A valódi viták otthona

Reflektor

Leszarja az egészségügyet és az oktatást az offshoremilliárdos Szabó Zsolt

2018. március 23. - Tálos Lőrinc

 

Szabó Zsolt – akiről minap írta meg a Magyar Nemzet, hogy 1,2 milliárdot parkoltat egy belize-i offshore-számlán – szerint az oktatásnál és az egészségügynél fontosabb, hogy „ne legyünk bevándorlóország”. Mitől lehetne még jellemzőbb a Fidesz uralkodására ez jelenet? Hogy gyerekek körében adja elő, Kiskörén, a március 15-i emlékműsoron. A vallomás a 25. mp-nél kezdődik de az egész videó egy gyöngyszem:

video: 60online.hu

Rövidebb, velősebb:

Egyetlen egy kérdésünk maradt. Mégpedig az, hogy hova hányjunk. Hogy hova NE húzzuk be a keresztet április 8-án, az egyértelmű.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr9613774538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalzikam 2018.03.24. 06:34:06

Mi meg a pofáját !

István Tamasi 2018.03.24. 06:42:12

Lehet vitatkozni sok mindenről, de egy dologról nem, mert az kőkemény tény: az hogy a fideszmaffia szemérmetlenül lopja meg a keményen dolgozó kisembereket.

kublerek · www.vasalobolt.hu 2018.03.24. 07:22:59

@István Tamasi: És nem csak a kisembert sajnos. Minden ember kárára vannak ezek a politikusok. Ilyen hatalmas mennyiségü pénzt ellopni nem volt egyszerü, de ezért sokévi börtön is járhat.

Gómen 2018.03.24. 11:01:25

Teljesen mindegy, hogy mekkora gyökér, mert ha az LMP és Momentum úgy folytatja ahogy és nem kezdtek rohadt gyorsan visszalépegetni, akkor a Fidesz hatalmon fog maradni és ugyanez fog menni tovább, csak durvábban.

Ma Juhász Péter lépett vissza, érdemes példát venni róla:
Teljesen mindegy, hogy milyen pártérdek miatt nem hívják vissza pártok a jelölteiket, azzal a Fideszt segítik hozzá a győzelemhez, vagy ha így folytatják, akár a kétharmadhoz. Rendkívül káros ez a magatartás akár a kampányfinanszírozás, akár a töredékszavazatok maximalizálása, akár bármely más magasztos eszmének beállított maszlag indokolja döntésüket. Az ellenzéki jelöltek egymással szemben való indításával elárulják a közös célt, az Orbán rendszer megdöntését. Téged árulnak el, aki azt akarod, hogy vége legyen Orbán ámokfutásának"

Nos kedves LMP, nálatok a labda!

dare 2018.03.24. 14:48:36

@Gómen: Fogalmazzunk inkább úgy, hogy minden térfélen egyaránt pattog a labda.
Az Együtt könnyen gyakorolhat gesztusokat, de a nagyobbaknak már ez nehezebb.
Juhásznak abban a körzetben nyernie kellett volna, és az összes jelöltnek szolidaritásból vissza kellett volna lépnie a javára.
Lehet legyőzték volna így is ennyi rágalomhadjárat után, de ez csak 1 körzet lett volna a 106-ból, amelyben az 1 maradhat elv mentén haladva neki lett volna a legtöbb jogosultsága a kihívó szerephez.
Úgy is fogalmazahatnák első számú kihívója lett volna a Fideszes jelöltnek, ha a többiek engedik.
Tehát mindegy mennyi kárt okozott ott a propaganda, abban a körzetben neki kellett volna indulnia.

Rossz döntést hozott, de talán ez változhat, ha az ellenzék nyeri a körzetet.
Lehet esélytelenre alázták, de ez akkor is az ő 4 éve volt abban a körzetben.
Az Lmp és a Momentum nem akkora tényező visszalépés szempontjából, mint az Mszp vagy a Jobbik.
Ha mind a két párt, sőt, az összes ellenzéki párt ha feloszlatná magát akkor se kerülnénk közelebb a megoldáshoz.
Az Mszp-Dk és a Jobbik a két nagy tábor mindkettőnek 1 millió feletti szavazótáborral.
Ha ők nem egyeztetnek semmiről, és az összes evk-t a választókra bízzák, az lehet nem lesz elég.
Ők azt mondják igen, csak a kicsik zavarják őket a kibontakozásban.
Szerintem meg pont nem, a kicsik épp fokozzák a választási részvételt, amiért ha nem képesek megegyezni, akkor a kicsik szavazói eldönthetnek majd 50 evk-t így majd a nagyobbaknak.
süti beállítások módosítása