A valódi viták otthona

Reflektor

Bokros Lajos és a sajtószabadság összes árnyalata

2016. október 24. - baum

0_1.jpg

Túl sokat ehhez nem lehet mit hozzátenni. Bokros Lajos színpadra állt a Lemossuk a gyalázatot c. ellenzéki nagygyűlésen, vagy min október 23-án, és beszédében a következőeket mondta:

Kedves ellenzéki sajtó!

A népszavazás után remek elemzéseket olvastam arról, hogy a helyzet még rosszabb és nem is fog változni, mert az ellenzék milyen vacak.

Nektek eszetekbe sem jut, hogy a helyzeten Ti magatok is tudtok változtatni?

Kedves maradék demokratikus sajtó! Kedves publicisták, bloggerek, véleményvezérek! Ne fanyalogjatok! Harcoljatok a szabadságért!

Bő egy évre félre kell tegyétek a látszat-függetlenségeteket!

Aki most nem áll bele Orbán leváltásába, az az Orbán-rendszer fenntartója, Orbán cinkosa lesz!

A Népszabadság bezárása óta azon megy a hiszti, hogy most aztán vége a sajtószabadságnak és valljuk be: valóban mocsok egy húzás volt a Népszabi beszántása. Nyilván, aki le akarja váltani a Fidesz-rezsimet, annak legalább látszatban mutatnia kellene valami morális felsőbbrendűséget, hogy van elképzelése arról, mit is jelent a szabad sajtó (ami amúgy Magyarországon nem létezik). Erre Bokros Csomag és Mandátumotvisszanemadok Lajos fogja a mikrofont és belemondja a sajtószabadság védelméért is szóló esemény kellős közepibe azt, amit mondott.

Annyira durva, hogy érdemes még egyszer elolvasni:

Kedves ellenzéki sajtó!

A népszavazás után remek elemzéseket olvastam arról, hogy a helyzet még rosszabb és nem is fog változni, mert az ellenzék milyen vacak.

Nektek eszetekbe sem jut, hogy a helyzeten Ti magatok is tudtok változtatni?

Kedves maradék demokratikus sajtó! Kedves publicisták, bloggerek, véleményvezérek! Ne fanyalogjatok! Harcoljatok a szabadságért!

Bő egy évre félre kell tegyétek a látszat-függetlenségeteket!

Aki most nem áll bele Orbán leváltásába, az az Orbán-rendszer fenntartója, Orbán cinkosa lesz!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr9511834831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.10.24. 15:34:10

Bokros képtelen feldolgozni, hogy a kutya se akarja őt, s ebben beleőrült, ennyi az egész.

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.10.26. 09:10:55

MI ebben a fura ?

2014-ben is elhangzott:

Választás elött:
"Aki nem szavaz, az Orbánra szavaz"

Választás után:
"Többen nem szavaztak Orbánra, mint amennyien megválasztották"

A Gyurcsány, Bokros, Juhász, ... féle ballibeknél az arctalan tömeg éppen oda sorolandó, ahol aktuális politikai igényeinknek megfelel.

pánpéter 2016.10.26. 09:48:20

a legviccesebb az volt, amikor azt mondta, az összefogásnak 500 napot kell együtt kibírnia, ennyi van a választásokig.
étred, most már szavak szintjén is csak annyi a terv, hogy le kell váltani a patást. és vége is. az "össöefogás" kormányt vált, és hogy másnap mi lesz, az már nem érdekes. :))
ócska koszos komcsi

röf 2016.10.26. 09:54:07

Jó Lajosunkat is inkább vissza kéne vezetni a munka világába, persze jó messzire a pénzügyektől.
Amúgy is röhejes ez az ellenzéknek mondott szaporulat.
Hogyan akarják leváltani Orbánt?
Kire?
És milyen programmal?
Tudna valaki valamit arról mondani, az új kormány mit hogyan fog kezelni??
Én szívesen szavazok bárki másra, ha jobb lesz Orbánnál…
Azt az ostobaságot most nem kérjük, hogy majd kevesebbet lopnak (annyit fognak, amennyit lehet), meg hogy kevesebb stadiont építenek (majd építenek síkságra alagutat)…..
Mert így csak kisípolják a tüdejüket fölöslegesen….

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2016.10.26. 10:29:00

@röf: Miért? Orbánnak volt programja a 2014-es választások előtt???
Legalább ne ilyen baromságokkal védjed a vezéredet!

Tyrion Lannister of Caster 2016.10.26. 11:27:57

Bokros Lajos.... ez a nímand, aki "megmentette" a magyar gazdaságot '95-ben a fasza kis megszorító csomagjával... Ja, kb 1-2 évre sikerült megspórolni pár milliárdot. Csepp a tengerben. Mindeközben a banki alapkamat a 30% közelében volt tartva, nyilván ez nem ártott a gazdaságnak...
Hosszab távra azonban sikerült a magyar családok gyermekvállalási hajlandóságát totálisan elszarni, a statisztikai adatok jelzik, hogy több ezerrel csökkent az élveszületések száma és ennél jelentékenyebb mértékben megnőtt ebben az időszakban az abortuszok száma. Vagyis ennek a drága embernek azóta is sokezernyi meg nem született és sok tízezernyi magzatot köszönhet a magyar társadalom. Ami természetesen kihat a gazdaságra, hiszen a társadalom elöregedése ettől fokozódott, ami a nyugdíjterheket is aránytalanul növeli az aktív társadalom számára.
Bokros nem csupán egy nímand, hanem egy teljesen emberellenes gazdasági modell képviselője, aki a társadalommal szemben elkövetett bűnei mellett abból "mentette" az országot, hogy privatizálta az energiaszektort, méghozzá igen szar feltételekkel. Az energiaszektor pedig a fejlett országok nagy többségében stratégiai okokból jobbára állami tulajdon, ehhez ragaszkodnak. Hiszen ki szeretné az energiapiacát külföldi cégek kényére kedvére bízni? Bokroson és az MSZP-SZDSZ maffián kívül senki.

Szóval egy ilyen formátumú szar alak jobban tenné, ha visszavonultan élne, mielőtt még valaki erőteljesebben fejezi ki ellenszenvét iránta.

Tyrion Lannister of Caster 2016.10.26. 11:29:20

@Tyrion Lannister of Caster: Javítás: sok tízezernyi abortált (azaz feldarabolt, megölt)
magzatot

Ma Baker 2016.10.26. 14:02:05

Milyen látszat-függetlenség? Már a látszatra sem adnak régóta. KB 2000 óta nyomatják az Orbán fóbiát minden ellenzéki médiumban. Ez a megszokott ügymenet. Jja hogy erre a gusztustalan véleményformálásra már senki fel sem kapja a fejét ha a ballib médiáról van szó? Nna ez titeket minősít.
süti beállítások módosítása