A valódi viták otthona

Reflektor

Napi BKV a legótvarabb rasszizmusról

Talán jut még minden buszra egy ember, aki szól

2018. április 17. - macska az úton

racismabsolvers_v2.jpg

Ma este kicsivel 8 előtt a 182-es busszal utaztam hazafelé. Egészen elmerültem a gondolataimban, míg meg nem hallottam, hogy egy nő valakit végtelenül undorító módon aláz. Az említett hölgy egy 14-15 éves fekete kislánynak címezte mondandóját, aki a busz másik oldalán ült. Szótlanul.

Az említett középkorú nő mocskos niggerezett, büdöspicsázott, kurvaanyázott fennhangon, hogy csak a legszofisztikáltabb kifejezéseit említsem, mert voltak sokkal gyomorforgatóbbak is.

Mindenki hallgatott. És ekkor jött el az a pillanat, amikor az első döbbentből felocsúdva odaszóltam neki, hogy hallja egyáltalán, mit beszél? Hogy mégis hogy a fenébe gondolja, hogy bárkivel így?

Mire természetesen mocskos hazaáruló lettem, akinek lesülhet a bőr a képéről, mert nem igazi honvéd, hogy inkább arra lenne eszem, hogy megállítsam az ilyeneket, minthogy védelmezzem a niggereket.

Beszélgetésünk végén legyökerezett, amire azt feleltem, hogy az ő szájából ez a legnagyobb dicséret számomra. A kislány egy megállóval előbb leszállt, a nő a Tinódi utcáig szidott még, majd búcsúzóul még megemlítette, hogy szálljak le vele, odalent lejátszhatjuk. Még a nyitott ajtón kívülről is fenyegetőzött.

Aztán bezárultak az ajtók. És mindenki ugyanúgy hallgatott tovább.

Itthon a páromnak azt mondtam, el kell húzni Magyarországról a francba, ahol teljesen elfogadható, ha valaki így viselkedik, ha valaki egy ártatlan kislánnyal így beszél. Mire ő azt mondta, addig nincs minden veszve, amíg minden buszon van valaki, aki leállítja az ilyeneket.

Tőletek kérdezem: jut még minden buszra legalább egy ember, aki szól?

Nekem már rohadtul elegem van a gyűlölködésből. Ezt a nőt se utálom, csak valami félelmetes keserűséget érzek, közben pedig arra gondolok, nyomorult dolog lehet, úgy élni, annyi gyűlölettel, ahogy ő él. Persze ez még egyáltalán nem menti fel.

És persze azt is remélem, hogy az a kislány arra is emlékszik majd, hogy volt valaki, aki szólt, hogy ezt így nem lehet. Az már tök mindegy, hogy ma este pont én voltam az.

Csepregi János

A kép forrása: https://theundefeated.com

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr8313840548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gleccsertetű 2018.04.17. 19:06:47

az lmp blog miért megy le ilyen buta szintre?

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2018.04.17. 19:21:05

@Ekrü: Ha voltál 15 éve Londonban és idén is, akkor tudod, hogy a bevándorlók számában van a legnagyobb különbség. Régen főleg Európán kívüli bevándorlók mentek oda, de az utóbbi 15 évben már majdnem ugyanennyi a kelet-európai bevándorló...

@Bobby Newmark: Biztos, hogy minden képkészítés illegális, nem csak nyilvánosságra hozni? Mi van a biztonsági kamerákkal a buszokon vagy az utcán? És ha bűncselekmény bizonyítékát rögzíted?

morph on deer 2018.04.17. 19:21:58

@Bobby Newmark:
“Nyilvánosságra hozni meg aztán főleg szuper illegális.”

Szó szerint!
Egyébként nem tudom, hogy ez mitől lenne hihetetlen történet. Létezik, hogy a kételkedők még soha nem hallottak olyasmiről, hogy valaki hangosan ócsárol meg átkozódik nyilvános helyen? Vagy konkrétan valakit, vagy csak úgy általában valakiket, vagy csak l’art pour l’art.

Amennyi agyaroggyant jön-megy a világban, ez simán megtörténhetett.
Szerintem.

Vona Gábor fél allahtól mert egy kis buzi ! 2018.04.17. 19:35:01

Nem azt kene inkabb megvizsgalni, hogy kerul ez a budos nigger az orszagba, hogy lopakodott be ? Az arab es neger szopo sorosberenc posztolot meg jol pofan kene rugni.

"Itthon a páromnak azt mondtam, el kell húzni Magyarországról a francba"
Remelem elhuztok a picsaban, es beken hagyjatok az orszagunkat.

Cycmen 2018.04.17. 19:43:48

Új szempont! Ez az eset megtörtént!
Az ne történjen meg, hogy a 182-es buszon egy fehér kislány utazik a feketék között!

pireza 2018.04.17. 19:58:12

@Ekrü: b@szki, gratulálok, ha neked ebből ennyi és így jött le. Ezzel a maradék 2 agysejteddel nem tudom, hogy tudtad elolvasni a fidesz nevét a papíron.

pireza 2018.04.17. 20:01:30

@Cycmen: nem lenne nagy baj, ha elvesztenéd a cerkádat. Nehezebben tudnál szaporodni.

Cycmen 2018.04.17. 20:18:12

@pireza: Hát az első két lukas fogadat simán kiverné a cerka haver! :D

Cycmen 2018.04.17. 20:22:30

A posztert figyelmeztetem, hogy ne "feketézzen" ! Afrokőbányai a helyes kifejezés!
És bár itt lakók vegyes házasságból származnak, ennek ellenére a helyzet nem mulattságos!

pireza 2018.04.17. 20:24:18

@Cycmen: aha, szóval lehet, hogy impotens vagy... azok szoktak ennyire dicsekedni a méretével...

Vona Gábor fél allahtól mert egy kis buzi ! 2018.04.17. 20:31:16

@pireza: Persze hogy gunyolodok, meg kirohogom. Mert hogy maskent lehetne reagalni, erre a primitiv demagog kamu tortenetre.
Orban Viktor valasztast nyer, erre elkezdenek ehezni a gyerekek, megszunik a demokracia, es persze verik negereket is.
A holokauszttal, csak azert nem vadoljak az Orbanekat, mert a liberalisok most epp gyulolik a zsidokat, akik nem tamogatjak az arab bevandorlast.

Ekrü 2018.04.17. 20:32:56

@Bobby Newmark: Szerintem nem kell körbekérnie,hogy adják oda,mert fél perc múlva tele lenne vele a You Tube no meg a Facebook. :)) De a viccet félretéve,a busznak is van biztonsági kamerája ,szerintem ő mint újságíró simán elkérhette volna.
"Igen, illegális bárkiről a beleegyezése nélkül képet rögzíteni"-Ehhez képest azért elég szép számban készít az Index is felvételeket ilyen-olyan rendezvényekről anélkül ,hogy megkérdezné,hogy szabad-e.

pireza 2018.04.17. 20:36:06

@Vona Gábor fél allahtól mert egy kis buzi !: nem, pont fordítva. vannak éhező gyerekek, demokrácia csak nyomokban, mindenki utál mindenkit (cigánybuzinégerzsidóarabmigránslibsibolsi) és orbán viktor MÉGIS választást nyer. Ez a szörnyű.

ember100 2018.04.17. 20:50:51

@Behajtó70:
Helló !

Hé hé álljon meg a nászmenet !!!!
Csak nem a fityesz plakátolta ki hogy Brüsszel Béla ne küldjön ide "migránsokat" AKIKET már regisztráltak és háborús MENEKÜLTEK voltak ?
Lehet hogy ez olyan kettős mérce vagy mi ?????

Ekrü 2018.04.17. 20:50:56

@Online Távmunkás: Lehet ,hogy furcsa ,de annak idején több magyarral találkoztunk,mint tavaly előtt.(Idén mint írtam Róma és Párizs volt)De velük se a metróban meg az utcán találkoztunk ,hanem éttermekben.Az egyikkel pld. a Piccadilly circus megállóhoz közel ,abban az utcában ahol a Ritz szálló van ,ha jól emlékszem,majdnem vele szemben.Az utcai részén plüssállat bolt van,de bent az üzletben le lehet menni egy lépcsőn ,ahol egy dzsungelnek kialakított étterem található.Na itt volt anno magyar pincér,meg a Towernél szintén volt egy étterem,ott.De mikor két éve visszamentünk már nem találkoztunk magyarral,de lehet ez abból is adódik,hogy a gyerekem felnőtt,jól beszél angolul és tudtunk angolul rendelni.Akkor is csak onnan tudtuk meg ,hogy van magyar pincér,hogy nem boldogultunk az angollal és szóltak nekik.A metrón egyébként nem hallottunk magyar szót,igaz rajtunk kívül (húú, most nagyon rasszista leszek,de nem tudom másképp mondani)világosabb bőrű ember nem sok volt.Szerintem vagy kocsival vagy busszal járnak.

wkker 2018.04.17. 20:54:25

Hát nem tudom. Van egy határ, amikor érdemes közbelépni,de azért ez nem egyértelmű. Párommal egy villamoson ültünk, mire egy elmeháborodott (41-es hajléktalanvillamos a közeli hajléktalan menhelynek hála, így gyakoriak ott az ilyen emberek) elkezdte mocskolni a táskámat. Mindent mondott rá, de tényleg,amit csak egy skinhead el tudna mondani egy feketéről. Én csak ránéztem vigyorogva, de amúgy ennyire se kell provokálni az ilyet. Oda lehet menni, vissza lehet szólni és bele lehet menni tettlegességig,ami után lehet veszettséget kapni, vagy bíróságra járni. Szép dolog megvédeni egy kislányt a csúnya szavaktól, de nyilván van esze és tudja, hogy vannak elmebetegek, akiket ignorálni kell, amíg lehet. A posztolóval utazók jól tették,hogy nem szóltak bele. Ha tettleges lett volna, akkor persze be kell avatkozni. Amíg csak egy részeg kiabál mindenfélét, addig viszont igaza van az utasoknak, ha nem törődnek az elmebeteggel.

Ekrü 2018.04.17. 20:56:10

@pireza: Nézd ,ha normális hangnemben nem tudsz írni,akkor engem létszi hanyagolj,mert nem válaszolok.

VáradiJános 2018.04.17. 20:56:29

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: nem, patkányfi, nálunk nem dívik a gyerekbaszás, mint nálad és anno a gázkamraszökevény kurva apádnál .... hogy ásnád ki és rejszolj a koponyájába

amado 2018.04.17. 20:57:22

@Bobby Newmark: Plusz eladott párezer vízumot jóarcú orosz üzletembereknek.

dunántúli gyerek 2018.04.17. 21:04:42

Ha nem a reflektoron hozzák le akkor lehetne elgondolkodtató de így sajnos csak egy tendenciózus lipsi kamuposzt.

Persze rasszizmus volt/van/lesz, nekünk magyaroknak csak a fehérellenes rasszizmus veszélyes, a többi nem érdekes, nem érdekeink ellen való.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.04.17. 21:05:26

@Vona Gábor fél allahtól mert egy kis buzi !:

Tévedsz.. Épp most kérte 200 külföldi értelmiségi Merkel asszonyt, hogy az antiszemita Orbántól sürgősen határolódjon el.
index.hu/kulfold/2018/04/17/politico_merkel_nyilt_level/

Ebben csak az a durva, hogy Izrael miniszterelnöke jobban támadja Sorost és civiljeit, mint Orbán, és megvédte már Orbánt ettől a marhaságtól, mint vádtól:
(próbálok politikailag korrekt linkeket bettenni: :) )
444.hu/2017/07/10/izrael-minden-eddiginel-szigorubb-civiltorvenyt-tervez-sorosrol-szol-majd-az-egesz
zsido.com/netanjahu-nem-antiszemitizmus-soros-kampany/

pireza 2018.04.17. 21:15:31

@Ekrü: LÉGYSZI, így írják...

Ekrü 2018.04.17. 21:21:34

@pireza: Ok,így igaz...De azért a többi amit írtam áll.

isssti 2018.04.17. 21:24:20

K a m u p o s z t . . .

haXXor 2018.04.17. 21:24:31

Joga van hozzá? Joga. Alapvető, velünk született tulajdonságunk a rasszizmus (nem pejoratív értelemben)? Igen. Akkor meg? Az, hogy a nő buta, az egy más kérdés, mert akármennyire PC világ van, én sem akarnám más meggyőződését hallgatni arról, hogy ki milyen ember (ez vonatkozik erre a posztra is - indokolatlan, felesleges).

Szard le a gyűlölködést (bár mókás gondolat, hisz te is ezt csinálod ezzel a poszttal még ha azt is írod, hogy nem...) és költözz ha akarsz. Ha meg maradsz, fogadd el, hogy ez a balkán és itt soha a büdös életben nem lesz olyan pc világ mint máshol (nem mintha máshol nem lenne niggerezés.. de ez már más történet. Itthon még tömény az ami máshol megszokott.)

gerard1999 2018.04.17. 21:28:03

@Majjomkácska: Igen. Oda ahol hír lesz az ilyen esetből, mert itthon csak kuss van a lakájmédiánál.... ÉS tudod: ne hidd el amit a lakájmédia dumál. Én voltam az elmult 12 hónapban: Berlinben, Passauban, Bécsben, Izraelben, Jordániában, Franciaországban, Marokkóban... Láttam egy-két demokráciát, meg autokráciát is. Lehet hogy meglepő, de a demokrácia működik..... :-)

gerard1999 2018.04.17. 21:33:38

@haXXor: Joga van hozzá? Joga. Alapvető, velünk született tulajdonságunk a rasszizmus (nem pejoratív értelemben)?

Nem! A véleménynyilvánítás joga a velünk született, mindaddig amig nem sért másokat.... Mármint jogállamban...

Igen. Akkor meg? Az, hogy a nő buta, az egy más kérdés, mert akármennyire PC világ van, én sem akarnám más meggyőződését hallgatni arról, hogy ki milyen ember (ez vonatkozik erre a posztra is - indokolatlan, felesleges).

Nocsak, önirónia. :-)

Szard le a gyűlölködést (bár mókás gondolat, hisz te is ezt csinálod ezzel a poszttal még ha azt is írod, hogy nem...)

Tehát ha gyülölködésről írsz, az maga a gyülölködés. Ezek szerint ha valaki gyülölködik, akkor arról hírt adni is az. Akkor a híradó micsoda????

és költözz ha akarsz.

Az a baj, hogy a java költözik :-(

Ha meg maradsz, fogadd el, hogy ez a balkán és itt soha a büdös életben nem lesz olyan pc világ mint máshol (nem mintha máshol nem lenne niggerezés.. de ez már más történet. Itthon még tömény az ami máshol megszokott.)

A világ nem attól változik, hogy ki mit mond róla, hanem szükségszerűen. A mai világra a most 100 éves nagymamám rá sem ismerne (ha értené). A te véleményed is csak olyan lesz mint az enyém: A vélemény olyan mint seg.ly.k, mindenkinek van, de igazán senki sem kiváncsi a másikéra.

gerard1999 2018.04.17. 21:37:21

@Rettegek mert ballib vagyok: Bocs, ugye nem az Origo hireire alapozol, mert akkor a két napja Németországban a tömegbe hajtó NÉMET (nem állampolgár, hanem tőzsgyökeres) emberről (akiról az egész világ tudta, hogy egy pszichoszereket szedő nyugdíjas) még javában állította az origo, hogy tálib terrorista...

gerard1999 2018.04.17. 21:38:19

@Rettegek mert ballib vagyok: Ja és azt tudod, hogy a Kölnben elkövetett erőszakot egy 15 éve ott élő Török-Német állapolgár követte el. Ennyit a migránsokról....

gerard1999 2018.04.17. 21:39:22

@dunántúli gyerek: Rasszizmus - érdekeink ellen való??? Utoljára szerintem Hitler beszélt így

dunántúli gyerek 2018.04.17. 21:40:34

@gerard1999: Nem is voltak tele kebabos négerrel.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.04.17. 21:41:34

@gerard1999:

Te hülye vagy. Mindkét esetben migránsról van szó, aki német állampolgárságot is kapott.
Hogy ezt elhallgatták előled, arról nem tehetsz, de legközelebb ne higgy a hírhamisító Index, 444, Hvg féle szaroknak, mert átbasznak.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.04.17. 21:44:07

@gerard1999:

Egyébként melyik erőszakról beszélsz az 1200 Kölnben elkövetett nők elleni erőszak kapcsán, amit kivétel nélkül migránsok csináltak ?

Hogy másod vagy harmad generációs, vagy épp most érkezett az erőszaktevő muszlim, az a nők biztonsága, és az erőszak megléte szempontjából egyaránt magasról leszarható.

A migráció az oka. Megtöbbszöröződött mindenhol a nemi erőszakok száma, ahová a migránsok mentek.

látjátok feleim szümtükkel 2018.04.17. 22:00:06

@Rettegek mert ballib vagyok:

Érdekes, amikor megölte az a fickó Pécsen a rendőr nőt, akkor nem tüntetett senki, hogy a belilleszkedni nem tudó polgátársunk - aki nem migráncs, pdig nem Vereckénél jött Árpádékkal - mit tett.

látjátok feleim szümtükkel 2018.04.17. 22:03:18

A kiályi médiáról annyit, az állítólagos szilveszteri kölni randalírozáskor a közeli ismerős ott dolgozott, ahol állítólag ez történt, és ők nem észleltek semmit. Arról, hogy ez itt mekkora hír, itthonról szerezett tudomást.

Borondot jol pakoljatok be lippsik 2018.04.17. 22:05:32

@látjátok feleim szümtükkel: Merkel viszont érzékelte a választáson hogy cumi van.

conchita wurst 2018.04.17. 22:16:36

@látjátok feleim szümtükkel: Nem csoda hogy nem hallották 2 hónapig egy újság sem merte kint megírni hogy migrik százával erőszakoskodtak nőkkel...ott ilyen a sajtószabadság.

Arcade Macho 2018.04.17. 22:35:52

@Válasszunk: "A történet szólhat akár arról is, hogy az ifjú hölgy afféle lázadó, harcias leányzó, akitől nem áll messze a graffitis, underground kultúra. És a nagyzene, plusz tageléshez használt eszköz kombó is lehet ott, és ugye van olyan aki ilyenkor is az egyedüli megmentő. "

szerintem az oreglanynak elcsabitotta a lovagjat ezert volt annyira bepoccenve a ven csatalo...
vagy az is lehet hogy az oreglany a nigg.r rap kulturat tolja, csak elfeledkezett arrol hogy az o borszine feher...
:)))

haXXor 2018.04.17. 22:39:35

@gerard1999: Az a baj, hogy vitáznék de felesleges mert amúgy igazad van sok mindenben. Értelmetlen poszt, értelmetlen választ tőlem és úgy 'ámblokk' értelmetlen itt minden. Bár lehet sokat ittam és az sem értelmes amit neked válasznak írok :( Azért szép estét!

Sir Gombóc 2018.04.17. 23:01:25

@Ekrü: járművek fedélzeti kamerájának felvételeit csak bűncselekmény gyanúja esetén, feljelentés nyomán a rendőrség kérheti ki. Más nem.

Flúgatlan 2018.04.17. 23:12:46

Az oké, hogy le kellett az illetőt állítani. És az régóta ismert, hogy ilyen szituációban, ha nincs közvetlen életveszély, nehezen avatkozik közbe a tömegből valaki. Nehéz kiválni belőle. De nemcsak rasszista támadás esetén van ez így.

Mindenesetre ilyen emberek mindenütt vannak. Feltehetően elmebajos lehetett az illető. Ha ettől el akarsz húzni Magyarországról, hát tedd. De mindenütt lesz pár hibbant. Ha jó messzire mész, még talán téged is szidni fog egy fekete vagy más színű, hogy bemerészkedtél a területükre. Remélhetően majd ott is lesz valaki, aki megvéd. Mert azt ne gondold, hogy a magyarok vagy a fehér bőrűek a legrasszistábbak a világon.

Szóval, sajnálatos és üldözendő az ilyen magatartás, de ne vetíts ebből ki bármit az egész országra.

ogli dzsí 2018.04.17. 23:37:52

Mi a toszt keres egy nigger, Pesten a buszon?

Hát itt már mindent szabad?

Laciii 2018.04.18. 00:09:49

És valahogy nem sikerült felvenni a mobillal...

2018.04.18. 05:52:22

Beérett a kormánypropaganda. Gratulálok viktor!

VáradiJános 2018.04.18. 06:45:15

@kermi: viktorozzál csak egy kamu posztra, barom!

midnightcoder2 2018.04.18. 07:15:10

@pireza: Éhező gyerek a gengszterváltás óta mindig is volt. Az, hogy mindenki utál mindenkit, ősi magyar vonás, ez már a szocializmusban is így volt. A különbség max, hogy akkor többé-kevésbé a szőnyeg alá söpörték. Ami nem biztos, hogy jó megoldás, mert ott csak halmozódik, aztán egyszer csak kitör. És ez a legnagyobb baj a PC-vel is, és itt most nem az IBM PC-re gondolok. Anno az MSZP csak leste hogy hogy megy át a szavazótábora a Jobbikhoz, pedig ők milyen világosan megmondták, hogy cigánybűnözés nincs, csak megélhetési. Csak az egyszeri MSZP szavazó vidéken nagyon nem ezt látta, és a hülyéje nem arra gondolt, hogy biztosan a szeme rossz, hanem inkább arra, hogy az elvtársak hazudnak.

midnightcoder2 2018.04.18. 07:19:01

@Flúgatlan: Na ja. A kis bevándorláspárti antirasszisták csak azt felejtik el, hogy a legtöbb migri általában olyan helyről jön, ahol fehér embernek helyi kísérő nélkül nem annyira szerencsés ötlet kimerészkednie az utcára. Ezért, ha tömegesen jönnek át majd a migrik, az bizony fájni fog.

VT Man 2018.04.18. 08:18:38

Hallottam én New Yorki pizzázóban a bejövõ amerikai vásárlót "fucking immigrantozni" az eladót, aki mexikói bevándorló lehetett.

Senki se szólt, bár mindenki szánalommal nézte a "bolond amerikait".

eßemfaßom meg áll 2018.04.18. 08:20:27

@gerard1999:

gerard1999

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
2010.06.15. óta tag.

ismét előkerült kissé elkésve egy jegelt választási harcinick.

VT Man 2018.04.18. 08:22:14

@Rettegek mert ballib vagyok:
"A múltkor a buszon fidesz szavazókat szidott fennhangon a barom "

A blogokon meg facebookon megy a fidesz szavazók szidása keményen, minimálisan van csak olyan, hogy valaki azt mondja, hogy állj.

Vajon az nem gyûlölet, ha 2,5 millió ember ellen uszítanak, csak a véleményük miatt?

eßemfaßom meg áll 2018.04.18. 08:23:58

Azért az érdekes, hogy a mindenkinélvankamerástelefonegy évtizede korban az ilyen posztokat soha nem támasztja alá akárcsak egy 5mp-es videocska sem.

eßemfaßom meg áll 2018.04.18. 08:25:42

@VT Man: 2,8millió lehülyézett lesz az

eßemfaßom meg áll 2018.04.18. 08:31:53

@látjátok feleim szümtükkel: "az állítólagos szilveszteri kölni randalírozáskor a közeli ismerős ott dolgozott, ahol állítólag ez történt, és ők nem észleltek semmit."

www.welt.de/politik/deutschland/article150662104/Muslime-fordern-Ruecktritte-bei-der-Polizei.html

Megtanulhatna az ismerősöd németül és akkor nem csak a magyar sajtóból értesülhetne a helyi hírekről

eßemfaßom meg áll 2018.04.18. 08:37:02

@pireza:

pireza

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
2018.01.12. óta tag.

ismét előkerült kissé elkésve egy választási harcinick.

eßemfaßom meg áll 2018.04.18. 08:39:09

@Bobby Newmark: "akadálytalanul és a menedékkérelem elbírálása nélkül átengedte a migráncsokat az országon."

Amikor nem engedte át akkor meg amiatt rinyáltatok. Akár van sapka akár nincs sapka belőletek csak a rinya dől. Ezért szarja le mindenki már jó ideje a permanens rinyátokat.

látjátok feleim szümtükkel 2018.04.18. 09:07:06

@conchita wurst:

Valamit nem értettél, ott dolgozott egész szilveszter éjszaka. Olyan helyen, ha valóban akkora erőszakoskodás zajlott volna, akkor észlelték volna. Nem észleltek semmi különöset. Pedig előferdül a közelükben sok minden.

Csöreg 2018.04.18. 09:22:06

Én hasonlóképpen a 9-es buszon jártam tavaly nyáron, azzal a különbséggel, hogy egy roma kigyúrt fiatalember adott egy pofont egy 16 év körüli magyar srácnak, mert a tömegben véletlenül hozzáért, majd fennen szitkozódva akart sorba állítani minket, összes magyar parasztot, hogy kezdhesse a legyilkolászásunkat. Egyedül én, nő létemre mertem megszólalni, mindenki más tapadt rá az ablaka. Persze akkor kaptam hideget, meleget. Csak ennyit a rasszizmusól.

NinaNinja 2018.04.18. 09:23:00

Szerencsére mindig van egyvalaki. Egyszer nem volt senki sem, aki segítene, de ott én sem mertem beleszólni, egy boxoló-alkatú fiatalember körülbelül 1 méter 60 centis barátnőjét üvöltve ütötte ököllel a Nyugatinál. Én mint szintén 1.60-as 50 kilós nő bevallom nem mertem lószart se csinálni. De rengeteg 2 méteres öltönyös férfi is elment mellettük elfordított fejjel, én meg álltam és gondolkodtam h most kezdjek el üvölteni h mi a faszt képzelsz h megütsz egy nőt? és akkor talán figyel valaki?

Csöreg 2018.04.18. 09:25:05

@midnightcoder2: Jól összefoglaltad. Tényleg nem mai születésű vonás a magyarok acsarkodása. Nem értettem anno, mikor arról meséltek, hogy külföldön onnan lehet ráismerni a magyar közösségekre, hogy egyedül ők az összeférhetetlenek csoporton belül. Szomorú dolog, de így van.

Csöreg 2018.04.18. 09:28:40

@Flúgatlan: Igaz. Sajnos külföldön a dolog pontosan így van, sőt!! Az északi államokban még ígyebb! Ha közvetlen életveszély van, és egyedül megy ott valaki, akkor is nagy eséllyel továbbsétál segítségnyújtás nélkül! Ugye ezeket a kísérleteket nem nagyon propagálják nálunk!

ogli dzsí 2018.04.18. 09:32:13

@Nina_Ninja: nyilvan megerdemelte, maganugy

Ne tegyunk mar ugy mintha egy no artatlan lenne csak azert mer 50 kilo.

A masik. A neger ne szalljon a villamosra Pesten, mert az provokacio. Eleve ne is jojjon ide, mar van 1 fekete pako, az is eleg.

Csöreg 2018.04.18. 09:33:45

@isssti: Biztos? Merre utazol rendszeresen tömegközlekedéssel? Mert én a Nyócban lakom, Csepelen dolgozom, sokat jövök-megyek és bizony tapasztalom ezt a stílust nem egyszer!! Nem feltétlen fekete kislány ellen (hanem pl. fehér ellen!!!), de igen sajnos vannak ilyen viselkedések, és igen, mindenki lapít, mint szar a gazban!!

ogli dzsí 2018.04.18. 09:34:01

@Csöreg: erdekes, mert en, veled ellentetben kulfoldon elek

a magyarokat onnan lehet megismerni hogy a munkahelzen kivul is egyutt lognak, buliznak. Minden mas nemzet irigyli ezt.

Csöreg 2018.04.18. 09:34:54

@ogli dzsí: Te most direkt provokálod itt a népet, és jókat nevetsz magadban, vagy tényleg ennyire gyökér vagy?

Csöreg 2018.04.18. 09:39:11

@ogli dzsí: ideig-óráig jóban vagytok. De nyilván vannak kivételek, én egyébként a 56-os migráns csoportokkal kapcsolatban hallottam, olvastam ezt, nem egyről. De a tapasztalat is ez, mert ugyan itthon élek, nem is áll szándékomban kimenni (aki akar, és tesz érte, nem a potyát lesi, az itthon is boldogul alapon, s nekem bejött), de rengeteget utazgatom, legtöbbször ismerősökhöz, nem turista csoportokban, hogy lássak, ismerkedjek. És nayon, nagyon más az egymáshoz való ozzáállása szinte minden népnek, nem a szarkavarás a legnagyobb élményük, ellenttben velünk.

ogli dzsí 2018.04.18. 09:41:03

@Csöreg: Aki negereket akar nezegetni elhuz CSADba, s megnezi oket. Meg az elefantokat.

Nekem semmi kifogasom ellene, hogy a PC liberalisok egy emberkent telepuljenek ki CSADba.

De abbol elegem van, hogy a feherek, es apaik, es apainak apai altal a vilag legjobb helyeve epitett europaba egy retek csak ugy beutazhat, es letelepulhet. Ennek veget kell vetni.

ogli dzsí 2018.04.18. 09:41:49

@Csöreg: Ez csak annyit jelent hogy az ismeroseid gyokerek, nem magyarok.

Csöreg 2018.04.18. 09:43:40

@wkker: de gondolom neked nincs gyereked!!! Nem tudom, mit szólnál, ha sírva, megalázva menne haza egy ilyen elmeháborodott miatt? EMBER! JÓL TETTÉK? hogy nem szóltak bele??? Úristen, szerinted a galandféreg módjára megbújó lapulók viselkednek jól??? Elkeserítő!

Csöreg 2018.04.18. 09:44:40

@ogli dzsí: Szerintem meg neked kellene véet vetni. De komolyan mondom, pedig nem vagyok liberális.

hhh. 2018.04.18. 09:47:01

Könyékig megható a történet.

ogli dzsí 2018.04.18. 10:00:51

ADIDE A DIDIT A DIDIT AKAROM

En tokre nyitott vk meg minden de ezeket a rejtett eroforrasokat IS megtarthatja Ruanda, allatkertbe valok.

Hasznos migrikkel semmi bajom mondjuk a vietnamiakkal, de a cikanyok pl. szinten mehetnek Ruandaba.

citrix 2018.04.18. 10:16:23

Kíváncsi lennék akkor is ilyen mocskos szája lett volna a középkorú hölgyeménynek ha a kislány hozzátartozói is jelen vannak? Az ilyen szemetek csak egy gyerekkel bátrak, rajta kiélik retardáltságukat és minden egyéb problémájukat. Mert a más színű/származású/nyelvű tehet minden rosszról amivel a kedves hölgy szembesül minden nap. Na igen, a gyűlöletkampány nem marad hatás nélkül. Van itt éppen elég hazai tolvaj, gátlástalan gazember az alvilágban és talpig Armaniban a parlamentben, velük miért nem foglalkozik a drága?

látjátok feleim szümtükkel 2018.04.18. 10:26:39

@ogli dzsí:

Az is kamu, hogy az afrikai fáról másztál idáig?;D

Sir Gombóc 2018.04.18. 10:41:49

@ogli dzsí: akkora hülye vagy, mint ide Nagykáta, pedig innen most elég messze van. Tanulmányozd picit az európai történelmet, hogy az első színesbőrűek hogy kerültek ide és mit tettek hozzá az európai fejlődéshez (kétkezi, rabszolgamunkával, de hozzá tettek).

Sir Gombóc 2018.04.18. 10:44:32

@látjátok feleim szümtükkel: lehet, hogy ő 100% neandervölgyi, vagy esetleg a jávai ember utóda..

BéLóg 2018.04.18. 10:47:29

Egy.
Miközben ma már MINDENKINEK van telefonja, olyan hogy "nem készült felvétel" nincs.
Kettő
Persze ha az illető nőt mindenki ismeri, ma néger kislányba, holnap beléd, holnaptán meg kínaiba köt bele, LESZARJA mindenki.
Három
Ha ez megtörtént, akkor a legnagyobb GECI a poszter, hiszen Ő SEM avatkozott közbe. VALAMIÉRT.
Már elnézést, EZ MI? Szóval TIIIIIIII nem avatkoztok közbe, csokosok, ééééééén ugye kicsi vagyok girhes vagyok, gyenge vagyok, ÉN MAJD MEGÍROM.
Hát, anyád picsája.
Négy
HA én ott lettem volna, meg gondolom azért akad ilyen nagytömegű nagypofájú ember mint én, ez NEM így történt volna.

Szóval a szerző, aki vagy hazudik, vagy nem, vagy puhapöcs vagy puhapöcs, rosszkor volt rossz helyen. Ami BÁRKIVEL bármikor megtörténhet.

Utóirat.
Velem igenis többször előfordult, hogy durván hangoskodó vagy minősíthetetlen hangon lévő utasra (akinek testi adottságai azért alulmúlták az enyémet!) RÁORDÍTOTTAM hogy csihodjon, ÉS bizony azt kell mondanom, még SOHA nem maradtam egyedül. Igazam volt és a nálam béketűrőbbek AZONNAL az ÉN segítségemre siettek.
Szóval, drága puhapöcs fotelhuszár, legközelebb próbálkozz meg EZZEL.

ogli dzsí 2018.04.18. 10:56:56

@Sir Gombóc: allatkertbe kerultek ide az elso nem szines hanem fekete boruek ez ugy 100 eve volt

,, 2018.04.18. 11:40:08

@látjátok feleim szümtükkel: remélem, nem Bándy Katára gondolsz, (aki nem rendőrnő volt amúgy) mert ha "véletlenül" nem emlékeznél rá, elég kemény lincshangulat volt az országban, és volt tüntetés is a tettes ellen, a halálbüntetés visszaállításáért! A tettes elfogásakor pedig állítólag adtak neki a rendőrök rendesen, maguktól. Te meg úgy állítod be a kommenteddel, mintha mindenki az elkövetőt védte volna píszíségből?? Legalább arra a lányra legyél tekintettel.

szepipiktor 2018.04.18. 11:47:56

De mi köze az egésznek a BKV-hoz? Csak a klikkszám miatt kockáztatsz egy pert?
A történet alap magyar, a mai alap rasszista, bárhol megtörténhet.
Ha az én éttermem előtt történt volna és te az étterem megnbevezését használnád fel a véleményedhez, elég sokat járkálhatnál a bíróságra.
Hogy hol bunkók és kussolók a magyarok, az nem az elkövetés helyéhez kapcsolódik!!!

Trollie 2018.04.18. 11:48:08

Kedves Poszter!

Nézz meg egy fordított helyzetet a világ bármely részén: üljön a buszon egyedül egy fehér kislány és csak nigger utas legyen.
Az, hogy szűzen nem fog leszállni borítékolható, de még azon is meglepődnék ha élve le tudna szállni. Ennyit a gyűlölködésről...

ursus artos 2018.04.18. 11:49:53

Hogy jön ide a BKV???

Dr Hernyók Vendel (törölt) 2018.04.18. 12:02:44

Naponta utazom a 182-esen. Többször láttam a buszon egy nőt, aki minden alkalommal zagyva, zavaros eszmefuttatásaival szórakoztatta a többi utast, és igyekezett belekötni bárkibe, akibe lehetett. Egyszer pl. egy gimnazista formájú kamasszal kötekedett; nehezményezte, hogy miért nyomkodja a telefonját és miért van a fülében fülhallgató. A végén már annyira belelovallta magát, hogy szinte őrjöngott, és látszott, hogy alig állja meg, hogy ne kedzje lökdösni az illetőt. Nos, ha a történet igaz, akkor alapos a gyanúm, hogy ez a nő lehetett az elkövetője. Csak hát az a gond, hogy rajta messziről látszik, hogy pszichiátriai eset: zavaros tekintete, részegekéhez hasonló hanghordozása, arckifejezése egyből elárulja, hogy bolond. Tehát egy ilyen esetből általánosítani és propagandát csinálni, az nem egyéb, mint ócska, sunyi hangulatkeltés.

wkker 2018.04.18. 12:06:11

@Csöreg: Azért mer buta vagy és szöveget nem tudsz értelmezni nem az én hibám, ellenben valóban elkeserítő. Gondolom, ha van gyereked, akkor egy ketrecbe tartod.

Mindenkit érnek sérelmek. Csak mondom, hogy ez elkerülhetetlen. Ha fiú, ha lány. Az esetek többségében ezt saját magának kell feldolgoznia, szülő segítségével. Nagyon érett volt a lány, ha még el se ment. Érettebb, mint te.
Persze, felgyújthatsz minden őrült, részeg hajléktalant, a kérdés, hogy ezzel te jól jársz-e. Rövid útona temető, vagy a börtön a te utad... ..ha komolyan gondolnád, amit írtál. De nyilván nem, Te hasonló esetben még akkor sem avatkoznál közbe, ha tettlegességig fajulna a dolog. Inkább az ablakon ugrassz ki, mert bátorság már nincs, ha cserébe ész sincs. Cselekedni nehéz, gondolkodni még nehezebb...erre te magad vagy az élő bizonyíték.

wkker 2018.04.18. 12:12:13

@Dr Hernyók Vendel:
Több ilyen ember is van, 41-es villamoson is lehet találkozni ilyennel. És nyilván máshol is... Az tény, hogy nem szabadna, hogy ott utazgassanak ezek, de az aki leáll egy ilyennel vitatkozni, az se normális.Erdménye csak rossz lehet...

@Trollie: "Nézz meg egy fordított helyzetet a világ bármely részén: üljön a buszon egyedül egy fehér kislány és csak nigger utas legyen.
Az, hogy szűzen nem fog leszállni borítékolható, de még azon is meglepődnék ha élve le tudna szállni. Ennyit a gyűlölködésről..."

A nevedből kiindulva nem tudom szabad-e válaszolni neked, de elmondom...igen, képzeld, sok helyen mindennapos, hogy "feketék" közt utazol..Ki kéne jönni a barlangból, hogy lásd magad is.

CoolKoon 2018.04.19. 07:35:19

Hát igen, sajnos piréznek született szegény. Ráadásul talán migráncs is, és mint ilyet, a magyar embernek szent és (főleg!) keresztény erkölcsi kötelessége kikergetni a világból (de legalábbis Mo-ról).
Amúgy én inkább a buszvezetőnek szóltam volna, hogy problémás az utas. A legtöbbjük azért nem szívbajos, és ha az utas nem hagyja abba a dolgot, akkor simán leszállítja.

CoolKoon 2018.04.19. 07:38:36

@Rettegek mert ballib vagyok: Vétkesek közt cibkos, aki néma. A gyurcsányista munkásőr tatára meg miért nem néztél rá úgy, mint egy dilinyósra? Hidd el nekem, hogy hogyha kitartóan csináltad volna, jó eséllyel abbahagyja....

CoolKoon 2018.04.19. 07:39:28

@Éhesló: Mondja ezt egy kamuprofil...

CoolKoon 2018.04.19. 07:43:46

@Dr Hernyók Vendel: A buszsofőr, ha olyan, a dilinyósokat is letessékeli a buszról. Amúgy meg látom, te se olvastad el rendesen a szöveget. Nem a kötekedő dilinyóson volt a hangsúly, hanem azon, hogy senki se állt ki a posztíró mellett. Gondolom, te se tennéd, hiszen a fotelhuszárkodás kényelmesebb...

Éhesló 2018.04.19. 09:48:10

@CoolKoon:
CoolKoon 0 bejegyzést írt és 3643 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
2007.04.12. óta tag.
Hahahaha...

Darren79 · http://www.darren.hu/blog 2018.04.19. 09:52:41

@fda:

Látod, pont erről beszélek: itt a cikk azt mondja, hogy egy fekete kislányt ócsárolt a nyanya. Senki se beszélt arról, hogy ő illegális bevándorló-e avagy sem.

A kormánypropaganda arról szól, hogy ha nem a FIDESZ kerül(t volna) hatalomra, akkor itt kő kövön nem marad, mert egyébként mindenki beengedné az illegális bevándorlókat.

Hát csak ennyi köze van a propagandához: egy nem-európai származású kislány más se lehet, csak egy illegális bevándorló...

Inkább én kérdezem meg, hogy a hozzászólásomhoz mi köze van a kertemnek...

CoolKoon 2018.04.19. 09:52:56

@Éhesló: Igen, két évvel régebben vagyok fent nálad :D

Éhesló 2018.04.19. 10:30:29

@CoolKoon: Tévedsz.
forum.index.hu/Article/viewArticle?a=23384060&t=9064890

Nem, mintha sokat számítana, de internettó óta ezzel a nickkel nyomom.

CoolKoon 2018.04.19. 11:00:50

@Éhesló: Ó, hát én is tudok ám még ennél is korábbi regisztrációt mutatni, pl. en.wikipedia.org/wiki/User:CoolKoon (2006. január 23) :D

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2018.04.19. 19:13:06

@Ekrü: A metrón is sok fehér van, például a City és Canary Wharf környékén láthatod az ott dolgozókat. Viszont Londonban arányaiban egyre kevesebb a fehér brit.

Éhesló 2018.04.19. 19:58:23

@CoolKoon: bocsi, de ezen nem látom a zindexes nyomaidat.
süti beállítások módosítása