni! :D

eßemfaßom meg áll 2017.09.14. 15:50:07

@rasztaszív:
"Itten nagyobb baj van te Fülig Jimmy. Asz történt, hoty a Piszkos Fred dicsért téged! Aszt nehéz elbírni!"

rovid 2017.09.14. 15:55:36

a lelki támogatáshoz miért is kell 1,3 milliárd!

Bolshevik 2017.09.14. 16:18:48

@eßemfaßom meg áll: ez a rómeó és júliából van azt még nem olvastam?

Bolshevik 2017.09.14. 16:20:23

@1ghost: nem kell beszarni most még soknak látszanak a fideszesek de minden nap kevesebben lesznek ahogy derül ki a sok hülyeségük pl. a kvótáról is azt mondták hogy nincs aztán most az orrukra koppintott az EU!

Bolshevik 2017.09.14. 16:21:50

@rovid: hát nem csak az de nézük már meg a célját. koraszülöt gyerekek kit érdekelnek ha nem életképes dögöljön meg, ennyi! egész más ez mint az antyszemytizmus ami ellen fel kel lépnie minden Európai Embernek! Ezrt is lesz majd jó ha sok muzulmán lesz az országban, egyből rend lesz it a fontossági sorrendben!

Cycmen 2017.09.14. 16:33:02

@Ylim: A sok fideszes szar iderajzott széttrollkodni a blogot, mert Lézer elvtárs ezt adta ki parancsba ma reggel.

Így nem tudjátok nyugodtan egymás faszát szopni, meg ezt a szar posztot méltatni!
Ez a szokásos ballib agyalgás hogy miért szar az Orbánrendszer meg itten kérem lopnak! Röppenj már rá a hármas metróra akkor láthatsz lopást a javából! Esetleg a Gyurcsányt is megkérdezheted hogy mi az amit jobb, ha nem is tudunk! Ti csak felheccelt hülyék vagytok, azok használnak fel akik most éppen nem tudnak lopni! Azt hiszed hogy amit most lopnak az megmaradna ballib kormányzás alatt? Kétszer ennyit lopnának, aztán jönne az IMF hitel megint, azt jól elbasznák nyom nélkül, majd közölnék hogy elkúrtuk!

Cycmen 2017.09.14. 16:38:24

@Cycmen: Négyees metró természetesen! A hármas metróval csak az a baj, hogy húsz éve fel kellett volna újítania a ballibáknak nem a Nokiás dobozokat sétáltatni!

Indriq 2017.09.14. 16:44:12

@Cycmen: azt becsülöm benned, hogy te maradtál az egyetlen debil, aki még próbálkozik, a többi elhúzott máshová :) lehet már leköltöztek a kisvasúthoz :)

Róbert Gyirán 2017.09.14. 16:46:56

@Cycmen:
Tökéletes példája vagy az Orbán-hívőknek, akik már nem tagadják, nem is tudják tagadni a lopást, pusztán azt próbáljátok bemesélni, hogy mindenki más többet lopna. A hármas metró egy kiváló freudi elszólás volt a részedről, kívánom, hogy izzadj minél többet rajta légkondi nélkül, már ha nem akadályoz meg egy fakocka, vagy bármi, hogy a túlárazott tömegközlekedési eszközt használd. Amúgy csak szólok, hogy az IMF-hitelt a Viktátorod olyan államkötvényekből fizette vissza, amiknek a kibocsátási kamata 2szerese volt mondjuk a kolumbiai államkötvényeknek... hát persze, hogy vitték, mint a cukrot, de majd ki fogja visszafizetni? Jaaaaaaaa... de a zzországot meg kell védeni az Ájemeftől :)

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.14. 16:49:50

@1ghost:

:)) hát ezt csúnyán beszoptad..

De nem segítek hogy miben, mert szerintem te olyan hülye vagy, hogy most se érted, és ezen sokat röhögtem.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.14. 16:53:22

@Róbert Gyirán:

Hány Soros szervezet pénzköltését vizsgálta HAdházy ? Egyet sem.

Hadovál valamit a költséghatékonyságról, miszerint más gyerekmentők 80%-os hatékonysággal fordítják a pénzt a gyerekekre, ezek meg csak 70 vagy 75%-ban.

De ez lófaszt ahoz képest hogy Soros szervezetei 50%-os hatékonyságba se költik a milliárdos Norvég pénzeket, amiket valódi civilek elől lopnak el.
Mert csak így bírják kifizetni, és pénzelni, a bérrettegő hazaáruló bloggerek napi hazugságait.

sunabajnok 2017.09.14. 16:54:35

Blogok ide,vagy oda,ma reggel ezzel a feltáró cikkel kezdtem az indexen. Rendesen kinyílt a bicska a zsebemben.
Jóérzésű ember alapítványoknak kp-t nem adományoz. Kb ezer éve volt egy szintén tényfeltáró műsor,ahol bemutatták,hogy minden 100huf-ból minimum 80% adminisztrációs díj,és talán a maradék adomány.
Aztán elmentem egy alapítványhoz dolgozni,mert tetszett a szemléletük, csakhogy bért akadozva kaptunk, de a górénak 800.000 huf volt a bére. Ez volt 2010-ben.
A lúzerné se gombokért csüccsen ott ahol van, ez már onnan pofátlanság,hogy a férje zéró munkáért,bábként milliókat keres.
De hát így megy ez a politikában,mindegy melyik párt.

Cycmen 2017.09.14. 16:57:00

@Róbert Gyirán: Amúgy csak szólok, hogy az IMF-hitelt a Viktátorod olyan államkötvényekből fizette vissza, amiknek a kibocsátási kamata 2szerese volt mondjuk a kolumbiai államkötvényeknek..

Ja, hogy ki vette fel, miért és hova tünt, azt most nem kérdezem meg tőled mert jó vagyok hozzád!
A hármas metróban mi a Freudi? A buzi Demszky alatt kellett volna megcsinálni, most meg lopásról nem hallok a felújítással kapcsolatban! Egyéb szarok vannak meg a hozzád hasonló kretének ügyködnek a fakockákkal azt tudom!

Cycmen 2017.09.14. 16:58:58

@Ballib cenzúrázók réme 25: Hány Soros szervezet pénzköltését vizsgálta HAdházy ?

Az többszörös antiszemitizmus lenne, meg nem ezért fizetik ugyebár!

VaradiJanos 2017.09.14. 17:13:42

@1ghost: most is ott ülök, a cellából írok, azért megy lassan, mert nem tudok koncentrálni, olyan jól szop a fiad

Fukar 2017.09.14. 17:24:17

@sunabajnok:
"a férje zéró munkáért..." Azért ezt a zérót gondold át még1x!
Nagyon elöntötte az epe az agyadat, ha ilyeneket eresztesz ki magadból.

sunabajnok 2017.09.14. 17:51:41

@Fukar: A felolvasást nem nevezném munkának. Márpedig egy báb az összes többivel együtt,akik nagyszabású személyzettel dolgoznak.

rasztaszív 2017.09.14. 17:58:01

@eßemfaßom meg áll: megsúgom : én nem dícséretnek szántam...:)

Cycmen 2017.09.14. 18:04:24

@Indriq: azt becsülöm benned, .....

Hát én még nem találtam meg amit becsülhetek benned!

eßemfaßom meg áll 2017.09.14. 18:24:33

@rasztaszív: váljék egészségedre

Engem elég jól elszórakoztat ahogy okádjátok az epét miközben felszopjátok egymást

rasztaszív 2017.09.14. 18:26:15

@eßemfaßom meg áll: és persze te sosem tennél olyat...:)

VaradiJanos 2017.09.14. 19:02:28

@Indriq: sajnos nem olvastam végig az útmutatót. Irigykedem ám kicsit, nekem csak a buta szilárd és lajos jutottak, te viszont olyan lángelméket szolgálhatsz, mint juncker, szanyi tibi, gréczy zsolt

rasztaszív 2017.09.14. 19:08:06

@VaradiJanos: valamiért mégis nagyon hisztek benne.különben miért tennétek?vagy ez pusztán a kvalitásaitokon múlik...?

VaradiJanos 2017.09.14. 19:10:23

@sunabajnok: zéró munkáért? Fogalmad sincs, hogy mennyit dolgozik a Jani.

rasztaszív 2017.09.14. 19:19:21

@VaradiJanos: te nem csak játszod a hülyét...:)

rasztaszív 2017.09.14. 19:28:08

@VaradiJanos: na,majd a következő aljaskodásodnál is jusson ez az eszedbe.

VaradiJanos 2017.09.14. 19:30:00

@rasztaszív: drágám, te vagy mindig az eszemben

Indriq 2017.09.14. 19:31:09

@VaradiJanos: ennél jobb visszavágást egy random generátor is simán kilök, szedd össze magad, mert ebből ma nem lesz fizu :)

@Cycmen: eszerint még nem vagyok fent a kubaszov listán :)

1ghost 2017.09.14. 19:44:45

@VaradiJanos:

Azért elég sivár életed lehet a neten rohadni állandóan, s ócska fideszkollaboránsként harminc nicken nyalni a korrupt, tolvaj gazdád seggét. Bár a fasz tudja, hiszen minden relatív.
Jövőre, az árnyékos cellád sarkában még visszasírod ezeket az időket.

VaradiJanos 2017.09.14. 19:49:16

@1ghost: ez a mániátok, niggerszopók, ez a többnickűség. Már csak azt áruld el, te degenerált, hogy annak mi értelme lenne?! Létszámot hazudni vele? Minek? Úgysem olvassa ezeket s szarokat semleges ember akit meg lehetne vagy kéne győzni. Ez a ti patkánylyukatok, mi csak időnként lefújunk egy kis fertőtlenítőszert vagy mérget.

Indriq 2017.09.14. 20:01:16

@VaradiJanos: elárulom, mert a debil propagandafőnököd azt hiszi, ha többen írtok, nektek lesz igazatok, a probléma ott van, hogy még stílust se tudtok változtatni nemhogy az igazat megcáfolni. Ettől függetlenül, a Göbbelsi propaganda hatékony is tud lenni, csak ahhoz a végrehajtóknak is kell rendelkezniük agysejtekkel :)

VaradiJanos 2017.09.14. 20:06:24

@Indriq: ez a sokszorozódás inkább rátok jellemzô, parazita. Te vagy benne hatmunc mozgalomban, kilenc ellenzéki pártocskában, likeolid a felhívásokat hat nicken, persze hasonlóan a többi nyomoronccal, aztán csodálkozva konstatáljátok ennek számalmasságát körülnézve a kétszáz fôs rezsimdöntő népharagos gigademonstrációitokon.

Indriq 2017.09.14. 20:35:36

@VaradiJanos: legalább nem cáfolod amit mondok, csak tolod a fityisz stratégiát, ha valamivel megvádolnak, azonnal (jó esetben átfogalmazva) ugyanazt visszamondod.
És igen, engem keresgélhetsz pártban, mozgalomban, tüntetésen, ha megtalálsz kapsz tőlem egy ingyen fityisz zászlót :)
Amúgy valszeg jobb a 200 veled (nem veled, mert neked nincs pártállásod, csak egy hosszú, érdes nyelved ) azonos pártállásúval kimenni a térre, mint 50k fizetett propagátort kiküldeni, aztán ha megkérdezik miért van itt, akkor az egyetlen értelmes szó ami elhagyja a száját, az hogy orbán... (ami azért is szánalmas, mert egy tulajdonnév, ÉRTELEMMEL NEM BÍRÓ szó (a szó minden értelmében :) ))

VaradiJanos 2017.09.14. 21:04:19

@Indriq: így van, parazita, ringasd csak magad!

1ghost 2017.09.14. 21:42:35

@VaradiJanos:
Szorul a nyakatokon a hurok, mi? Sokáig kell még a itt rohadnod te szarházi fidesztroll! Viszont cserébe holnap reggel elsőnek nyalhatod ki a tolvaj, korrupt gazdád seggét!

VaradiJanos 2017.09.14. 21:48:04

@1ghost: ülök egy spa-ban a teámmal, mert az asszony lávaköves masszázsa még tart, s közben stroke-ot okozok neked.

1ghost 2017.09.14. 21:54:35

@VaradiJanos:

Lófaszt mama! A ronda, kopaszodó, hájas fejed a gazdád lávaköves seggébe tart, a nyelved viszont növeszd szépen, mert jövőre csak a cellarácson keresztül éred el a gazdád ülepét.

Paróczai 2017.09.15. 11:23:28

"Ami kicsit problémásnak tűnik az az, hogy miközben egy rakás civil szervezet majd meggebed, hogy tudjon egy kicsit a közjó érdekében tenni, addig ilyen szuper kapcsolatokkal rendelkező alapítványok – ahol pont Lázár felesége is képbe került– sitty-sutty elképesztő méretű támogatásban részesülnek."

Igen, a közjó oltárán tevékenykedő migráncs simogatók, cigánybűnöző védők, drogliberalizációért ácsingózók, normális párkapcsolatokat homoszexuálisra cserélni akarók, nemzeti identitást kiátkozók, züllött, perverz eszméiket megtagadókat kiátkozó gyűlölködők. Hát igen. Ez a közjó már csak így liberális!

Remy Dalmore · www.remydalmore.com 2017.09.16. 07:38:59

Milyen édes, ahogy felháborodtok a cikken! Természetesen a mondanivalója nem háborít fel senkit. Az 1,2 milliárd akkor ezek szerint okés. Gyerekek, ha ez így működik, akkor állok rendelkezésetekre! Lehet hozzám jönni sírni! Az árát majd megdumáljuk, ahogy nézem, nem proliskodtok, nagyvonalúak vagytok. Majd jó hangosan sajnálkozok, hogy borravalót is kapjak.
süti beállítások módosítása