A valódi viták otthona

Reflektor

Orbán Viktor, miért tetted ezt a saját hazáddal?

2017. szeptember 26. - baum

uni196292-1200x630.jpg

Erős mondat következik, de sajnos igaz: Őcsény település lakossága szégyent hozott saját falujára.

 

Történt pedig, hogy egy jó szívvel megáldott helyi panziós lehetőséget teremtett volna néhány menekült családnak, főleg nőknek és gyerekeknek, hogy megszálljanak nála és kicsit kipihenhessék mindazt a traumát, ami egy ilyen meneküléssel együtt jár. Gondoljunk bele milyen lehet, ha olyanok a körülmények a szülőföldeden, hogy magad mögött kell hagynod mindent. A gyökereidet, a rokonokat, az otthont, a kultúrát. Senkinek nem kíván ilyet az ember, főleg ha ez azzal párosul, hogy az éhezés, vagy a terror elől kell elmenekülnie az embernek.

 

Őcsény számos problémával küzd. Például egyáltalán nincsen egészségügyi ellátás. Meg nincs tűzifa sem. Közben meg sorra zárnak be a „hivatalok”. No, de kik ezért a hibásak?

Természetesen a migránsok, meg most már a jó szívű panziós is. Falugyűlést is tartottak, ahol a falusiak megfogalmazták, hogy a migránsok meg fogják erőszakolni a gyerekeket, aztán meg robbantgatni fognak. Bár a sorrend lehet akár fordítva is, hiszen ezek nem is emberek, hanem állatok. Mindenesetre a falu hős védelmezői reggelre ki is szúrták a panziós kocsijának a kerekeit, sőt még a panziós gyerekének a kocsijának a kerekeit is kiszúrták. Gyaníthatóan a panziós gyerekének a gyerekének kocsijának a kerekeit is kiszúrták volna, ha lett volna neki olyan, vagy egyáltalán lenne a panziós gyerekének gyereke.

 

De vajon tényleg az őcsényiek tehetnek arról, hogy ennyire érzéketlenekké váltak szerencsétlen emberi sorsok iránt?

 

Az biztos, hogy felelősségük az van benne. A tömegpszichózis akkor sem lehet mentség, ha mélyen beleivódik az emberek lelkébe. Sem 1932-ben Németországban, sem 2017-ben Magyarországon nem lehet ez teljes feloldozást adó mentség.

 

Ugyanakkor tény, hogy akik beléjük manipulálták ezt az egészen észveszejtő gyűlöletet, azok már nem is csak felelősök, hanem történelmi bűnösök, hazaárulók és fekete öves gonosztevők.

 

Azokról beszélek, akik saját önös politikai céljaikból országos gyűlöletkampányt folytatnak itt évek óta. Akik előre megfontolt szándékkal keverik össze a menekültet a terroristával, akik kereszténynek mondják magukat, de nem ismerik az emberi könyörületesség fogalmát. Azokról szólok, akik bekokainozva hoznak gyűlöletkeltő kommunikációs döntéseket, és azokról, akik bepörköltszaftozva rá is bólintanak ezekre. Ja és persze Rogán, akik még ki is lopja a milliárdokat a buliból.

 

Senki nem mondja, hogy ész nélkül be kell fogadni minden ide érkező idegent. Én sem mondom. Azt mondom, hogy emberségesnek kell lenni, ami viszont morális kötelesség. Nem uszítani az elesettekkel szemben, hanem minimum emberként viselkedni velük. Több tíz milliárdot költött a kormány uszító propagandára. Ennyi pénzből akár tisztességes ellátórendszert, normális ellenőrzőstruktúrát is ki lehetett volna alakítani, ami megállapítja, hogy most tényleg menekültről van szó, vagy gazdasági bevándorlóról. Ehelyett felhergelt és keménykezű határvadászok zavarnak vissza mindenkit Szerbia felé. Se lojális, se kulturált, se emberséges, se felvilágosult állam nem tesz ilyet, csak az ócska féldiktatúrák.

 

Valljuk be: nem sok mindenkinek mondd valamit az a kifejezés, hogy Őcsény. Ezentúl egyet jelent a falu neve azzal, hogy az ott lakók annyira szívtelenek, hogy a menekült gyerekeket is elüldözték. Viszont Orbán Viktor elérte, amit akart: az őcsényiek migránsoznak és nem beszélnek az egészségügyi ellátás hiányáról, vagy hogy télen nem tudnak befűteni tisztességesen.

 

Orbán Viktor, miért tetted ezt Őcsénnyel?

 

Nuszbaum Tibor

 

Te követed már a Reflektort a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr5812898316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LKerekes 2017.09.26. 15:43:13

Na amíg ilyen hülye firkászok vannak, addig nem kell félnie Orbánnak.

CsipkeRózsa 2017.09.26. 15:44:53

"Orbán Viktor, miért tetted ezt Őcsénnyel?"

Az egész országgal ezt tette, mert ehhez van tehetsége.
 

Remete 2017.09.26. 15:48:53

@LKerekes: Sajnállak, ha ennyi a véleményed erről a témáról!

LKerekes 2017.09.26. 16:35:42

@Remete:
Te hülyegyerek, mindent elhiszel?

baum · http://reflektor.blog.hu 2017.09.26. 16:40:35

@LKerekes: megpróbálsz felvenni valami normális hangnemet?

lesly &jerry 2017.09.26. 16:55:33

LKerekesnek teljesen igaza van, Csipkerozsa meg egyszerüen egy végtelenül rosszindulatú senki!!

Májking 2017.09.26. 17:20:18

Teljesen egyet értek az írás minden szavával, egy kicsit "offtopic" részt emelnék ki a polgármester szavaiból, amikor a falu problémáit sorolja, akkor megemlíti, hogy nincs tűzifa. Itt természetesen arra gondol, hogy nincs a falunak elég forrása az ún. szociális tűzifára, mivel a lakosok egy részének problémát jelent a téli tüzelő beszerzése. Gondoljuk azért ezt végig: egyrészről van ez a rettentően sikeres ország, a "magyar gazdasági csodát" tanulmányozandó egymás kezébe adják a kilincset a többi népek, miközben fával (!) - és még ki tudja, mi egyébbel - fűt a lakosság, ha tud, és közben a legnagyobb kihívás, hogy ne fagyjon meg a télen. Ja igen, 2017-et írunk...

Zsuzsanna Heltai 2017.09.26. 17:28:05

Nem ilyen hazát akartam....tragikus.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2017.09.26. 18:39:36

Nem normális, aki a magyar hatóságok által beengedett menekültek ellen tüntet, de az se, aki az összes illegális határátlépőt be akarja engedni...

Mezőbándi 2017.09.26. 19:13:01

Két kérdésem van.

1. Kinek mi köze hozzá, hogy a saját ingatlanomra kit fogadok be a törvény szabta keretek között? Az én házam, az én váram.

2. A panziós a helybéliekkel is ilyen jótékony volt? Ha igen, hát ezután majd ne legyen. (Ha nem, akkor viszont valahol érthető a "népharag".)

Sir Galahad 2017.09.27. 08:21:07

Egyszerűen nem értem, miért nem lehet tudomásul venni, hogy az emberek nem kérnek a migránsokból? Persze, Orbán - meglátva a helyzetben a politikai haszonszerzés lehetőségét - ezt fel is erősítette, kihasználta, de az alaphelyzet mégiscsak ez. Ehhez képest időről időre az emberek orra alá dörgölik, hogy igenis tessék a migránsokat befogadni - hol egy civilszervezet, hol Brüsszel, hol egy panziós. Mire jó ez a hergelés? Ha ezzel felhagynának, ha mindenki elfogadná mondjuk nemzeti közmegegyezésként, hogy maradjunk ki a migrációs válságból, lehetne beszélni a valós gondokról: az egészségügyről, az oktatásról, vagy mondjuk az őcsényi tűzifa-hiányról. De nem lehet. Ez egyvalakinek jó, úgy hívják, Orbán Viktor.

H.Sandor 2017.09.27. 08:49:01

Soha nem bocsátom meg Sorosnak,hogy Orbánt taníttatta.
Torgyánnak pedig azt,hogy hatalomra segítette.
A kiszolgálóinak pedig azt,hogy egy tál lencséért eladták a lelküket és segítik a
hatalomban maradni.

miszlik 2017.09.27. 08:57:47

Minden tiszteletem az Őcsényieké.

miszlik 2017.09.27. 09:03:30

Nuszbaum Tibor,te miért nem fogadsz be legalább egy családot egy kis időre?

szilmi 2017.09.27. 09:23:54

@H.Sandor: ...egyetértek 100%.....varangykirály lett belőle....

Anna Kisfaludiné Baán 2017.09.27. 09:54:26

Ha ezt elfogadták volna akkor váltott turnusokba jöttek volna a többiek is, aztán onnan léptek mentek volna tovább.

Andras J Fazekas 2017.09.27. 10:54:07

Nem Orbán tette !

A magyarok ezt így gondolják …

Orbán csak azt teszi amit elvárnak tőle a választói, és a magyarok többsége.

Ezt tudomásul kéne venni, nem mindenféle trükkökkel laposkúszásban megkerülni ezt az akaratot.

tótágas 2017.09.27. 11:39:09

@Mezőbándi: Igen. A te házad a te várad. Meg a szemet szemért, fogat fogért. De van egy olyan közmondás is, hogy Ki mint vet, úgy arat!

tótágas 2017.09.27. 12:00:04

@Andras J Fazekas: Biztos, hogy a magyarok többsége ezt akarja? És akik nem akarják ezt, azoknak semmi joguk? Mert akkor azt mondjátok, hogy akkor vigyem haza őket? De hozzád sem akarta senki beköltöztetni őket. Magyarország nem ti vagytok, hanem mi , körösen. Ha két alternatívából lehetett volna választani, akkor lett volna világos, ahogy mi a többség akarata. De még akkor is mindkét oldalt kéne képviselnie Orbán Viktornak. Életében legalább egyszer elolvashatta volna a Bibliát, ha már annyira hangsúlyozza úton útfélen a keresztény Európaságot. Ha meg elolvasta (bár ezt kötve hiszem), akkor miért tartja viccnek Jézus tanításait, párttársaival egyetemben!?
„No hiszen csak ne nevessél, vigyázz, nehogy bajba essél! ...."/ magyar népmese/

Tom66 2017.09.27. 12:42:36

@LKerekes: Egyetértek! Kiegészítve azzal, hogy a politikai ellenzék is hasonló kvalitású.

Helga Beauty Salon. 2017.09.27. 12:45:12

Erős mondat következik, de sajnos igaz: Őcsény település lakossága szégyent hozott saját falujára.

Igazad van Nuszbaum! Szerencsére ritkán fordul ilyesmi elő! Utoljára Dobó hozott szégyent Egerre és még Hegedűs Nuszbaumot is felköttette!

Helga Beauty Salon. 2017.09.27. 12:52:33

@tótágas: Biztos, hogy a magyarok többsége ezt akarja? És akik nem akarják ezt, azoknak semmi joguk? Mert akkor azt mondjátok, hogy akkor vigyem haza őket?

Igen ezt akarják, volt egy népszavazás és szarok azokra akik nem mentek el! És nem, semmi jogod nincs ezek után és haza se vidd őket, kivéve ha nem Magyarországon laksz és most KUSS!

na4 2017.09.27. 12:59:47

Na megvolt a mai kötelező migráns simogató. Költözz Molenbeek-be, vagy egy no-go zónába öreg. Ott majd megtudod, kinek a hátsóját nyalod. Egy jó kis gázolás, egy kis késelés, robbantás, szexuális zaklatás - csupa cuki dolog, amit a migráns csőcselék hozott.

Kampfer 2017.09.27. 13:03:55

"Erős mondat következik, de sajnos igaz: Őcsény település lakossága szégyent hozott saját falujára."

Ez is egy erős mondat lesz: hülyeségeket írsz! Hoztak egy döntést. Ennyi. Joguk van hozzá.

"Gondoljunk bele milyen lehet, ha olyanok a körülmények a szülőföldeden, hogy magad mögött kell hagynod mindent."

A szokásos mantra. Persze. Mindenhol háború van a világban és az összes szerencsétlen bociszeműnek meg sem szabad állni Magyarországig! Mert sehol máshol, csak itt és persze merkelisztánban van a 'mennyeknek országa'! Az nem tűnt föl, hogy a migrik töredéke érkezik olyan országból, ahol valóban fegyveres konfliktus van? Még Irakban és Afganisztánban is csak lokális jellegű, területileg behatárolt a konfliktusok színtere! Nem is beszélve a döntő többségről, akik csak a sz*r körülményeik miatt indultak el!

"Például egyáltalán nincsen egészségügyi ellátás. Meg nincs tűzifa sem. Közben meg sorra zárnak be a „hivatalok”."

És mennyivel jobb lesz mindez, ha a problémák mellé még migrik is jönnek a faluba! Egyszeriben lesz egészségügy, tűzifa, tejjel-mézzel folyó kKnaán! Ja, nem... Zseniális összemosás!

"No, de kik ezért a hibásak? Természetesen a migránsok, meg most már a jó szívű panziós is."

Senki sem állított ilyet! Ez egy sima hatásvadász csúsztatás. Poszter is átvette, ettől még nem igaz!

"Mindenesetre a falu hős védelmezői reggelre ki is szúrták a panziós kocsijának a kerekeit, sőt még a panziós gyerekének a kocsijának a kerekeit is kiszúrták."

Az ugye véletlenül sem elképzelhető, hogy volt ott más is a háttérben, amiért ilyen 'közkedvelt' lehetett a sikeres vállalkozó! De egyszerűbb egy jót 'magyarozni', mert szegény migrik... És a migaid és a 'jószívű vállalkozó' hogy megjárta a csúnya-rossz nácirasszista magyarok miatt! És egyébként is: 'Orbán'!

"De vajon tényleg az őcsényiek tehetnek arról, hogy ennyire érzéketlenekké váltak szerencsétlen emberi sorsok iránt?"

Szerencsétlen emberi sorsokat ne keverjünk össze a migaid által ide importálni kívánt migrik hadaival, mert a kettő köszönőviszonyban sincs egymással! Szerencsétlen emberi sorsok nem úgy viselkednek, kommunikálnak és tesznek, ahogy ezek a migrik!

"A tömegpszichózis akkor sem lehet mentség, ha mélyen beleivódik az emberek lelkébe."

Poszter állásfoglalása sem mentség az olyan gaztettek magyarázgatására, mint amiket nyugaton láthattunk! Ha csak a veszély töredéke is valós lehet (és ezt egy kis falu lakója hogyan ítélhetné meg???), akkor már indokolt és jogos lehet a teljes elzárkózás! Nem a migri van itthon, hanem az őcsényiek!

"Ugyanakkor tény, hogy akik beléjük manipulálták ezt az egészen észveszejtő gyűlöletet, azok már nem is csak felelősök, hanem történelmi bűnösök, hazaárulók és fekete öves gonosztevők."

1. Az elzárkózás nem egyenlő a gyűlölettel! Ha valakit nem akarok beengedni az életterembe, az nem jelenti azt, hogy gyűlölöm. Egyszerűen csak nem akarom, hogy az otthonomban, a közelemben legyen. Ennyi. Ez nem gyűlölet!
2. Szeretném, ha ezt poszter a párizsi, brüsszeli, berlini, nizzai áldozatok és sérültek családtagjai előtt vezetné elő! És egyúttal meg is nézném a jelenetet...

"Akik előre megfontolt szándékkal keverik össze a menekültet a terroristával..."

Várom poszter PONTOS ÉS RÉSZLETES leírását, hogyan oldaná meg a gyakorlatban Ő MAGA a pontos regisztrálást, átvilágítást, ellenőrzést és a szükséges kitoloncolást a ma adott feltételek szerint! És az eredményért persze SZEMÉLYESEN vállaljon is felelősséget! Mindezek nélkül a migri és terrorista elkülönítése csak szépen csengő maszlag, semmi több.

"Valljuk be: nem sok mindenkinek mondd valamit az a kifejezés, hogy Őcsény. Ezentúl egyet jelent a falu neve azzal, hogy az ott lakók annyira szívtelenek, hogy a menekült gyerekeket is elüldözték."

Szerinted! Mások szerint viszont kiálltak magukért! Ergo joggal lehetnek büszkék. Egy nem túl távoli államban épp most akar a hatalom településekre kényszeríteni migrihordákat... Gondolkozz el ezen!

"...az őcsényiek migránsoznak és nem beszélnek az egészségügyi ellátás hiányáról, vagy hogy télen nem tudnak befűteni tisztességesen."

Ha odapakolnak migriket, akkor majd lesz egészségügyi ellátás? Esetleg majd be tudnak fűteni??? (Ez most akár rosszul is lejöhetne...) Ne vicceljünk már!

"Orbán Viktor, miért tetted ezt Őcsénnyel?"

Poszter! És migaid, helsinkiek, migszol és hasonlók! Miért tettétek ezt Berlinnel, Turkkuval, Nizzával, Brüsszellel, Londonnal, Würzburggal??? Miért tettétek ezt Európával?

Mert akkor legyen teljes a kép!
Üdv!
Kamp.

ostvan1 2017.09.27. 13:15:38

@Kampfer: Őcsény most elzavart néhány turistát, akik egy helyi panzióban akartak megszállni. Aztán ne csodálkozzanak, ha ettől kezdve senki sem megy oda látogatóba. Lehet, hogy a panzió ezek után bezár, pedig ezideig - valószínűleg - ez volt az egyetlen vállalkozás a faluban. Bravó! Ez a fejlődés útja.
Egyébként olvastam Moelenbekben élő, meg ott járó magyaroktól írásokat. Érdekes, hogy semmi rosszat nem tapasztaltak.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.27. 13:18:49

Érdemes elolvasni a Soros csicksa bérblogger fejtegetését.

Ugyanis mi történt. Az Őcsényi emberek döntöttek.
Úgy döntöttek nem kérnek a migránsokból.
Mivela döntés ellentétes, a posztoló akaratával, és értékítéletével, így megbélyegzi őket, és a döntésük puszta létét próbálja Orbán nyakába varrni.

Azét a döntését, ahogyan mindenkinek kellett volna dönteni az EU-ban.
Kezdetektől védeni kellett volna a határokat a muszlim honfoglalóktól ugyanis.

Őcsény döntött. A posztoló meg bekaphatja. Ha majd több lezs a migránsseggenyló, akkor majd - SAJNOS - azt engednek be akit akarnak.
Ha nyernek.

Ez a valódi tétje 2018-nak.
Hogy a poszter féle hazaárulók nyernek, és migráns lerakat leszünk, vagy a magyarok magyarok maradhatnak saját hazájukban.

Helga Beauty Salon. 2017.09.27. 13:20:46

Csak átmennek rajtunk Németországba, csak menekültek nem terroristák, csak 1923-an vannak, csak pihenni jönnek! na persze! Amúgy mit is dolgoztak amit ki kellett pihenni? Kemény meló lehetett, engem még egyszer sem akartak erőszakkal nyaraltatni!

Nyers Fa 2017.09.27. 13:28:08

@Kampfer: a helyi panziós vendégül látott volna néhány magyarországon élő menekült családot, erre a helyiek egy csoportja kiszúrta az autója gumijait. Te ennek meg tapsolsz, "a helyiek hoztak egy döntést". Szép ember lehetsz, remélem te leszel a következő, akivel így közlik a nemtetszésüket a szomszédok.

Helga Beauty Salon. 2017.09.27. 13:28:30

@ostvan1: : Őcsény most elzavart néhány turistát, akik egy helyi panzióban akartak megszállni.

Te figyu, azt még ez a ferdítő,kamuzó, jajgató poszter is elismerte hogy migránsokról van szó!
Erre játszod a hülyét és turistázol? A gazdasági haszon elmaradása szintén jó érv, szarni mindenre pár ezer forintért igaz-e!

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2017.09.27. 13:29:49

SOROS-TERV

Jönnek piréz migráncs hadak,
Átmásznak a kerítésen,
S embert esznek, olyan vadak!
Vérmagyarok, legyünk résen!

Terrornak nincs vége-hossza,
Háttérben a Soros nevet!
Nemzet, konzultáljunk, nosza,
S átkozzuk a Soros nevet!

;-)

röf 2017.09.27. 13:31:06

A migránsoknak semmi szüksége itt ilyen alibi-pihenőkre, ennyi erővel nyugodtan föl lehet őket pakolni a müncheni gyorsra.
A migránsok előre megfontolt és provokatív üdültetése ugyanazt a célt szolgálja, mint a TVszékház-ostrom idején a jól fölszerelt rendőrosztag állomásoztatása a szomszéd utcában, miközben a rutintalan rendőrök meg ott szenvedtek a kapuban.
Hátha agyonütnek egy rendőrt anno, és hátha agyonütnek egy migránst most.
Ezt szeretnék kiprovokálni ezekkel az értelmetlen és fölösleges üdültetésekkel.
S nem telne bele fél óra, az összes libbant cájtung ezt harsogná !!

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.27. 13:34:46

@Nyers Fa:

Marhaságokat beszélsz.

A helyiek többsége hozott egy döntés hogy nem kell migráns.

Megjegyzem az orszg többsége is ugyanerre a véleményt preferálja, hogy nem kérünk a muszlim honfoglalókból.

1 vagy 2 ember pedig kiszúrt egy autógumit. Ami valóban elítélendő.

Mert nem tudták elfogadni a panziós döntését, és tehetetlen haragjukban marhaságot csináltak.

Pont mi te és a posztoló.
Képetelenek vagytok szembe nézni a ténnyel, hogy nem kér az ország a migránsokból, és ezért durva személyeskedésbe mentek, és általánosításba.

DFK 2017.09.27. 13:41:36

Valószínűleg nuszbaum jólesően mosolygott, mikor látta a Barcelonában migri által halálra gázolt kisgyermek képét.
Ti, itt akik migránspártiak vagytok, már több mint 300 ember meggyilkolásában vagytok társtettesek.

Feketecsuklya 2017.09.27. 13:42:45

@tótágas: 3 milliónál többen mondtak nemet, 50 ezren igent....

Helga Beauty Salon. 2017.09.27. 13:43:53

@röf: a TVszékház-ostrom idején a jól fölszerelt rendőrosztag állomásoztatása a szomszéd utcában, miközben a rutintalan rendőrök meg ott szenvedtek a kapuban.

Mellékesen jegyzem meg, hogy a támadók között felismertek egy hivatásos rendőrtisztet!

Buday András · http://polgarda.blog.hu 2017.09.27. 13:45:05

Nem mondom, hogy a posztoló fogadja be őket.

De azt igen, hogy jogunk van eldönteni, hogy akarjuk-e őket vagy sem.

Nem kell a trójai faló, nem kell az ellenség.

nyomasek 2017.09.27. 13:45:35

Kár ezt rákenni bárkire is. Azok az emberek saját jogon hülyék. Épp az a baj ezzel az országgal, hogy kedves polgáraik minden elcseszett tettükért mást okolnak, soha nem vállalják fel magukat és amit csinálnak.

1ghost 2017.09.27. 13:46:59

Remek cikk, különösen ez tetszett:

" egy helyi panziós lehetőséget teremtett volna néhány menekült családnak,főleg nőknek és gyerekeknek, hogy megszálljanak nála és kicsit kipihenhessék mindazt a traumát, ami egy ilyen meneküléssel együtt jár."

Sajnos ilyen hitvánnyá tett néhány honfitársunkat orbán. De ugyanúgy, ahogy a nácik 1933-1945-ös rémtetteiért sem a német nép a hibás, hát nálunk is ugyanez a helyzet.

A gond, hogy az ország élén egy szarzázi, korrupt, tolvaj, elvtelen senkiházi áll, aki a hatalmának fenntartása érdekében képes honfitársaink egy részét kivetkőztetnie emberi mivoltából.

Az ország józan része, többsége azonban nem ilyen. Bőven van bennünk abból, ami az embert emberré teszi.

Ezért jövőre ezt a mocskos, tolvaj fidesz nevű, embertelen bűnszövetkezetet eltakarítják a magyarok, s egy büszke, gyarapodó, az emberi méltóságot, s a mások iránti könyörületet felmutató országgá válunk.

Evel Knievel 2017.09.27. 13:48:21

Minden liberális faszfej aki támogatja a niggerek és arabok betelepítését az hazaáruló és mint olyan, üldözendő. A lakosok tehetnének többet is.

Evel Knievel 2017.09.27. 13:50:08

@1ghost: csak szólok hogy jövő ilyenkor 2/3 FIDESZ kormány vagy egyszerű kormánytöbbség lesz. Te meg leszophatsz. Komcsi geci

Helga Beauty Salon. 2017.09.27. 13:59:00

@1ghost: a mások iránti könyörületet felmutató országgá válunk.

Menj már a p.ba a könyörületeddel!
Ugattok meg moralizáltok a vakvilágba hogy nekünk mit kell tennünk mi a kötelességünk?
Beszéljünk azoknak a kötelességéről akik miatt itt vannak ezek az emberek!
Akik háborút csinálnak náluk, kifosztják és nyomorban tartják a földjüket, majd ráadásul még ide is utaztatják őket! Erről ugass szarházi, ne Orbánozz meg fasisztázz itt nekünk!

Kampfer 2017.09.27. 14:02:17

@ostvan1: "Őcsény most elzavart néhány turistát, akik egy helyi panzióban akartak megszállni."

O.m.g.!

Mi a különbség szerinted a migri és a turista között??? Ott akartak megszállni, vagy oda akarta őket elszállásolni egy őket nyalogató szervezet? Mert ez nem ugyanaz! És ha szépen kipihenik a nyilván kurvakemény munka fáradalmait, majd megy a pardavi és a panziótulajjal mosolyogva hirdetik a világnak, milyen szép és 'pc' és boldog egy kis falu ez! De szép, nosza, csináljunk rendszert a dologból és akkor mindenki boldog lesz! Ja, hát nem. A falubeliek nagyon jól felmérték, mi lehet ennek az eredménye!

"Lehet, hogy a panzió ezek után bezár, pedig ezideig - valószínűleg - ez volt az egyetlen vállalkozás a faluban."

Erre meg is van a lehetőség. De ezt akkor sem neked kell eldöntened, hanem az ott élőknek! Fogd már föl, hogy nem a poszter és nem a te feladatod annak eldöntése, mikor és hogyan tesz jót magának egy helybeli! Ha ő nem akar migriket, akkor nem kell elviselje őket! Ez ilyen.

"Bravó! Ez a fejlődés útja."

Ha szerinted ez a vita a fejlődésről szólt, akkor ott veled van elég nagy baj! És csak megjegyzem: ha egy qrvajó, minőségi szolgáltatást nyújtó és prosperáló vállalkozásról beszélünk, akkor az őszi utószezonban ugyan miért adná ki csak úgy 'pusziért' ingyenbe' migriknek a férőhelyeket, mikor azokon jó magyar forintokat is kereshetne? Azt ne mondd nekem, hogy a jelenlegi belpolitikai helyzetben egy kurvajó marketingfogás lenne azzal reklámozni a helyet, hogy:

'a panzió, a csend és béke hona, ahol a migrik is kipihenték magukat az új élet előtt'! Mert ez lenne ám a tuti hívószó, nyilván özönlenének oda pihenni a nácifehér magyarok!

"Egyébként olvastam Moelenbekben élő, meg ott járó magyaroktól írásokat."

Ja, én is olvastam, hogy nincsenek is menekültek, sőt! Álprobléma! Azt is olvastam, hogy a migrik nélkül meghal a gazdaság, sőt kihalunk és még a nap is felrobban! Meg azt is olvastam, hogy aki nem szeretne migriket, annak lerohad a farka! Akkor is, ha nő!

"Érdekes, hogy semmi rosszat nem tapasztaltak."

De érdekes! Akkor csak az a pártízmilliónyi német, francia, olasz, finn, svéd, brit és még ki tudja milyen polgár a hülyefasz, amelyek nem győznek tiltakozni a migrik ellen! Csak az a két moelenbek-i magyar a helikopter, aki ezt két éve minden nap leírja négy példányban öt blogon! Idióta...

@Nyers Fa: "...a helyi panziós vendégül látott volna néhány magyarországon élő menekült családot..."

Hiszen a helyieket is nyilván vendégül látta többször is, igaz? Hiszen a polgi is elmondta, hogy nincs meló, nem tudnak fűteni és nincs doki sem! Csak a nagy magyar sötétség van. Hát nem ráfért volna szegény őcsényiekre is egy kis 'ingyé' szállás a tuti panzióban??? Jaaa, hogy ők nem migrik. Értem... Korrekt!

"...erre a helyiek egy csoportja kiszúrta az autója gumijait."

Pontosabban te (én, mi) ennyit ismerünk a történetből. Nyilván nem volt ellentét, nem volt arcoskodás és nem volt 'merénfizetemittazadót' nagyembert megjátszó attitűd! És az is biztos, hogy vállalkozónk nyilván egyeztetett erről előre az önkormányzattal és a környék lakóival is! Igaz? Ja, nem... Értem.

"Te ennek meg tapsolsz..."

Szövegértés nem erősséged, igaz? Annak, hogy ha egy közösség kiáll a véleménye és az érdekei mellett, el is tudják érni, amit szeretnének, annak én csak örülni tudok! Inkább szúrják ki néhány idióta gumiját, inkább zárjanak ki néhány migrit, mintsem a macedónok sorsára jussunk! Az látszik, hogy ha meg akarjuk védeni magunkat ettől az áradattól, akkor annak ez az útja. Szerintem inkább néhány kiszúrt kerék, mint kamionok hűtőin száradó holttestek!

"Szép ember lehetsz, remélem te leszel a következő, akivel így közlik a nemtetszésüket a szomszédok."

Tudod mit? Remélem te leszel a következő, akin átgázol, akit felrobbant, akit lekésel egy ilyen 'menekültnek látszó' migri vagy bármely családtagja...! Na, ez hogy tetszene, te agyhalott? Ne csak egy irányba gondolkozzál már!
Kamp.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.09.27. 14:07:57

@LKerekes: És a cikkben vázolt probléma? Az ostoba gerjesztett gyűlölet, ami a fideszre fogékony mentálisan alulbútorozott rétegeket mostanra áthatja? Ehhh, minek is kérdezem tőled...

n3spr3ss0 2017.09.27. 14:08:48

Én meg bízom benne hogy a Jóisten igazságot szolgáltat, és erre a sötét népségre ráküld egy jóféle forgószelet,ami manapság gyakran előfordul, az majd rendet tesz a faluban.Akkor majd lehet jajgatni,hisz még a biztosításhoz is hülyék.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.09.27. 14:12:10

@Sir Galahad: Országként nem maradhatunk ki a migrációs válságból. Ahogy a hurrikán elől sem lehet kitérni. Európaként talán lenne esélyünk, ha menedzseljük a folyamatot, de ezt meg politikai haszonlesők (mint orbi) trollkodják, és persze hazudoznak össze vissza, például a menekült és a migráns összemosásval is. Éppen ez a probléma.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.09.27. 14:13:54

@Andras J Fazekas: Ez biztos? Akkor miért van szükség rengeteg közpénzért gyűlölködő plakátkampányokra?

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2017.09.27. 14:16:12

Aljas de jól kivitelezett provokáció a migszolg.tol
Mar az elozo alkalommal kiderult a vidékiek nem kernek ezekből a joemberekbol.erre ujra elkezdik.
Eleve miert kezeljük tényként h a falusiak szurkaltak? Mert ezek azt mondjak?
Meger néhány abroncs arat h egy országot lehessen tahozni es szidni.

Jakab.gipsz 2017.09.27. 14:16:18

A NEM azt jelenti NEM!

Tessenek megjegyezni!

Ne próbálkozzatok farizeusok. "csak pihenni hozzuk ide őket" .

Ez a meccs, lesz még keményebb is, ha nem hagyjátok abba, Magyarország piszkálását.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2017.09.27. 14:18:03

@Félek a soros tervtől Viktor véggyé meg!: Hogyne maradhatnánk ki hoszen most sem jonnek ide.ez faj az eunak igazan.ezt csak a hüje nem latja.
Alpoblema amibol nem maradhatunk ki...?
ViccBmeg.

Sexual Harassment Panda 2017.09.27. 14:18:47

A rohadék őcsényiek nem akarnak iszlamista segélyvadászokat!
Rettenetes!

Helga Beauty Salon. 2017.09.27. 14:19:59

@Félek a soros tervtől Viktor véggyé meg!: Országként nem maradhatunk ki a migrációs válságból. Ahogy a hurrikán elől sem lehet kitérni.

Miért ne maradhatnánk ki? Itt vagytok ti csőcseléknek, épp elég az!

Evel Knievel 2017.09.27. 14:24:09

Gyűlöletet soha nem kellett gerjeszteni ebben az országban. Minden tisztességes ember magától, önállóan és megbízhatóan rühelli a fekákat az arabokat és a liberálisokat.

silent man 2017.09.27. 14:30:44

A sötétség és a szar ömlik a szátokból, semmi egyéb, fotelnácik.

Vezéretek ma nem tüzifára, meg egészségügyi ellátásra, esetleg színvonalas oktatásra költi az adófizetők pénzét, hanem stadionra, plakátokra, nemzethy konzultációkra, meg minden olyanra amiből a slepp hízhat.

Miről volt szó? Valaki a SAJÁT 9 személyes vendégházában fogadott volna Magyarországon JOGSZERŰEN tartózkodó menekülteket. 6-7 gyereket és (matek) 2-3 felnőttet, de a sötétség, a tehetetlen gyűlölet és az ordas sunyiság győzött.

Arra lennék kíváncsi, hogy felfogják-e az ilyen akut agyhalottak, hogy az ilyen viselkedéssel újabb ezrek számára válik nyilvánvalóvá, hogy ennek az országnak annyi, már nem csak a diákok tervezik nyugaton a jövőjüket, hanem sok középkorú is. Az EU emlőin még működik a szopás, a lendület kitart egy darabig, de félő, hogy a cicit előbb-utóbb másik testrész fogja váltani.
Ebben az országban nem lesznek migránsok, mint ahogy nem lesz lassan senki, aki megtermeli a nyugdíjatokat, vagy éppen kicseréli majd a pelenkát alattatok.
De lesz 2/3, annak örülhettek...

Palladrin 2017.09.27. 14:31:23

@Ballib cenzúrázók réme 25: Tehát tök mindegy hol laksz, bármikor kiszavazhatnak az utcádbeliek? Vagy kiszúrhatják a gumid, szemed, mert baromságokat kommentelsz?

Gyakorlatban be se kellett volna jelentenie, hiszen szállóvendégek. Igazából a falu lakóknak sincs (és neked sem) közük hozzá, hogy a panziós kiket fogad be (ameddig a törvényeket betartják)

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.09.27. 14:32:47

@FILTOL: Ja, provokáció. Majd még kiderül, hogy a 2006-os focihuligános gyújtogatást a székház előtt sem a fidesz intézte, ugye?

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.09.27. 14:33:44

@FILTOL: Bazmeg, olvasd már vissza, nem lehet érteni, hogy mit pofázol.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.09.27. 14:35:56

@Palladrin: Ja, ezek a fideszesek már eléggé elszáltak, hogy övék a világ. Az a baj, hogy ha nem állítjuk meg őket, pár év múlva így is lesz. Szépen épül a döbrögik országa, a többség meg csak pislog, mint a béka, ha hideg vízbe teszik és lassan főzik.

mihamarább 2017.09.27. 14:37:05

Végig olvastam a csodálatos hozzászólásokat. Megerősödött bennem, hogy mennyi, magát embernek képzelő aljas lény él e kis hazánkban.

Tatai Katalin 2017.09.27. 14:42:50

@LKerekes: Barátocskám. A firkász az ujságiró, blogiró először is. Másodszor, nagyon de nagyon igaza van. Gondolom a valóságba n közelről és távolról sem ismeri ezeket az ilyen tipusu embereket, amelyekkel ez az ország el van árasztva. Buta, mélysötét, tudatban sötétség uralkodik.

hümhüm 2017.09.27. 14:43:14

@Palladrin: "Gyakorlatban be se kellett volna jelentenie, hiszen szállóvendégek"
Így igaz.
Ha mégis bejelenti, akkor valami nem stimmel. Jó előre hárítani akart. Nehogy a nyakára hozzák a falubeliek a rendőröket. Miért is fontos ez? Hááát.... az embercsempészethez kellhet köztes állomás, pihenőhely, találkozópont.
Mert ugyan honnan tudná egy falubeli ember, hogy aki ott megszáll, az törvényesen vagy jogtalanul tartózkodik Magyarországon? Sehonnan. Egy menedékjogot kapott szállóvendég sem fogja mutogatni a passzusát, hogy én nem vagyok illegális...
Azaz, ha a falubelieknek valami nem tetszik, és hívják a zsarukat, akkor a vendégnek esetleg mégis igazolnia kellene magát, ami kínos lehetett volna a panziósnak.
Ennyi.

1ghost 2017.09.27. 14:44:12

@Helga Beauty Salon: @Evel Knievel: @Ballib cenzúrázók réme 25: @Jakab.gipsz: @Kampfer: @Andras J Fazekas:

Na mi van te szarházi orbánbéren?! Röhejes vagy, hogy lassan több nicked van mint szavazótok. Jövőre ilyenkor már előzetesben rohadsz a korrupt, tolvaj gazdáddal együtt, te ócska fideszpropagandista.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.09.27. 14:45:24

@Helga Beauty Salon: Azzal, hogy sértegetsz nem mész semmire. Mert szerinted ha Európa tele lesz migránccsal, akik lassan kalifátust alpítanak (ahogy Viktor riogat), akkor nekünk itt az EU szélén milyen jövő néz ki? Főleg, hogy szemétkedtünk velük? Valóban nem kéne beengedni őket, az EU sem akarja (hazugság, hogy igen, éppen toloncolják is vissza őket). Viszont Viktor tevékenysége csak gyengíti az EU-t. Gondolkozzál már, ne csak a sértegetés menjen!

Palladrin 2017.09.27. 14:45:45

@hümhüm: Miért is? Rendőr kimegy, leültetik, mindenki felsorakozik, megnézi a papírokat, s mivel legálisan itt tartózkodó emberekről van szó, iszik egy kávét és elmegy. Törvényeket be vannak tartva és kész.

Amit a helyiek csináltak, az viszont eléggé Btk. gyanús.

hidroponi 2017.09.27. 14:51:34

@Helga Beauty Salon: te szar, embernek is hulladek! ezek az embereket egy civil szervezet 1 hetre akarta odavinni pihenni. nem ott akartak letelepiteni, hanem mint turistak, akik raadasul csak ejszakara zalltak volna meg, mert napkozben a tobbi, latnivalokkal rendelkezo varosokba mentek volna korulnezni.

hümhüm 2017.09.27. 14:54:03

@Palladrin: Akkor nem értetted.
Ha a panziós ügylete teljesen tiszta, akkor nem jelenti be.
Ha nem, akkor előre szól a falunak,nehogy ráhozzák a zsarukat, ha látnak egy migráns kinézetű valakit ott. Ez most nem jött be a falu reakciója miatt.
Ha viszont nem jelenti be előre, és tényleg ráhívják a rendőröket, akkor illegális migráns (embercsempészet) esetén a panziós is bukik.
Ha tényleg legálisan itt tartózkodó, menedékjogot kapott emberek lettek volna a vendégek, akkor a panziós nagyjából fütyülhetne a helyiekre.
Ha viszont csak beetetésként jöttek volna pl. az első turnusban legális tartózkodású emberek, majd a későbbiekben embercsempészeti pihenőhelyként működött volna a panzió, akkor érthető, hogy szólt előre, mert nem akarta, hogy később lebukjon. (bár az akkor is előfordulhatott volna, de mindegy..)

Palladrin 2017.09.27. 14:56:33

@hümhüm: Ennek az esetnek volt valamilyen előzménye az emlékeim szerint (most nem túrom fel a netet). Talán valahol máshol lett volna az üdültetés (Velencén?) és utána került képbe ez a vendégház.

Pécs mellett meg nehéz embercsempészeti pihenőhelyet üzemeltetni. Főleg úgy,hogy szinte mindenki ismer mindenkit. Ha embert akarsz csempészni, akkor a tömegben könnyebb eldugni az embereket.

Helga Beauty Salon. 2017.09.27. 14:56:47

@Félek a soros tervtől Viktor véggyé meg!: Majd még kiderül, hogy a 2006-os focihuligános gyújtogatást a székház előtt sem a fidesz intézte, ugye?

De, azt tényleg a Fidesz intézte! Ők állították oda a Baranyából felvezényelt gyakorlóba bújtatott túlsúlyos irodista rendőröket akik között nő is volt és csapaterős kiképzést sosem kaptak! A Fidszesz nem küldött a környéken a faszát verő három Rebisz századból egyet sem, hiába kérte többször is a székházhoz beosztott parancsnok hagy verjék szét az épületet!! És végül az ostromlók között felismert szentendrei rendőrtiszt provokátor is Fidesz megbízásból volt a támadók között! Majd néhány nap múlva a nagygyűlésről hazamenet is a Fidesz verette meg a híveit!

Helga Beauty Salon. 2017.09.27. 15:06:14

@hidroponi: ezek az embereket egy civil szervezet 1 hetre akarta odavinni pihenni.

Ez ilyen rekreációs civilszervezet lesz? Veszik fel ezek az emberek a segélyeket Németországban, majd áthozzák őket mindezt itt kipihenni?

Peetee 2017.09.27. 15:07:34

@DFK: Óriási különbség van az elvárható emberség és az esztelen migráns-imádat között. Te migráns-imádónak titulálod azt is, aki józan eszét használva fel tudja fogni, hogy a legális tartózkodási engedéllyel rendelkező menedékkérőnek jár némi emberség, míg a papírjait eldobáló életerős, szociális juttatásokat követelő vadbaromnak NEM. Mi tudunk különbséget tenni, neked miért nem megy?

baum · http://reflektor.blog.hu 2017.09.27. 15:08:48

@Helga Beauty Salon: igen bazmeg, és közben végigerőszakolják az utat. És mindezt 8 évesen, ezt kapd ki.

László Zoltán 2017.09.27. 15:09:14

Azért ez mégis csak egy alja, hanem éppen aljas írás.

Akkor tudnám befogadni azon címbeli érvelését a tollforgatónak, amennyiben a szemkilövető Gyurcsány esetében is feltette volna valaha is azt a kérdést, hogy mit tettél a hazáddal, és az itt élőkkel Ferenc-testvér?

Mivel ezt nem teszi és tette meg Nuszbaum Tibor, így csak maga is egyoldalú gyűlöletet szít. Megfáradt menekültekről ír, látatlanban, erre pedig párhuzamként ráteszi, hogy amúgy milyen rossz a helyzet a településen. Nincs egészsügyi ellátás, nincs ez, meg az. De az ismeretlen jövevényeknek van infrastruktúra, amit a jószívű panziós biztosít. Csak a feltüzelt nép, az orbánista gyűlölet gyermekei azok, akik olyanok, mint a weimari köztársaság vége felé a németek. De ezt is elbaltázta a szerző, mivel 1932-ben a választásokon bár a nemzeti szocialisták júliusban 37,4 %-t, novemberben pedig 33,1 %-t kaptak, míg a közös többség a szociáldemokraták, a német centrumpárt és a kommunisták kezében volt. Vagyis az utalás nem talált. Ennek a liberális demokráciát megvalósító időszaknak az Adolf Hitler által vezetett Nemzetiszocialista Német Munkáspárt vetett véget 1933-ban. Vagyis a burkolt nacizás nem jött össze. Kérdés, hogy akkor milyen hangulatra is utal a 32-es évszám? Mert ha nem gyűlölködő és nem fasisztázó a felvetés, akkor csak is demokratikus hangvitelű az a népi értékítélet, amit Őcsény település lakossága megtestesít. Ez esetben azon miként vizionálódik ide Orbán személye?
Mondhatni sehogy. Azt ellenben tudomásul kell venni, hogy hazánk nagyrészt mégis csak arra a politikára voksolt, aminek alapján a Kormány megalakult. Ennek a kormánynak, mint hazánk képviseltének van egy feje. Ugyanúgy, mint annak idején az egyesek által orgazmust kiváltó, vagy éppen ellenkezőleg és utálatot keltő Gyurcsány, volt, most pedig Orbán. Tetszik, nem tetszik ez van. Ellenben míg Gyurcsány hazug puccsistaként jutott hatalomra, akár csak 1932 végén a gazdasági válság mélypontját, élő németeknél. hazánkban is az osztrák nemzetiszocialisták által kirobbantott válsághelyzethez hasonlóan azt kihasználva került kormányra Ferenc, addig Orbán Viktor vonatkozásában ez nem mondható el. Vagyis ismét rossz a felvetés, és hibás az utalás, avagy a párhuzam. Orbánt nem lehet a nemzetiszocialistákhoz, vagy a hitleri német országbeli eseményekhez viszonyítottan összehozni. Az orbáni nép nem azonos a náci németekkel. Hiába is a választók mögötti tömegjelenség, ettől az még nem náci. Az meg már végképp abszurd, hogy a nemzeti identitás elutasítása a kéretlen idegen náció befogadása egyfajta kötelezvény legyen a számunkra. Mi értelme a történelmünknek, Nándorfehérvár, Eger, vagy annyi más véres ütközetnek, ha most ezt mind feladjuk egy húzásra. Miért utáltuk ki a ruszkikat, és utálják ma is Putyint, ha az ismeretlen jött-menteket meg szeretettel fogadjuk. Hova már az ész, a logika és a lojalitás, ha ezt nem látjuk be? Ezért mondom, hogy ez sem jobb és különb a másiknál, vagyis nem más, mint egy hangulatkeltő, hazaellenes, más szóval gyűlölködő fogalmazvány.

élhetetlen 2017.09.27. 15:09:33

@Mezőbándi: „A panziós a helybéliekkel is ilyen jótékony volt? … (Ha nem, akkor viszont valahol érthető a "népharag".)”. Miért is érthető? Csak párhuzam, egy lakásban három vendég olyan, mint egy panzióban harminc. Volt már olyan, hogy egy ismerősöm három ismerősét elszállásoltam nálam, amig Pesten voltak. Előtte meg kellett volna hívnom az egész utca lakosságát három-három napra vendégségbe, hogy ezt megtehessem?

hümhüm 2017.09.27. 15:10:58

@Palladrin: "Ha embert akarsz csempészni, akkor a tömegben könnyebb eldugni az embereket. "
Így van, ahogy írod.
De Őcsény nem egy nagyváros. Nyilván ezért szól előre a panziós.
Nem jött be...

Peetee 2017.09.27. 15:11:36

@mihamarább: Ráadásul ezeknek vér kell, és mivel nincs migráns az országban, előbb-utóbb a magyar fogja a magyarnak a vérét ontani. Tegnap tucatnyi autógumi, holnap molotov-koktél a házba, jövő tavasszal meg nyilvános akasztás a falu főterén...ebbe az irányba haladunk és még migráns sem kell hozzá. Orbán meg tele pofával röhög az egészen és közben számolja a cimborák által kitolt pénzestalicskákat. Gratulálok annak, aki ezt nem látja át, és inkább a szomszédját titulálja migránsimádónak; majd szurkálja ki az autója kerekeit, csak azért, mert ő másképp gondolkodik...döbbenet!

Helga Beauty Salon. 2017.09.27. 15:12:01

@Félek a soros tervtől Viktor véggyé meg!: akkor nekünk itt az EU szélén milyen jövő néz ki? Főleg, hogy szemétkedtünk velük?

Mi szemétkedünk ővelük? Mi pont nem akarunk valamit, amit sohasem akartunk és nekik is mondtunk hogy nem lesz jó! Most hogy rájöttek hogy tényleg nem jó, ide akarják kenni a szaruk egy részét és szerinted mi szemétkedünk? Inkább nem mondok rád semmit!

baum · http://reflektor.blog.hu 2017.09.27. 15:13:05

@László Zoltán: rendesen árnyékra vetődtél :)

"Akkor tudnám befogadni azon címbeli érvelését a tollforgatónak, amennyiben a szemkilövető Gyurcsány esetében is feltette volna valaha is azt a kérdést, hogy mit tettél a hazáddal, és az itt élőkkel Ferenc-testvér? "

Parancsolj. Lehet befogadni.

mandiner.hu/cikk/20161013_nuszbaum_tibor_lerugdaljak_vegre_gyurcsanyt_a_szinpadrol

BAZINGA2 2017.09.27. 15:13:54

Orbán is az egyik nap, egy mondatába beépítette a "a megerőszakolást" mármint őt akarják, pedig nem is illett a mondatába. Tudatosan tette! Na, ez az utolsó aljasság!!!

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.27. 15:13:56

Balfasz migráns simogató ballib elkúró banda.
Ez van, ha migránsokat simogattok, és Soros tenyeréből esztek:

index.hu/belfold/2017/09/27/median_melyponton_az_mszp_ketszer_olyan_eros_a_jobbik/

2017.09.27. 15:14:23

Itt az ideje, hogy Hitlert, mint a migránsok elleni hőst, szentté avassa a kormány és megkövesse. Hiszen ő nem volt bűnös semmiben, ha Orbán sem. Ő sem ölt meg saját kezűleg senkit, csak mondott ezt-azt és néhány millió gyengeelméjű komolyan vette, ahogy Orbánt is. Mintha száz évvel ezelőtt lennénk Németországban: a zsidók okozzák a bajt, ők felelősek mindenért, ezért az önbíráskodás megengedett.

DFK 2017.09.27. 15:17:51

Megint jön a liberális parasztvakítás, hogy aszondja: nincs köztük terrorista, senkit se bántanak, mind jól képzett, szegény sorsú asszonyok és gyermekek. A valóság meg: több mint 300 halott, erőszakoskodás, saját nyelvén is analfabéta tömeg, javarészt fiatal férfi.
Itt meg jajgatnak a liberálisok, hogy mecsoda gyűlölet, hogy senki se szeretné ha saját maga vagy családtagja is egy napon az áldozatok között lenne.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.27. 15:18:01

@Peetee:

Orbán tologatja a talicskát való igaz, és nem Gyurcsány. Ez a te összes problémád.

Azaz mindketten lopnak, de most nem adósodik rommá az ország és az emberek, nincs kétszámjegyű infláció és banki kamat, mint az elkúrók idején, valamint nem fizetünk 140ezer bruttó felett 40%-os SZJA-t a "gazdagok".

Aki ezt nem látja át és még plusszban Soros parancsára migránsokat is telepítene az országba, és mindenki mást megvet aki mást gondol, az egy szerencsétlen szánni való balfék.

index.hu/belfold/2017/09/27/median_melyponton_az_mszp_ketszer_olyan_eros_a_jobbik/

Palladrin 2017.09.27. 15:18:10

@hümhüm: Eléggé vad konteónak tűnik, hogy valaki így akarná felfuttatni az embercsempészetet.

@Peetee: Ki kellene találni, hogy milyen jelképe van a migránsoknak. Kóuszdió? Eléggé dehonesztáló? Már csak azért, mert a zsidóknak is volt sárga csillag és ha ezen az íven marad az ország, akkor nemsokára sokat lehet keresni ilyenek gyártásával. Ami viszont eléggé elkeserítő :(

Vajon mikor ölik meg az első embert Magyarországon, akit azért lincselnek meg, mert rámutattak, hogy migránsokat bújtat vagy hasonló?

Nagyon rossz az irány!

Palladrin 2017.09.27. 15:19:51

@DFK: Ez túlzott általánosítás. A rendőrség dolga az, hogy rendet tartson. Nem pedig a falu népéé. Ilyen egyszerű ez.

Helga Beauty Salon. 2017.09.27. 15:20:15

@baum: igen bazmeg, és közben végigerőszakolják az utat. És mindezt 8 évesen, ezt kapd ki.

Tényleg nyolc évesek, vagy csak demagógizálsz, esetleg a nyolc éves kor valami Freudi pedovágykivetülés miatt ugrott elő bazmeg? Ezek nem turisták, mert azok hazamennek ugyebár és ha nyolc évesek ha nyolcvan, a tököm se hívta ide őket!

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.27. 15:20:52

@roli101:

Tudniillik önbíráskodni, plakátot tépkedni, füttyögni ünnepen, székházat festeni, betörni oda, csak és kizárólag ballibkenek lehet, az ÁVH-sok és munkásőrök utódai által kitalált ballib világban.

DFK 2017.09.27. 15:21:35

@Peetee: Akkor vállalj értük személyes 100 % garanciát, hogy egyikük sem és egyik leszármazottjuk sem lesz "muzulmán hős". Ja, az nem megy. Mert valahol mindegyik potenciális veszélyforrás.

BéLóg 2017.09.27. 15:22:03

Többezer muszlim nyaral Magyarországon és sehol, soha, senkit nem ér atrocitás.
Ez tűrhetetlen.
Ezért aztán céltáblát kell rajzolni a menekültek hátára, vörös ruhába öltöztetni és kürtölni előttük, úgy kell őket balliberális értékek szolgálatába állítani.
Ezen felül heccelni kell a népet, lebunkózni, kígyót-békát kiabálni rájuk, mocskolni és prejudikálni, na EKKOR az ember learathatja a jól megérdemelt reakciókat, mint itt is.
Remélem az összes ballib szervező megrohad.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.27. 15:22:55

@Palladrin:

Ha nem akarna néhány agyhalott Soros bérenc, és civilszervezetei az országra erőltetni migránsokat, nem lenne semmi probléma.

Igen.
Nagyon rossz az irány, amit Soros mutat, és követel, és amit az EU-s általa listázott képviselők keresztül vernek tűzzel-vassal.

Előbb-utóbb az EU is rájön. De már nekik késő lesz.

Helga Beauty Salon. 2017.09.27. 15:24:46

@BAZINGA2:Orbán is az egyik nap, egy mondatába beépítette a "a megerőszakolást" mármint őt akarják, pedig nem is illett a mondatába. Tudatosan tette! Na, ez az utolsó aljasság!!!

Sohasem nem tudtam eddig, hogy mi az az "utolsó aljasság" ! Köszönjük Emese!

élhetetlen 2017.09.27. 15:24:49

@Sir Galahad: Valamit félreértettél. Senki nem akart befogadtatni senkivel senkit, a panziós a magántulajdonában akart vendégül látni 30 embert. Ez, gondolom olyan mennyiség, mint a kisebb lakásomban 3 ember. Nehogy már eljussunk oda, hogy az összes szomszédtól engedélyt kelljen kérnem, hogy vendégül láthatok-e három embert három napra. Majd, ha randalíroznak a vendégeim, akkor léphetnek a szomszédok, addig semmi közük hozzá. És az nem szöveg, hogy bejönnek a faluba, mert a vendégeim is bejönnek az utcába, a házba. Egy dologban igazad van, „Ez egyvalakinek jó, úgy hívják, Orbán Viktor.”, erről szól a cikk.

Palladrin 2017.09.27. 15:27:41

@DFK: Finoman jelzem, hogy magyarok szúrkálták ki a kerekeket. Legközelebb megerőszakolják a panziótulajdonost? Ezek szerint minden MAGYAR potenciális veszélyforrás!

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.27. 15:27:50

@élhetetlen:

Azt hittem ezt a "Nincs is kvóta" hazugságot már meghaladta az idő..

élhetetlen 2017.09.27. 15:29:52

@miszlik: Melyik őcsényi családnak kellett volna befogadni egy családot a panzióson kívül? Ő meg befogadta volna őket. Miről beszélsz? Azt hiszem, nem tudod.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.27. 15:30:50

@Palladrin:

És ha van 2 kerékszurkáló akkor, akkor ez miért lenne indok arra, hogy több ezer nőket erőszakoló potenciális muszlim terroristát is hozzunk az országba ?

Palladrin 2017.09.27. 15:34:52

@Ballib cenzúrázók réme 25: 120 magyarról beszélünk, aki akár meg is lincselhette volna a panzió tulajdonosát. Szerencsére csak a kereket szúrták ki.

Senki sem akar "hozni" és főleg nem "terroristát". Természetesen ezt kell kommentelned, mert ezért kapsz fizetést.

Sir Galahad 2017.09.27. 15:35:37

@Félek a soros tervtől Viktor véggyé meg!: Tévedés. A hurrikán elől, akármennyire is tiltakozik a nép, tényleg nem lehet lezárni a határt, de a migránsok elől igen.

Pop40 2017.09.27. 15:41:07

Mivel nem pártolom az arab/afrikai inváziót, tavaly orromat befogva elmentem, és életemben először és utoljára a fideszes söpredék álláspontja mellett szavaztam.

Egyre inkább úgy néz ki, kár volt. Bármennyire káros is az ostoba "wilkommenkultur", ha ez a narancsbolsi csürhe "A"-t mond, automatikusan le kell szavazni a "B"-re, témától függetlenül.

Mondjuk országot még tán a modern történelemben soha nem vágtak úgy taccsra, ahogy a golyóérett fideszes horda Mo-t.
index.hu/belfold/2017/09/27/tuzoltok_panasz_katasztrofavedelem_okf_bakondi/

Pop40 2017.09.27. 15:45:14

@Palladrin:

Tedd már meg, légy szíves, hogy a felheccelt fideszes söpredéket nem veszed egy kalap alá a normális magyarokkal.

Ez pont olyan sértő a magyarokra, mint mikor az osztrákok pár hülye miatt kiírták, hogy "Magyar, ne lopj!"

Ezek fideszesek, nem magyarok.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.27. 15:45:25

@Palladrin:

Éjszaka szúrták ki a kereket, és nem 120-an.

Hanem 1 vagy max 2 ember.
Persze hogy te és a ballib migránssimogatók egyként kenik szét a szart, és aggressziót mindenkin aki mást merészel gondolni, mint amit Soros diktál ahoz hozzászoktunk.

Nem kell migráns ez a többségi akarat.
Aki megerőszakolja a többségi akaratot, és döntést, az maga is számíthat erőszakra, hisz lesz a többségben 1 vagy 2 ember, aki nem fogja tétlenül nézni, hogy egy erőszakos kisebbség ráerőltesse a többségre Soros diktátumát.

Palladrin 2017.09.27. 15:46:35

@Ballib cenzúrázók réme 25: hohó ... pedig te kezdted itt, hogy minden migráns erőszakoló terrorista .. akkor mondhatjuk, hogy minden magyar kerékszurkáló, nem?

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.27. 15:47:13

@Pop40:

Ez fájt...

A fő Gyurcsnyista hivatásos gyűlölködő már meg is határozza hogy ki a magyar és ki nem az.
A 23 millió románozáshoz képest ez mondjuk jelentős előrelépés.

Palladrin 2017.09.27. 15:47:31

@Ballib cenzúrázók réme 25: Jut eszembe, törvények vannak és nem többségi akarat.

Helga Beauty Salon. 2017.09.27. 15:47:54

@Pop40: Egyre inkább úgy néz ki, kár volt. Bármennyire káros is az ostoba "wilkommenkultur", ha ez a narancsbolsi csürhe "A"-t mond, automatikusan le kell szavazni a "B"-re, témától függetlenül.

Hát mivel balos vagy és nincs agyad sem, ez valóban jó támpontnak tűnik számodra!

Palladrin 2017.09.27. 15:48:31

@Pop40: Nem igazán látok már "normális" magyarokat. Szerintem nem kell már ilyen kitételt tenni.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.27. 15:49:25

@Palladrin:

Nem.
Én azt monstam hogy 'POTENCIÁLIS' terroristák. És mivel másod harmad generációs muszlimok állnak be az ISIS soraiba, és gyilkolnak terror akciókban EU-s polgárokat, azt hiszem ezt a megállapítást igaznak tekinthetjük.

Szöges ellentétben a te hazug általánosító állításoddal.

élhetetlen 2017.09.27. 15:50:08

@Helga Beauty Salon: Lehet, hogy egy szép szalon vagy, de eszed nem sok lehet. „szarok azokra akik nem mentek el! „ (Én meg rád, de mindegy). Aki nem ment el szavazni, az azért nem ment el, mert nem zavarja a dolog. Ez is vélemény, ha tetszik neked, ha nem. Őcsényben a 2009-es adatok szerint 2445 fő lakott. Ebből 100-120 ember ment el tiltakozni, mert őket zavarta volna, a másik 2000 akárhány le van szarva, semmi joguk sincs, nekik KUSS. Tehát akár tíz idiótának lehet igaza egy tömeggel szemben, mert a tömeget nem érdekli, ami őket zavarja. Vagy mindenki menjen el minden agyament kérdésfelvetés kapcsán szavazni, hogy elmondja, hogy őt nem zavarja, ami azt a tizet? Normális vagy? Csak kérdezem.

Palladrin 2017.09.27. 15:50:48

@Ballib cenzúrázók réme 25: mind beáll vagy statisztikailag nem mérhető mennyiség? Csak muszlimok állnak be vagy vannak egyéb vallásúak is?

Szóval, tömören: szimplán csak nem mondasz igazat :)

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.27. 15:51:34

@Palladrin:

"Nem igazán látok már "normális" magyarokat."

Azt nem csodálom. Lehet a ballib szarkavaró Soros bérencveken kívül, akikkel haverkodsz, szét kéne nézni a világban.

BéLóg 2017.09.27. 15:52:32

Balliberális botránykeltők szúrták ki a kerekeket, enélkül ugyanis nincs botrány sem.

Palladrin 2017.09.27. 15:53:04

@Ballib cenzúrázók réme 25: Nem tudom feltűnt-e, de ilyen mondatokkal még megsérteni is kevés vagy! :) Ennyit tudsz? :D

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.27. 15:53:45

@Palladrin:

Akor néhány igen konkrét statisztik a muszlimokról, ami megvilágítja, miért sikertelen az integráció kísérlete, és miért jogos a potenciális terrorsita, mint jelző általában rájuk:

carm.org/islamic-muslim-statistics-on-violence-rape-terror-sharia-isis-welfare

Saudi Arabia, 92% of Saudis say ISIS conforms to Islamic Law,

America, 38% of American Muslims says ISIS beliefs are correct,

Britain, about 1/2 of Muslims support ISIS,
----------------

51% of U.S. Muslims want choice of Sharia,

300,000 U.S. Muslims want to impose Sharia worldwide,

---

28% of British Muslims want Britain to be an Islamic state.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2017.09.27. 15:55:00

"Senki nem mondja, hogy ész nélkül be kell fogadni minden ide érkező idegent."

Az a nagy baj, hogy ez nem igaz. Mert ha igaz lenne, közel sem ekkora lenne a téma körül kavargó vihar. A szélsőségektől szokás óvni a világot, de ezt mindig azok kiabálják, akik a konzervatívnak, fasisztának kikiáltott szélsőséget akarják megállítani. Ám sajnos "a másik" oldalon is megvannak a szélsőségesek, akik persze más terhére olyan szabadok, de a nyugati világ, bármilyen okból is, őket jobban támogatja propagandával, forrással. Ez a szélsőségesség éppolyan károsnak bizonyult, mint a nácizmus.

2017.09.27. 15:56:10

@Ballib cenzúrázók réme 25: Vitatkoznék veled, ha lenne értelme. De nincs, mert te egy fizetett kommentelő vagy. Tudom, hogy ez is csak egy munka, főleg ha jól megfizetik. Reméljük a te kocsid gumijait nem szúrják ki a ballib migránssimogatók, akik képesek plakátot is letépni, annyira gonoszak és elvetemültek. A hozzád hasonlók örüljenek, hogy tettlegességre csak az igaz keresztények képesek, mert nekik ezt mondta az istenük.

Palladrin 2017.09.27. 15:58:35

@Ballib cenzúrázók réme 25: Most komolyan, regisztráljak egy .org-os domaint és generáljak statisztikákat? Mit írjak? Mennyi birkával szexualizálsz per nap?

Pop40 2017.09.27. 15:58:40

@Helga Beauty Salon:

Ha a "nincs agyad sem"-állapotról akarok majd beszélgetni, mindenféleképp vagy téged, vagy valami hasonló majom fideszest kérek fel, mint szakértőt, kösz a felajánlást.

Helga Beauty Salon. 2017.09.27. 15:58:40

@élhetetlen:Vagy mindenki menjen el minden agyament kérdésfelvetés kapcsán szavazni, hogy elmondja, hogy őt nem zavarja, ami azt a tizet? Normális vagy?

A kvótanépszavazás talán több mint agyament kérdésfelvetés. Aki nem megy el az nincs ott bazmeg, tehát nincs véleménye, másra bízza a döntést, ez egy ilyen játék! Amúgy ha itt tartunk, ilyen alapon akik nem mentek el, azok sem akarják a kvótát, erre mit lépsz? A távolmaradókat állandóan magatokhoz számoljátok mi? Ügyes!

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.27. 16:00:39

@roli101:

Bizony.. MIndenkit aki nem nyalja a migránsok seggét fizetik. Mitöbb én írom az összes ilyen hozzászólást.
Aztán amikor a valóság szembe jön, és rád talál ne keseredj el túlzottan.
Legkésőbb 2018-ban megtudod, mi a migránssimogatók jutalma, és a többség akarata.
---
index.hu/belfold/2017/09/27/median_melyponton_az_mszp_ketszer_olyan_eros_a_jobbik/
---

Persze vádolhatod majd az egész világot, sértegetheted a többséget kedvedre.
Hála az égnek leszarható a jelentős kisebbségben levő véleményed.
Fizetett... Mondja Soros csicskája.

Pop40 2017.09.27. 16:03:54

@Ballib cenzúrázók réme 25:

Kiscsillag, hogy neked mindenki gyurcsányista, aki nem ül hozzád hasonlóan nyakig a vajdád valagában, arról nem én tehetek, konzultálj egy szakértővel.
Bár sok reményt nem látok, élelem híján visítva menekül tőletek az agyrák.

élhetetlen 2017.09.27. 16:04:12

@Ballib cenzúrázók réme 25: Tudom, tudom, a többség hozott egy döntést. Őcsényben a 2009-es adatok szerint 2445 fő lakott. Ebből 100-120 ember ment el tiltakozni, mert őket zavarta volna, ha ott pihen harminc ember. Ez ám a többség. Egyszer meg kéne értenetek, hogy aki egy ilyen kérdésben nem megy el szavazni, vagy a falugyűlésre, az azt jelenti, hogy őt nem zavarja, ha jönnek. „Mert nem tudták elfogadni a panziós döntését, és tehetetlen haragjukban marhaságot csináltak.”. Bravó! Még jó, hogy tehetetlen haragjukban nem gyújtották fel a panziót. Az is csak marhaság lett volna. Ha idegesít a szomszédod, betöröd az ablakát, és gyújtóbombát dobsz be tehetetlen haragodban?

Helga Beauty Salon. 2017.09.27. 16:07:06

@Pop40: Ha a "nincs agyad sem"-állapotról akarok majd beszélgetni, mindenféleképp vagy téged, vagy valami hasonló majom fideszest kérek fel, mint szakértőt, kösz a felajánlást.

Te írtad le hogy milyen agytevékenység után hozod meg a döntéseidet és alakítod ki a nézeteidet, azért utaltam bizonyos hiányokra. Nekem tökmindegy, meg eddig is tudtam mennyire hülyék vagytok. Magad írtad hogy rossz dolog a migráció, de mivel a Fidesz ellenzi, te támogatod! Ez agynélküli állapotot feltételez.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.27. 16:07:28

@élhetetlen:

Hát persze.. A nem szavazók mindig és mindenkor úgy döntenének ahogy az a ballib hazudozóknak éppen megfelel.

Pl 2014-es választosk elött:
"Aki nem szavaz Orbánra szavaz"
Majd rögtön utána:
"A többség nem kért Orbánból"

Röhejes vagy. Azok számítanak akik ott vannak, és döntenek.
Ez a demokrácai.
De semmiképpen se az, hogy az erőszakos Soros bérenc féle kisebbség megerőszakolja az országot.

Pop40 2017.09.27. 16:09:12

@Ballib cenzúrázók réme 25:

Bolsikám, a jobbik jelenlegi tábora jobban rühelli a fajtád, mint a balosokat, és vica versa.
Csaxólok.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.27. 16:11:36

@Pop40:

Ez természetes.
Hisz a Jobbikban már szinte csak azok maradtak, akik a ballibektől pártoltak el.

Jakab.gipsz 2017.09.27. 16:13:58

@1ghost: Kac-kac-kac.

Parazita libbancsok, csak élősködni tudtok, nincs szükségünk társbérlőkre.

Pop40 2017.09.27. 16:14:40

@Helga Beauty Salon:

Talán próbáld meg értelmezni a kommentet. Nem támogattam. Nemmel szavaztam.

Csak ahogy az előbb is leírtam, csak felfognod nem sikerült: többet nem fordul ez elő, mert bár a migráció veszélyes, de sokkal veszélyesebb a fékevesztett fideszes horda.

Ígérem, miután a vajdád meg a maffiája megkapja a letöltendő életfogytiglanját, felülvizsgálom az álláspontom. Remélhetőleg addig gyorsított ütemben kihalnak a birkamenetes turbónyuggerek is.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.27. 16:16:09

@Pop40:

Apró probléma, hogy a turbó nyuggerek tartják életben Gyurcsányt és pártját:
Lásd:

www.youtube.com/watch?v=GqX94CZykZo

Pop40 2017.09.27. 16:16:16

@Ballib cenzúrázók réme 25:

Ja értem. Akkor ezért linkeled hozsannázva, hogy milyen jól áll a jobbik. :D

Peetee 2017.09.27. 16:17:23

@Ballib cenzúrázók réme 25: Csak azért mert nem közlik a hírekben, attól még eladósodunk. Csak most nem az IMF-nek, hanem a szovjeteknek. Nem az államháztartási hiányt mozgatják felfelé, hanem Kínától vesznek fel hitelt, az á.h.h. a szinten marad és ezt reklámozzák neked...a kínai hitelfelvételt NEM. Amíg volt rendes ellenzék (mert a Fidesz ellenzékben rendesen odatette magát) és nem volt kétharmad, NER, kézivezérelt média, MTI és társaik, addig lement a hírekben, hogy IMF hitelt tervezünk felvenni, itt az IMF-delegáció, ez történt az IMF-hitellel...stb. Amióta ezeket kicenzúrázzák, mert népszerűtlenné teszi őket, és a 2/3os többség miatt ezen senki nem tud változtatni, addig az orrodnál fogva leszel vezetve, mert csak a szépet és jót tolják az orcádba, de azt naponta 500x legalább. Nem azt kérem, hogy úgy gondolkodj ahogyan én. Csupán azt kérem, hogy kezdj már el végre gondolkodni!!!

Pop40 2017.09.27. 16:19:31

@Ballib cenzúrázók réme 25:

Igen, a fiatalok zöme a jobbik-lmp-momentum-együtt-pm vonalon mozog.

Ja, meg persze a vajdád körül is rengeteg a jóarcú fiatal:
kep.cdn.index.hu/1/0/1840/18407/184077/18407715_1130227_e644e03ce88a06d6fa81b59fe21ad919_wm.jpg

Peetee 2017.09.27. 16:20:02

@DFK: A Magyar Köztársaság már megtette a felelősségvállalást, amikor az EU-s (és saját) irányelvei mentén megvizsgálta a menedékkérelmét ennek a tucatnyi embernek és helyt adott neki, elfogadta és hitelt érdemlően bizonyítottnak tekintette az indoklásokat és menedékstátuszt adott ezeknek az embereknek.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.09.27. 16:20:44

@László Zoltán: Már majdnem végigolvastam, de szerencsére már a komment elején el "szemkilövetőzted" magad, ami biztos ismérve annak, hogy valaki a fidesz segglyukaként működik. És így nem olvastam el, időt spóroltam, köszi!

Pop40 2017.09.27. 16:22:21

@Peetee: " Csupán azt kérem, hogy kezdj már el végre gondolkodni!!!"

Szép dolog az optimizmus, de ezzel az erővel repülésre, vagy teleportálásra is felkérhetnéd. :-)

vavhab 2017.09.27. 16:22:23

En csak egy dolgot nem ertek, valszeg azert mert egy libsigeci komcsi hazaaurlo vagyok, raadasul mar el is hagyam az orszagot, nyilvan mert hazaarulo vagyok. :)

A sok libsicsicskakomcsigecitol(akik koze en is tartozom) elteroen en sem ertek egyet azzal hogy fogadjon be az orszag mindenfele jottmentet, kell a hatarzar es egy nagyon komly audit, hogy ki johet be es ki nem(ez vonatkozik a letelepedesi kotvenyesekre is). De, miert kell ezt az ugyet napi sziten targyalni, nemzeti kommunikalni rola, plakatokkal teleaggatni az orszagot?
Nem azert van a hatarvedelem/katonasag/rendorseg/elharitas hogy kezelje ezt az ugye? Ez a dolguk, ezert kapjak a fizetest, oldjak meg ez a problemat, miert kell pistinenit es julcsibacsit napi szinten riogatni robbantgatassal meg megeroszakolassal? (En tudom a valaszt mert libsicsicskageci vagyok, de vajon a fidesz szavazok elgondolkoztak mar ezen, most nyilvan nem a berkommentelokre gondolok mert ok nyilvan nem.)

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.27. 16:22:35

@Peetee:

Ez a legújabb ballib népmese ?

A GDP arányos hiányt minden hónapban publikálják.
Beleértve az IMF, Német, Kínai, Orosz és Hottentottai kormánytól felvett hiteleket is.

morph on deer 2017.09.27. 16:22:48

@Ballib cenzúrázók réme 25:
“...egy erőszakos kisebbség ráerőltesse a többségre Soros diktátumát.”

Úgy érted, hogy a ‘magyar hatóságok’ az az erőszakos kissebség?
Ugyanis ők adtak tartózkodási engedélyt és menekült státuszt azoknak, akik megszálltak volna abban a faluban!

Méghogy Soros diktátum..!
Nem túlzod el egy kicsit a magyar politika ócsárolását?

Helga Beauty Salon. 2017.09.27. 16:23:02

@Pop40: Talán próbáld meg értelmezni a kommentet. Nem támogattam. Nemmel szavaztam.

Értettem! Pont azért írtam amit írtam. Nem vagy annyira bonyolult ne aggódj!

élhetetlen 2017.09.27. 16:23:16

@BéLóg: Hogyne. Az anno kockaköveket felszedő, kocsi gyújtogató, TV székház ostromló csürhe is balliberális volt, és, ha ősszel bekövetkeznek a kormány által megjósolt zavargások, azokat is a balliberális oldal fogja összehozni. Mögöttük áll az összes kopasznyakú verőlegény, és foci huligán. Ja.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.27. 16:27:09

@vavhab:

Azért kell riogatni ezzel, hogy a riogatás ne válljon valósággá.
Ugyanis ha a migráns simogató ballib Sorosbérencek kerülnek kormányra, akkor telepakoljáék az országot integrációra képtelen muszlimokkal.
Ahogy tették azon országokba is ahol ők kormányoznak.

Ezért kell riogatni, hogy mindenki tisztába legyen a választás valódi tétjével.

HA mindenki egyként utasítaná el a migránsokat, mint pl ahogy te is teszed, nyilván értelmetlen lenne a riogatás.

Jelenleg viszont sorskérdés, hogy a ballibek ne kerüljhenek hatalomra.

Pop40 2017.09.27. 16:27:41

@Helga Beauty Salon:

Tudom, próbálok nagyon egyszerűen fogalmazni, de hiábavaló erőfeszítés.

Esetleg sűríthetném kétszavas szlogenekbe, akiket a plakátokon megszoktatok.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.27. 16:29:32

@Palladrin:

Mennyi statisztikát toljak eléd, amik ezt igazolják ?
Mindent hivatalból letagadod ?

Nézd itt van vagy 100 link lent:
www.thereligionofpeace.com/pages/articles/opinion-polls.aspx

Pl:
ICM Poll: 20% of British Muslims sympathize with 7/7 bombers
www.telegraph.co.uk/news/uknews/1510866/Poll-reveals-40pc-of-Muslims-want-sharia-law-in-UK.html

NOP Research: 1 in 4 British Muslims say 7/7 bombings were justified
www.cbsnews.com/stories/2006/08/14/opinion/main1893879.shtml&date=2011-04-06
www.webcitation.org/5xkMGAEvY

Channel Four (2006): 31% of younger British Muslims say 7/7 bombings were justified compared to 14% of those over 45.
www.policyexchange.org.uk/images/publications/living%20apart%20together%20-%20jan%2007.pdf

People-Press: 31% of Turks support suicide attacks against Westerners in Iraq.
people-press.org/report/206/a-year-after-iraq-war

YNet: One third of Palestinians (32%) supported the slaughter of a Jewish family, including the children:
pajamasmedia.com/tatler/2011/04/06/32-of-palestinians-support-infanticide/
www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4053251,00.html

World Public Opinion: 83% of Egyptians approve of attacks on American troops.
26% of Indonesians approve of attacks on American troops.
26% of Pakistanis approve of attacks on American troops.
68% of Moroccans approve of attacks on American troops.
90% of Palestinians approve of attacks on American troops.
72% of Jordanians approve of attacks on American troops.
52% of Turks approve of some or most groups that attack Americans (39% oppose)
A minority of Muslims disagreed entirely with terror attacks on American troops.
About half of those opposed to attacking Americans were sympathetic with al-Qaeda’s attitude toward the U.S.
www.worldpublicopinion.org/pipa/pdf/feb09/STARTII_Feb09_rpt.pdf

...

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.27. 16:29:35

@morph on deer:

"Méghogy Soros diktátum..!"

Erről beszélek, de ezt te is tudod:
www.origo.hu/itthon/20170420-soros-gyorggye-a-legnagyobb-politikai-frakcio-az-europai-parlamentben.html

Nyilvánosságra került egy lista azokról a brüsszeli politikusokról, akik Soros György bűvkörében tevékenykednek. A milliárdos alapítványának belső adatbázisából kiszivárgott összesítésből kiderül: Soros több mint kétszáz európai parlamenti képviselőt képes mozgatni, ezzel pedig a legnagyobb uniós frakció "tulajdonosának" mondhatja magát.

----
A lista a DC leaksen most is elérhető.
A Clinton és Soros levelezés feltörése közimsert tény.
Persze lehet tagadni a valóságot.
Ezt teszitek folyamatosan.

Pop40 2017.09.27. 16:30:44

@morph on deer:

Valahol igaza van...
Tekintve, hogy a köztörvényes bűnöző Vityát Soros vakarta ki a disznószarból, és ültette a magyarok nyakára, mégis lehet ebben a Soros tervben valami :-)

Helga Beauty Salon. 2017.09.27. 16:33:41

@vavhab: , miert kell ezt az ugyet napi sziten targyalni, nemzeti kommunikalni rola, plakatokkal teleaggatni az orszagot?

Mert egyelőre a kerítés ellenére is napi szinten jönnek át a határon. Mert a német választás is erről szól hogy mi nem akarjuk. Mert Brüsszel napi szinten baszkurál minket. Mert a lierális média is ezzel van tele, lásd INDEX pl. meg itt és most Nuszbaum úr posztja!

morph on deer 2017.09.27. 16:35:56

Pedig lenne egy qrva egyszerű megoldás:

Csak el kell intézni, hogy a kerékszúrkálók kizárólag a terroristák autóinak a kerekeit szúrják ki, és máris nagyot lépünk előre a terrorizmus elleni harcban!

Mert lám, ha az ártatlan panziós és családjának autói helyett például Abdeshlam autóját tették volna használhatatlanná, amikor itt flangált az országban zavartalanul, akkor bizony másképpen alakulhatott volna akár a párizsi merénylet is!

Tehát semmi baj a kerékszúrkálókkal, - ha a terroristák autóit teszik tönkre!

Mert egyéb esetben sötét büdös bunkók!
Bizony!

élhetetlen 2017.09.27. 16:40:14

@DFK: Hülyeség, de vállalj 100 % garanciát bármelyik magyarért, miközben naponta olvasod, hogy megölte az öreget 300 forintért, vagy lelőtte, akinek tartozott, vagy megölte, aki nem akart sokadszor is kölcsönadni. A tömeg, az tömeg, van köztük (szerencsére kevesebb) rossz, és van, aki csak normálisan akar élni. Nincs recept. Szeretjük az erdélyi magyarokat, de egy nő hat évig takarított a barátnőmnél, miután úgy döntött, hogy tovább megy nyugatra, a család otthon tartott összes ékszerével, és készpénzével. A barátnőm csak azt mondta, hogy ennyi pénzért ő is takaríthatott volna hat évig. De ez ne jelenti azt, hogy minden Erdélyből jött magyar tisztességtelen. Csak ezt a gondolatmenetet kéne átlátnod.

Helga Beauty Salon. 2017.09.27. 16:40:58

@Pop40: Tudom, próbálok nagyon egyszerűen fogalmazni, de hiábavaló erőfeszítés.

Szerintem elég lesz ha megpróbálsz viselkedni, messze vagy ahhoz hogy fölényeskedhess velem!

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.27. 16:42:23

@morph on deer:

És mi a véleményed a nőket erőszakoló Kölni csürhéről ?
A tömegbe hajtó kamionokról ?
Lövöldözőkről ?

A bíróságról ami ezt mondja:
hir.ma/kulfold/ausztriaban-felmentettek-a-10-eves-kisfiut-megeroszakolo-iraki-menekultet/702821
Thomas Philipp, legfelsőbb bírósági elnök szerint a hatóságok nem rendelkeztek elegendő bizonyítékkal, hogy megtörtént a nemi erőszak, mert lehet, hogy a 10 éves fiú is benne volt a közösülésbe. Továbbá a menedékkérő nem értette a német nyelvet, így nem érthette meg azt sem, hogy a kisfiú arra kérte, hogy hagyja őt békén!

...

A sor végtelen..

Most már neked is van a listádon 1 vagy 2 ismretelen kerék szurkáló kontrázni.
Gratulálok hozzá.

élhetetlen 2017.09.27. 16:57:44

@hümhüm: Ezt jól kiókumláltad. „Jó előre hárítani akart.”. Mert, ha előre szól, hogy jön harminc sötétebb bőrű vendég, akkor már a falusiak nem tudják kihívni a rendőröket, ha indokoltnak látják? Az a pár ember, aki kiszúrta a kerekeket, az kihívhatta volna a rendőröket is, ha arra gyanakszanak, hogy illegális bevándorlók vannak ott. Hogy van ez, hogy, ha előre szól, akkor nem lesz kínos neki, csak ha közben ellenőrzik, és ezért szólt előre? Nagyon csavaros!

szamaritánus 2017.09.27. 16:57:45

Nuszbaum... miert nem fogadja be a migriket izrael, az anyaorszagod?

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.09.27. 17:02:31

@Sir Galahad: Nem, nem tévedés, és nem tudom, hogy kinek érzed magat, hogy ezt megítéld. Ha mondjuk 100 000 migráns érkezne, aki nem akarna továbbmenni innen, szerinted mi állítaná meg? Viktor kerítése? Ne védjed már ezeket a rohadék tolvajokat azzal, hogy ezt a baromságot szajkózod. Bármit is hazudik Viktor, azért úsztuk meg addig a dolgot, mert az EU más részei jobban tetszenek a migránsoknak. De ha az EU elesik, ahogy Viktor riogat, akkor nekünk is végünk. Ezért az EU-val és nem ellene kéne a kormánynak dolgozni (pl egységes megoldás mellett kiállni). És persze nem keverni a menekültet és a migránst. Sőt a migránsokat is hasnosra és nem hasznosra kéne osztani. De a hülye fideszesnek ez már túl magas, szóval üzenet minden migráns erőszakol és robbant. Egy ország vezetőjének tudnia kéne, hogy milyen indulatokat nem szabad elszabadítani még a politikai túlélése érdekében sem.

élhetetlen 2017.09.27. 17:03:23

@Ballib cenzúrázók réme 25: „Azt hittem ezt a "Nincs is kvóta" hazugságot már meghaladta az idő..”. Most nem tudom, miről beszélsz Őcsénnyel kapcsolatban, (vagy az ország elrettentésével kapcsolatban), de szerintem te sem tudod.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.27. 17:10:43

@élhetetlen:

" Senki nem akart befogadtatni senkivel senkit,"
Hazudtad az előzményben. Pedig de.
Így erre írtam, hogy
„Azt hittem ezt a "Nincs is kvóta" hazugságot már meghaladta az idő..”

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.27. 17:21:08

@Félek a soros tervtől Viktor véggyé meg!:

"Sőt a migránsokat is hasnosra és nem hasznosra kéne osztani."

Nyugi már osztják.
Ide tolják a nem hasznosat.

Egy menekült sincs az itt levő muszlimok között. Mind gazdasági bevándorló.

inteligencs elenzeki 2017.09.27. 17:25:54

@hidroponi:

"te szar, embernek is hulladek! ezek az embereket egy civil szervezet 1 hetre akarta odavinni pihenni."

Igen ? Gondolom, a falubeliekkel meg csak azt közölték, hogy migrik lesznek a panzióban elszállásolva. (Finoman elhallgatva, hogy azokból hány lesz gyerek, és milyen életkorúak lesznek.)
A reakció kiszámítható volt.
Ügyes kis provokáció meg kell hagyni. Dolgozik a "Civil" szervezet.

És igen, a migrikkel bizony gond van. Összesz.rták a vonatokat buszokat amiben szállították őket, Zákányban letaposták a frissen ültetett növényeket, megtetézve azzal, hogy tele is szemetelték a földet.
Német statisztikák szerint nagy részük írástudatlan. Más kultúra, igen. De ez azt jelenti, hogy mellettük élni rontja az európai ember biztonság, és komfort érzetét.

jandera 2017.09.27. 17:26:24

@Ballib cenzúrázók réme 25:
"És ha van 2 kerékszurkáló akkor, akkor ez miért lenne indok arra, hogy több ezer nőket erőszakoló potenciális muszlim terroristát is hozzunk az országba ?"

És ha van több ezer nőket erőszakoló potenciális Magyar, akkor ez miért lenne indok arra, hogy 2 kerékszurkálót is hozzunk az országba ?

élhetetlen 2017.09.27. 17:27:15

@Helga Beauty Salon: Megpróbálom egyszerűen, hátha megérted. Az EU döntéshozó testületében hoztak egy döntést kvóta ügyben, amit a magyar fél is aláírt, bár nem értett vele egyet (vedd úgy, hogy ez egy lakógyűlés volt, ahol egyenlő szavazati jog, vétó jog az adott kérdésben nincs, többségi szavazás). Aztán hazament a saját lakásába, és a családdal megszavaztatta. hogy rájuk nem érvényes, amit aláírt. Ezért volt agyament a kérdés. „Amúgy ha itt tartunk, ilyen alapon akik nem mentek el, azok sem akarják a kvótát, erre mit lépsz?”. Kérdés, honnét tudod? Nem azt, hogy akarják-e, vagy elfogadják? Ti meg, mint számszerű kisebbség, egyfolytában az ország nevében beszéltek. Ez is ügyes!

jandera 2017.09.27. 17:29:09

@Ballib cenzúrázók réme 25:
"Egy menekült sincs az itt levő muszlimok között. Mind gazdasági bevándorló."

Tudtommal van köztük féléves is, Biztos tejért jött...

Helga Beauty Salon. 2017.09.27. 17:45:48

@élhetetlen: Ti meg, mint számszerű kisebbség, egyfolytában az ország nevében beszéltek. Ez is ügyes!

Nem, itt ti vagytok kisebbségben! Nem tűnt fel? A következő vereségnél sem fog derengeni?

élhetetlen 2017.09.27. 17:50:19

@Ballib cenzúrázók réme 25: Reménytelen, abba is hagyom. „Röhejes vagy. Azok számítanak akik ott vannak, és döntenek. Ez a demokrácai„. Ha csak három faszkalap ment volna el a falugyűlésre tiltakozni, mert a többi embernek semmi baja a helyzettel, akkor is azok számítanak, a többi nem. Szerinted ez a demokrácia. Pechünkre ezt így látja a kormány is, az érvénytelen népszavazás az ország véleményét tükrözi. Nagy baj van.

2017.09.27. 17:55:34

@Online Távmunkás: "Nem normális, aki a magyar hatóságok által beengedett menekültek ellen tüntet, de az se, aki az összes illegális határátlépőt be akarja engedni..."

Senki nem akarja az összeset beengedni, de ez az egész nem is arról szól. Hanem arról, hogy azokkal, akik itt vannak, bánjunk már úgy, mintha ők is és mi is emberek lennénk.

A fidesz már rég nem lenne hatalmon a menekültek nélkül. "A Nagy Menekültválság" is azért "volt", mert a fidesz által kényszerítve a hatóságok Pestre tereltek minden menekültet, majd megvontak tőlük minden emberhez méltó ellátást, ezek után persze, hogy úgy éltek, mint a hajléktalanok. És ezt lehetett mutogatni a vidéki csököttagyúaknak, mert azért a pesti csököttagyú csak látta, hogy igazából semmi olyan problémát nem okoznak az odasereglett népek, amiket ne látna nap mint nap menekültek nélkül is.

Magyarországon be kell tiltani a sport és az egyházak állami támogatását és az így felszabaduló százmilliárdokat arra kell fordítani, hogy a csököttagyúság, mint népbetegség, megszűnjön létezni. Utána (úgy 20-50) év múlva, élhető ország leszünk. Addig meg ugyanolyan fos, mint amilyenné a volt komcsik (mszp, dk, fidesz) tették.

Helga Beauty Salon. 2017.09.27. 17:57:47

@élhetetlen: Pechünkre ezt így látja a kormány is, az érvénytelen népszavazás az ország véleményét tükrözi.

Pechünkre? Neked milyen érdeked fűződik a betelepítéshez?
Eger várát kétezren védték anno! Ezek szerint az is törvénytelen volt mert a többiek nem mentek el, ergo azt akarták hogy jöjjenek a törökök! Zseniális! Ne fizessünk fájdalomdíjat a törököknek esetleg? Ezt visszavonom, mert amilyen barmok vagytok javasoljátok Brüsszelben!

putris72 2017.09.27. 18:08:53

Az alábbi videókon meg tekinthető a végtelenül tudatlan,mindenkit lehülyéző felsőbbrendű baloldali és liberális értékrend!Az ide írogató balos,liberális hozzászólok is simán magukra ismernek!A többi videó meg az igazi iszlám,és hogy miért is nem lehet integrálni az ilyen vallású embereket! www.youtube.com/watch?v=atIkRkBLmAg www.youtube.com/watch?v=opZLs41DBkc&t=1s www.youtube.com/watch?v=19DcdZcZZT4 www.youtube.com/watch?v=n0ABT0qmW4w

Sir Galahad 2017.09.27. 18:10:16

@Félek a soros tervtől Viktor véggyé meg!: Szerintem annak belátásához, hogy a hurrikán ellen nincs lehetőség védekezni, az emberáradat ellen meg van, elég a józan belátás. Mindegy, hogy 100 ezer, annyit is meg lehet állítani megfelelő eszközökkel - hadd ne soroljam a nemzetközi példákat a szigorú határvédelemre. Abban teljesen igazad van, hogy ez akkor igazán hatékony, ha ebben egész Európa részt vesz, de egyelőre sajnos vannak országok, amelyek a határvédelem helyett a migránsok beengedését, majd szétosztását szorgalmazzák. Ez lassanként változóban van, de a folyamathoz idő kell. És abban is igazad van, hogy meg kellene különböztetni a migránsokat és a menekülteket. Mindkét oldal hibás abban, hogy ez hiányzik - a kormányoldal csak migránsokról beszél, a velük szemben állók csak menekültekről. Pedig egyszerű: aki az életét mentve a hazájából az első szomszédos országba utazik, hogy ott kivárja a vész elmúltát, majd hazatérjen, az menekült, a többi meg migráns.

ostvan1 2017.09.27. 18:11:48

@Ballib cenzúrázók réme 25: "És ha van 2 kerékszurkáló akkor, akkor ez miért lenne indok arra, hogy több ezer nőket erőszakoló potenciális muszlim terroristát is hozzunk az országba ?"
Mert a 2 kerékszurkáló a falu lakosságához képest egy jól látható arány (kb 1,5 %). Erőszakoskodóból ez már elviselhetetlenül sok.
Az Európába bejött közel 1 millió moszlimból kevesebb, mint 100 ember követett el erőszakos cselekményt (kb ilyen az arány az egészmagyar lakosság körében is a hasonló bűnözőkkel). Egyelőre Magyarországon a magyarok - politikai okból - még nem ölik a másik magyart, ám, ahogy olvasom a kommenteket, a fideszt védők már erősen közelítenek hozzá. A gyűlölet fokozódása tapintható. Ti nem szégyenlitek magatokat emiatt?
Szóval könnyelműen általánosítasz.

élhetetlen 2017.09.27. 18:20:45

@Helga Beauty Salon: „Nem, itt ti vagytok kisebbségben! Nem tűnt fel?”. Nem, a normálisan élni akarók nincsenek kisebbségben, csak ti erőszakosabbak vagytok. Ez olyan, mint a kereszténység alapú ország, ami szintén nem igaz, csak nyomjátok, meg a Mária országa vagyunk. Felajánlottuk az országot Máriának! Mikor jelezte, hogy elfogadta? Mikor mondta, hogy minket jobban szeret, és véd, mint a spanyolokat? Lózung, lózung. „A következő vereség”… tudod, nem kellene már a harc országon belül, kívül. Sajnos nem tudod.

igaz_ember 2017.09.27. 18:30:46

Szerintem az iszlám terrorizmus is felelős ezért. Úgy tenni mintha az egész hisztéria csakis a kormány miatt lenne orbanfobia. Akkor inkább jo lenne már felebredni. Hiába cenzúrazza kisebbiti a kérdést a dekadens és önvédelemre képtelen Nyugat. Egy közösségnek helyi szinten is joga kell hogy legyen eldonteni befogad-e egy idegen naciot vagy sem. Röhej azt gondolni hogy az állampolgárok hátrányára lehet barmit megtenni csak azért mert menekultek jönnek. Elég ha csak egy terrorista van köztük. Ha baj lesz ki fogja kárpótolni a gyászoló családokat? A biztonság nem számít? Jaj semmi baj sincs, minden nagyon jó? Tényleg? Nem értek egyet a kerekkiszurassal, sem más erőszakkal. De a vaknak sem szabad lenni.

megamedve 2017.09.27. 18:32:57

Igen.
A kurva anyját mindnek!
Hányok az egész bagázstól, örömünnepet fogok ülni 3 hétig, ha eltűnnek végre!
Ha a börtönben látom majd őket, akkor lesz végre nyugodt a lelkem.
Mocsok szemét gecik!

És nem, nem a migránsokról (menekültekről) beszélek!

ja, bocs, de tényleg.

morph on deer 2017.09.27. 18:36:01

@Ballib cenzúrázók réme 25:
“Méghogy Soros diktátum..!"
Erről beszélek, de ezt te is tudod:”

De én meg nem!
Azoknak akik ott szálltak volna meg, a magyar kormány tette lehetővé, hogy itt tartózkodjanak, mert menedékjogot kaptak!
Őket vádolod a Soros terv megvalósításával, balgák réme?

Miért nem olvasol?

élhetetlen 2017.09.27. 18:38:04

@Helga Beauty Salon: „Pechünkre ezt így látja a kormány is, az érvénytelen népszavazás az ország véleményét tükrözi.”. Higgadj le. Semmilyen érdekem nem fűződik a betelepítéshez, csak annyit mondtam, hogy egy számszerűen kisebbségi véleményt, (vagy egy faluban a 100 tiltakozó a kétezret nem zavarja ellen), nem tisztességes többségi véleménynek nyilvánítani. Ennyit még megértesz?

morph on deer 2017.09.27. 18:46:09

@Ballib cenzúrázók réme 25:
“És mi a véleményed a nőket erőszakoló Kölni csürhéről ?”

Most és itt?
Mert miről is van szó, kis kedves?
Nem az őcsényi gyűlölködőkről?

Egyébként ugyanaz a véleményem, mint a nyíregyházi, pécsi, vagy budapesti erőszakolókról! Semmivel sem jobb, ha ez megnyugtat...

morph on deer 2017.09.27. 18:49:11

@jandera:
“Biztos tejért jött...”
:D

KUHULIN 2017.09.27. 19:00:33

"Ugyanakkor tény, hogy akik beléjük manipulálták ezt az egészen észveszejtő gyűlöletet, azok már nem is csak felelősök, hanem történelmi bűnösök, hazaárulók és fekete öves gonosztevők."
Mindmeghalunk!!444!!!
Összefogást!
Jobbikot!

Brix 2017.09.27. 19:08:07

@ostvan1: " kevesebb mint 100 ember követett el erőszakos bűncslekményeket...Ezt a szàmot honnan vetted? Csak Olaszorszàgban, ebben az ébven , több mint 900 nemi erőszakot követtek el, migràciós hàtterű emberek...

morph on deer 2017.09.27. 19:09:44

@Félek a soros tervtől Viktor véggyé meg!:
“Egy ország vezetőjének tudnia kéne, hogy milyen indulatokat nem szabad elszabadítani még a politikai túlélése érdekében sem.”

Tudja, ne félj.
Azért csinálja!

Miért, bevált már 80 éve is, nehogy már az erkölcs, a tisztesség meg egyéb hasonló EMBERI normák letérítsék már az uralkodóvá váláshoz vezető útról..!

Ne tévedj, már most vannak olyan önkéntes hívei, akik szívesen vidáman elkezdenék a más véleményen levők, a más vallásúak vagy más bőrszínnel születettek bezárását, kínzását, vagy akár kivégzését is, ha ezt következmények nélkül megtehetnék...

A gyűlölködést csak szabadjára engedni könnyű. A fogkrémet is jóval nehezebb visszaterelni a tubusába, ugye.

DFK 2017.09.27. 19:12:32

@élhetetlen: az öreget 300-ért megölő az biza jellemzően nem magyar, hanem több száz év alatt sem integrálódott ómigráns.

Brix 2017.09.27. 19:15:26

A zemberek azt làtjàk minden nap a tv- ben, hogy a migrànsok törnek befelé a hatàrainkon, erőszakolnak , és minden nap köthető egy terrorcselekmény hozzàjuk...Nem csoda, hogy kollektív gyűlölet alakult ki irànyukba....Ehhez a kormànypropagandànak semmi köze...

élhetetlen 2017.09.27. 19:21:17

@DFK: Jaj, de tudod. Nincs egyetlen (ősmagyar bűnöző sem, mert ősmagyar sincs) magyar bűnöző sem. Ja.

Conchobar 2017.09.27. 19:25:30

@élhetetlen: "Senki nem akart befogadtatni senkivel senkit, a panziós a magántulajdonában akart vendégül látni 30 embert." - Biztosan nem akarta a saját portájára bezárni őket, úgyhogy igazából az egész falu lett volna a vendéglátó (akarata és megkérdezése nélkül)

Conchobar 2017.09.27. 19:29:01

@Brix: "Nem csoda, hogy kollektív gyűlölet alakult ki irànyukba" - És, ha úgy lenne? Kerüljék el az országot a migránsok és akkor semmi jelentősége a "gyűlölet"-nek. Ha már Magyarországig képesek "menekülni", akkor meg se kottyanhat nekik Magyarország elkerülése

2017.09.27. 19:32:42

@Brix: Ők meg azt látják hogy a szövetséges erők porigbombáznak bárkit egy kis haszonért. Csoda hogy fel akarnak robbantani?

(Elnézést elgurult a gyógyszer kéretik iróniával kezelni)

Conchobar 2017.09.27. 19:33:04

@morph on deer: "A fogkrémet is jóval nehezebb visszaterelni a tubusába, ugye." - De mi a fenének kellene visszatekerni? Nincs itt helye se Afrikának, se Arábiának, se a lakóiknak. Távolmaradnak az országtól és akkor semmi probléma nem tud felmerülni

2017.09.27. 19:34:02

Szóval messzire vezet ez ha ráfogjuk arra hogy azért olyan mert olyannak született. Ez már a középkorban sem nagyon állta meg a helyét...

Visceroid 2017.09.27. 19:34:49

Miért kell az illegális határátlépőket, bűnözőket "menekülteknek" nevezni? Miért jönnek ide?

Le Orme 2 2017.09.27. 19:35:07

Nuszbaum Tibor fogadjon be a saját lakásába menekülteket, végleg, ne csak pár napra.
Egyetértek az Öcsényiek reakciójával, így kell ezt elintézni!

Conchobar 2017.09.27. 19:46:01

@Le Orme 2: "Nuszbaum Tibor fogadjon be a saját lakásába menekülteket, végleg, ne csak pár napra." - Nem azért fizetik őt. Az ő feladata a hangulatkeltés, a gyűlöletkeltés ("Nem uszítani az elesettekkel szemben, hanem minimum emberként viselkedni velük. Több tíz milliárdot költött a kormány uszító propagandára...Orbán Viktor, miért tetted ezt Őcsénnyel?")

Bolshevik 2017.09.27. 19:47:21

Hát így megy ez, ha valamit túl sok ember nem akar. Ezen csodálkozni, hogy a többséggel szembemenni kellemetlen, elég álszent.

Conchobar 2017.09.27. 19:50:20

"Ennyi pénzből akár tisztességes ellátórendszert, normális ellenőrzőstruktúrát is ki lehetett volna alakítani, ami megállapítja, hogy most tényleg menekültről van szó" - Nuszbaum képes elhitetni, hogy a magyar kormánynak nem a magyar választók érdekeivel kellene foglalkoznia, hanem a "menekültek"-ével

Proud Mary 2017.09.27. 19:50:36

majd a bp-ről megmondják a mucsai vidéknek, h mi a jó nekik!!

Che21 2017.09.27. 19:51:05

"Gondoljunk bele milyen lehet, ha olyanok a körülmények a szülőföldeden, hogy magad mögött kell hagynod mindent. "

Ja, és többezer kilométeren keresztül nincs egyetlen biztonságos négyzetméter sem.

A kanadaiak is csodálkoztak nagyokat, mikor megjelentek a cigó "menekültek":
Ércsük mi, hogy Magyarország, meg Szlovákia fasiszta, de egész Európában nincs egy biztonságos ország, hogy Kanadába kell jönni?

"magad mögött kell hagynod mindent. A gyökereidet, a rokonokat, az otthont, a kultúrát."

Pont, hogy sem a gyökereket, sem a rokonságot, sem a "kultúrájukat" nem igazán hagyják maguk mögött.

Brix 2017.09.27. 19:59:38

Éppen az ehhez hasonló jelenségek miatt kellene minél hamarabb megkezdeni , a màr menekültstàtuszt kapott migrànsok mielőbbi integràlàsàt , hogy ne jàrjunk úgy mint a nyugat. Hűségesküt kellene tenniük a magyar àllamnak , és mindegyikhez egy mentort kijelölni, aki figyelné viselkedésüket. Aki igaz magyarrà akar vàlni , az maradhat, aki a sajàt kultúràjàt akarja élni, annak ki kell adni az útjàt...

morph on deer 2017.09.27. 20:05:07

@Conchobar:
“... és akkor semmi probléma nem tud felmerülni“

Bár igazad lenne!
Csakhát ez úgy van, hogy ha már sikerült felébreszteni az “érzést”, akkor mindig lehet találni valamit, valakit, valakiket, ahova lehet éppen irányulni.
Vagyunk ebben az országban kb. 9-10 millióan, nem nehéz rálelni az “igazira”!
Ezzel szemben például Soros nem is itt él, nem is akar, mégis sikerül, ha megvan a “jó” szándék.
De mindig lesz valaki, ezzel semmi gond.

Csak éppen milyen lelki/szellemi nyomor az, amikor erről szól az élet..?

élhetetlen 2017.09.27. 20:08:38

@Conchobar: Ütős érv. Ha hozzád jönnek vendégek, kikéred a város, vagy az utca, vagy a társasház véleményét? Mert ők is bejönnek a közterületen. Akkor a vendégeid a város, az utca, vagy a ház vendégei is?

morph on deer 2017.09.27. 20:10:01

@Brix:
“... minél hamarabb megkezdeni , a màr menekültstàtuszt kapott migrànsok mielőbbi integràlàsàt “

Akik Őcsényen kaptak volna szállást éppen ilyenek. Meg akarták nekik mutatni, milyen szép is Pécs, meg környéke... Hát így nem biztos, hogy a magyar kulturából éppen az marad meg, amite büszkék is lehetnénk, sajna.

Proud Mary 2017.09.27. 20:13:57

@n3spr3ss0: már igazságot szolgáltatott 2010-ben, amikor el lettetek hajtva a picsába, és azóta is taposva vagytok

Éhbérkommentelő 2017.09.27. 20:39:08

@morph on deer:
"már most vannak olyan önkéntes hívei, akik szívesen vidáman elkezdenék a más véleményen levők, a más vallásúak vagy más bőrszínnel születettek bezárását, kínzását, vagy akár kivégzését is,"

A libsi alapvetés valóban ebből indul ki, de a megoldási javaslata hajmeresztő: keverjük össze a különböző népcsoportokat, és ezzel létrejön egy új és egységes homogén kevert népesség a világon. Ez a híres "keveréknép" ötlet, ami hasonlóképp undorító beavatkozás az emberek életébe, mint a nácik árja agymenése

Aki el akarja olvani ezt a vegytisztán újnáci alapvetést, itt van W Schauble pénzügyminiszter nyilatkozata:

""Die Abschottung ist doch das, was uns kaputt machen würde, was uns in Inzucht degenerieren ließe. Für uns sind Muslime in Deutschland eine Bereicherung unserer Offenheit und unserer Vielfalt. Schauen Sie sich doch mal die dritte Generation der Türken an, gerade auch die Frauen! "

Egy adott lakosság genetikai összetételének módszeres és szándékos megváltoztatása több mint arrogencia ettől a korcs Göbbels-utódtól

www.zeit.de/politik/deutschland/2016-06/wolfgang-schaeuble-aussenpolitik-wandel-afrika-arabische-welt

if you 2017.09.27. 20:41:37

Szerintem a legfontosabb szempont: kistelepülésen a gyerekek sokszor már nagy csoportos kortól egyedül akarnak és járnak óvodába,iskolába de pláne! Senki nem akarja a gyerekét kísérleti nyúlként használni! !

Janossz 2017.09.27. 20:45:59

@Proud Mary: "... el lettetek hajtva a picsába, és azóta is taposva vagytok "

Ez olyan szép demokratául hangzott. Kőbe kellene vésni.
A NER sírkőfelirata lehetne, ha ütött az óra.

Thunder_th 2017.09.27. 20:48:59

Agyatlan őcsényi kőbunkó faszjancsik. Most jól kidühöngték magukat, elmennek a kocsmába leisszák magukat, hazamennek, megverik az asszonyt, lefekszenek büdösen ruhástól az ágyra, aztán másnap kezdik előröl. Igazi vidéki romantika. Szerintem az átlag IQ ott is alulról súrolja egy krumpliét. Facepalm.

Brix 2017.09.27. 20:49:13

Az EU egyes vezető komplett elmebetegek. Legújabban , 50 ezer embert akarnak behozni Afrikàból, es kötelezően elosztani őket a tagorszàgok között...

Bombarolo 2017.09.27. 20:49:54

Valamelyest ismerema falut és az ott lakókat. Itt az az érdekes, hogy egymás ellen is így megindultak. Itt a gond szerintem. Ja, jövô héten nagy nemzetközi esemény is lesz ott. Mint már lassan 30 éve. Láttak ott már részeg japánt, meg üvöltve hányó magyart is.

Conchobar 2017.09.27. 20:53:16

@élhetetlen: "Ha hozzád jönnek vendégek, kikéred a város, vagy az utca, vagy a társasház véleményét?" - Ha mondjuk egy csapat cigányt látnék vendégül, akkor kikérném (helyesebben meg se tenném). Más esetben (mondjuk esetén japán túristacsoport esetén) nem lenne értelme. Mert az előzővel ellentétben, a japán csoport nem tekinthető provokációnak

Bombarolo 2017.09.27. 20:54:32

@Thunder_th: nos ezt cáfolnám. Nagyon kedves inteligens emberek élnek ott is. Ja, egyszerûbbek. Jobban manipulálhatóbbak. Én ôket sajnálom.

Conchobar 2017.09.27. 20:54:49

@Thunder_th: "Szerintem az átlag IQ ott is alulról súrolja egy krumpliét." - Mert a tiéd aztán kurvasok (a kommentedből kiolvashatóan)

morph on deer 2017.09.27. 20:59:49

@Éhbérkommentelő:
“de a megoldási javaslata hajmeresztő: ”

De nem az enyém.
Én ezt inkább abból a szempontból közelíte(né)m meg, hogy az elsődleges kötelessége minden felelős szerepbe kapaszkodott vezetőnek az lenne, hogy az emberek kiegyensúlyozott, békés életéért tegyen meg mindent!
Inkább csitítani kéne az ellenségeskedést, nem szítani.

Itt nem a migránsok be- vagy be nem-fogadásáról beszélek elsősorban, hanem a problémakezelésről általában.
Szerinted mennyivel érzi magát jobban bárki attól, hogy Sorosozó plakátok meg hirdetések lepik el az országot?
Valakinek is jobb lett ettől az élete? (A nyomdatulajdonoson és a hirdetési cég tulajdonosán kívül..)
Vagy a Brüsszelezős hisztéria. Ugyanaz a kérdés.

Azt sem hiszem, hogy több menekült/migráns/bevándorló lenne, ha emberhez méltó módon bánnának az érkezőkkel, vagy nem állandóan ezt a szerencsétlen dolgot fújná boldog-boldogtalan, hanem tegyük fel a saját életét élné!

Mondjuk az is igaz, hogy akkor feltűnőbb lenne, hogy az nem is olyan könnyű, ha mondjuk beteg vagy, kisnyugdíjas, esetleg iskolás gyerek van a családodban, szóval jobb, ha az állampolgár inkább valaki másra önti a haragját: Brüsszel, Soros, migránsok.
Máris szép lesz az élet, hát nem?

Conchobar 2017.09.27. 21:00:00

@morph on deer: "Csak éppen milyen lelki/szellemi nyomor az, amikor erről szól az élet..?" - Nem. A balekságról szól az élet. Arról, hogy hülye vezetők (politikusok) hülye ötleteit szó nélkül eltűrjük, anélkül, hogy abból bármiféle hasznunk származna (mert mi hasznunk van idegen és ellenséges kultúra országunkba engedéséből, mi hasznunk van csóró idegenek jelenlétéből)

Conchobar 2017.09.27. 21:06:29

@morph on deer: "szóval jobb, ha az állampolgár inkább valaki másra önti a haragját: Brüsszel, Soros, migránsok" - Nem jobb. Sokkal jobb lenne, ha azt tennék, amit az előző rendszerben. Lehetőleg minden fontos dologról hallgatni (hiszen úgyis a párt dönt), aki mégis szót emel, azt meg elhallgattatni. Csak másabb lett volna kiplakátolások nélkül, hátha föl se tűnt volna a népnek, hogy de sok néger meg arab van már Magyarországon

zoll78 2017.09.27. 21:06:46

Nevetek és sírok ezen az egészen . Emberek , hogy ennyire ráérnek azzal foglalkozni hogy mit csinál a másik hihetetlen. Saját panziójába azt fogad akit akar , magáningatlan ennyi pont. Viszont a negatív reklám is reklám a településnek kicsit szánalmas de ez van . Én azokat az embereket sajnálom akik ott laknak dolgoznak robotolnak meghalni nincs idejük nemhogy még éjszaka felkeljen kerekeket szurkálni. Az a 100-150 munkanélküli meg saját magát járatta le a falu nevével együtt ,de ez úgysem tűnik fel nekik mert egyszerűen buták és ostobák.

Thunder_th 2017.09.27. 21:07:26

@Conchobar: Hát több mint annak a 120 őcsényi bohócnak összesen. Persze ez még mindig nem nagy szó. Hiszen ha az övéket összeadom, az még mindig nem eredményez mensa tagságot.

Brix 2017.09.27. 21:09:18

@Conchobar: A legnagyobb baj az, hogy Avramopulos és EU biztos tàrsai megőrültek. Most 50 ezer afrikait akarnak elosztani, többek között olyanokat, aki tisztàn gazdasàgi menekültek...Ez olaj lesz a tűzre, és akàr 10 milliók is elindulhatnak...

Conchobar 2017.09.27. 21:09:33

@morph on deer: "Én ezt inkább abból a szempontból közelíte(né)m meg, hogy az elsődleges kötelessége minden felelős szerepbe kapaszkodott vezetőnek az lenne, hogy az emberek kiegyensúlyozott, békés életéért tegyen meg mindent!" - Ne rendezz itt (a kerítésépítő, kvótákkal dacoló) Szent Orbán melletti tüntetést!

Conchobar 2017.09.27. 21:15:49

@zoll78: "Saját panziójába azt fogad akit akar , magáningatlan ennyi pont" - Mert gondolod, hogy a panziójába bezárva tartotta volna őket? (mert ha nem, akkor az egész falu lett volna a vendéglátó). Amúgyis a panziós a legsajnálatraméltóbb: jó pénzért belecsapott a Migri AIDS tenyerébe, aztán oda lett a jó kis biznic. Gyorsan el is engedte a dolgot

Janossz 2017.09.27. 21:17:57

Amióta a magyar állam fegyveres testületének oszlopos tagja, a dicső bv alkalmazott összevert Szegeden egy legálisan hazánkban tartózkodó KUBAI szinesbőrűt, barátnőstől, azóta itt nincs ok csodálkozásra. Lassan életveszélyt jelent egy szakállal kilépni az utcára.

anyadmajma 2017.09.27. 21:20:33

@Conchobar: ja, de mindegy is, mert csak az a lényeg, hogy te egy hazaáruló bolsevik geci vagy.
A többi meg senkit sem érdekel. Amint elnézem, téged sem:)

Janossz 2017.09.27. 21:20:39

@Conchobar: "Gyorsan el is engedte a dolgot"
A lófejet nem várta meg az ágyába. Cseppet sem vagy cinikus, ugye?

Conchobar 2017.09.27. 21:21:03

@Thunder_th: "Hát több mint annak a 120 őcsényi bohócnak összesen." - Te biztos valami IQ-becslő operátor lehetsz. Mert semmi értelmeset nem írtál eddig. Ami legfeljebb nyelvtanilag összefüggő mondatod volt, azok az IQ-val voltak kapcsolatosak

élhetetlen 2017.09.27. 21:22:09

@Conchobar: Hát ez komoly, itt már nincs miről beszélni. Egy csapat cigány nem lehet tisztességes, csak egy csapat japán? Egy néger, vagy arab nem lehet tisztességesebb nálad? Volt már Párizsból néger vendégem, a jövő héten meg jön az unokahúgom a fekete párjával, most akarja bemutatni a magyar ismerősöknek. Kutya kemény katolikusok, (pl. semmi sex házasság előtt) függetlenül attól, hogy az egyik római kat, a másik anglikán, de valaki majd csak összeadja őket. Kérdezzem meg a szomszédokat, hogy bejöhet-e egy fekete a házba? (bár te be sem engednéd, mert ez provokáció a felsőbb rendű fehér faj ellen, vagy mi.). Normális vagy?

Conchobar 2017.09.27. 21:22:16

@anyadmajma: "csak az a lényeg, hogy te egy hazaáruló bolsevik geci vagy" - Ha te mondod

halaloszto 2017.09.27. 21:24:02

@élhetetlen: nem. akik nem mentek el, azokat nem érdekel. azok beleszarnak. és igen, miattuk történik az egész. ők csinálták. nem az a 120 aki elment. nem az a kettő aki kiszúrta. az a 2000 aki nem ment el. cinkos aki néma.

Conchobar 2017.09.27. 21:25:03

@élhetetlen: "Egy csapat cigány nem lehet tisztességes, csak egy csapat japán?" - Ha így teszed föl a kérdést: de lehet, a valósággal mit sem törődő polkorrekt ökrök meséiben

anyadmajma 2017.09.27. 21:25:36

@Conchobar: ezt a gazdád mondta saját magatokról, te gyökér:) de még ehhez is hülye vagy:)

morph on deer 2017.09.27. 21:27:34

@Conchobar:
“Szent Orbán melletti tüntetést!”
;)
Megnyugodhatsz!

zoll78 2017.09.27. 21:28:06

@Conchobar: szerinted ki a a fene kíváncsi kíváncsi Pöcsöm településre , Voltam ott az akkori P-uncin kívül nem volt semmi gondolom most sincs.

Conchobar 2017.09.27. 21:28:15

@élhetetlen: "Volt már Párizsból néger vendégem, a jövő héten meg jön az unokahúgom a fekete párjával, most akarja bemutatni a magyar ismerősöknek" - Egészségetekre! Csak ide ne hozd a közelembe! És ne merészelj rá később se panaszkodni, hogy mégse olyan ő, mint eleinte te hitted

Conchobar 2017.09.27. 21:30:18

@anyadmajma: "ezt a gazdád mondta saját magatokról, te gyökér" - Ha nem tudsz értelmeset írni, akkor legalább mocskolódj! Egyébként ki lenne az én gazdám, agyas?

anyadmajma 2017.09.27. 21:32:10

@Conchobar: na, egy biztos, te hazaáruló bolsevik geci: @élhetetlen: fekete rokonának a körme alatti piszok 1000x többet ér mint te.
Inkább 10 néger, mint egy fideszes.
Én simán megegyeznék bárkivel: 10 migráncs egy fideszesért. De akkor többet ide nem jöhettek, mondjuk putyin faszán szépen ellenétek, vagy ahol akartok.
Akkor jönne el magyarországra a kánaán, és onnantól csak jobb lenne.

Conchobar 2017.09.27. 21:32:53

@élhetetlen: " Kérdezzem meg a szomszédokat, hogy bejöhet-e egy fekete a házba?" - Azt ne, hogy bemehet-e. Miért ne mehetne (hozzátok). Azt kérdezd meg tőlük, hogy kimehet-e a fekete (a szomszédok közé)

Conchobar 2017.09.27. 21:34:32

@anyadmajma: "na, egy biztos, te hazaáruló bolsevik geci" - Ja. Árulom a hazámat: "10 migráncs egy fideszesért"

Conchobar 2017.09.27. 21:37:19

@morph on deer: "Megnyugodhatsz!" - Csakhogy nem Szent Orbán itt a lényeg, hanem az, hogy tudod-e, hogy mit beszélsz, hogy ki és mi mellett álltál ki (akaratod ellenére)

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.09.27. 21:41:19

@Sir Galahad: "Pedig egyszerű: aki az életét mentve a hazájából az első szomszédos országba utazik, hogy ott kivárja a vész elmúltát, majd hazatérjen, az menekült, a többi meg migráns."

Mindig azt hiszem, hogy a cinizmusnak is van határa. Pedig narancsvidéken nincs.

Thunder_th 2017.09.27. 21:42:14

@Conchobar: Igen, az a főfoglalkozásom, hogy megbecsülöm az ostobák IQ szintjét.

anyadmajma 2017.09.27. 21:47:13

@Conchobar: a bevándorlás nem hazaárulás. De tudnád te is, ha iskolába jártál volna pártszeminárium helyett. De hát mit vár egy ilyentől az ember? Önálló gondolkodásra képtelen, önmagában életképtelen, csapatban bégető hülyéktől?

Éhbérkommentelő 2017.09.27. 22:02:21

@morph on deer:
Két kérdés is van a migránsozásban, amik mellett mégse lehet csak úgy elmenni, mintha nem is léteznének

Az egyik - ami alighanem fontosabb lesz hosszútávon - hogy a nemzetállamok át kell-e hogy adjanak egyre több hatáskört Brüsszelnek. Szerintem nem, mert nem vezetne jóra. Orbán csupán a megküzdés terepét választotta ki, de sok minden másban is ütköznek az érdekeink, csak ott nehezebb volna tömegtámogatást szerezni. A demokrácia egyik feltétele, hogy helyben döntsenek a zemberek a közös dolgaikról, nem valami távoli bürokratikus központben (szubszidiaritás)

A migrincshelyzetet illetően pedig szerintem nagyon (ál)naív amit írsz:
"Azt sem hiszem, hogy több menekült/migráns/bevándorló lenne, ha emberhez méltó módon bánnának az érkezőkkel, "

Emberhez méltatlanul él ma a világon alsó hangon 2-3 milliárd ember. Ha ezt fel tudja cserélni egy emberhez méltó állapotra, és ehhez nem kell más mint hogy valahogy elvergődjön az EU-ba akár élete kockáztatásával, az összes vagyona átadásával embercsempészeknek, akkor mi tartja vissza?

Hiszen logikusabban gondolkozik mint például a hazai migrincspátyolgatók (persze attól függ ez utóbbiaknak mi a tényleges céljuk)

Le Orme 2 2017.09.27. 22:17:46

II. András kibaszta az országból a német lovagrendet. Nagyszerű tette után a pápa megorrolt rá, vissza akarta szerezni a lovagrend számára a területet. Így kellett volna kibaszni mindig minden idegenszívűt, és akkor magyar maradt volna a Kárpát-medence. Most Öcsény település lakossága helyesen jelezte, ez itt a magyarok földje.

Éhbérkommentelő 2017.09.27. 22:23:57

@Brix:
Avramopoulos volt a görög védelmi miniszter, amikor bejelentették a biztonsági kerítés építését a görög-török határon 2012 februárjában. Ez nagyjából a mostani kettős magyar határkerítésnek felel meg a biztonsági paraméterek tekintetében (4 méter maga szögesdróttal és kamerákkal)

Érdemes elolvasni, mit nyilatkozott akkoriban Avram minisztertársa:
"It is hypocritical to criticise Greece for failing to guard its borders and then criticise it simply because [the country] wants what is a given - to beef up security along the border... "

Avramopoulos tipikusan az a politikus, aki akárhányszor szembeköpi magát, ha ezt kívánja a karrierje. Nyilván elég nagy erőknek kell állni a háttérben hogy ezt megtegye, de ha érdemes akkor nincsenek gátlásai

Conchobar 2017.09.27. 22:37:30

@anyadmajma: "a bevándorlás nem hazaárulás" - Mi fenéről beszélsz, te bevándorló vagy? Vagy csak segíteni akarod a velünk, életmódunkkal, törvényeinkkel szemben ellenséges személyek bevándorlását, hazánkba jutását?

Conchobar 2017.09.27. 22:39:25

@anyadmajma: "Önálló gondolkodásra képtelen, önmagában életképtelen, csapatban bégető hülyéktől" - No hiszen! Te miben bégetsz, szerencsétlen?

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.09.27. 22:53:58

@Le Orme 2: Az a baj, hogy egyre több kibaszott fideszes érzi felhatalmazva magát az önbíráskodásra. Lassan megmutatkozik, hogy a folyamatos gyűlöletkeltéssel hova vezeti a hazánkat a fidesz. Ezek is milyen hazug, ferdítő kérdések már?

index.hu/belfold/2017/09/27/ez_a_7_kerdes_lesz_az_uj_nemzeti_konzultacioban/

Ezek nem is kérdések, ez meg milyen konzultáció? Normálisak vagytok ti? Kérdezd már meg a kollégáidat a habonykommandóban, hogy nem érzik-e ezt a mélydebilséget már cikinek kissé?

Le Orme 2 2017.09.27. 23:16:34

@Félek a soros tervtől Viktor véggyé meg!:
Gyűlöletet Soros és társai keltenek a magyarok és a normális európai emberek ellen, akik nem akarják Európa további szétzüllesztését a megélhetési bevándorlók beáramoltatásával. A belinkelt kérdések tényszerű, elhangzott, leírt, dokumentált tervre vonatkoznak, maximálisan korrektek.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.09.27. 23:19:32

@Le Orme 2: Sajnos nem így van. De nem fogod megérteni. Tök mindegy.

Bobby Newmark 2017.09.27. 23:19:59

@Félek a soros tervtől Viktor véggyé meg!: Az, hogy mit gondol az átlag, propagandát tövig beszopó magyar paraszt, az egy paraszthajszálnyit nem befolyásolja az ország politikai túlélését.

élhetetlen 2017.09.27. 23:46:34

@halaloszto: Gondolkodj már. Ha elmegy száz tiltakozó, a több ezer lakosból, akkor a több ezernek el kell menni megmondani, hogy őket nem zavarja az eset? Ha csak egy hülye megy el akármi ellen tiltakozni, akkor oda kell menni a fél világnak elmondani, hogy nem ért egyet vele? Mert, ha nem megy oda a fél világ, vagy az egész falu, akkor nem hibás, aki uszít, aki rongál, csak az a tömeg, aki nem ment oda, mert nem érinti, nem zavarja. Jól vagy egyébként agyilag?

videki gyerek 2017.09.27. 23:48:01

"hogy a migránsok meg fogják erőszakolni a gyerekeket "

Nem csak a gyerekeket fogjak megeroszakolni.

"Tizenöt fiatal megerőszakolt egy szamarat Marokkóban"
888.hu/article-tizenot-fiatal-megeroszakolt-egy-szamarat-marokkoban
www.vilaglato.info/csoportos-nemi-eroszak-15-marokkoi-fiatal-eroszakolt-meg-csoportosan-egy-szamarat-de-a-szamar-bosszut-allt/

Budapestrol nyilvan nehez megerteni, hogy videken az emberek nem csak a gyerekeiket, feltik, hanem az allataikat is.
Egyaltalan nem csoda, ha videken tiltakoznak az emberek a "menekultek" ellen.

Bobby Newmark 2017.09.28. 00:11:07

@Comte de Gippaud: Gyökér fasz. Azért szarták össze a vonatokat, mert a szarfaszú Viktorka szándékosan nem engedte őket tovább, csak hogy hangulatot kelthessen velük a Keletiben. Egy ember azért ki szokta bírni azt az öt-hat órát szarás nélkül, amennyibe ezen a hatalmas (és erős! el ne felejtsem!) országon áthaladni lehet.

Valószínűleg én is magasról lefosnám a frissen ültetett növényeket, ha az országomat éppen szarrábombázzák, engem meg feleslegesen feltartóztat útközben indokolatlanul valami ország, mert éppen olyanja van.

Igen, írástudatlanok. Mint ahogy te is írástudatlan vagy arabul, te faszbarom.

Végülis csak agy meg empátia hiányzik belőled, csak az, ami emberré tesz minket.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.09.28. 00:14:09

"Ennyi pénzből akár tisztességes ellátórendszert, normális ellenőrzőstruktúrát is ki lehetett volna alakítani, ami megállapítja, hogy most tényleg menekültről van szó, vagy gazdasági bevándorlóról."
Szabadalmaddal rohanj Brüsszelbe. Ők ezt nagyságrendekkel több pénzből sem képesek megoldani, de te tudod, hogyan kellene.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.09.28. 00:17:06

@Bobby Newmark: "Azért szarták össze a vonatokat, mert a szarfaszú Viktorka szándékosan nem engedte őket tovább,"
ne hazudj te szar.
Bazmeg, hazudjatok 70 évvel ezelőtti dolgokról, ne 2 évesekről. Ezekre mindenki emlékszik. Hazudsz te szar.
Viktorka nem engedte őket... anyád. Mintha az osztrák nem engedte volna be, ugye?
Mintha az összes Debrecenbe lett volna irányítva, nem Bécsbe.

morph on deer 2017.09.28. 00:17:07

@Conchobar:
“ ki és mi mellett álltál ki (akaratod ellenére)”

Azt hiszem, nem olvastál eléggé figyelmesen. De ajó hír az, hogy ez egyikünket sem zavarja igazán. :)

morph on deer 2017.09.28. 00:35:07

@Éhbérkommentelő:
“Emberhez méltatlanul él ma a világon alsó hangon 2-3 milliárd ember.”

Tudod, azért jelentős a különbség aközött, hogy emberhez méltatlan körülmények közé születtél és ott élsz, mert nincs más választásod, és aközött, mint amikor menedékkérő vagy a határon, kivártad a sorod, beléphetsz - a börtönbe, holott semmilyen bűnt nem követtél el, sem az ország, sem annak állampolgárai ellen.

Akár tetszik, akár nem, ez a magyar államot minősíti.
Itt nincs szó betelepítésről, kvótáról és/vagy Sorosról, itt csak egy embertelen renszerről van szó, ahol azzal szemben hősködnek, aki a leggyengébb.
Szégyen.

Ez nem a migráns-támogatás kérdése, hanem az alapvető emberi tisztességé.

Tudom, az agyhalottak jönnek a “kéne luxus lakosztály, mi?” dumával, de kár erölködni, senki nem annyira hülye, hogy ezt komolyan vegye. Rajtuk kívül, persze.

Jobb halottnak lenni mint libsinek ! 2017.09.28. 02:22:16

@morph on deer: "Itt nincs szó betelepítésről, kvótáról és/vagy Sorosról, itt csak egy embertelen renszerről van szó, "

Ezt mar ismerjuk. Ket even at nem volt kotelezokvota sem. Ha a birosagi itelet nem buktatja le a libbantakat, akkor meg ma sem volna. Nyilvanvalo hogy ugyan igy nem letezik a soros terv sem.

zenitó 2017.09.28. 03:40:42

@Májking: Te nem tudsz magyarul? Kettőt sosem értettél még? Vagy egyetértesz,de analfabéta vagy?

zenitó 2017.09.28. 04:19:54

Itt valami egészen különleges dologról van szó,aminek ez csak egy vékony szelete.
Valakik valahol kiterveltek valamit. Kineveltek egész Európában egy puhány,nyeszlett generációt,akiket legfeljebb az tud kihozni a sodrukból,ha lemerül a a telefonjuk. Itt kap értelmet az SZDSZ ragaszkodása az oktatási tárcához. Szépem eltörlik a sorkatonaságot,nehogy fegyverhez értő és azt kezelni tudó nemzedék nőjön fel. Kiölték a fiatalok jó részéből az egészséges hazaszeretetet az önvédelmi reflexeket, cserébe mindenféle kütyüket megkaphat olcsón. Amikor már felnőtté vált ez az elbutított,mindenféle valóságshow-kon agymosott generáció,akkor jött a következő lépés. Nem,még nem a betelepítés, hanem a Szentatya "lemondatása". Hiszen egy német pápa minden bizonnyal beleköpött volna a levesükbe,tehát távoznia kellett. Milyen érdekes,hiszen szerencsére azóta is kitűnő egészségnek örvend. Lemondásra sem volt évszázadok óta példa,de Európán kívüli pápára sem. Mit ad Isten, éppen most egy argentint emeltek trónra a bíborosok. Akinek ugyebár nem szívügye Európa sorsa,így van gusztusa az arab csürhe lábát csókolgatni. Gyönyörűen megkomponáltak mindent. Harcolni nem tudunk a betolakodók ellen,mert a "civilek" szerint az nem elegáns megoldás,tehát csendesen nézzük,ahogyan a keresztény kultúránk odaveszik. De még ez sem volt elég az ördögi terv kiagyalóinak. Nem elég ide a sok millió arab,fejeljük meg még -hogyan is kell szépen írni- színes bőrű,Fekete-Afrikából jövő emberekkel. Így biztosítva van az állandó villongás,az örökös leszámolások,hiszen a jövevények hozzák magukkal az általunk nem ismert törzsi feszültségeiket is. Dolgozni természetesen soha nem fognak és mivel gondosan ügyeltek arra,hogy a kontinenst elárasztók szigorúan nagy többsége 20-30 év közti kan legyen, így a folyamatos erőszakos közösülések is állandósulhatnak. Nyilván senki másnak nem kell menekülnie sehonnan,csak a harcképes egészséges fiatal férfiaknak. Hihető.

Nati Walter 2017.09.28. 06:01:51

na kellett neked migransparti bloggot irni?

Jobb halottnak lenni mint libsinek ! 2017.09.28. 06:15:22

@zenitó: Hat igen. Nok, gyerekek, idosek, betegek, azok otthon maradtak kezelni a geppuskat, mindenki mas, meg elmenekult az europai joletbe.

$pi$ 2017.09.28. 06:46:11

@ostvan1: "1 millió moszlimból kevesebb, mint 100 ember követett el erőszakos cselekményt (kb ilyen az arány az egészmagyar lakosság körében is a hasonló bűnözőkkel)"

Tehát magyarországon él cirka 1000 magyar, aki az elmúl két évben kocsikkal hajtott bele a tömegbe? A fene gondolta volna.

De miért csak azt a 100-at számolod? Hány verés, nemi erőszak, zaklatás volt még?

$pi$ 2017.09.28. 06:57:43

@Janossz: "összevert Szegeden egy legálisan hazánkban tartózkodó KUBAI szinesbőrűt, barátnőstől"

1) De hát akkor szerinted minden magyar erőszakos? Ez rasszizmus!
2) Azért verte össze, mert elkeseredett, mert elnyomják, meg rasszisták vele szemben.
3) Gyerekcsíny volt, nem szabad komolyan venni.
4) De hát ez az ő kultúrája, nem szabad a te kultúrád alapján megítélni.

midnight coder 2017.09.28. 07:26:16

@Nati Walter: A balolal migránsseggnyaló blogjairól mindig a medvés és vadászos vicc poénja jut eszembe: vadász, vadász, te szopni jársz ide!

Bolshevik 2017.09.28. 07:49:21

@morph on deer: "az emberek kiegyensúlyozott, békés életéért tegyen meg mindent!
Inkább csitítani kéne az ellenségeskedést, nem szítani."

Ja ja hitlerrel is inkább tárgyalni kellett volna, nem itten bombázgatni meg háborúzgatni. Öcsém.

Bolshevik 2017.09.28. 07:52:15

@anyadmajma: "Én simán megegyeznék bárkivel: 10 migráncs egy fideszesért."

No hát akkor irány Eritnia, Szíria, Nigéria, ott fideszes nincs, migránsféle meg van, szóval neked ideális hely mindhárom.

Bolshevik 2017.09.28. 07:57:46

@élhetetlen: "Egy csapat cigány nem lehet tisztességes, csak egy csapat japán?"

Elméletben igen, pl. a japánoknál is vannak a jakuzáktól kezdve mindenféle bűnözők. A gyakorlat viszont az, hogy akik itt turistáskodnak, azok gazdagabbak is, udvariasabbak is, mint az átlag cigány.

Azo az érvelésen meg már oviban túl szoktak esni, hogy ha én azt mondom, hogy "a fiúk erősebbek mint a lányok", akkor azt nem úgy értem, hogy minden egyes fiú minden egyes lánynál erősebb.

CoolKoon 2017.09.28. 08:02:21

Áh, a posztban leírtaknál csak a lecsúszott, alkesz bértrollok hozzászólásai elszomorítóbbak. Ja, a panziós biztos félmillió terrorista migránst akart befogadni (emlékszik még valamelyik ütődött Kovács "húszmilliórománvendégmunkás" Lászlóra?), amit a falu nem engedhetett. Ennyi idiótából simán kinézném, hogy határmenti (automata) géppuskaállások kihelyezését, és a kerítésbe áram vezetését (minimum 22000 voltot, hiszen kicsire nem adunk) is vadul helyeselnék. És érdekes módon az se zavar senkit, hogy ezekért a migránsokért (a letelepedési engedély megadásával) a magyar állam lényegében garanciát vállalt.

Bolshevik 2017.09.28. 08:07:29

@élhetetlen: "Kutya kemény katolikusok, (pl. semmi sex házasság előtt) függetlenül attól, hogy az egyik római kat, a másik anglikán"

Aki anglikán, az nem lehet katolikus, csak szólok.

Ha meg négert (vagy bárkit) fogadsz a házba, de te személyesen ismered és jótállsz érte, akkor nyilván tudod hogy mit csinálsz, és nincs vele semmi gond. Ez nem parallell egy panzióssal, aki 30 ismeretlent fogad be egy kis faluba. Az ilyen kifogás meg, hogy biztos máskor is fogadott vendégeket, szintén nem játszik, egy idegen kultúrájú és etnikumu csoport nyilván jóval tömbszerűbben viselkedik majd egy számura idegen közegben, pl. 10-esével mennek be a boltba meg az utcán, ami már felerősít bizonyos csoportmechanizmusokat.

isapur 2017.09.28. 08:13:09

@zenitó: Látszik, hogy sosem voltál katona, csak egy fotelhuszár vagy. A sorkatonaság szólt néhány dologról, de a fegyvert értő módon, nemzedéki szinten elsajátított kezelés nem volt ezek között. Bakancsban 3000 méteres futásban és az atomvillanáskor földre kushadásban kimerült a harci taktika, az összes többi a társadalmi nihilbe való belenyomorításról szólt, és valóban ilyesmire nagy ma is az igény. Nemcsak a politikai vezérkar részéről, de ahogy téged látlak, az atyuskára áhítozó, önálló életvezetésre és autonóm gondolkodásra képtelen kisember részéről is.

Helga Beauty Salon. 2017.09.28. 08:21:53

@élhetetlen:„A következő vereség”… tudod, nem kellene már a harc országon belül, kívül. Sajnos nem tudod.

Amíg ilyen ócska hazaáruló ellenzék van itt addig kell!
Öreg! Van még EU-s ország aminek az ellenzéke a hazája ellen lobbizik Brüsszelben? Többen pedig azok vannak akik győznek a választásokon és azok nem ti vagytok! Úgyhogy itt te nem tudsz dolgokat!

isapur 2017.09.28. 08:23:39

@Brix A zemberek azt làtjàk minden nap a tv- ben....Ehhez a kormànypropagandànak semmi köze... :

Melyik tv-re gondolosz, a sportcsatornákra, vagy a természetfilmes csatornákra? Csak mert nalunk az összes többi a kié is? Jé, tényleg semmi köze hozzá....

ZX 2017.09.28. 08:36:27

@Helga Beauty Salon: Fura, hogy az hazaárulózik aki egy Orbán féle népnyomorítót éltet. Az meg, hogy valaki számonkér valamit a kormányon és ehhez Európa segítségét kéri mert egyébként szart se tudna elérni az nem hazaárulás. ezek szerint Szent István is hazaáruló mert Koppány ellen zsoldosokkal is harcolt.

Conchobar 2017.09.28. 08:44:09

@morph on deer: "Ez nem a migráns-támogatás kérdése, hanem az alapvető emberi tisztességé." - Hagyd a hazudozást és a képmutatást! Európaszerte a (döntő részben) baloldal politikai vezetői karolják fel a migrációt emberi tisztességre meg effélékre hivatkozva. Ez egy alkalom arra, hogy demonstrálják azt, hogy ők különbek a riválisaiknál, mert ők az elesettek mellett vannak. Merthát ez akár szavazatot is hozhat az arra hajlamosaktól. Más szavakkal: igazából ezeket a politikusokat nem az alapvető emberi tisztesség vezérli, hanem a saját érdeke, legfeljebb ennyiben érdekli őket a migránsok sorsa. Ami a migráns segítő civil szervezetek tagjait illeti őközöttük már lehet olyan, akit valóban az emberi tisztesség vezérli. Nekik viszont azt kellene eldönteniük, hogy elsősorban kivel szemben kellene alapvető emberi tisztességet tanúsítani: önnön népük tagjaival, vagy ellenséges érzelmű idegenekkel szemben

Helga Beauty Salon. 2017.09.28. 08:44:22

@élhetetlen:Volt már Párizsból néger vendégem, a jövő héten meg jön az unokahúgom a fekete párjával,

Most el kell ájulni hogy mennyire felvilágosultak vagytok? Kezdem szégyellni magam hogy nem dugtam még négerrel! Na mindegy! Te viszont tedd meg és persze férfivel kéne mert az még felvilágosultabb! Csak jön valami vendéged még! :D

Conchobar 2017.09.28. 08:49:35

@ZX: "ezek szerint Szent István is hazaáruló mert Koppány ellen zsoldosokkal is harcolt." - Mi ez a baromság? István mellett is, Orbán mellett is az általuk felfogadott zsoldosaik vannak. És ami azt illeti, nehogy megmagyarázzuk már, hogy Dobó volt a hazaáruló, mert nem engedte be a törököt Eger várába, Hegedűs hadnagy meg volt hős, mert "emberi tissztességből" be akarta engedni a törököt a polgártársai nyakába

Helga Beauty Salon. 2017.09.28. 08:54:53

@ZX: hogy valaki számonkér valamit a kormányon és ehhez Európa segítségét kéri mert egyébként szart se tudna elérni az nem hazaárulás.

Az országtörvényesen megválasztott kormánya ellen bármilyen külső segítséget kérni bizony az! Persze ilyen erkölcsi toprongyok ezt nem értik, csak a saját érdekeiket nézik akár az ország kárára is! Nos az ilyenek a szar hazaárulók! Egyébiránt az árulókat hagyományosan megveti az ellenség is, használják őket mert ez az érdekük, de szarba sem nézik! Becenevük SPION, KOLLABORÁNS,ők a szemét, az aljanép! Az hogy te ezzel még dicsekszel is különösképpen undorító!

Bobby Newmark 2017.09.28. 09:00:29

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: Mintha nem az osztrák határon torlódtak volna fel, hanem a Keletiben, azért, mert a MAGYAR kalauzok politikai utasításra onnan nem engedték őket tovább.
Továbbá az osztrák határzár már csak akkor történt, amikor azok a szerencsétlenek már napok óta ott rohadtak a Keletiben, meg elindultak gyalog meg taxival/embercsempésszel.

De persze, valóban, hazudozz csak két évvel ezelőtti dolgokról, hátha valaki beszopja neked.

ZX 2017.09.28. 09:08:19

@Helga Beauty Salon: Tehát ha a kormánynak ahhoz támadna kedve, hogy embereket nyúzat meg hobbiból akkor sem lehet segítséget kérni mert az hazaárulás. És még te beszélsz szellemi toprongyról te faszkalap?

@Conchobar: Mennyire kell ostobának lenni, hogy valaki párhuzamot vonjon pár menekült nő és gyerek, valamint egy százezres hódító török sereg között?

Éhbérkommentelő 2017.09.28. 09:10:08

@morph on deer:
Logikai önellentmondás. Ennél a migrincs azért sokkal következetesebb

Ha rosszabb helyzetből jobb helyzetbe kerülhet - bangladeshi nyomornegyedből havi 10 dollárral német menekültügyi ellátásba havi 2200 euróért - akkor oda megy. Olyan egyszerű ez, mint a közlekedőedények törvénye

Hogyha szivatják a magyar határon, és utána nem ülhet bele rögtön automatikusan a bársonyos fotelbe, akkor esetleg meggondolja. De még így is bőven megéri neki, az otthoni viszonyokkal összehasonlítva, ezért a magyar határon is sorba állnak a migrincsek

Erősen korlátozni kell a beengedések számát, nincs más ésszerű lehetőség. Vagy pedig akkor fogadjál be 2-3 milliárd nyomorgót, hiszen milyen alapon diszkriminálnád egyiket a másikkal szemben?

Éhbérkommentelő 2017.09.28. 09:13:20

@Bobby Newmark:
"a MAGYAR kalauzok politikai utasításra onnan nem engedték őket tovább"

A dublini egyezmény volt az a "politikai utasítás", és bizony német rendőrök is voltak a Keletiben nem csak magyar kalauzok. Osztrák határzár meg soha nem volt, csak "szárnyas kapuk" hogy a befogadást megkönnyítsék

Helga Beauty Salon. 2017.09.28. 09:16:20

@ZX: Tehát ha a kormánynak ahhoz támadna kedve, hogy embereket nyúzat meg hobbiból akkor sem lehet segítséget kérni mert az hazaárulás.

Íme amikor az érvek kifogynak libbantéknál és átlépnek elmebetegbe!! Milyen nyúzás? Normális vagy te egyáltalán te kretén? Mondjuk a te bőröd elég szűk úgy látom!

Conchobar 2017.09.28. 09:16:39

@ZX: "Mennyire kell ostobának lenni, hogy valaki párhuzamot vonjon pár menekült nő és gyerek, valamint egy százezres hódító török sereg között?" - Mennyire kell ostobának lenni ahhoz, hogy valaki ne vegye észre: az a "pár menekült nő és gyerek" (mert a fiatal férfiak tömegében akad azért persze ilyen is), egy velünk, a kultúránkkal, az életformánkkal, törvényeinkkel és együttélési szabályainkkal szemben ellenséges milliós embertömeg tagjai, akik annyiban különböznek a "százezres hódító török sereg"-től, hogy a jelen pillanatban ölésre alkalmas eszköz még nincs a kezükben

Le Orme 2 2017.09.28. 09:30:16

@ZX: Ez a milliós bevándorló és folyamatosan Európába áramló horda a hétköznapi emberek életminőségét rontja elsősorban. Az ettől szeparáltan létező, burokban élő elit életmódjára még nincs hatással, ők nem tömegközlekednek (legfeljebb VIP környezetben, elsőbbségi beszállással, all inclusive ellátással repülnek), közvetlen lakókörnyezetükben, szomszédságukban nem élnek, nem mozognak megélhetési bevándorlók, elit iskoláikban szegregáltan tanulnak gyerekeik.

Brix 2017.09.28. 09:31:14

@Bobby Newmark: Az, hogy mi történt 2015- ben, egy kb. 15, de inkàbb 20 éves folyamat kicsúcsosodàsa volt. Az illegàlis migràciót màr több mint 10-15 éve tétlenül nézték Európàban mindenféle érdemi vàlaszlépes nélkül , így fordulhatott elő, hogy embermilliók jöttek be mindenféle kontroll nélkül. Közöttük óriàsi szàmban terroristàk, hàborús bűnöket elkövetők és köztörvényes bűnözők. Ez elsősorban a liberàlis európai döntéshozók bűne. Màr réges-régen biztosítani kellett volna a hatàrokat, módosítani a menekültjogot, es menekülttàborokat felàllítani a konfliktus- zónàkhoz közel...A lényeg: simàn kezelhető a menekültvàlsàg, ha van rà politikai akarat.

ZX 2017.09.28. 09:31:27

@Helga Beauty Salon: Te most csak tetteted a hülyét vagy tényleg ennyire elmentek nálad otthonról?

@Conchobar: Igazad van, engem már erőszakoltak meg. A nők is meg a gyerekek is. Sőt 3x már fel is robbantottak. De már elmúlt.

Brix 2017.09.28. 09:37:19

@Le Orme 2: A migràciós vàlsàg könnyen kezelhető lenne, csak megfelelő politikai akarat kell hozzà...Sajnos az EU döntéshozó testületeiben, az Emberi Jogok Európai Bírósàgàban kriptokommunistàk es ultralibràlisok ülnek, ez a legfőbb probléma....

Helga Beauty Salon. 2017.09.28. 09:42:19

@ZX: @Helga Beauty Salon: Te most csak tetteted a hülyét vagy tényleg ennyire elmentek nálad otthonról?

@Conchobar: Igazad van, engem már erőszakoltak meg. A nők is meg a gyerekek is. Sőt 3x már fel is robbantottak. De már elmúlt.

Tessék, itt a kommented! Összehordasz mindenféle hülyeséget, teljesen vitaképtelen vagy és szerinted nekem mentek el otthonról? Lásd be, nem megy ez neked!

Peetee 2017.09.28. 09:46:21

@Ballib cenzúrázók réme 25: Nem mese, tény. Paks2-t a szovjet barátok fogják hitelezni, 30évre titkosították is gyorsan, nemhogy bárki megtudja milyen feltételekkel kötötték. Ha az IMF-szerződést titkosította volna a Gyurcsán' másnap lángokban állt volna a Kossuth tér; az tuti. A kínaiak vasútfejlesztésre adtak hitelt, közel 2x annyiért fogunk vasutat építeni, mint a francia TGV vagy az német ICE. A mi vonatunk 160al tud majd menni a Balkán felé. Az ICE-t 280km/h a TGV-t 350km/h-ra tervezték. De nyilván ez csak nekem furcsa, és ez is népmese. A megtérülési idő 2400év; benne van a tanulmányban, az ostobák még titkosítani is elfelejtették, és szerinted gondolom ez is teljesen rendben van. Ja, és arról ne is beszéljünk, hogy jelenleg csak úgy finanszírozható az ország likviditása, hogy támogatást ad a jegybank a befektetőknek; tehát aki állampapírt vásárol nagy tételben, 10.000db után kap még 1000db-ot ajcsiba'. Ilyen megoldáshoz afrikai banánköztársaságok kénytelenek folyamodni, ahol annyira magas a kockázat ezért a nullához konvergál a befektetési kedv. Nálunk azt kommunikálják, hogy az ország jól teljesít, közben vadászni kell a befektetőket, hogy a lejáró és fizetési kötelezettséggel járó szerződéseket fizetni tudják és ne legyen negatív az MNB államkötvény - mérlege....mert akkor azonnal buknánk a B-mínuszos besorolásunkat, amit szintén óriási csodaként publikált Matolcsy-mester... Ez Venezuela, Trinidad és Tobago, vagy Mongólia besorolási szintje; és erre vagyunk büszkék, Európa közepén...vicc. De ez ugye mind népmese, mert a köztévében meg a narancs-újságokban nem erről írnak...tehát népmese, ugye?

Brix 2017.09.28. 09:49:35

EJEB elnökhelyettesei között: Sajó Andràs- az " öreg " embere, ultraliberàlis, Isil Karakas , szintén liberàlmarxista , az életrajza szerint is ( Second Republican...) Amig Európàban ilyen intézmények diktàtumai alapjàn kell élnünk, addig valódi demokràcia sem létezhet!

Le Orme 2 2017.09.28. 09:56:59

@Peetee: "mert akkor azonnal buknánk a B-mínuszos besorolásunkat"
melyik hitelminősítőnél van ilyen besorolásunk? Aktuálisan ez a helyzet, mindegyik középkategróát jelent (az általad írt Venezuela pedig csődközelibe van sorolva):

Agency Rating Outlook Date
S&P BBB- positive Aug 25 2017
Moody's Baa3 stable Nov 04 2016
Fitch BBB- stable May 20 2016

Tehát hazudtál.

ZX 2017.09.28. 10:07:45

@Helga Beauty Salon: Elég nehéz olyanokkal vitatkozni akiknek más vélemény nem létezik csak a sajátjuk.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.28. 10:27:14

@Peetee:
"közben vadászni kell a befektetőket, hogy a lejáró és fizetési kötelezettséggel járó szerződéseket fizetni tudják"

Ennek az ellenkezője igaz. Ennyire nyilvánvaló hazugásgokat légyszi ne... Bár értem hogy Soros ezért fizet, de hidd el, csak magadat járatod le:

www.origo.hu/gazdasag/20170905-gazdasagtorteneti-rekordot-jelent-a-negativ-hozam-az-allampapir-aukcion.html
az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) negatív értéktartományban, 0,02 százalékos hozamon adott el 15 milliárd névértékű diszkont kincstárjegyet.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.28. 10:28:57

@ZX:

" Elég nehéz olyanokkal vitatkozni akiknek más vélemény nem létezik csak a sajátjuk."

Ez pontosan így van.
Ezért rühelli mindenki a nagypoájú ballibeket, akik úgy viselkednek, mintka 90%-ot képviselnének, közbe meg egy elhanyagolható kisebbség pattog csak.

Helga Beauty Salon. 2017.09.28. 10:36:42

Erős mondat következik, de sajnos igaz: Őcsény település lakossága szégyent hozott saját falujára.

Remélem sok Öcsényi és László Petra van még az országban! Remélem egyre több kellemetlenség éri a betolakodókat és a segítőiket, mert különben elveszünk!

Ravasz Figyelmeztetés 2017.09.28. 10:42:36

Tipikus.
Belpesti libsi megmondja a mucsai parasztoknak, hogy rasszista nácikok és nem keresztényiek. Miközben ő köp a kereszténységre, de ez nem akadályozza meg abban persze, hogy másokat kioktasson, hogy hogy kell jó kereszténynek lenni. Hát nem így, és ez a bibliában is benne van, de egy hát ezt honnan is tudhatná az egyszeri libsi blogger, életében ki nem nyitotta, minden tudása abból áll a kereszténységről, amit másodkézből hallott.

Annyira megnézném, hogy hány libsi jaratná a pofáját, ha ad absurdum törvényt hoznának arról, hogy befogadunk xy migránst, akik ellátásának MINDEN költségét kizárólagosan az ezt támogató állampolgárok kötelesek állni egyetemlegesen, ideértve a migránsok által elkövetett bűncselekményekért, terrorcselekményekért is való teljes anyagi és kártérítési felelősséget is.
Vajon hányan maradnának ezután is befogadáspártiak úgy, hogy most már a saját pöcsükkel lennének kénytelenek verni a csalánt?
Egy se maradna, mert álszent szarháziak egytől-egyig, akik csak addig papolnak az erkölcsről, fitogtatják az erényüket és progresszív nézeteiket, amíg a mások bőrére megy a játék. Gusztustalan férgek.

Peetee 2017.09.28. 10:52:19

@Ballib cenzúrázók réme 25: Semmi valótlant nem állít az origo cikke, csak azt a fontos elemét felejti ki a történetből, hogy 900 forintért adtak el minden 1000 forintnyi részvényt, amihez 3/5/10év múlva ~1020/1050/1150forintos visszavásárlási árra adott garanciát a magyar állam. Az infláció módosító hatása miatt beszélnek negatív értékesítésről, de az csak a 3éves kötvényekre érvényes, ha fennmarad még legalább 2évig a jelenlegi extra-alacsony jegybanki alapkamat...ha.

Ravasz Figyelmeztetés 2017.09.28. 11:05:41

Alapfokú Biblia-továbbképzés liberálisoknak, akik a keresztényi szeretettel érvelnek
(Máté 15:22-26):
-És ímé egy kananeus asszony jövén ki abból a tartományból, kiált vala néki: Uram, Dávidnak fia, könyörülj rajtam! az én leányom az ördögtől gonoszul gyötörtetik.
-Ő pedig egy szót sem felele néki. És az ő tanítványai hozzá menvén, kérik vala őt, mondván: Bocsásd el őt, mert utánunk kiált.
-Ő pedig felelvén, monda: Nem küldettem, csak az Izráel házának elveszett juhaihoz.
-Az asszony pedig odaérvén, leborula előtte, mondván: Uram, légy segítségül nékem!
-Ő pedig felelvén, monda: Nem jó a fiak kenyerét elvenni, és az ebeknek vetni.

A kereszténység nem írja elő a feltétel nélküli szolidaritást bárkivel szemben.

BobAlice 2017.09.28. 11:09:27

Orbán Viktornak nincs hazája.

Behajtó70 2017.09.28. 11:17:55

Ezt az Európai Unió tette Őcsénnyel! Amíg nem akartak ide idegeneket telepíteni, senkinek nem fájt pár turista! De nem akarunk kebabost a gulyás helyett, sem müezint, sem csadort, sem burkinit, sem kereszteket leszedő seggfej áruházláncokat!!!

Ehhez nem kell Orbán! Ezt mindenki így érzi, csak ti telehazudjátok a világot a rohadék hazugságaitokkal!!!

ZX 2017.09.28. 11:19:04

@Ballib cenzúrázók réme 25: Nem hinném, hogy te ballib vagy. :O :D

Le Orme 2 2017.09.28. 11:22:31

@Peetee: te nem ismered a következő fogalmak tartalmát: diszkont kincstárjegy, állampapír, részvény; a hozamszámításról már ne is beszéljünk

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.09.28. 11:23:36

Atya Isten, a cigány Zorbán nem hajlandó az országot iszlámosítani! Segítség, Brüsszel! Segítség, Soros!

morph on deer 2017.09.28. 11:24:10

@Ravasz Figyelmeztetés:
“A kereszténység nem írja elő a feltétel nélküli szolidaritást bárkivel szemben.”

Rossz a hivatkozási alap.
A ‘könyv’ ugyanis legalább annyi példát tartalmaz az ellenkezőjére is, ráadásul tetszés szerint értelmezhető.
Ezzel szemben mondjuk a tízparancsolat rövidenb és egyértelműbb, - merthogy ez volt a célja is - abban pedig a “szeresd felebarátodat úgy mint tenmagadat” kitétel egészen világos útmutatást ad.

Ez persze csak akkor szükséges, ha amúgy az emberbe annyi jóérzés sem szorult, hogy ne tartsa helyesnek, ha bilincsbe verve viszik a veszélyeztetett terhes kismamát az orvoshoz...

Ehhez normális embernek nem kell biblia, sem tízparancsolat, elég az alapvető erkölcsi érzék!
Sajnos, ez a jelek szerin a fidesz-csürhe tagjainál nem létezik!

Gondolom, azért is követnek egy velejéig jellemtelen kóklert, mindhalálig...

Le Orme 2 2017.09.28. 11:33:52

@morph on deer: "Ezzel szemben mondjuk a tízparancsolat rövidenb és egyértelműbb, - merthogy ez volt a célja is - abban pedig a “szeresd felebarátodat úgy mint tenmagadat” kitétel egészen világos útmutatást ad."

Tévedés, a tízparancsolat egy csoporton belüli viselkedést ír elő, nem a csoporthoz nem tartozókkal valót, akiket nyugodtan le lehet gyilkolni, becsapni. Élnek már mások Kánaánban? Na és, irtsd ki őket.

ZX 2017.09.28. 11:34:01

@Behajtó70: Remekül hozod a "muszlimot még csak tévében láttam" figurát. Nem Őcsényben laksz véletlenül?

Éhbérkommentelő 2017.09.28. 11:35:49

@morph on deer:
Nem kell ám bedőlni mindennek, amit a libsi média föltálal

Persz hiheted hogy verik a migrincseket a magyar határőrök, de valahogy egyetlen értékelhető felvétel sincs legalább a következményekről (kék-zöld foltok, felrepedt bőr, szétvert pofa). Pedig minden migrincsnek van kamerás telefonja. Amit eddig mutattak az 1-2 felületes karcolás a kézen és a lábon, aminél nagyobb sérüléseket szerez bárki a hétvégi kertészkedés közben

Aztán ott az a nő akit "megerőszakoltak" a magyar börtönőrök, miközben egyetlen migrincsnő se volt börtönben Magyarországon. Marhára hihető történet

A megbilincselt mellel szoptató Seherezádé is valami hasonló lehet

Éhbérkommentelő 2017.09.28. 11:52:48

@morph on deer:
Itt van például a Die Welt cikke a migránsok elleni erőszakról a magyar határon. A bizonyíték: egy teljesen gyári állapotban levő karcolás nélküli afgán srác mesél arról hogy ezmegaz, blabla

Ja és emellett még beteszik a László Petra partizánakciójáról készült videót, hogy lám micsoda erőszak. Kamu nagy mese

Lacusch69(Sch.Lacika) 2017.09.28. 12:15:19

@isapur: Ebből csak az látszik, hogy Te mire voltál alkalmas. Ennyire, amit leírtál.
Meglepő módon nálunk az ügyesebbek (én is) kevesebb, mint egy perc alatt szétszedtük - összeraktuk az AMD-t.
Ez alapnak jó.
Én az első időszakban 3x vagy 4x voltam lövészeten. (Igaz, ebben versenyek is voltak)
Mivel elértem a Kiváló Katona minősítést, a többit a fantáziádra bízom.
Emellett R142 rádióállomás kezelő/műszerész képzést is kaptunk (a polgári, tv szerelő szakmám után nem volt nehéz elsajátítanom).
Persze az olyanok, mint Te, akik a "szarok bele, úgysem érdekel" hamar a fasz másik végén találhatták magukat.
Azok pofáznak legjobban a sereg ellen...

rasztaszív 2017.09.28. 12:17:05

@Le Orme 2: a Tanítás szerint pedig ez a csoport az egész emberiség.az Igaz Tanító a saját anyját is megtagadta,mondván,nem a vérségi kapcsolat a fontos,hanem az,hogy mind emberek vagyunk...

BiG74 Bodri 2017.09.28. 12:25:09

@Éhbérkommentelő:
Hogyan bilincselték meg Seherezádé melleit?

morph on deer 2017.09.28. 12:33:18

@Éhbérkommentelő:
“A megbilincselt mellel szoptató Seherezádé is valami hasonló lehet”

Nem szoptatott. Vizsgálatra kellett vinni, és az “előírásokra” hivatkozva megbilincselve vitték a kórházba.
Az orvos akadt ki, úgy került elő.
Aztán volt az a közlemény, hogy “az őrizet alatt álló személyek szállítására” vonatkozó szabályzat előírja, stb.

A beléptetési pontokon érkező személyeket eleve bezárják - ja igen, “bármikor szabadon visszatérhetnek Szerbiába” ami valóban nemes gesztus, - csak éppen ezek az emberek semmilyen bűnt nem követtek el.
Ellátás nem jár nekik, mert nem elitéltek, tehát fizetniük kell az élelmiszerért amit kapnak. Viszont maguk meg nem vásárolhatnak sajátmaguknak, amit akarnak, mert nem hagyhatják el a tábort. Szóval érdekes.
Az ENSZ megbízott sem véletlenül tette szóvá a bánásmódot, mert ez nagyon nem frankó.

Véleményem szerint ez semmivel nem járul hozzá Magyarország biztonságához, csak éppen hirdeti, hogy az “emberség” ismeretlen fogalom errefelé.
Tudom, az “elrettentés” az fontos..!
De akkor viszont elég lenne orbán fotókat kirakni a határra, szerintem hatásosabb lenne.

Le Orme 2 2017.09.28. 14:43:33

@rasztaszív: "Igaz Tanító a saját anyját is megtagadta,mondván,nem a vérségi kapcsolat a fontos,hanem az,hogy mind emberek vagyunk..."

Nem vagy normális. A megtagadás a kapcsolat megszakítása, semmisnek, soha nem létezőnek tekintése.

élhetetlen 2017.09.28. 14:50:48

@Helga Beauty Salon: „Csak jön valami vendéged még!”. Tudod, a vendég szónak van egy normális jelentése is, azon kívül, ahogy te ismered. Az, hogy a Beauty Salonban megforduló kuncsaftjaidat vendégnek titulálod, még nem törli el a vendég szó eredeti jelentését. Nálam a vendég a hozzám látogató testvér, rokon, barát, és nem szoktam velük dugni. Egyébként, veled ellentétben vagyok annyira felvilágosult, hogy tudjam, a szellemi sötétség nem függ össze a bőr színével (ahogy a példád is mutatja). A bőr színének nincs különösebb jelentősége, nem attól lesz valaki normális ember, hogy fehér a bőre.

Helga Beauty Salon. 2017.09.28. 15:06:30

@élhetetlen: A bőr színének nincs különösebb jelentősége, nem attól lesz valaki normális ember, hogy fehér a bőre.

Nem a szín zavar, hanem a tartózkodási helye!

Éhbérkommentelő 2017.09.28. 15:08:26

@morph on deer:
Na látod milyen jó nekünk a zorbán, ha ennyi migrincset visszatart már a létezése!

Ami a tranzitzónákat illeti, egy kényszerszülte megoldás, mert a görögök impotenciája és az EU-s ostobasága ezt teszik lehetővé. Normál esetben el se juthatnának a magyar határig, és ha mégis megpróbálnak illegálisan átlépni akkor szankciókkal kellene sújtani őket, amit viszont nem enged az EU

Egyébként se tudom mit várnának a tízezerszám határokon átgázoló kontrollálatlan hordák tombolása vagy a röszkei zavargások után? Annyi sok 5 csillagos szálloda összesen nincs Magyarországon, ahányan ezek vannak

az ENSZ-szel kapcsolatban pedig Svájcnak volt igaza, amikor be se léptek

rasztaszív 2017.09.28. 15:46:35

@Le Orme 2: annak a kinyilvánítása,hogy az emberség a fontos,nem a származás.

isapur 2017.09.28. 16:05:32

@Lacusch69(Sch.Lacika): Nahát, csodálom, hogy nem téged kértek föl a Forrest Gump dublőrének, látszik, hogy legalább annyira bejött neked a sereg, szinte látom, ahogy átszellemülten fölfogtad a lényegét. Szét és össze tudtad rakni az AMD-t, sztakurva!!
Szerintem bármelyik 9 éves fiúgyerek simán képes lenne erre a brutál kihívásra, de remélem hogy sosem lesz rá szükségük.

Proud Mary 2017.09.28. 16:22:09

@isapur: bármely 9 éves? akkor te miért nem?

élhetetlen 2017.09.28. 18:00:21

@Helga Beauty Salon: „Nem a szín zavar, hanem a tartózkodási helye!”. De ugye nem gondolod, hogy jogod van meghatározni, hogy egy másik ember hol élhet? Amihez jogod van, hogy befalaztatod magad a lakásodba, és akkor nem lesz semmi bajod. Elképzelni is borzasztó, hogy kimész az utcára, és szembe jön egy cigány, vagy arab, vagy kínai, vagy néger, és te ijedtedben szörnyet halsz a látványtól! Vagy enyhébb esetben annyira zavar a látvány, hogy a jelenlegi állapotodnál is jobban megzavarodsz. Kezdek aggódni érted!

Le Orme 2 2017.09.28. 19:38:11

@élhetetlen: "De ugye nem gondolod, hogy jogod van meghatározni, hogy egy másik ember hol élhet?"
Arra van joga mindenkinek, hogy meghatározza, illetve befolyásolja azt, hogy hol nem élhet valaki.
Az életminőséghez hozzátartozik az utcakép, és az utcán látható emberek kinézete.

somorjaizsi 2017.09.28. 20:42:44

Szánalmas a kommentek sora. Szánalmas ahová jutottunk. Köszönöm a cikket, mert igaz. A többi néma csend...

Proud Mary 2017.09.28. 21:19:22

@élhetetlen: elég fura ezt olyannak a pofájából hallani, aki teljes mellszélességgel támogatja, h vadidegen embereket költöztessenek jó messzire tőle, más mellé (mert abban 1000%-ig biztos vagyok, h te obégatnál a leghangosabban, ha valami hátrányos helyzetű költözne a szomszédjába)

@somorjaizsi: na, valami nagyot akartál mondani faszfej. nem jött össze.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2017.09.28. 22:20:04

@Ylim: "Magyarországon be kell tiltani a sport és az egyházak állami támogatását és az így felszabaduló százmilliárdokat arra kell fordítani, hogy a csököttagyúság, mint népbetegség, megszűnjön létezni."
Egyetértek.

@élhetetlen: Arról hallottál már, hogy az embereknek nincs joga bárhol élni? A néhány éve tartó EU-s tagság miatt sokan ezt hiszik, de sok országba be se léphetsz vízum nélkül, nemhogy szabadon odaköltözz... És ahhoz sincs senkinek joga, többszörösen határt sértsen érvényes útlevél nélkül. Ha menekült, akkor átszökhet a szomszéd országba, majd ott kötelessége feladnia magát a hatóságoknak. A maximum, amit legálisan megtehet, hogy a szomszéd országban bemegy az álmai országának nagykövetségére menekültstátuszt kérni...

élhetetlen 2017.09.28. 22:23:35

@Proud Mary: Jól sikerült hozzászólás, de, ha kijózanodsz, olvasd el mégegyszer, hogy mit írtál. Vagy józanon is ilyen sötét vagy? Nem tudod, mi a különbség az odaköltözés, és a pár nap eltöltése között? Nem tudom, hol laksz, nem is érdekel, de ha nem egy közös udvaros hatlakásos sorputriban, ahová összegyűjtötted a pereputtyot, akkor bármelyik odaköltöző szomszéd először vadidegen. Csak mondom. A stílusodról meg az óvoda jutott eszembe, ott ment ez a pofád neked van, meg a lónak, meg a hozzád hasonlónak. Pá!

élhetetlen 2017.09.28. 22:38:24

@Le Orme 2: „Az életminőséghez hozzátartozik az utcakép, és az utcán látható emberek kinézete.”. Jó! Nagyon jó! Meddig megyünk el? Neked nem tetszik a sötétbarna, vagy fekete bőrszín, nekem nem tetszik a festett vörös, vagy lila haj, valakinek az utcában nem tetszik a férfi fejen a lófarok, tehát aki valakinek nem tetszik, azt deportáljuk, természetesen téged is, ha a szomszéd házban lakó szépérzékét zavarja a füled állása. Így gondolod? Vagy a megfelelő utcakép kialakítása a te előjogod lenne?

élhetetlen 2017.09.28. 22:56:33

@Online Távmunkás: Írsz, de minek, miről? „Arról hallottál már, hogy az embereknek nincs joga bárhol élni?”. Igen. De akikről itt szó volt, azok már legálisan vannak Magyarországon. De ahhoz joga van valakinek, akár a hatodik szomszédnak, hogy a legálisan itt tartózkodót megakadályozza itt legális tevékenységben, mint a pár napos pihenés? Joga van valakinek belőni az ablakon egy anyára és gyerekére, csak azért, mert aki bent van, az cigány? Vagy ez a pár hónapos sztori, hogy egy olasz-magyar házaspár, mivel felújíttatták a várban levő lakásukat, béreltek szintén a várban arra az időre egy lakást. A ház egyik ügyvéd lakója levelet írt az önkorinak, hogy hogyan képzelik, hogy „bárkit” beengednek a házba, csak, mert a férj barnább bőrű volt, mint ő. Jól állunk. Te kioktatsz, Omre előadja a kívánatos utcaképet, anyám, borogass!

Sir Galahad 2017.09.29. 11:09:25

@Félek a soros tervtől Viktor véggyé meg!: Így szokott lenni: akinek nincs ellenérve, gúnyolódni próbál. Tulajdonképpen ez is egyfajta elismerés.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2017.09.29. 11:50:25

@tótágas: Kösszy! :)
Kár, hogy ezen az elmeretteneten vagyunk kénytelenek poénkodni és a sírást röhögéssel kell kompenzálni...

E.Katolnai 2017.09.29. 11:56:51

Próbáljátok bemagyarázni, elhitetni, belesúlykolni, h a magyar ember hülye, képtetelen önállóan tájékozódni; uszitani kell, hergelni, mert másképp nem képes meglátni, megérteni a dolgokat. Még a mai, modern intenetes világban sem.
Már jó néhányszor leirtam, felhivtam blogtársaim figyelmét az interneten fellelhető hatalmas dokumentumanyagra, amikből nagyon jól látni, h mit művelnek az arab-néger hordák nyugat-európa nagy városaiban. Hiába irom oda, h ezressével, tizezressével lehet találni felvételeket: egy libsi hulladék visszaszól, csak "néhány" szélsőségesről van szó, ami nem ad alapot birálatra. Több ezer, több tizezer felvétel a libsik szerint csupán "néhány" és én vagyok a szemét náci, h ezt meg merem emliteni.
Azt hozta fel ez a liberális hulladék, h csak néhányan gyilkolnak a néger-arab söpredékből, de a mindennapi terrort; a megveréseket, rugdosásokat, nemi erőszakot, fenyegetéseket, leköpéseket hagyjuk figyemen kivül, mert azok kis dolgok. Tanuljunk meg élni ilyesmivel ... hát nem ezt nem akarjuk megtanulni!
A magyar ember rámegy a világhálóra, megnézi ezeket az anyagokat és a saját szemével látja, a saját fülével hallja, nincs szüksége uszitásra, "gyúlöletkampájnra" sem mentegető kifogásokra.

E.Katolnai 2017.09.29. 12:22:22

@Ravasz Figyelmeztetés: A libsi söpredék nem ismeri a bibliát, a koránt sem olvasta soha, mikor rákérdezel a hádiszokra, akkor megkérdik: mi az?
Nem egy libsi firkálásából kiderült, h még azt sem tudják mi a különbség a Buddhizmus és a mohamedán ideológia között. Csak az észt próbálják osztani, közben tanulatlan, műveletlen aljanép. Egy ilyen visszairt nekem, h neki nem kell ismerni a koránt sem a többi vallást, neki elég annyit tudni, h mohamedéknél nincs pápa.
És ez a suttyó banda akar rendszerváltást ....

Le Orme 2 2017.09.29. 19:58:18

@élhetetlen: Jogom van ahhoz, hogy saját hazám utcaképét megőrizzem néger-muszlim-szikh-stb mentesnek, és ne legyen belőle olyan moslék, mint ami nyugat-európa nagyvárosait, különösen néhány városnegyedet kitünteteten jellemez. De a tömegközlekedést használva sem akarom, hogy néger-muszlim-szikh stbk vegyenek körbe. Egyszer sétáltam London Tottenham negyedében, ami tele van négerrel. Ennek megfelelően az utcaképet kidobott ágyak, székek, egyéb bútorok, leselejtezett háztartási gépek, leromlott utcafront jellemzte. Jogom van ahhoz, hogy ez ellen fellépjek és támogassam azokat a képviselőket, akik szintén ezt képviselik. Te meg költözz Tottenhambe, ha ez az ideálod.

Le Orme 2 2017.09.29. 20:02:40

Viktor ma ugyanazt nyilatkozta, amit sokan mások és én is írtam, megdicsérte az Öcsényieket. Ez helyes, elég a mellébeszélésből!

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.09.30. 18:39:45

@Le Orme 2: Igen, valóban így viselkedik egy felelős miniszterel... bocs... vajda. Viktor már tényleg csak a gyűlölködő kétmillió birkájának kommunikál, ők meg tapsikolnak az ilyen uszításra. Egy miniszterelnök egyetért törvénytelen cselekményekkel (életveszélyes fenyeget, garázdaság). De örülhetsz, mert szinte biztos, hogy ez a kisebbség elég lesz neki a többséghez. Ezt érdemli az ország.

isapur 2017.09.30. 20:03:39

@Proud Mary: Mert én már nem vagyok 9 éves. Legózni meg AMD-t szét-összerakni, és ezzel büszkélkedni kábé 9 éves színvonal.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.10.02. 13:58:17

Érdekes, hogy miután a bolgbejegyzés lekerült a címlapról, valahogy eltűntet a narancsos huszár nickek. :-)

Ezüstliliom 2017.10.03. 11:15:08

@László Zoltán: Látszólag értelmes ember vagy, képes vagy megfogalmazni egy ilyen hosszú... ferdítést. A többin, akiknek az IQ-ja (az EQ-járól nem is beszélve) kisebb, mint egy ibolyáé, nem csodálkozom, hogy csatlakoznak a migráncsozókhoz, könnyű őket megvezetni, de Te (és a Hozzád hasonlók), aki titokban tudod, hogy mit csinálsz, hogy hazugság az egész, szégyelheted magad! Remélem, egyszer Te is kerülsz szorult helyzetbe, és hasonló gyűlölettel teli légkör fog majd körbevenni.

Ezüstliliom 2017.10.03. 11:53:06

Annyian emlegetitek a migránsokról szóló népszavazást úgy, mint ami bizonyítja, hogy a magyarok többsége nem akar az országban menekülteket, ezért a már egyszer megtartott matekórát újra megtartom (bár a sötétebbje biztos így sem fogja érteni).
Egész számokra kerekítek, hogy érthetőbb legyen.
A Magyarországon szavazásra jogosultak száma: 8 272 625 fő. Ezeknek 44 %-a (3 643 055 fő) ment el szavazni, de ennek a 6 %-a érvénytelen volt, vagyis vagy kétfarkú kutyás volt, vagy még szavazni is hülye. Marad 41 % (100 % - 6 % = 94 %, 44 * 0,94 = 41). (Őket lehetett behülyíteni erre - magánvéleményem szerint szomorú, hogy ennyi buta ember van az országban - , a többi nem kért a cirkuszból, ezért nem tudjuk, mit gondolnak a feltett kérdésről.) Az érvényesen szavazók (a 41 % - 3 418 387 fő) 98 %-a, tehát az összes szavazásra jogosult 40 %-a (41 * 0,98 = 40), azaz 3 362 224 fő mondott a menekültek befogadására nemet. Akkor kérdem én, honnan a ... túróból veszitek, hogy ez a többség??? Aki továbbra is ezt mantrázza, azt visszamenőleg megbuktatom, és mehet vissza az általánosba!

Ezüstliliom 2017.10.03. 12:00:02

@Helga Beauty Salon: "Az országtörvényesen megválasztott kormánya ellen bármilyen külső segítséget kérni bizony az! Persze ilyen erkölcsi toprongyok ezt nem értik, csak a saját érdekeiket nézik akár az ország kárára is! Nos az ilyenek a szar hazaárulók! Egyébiránt az árulókat hagyományosan megveti az ellenség is, használják őket mert ez az érdekük, de szarba sem nézik! Becenevük SPION, KOLLABORÁNS,ők a szemét, az aljanép! Az hogy te ezzel még dicsekszel is különösképpen undorító!"

A felvilágosultabb kommentelőktől kérnék segítséget, mert nekem már a múlt ködébe vesznek az ilyesmik, de anno, mikor Orbán épp nem volt hatalmon, nem ő és a haverjai járkáltak külföldre panaszkodni az épp aktuális magyar kormányra?

Ezüstliliom 2017.10.03. 12:13:11

@Pop40: "@Peetee: " Csupán azt kérem, hogy kezdj már el végre gondolkodni!!!"

Szép dolog az optimizmus, de ezzel az erővel repülésre, vagy teleportálásra is felkérhetnéd. :-)"

Ott a pont!:DDD :(

Ezüstliliom 2017.10.03. 12:22:34

@Félek a soros tervtől Viktor véggyé meg!: "Egy ország vezetőjének tudnia kéne, hogy milyen indulatokat nem szabad elszabadítani még a politikai túlélése érdekében sem."

Azt hiszem, megragadtad a téma lényegét.

Ezüstliliom 2017.10.04. 09:38:11

@Le Orme 2: "Jogom van ahhoz, hogy saját hazám utcaképét megőrizzem néger-muszlim-szikh-stb mentesnek..."

Nem, nincs hozzá jogod. Jogod ahhoz van, hogy tiszta, rendezett és biztonságos helyen lakj, de nem szabhatod meg, hogy a szomszédaid milyen vallásúak vagy bőrszínűek legyenek. Majd ha Te leszel Orbán Viktor vagy Rogán Antal! Na, majd akkor... Akkor majd a bilid is aranyból lehet.:) De most csak belelóg a kezed.

Le Orme 2 2017.10.04. 11:18:16

@Ezüstliliom: A bevándorlást van jogom korlátozni, te nagyokos, nem mások vallásába beavatkozni. Nincs bevándorlás, nincs utcaképváltozás.
A bevándorlás az ország, a nemzet öngyilkossága. Az ország kétharmadát már így is elvesztettük miatta: Assume that the U.S., or better still Switzerland, declared that there would no longer be any border controls, that anyone who could pay the fare might enter the country, and, as a resident then be entitled to every “normal” domestic welfare provision. Can there be any doubt how disastrous such an experiment would turn out in the present world?. The U.S., and Switzerland even faster, would be overrun by millions of third-world immigrants, because life on and off American and Swiss public streets is comfortable compared to life in many areas of the third world. Welfare costs would skyrocket, and the strangled economy disintegrate and collapse,
as the subsistence fund—the stock of capital accumulated in and inherited from the past—was plundered. Civilization in the U.S. and Switzerland would vanish.

Ezüstliliom 2017.10.04. 13:18:21

@Le Orme 2:
1. Ne sértegess! Ez nem az ovi.
2. Mezei állampolgárként NINCS jogod a bevándorlásról dönteni. Mint írtam: majd ha Te leszel a főhajakend, majd akkor... Addig tiltakozhatsz, meg gyűjthetsz aláírásokat, de attól még nem Te döntesz.

Le Orme 2 2017.10.04. 15:28:14

@Ezüstliliom:
Ne fárassz ezzel a nyelvészkedéssel! Attól, hogy nem vagyok egyszemélyben a legfelsőbb autoritás, aki kénye-kedve szerint törvényt alkot, végrehajtat, bíráskodik, attól még sokféle jogom van, amik alapján különböző módon tudok küzdeni azért, hogy hazámban az utcakép néger-muszlim-szikh mentes maradjon.

BéLóg 2017.10.09. 14:52:55

@élhetetlen: Aztán kijafaxomat érdekli ez a hányásod Őcsény kapcsán?

BéLóg 2017.10.09. 15:01:38

@Ylim: Te szerencsétlen barom! HA ezek mind itt lettek volna "becsületesen" regisztrálva, a Dublini Egyezmény értelmében MIND visszakaptuk volna. Ezért addig kénytelen itt voltak SEHOGY állapotban, amíg el nem lett intézve, hogy mehetnek Nyugatra Isten hírével.
Ha meg olyan segghülye vagy hogy nem tudod, MINDEN kövezett út Budapesten keresztül vezet nyugatra, de még a szaros vonatok is csak így tudnak közlekedni, tehát nem azért jött ide a siserehad mert ez vagy az, hanem mert ERRE vezetett az útjuk ha akarták, ha nem!

Egyetlen MENEKÜLT sincs ezek között, a menekültek ugyanis nem szoktak tíz-tizenkét BÉKÉS országon keresztül csak úgy elindulni.
B+ a KUTYÁDAT nem tudod Schengenen belül papírok és chip nélkül mozgatni, itt meg lassan milliók mászkálnak papírok és identitás nélkül!

élhetetlen 2017.10.09. 20:24:05

@BéLóg: „Aztán kijafaxomat „ Miért a te hányásod a kommentem kapcsán kijafaxomat érdekli?
süti beállítások módosítása