A valódi viták otthona

Reflektor

Ez a párt, AZ a párt

2017. március 08. - Tálos Lőrinc

"Március végéig nyomoznak Havas Szófia szocialista képviselő ellen, aki tavaly október 23-án az orosz állami tévében lenácizta az 1956-os szabadságharc résztvevőit, és azt állította: »fegyverrel járták a házakat, keresték a kommunistákat és zsidókat. Azt is mondta róluk, hogy „ezek nem radikálisok, hanem a legvalódibb fasiszták«” - írta a 24.hu. Szanyi Tibor pedig reagált rá. Akkor most énekeljük el az internacionálét?



És ezek lennének a demokrácia és a jogállam védelmezői, amikor még a rendszerváltás olyan közös nevezőjét, mint az 1956-os forradalom és szabadságharc se tudják tiszteletben tartani? Amikor egész konkrét politikai gyilkosságokat, a diktatúra visszaépítését és képesek relativizálni? A rövid, ámde adekvát válaszunkat a mellékelt videó refrénjében találják meg:




 

Te követed már a Reflektort a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr2412319659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása