A valódi viták otthona

Reflektor

Azért nem kellenek migránsok, mert Orbán Viktor egymaga teleszüli a Kárpát-medencét!

2017. május 15. - Tálos Lőrinc

Azt írja a Pesti S., hogy Közép-Európa jobban teljesít. Fertilitási mutatói jobbak, mi jelentjük a vitalitást Európában, nem pedig a hanyatló (és nyilván impotens) nyugat, társadalmunk életképesebb, ezért nem szorulunk bevándorlókra, bezzeg azok igen. Hogy mire építi ezt – a táblázattal is alátámasztott – állítását a szerző? Hát arra, hogy (mondjuk) Orbán Viktornak több gyereke van, mint (mondjuk) Angela Merkelnek.ezaiuzq.png

Idézem: „Nem csak gazdasági növekedésben, hanem a fertilitási mutatók tekintetében is tetten érhető a kétsebességű Európa. Míg Nyugat-Európa vezetői Közel-Keletről és Afrikából kívánnak maguknak gyermekpótlékot adoptálni, addig a visegrádi négyek, a Közép- és Kelet-Európa államait irányító vezetők simán hozzák az átlagos gyermekszámot, a kevesebb mint kettőt, de több mint egyet. Azt, ami ugyan a lassú, de biztos népességfogyást jelenti, de legalább nyomokban emlékeztet egy életképes társadalomra. Ha a térség jelenti a vitalitást Európában, akkor azalatt azt kell érteni, ők még tudják, gyereket nem csak venni, hanem csinálni is lehet.”

Beszarás.

Szívesen megszólítanám Pilhál Tamást, ily módon felhívva a figyelmét egy kis apróságra, ha tetszik módszertani hibára, de ha magától nem szúrta ki, akkor kénytelen vagyok arra következtetni, hogy a feje kóccal vagy epeda rugós ágybetéttel van kitömve, azaz annyi értelme lenne, mint a falrahányt borsónak beszélni. Tudniillik Közép-, Kelet- és - bár ez minket kevésbé érint - Dél-Európa termékenységi mutatói rosszabbak, mint Észak- és Nyugat-Európa mutatói. Amiről ő beszél az az országok vezetői gyerekeinek száma, nem pedig a lakosságának a termékenységi mutatói. E két szám összekeverése nem csak azért debilitás, mert könnyen belátható, hogy a különbség véletlenszerű lesz, néhány választás szükséges csak ahhoz, hogy a különbség iránya átforduljon az ellenkezőjére, hanem azért is, mert nyilván nem fogja a demográfiai bombát hatástalanítani önmagában az sem, ha az összes kormánytag 12 gyereket vállal. De nézzük a feltételezést/sugalmazást, mely szerint a vezetők családos vagy éppen gyermektelen volta hatással van vagy lehet az országok családpolitikájára, azaz Magyarországon könnyebb lenne gyereket vállalni és felnevelni, mint nyugaton. Na ne vicceljünk már! Pilhál Tamás mégis melyik országban él? Ezt a kérdést azért is érdemes feltenni, mert a jelek szerint Pilhál nem ismeri a magyar valóságot, hanem azért is, mert a Fővárosi Kormányhivatal számai szerint – amelyet az LMP közérdekű adatigénylésére tett közzé – „a magyar gyerekek 15 százaléka nem itthon jön a világra, mert annyi fiatal magyar él már külföldön.” Tudja, azon a hanyatló nyugaton, amely a számok szerint „vitálisabb” és „életképesebb” társadalom a miénknél, mégpedig éppen azért, mert az az Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke, akinek lehet ugyan, hogy több gyermek van, mint az európai vezetők átlagának, de a kormánya a bérek alacsonyan tartásával próbál versenyképes lenni és akinek társadalompolitikája kimerül abban, hogy egy nagyon szűk – és általa kézben tartott – elit gazdagodjon.

Ahhoz, hogy valaki belássa, miért vállalunk mi magyarok egyre később gyereket és akkor is csak egyet vagy kettőt nem arra az élettapasztalatra van szükség, amit háromnál több gyerek felnevelése jelent, hanem arra - ami a lakosság 70 százalékának alapélménye -, hogy semmilyen megtakarítással nem rendelkezik és arra, hogy tudja milyen érzés rettegni az állása elvesztésétől és ezért annyit vállalni, ami mellett már alig jut idő a gyerekre. Ezt úgyse fogja az megérteni, aki néhány év alatt milliárdos megtakarítást halmozott fel (Mészáros Lőrinc nevén). Attól még, hogy imamalomként pörgetjük a családi értékek fontossága kezdetű mantrát még nem fog megteremtődni az a szociális biztonság, amely alapfeltétele annak, hogy megálljon a népességfogyás. 

(És még valami: Pilhál úgy írta inkább szervilitásról, mint a logikus gondolkodás képességéről tanúskodó agymenését, hogy maga is tudta: Theresa Maynek és Nicola Sturgeonnak önhibáján kívül nem lehet gyereke, May meddő, Sturgeon pedig elvetélt. Ehhez a körülményhez annyit tudok hozzáfűzni, hogy Pilhál Tamás nem csak reménytelenül hülye, de aljas és bunkó is.)

 

Te követed már a Reflektort a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr812506387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morph on deer 2017.05.15. 21:16:51

Őszintén hiányolom a Vatikán részvételét a statisztikában!
Csak mert ők sem ismerik az "óvszer" funkcióját, csakúgy mint viktorunk, érdekelne az eredmény! ;)

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.05.16. 00:03:18

Ha az ország összes erőforrását einstandolnám, mint a csúti geci, én is tisztességben - a tolvajlástól eltekintve - fel tudtam volna nevelni egy tucat gyereket. Sőt, egy csomó örökbefogadottat is.

Aranka Kovács Szabo Zsolt 2017.05.16. 10:34:12

A Keresztény Leányanyák Nemzeti Szövetsége nevében elítéljük a kormány nemzethalálhoz vezető, aljas társadalompolitikáját.

nemecsekerno_007 2017.05.16. 19:38:39

"„a magyar gyerekek 15 százaléka nem itthon jön a világra, mert annyi fiatal magyar él már külföldön.”

Ez derék, de ha van itthon nyugdíjas családtagjuk akkor azoknak én finanszírozom a nyugdíját. Meg az én családtagjaimnak a nyugdíját, meg az enyémet.

Ez így nagyon elegángs és europeer! :) Csak az a k***va precíz elszámolás hiányzik a barátsághoz :)

Mr. Waszabi 2017.05.16. 20:24:56

Én kérek elnézést - de nekem csak egy gyerekem lett. Abban viszont egymagában sokkal több intelligencia sűrűsödött, mint Orbán Viktor összes gyerekében együtt véve. A mennyiség nem pótolja a minőséget, ugye. Tehát egész eddigi gyerekpolitikája elhibázott. Ha az én gyerekem kezdő fizuja havi 500 ezer lesz itt, akkor nyilván helyettesít 2 darab 200 ezer forintos fizetésű szakmunkást. Mert több adót és járulékot fog befizetni az államnak. Most akkor ki a hülye? Szerintem Orbán Viktor. Illetve, inkább csak hazudik a genyó. Ezt csinálja már 30 éve, szóval én nem vagyok meglepve mai ténykedésein.

midnight coder 2017.05.16. 20:30:39

A gondolatmenet alapvetően ott hibás, hogy abból indul ki, hogy a migrik majd pótolják az európai lakosságot. Lószart mama! Ugyanúgy a szociális rendszer kifizetési oldalán fognak dekkolni, mint a több mint 100 évvel ezelőtt bevándorolt legnagyobb kisebbség legnagyobb része.

Fábián István 2017.05.16. 20:42:11

A gyerekhiányt nem úgy kell pótolni, hogy (a saját gyermekeikkel szemben is felelőtlen) kefélőgépeket importálunk keletről és Afrikából, hanem a magyar
családokat kell helyzetbe hoznunk.

Ad Dio 2017.05.16. 20:58:51

Egy buta nyilatkozatra született egy ostoba cikk... én kérek elnézést...

Trompf · http://trompf.blog.hu 2017.05.16. 21:01:46

A libsik nem érnek rá gyerekekkel foglalkozni, nekik a világot kell megmenteni, és közben rád kell erőltetni azt a sok faszságot, amit szabad idejükben kitalálnak nekünk.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2017.05.16. 21:03:39

@Fábián István:

Óvatosan az ilyen kijelentésekkel, mert a feminnácik mindjárt neked esnek, hogy szülőgépnek nézed a nőket.

Szerencsétlen Ákos is alig mondta ki, hogy a terhesség és anyaság micsoda előkelő hivatás, és princípium, mire a teljes ballib csürhe neki esett és 2 nap alatt minden ballib hányó blogon kicsinálták.

Stenonis 2017.05.16. 21:05:16

@Fábián István:
Pedig a jól irányított migráció hasznos lenne.
Mert akármekkora is a családtámogatás, nem születik több gyerek.

Évente kb. 20 ezer bevándorló lenne az optimális. Én főleg Dél-Kelet Ázsiára gondolnék. A buddhisták könnyen integrálhatók.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2017.05.16. 21:10:54

@Stenonis:

Ha arra vágysz hogy bevándorlók és muszlimok között nőjjön fel a gyereked, akkor menj Franciaországba, Dániába, vagy Hollandiába.

Az ország szerencsétlenségedre, ezt az agybeteg Soros Gyuri által kitervelt kísérletet, hogy integrációra képtelen muszlimokkal szórja tele Európát, Magyarország nem fogja hagyni !

Hála az égnek !

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.05.16. 21:16:05

@Trompf: Szegény Ákos. Azért remélem megvigasztalódott valahogy? Mondjuk leütött pár hangjegyet a közmédiának darabját 10 millióért. :-)

Mihail Ignatyef a CEU rektuma 2017.05.16. 21:47:54

Akinek háborús övezetekből származó, kötelező sorkatonaságon átesett, fiatal, katonakorú férfiak százezrei kellenek- az vigye őket haza magának, közvetlen charter- járattal:

www.youtube.com/watch?v=-LD2BGT26qI

www.youtube.com/watch?v=f0CF9c8B_3M

Mihail Ignatyef, a CEU rektuma (orosz hacker) s.k.

legális 2017.05.16. 22:05:18

@Stenonis: ja, meg szereted a sárga szüzeket.

legális 2017.05.16. 22:06:38

T Poszter, az megvan ugye neked is, hogy a román gyereke több mint 50%-a külföldön születik. Nem jó példa, de igaz.

legális 2017.05.16. 22:09:57

Amúgy valaki megszámolta már, hogy pl Orbán, Kövér, Áder, Rogán stb mai vezetők mennyivel több gyereket nevelnek, mint migránsbarát konkurenciájuk?
Ha igen, akkor a 3-nál nagyobb átlag azt mutatja, nem a levegőbe beszélnek. Az meg hogy az átlag 5-nél kisebb azt is mutatja, gondolkoznak is. (Bocs igazkeresztények)

birka menet 2017.05.16. 22:49:14

@Trompf:

a szellemi degeneráltsági állapotodat tekintve téged is a Soros csempészhetett be ide a Kárpát medencébe közénk magyarokhoz.

birka menet 2017.05.16. 22:51:07

@Trompf: "Szerencsétlen Ákos is alig mondta ki, hogy a terhesség és anyaság micsoda előkelő hivatás, "

te funkcionális analfabéta félázsiai, Ákos azt mondta, hogy a nőknek a konyhában a helyük aztán ne is vágyakozzanak onnan ki!

Kelly és a szexi dög 2017.05.16. 23:14:01

A francia first lady sem fog már szülni...

legális 2017.05.16. 23:15:01

@birka menet: szerintem olvasgass, ha már ilyen csoffadt a memóriád, libbant barátom "Ákos pedig az Echo Tévének adott interjúban kijelentette, a nő létének célja „(…) a női princípiumot beteljesíteni. (…) valakihez tartozni, valakinek gyereket szülni, anyának lenni."
A többi belemagyarázás, továbbgondolás.

Brix 2017.05.16. 23:27:47

Nem kell sem Nyugat-, sem Kelet-Európának, nincstelen, elmaradott, tanulatlan vallásilag fanatizált embetömeg a fejlődő világból! Persze, a Nyugat-Európa már nem nagyon választhatja meg, hogyan szeretne a továbbiakben élni, mivel a szinte kontroll nélkül beözönlő embermilliók olyan méretű tömeget alkotnak, akiket már soha nem lehet hazapaterolni. Most már megpróbálják önmaguknak azt hazudni, hogy jó lesz, a baloldali és a liberális pártok meg az új szavazóikat látják bennük... Nekünk olyan áron nem kellenek ezek a nincstelenek, hogy megváltozzon az ország identitása , etnikai összetétele. Nem akarjuk az afrikai és közel-keleti bevándorlás árnyoldalait " élvezni " így a legjobb amit tehetünk, a totális elzárkózás!

Trónkövetelő 2017.05.16. 23:29:53

Mindig felemelő, amikor lepusztult, 50-es, 60-as férfiak ilyen komoly figyelmet szentelnek a farkamnak.

orgoványi erdőjáró 2017.05.16. 23:42:01

@Stenonis: vagy akár jó lenne a dél-afrikai, fekete terror alatt élő fehér kisebbséget idehozni. Azokkal sem lenne semmi gond. Ha már mindenáron be kell fogadni valakit.

2017.05.17. 00:34:57

@orgoványi erdőjáró: dél-afrikai fehérek előbb mennek Ausztráliába, UK-ba, Kanadába, Dubajba, Hongkongba, Szingapúrba élni, mint Kelet-Európába.

A néger-arab hordák nagy része eltartott marad, írástudatlan harmadik világbelieket bevinni Európába olyan, mintha enyhén szellemi fogyatékosokat importálnának, akik sose lesznek igazán önjáróak, hasznosak a befogadó társadalom számára.

Azt is érdemes megnézni, hogy hogy viselkednek, szavaznak a nyugat-európai törökök. Jött Erdogan, körbekampányolta Nyugat-Európát, a törökök meg szépen követik, a diktatúrájára szavaznak akkor is, ha Németországban élnek már 40 éve. A törökök sose váltak európaivá, azok a törökök se, akik már nyugaton születtek. És ezek azok a törökök, akik a legvilágiasabb muszlim országból származnak... egy szomáliai vagy afgán még durvább.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.05.17. 00:41:05

@orgoványi erdőjáró: @karandash: "dél-afrikai fehérek előbb mennek Ausztráliába"

Bizony!

Egyébként meg, aki Magyarországra akar bevándorolni, legyen az fekete vagy fehér, el kell tanácsolni, mert nyilvánvalóan hülye, és abból itt már így is túl sok van. :))

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.05.17. 00:43:33

@Kelly és a szexi dög: "A francia first lady sem fog már szülni... "

Kirekesztő vagy. :))

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.05.17. 00:49:29

@Mr. Waszabi: "egy gyerekem lett. Abban viszont egymagában sokkal több intelligencia sűrűsödött, mint Orbán Viktor összes gyerekében együtt véve"

:))

Pláne, a saját lábán áll, és nem az enyémen.

torró 2017.05.17. 06:24:25

Ezt nem Orbán mondja!
Az ateista marokkói Kacem El Ghazzali névtelenül kezdett el blogolni. Az ateizmusa miatt problémái adódtak az iskolában, a falujában és a szüleivel. Számos halálos fenyegetés után el kellett rejtőznie. Svájcban kapott menedékjogot, ahol íróvá, bloggerré és ismert közélet személyiséggé vált. A Nemzetközi Humanista És Etikai Unió (HEU) képviselője az ENSZ Emberi Jogi Tanácsában. El Ghazzali a mai napig kap halálos fenyegetéseket.
-----------------------------------
"Nyugaton félreértik a szabadság fogalmát. Néha nagyobb veszélyben érzem magam itt, mint Marokkóban. Itt szembekerülünk az iszlamistákkal, azoknak az ideológiájával, akiket az iszlám ideológia vallási aktivistáinak neveznek. Ezeket az embereket többségében támogatják, és néha úgy érzem, hogy cenzúráznom kell a gondolataimat és a szavaimat mielőtt az iszlámról beszélnék. Még akkor is, ha a kritikám valódi tényeken alapul.

Néhány európai meglátogatja az oldalamat és azt mondja: 'Hadd élvezzék a szabadságukat.' Mire azt mondom nekik: Hogyan mondhatjátok a halálos fenyegetésekre, hogy szabadság.

A nyugati emberek általában túl érzékenyek. Az érzelmeik vezérlik őket a racionalizmus helyett. Állandóan attól félnek, hogy rasszistának vagy iszlamofóbnak bélyegzik meg őket.

Nem azt kérem, hogy vegyetek egy botot vagy egy fegyvert, és rúgjátok vagy verjétek ki a szélsőségeseket az országból. Azt akarom mondani, hogy szükség van a vitára, beszélni kell ezekről a dolgokról, ha valóban törődtök a jövőtökkel és az elkövetkező generációk jövőjével.

Beszélem az a nyelvet, amit a legtöbb muszlim beszél. Nézik a blogjaikat, online fórumoznak. Többnyire abban reménykednek, hogy 15 éven belül Európa egy iszlám állam lesz, és Németország Német Iszlám Köztársaság lesz.
Ha elfogadod a tudatlanságot és elfogadod a terrorizmust a társadalmadban, olyan közösségekben, melyek nem tartoznak hozzád, és azt gondolod biztonságban vagy, biztos lehetsz benne, hogy nem. Ha nem véded meg a szabadságod azok ellen, akik el akarják lopni, akkor egy nap el fogod veszíteni.

Sok muszlimban él az a remény, hogy Európa egy iszlám birodalom lesz, ahogy azt a próféta megígérte."

Kategória
Hírek és politika
www.youtube.com/watch?v=wGByr4EjAXw
Nincs magyar felirat.

kvadrillio 2017.05.17. 06:48:31

Szép szó
A gyülekező vihar...avagy korrajz Orbánról....
Népszava|2017. máj 13. 07:30
[A+ A-]

"""Orbán cselekvési programja

Orbán Viktor politikai zsenialitása abban rejlik, hogy felismerte, a szocializmus negyvenöt éve nem szüntette meg a Horthy-korszak kárvallottjai leszármazottainak sértődöttségét, revánsvágyát, revizionizmusát, irredentizmusát. Felismerte, a szocializmus negyvenöt éve nem szüntette meg a szegénységet, s ami gyakran jár együtt ezzel az állapottal, a kiszolgáltatottságot, a rossz érdekérvényesítési hajlamot és képességet, a politikai közömbösséget. Felismerte, a szocializmus negyvenöt éve a ki nem beszélt és meghamisított történelem, az elfojtott társadalmi ellentétek időszaka volt, amelyben nem szűnt meg az ellenérzés a zsidókkal, a cigányokkal, a sorból kilógókkal szemben. Nem szűnt meg a parancsra várás, a bűnbak-keresés, a kéz-kezet mos gyakorlata, a félelem az új megoldásoktól. Felismerte, a szocializmus negyvenöt éve nem erősítette, hanem gyengítette a "másképp gondolkodók", a demokráciának elkötelezettek táborát, amely tábor - nem mellesleg - ideológiailag megosztott, széttöredezett, összefogásra képtelen. Felismerte, sokan, nagyon sokan csalódtak a rendszerváltás első húsz évében. E felismerésekből cselekvési program kerekedett a hatalom megragadására, monopolizálására, legalább húsz éven keresztüli megtartására,"

...sztem ORBÁN EZEKET NEM FELISMERTE, HANEM ÚJRA BEVEZETTE...

midnight coder 2017.05.17. 06:53:17

@Sörös Mérenc: Mondjuk nem ő az egyetlen művész aki beállt ebbe vagy abba a szekértáborba. Sőt, olyanok is vannak akik egyenesen az élükre álltak, lásd Göncz Árpád és Csurka István.

midnight coder 2017.05.17. 07:01:29

@kvadrillio: Ennél a helyzet picit bonyolultabb. Kb. minden normális országban létezik nacionalizmus. Nézd meg Pl. az USA-t, vagy Kínát, vagy akár Izraelt. Ezek kiállnak a saját nemzeti érdekeikért, büszkék arra hogy amerikaiak vagy épp kínaiak, zsidók.

A másik oldalon pedig ott van Európa aki az elmúlt 30 évben valamiféle rosszul értelmezett humanizmusból hajlamos feladni a saját pozícióit, védeni a saját érdekeit.
Ma azt kimondani, hogy Európa az európaiaké, és nem az afrikaiaké vagy a közel-keletieké, és hogy az itt élőknek joga van eldönteni, hogy kik jöhetnek be és kik nem, maga a nácizmus, rasszizmus, iszlamofóbia. Amúgy kellett volna vagy 140 év török megszállás egész Európának, hogy a helyén kezeljék ez utóbbit.

midnight coder 2017.05.17. 07:02:43

Amúgy szerintem most majd meglesz az iszlamista megszállás - legalábbis nyugat-európában - csak nem hiszem hogy 140 év után vége lesz.

torró 2017.05.17. 07:04:45

@kvadrillio:
Felismerte?:DD Bakker ezt nem volt nehéz:DD Így 70 évesen elmondhatom, ebben semmi nem változott a mai napig!

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2017.05.17. 07:08:37

Ja. Hatalmas siker hogy szaporodnak a ciganyok mint a nyulak. Kell meg néhány nigger meg arab is.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2017.05.17. 08:01:20

@birka menet:

Hazudsz, mint minden ballib. Ákos ezt mondta és teljesen igaza van.

" egy nőnek az a dolga, hogy "beteljesítse a női principiumot", azaz feleség és anya legyen."

Doryyka 2017.05.17. 08:03:01

Orsósnak mondjuk léteznie se kellene, nemhogy szaporodni...

Állítsuk meg a ......... 2017.05.17. 08:26:14

a fidesz gyermekek, akiket a hatalmon lévők nemzettek
valóban sokan vannak
de hát könnyű is más kárára gyermekeket "nevelni"
svájci luxusneveldékben
és főleg ennyire okosakat

static.propeller.hu/images/content/cikkepek/2014_05/orban-rahel-godot.jpg

Állítsuk meg a ......... 2017.05.17. 08:30:23

azt magyarázza már meg valaki, miért történhet meg az, hogy egyik nap még alig pocakkal
2 nap múlva pedig már 9 hónapos hassal és jóval kövérebben jelenik meg orbán a nyilvánosság előtt
nem tudok másra gondolni, csak alteregókra

króm nickel 2017.05.17. 08:58:26

Ha a hiányzó gyerekeket bevándorlókkal pótoljuk, egy idő múlva ez az ő országuk lesz, nem a miénk.

2017.05.17. 09:23:25

"De nézzük a feltételezést/sugalmazást, mely szerint a vezetők családos vagy éppen gyermektelen volta hatással van vagy lehet az országok családpolitikájára, azaz Magyarországon könnyebb lenne gyereket vállalni és felnevelni, mint nyugaton. "

Kurvára nem sugalmazta ezt senki, te okos. Azt sugalmazta, hogy a mi kulturánk valamivel kevésbé degenerált.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.05.17. 09:25:24

@midnight coder: Hát ez az. Ezt a dogmát belevésték az agyukba, és nem engednek belőle, hiába cáfolja meg rendszeresen a valóság.

we dont want arabs here..So what 2017.05.17. 09:42:26

A büdös kurva anyádat Te faszfej, ha migránsokat akarsz takarodj a németekhez.

Medgar 2017.05.17. 10:03:15

"Még sötétebb képet festett a berlini köztisztasági vállalat egyik vezetője, akit azért kerestünk meg, mert a cég külön programot indított direkt a menekültek foglalkoztatására. „Nem igaz, hogy a menekültek többsége diplomás. A munkaügyi központ adatai szerint a hetven százalékuk írástudatlan.” A Berliner Stadtreinigung munkatársa úgy vélte, a hivatalos adat a latin betűk olvasására vonatkozik, azaz saját nyelvükön nem ilyen rémisztő az arány."

index.hu/kulfold/2017/05/02/nemetorszag_menekultek_menekultvalsag_megoldasa/

alfacharlybravo 2017.05.17. 10:22:13

@Mr. Waszabi: Szerénységed példa mutató, talán csak Stefán volt kolléga múl felül, aki mindent tud, amit meg nem azt már nem is érdemes tudni. Vannak kétségeim a gyermeked értékét illetően, bár a genetika csodákra képes, tök hülye apukáknak is lehet okos gyermeke.

Ma Baker 2017.05.17. 10:40:49

Lassan már az is kötelező mélyeurópai liberális érték lesz, hogy nem vállalunk gyereket. Aki meg mégis mer vállalni, az gyermektelenfób, a fészbúkon saját gyerekkel készült családi fotót megosztani pedig közösség elleni izgatás lesz.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.05.17. 10:44:30

@Mr. Waszabi: Csak tudod kis barátom, ha nincs mennyiség, akkor szépen minden generáció megfeleződik, és lassan de biztosan átadjuk a helyünket a sarija társadalomnak. Mi pedig csak egy érdekes történet leszünk a mondáikban 500 év múlva.
A mennyiség valóban nem pótolja a minőséget, de megfelelő mennyiség nélkül nincs minőség sem..

a nemzet fogatlan provokátora 2017.05.17. 11:16:00

@Ma Baker: A női emancipáció a kérdés kulcsa. A fehér ember azért fog eltűnni, mert hagytuk a nőknek hogy egyenlővé váljanak. Ha ezt nem fordítjuk vissza, pár száz év és kipusztulunk.
"Lánynak dicsőség, asszonynak kötelesség.." -nagy igazság.
süti beállítások módosítása