A valódi viták otthona

Reflektor

Jurák Kata folytatja az ámokfutást

2018. január 12. - baum

 40.png

Jurák Kata szereti saját magát újságíróként meghatározni, mégis folyamatosan úgy viselkedik, mint egy jól megfizetett fideszes provokátor. Karácsony környékén emlékezetes vitát folytatott a KDNP-ből kiugrott Lukácsi Katalinnal az Echo tévén. E beszélgetés során Jurák a maga egyszerűségében megkérdőjelezte beszélgetőtársa hitét, aztán azt kezdte fejtegetni, hogy Jézus ugyan a szeretetet hirdeti, de azért vannak bizonyos határok: a melegeket például egészen biztos utálja. Jurák láthatóan nem csak Jézus üzeneteit nem fogta fel teljesen, de vitatársa mélyebb gondolatait sem nagyon.

 

E jeles műsorról készített mémet a népszerű Maga is mindig ezt mondja, ugye, Mrs, Lipton? Facebook-oldal, melyben a sorozat főszereplői elképedt arca mellé írták, hogy „amikor karácsonykor kapcsolgatjátok a tévét és meglátjátok Jurák Katát, ahogy az Echo tévében vágja a pofákat”. Felvezetésként a posztba pedig beírták, hogy „gyomorforgató látvány”.

Nos, Jurák Katának sem kellett több, kommentekkel támadta meg a mémoldalt. Többek között azt írta, hogy

 

„jóleső érzéssel konstatáltam, hogy Ön, mint “civil” a Mi csatornánkat kísérte megtisztelő figyelemmel karácsonykor is, amikor az emberek többsége a családjával tölti az idejét.”

Nehéz megfejteni ennek az érvelésnek a lényegét egy olyan valakitől, aki karácsonykor nem a családjával volt, hanem tévéstúdióban kötekedett.

 

Kissé lejjebb megosztott magáról egy képet is:

 

jurak1.jpg

 

Most vagy az van, hogy ajánlgatja magát, vagy nem egészen sikerült megértenie, hogy a mémoldal kritikája nem annak szólt, miként fest a már a Pestisrácoknál is kínossá vált és elküldött nő.

 

A Jurák jelenség amúgy megmutatja, hogy milyen morális és intellektuális szintet ért el a NER. Nyilván Jurák Kata fel sem fogja, mit művel, ezzel szemben azon szerkesztők felelőssége óriási, akik teret adnak neki és még biztatják is.

 

A Csengett, Mylord oldal mindenesetre válaszolt neki, egész szellemesen:

 

Az oldal nem szokott trollokkal foglalkozni, a jövőben se fog, most mégis teszek egy kivételt, és válaszolok Jurák Kata levelére. Ebben a levélben benne van a mondanivalóm, a jövőben nem is kívánok több szót pazarolni rá.

Tisztelt Jurák Kata úrhölgy!

Megtisztel a leveleivel, külön örülök, hogy több leveléből az egyiket nyilvános csatornán osztotta meg, ezért én is nyilvánosan válaszolok, hadd fürdőzzön mindenki egy kicsit az örömömben. Bevallom, a mérhetetlen boldogság mellett, zavarba is hozott. Az a Jurák Kata, aki olyan sikereket ért már el, mint például tüntetéseken ordenáréskodott, vagy éppen Lukácsi Katalinnal szemben járatta le magát az Echo tv-ben, majd később az interneten, most nekem írt.


Engedje meg hogy egyszerre válaszoljak mindkét levelére, noha csak az egyiket osztotta meg nyilvánosan. Az említett meme nem kéretlen tartalom, de a helyes útmutatásának hála, már tudni fogom, mit kell csinálni, ha ilyennel találkozok.


Örömmel konstatálom, hogy mindketten értékeljük egymás munkásságát, Ön kiváló meme alapot biztosit nekem, hétről hétre. Sajnos a személyes profiljára nem terjed ki az érdeklődési köröm, ezt kérem nézze el nekem. Ahogy az adatlapomat bújta rájött, hogy Önnek sokkal szebb élete van. Örülök, hogy együttérző velem. Ha én is beállnék a NER-be, talán én is több mindent megengedhetnék magamnak, egy gazdagabb, szebb életem lenne. Amikor ilyen gondolataim támadnak valahogy mindig elkezd motoszkálni mélyen legbelül valami bennem, a pszichológusok talán ezt erkölcsnek hívják. Mivel Ön munkáját tekintve a kormány propagandistája, így közszereplőnek minősül, ezáltal fontos megtanulni elviselni a kritikát is. Még nem azt a kort éljük, amiben a szabad véleménynyilvánítás miatt újságírókat börtönöznek be, mint a kormánya által nagy becsben tartott Oroszországban. Szerencsére egyikünk se újságíró, így talán ettől nem is kell tartanunk a jövőben se.


A gyomrom köszönöm már rendben van, néha felkavarodik, jellemzően, ha állami propagandát hallok, dehát kinek nem? Ezért nem szaladhatok orvoshoz egyből, így is van, aki órákat fekszik a földön a sürgősségiben.


Valamit meg sem értek. Mi volt a levelével a célja?
Átcsábítani a sötét oldalhoz?


Én Dalma asszonnyal ellentétben nem olvastam Soros György “Mein Plan” című művet, így velem nehezebb dolga lesz. De valószínűleg nem is ezt akarta elérni.
Megfélemlíteni?


Ezt sokkal valószínűbbnek tartom, a pénz iránti vonzalom és a megfélemlítés, amikben párhuzamot lehet vonni a Fidesz és a Cosa Nostra között. Az olasz maffia azonban sokat tudna tanulni a Fidesztől. A levágott lófej az ágyban idejétmúlt. Sokkal kifinomult módszer a karaktergyilkolás, a gátlástalan hazudozás és a sorosbérencezés. Sokan vagyunk, akik nem félünk, és egy olyan hazát képzelünk el, ahol az emberek tisztelik es megbecsülik egymást, boldogságban élnek. Nem pedig egy állandó ”harcban” és rettegésben álló, oligarchák által kizsákmányolt földkupacot.


Megtisztelőnek tartom, hogy imádkoznak értem, akárkivel is teszik. Az imádság helyett tudom, hogy túl nagy kérés lenne az, hogy tűnjön el a közéletből. Nem is várok ilyesmit, viszont hadd viszonozzam valamivel a jóindulatát. Szeretném, ha a kritikákat könnyebben kezelné és bízok benne, hogy ebben segítségül lesz a jövőben is a Maga is ezt mondja mindig, ugye, Mrs Lipton? meme oldal. Idővel talán látva egy kritikát, nem húzza fel és teszi nevetségessé magát.

 

 

Te követed már a Reflektort a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr9513566609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gábor Pali 2018.01.12. 14:03:39

Szinvonalát tekintve női Bayer Zsoltika!

ARP 2018.01.12. 14:25:54

A tipikus pribék, az elnyomó hatalom elvtelen kiszolgálója, akit az ősi falkaösztön irányít, behódol a falka alfa hímjének (Orbán), imádja és élete árán is megvédi.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.01.12. 15:06:03

Jurák túl agresszív, de az álkeresztény Lukácsival szemben abszolút igaza volt. Láttam az illető műsort, nagyot égett benne Lukácsi.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2018.01.12. 15:33:09

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Lukácsiról akkor is ez volt a véleményed, amikor KDNP-s volt? Mondjuk az akkor néhány hét alatt felmutatott "kormánypárti arcok, akik csalódtak a kormányban" emberek egyike se volt szimpatikus...

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.01.12. 15:53:10

@Online Távmunkás:

Lukácsi ISMERETLEN volt KDNP-sként, így nem lehetett róla véleményem.

Nőként egyébként szimpatikus, csak egyszerűen butaságokat beszél. Igaza lehet Juráknak: Lukácsi még nagyon útkereső. Ami egyébként nem gond, intelligensnek tűnik, ha ha kialakul majd határozottabb nézete, biztos vagyok benne, hogy azt képes lesz védeni érvekkel is.

morph on deer 2018.01.12. 18:00:35

Mi az, hogy “úrhölgy”, valaki el tudná magyarázni?

Vagy ez a bizonytalan nemhez tartozó személyek titulusa lenne?
Mármint ‘úr’ is, meg ‘hölgy’ is?
Vagy páros napokon az egyik, páratlanokon amásik?

De most tényleg!

Éhesló 2018.01.12. 18:06:13

Lukácsi beégett.
Ciki volt.
Nehezen léptek tól rajta, ahogy Jurák lealázta.
Legközelebb olyan sameszt küldjetek Jurák ellen, aki felér az ő olümposzi magasságába, mert az nem kicsit ciki, hogy még őt is sikerül alulmúlnotok, sorozatban.

Stenonis 2018.01.12. 19:44:35

@Éhesló:
Olümposzi magasság :)

Rég röhögtem ilyen jót.
Felvidítottad az estém :)

Éhesló 2018.01.12. 19:49:01

@Stenonis: kell a vidámság.
De azért végigolvastad és megértetted a mondatot. Nem?

Jakab.gipsz 2018.01.12. 20:30:52

Lukácsi Katának legalább a sminkje rendben volt, egyebe nem, ez a "lelkésznő" még akkora gyerek, hogy inkább ne bántsuk.

Ó jaj jönnek a farizeusok Kata a "hitében" lett megalázva, hogy oda ne rohanjak szörnyülködni.
Csak azt tudnám miféle tapasztalata van ennek a kis lökött nőnek, a saját hitével kapcsolatban, kiüresedett klisék ismételgetésén kívül. Szóval lukácsi Katust hagyjuk békén majd benő a feje lágya.

Juráknak pedig igaza van, ki kell állni, nyílt demokratikus vitára:

nts 2018.01.12. 20:31:26

Minek kell rátenni arra a facebookos képre azt az igénytelen szűrőt? Csak bárgyú lesz tőle az arca, nem szebb. A fő baj inkább egyébként is a mentalitásával van. Bár kétségtelen, hogy érdekes személyisége van.

Szürke Egér 2018.01.12. 20:56:32

@morph on deer: Szia! Hivatalos és udvarias megszólítás, igaz, nagy betűvel kellett volna írni.
Férfiak esetén: Tisztelt Gipsz Jakab Úr!
Hülgyek esetén: Tisztelt Gipsz Jolán Úrhölgy!
Ez a hivatalos forma.

dare 2018.01.12. 21:23:48

Ezt a vitát én is láttam, és aki szerint ezt a vitát Jurák nyerte meg, az nem tudom milyen jeles alkalomból mondaná azt, hogy elvesztette.
Nekem egyértelmű volt ki az aki félrebeszél, és ki az aki próbál érvelni.
Azt mondták a műsor végén összehoznak még egyet.
Esélyt kap Lukácsi az x-hez. :D

Gandosz 2018.01.12. 21:46:09

hogy milyen hülyeségekre van ideje valakiknek a mémoldalon!

morph on deer 2018.01.12. 21:57:01

@Szürke Egér:
Kösz a választ!
De miééééér’, könyörgöm?

Az ‘úr’ - papírforma szerint - hímnemű, nem?

Ráadásul ez a balfaszság NEM volt használatban abban a bizonyos “úri” világban, amire például a mai parvenű vezető réteg próbál hasonlítani!
Akkor a “rang” függvényében járt a megszólítás, úgymint tekintetes-, nagyságos-, méltóságos-, kegyelmes-, stb. asszony, de “úrhölgy” nem volt.

Amúgy a “hölgy” önmagában egy szint, például a brit “lady XY” nem ugyanaz, mint a ‘miss’ vagy ‘misis’ - ahogy az asszonyom vagy hölgyem sem egyenértékű.
Gondolom az ‘úrnő’ (esetleg az ‘úrasszony’ helyett meghonosodott ‘úriasszony’) valaki által “elegánsabbnak” tartott változatáról lehet szó, az “úrhölgy” esetében... Az ‘úrnő’ amúgy a hatalmi poziciója miatt volt az, és természetesen feltételezte az alárendeltek létezését is.
Az “úrhölgy”-nek szerintem velőtrázóan tapló hangzása van.

De legalább ez a faszság nyugodtan pályázhatna egy “hungaricum” címre, de tényleg.

(Zárójel: olyan heyen éltem több mint egynegyed évszázadnyit, ahol a magázódás is csak az uralkodó és családja számára jár, szóval nem szoktam meg ezt a feudális, úrhatnám, címkórságos képmutatósdit. Elnézést!)

Gandosz 2018.01.12. 22:09:37

@morph on deer: Kend ezt nem értheti, egyszerűbb ennél.

bóvli ország jobban teljesít 2018.01.12. 22:54:43

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: @Éhesló: @Jakab.gipsz: @dare:

Ti vagytok jurákkal az élő példa, hogy a fideszesek a társadalom legostobább alakjainak a gyűlekezete.

bóvli ország jobban teljesít 2018.01.12. 22:59:27

@nts:

nem facebook szűrővel szelfiztge magát jurák elvtársnő, hanem előtte két órán át sminkelt, hogy ne tűnjön bányarémnek, mint élőben. Ha lemosnád róla a két kiló sminket akkor megkapod a másik szépséget selmeci gabikát.

morph on deer 2018.01.12. 23:04:54

@Gandosz:
Nyert! Így igaz!

(Ezért helyet cserélhet a kígyóbűvölővel!;))

Muzsikok közt 2018.01.12. 23:11:00

milyen igaza van a Katának!

Jakab.gipsz 2018.01.12. 23:24:38

@bóvli ország jobban teljesít:

Hogyne zsenikém, hogyne, azonnal hamut szórok a fejemre, mert megrótt egy magyar szakértő, libbsi.

Ti még hülyének is hülyék vagytok, két bites bunkók vagytok, tudod, négy láb jó, két láb rossz, más alternatívátok pedig nincs.

Köszönd meg Sorosnak, Hellernek Konrádnak és persze Kertész Ákosnak ezeknek a vörös diplomás barmoknak, csak most színt váltottak. Nincs szükségünk rátok.

Valami értelemre emlékeztető mondat, igazolás vagy cáfolat, nos ez az ami már a képzeletedet is meghaladja, ez a teszt ezt mutatja.

Úgy átkozódsz mint egy vudu pap.

dare 2018.01.12. 23:58:00

@bóvli ország jobban teljesít: Kíváncsi lennék én ostoba, vajon kiérezted-e az ironiát az utolsó mondatomból?

Indriq 2018.01.13. 00:14:26

Onnan lehet a legjobban tudni,higy ez a jurák kötekedő debil, hogy ilyen ehesló, gipsz jakab meg birca style-ok védik.

nick ami nincs 2018.01.13. 00:22:37

@morph on deer: hivatalos etikett szerint nem Hölgyem, vagy valami más a helyes megszólítás hivatalos levelezésben, hanem Úrhölgy. ez az Úr megnevezés női megfelelője, nem kell semmi mást gondolni mögé

Pan Modry 2018.01.13. 00:53:04

Jurak egy pondro, kar ra szot vesztegetni.

A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok 2018.01.13. 01:28:13

Lukacsi egy tipikus szelsosegesen demagog sorosberenc libsi.

VaradiJanos 2018.01.13. 05:10:15

@bóvli ország jobban teljesít: és még mindig nagyságrendekkel veri a nejedet

VaradiJanos 2018.01.13. 05:12:38

@bóvli ország jobban teljesít: “Ti vagytok jurákkal az élő példa, hogy a fideszesek a társadalom legostobább alakjainak a gyűlekezete”

.... írja mindezt a legokosabbak egyike “ű”-vel

VaradiJanos 2018.01.13. 05:14:29

@Indriq: sosem hallottam erről a Jurákról, de jó fej lehet ha felidegesíti a parazita-fajtádat

werecke 2018.01.13. 08:11:51

@Gábor Pali: Igen , a sziporkázó szerkesztők közé tartozik ő is. Nem drágabolgárúr típusúak akik mereven ülnek és még arcmimikájuk sincsen nehogy rájuk vetüljön hogy ők bizony nem pártatlanok. És nagyon függetlenek. Pont jó hogy ilyenek Bayerrel együtt .Egy riporter legyen szókimondó.

werecke 2018.01.13. 08:14:10

@bóvli ország jobban teljesít: Heller Ágicát nem lehet lekőrözni !

VaradiJanos 2018.01.13. 08:36:35

@werecke: hogy mered ágicázni a kiválasztottak egyik főpapnőjét? Mindjárt megjelenik @hullajelölt88 és szétokád.

Éhes Ió 2018.01.13. 08:51:10

Lukácsi egy szemét, elutasította a felvételemet a KDNP-be, mert az önéletrajzomba beírtam hogy a Pride szervezői között vagyok.

Jakab.gipsz 2018.01.13. 08:52:34

@werecke: @VaradiJanos:

Ágica, feljelentette a filozófiát tanító professzorait, hülye maradt filozófiából, ami nem is olyan nagy baj, az élet majd megtanítja. Most kezdődik a tánc.

Jakab.gipsz 2018.01.13. 08:54:31

@ÉhesIó: Látod ez a baj veled, nem tudsz őszintén hazudni. Bezzeg,(...).

ToyDolls 2018.01.13. 09:01:18

@morph on deer: ÚRHÖLGY főnév (1945 előtt, választékos) Úri (1), az egykori uralkodó osztályok vmelyikébe tartozó nő. <Rendsz. levél címzésében:> N. N. úrhölgynek. □
Forras: ertelmezo keziszotar.

Éhes Ió 2018.01.13. 09:02:05

@Jakab.gipsz: Te viszont tudsz, mert letagadod, hogy te is ott voltál a cuki kis fekete tangádban.

Fidesz bérszámfejtés 2018.01.13. 09:04:14

@ToyDolls: Senki sem engedélyezte a vésztartaléknak fenntartott nickek használatba vételét! Majd a választás előtt egy héttel! :-((

Indriq 2018.01.13. 09:29:54

@VaradiJanos: ": sosem hallottam erről a Jurákról, de jó fej lehet ha felidegesíti a parazita-fajtádat"
....írja mindezt a legdebilebbek egyiket kötőjellel.... :)

Bloodscalp 2018.01.13. 09:43:17

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: lattam, meghallgattam a mein plan os hülyeségét is. Egyik troll mentegeti a másikat. téged is a barom kommentjeidröl ismernek

Bloodscalp 2018.01.13. 09:48:36

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: nem volt kérdés,vagy csak válasz üzemmódban működsz?

Éhesló 2018.01.13. 10:02:18

@bóvli ország jobban teljesít: az érvelésed lenyűgöző, de ne aggódj, ez manapság a fajtajellemzőtök.
Valószínű a 2006 óta minden országos választás során beszopott ordas buktáitok kapcsán deliráljátok a veletek egyet nem értőket "ostobának".

A ciki az, hogy ezek az "ostobák" a gazdaságirányítás, társadalomszervezés széles spektrumában és külpolitika területein is messze jobban teljesítenek, mint amikor erre nektek és a magadfajtáknak volt lehetősége.
Megértem, ha megzakkantok a kevesebb mint 80 nappal a soron következő bukásotok előtti haláltáncotok során.

Szar lehet nektek.
De nekem ez tetszik nagyon és jól szórakozok a sivalkodásotokon.
Húzzatok bele!

Stenonis 2018.01.13. 10:08:40

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:
Tudjuk, nem vagy fideszes.
Csak véletlenül a fidesz összes dolgával teljesen egyetértesz és ezeket mindenhol propagálod, napi 6-8 órában.
Gondolj bele, mi lenne, ha fideszes lennél. Még alvásra sem jutna időd :)))

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.01.13. 10:41:48

@Stenonis:

Antiballib vagyok, nem fideszes. Nekem a Fidesz túl nacionalista és nem elég baloldali.

A Fidesz ma a legkisebb rossz, ennyi az egész. S a fő erő a ballib országrontás és a nyugat ellen. Ennyi az egész.

Csak azt propagálom, ami egyezik az én értékrendemmel.

Röviden: nem a Fideszt szeretem, hanem a ballibeket utálom.

vénkujon 2018.01.13. 10:45:50

enyhe szekunderszégyen pirította az arcomat, midőn Lukácsi Katalin kioktatta ezt a szerencsétlen ner-aktivistát. szurkolok a ner-nek, ha már itt lesznek még vagy 20 évig, hogy képezzenek ki értelmesebb faszfejeket, picsákat.

vénkujon 2018.01.13. 10:49:13

birka, bazmeg. néha kezdtem elhinni, hogy meggyőződésből hirdeted a fidesz-vakhitet, de akkor ennél az ügynél végképp kiröhögnéd ezt a szerencsétlen Jurákot. akár neres vagy akár nem.

Andy73 2018.01.13. 11:07:43

"A Jurák jelenség amúgy megmutatja, hogy milyen morális és intellektuális szintet ért el a NER."

1. A baloldali blogger által kipécézett személy lehet, hogy vitathatóan viselkedett, de aligha mérvadó képviselője a NER-nek: még a politika iránt érdeklődők közül is kevesen ismerhetik, én is most hallottam róla először. Ő csak egy valaki a Fidesz több millió szimpatizánsa közül, akik között nagyon sokféle ember van.
2. A baloldali blogger 11 év után is képtelen felfogni, hogy Öszöd után hiába támadja morális alapon a másik oldalt, hiába beszél egy-egy médiaszemélyiség "ámokfutásáról". Ez teljesen elenyészik a böszme morális ámokfutásához képest, mind a szereplő súlya, mind az adott tevékenysége tekintetében.
(A böszme nem csak egy szimpatizánsa volt a NER előtti kormánynak, ill. rendszernek, hanem a vezetője.)

Jakab.gipsz 2018.01.13. 11:08:47

@ÉhesIó:

Nem szoktál te hülye lenni, ez most mi, volt ? Társalkodsz, kivel, miről?

Mindegy, lényegtelen.

bóvli ország jobban teljesít 2018.01.13. 11:13:46

@Andy73: "de aligha mérvadó képviselője a NER-nek: "

Nem az számít egy degenerált rendszert hogy ki képviseli mérvadóan, hanem hogy a rendszer mennyi ostoba degenerált végrahajtót, seggnyaloncot tud befogni magának. Jurák kata meg ti illibbantak maga a degenerált NER vagytok!

bóvli ország jobban teljesít 2018.01.13. 11:18:05

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: " az álkeresztény Lukácsival szemben"

még jó hogy egy álkereszténnyel szemben itt vagy te az erdeti Putyin által fizetett ruszki propgandista troll.

bóvli ország jobban teljesít 2018.01.13. 11:20:13

@Éhesló: @Jakab.gipsz:

mi van munkanélküli közmunkások, még mindig nem hozott fel titeket a Klik tanfolyam a nyolc osztályos szintre? Akkor viszont tényleg alapemberek vagytok a fidióta netes troll brigádban!

Jakab.gipsz 2018.01.13. 11:42:09

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:

Gondolom már észre vetted, elértük a lélekmérgező liberalizmus ama mélypont. hogy aki nem lép velük egyszerre, az csak, és kizárólag csak, náci,
nyilas, rasszista, antiszemita és homofób lehet.

És ezek akarnak globalizált szép új világot, össze-vissza hazudozni, de ezt csak a kétbites híveiknek, lehetséges megkreálni.

Jakab.gipsz 2018.01.13. 11:46:34

@bóvli ország jobban teljesít:

Nektek elegendő egy "nyócosztályos" Schuhulz kancellárnak, nem értem miért reklamálsz, ha a te sok diplomádnak ennyi is elég.

Európában pedig nem lesz kufár-demokrácia, azt lesheted.

vajdasagi 2018.01.13. 11:54:44

@Andy73: Hát a fityisznek nem "többmillió" szimpatizánsa van, hanem van kb. kétmillió megvezetett ember, akik nem látnak át a szitán. A falusi Marika néni, aki retteg a migránctól és azt hiszi szegény hogy majd a vity megmenti őt ettől a veszedelemtől aligha nevezhető szimpatizánsnak. Tudod ez Te is, csak szégyelled bevallani és máshogy forgatod a szavakat.

morph on deer 2018.01.13. 12:20:40

@ToyDolls:
“Forras: ertelmezo keziszotar.”

Köszönöm!
Tudtam, hogy érdemes kérdezősködni, ha már rá vagyok szorulva a segítségre..!

Azt azért gondolhattam volna magamtól is, hogy 1945 előtti, hiszen a városképtől az oktatásig mindent azoknak az időknek szelleméhez igyekszik idomítani a kormányzat, de legfőképp a közgondolkodást sikerült.

Az “uralkodó osztály” azért kicsit merész, még kell egy ciklus ahhoz, hogy megjelenjenek az “új” főrangi titulusok. Mindenesetre a kastélyok meg paloták már szépen alakulnak, a jobbágyság létszáma is “örvendetesen” gyarapszik, minden készen áll a “régi szép időkhöz”.
De jó...

Jakab.gipsz 2018.01.13. 13:00:13

@vajdasagi: Kösz az oknyomozást !

Mond te ennyire korlátolt és hülye vagy, vagy csak teteted magadat.

vaffanculo 2018.01.13. 13:14:14

Kurják Kata :). Amúgy meg kijafaszom ez a hülye picsa?

Jakab.gipsz 2018.01.13. 13:38:19

@vaffanculo:

Tehát ha két keresztény nő kulturáltan beszélget egymással, a ők hülye picsák.

Bezzeg ha Szelényi Zsuzsa és Szél Beszélget egymással, az a kufár demokrácia csúcsa.

csorsza 2018.01.13. 14:11:19

@vajdasagi: "Hát a fityisznek nem "többmillió" szimpatizánsa van, hanem van kb. kétmillió megvezetett ember"

Azért vagytok annyira szerencsétlen, ostoba lúzerek, mert ilyen felületesen, primitíven gondolkodtok.
De, tkp., ez az állítás fordítva is igaz rátok :)

Andy73 2018.01.13. 14:25:32

@vajdasagi: Örülj neki, hogy te nem vagy megvezetve, hanem jól átlátsz a szitán. Az ne zavarjon, hogy a migránsok csak 2015-ben kezdték az inváziót, és a Fidesz 2010-ben és 2014-ben is kétharmaddal nyert.

Éhesló 2018.01.13. 15:09:34

@Jakab.gipsz: ez egy nicktolvaj patkány, akinek az adatlapjára nézve láthatod, hogy a nevemben a kis l betűt nagy I re váltva aljaskodik a nicknevemmel.

Nem én vagyok az egyetlen, akivel a perverz barom elmebeteg ezt teszi.
Ha válaszolni akarsz a hozzászólásra érdemes ránéézned a karakter adatlapjára, mert lehet nem az szól hozzá, akire gondolsz.

A zindex patkányainak persze ez a szar alak a kedvence, nem takarítják el, pedig nem egyedül velem majomkodik a barom.

Éhesló 2018.01.13. 15:11:12

@ÉhesIó: te csak egy aljas nicktolvaj vagy, aki a karakternevemmel szórakozik itt (is). Remélem ennél nagyobb örömöd nincs az életedben te beteg perverz barom, hogy a kurva anyádat tedd szájba a ravatalán!

Éhesló 2018.01.13. 15:15:20

@Indriq: onnan lehet tudni, hogy Jurák jól tette a dolgát, hogy a magadfajták telesivalkodják a netet, amiért porbaalázta a szerencsétlen Lukácsot.
Ami nagy szó, mert Jurák nem egy szellemi phárosz, de Lukács olyan bunkó és hülye volt, amihez képest Jurák kifejezetten talpraesettnek tűnt.

Ezt jelzi a véget nem érő ajvékolásotok is.
Zene füleimnek!

Hohó60 2018.01.13. 15:17:40

Ez a lány tök jó fej lehet.
Aki így fel tudja idegesíteni a bolsevistákat, az jó fej.
Hajrá Jurák Kata!

Éhesló 2018.01.13. 15:19:48

@ÉhesIó: te csak egy aljas nicktolvaj vagy, aki a karakternevemmel szórakozik itt (is). Remélem ennél nagyobb örömöd nincs az életedben te beteg perverz barom, hogy a kurva anyádat tedd szájba a ravatalán!

Éhesló 2018.01.13. 15:22:45

@bóvli ország jobban teljesít: összekeversz a kurva anyáddal, vagy a ribanc húgoddal baromfi.
Ők közmunkáskodnak, míg te lopod a napot bármire alkalmatlan hülyeként, nem pedig én.

Hohó60 2018.01.13. 15:26:42

@vajdasagi:

Te tényleg csak az ÁVO Rádióból tájékozódsz, hogy ilyen baromságokat beszélsz?
De jó is így, ne hagyd magad a tények által megzavarni, inkább fröcsögd Bolgárék hazugságait.
Mert a Fidesz 2014-ben nyerte meg a választást, a bolsevisták meg 2015-ben kezdték a migránsok tömeges beerőszakolását. Nyugodtan Marika nénizz tovább, de ne oszd az észt, mert nem sok jutott belőle Neked.

Hohó60 2018.01.13. 15:29:36

A szerző talán észre vehetné a hasonló stílusú internáci firkászokat is.

11110000 2018.01.13. 15:41:46

@Szürke Egér:
Ez nem hivatalos forma, ez szimpla baromság.
Az úr megfelelője nőknél az asszony/kisasszony forma. Az úrhölgy teljesen értelmetlen, erőltetett faszság.

bóvli ország jobban teljesít 2018.01.13. 15:48:38

@Jakab.gipsz: @Éhesló: @Hohó60: @maxval bircaman szeredőci szürke proletár:

na bazmeg, ti meg a Jurák összesen nem jöttök ki nyolc elvégzett osztályra. Ezt élvezem, amikor az ostoba, segghülye fidióta politikusokat az ostoba, segghülye fidióta trollok védik.

Persze ki más is állna le ezt a mélysuttyó orbáni maffia bünszövetkezetet védeni ha nem a mélysuttyó Putyin csicska álmagyarok?

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.01.13. 16:18:12

@bóvli ország jobban teljesít:

2 hónapja még nem is tudtad ki az a Jurák, mára nemzeti ballib hős lett? Gyors karrier...

Hohó60 2018.01.13. 16:31:34

@bóvli ország jobban teljesít:

Ja, nem mondtam: Putyint is lájkolom, bosszantja a bolsevistákat, tehát jó fej.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.13. 16:34:43

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:

"na bazmeg, ti meg a Jurák összesen nem jöttök ki nyolc elvégzett osztályra. "
vs
"2 hónapja még nem is tudtad ki az a Jurák, mára nemzeti ballib hős lett?"

- Látom a szovjet iskolában az értő olvasást nem vették át veled.

VaradiJanos 2018.01.13. 16:38:17

@Indriq: “....írja mindezt a legdebilebbek egyiket kötőjellel.... :)”

Egyiket?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.13. 16:40:03

@Éhesló: "Ők közmunkáskodnak, míg te lopod a napot bármire alkalmatlan hülyeként, nem pedig én."

Ez aztán egy értelmes mondat! Aki lopja a nickedet, az legalább le tud írni egy értelmes, összefüggő, bővített mondatot.

VaradiJanos 2018.01.13. 16:42:58

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: bent van a fogvédő billentyűzet-verés közben is? Nem csöpög tőle a nyálad?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.13. 16:43:00

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: "Nekem a Fidesz túl nacionalista és nem elég baloldali." - mi mást várnánk egy posztkomcsi orosz ügynöktől?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.13. 16:44:50

@VaradiJanos: Látom sose viseltél fogvédőt. Gondolom a legdurvább sport ami űztél a bélyeggyűjtés volt.

Éhesló 2018.01.13. 16:50:48

@bóvli ország jobban teljesít: az érvelésed ismét lenyűgöző, de ne aggódj, ez manapság a fajtajellemzőtök.

Valószínű a 2006 óta minden országos választás során beszopott ordas buktáitok kapcsán deliráljátok a veletek egyet nem értőket "ostobának" és más általatok dehonesztálónak szánt ostobaságnak.

A ciki az, hogy ezek az "ostobák" és stb. baromságotok, a gazdaságirányítás, társadalomszervezés széles spektrumában és külpolitika területein is messze jobban teljesítenek, mint amikor erre nektek és a magadfajtáknak volt lehetősége.

Megértem, ha megzakkantok a kevesebb mint 80 nappal a soron következő bukásotok előtti haláltáncotok során.

Szar lehet nektek.
De nekem ez tetszik nagyon és jól szórakozok a sivalkodásotokon.

Húzzatok bele!

Éhesló 2018.01.13. 16:52:28

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: semmi gond mesüge, ha nem érted a két mondatot amit leírtam a kommentemben magyarul, kérdezd bátran a rabbit!

kolompa lole 1111 2018.01.13. 17:22:13

Ez a jurák kata meg ki a fasz? Valami fidesznyik zsidó kurva az oké, de kéne ismerni? Ha az indexen nincs link ide, én se találkoztam volna a nevével.

ami szabad 2018.01.13. 17:29:13

Elegáns válaszát nem biztos, hogy kódolja ez a fogalmam sem volt róla, hogy létezik csaj... Hát, látjuk napról napra a NER szellemi nívó- hanyatlását, már nem konzervatív értelmiségit nem lelnek lihegni- kihátráltak ebből a vállalhatatlan moslékból- maradnak az ilyen jurák katák, nekik legalább tán a nyolc elemijük meg van, nem úgy, mint az átlag fidesz szavazónak, ha jól lőtték be a preferenciákat..

verkli 2018.01.13. 17:33:47

@morph on deer:

Én is mindig kellemetlenül érzem magam, ha használnom kell az úrhölgy szót. És percekig töprengek rajta, hogyan tudom elkerülni, hogy leírjam. Ostoba egy kifejezés. Élőszóban nincs is helye. Nevetséges lenne egy nőt úrhölgynek szólítani, míg az úr megszólítás élőszóban is normális. Írásban is csak a megszólításban használjuk. A szomszédom Kovács úrhölgy - hahaha. Míg a szomszédom Kovács úr - ok.
Szar ügy, nem tudok rá megoldást, csak együttérezni veled.

vaffanculo 2018.01.13. 18:18:50

@Jakab.gipsz: nem érdekel, hogy keresztények, vagy buddhisták. Csak az egyikre mondtam, nem mindkettőre. Szövegértelmezés..

Jakab.gipsz 2018.01.13. 19:01:38

@Éhesló:

Ezért furcsállottam, a beszólást, tudod a stílus maga az ember. basszus, minden apróságra ügyelni kell, látod így működik a gonosz. És azt élvezi, ha zavart kelt.

@vaffanculo:

Figyu, ha két alapjában véve keresztény fiatal értelmiségi nő beszélget egy politikai témáról, nem nehéz tárgyilagosnak lenni, és megállapítani a felkészültségüket. Jurák profibb volt, Lukácsi Katusnak még sokat kell tanulnia. Én csak ezt állítom.

Thunder_th 2018.01.13. 19:09:55

Ki ez a Jurák Kata amúgy? Miért kell róla blogbejegyzést írni? Úgy tűnik én vagyok a szerencsés, hogy eddig sikerrel elkerült vagy én kerültem el (?) a "munkásságát". Egyébként a feltöltött kép alapján elég érdekes arcberendezése van. Nem román ez a nő véletlenül?

Jakab.gipsz 2018.01.13. 19:23:39

@bóvli ország jobban teljesít: @Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Már hiányoltalak benneteket, ügyeletes zsenik.

Ez itt Magyarország, egy nyócosztályos libbancs Schulz nekünk magyaroknak kevés, dumálhat nap estig, a jog-államiságról.

Mi magyarok már akkor csináltunk magunknak Jogállamot, amikor Európa még csak beszélni sem tudott, ti pedig a jött mentek, pedig, csak makogni tudtatok.

Mára ennyi, előbb ezt emészd meg.

Jakab.gipsz 2018.01.13. 19:25:20

@Thunder_th: Tudtad-e önmagadról, hogy rasszista vagy. Te kis politikailag korrekt.

Thunder_th 2018.01.13. 19:28:58

@Jakab.gipsz: Nem vagyok sem politikailag korrekt, sem pedig rasszista. Honnan jött a rasszista amúgy? Mert ha a román miatt, akkor segítek. A román az nem rassz, te mélyen tájékozott.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.13. 20:11:53

@Jakab.gipsz: "jött mentek", "nap estig", "jog-államiságról" ...ásít...

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.13. 20:15:18

@Éhesló: Olyan hogy szórend? Rémlik? "nem pedig én" - A kínai piacon tanultad a magyart, olcsón? :-)) Te kis prájdos! Te csak próbálgasd a kis tangádat az esti gőzfürdős bulira!

Jakab.gipsz 2018.01.13. 20:44:20

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Ne dumálj mellé, az én hibáim kijavíthatóak.

A felvetéseimre válaszolj ha tudsz, egy kérdésem van. Hazudtam-e vagy sem. Na ugye!

Ezért lesz a libsiknek, kuss, és ez ellen nem tehettek semmit sem.

Fogalmatok sincs arról, mekkora szarba vagytok. (Bocs a melós szleng miatt, de így rövidebb). Ma nincs kedven nektek, hegyi beszédet tartani. Kínlódjatok még egy kicsit jó látni.

BiG74 Bodri 2018.01.13. 21:11:56

Egész alakos fénykép nincs? Így nehéz politikailag véleményt alkotnom, mert amúgy halvány gőzöm sincs róla ki ő.

Scott Tenorman Must Die 2018.01.13. 21:27:35

@morph on deer: elég sokmindenben rá vagy szorulva a segítségre, hiába is próbálsz mindenhez szak érteni.

a rendvédelemnél a mai napig használatos ez a megszólítás

morph on deer 2018.01.13. 21:41:27

@Scott Tenorman Must Die:
A helyzet az, hogy én tudom, hogy mit nem tudok.;)

Amúgy az én családomban soha nem volt rendőr, így erről lemaradtam.

Hungry horse 2018.01.13. 21:43:59

@ÉhesIó: megjöttél a lopott nickemmel te elmebeteg perverz barom!
A kurva anyád mocskos nevével szórakozz te szemét állat.

Hungry horse 2018.01.13. 21:45:06

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: kevered a lopott nickjeidet te perverz barom.
A kurva anyád mocskos nevével szórakozz te szemét állat.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.14. 05:48:30

@Jakab.gipsz: Hazudtál. Különben meg amíg a magyar helyesírás alapjait nem ismered, addig nem is vagy vitapartner.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.14. 05:50:36

@Scott Tenorman Must Die: "szak érteni.
a rendvédelemnél a mai napig használatos ez a megszólítás"

"szak érteni" :-)) Úgy látszik a helyesírás nem tartozott a "szak értelem" kategóriájába.

Csucsupa 2018.03.07. 16:27:55

Ez az agyhalott idióta világ bohóca szánalmas kurva mitől volna újságíró..? Azért mert össze vissza firkál mindenféle zagyvaságot, bármiével értelem és tudás mentesen... Ma már ilyen szinten is lehet valaki újságíró, vagy esetleg ma már bárkire rámondják hogy újságíró, ha egy csatornapatkány mancsai közé adok egy tollat elé teszek egy papírt, akkor az is újságíró igaz? Mondjuk igen sanszos hogy még az is értelmesebb dolgokat pacázna a lapra, mint ez a szánalmas véglény orbáncseléd Jurákkurva picsa.. :D
süti beállítások módosítása