A valódi viták otthona

Reflektor

Csepregi János: Kurvára nem érdekel Vona szexuális beállítottsága

2016. november 11. - macska az úton

kepkivagas_5.JPG

Alig néhány napja született elsőfokú ítélet egy 2013-as ügyben, melyben közösség tagja elleni erőszakban és könnyű testi sértésben is bűnösnek találtak öt embert, akik a Budapest Pride után bántalmazták a rendezvény három résztvevőjét. Az elkövetők az Új Magyar Gárda tagjai voltak. A Jobbikhoz kötődő szervezet kapcsán kevesen kezdenek csodálkozni, ha felmerül a homofóbia, az ítélet azonban rendesen aláhúzza a tényt.

A velük egyetértők egy része valószínűleg hősökként tekint az elkövetőkre, a diszkriminációt elutasítók pedig megerősödnek korábbi elképzeléseikben, gyakorlatilag kevés dolog változik, annak ellenére is, hogy a megkülönböztetés elleni harc szempontjából vitathatatlanul fontos döntés született.

Érdekes módon pont ezekben a napokban jön el az a pillanat, amikor Rácz Károly, egykori pornószínész, transzvesztita előadó, az első budapesti melegbár (Lokál) néhai tulajdonosa, a 2009-es európai parlamenti választásokon a Magyarországi Kisebbségek Pártjának, 2010-ben Tököl egyik választókerületében MSZP-s jelöltje (tényközlés, nem minősítés) úgy érzi, nem hallgathat tovább. Károly hosszas lelki vívódás után kénytelen kipakolni Habonyéknak mindarról, amit Orbán egyik legmeghatározóbb ellenlábasáról, Vona Gáborról tud. Arról a Vonáról, aki nagyban hozzájárult az alkotmánymódosítás sikertelenségéhez, arról a Vonáról, aki számos alkalommal hiteltelenséggel vádolta a Fidesz-KDNP-t, rámutatva például a kötvény biznisz visszásságaira. Arról a Vonáról, akit épp most hiteltelenséggel vádolnak.

Károly igazságérzete nem bírta tovább, színt kellett vallania: 2001 és 2003 között fiatal újságírók, színészek, politikusok jöttek össze megbeszélni a világ dolgait, majd örömet okozni egymásnak. Vonának fel kell vállalnia, hogy voltak ilyen kapcsolatai, elfogadhatatlan egy közéleti szereplőtől, hogy ne legyen hiteles, különösen 2016-ban Magyarországon. Még szerencse, hogy 99.9 százalékban azok. A TV2, a Lokál, a Ripost és a többi propagandamagazin pedig hogyan is állhatna az igazság útjába, hisz teljes szívvel szolgálják a keresztény és konzervatív kormányzatot. A Tényekben többször bevágják a masírozó gárdistákról ugyanazokat a képeket, de megjelenik tanúként Rózsa Flores Eduardo képe is, aki már biztosan nem cáfol vagy erősít meg semmit. A mondatok esetlenségük ellenére is jól vannak összerakva, sokat sejtetnek, konkrétumokat nem nagyon említenek. Az üzenet: a Jobbik elnöke minimum bi, amit jobb, ha azok a pártszimpatizánsok is megtudnak, akiket eddig nem tudott lenyúlni migránsellenességével a Fidesz. A radikálisabb belső ellenzéknek muníció, hívogató mosoly Narancsföldéről.

Rácz láthatóan sokat foglalkozik Vonával, aki korábban valóban sokszor emlegette gúnyosan előbbi művésznevét, miközben a melegekkel kapcsolatban osztotta az észt. Legutóbb Vona félrelépéséről beszélt, amiről végül ki is derült, maga a párt vezetője ismerte el, hogy valóban megtörtént. Szóval ez a kis anyag miért is ne lenne alkalmas arra, hogy elkezdődjön a karaktergyilkosság?

Nos, az a büdös nagy helyzet, hogy rohadtul nem érdekel, hogy Vona kivel, hol, mikor és mit. Nem az én bizniszem. Nem releváns információ. Nem hiszem, hogy fontos közügy, hogy dolgom lenne vele. De a kormánypropaganda láthatóan komoly fontosságot tulajdonít neki, hogy közpénzekből támogatott, állami hitelből vásárolt csatornákon keresztül, minősíthetetlen módon próbáljon lejáratni, lezúzni mindenkit, aki nem tetszik nekik, akin épp bosszút akarnak állni, a TV2 pedig különösen élen jár ebben az etikátlan, elvtelen ocsmánykodásban.  Nem véletlen, hogy a kormányközeli orgánumok nem egy pert vesztettek már a közelmúltban alantas tevékenységük, gátlástalanságuk miatt, hiába próbálták az igazság és az oknyomozás grállovagjaiként eladni magukat. Nem csak mások magánéletében kutakodnak, de ha szükséges bármit összefércelnek azért, hogy céljaikat elérjék, másokat lejárassanak. Hitelesség? Magasról leszarva.

Vonával, nem az a bajom, hogy esetleg mit csinálhatott 15 éve, Spéderrel sem az, hogy vannak vagy nincsenek barátai, hogy Juhász szív-e, hidegen hagy, a mi (lásd. állami büdzsé) pénzünkből bőségesen fizetett alja bulvárral viszont az a gondom, hogy nem süllyednek el szégyenükben. Mi lesz a következő lépés? Hogy a hajléktalanokat alázzák meg? Úgy tesznek, mintha önként választanák az aluljárót? Örömet okozna nekik az az élethelyzet, az az állapot, ami kerültek? Ja nem, ezen már túl vagyunk.

Tragikomikus ellentmondás, hogy míg a kormány láncos sajtója bárkiről bármit bármikor, addig Szolnokon, a fideszes polgármester simán mondhatja, miután kikapcsolnak hitt mikrofonja kihangosítja az „Ennyi hülye vén kurvát” megjegyzését, közleményben tájékoztatják az isten áldotta népet, hogy mindez nem azoknak az időseknek szólt a képviselő-testületi ülésen, akik egy játszótér helyén építendő parkoló ellen tiltakoznak régóta, ami épp tárgy volt az összejövetelen.

Nem, mindez aljas ellenzéki rágalom, ők a nyugdíjasok legnagyobb barátai, mindez csak egy magánbeszélgetés volt 2 másodpercbe sűrítve. Az pedig nem is csoda, ha kikészült, hisz annyi rosszat pletykálnak róla a városban…

Magyarország az élőszereplős South Park.

Te követed már a Reflektort a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr6811949817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pamut 2016.11.13. 19:07:53

Kár ezen ennyit rágódni, az Orbán és az általa létrehozott gépezet már a fostenger legmélyére ért, ennyi. Kádár is tolta a rágalmazásokat, de ezen a téren Orbán már nála is mélyebbre süllyedt. Ezúton is gratulálok minden faszkalapnak aki mindent elkövetett hogy hogy egy rohadó szemétdomb legyen ebből az országból, szép munka volt, sikerült.
Lehet norvégozni, sorosozni, gyurcsányozni hazug patkányok, toljátok csak a szart ahogy szoktátok ti kis netes orbán-kápók.

kvadrillio 2016.11.13. 19:13:47

CSODÁÁÁÁS ! BUDAPEST, MINT A NEMZETKÖZI BŰNÖZŐK ÁTJÁRÓHÁZA....

Egyre jobban látszik, mekkora terroristaelosztó volt Budapest
A párizsi merényletek európai koordinátora is Magyarországon keresztül tért vissza, sok társával.

morph on deer 2016.11.13. 19:29:13

Valaki tudja, hova tünt Kerényi, miután Terry Rácz róla is "megemlékezett"?

Most nem mintha engem igazán a kiérdemesült örömlányhoz illő hajviselete zavarna, sem az, hogy már "elvtárs" korában is kellő ügyességgel manőverezett az aktuális hatalom körül, hanem az, hogy a személyes - és kellő mértékben giccses - ízlését sikerült nemzeti normává emelni, ki tudja, miért..?

De eltünt - amit nem bánok - és esetében is felmerült ez a vonal, mármint a minimum 'sokoldalú' szexuális érdeklődés.

Hogy ez miért érdekes?

Előzőleg Kerényi is teli torokból és habzó szájjal 'buzizott', nyílt színen és média szerte.
Nem biztos, hogy ez egy egészséges ötlet.
Véleményem szerint semmilyen körülmények között, de akkor különösen nem, ha ennek épp a tagadás a motivációja.

Szóval nem kéne 'buzizni' agyba főbe, mert még az is meglehet, hogy másnak jobb az emlékezőtehetsége, és még oka sincs hazudni..!
Azért kínos, ha valóban "önvédelemből" buzizik valaki, és rászólnak a jobb memóriával rendelkezők, szó ami szó..!

kvadrillio 2016.11.13. 19:32:02

NU, ITT NAGY BAZMEG KÉSZÜL ! UTOLSÓ CSAPÁS AZ ISIS-RE ,?? :o)))
Nagyvilág
Harckészültségben az orosz hadászati bombázók
MTI2016.11.13. 19:111

Harckészültségben vannak a TU-160-as és TU-95-es típusú hadászati bombázógépek az oroszországi Szaratov területen lévő Engels légi bázison.
Erről tudnia kell
Forrás: AFP/-
Ők irányították az egész európai merényletsorozatot
police.hu
Fiatalokat késeltek meg Budapesten - két támadót keres a...
Forrás: Facebook
Hosszú gyakorlatilag máris megnyerte a világkupasorozatot
Nyerj páros belépőt a BabaMama Expóra! 200 kiállító, értékes nyeremények várnak.

A TASZSZ orosz hírügynökség egy katonai-diplomáciai forrásra hivatkozva azt írja, hogy a támaszpont műszaki személyzete jelenleg manőverező robotrepülőgépeket szerel fel a bombázógépekre, amelyeket harci bevetésre készítenek fel.

Manőverező robotrepülőgépeket szerelnek egy TU-160-asra
AFP/Orosz védelmi minisztérium

Az orosz hadászati bombázókat ismételten bevetették az Iszlám Állam nevű terrorszervezet kulcsfontosságú szíriai létesítményei ellen, így a dzsihadisták parancsnoki pontjai, hadianyag- és fegyverraktárai, illetve gyártóüzemei, valamint harcjármű csoportosulásai ellen.

A hét elején olyan értesülések láttak napvilágot, miszerint a szíriai partok közelébe érkezett Admiral Kuznyecov repülőgép-hordozó mellett a Pjotr Velikij (Nagy Péter) atommeghajtású rakétahordozóról is csapást készülnek mérni a napokban az Iszlám állam állásaira Aleppó mellett.

elemes 2016.11.13. 19:38:25

De tényleg kit érdekel vona szexuális élete?
Mármint azokon kívül, akikkel csinálja, meg a feleségén kívül.

pamut 2016.11.13. 20:03:50

itt egy másik fideszes szarbomba:
24.hu/belfold/2016/11/13/mara-sikerult-talalnia-egy-jo-fotot-a-tv2-nek/

élvezzétek fideszesek, ti akartátok hogy egy ilyen utolsó szar fostartály legyen az országból, megcsináltátok, hát most zabáljátok.

kvadrillio 2016.11.13. 20:14:15

hidfo.ru 2016.11.13. 16:24 Belföld
Megvédjük dicső romjainkat
romos-hely-graffiti-hidfo-ru

Mielőtt Magyarország csatlakozott az Európai Unióhoz, még nem olvashattunk olyan értékeléseket, miszerint a magyar gazdaság életképtelen lenne az EU nélkül – ehelyett magasabb bérekkel, javuló életszínvonallal, pozitív jövőképpel ámítottak. Az uniós csatlakozás hatására annyit változott az ország helyzete, hogy ma már magabiztosan kijelentik; “Magyarország életképtelen az EU nélkül”.

“Jó szívvel nem tudnék a bennmaradásra szavazni az uniós tagság ügyében” – jelentette ki Lázár János, Miniszterelnökséget vezető miniszter, napokkal azt követően, hogy a britek egy történelmi jelentőségű referendumon megszavazták az Európai Unióból kilépést. Miután a kormányszóvivő is hasonló kijelentést tett, a radikális EU-párti sajtóorgánumok teljes kampány-üzemmódba kapcsoltak. Ez a kampány azonban első ránézésre is meghasonlottnak látszott ahhoz képest, mint amit ugyanezek a körök évekkel az EU-csatlakozás előtt folytattak.

Évekkel az uniós csatlakozás előtt még szirénhangokat hallattak; arról énekeltek a reménykedésre még fogékony emberek tömegeinek, hogy az Európai Unióhoz csatlakozás esetén Magyarországon évek leforgása alatt nőni fognak a bérek, és ugrásszerűen emelkedni fog az életszínvonal. Az uniós csatlakozás előtti években napi szinten voltak olvashatók címlapon a szakértői elemzések; a gazdasági hírportálok színes grafikonokon mutogatták a nagyérdeműnek, mennyire nagy a jólét “Európában” a magyar viszonyokhoz képest. Egy teljes propagandagépezet azt a képet sugallta; csak be kell lépnünk az Európai Unióba, utána minden jó lesz.

Ma mit tudnak ajánlani Magyarországnak?

Egyelőre úgy tűnik, az uniós tagság fenntartása esetén semmit nem tudnak ajánlani. “Legyünk jó európaiak”, adjuk át a tagállami jogköröket Brüsszelnek, mert a “gazdasági gondok közepette” “össze kell tartani” ezekkel az ismeretlen brüsszeli öltönyösökkel, akik egyébként osztalékból, profitból élnek, és Magyarországon talán még soha nem is jártak – de ha jártak is, a főváros egy-egy a valóságtól hermetikusan elzárt részén és lehallgathatatlan konferenciatermeken kívül minden bizonnyal nem sokat láttak az országból.

Nekik ennyit jelent Magyarország: fényűző fogadások, konferenciatermek, luxusautóból előmászó, drága öltönyben feszítő politikusok. Idejönnek Budapestre, és úgy látják, minden rendben van; a hivatali környezet, a diplomaták viselete itt sem más, mint náluk, Nyugat-Európában. A szegénysorokat, az ország lepusztult nagy részét soha nem látják. A munkanélküli tömegeket sem látják, mert a munkanélküli tömegek tekintélyes része időközben elhagyta az országot. Ezért aztán nem ajánlanak semmit Magyarországnak; ők azoknak a politikusoknak tesznek ajánlatot, akik számukra Magyarországot jelentik; ők a keveseket próbálják meggyőzni arról, hogy maradjunk az unió része; ők ebből az országból csak a retorikailag Brüsszel ellen harcoló politikust látják, akit rá kell bírni az unió egységének megőrzésére. Hosszas vajúdás után ebből születik a “fogjunk össze” üzenet, amit talán Orbán Viktor és az EP-képviselők még megértenek, de a globalizáció fényes lehetőségei ellenére továbbra is Magyarországon nyomorgó tömegek nem értik, pontosan kivel és miért kellene “megőrizni az egységet”.

Brüsszel képviselői egy buborékban sétálnak, mikor Magyarországra jönnek. Nincs kapcsolatuk a magyar valósággal, ezért nem is tudnak nekünk mondani semmit. Érdemes visszaemlékezni az uniós csatlakozás előtti szirénénekre, mert ma már ugyanazok a körök, akik belföldön az Európai Unióhoz csatlakozásra buzdítottak, ma már ők sem tudnak nekünk közvetíteni semmilyen pozitív üzenetet. Akkor a bérek emelkedését ígérték; ma már csak katasztrófa-forgatókönyvekkel tudnak riogatni arra az esetre, ha a kilépés mellett döntenénk. Azt mondják, Magyarország életképtelen az Európai Unió nélkül. Egyedül semmire nem megyünk, uniós forrás kell ahhoz, hogy bármi is legyen ebben az országban.

Lehet, hogy igazuk van? Életképtelen Magyarország az uniós források nélkül?

Az Európai Unióval pontosan az a probléma, hogy az EU-csatlakozás előtt ez még nem volt így. Akkor még életképes volt a magyar gazdaság, uniós források nélkül is. Ha időközben életképtelenné vált Magyarország, ez a sajnálatos állapot az uniós csatlakozást követően jött létre. Európa részévé váltunk, Nyugat-Európa meggazdagodott rajtunk, és ma azzal riogatnak; még rosszabb lesz, ha elszakadnánk tőlük. Hová tették a szirénéneket, ami gyorsan növekvő béreket ígért?

Ugyanezt az ígéretet ma azok hallatják, akik az Európai Unióból kilépés felé kacsingatnak. A Brüsszel ellen harcolók ma magasabb béreket, javuló életszínvonalat ígérnek. “Higgyetek nekünk”, és minden jobb lesz. A sötét, fájdalmas igazságot azonban csak kizárni lehet, elpusztítani nem: az Európai Unió hívei ma már nem tudnak ilyen jövőképet adni. Ők maguk is tudják, hogy hazudnának, ha azt mondanák, hogy maradjunk az Európai Unió része, és “jobb lesz minden”.

EZ IGAZ !

elemes 2016.11.13. 20:16:08

@pamut:

elolvastam ezt a cikket de egy szót nem értek belőle, valami belterjes, újságírók közötti cicaharcnak tűnik.

kvadrillio 2016.11.13. 20:18:17

Egyelőre úgy tűnik, az uniós tagság fenntartása esetén semmit nem tudnak ajánlani. “Legyünk jó európaiak”, adjuk át a tagállami jogköröket Brüsszelnek, mert a “gazdasági gondok közepette” “össze kell tartani” ezekkel az ismeretlen brüsszeli öltönyösökkel, akik egyébként osztalékból, profitból élnek, és Magyarországon talán még soha nem is jártak – de ha jártak is, a főváros egy-egy a valóságtól hermetikusan elzárt részén és lehallgathatatlan konferenciatermeken kívül minden bizonnyal nem sokat láttak az országból.

Nekik ennyit jelent Magyarország: fényűző fogadások, konferenciatermek, luxusautóból előmászó, drága öltönyben feszítő politikusok. Idejönnek Budapestre, és úgy látják, minden rendben van; a hivatali környezet, a diplomaták viselete itt sem más, mint náluk, Nyugat-Európában. A szegénysorokat, az ország lepusztult nagy részét soha nem látják. A munkanélküli tömegeket sem látják, mert a munkanélküli tömegek tekintélyes része időközben elhagyta az országot. Ezért aztán nem ajánlanak semmit Magyarországnak; ők azoknak a politikusoknak tesznek ajánlatot, akik számukra Magyarországot jelentik; ők a keveseket próbálják meggyőzni arról, hogy maradjunk az unió része; ők ebből az országból csak a retorikailag Brüsszel ellen harcoló politikust látják, akit rá kell bírni az unió egységének megőrzésére. Hosszas vajúdás után ebből születik a “fogjunk össze” üzenet, amit talán Orbán Viktor és az EP-képviselők még megértenek, de a globalizáció fényes lehetőségei ellenére továbbra is Magyarországon nyomorgó tömegek nem értik, pontosan kivel és miért kellene “megőrizni az egységet”.

HÁBBIZONY EZ AKKOR IS IGAZ, HA A HÍDFŐ.RU-N JELENT MEG A CIKK !!!!!
AVAGY KURVÁRA ÁTBASSTÁK A JÓNÉPET... IGAZ VISZONT, HOGY MILLIÁRDOKKAL NŐTTEK AZ OFFSHORE-SZÁMLÁK ÉS AZ ADÓPARADICSOMI SZÁMLÁK SZERTE A VILÁGON...

pamut 2016.11.13. 20:33:41

@elemes: úgy érdemes közéleti blogokat olvasni, hogy ha legalább a magyar közélet aktuális botrányaival tisztában vagy.

kvadrillio 2016.11.13. 20:45:15

EZ IS ÉRDEKES CIKK ! :) A RUSZKIK BETÖRTEK A GLOBÁLIS MÉDIAPIACRA ?????

hidfo.ru 2016.01.02. 19:18 Világpolitika
Vihar készül – az amerikai évszázad véget ért

A nyugati szellemi elitnek nincs rálátása arra az erőközpontra, ami többek közt Oroszország cselekedeteit is meghatározza. Washington hiányt szenved szakértői gárda terén, emiatt többé nem értik, nem képesek előre jelezni a felemelkedő hatalmi pólusok lépéseit.

A Washington Post értékelésében arra hívta fel a figyelmet, hogy mára számos amerikai tisztviselő elismerni; az Egyesült Államok hatalmi struktúrája többé nem képes előre jelezni Oroszország lépéseit, emiatt Moszkva külpolitikai stratégiája fokozott nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet az Egyesült Államok számára. Az amerikai nemzetbiztonsági szolgálatok már nem rendelkeznek kellően kiterjedt szakértői gárdával ahhoz, hogy globális szinten felvegyék a versenyt egy felemelkedő világhatalommal – jelen helyzetben Oroszországgal, és több, az amerikai nemzetbiztonsági szolgálatok képességhiányait kihasználni kezdő térségi hatalmi pólussal. A lap emlékeztet arra, hogy az Egyesült Államok a hidegháború idején még magasan képzett specialisták sokaságát foglalkoztatta a Szovjetunió lépéseinek előrejelzésére, és ezek a szakemberek közvetlen kapcsolatban álltak a legmagasabb amerikai döntéshozói szinttel. A szerző ezzel kontrasztot vonva kijelenti, hogy ma tömeges oktatásban végzett, futószalagról érkezett fiatalok sokaságát foglalkoztatják (a publicista a loser – azaz vesztes – szót használta), akik nem képesek közvetlen befolyást gyakorolni a külpolitikára. A szakértőhiány eredményeként pedig az Egyesült Államok képtelen előre jelezni, valószínűsíteni Oroszország várható lépéseit, és ez a visszásság az utóbbi néhány év eseménysorozata kapcsán látványos méreteket öltött.

John McCain, az amerikai szenátus katonai bizottságának elnöke a Washington Postnak nyilatkozva maga is elismerte ezt a tényt. A szenátor úgy fogalmazott, hogy “minden egyes fordulaton meg kellett lepődnünk. Meglepődtünk, amikor bevonultak a Krím-félszigetre, és meglepődtünk, amikor megindultak Szíriában.” A szerző a szakértői gárda hiányát a posztszovjet országokkal folytatott kulturális csereprogramok leállítására vezette vissza, ami lehetetlenné tette, hogy a fiatal szakértők kellő megértéssel rendelkezzenek a másik nagyhatalom kultúráját illetően. Emellett indokként említette az egyetemeken az idegen nyelvű kurzusok finanszírozásának csökkentését, ami szintén hozzájárult ahhoz, hogy az amerikai egyetemek ne tudjanak kiképezni olyan szakértőket, akik kellően átfogó és mély megértéshez képesek jutni saját szakterületükön. A leépülés eredményeként az Egyesült Államok nem tudott összeállítani egy megfelelő létszámú és minőségű, “Oroszország-szakértőkből” álló gárdát. A folyamat közepette az amerikai külpolitikai irány maga is nehezítette a szakértők képzését, hiszen a mind ellenségesebbé váló viszony felszámolta a kiterjedt kulturális csereprogramok működtetésének lehetőségét – az ellenséges viszony miatt a fiatal amerikai szakértők számára közel lehetetlenné vált, hogy huzamosabb ideig Oroszországban tartózkodjanak.

Michael McFaul, az Egyesült Államok volt oroszországi nagykövete a Washington Postnak nyilatkozva kijelentette; “20 évvel ezelőtt hibát követtünk el azzal, hogy Oroszországot gyenge, hanyatló hatalomnak gondoltuk.” A diplomata szerint az vitatható, hogy Oroszország középhatalom vagy nagyhatalmi státuszú ország-e, ellenben az amerikai szakértők azzal kellett volna számoljanak, hogy súlyos válság idején is a világ 10 legnagyobb gazdasága közt van, a világ egyik legnagyobb atomhatalma, és Putyin intenzív befektetéseinek köszönhetően a világ legerősebb katonai hatalmainak egyikévé vált. “Ezek a trendek nem is változnak meg a következő 20-30 évben.” McFaul eközben elismerte, hogy Oroszország a globális információs térben is többnyire váratlan lépéseket tesz, amit az amerikai szakértők szintén képtelenek előre jelezni.

Egy másik amerikai lap, a Washington Times hasábjain december végén megjelent publicisztika szintén arról árulkodik, hogy az amerikai szakértőket meglepetésként érte Oroszország betörése a globális médiapiacra.

kvadrillio 2016.11.13. 20:46:22

FOLYT.....

A szerző kijelentette, hogy Oroszország újraszervezte és fokozta a nemzetközi propagandát – elmondása szerint olyan hatékonysággal, hogy az Egyesült Államok tétlenül nézi, amint vereséget mérnek rá egy nem várt információs villámháborúban. Ennek részeként a Russia Today előretörését említi, ami elmondása szerint nemcsak néhány év alatt a BBC globális vetélytársává vált, de mostanra 100 nemzet több mint 700 millió tagjához ér el, miközben a nézők a Fox News megszokott stílusához hasonló adást angol, arab és spanyol nyelven követhetik figyelemmel. A szerző ráadásként említi a Szputnyik hírügynökséget, ami egy évvel ezelőtt indulása óta “behatolt az amerikai társadalomba”, és – egy év leforgása alatt – több társadalmi réteg számára a fővonalú amerikai sajtó alternatívájává vált. A lapnak nyilatkozó szakértő kifejtette, hogy miközben Oroszország minőségileg magasan a hidegháború idejében tapasztalható feletti szintre fokozta a globális médiajelenlétet, az amerikai nemzetközi sajtó stagnálni látszik az elérések számában. A szakértő úgy gondolja, hogy Vlagyimir Putyin vihar szerű médiaoffenzívát indított Kelet-Európa, Közép-Európa és Dél-Amerika ellen, amit a nyugati sajtó nem tud ellensúlyozni, mert valamennyi régióban és széles társadalmi rétegek körében elveszítette hitelességét.

Ma Baker 2016.11.13. 21:19:57

Az a nagybüdös helyzet, hogy a cikkíróval elentétben a jobbik szavazók 99%-át érdekli hogy Vona buzi-e vagy sem, mivel töbnyire nem szeretnének mégnagyobb teret adni a társadalomban a homoszexualitás "kultúrájának".

morph on deer 2016.11.13. 21:43:36

@Ma Baker:
"a jobbik szavazók 99%-át érdekli hogy Vona buzi-e vagy sem"

Ezek szerint a Jobbikban jegyzik, hogy ki- kivel?
Mert ugye egyébkent honnan?
Megkérdezik?

Tehát a buziság kizáró ok?
Hány százalékon is áll ma a jobbik..?
És, ha minden buzi kilép?
:))

von Putri 2016.11.13. 22:04:51

A tanulság nem új: még a fos is le van fosva

elemes 2016.11.14. 08:08:15

@pamut:

Namost van ami botrány -- és van ami cicaharc.

(A cicaharc résztvevői persze botrányként élik meg azt is.)

elemes 2016.11.14. 08:09:51

@morph on deer:

"a jobbik szavazók 99%-át érdekli hogy Vona buzi-e vagy sem"

én ezt nem tudom ellenőrizni, de azt mondják, férfiak között 5-10% a meleg, szóval inkább 90-95%-át nem érdekli, 5-10%-ának viszont felcsillant a szeme :)

elemes 2016.11.14. 08:12:24

@Ma Baker:

Ja, az előzőt neked kellett volna címeznem.

Egyébként ez az egész ("Vona meleg") thread engem arra emlékeztet, amikor a velvet címlapon hozza, "csajok figyelem, Channing Tatum ismét szinlgli" (ahol persze bármelyik bugyinedvesítő pasi neve szerepelhetne).

Szóval lehetnek sokan, akiknek felcsillant a szeme, tehát egy ilyen hír nyomán esetleg NÖVEKEDHET is a jobbik támogatottsága.

pamut 2016.11.15. 00:11:47

@elemes:
azt se tudod miről van szó, de minősíted.
aham.
csak nem fideszes vagy?

elemes 2016.11.15. 09:31:34

@pamut:

Szerintem neked annyi elég, hogy nem vagyok náci :-)

pamut 2016.11.15. 11:55:05

@elemes: leszarom minek tartod magad, itt hülyét csináltál magadból.

pamut 2016.11.15. 17:39:41

@elemes: bizony. gondolom rutinod van benne...
süti beállítások módosítása