A valódi viták otthona

Reflektor

Csarnó Ákos: A no-go zóna valóban létezik!

2016. október 10. - szénhidra

parlament1.jpg

Még a kvótanépszavazásos kampányőrület kellős közepén tette ki az éterbe (meg szerencsétlen, jövőbeli szavazók postaládájába) a kormány a szórólapjait tele sok, hergelésre tökéletesen alkalmas állítással. Az egyik ilyen szórólapban volt egy európai térkép, amin kedves, városokra helyezett piros pöttyök meg hasonlóan kedves hangvételű magyarázatok mutattak rá, hogy azokban a városokban vannak un. no-go zónák, ahová rendes magyar ember be nem teheti a lábát. Mert baja származhat belőle.

Azzal, hogy Kövér László házelnök a 444.hu újságíróit kitiltott… felfüggesztette az akkreditációjukat, világos üzenetet küldött itthonra is: nem csak Brüsszelben meg Londonban vannak ezek a no-go zónák! Az a helyzet, hogy fent nevezett rendes magyar ember a parlamentbe se járhat csak úgy be. Bár ha újságíró, akkor a kövérlászlói értelemben véve legalábbis rendes embernek biztosan nem tekinthető. Főleg, hogy hajlandó és képes megrendezni a Blair witch project film második részének ajánlóját.

Az a baj, hogy a házelnök annyira belemerevedett a napi küzdelembe, annyira mogorva már, hogy nem képes túllépni önmaga árnyékán. Az , hogy jóízűt nevetni sem hallottuk már egy ideje, mosolyogni se nagyon ám sokkal nagyobb baj az, hogy mindezen sajnálatos tünetek mellett bosszúálló is és hát a „szabál az szabál” maga által szabott előírásra hivatkozva jól ki is tette az érintettek szűrét a parlamentből. Végülis, ha úgy nézzük a „kitiltással” megvédte őket, hogy nehogy valami komolyabb bajuk essen hisz a no-go zónákban ugye minden megeshet.

Pedig a 444.hu munkatársai valószínűleg többet tartózkodtak az épületben mint a DK képviselői összesen.

 

 

Te követed már a Reflektort a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr611786299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása