A valódi viták otthona

Reflektor

Orbán Viktor Miniszterelnök Úr és Tiborcz István Vállalkozó Úr védelmében!

Nyílt levél tudjuk kiknek és tudjuk, hogy ők is tudják, hogy nekik!

2018. január 18. - macska az úton

ezistolvajminten554tz.jpg

Hát még mindig nincs nyugtotok ott Brüsszelben meg a körúton belül? Folyton csak azon ügyködtök, hogyan tudnátok gyötörni ezt a drága országot, a magyar nemzetet? Törni a borsot az nagyon megy, de ne aggódjatok: látjuk mi ezt, és ismerünk titeket! Szerintem a Pistinek is csak azért akarjátok rossz hírét kelteni, hogy szomorúságot okozzatok a Ráhelnek meg az édesapjának. Mert nem tudtok örülni semminek, mert ti ilyenek vagytok! Nektek csak irigység meg bosszúság, hogy a dolgos magyar kezek milyen szép eredményeket értek el! Mert ez világszínvonal, ez az igazi NB1! És akkor meg jöttök ezzel a dologgal, hogy 12 milliárdot csaltak el?

Hát erre én azt mondom, hogy: ÁLLÍTÓLAG! Vagy azt, hogy: HAZUGSÁG! Vagy mindkettőt, ha ahhoz van kedvem!

Most komolyan, hát Miniszterelnök Úr úgy néz ki, mint aki ilyesmit megengedne? Hát az biztos, hogy rögtön elővette volna a vejét, ha vaj van a füle mögött, mert olyan ember! Nekem elhihetitek! Biztos csak valami félreértésről van szó ebben az esetben is, de ez ugye az ilyen mindenféle, zavaros fejű machinátoroknak nem jut eszébe, mert a keresztény jóhiszeműség az smafu! Csak a fröcsögés meg a lejáratás! Mondanám, hogy tegyétek szívetekre a kezeteket, de nektek nincs szívetek! Ahogy az unokám mondaná: grincs!

De nem kell megijedni, Miniszterelnök Úrék ezt is végig fogják csinálni méltósággal. Aztán lefagy majd a kárörvendő pofátokról a bamba vigyor! Polt Péter legfőbb ügyész úr majd utánajár a dolgoknak, megvizsgál, kivizsgál mindent. Akkurátus ember, ha van valami, akkor ő biztosan megtalálja. Én még azon se lennék meglepődve, ha csak összekevertek volna valamit a ti nagyokos, elhízott, arrogáns, uniós cimboráitok! De bocsánatot persze nem kérnek és nem kértek majd, mert a jó modor meg az alázat derogál! Erkölcs? Nuku!

Vagy talán megint arról van szó, hogy leszólt nektek a Soros? Az az ördög, aki mindenkinek a fülébe sugdos, aki hátulról meg felülről dirigálja az egész liberális kuplerájotokat. Mit akar tőlünk? Mit akartok tőlünk? Legyen drágább a sertésáfa, magasabb a rezsi, holnap meg már milliónyi menekült költözzön Röjtökmuzsajra? Tudjuk, hogy az ő tenyeréből zabáltok! Hogy rég eladtátok a lelketeket!

Fel nem foghatom, miért nem hagyjátok békében dolgozni Miniszterelnök Urat. Féltékeny rohadékok, nem tetszik a magyar sikertörténet? De ha már rám nem hallgattok, hallgatnátok legalább a hódmezővásárhelyi plébánosra, az is megmondta, hogy soha ilyen jó még nem volt, hogy már ott van a pénz a számlánkon! Nem olyan bonyolult. (De nektek ugye se szívetek, se lelketek, ahogyan azt fentebb már kifejtettem.)

És különben is, ha igaz is lenne a dolog, hát mit sajnáljátok attól a családtól ezt a kis pénzt? 12 milliárd azért nem a világ teteje! Annyit mondok csak, hogy négyes metró! 12 milliárd? Megérdemel az a család még sokkal többet is! Elmegy még az a kisvasút Bicskéig is, majd meglátjátok!

Nem kellene csak úgy belepofázgatnotok mindenbe, mintha közülünk valók lennétek! Nem ismeritek azt a szót, hogy belügy? Vagy ti azt is a körúthoz kötitek? Tudnak egyáltalán a gazdáitok magyarul? El tudják olvasni, hogy mi áll azokban a szerződésekben?


Meg különben is, milyen hülye név az, hogy OLAF? Mi ez cég, ember vagy valami zenekar? Nincs is semmi értelme. Ha meg még normális nevük sincs, akkor végképp ne szóljanak bele, hogy nálunk merre hány méter!

Azt sem értem, miért nyavalyognak az elégedetlenkedők, hogy most kevésbé lehet látni éjszaka, mint korábban! Miért nem maradnak otthon? Mit kell kóricálni bele az éjszakába? Tisztességtelen elemek. Az ilyenek miatt nincs ma már vasárnapi boltzár, csak Conchita Wurst meg diákok, akik iskola helyett inkább a Kossuth téren héderelnek.

A Kósa miniszter úr édesanyja is milyen szép sertéstelepet vett, lehetett látni a tévében, erre azzal jöttök, hogy mutyi? Hát szerintem meg szeretnétek olyan strammok lenni 82 évesen, mint a Kósa néni!

Végül pedig lesülhetne a bőr a pofátokról nyugati pribékek!

És most nem válaszol, nem pofázik, hanem végiggondol! Aztán jöhet a nyilvános bocsánatkérés!

 (a fotó: Huszár Attila munkája)

Csepregi János írása

Te követed már a Reflektort a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr7113585665

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Úgy retteg az MTI Orbán vejének a korrupciós ügyétől, mint ördög a tömjénfüsttől 2018.01.18. 13:36:44

A napokban jött ki az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) magyar közbeszerzéseket érintő legújabb jelentése, melyben az áll, hogy Orbán Viktor veje 12 milliárdnyi pénzt lopott el az Európai Uniós fejlesztési pénzekből.   Ahogy már többen beszámolt...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morph on deer 2018.01.18. 13:44:17

“...rögtön elővette volna a vejét, ha vaj van a füle mögött...”

Ha éppen kell a vaj. Tudod, úgy rákenni valamire (valakire?) meg megkenni vele valamit (valakit).
“...mert olyan ember! Nekem elhihetitek!”

BAZINGA2 2018.01.18. 14:29:04

Szerintem április után, már nem lesz mit lopni. Csak államadósság lesz.

Shakespeare Emilke 2018.01.18. 14:43:17

jaj, olyan bizonytalan vagyok. :)

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2018.01.18. 18:37:55

Vannak jó részei, de a fideszes papagájkommandó azért több káromkodást használ...

azigaziraptor 2018.01.18. 18:41:05

Engem ilyen "urak" már többször megloptak!
Sőt, már ótvart is kaptam tőlük!

Pista Sagemono 2018.01.18. 19:43:54

Mi van ellopta? ne már megpályázta megcsinálta nyert a bolton. Mi ebben a csoda. Az apósát meg nem veheti figyelembe egy vállalkozó amikor ilyen sikeres Ne má, hogy segített neki. Ideje sincs rá. Megy ki Svájcba intézni a számlakorrekciót, meg letiltja Simicskát a hozzáféréstől.Az hogy meg más nem indulhatott az a többi alkalmatlanságát bizonyítja.
Már két évvel korábban győzködte a fideszes polgármestereket, hogy több fény kell. meg is jött a jogszabály, hogy lehet pályázni. Miért gond, hogy a jövőbe lát?
Irigyek vagytok.
Az hogy nincs akkora fény az meg a takarékosság miatt fontos.
Ha lesz Paks kettő beindulnak a lámpák is.

anonymand 2018.01.19. 03:56:23

@Pista Sagemono:

Beindulhatnak.
Még a lámpavasak ... is.

zebulon222 2018.01.19. 08:26:35

Veszélyes írás. Az emberek 95%-a komolyan veszi. Ld.: májplén.

d.j 2018.01.19. 08:59:29

@Online Távmunkás: Egyetértek. Hiányzik még a Soros a migráncsok és a libbantak meg a Gyurcsány. Azt hiszem ezzel teljes a fidióták szókincse.

6.Lenin 2018.01.19. 09:14:07

Beleolvastam, el is ment a kedvem rögtön.

Ti tudjátok, hogy néhány hét múlva választások lesznek?
És csak arra futja, hogy anonymandok megint akasztani szeretnének?

Tényleg nincs semmi amit cserébe kínálni tudnátok?
Szomorú.

_Ske_ 2018.01.19. 09:23:47

@6.Lenin: Nem ez a szomorú. Hanem az, hogy te/ti ezt az ügyet (is) úgy kezelitek, mintha ez normális lenne.
Nektek sincs semmitek, egy nyamvadt programotok sem. Az nem program, hogy SOROS meg a Gyurcsány, meg a migráncsok haza!
Csaltok, hazudtok, loptok TŐLEM (is). Védd csak.

Jakab.gipsz 2018.01.19. 09:28:28

Érdekes felvetés, ezek szerint ha nincs a Fidesz és Orbán akkor itt lenne a Kánaán.

Hi-hi.

Soros Gyuri bának és a libbancs parazitáktól kérdezem, mi van fiuk irigykedtek, vagy csak a szőlő savanyú.

Megjegyzem nektek kamatos emberek, Magyarország és az Orbán kormány szinte már negatív hozammal is kaphat kölcsönt.

Azaz kevesebb pénzt kell vissza adnunk, mint amennyit kapunk.

Tehát nem szükséges lopnunk, más népeket kirabolni, ugye Gyuri.

Oszt jó napot.

6.Lenin 2018.01.19. 09:32:55

@_Ske_:

Hol védtem valamit is te ökör?
Ha igaz, amit írtok, és el is fogadom, akkor kit válasszak helyettük?

Akasztós anonymandokat? Te mit tudsz kínálni helyettük? Hogy nem fox annyit lopni, talán?

Még ezt sem vagy képes felfogni?

Ballib Cenzúrázók Réme 27 2018.01.19. 09:41:01

Orbán Viktor még le se hörpintette a reggeli kétdecis pálinkáját, a Soros bérenc liberális bukott baloldal már el is kezdte az aznapi támadást.

Most éppen azzal van bajuk, hogy míg a ballibek alatt ellopták az emerektől a 100 milliárdni forintokat és a profitot kivitték külföldre, addig ilyen Orbán Viktor alatt nincs. A profit itt marad a magyar nagytőkés osztály számláján és nem vándorol külföldi luxus hacacárékba ahogy az a Strabag kormány alatt volt. Most a pénz Magyarországon kerül befektetésre, magyar emberek vannak foglalkoztatva felcsúti mangalica telepeken, debreceni sertéstelepi dolgozónak, trafikos eladónak, balatoni kemping portásnak, krupiénak és még sorolhatnám naphosszat hogy az Orbán Viktor által megteremtett nemzeti magyar nagytőkés osztály mennyi munkát ad a magyar embereknek. Ezért elemi érdek, hogy minden magyar megvédje a támadásoktól ezt a magyar nemzeti nagytőkés osztályt: Mészáros Lőrincet, Tiborc Itvánt, Narancsi Istvánt, Kósa Anyukát, Rogánt és Habony Árpádot.

És ma is, ahelyett hogy a liberálisok hálát adnának azért, mert Tiborc István magyar nemzeti nagytőkés nagyvállakozó fényt adott fél-Magyarországnak, ehelyett azt akarják hogy fizesen vissza 40 millió eurót a saját zsebéből a brüsszelitáknak.

Megint lebuktak tehát a liberális Soros bérencek, hogy nekik nem a haza fejlődése, nem az Orbán Viktor által kiválaszott nemzeti nagytőkés osztály mihamarabbi felfejlesztése a világszínvonalhoz az érdekük, hanem a brüsszeliták kiszolgálása, hogy az Eus pénzek végül mind visszamenjenek Brüsszelbe, ne maradjanak Orbán Viktor és a gazdasági tervét végrehajtóinak a zsebében.

Ezért a hazaárulásért a ballibek felelni fognak. Még 79 nap és a hazaárulók fejvesztve fognak menekülni!

Indriq 2018.01.19. 09:41:12

@6.Lenin: jut eszembe, én befogadtam egy migránst amikor Soros küldött egyet, te befogadsz egyet akit ovi befogadott az országba? :)

Indriq 2018.01.19. 09:45:33

@Ballib Cenzúrázók Réme 27: "Orbán Viktor még le se hörpintette a reggeli kétdecis pálinkáját"
2 deci pálinka bemelegítésnek? nem sok az egy kicsit? az átlag munkás 1 rakétával indít :)

Ballib Cenzúrázók Réme 27 2018.01.19. 09:49:58

@Indriq:

Üzenjük neked te Gyurcsány csicska, hogy minden migránst befogadunk akit Orbán Viktor küld hozzánk csak azért hogy ti ballibek szarul érezzétek magukat.
Sőt, ha Orbán Viktor azt mondja, hogy egész Szíriát meg Afganisztánt fogadjuk be, akkor azokat is befogadjuk! Csak hogy ti liberálisok még annál is szarabbul érezzétek magatokat!

És ezek után is a következő húsz évben is csak Orbán Viktorra fogunk szavazni mert ő olyan mint Lenin: nála nem volt, nincs és nem lesz jobb!
De ti ezt a hülye agyon tanult fejetekkel képtelenek vagytok felfogni.

MINDENKI FIZESSEN BE A KAPOTT CSEKKEL LEGALÁBB 100 EZER FORINTOT ORBÁN VIKTOR SZÁMLÁJÁRA HOGY ÖRÖKKÉ TUDJON HARCOLNI A SOROS TERV ELLEN!

6.Lenin 2018.01.19. 09:50:22

@Indriq:

Ha te befogadsz, akkor én is. De tudod egyáltalán, hogy miről írsz?

Akkor magyarázd el nekem lécci, hogy miről is szó ez az egész.
Induljunk ki abból, hogy miért is kell lebombázni néhány országot, hogy az onnan menekülni kényszerülőket befogadhassuk.

Várom az ésszerű, logikus magyarázatodat.

Indriq 2018.01.19. 09:59:01

@6.Lenin: "Akkor magyarázd el nekem lécci, hogy miről is szó ez az egész."
2 éve tolod oviék migránskampányát és TŐLEM KÉRDEZED MIRŐL SZÓL AZ EGÉSZ???

legalább vedd a fáradtságot és olvasd el a sorvezetőd :)

VaradiJanos 2018.01.19. 10:00:01

@anonymand: “Még a lámpavasak ... is.”

Ahhoz kevés lesz a göthös kilincsfejű parazita fajtád

Indriq 2018.01.19. 10:00:10

@Ballib Cenzúrázók Réme 27: nyugodj le, én csak ovi ivási szokásaira voltam kiváncsi :)

VaradiJanos 2018.01.19. 10:01:22

@Indriq: azért fogadtad be, mert kellett a nagy fasza a seggedbe, nehogy már ez legyen az etalon

6.Lenin 2018.01.19. 10:04:15

@Indriq:

Először van a következmény, aztán a kiváltó ok nem is létezik?

Ekkora köcsögök vagytok, most fényesen bizonyítottad.

Meg kéne magyaráznom egy nem létező ok következményeit. Beszarás.

Indriq 2018.01.19. 10:05:20

@VaradiJanos: ma a kemény csávó style-t húztad? :) ne idegeskedj, azt megértem, hogy te a seggeddel beszélsz és amikor k*rják, nem tudsz beszélni, de az EMBEREK a szájukon át képzik a hangjukat :)

Indriq 2018.01.19. 10:06:09

@6.Lenin: ebbe kicsit belezavarodtál, szerintem nézz át egy másik posztba, ott tuti új lappal tudsz kezdeni :)

VaradiJanos 2018.01.19. 10:08:18

@Indriq: ha azt húztam volna, akkor nem veled foglalkoznék, parazita

6.Lenin 2018.01.19. 10:11:54

@Indriq:

Ez nem válasz. Miért menekülnek ide emberek? Erre válaszolj.

Csaknem azért, mert a civilizált nyugat kifosztototta/kifosztja az országukat? (gyarmatosítás, eladósítása ezen országoknak)
Csaknem azért, mert a civilizált nyugat "demokráciát" exportál bombázókkal, támogatott terrorszervezetekkel , ahelyett, hogy valódi segítséget nyújtson nekik a felemelkedéshez?

De én inkább a te magyarázatodra lennék kíváncsi.

2018.01.19. 10:13:44

Ez úgy kb. 1,5-2 millió ember gondolkodását és véleményét tükrözi. Tapasztaltam a helyi közösségben is, ahol lakom. Nem szó szerint így de teljesen ugyan ez a gondolkodás mód van jelen. Félelmetes. Érdekes, hogy először az ember nem hiszi el, hogy ilyen létezik, aztán csak legyint és nem foglalkozik vele. Néha beszélget, próbál észérvekkel vitatkozni. De amikor az ember állandóan azt a mély sötét, buta és tájékozatlan, idióta szöveget kapja vissza, akkor azért közel van az ember az agyfaszhoz. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy az okosabb és tájékozottabb embernek van mindig igaza egy vita során de...hol van ott vita amikor meg sem értik mit mond, nem hogy még vitázzanak. Néha kedvem támad, egy lapát nyéllel jól szájba tekerni az ilyen embert...hogy a fogai a tarkóján nézzenek ki. Persze nem teszem és nem is fogom soha de néha eszébe jut az embernek. Akkor most nem vagyok normális?

6.Lenin 2018.01.19. 10:16:05

@Indriq:

Mondjuk arra se válaszoltál, hogy mit is kínálnátok ehelyett a rabló banda helyett.
Néhány hét múlva választások, szeretnék már valóban választani a jó, jobb közt.

Erre is várom a válaszodat még mindig.

6.Lenin 2018.01.19. 10:17:49

@Thomas Grande:

"Akkor most nem vagyok normális? "

Az általad írtak alapján sajnos nagy valószínűséggel, igen a válasz.

Indriq 2018.01.19. 10:34:45

@6.Lenin: najó... hogy tanulj egy kicsit mástól is, ne csak habonytól.
tehát, szíria és a közelkelet, ami az írott civilizáció óta gyakorlatilag hadszíntér (kivéve egy rövid időszakot, amikor az oszmán birodalom bekebelezte)
Amióta az angolok és a franciák betették oda a lábukat, feszültséget szítottak és kiszipolyozták őket, de b*szottul helyi volt a konfliktus. Az egész helyzet a II. VH után alakult át globálissá. Ugyebár amikor megszületett Izrael állam, azonnal hadat üzentek neki az arab államok. Ez leginkább az usa és a angolok nyakába varrható.
Csakhogy ebben az időben a Szovjetunió is elkezdett karmolászni közel-keleten. Lásd Egyiptom támogatása, aztán Irak, Afganisztán "lerohanása", és mostanában Szíria támogatása. Ha reálisan néznénk az okokat, akkor kiderülne, hogy az egész konfliktus tipikusan az USA és a Szovjetunió f*szméregetése miatt volt. Ha az USA a szír felkelőket támogatja, a szovjeteknek/oroszoknak a másik oldalt KELL támogatnia. Mindkettő leszarja az ott élőket, csak a másik félnek kell megmutatnia, hogy ő csakazértis mást gondol. (ilyen még kína is)
Úgyhogy VASTAGON benne van a nyugati világ is (bár inkább csak az USA, az EU tehetetlen puhapöcsként viselkedett mindigis ha háborúról volt szó :) ) és Oroszország is. Ennek fényében valszeg a legkézenfekvőbb dolog lenne, ha csomagolnád a családod és egy jobb helyre indulnál.
Az EU választotta a leghumánusabb megoldást, menekült státuszt meg kell adni, ez az EU alapeszméi között van (amit ovi két lábbal tapos, személy szerint már régi kivágtam volna az EUból), de csak a menekült státuszt, nem beígérni nekik az állampolgárságot.
Persze annak fényében, hogy Máltán azért csak kiderült, hogy ovi TITOKBAN teljesítette az EU kérését (öcsééééém, öszöd ehhez képest lóf*sz se)... na ezt gondold tovább....
Amúgy tudja valaki, hogy a bakizó államtitkár a helyén van-e még? :)

VaradiJanos 2018.01.19. 10:34:48

@Thomas Grande: a felsőbbrendűség, el nem ismert kiválasztottság és meg nem értett zsenialitás árnyoldala, te szegény

6.Lenin 2018.01.19. 10:52:37

@Indriq:

"Úgyhogy VASTAGON benne van a nyugati világ is (bár inkább csak az USA, az EU tehetetlen puhapöcsként viselkedett mindigis ha háborúról volt szó :) ) és Oroszország is."

"Az EU választotta a leghumánusabb megoldást, menekült státuszt meg kell adni, ez az EU alapeszméi között van "

Nem az lenne a leghumánusabb, ha hagynák, hogy mindenki éljen úgy, ahogy ők szeretnének?
A háború az olyan , mint a hasmenés, jön magától? Semmit nem tudunk tenni ellene?

Mik is azok az alapeszmék? Csak nekem lehet igazam?

Tudtam ,hogy igyexel elhallgatni/kifordítani bizonyos okokat, és inkább csak a következmények azon részén próbálsz lovagolni, ami nem illik az "alapértékekbe".

Kösz, de ezt eddig is sejtettem. Valami hihetőbb se ártana.

Ja igen a legviccesebb ebben, hogy az igazi megoldást egy pénzéhes spekuláns "kínálja", aki miatt több ezren útközben elpusztulnak, és még a végét nem is látjuk, nem lesz-é a vége itt is háború. A filantrópok már csak ilyenek.

Szerencsére nem 1 helyről szerezzük be az információinkat.
Valami értelmesebb se ártana.

Indriq 2018.01.19. 10:54:46

@6.Lenin: na ezért írtam az elején, hogy tanulhatnál mást is mint a habony diktrinát...
de túlbecsültem értelmi képességeid :)

Indriq 2018.01.19. 10:57:45

@6.Lenin: csakhogy lásd az önellentmondást a gondolkodásmódodban.
"Nem az lenne a leghumánusabb, ha hagynák, hogy mindenki éljen úgy, ahogy ők szeretnének?"
DE a hajléktalanokat mégis regulázni akarod :)

Soros Forever 2018.01.19. 10:57:51

Sok Fidesz birka még nem látja, hogy Gyurcsányt minnél hamarabb hatalomra kell juttani, a Fidesz szavazókat kivégezni, és jólétet hozni az országra, amit a migránsok fognak megteremteni nekünk, Soros segítségével.
Olyat mint amilyen 2002-2010 között, a fellendülés, és kánaán korszakát a baloldali liberális őszinte szakértő urakkal és hölgyekkel.

VaradiJanos 2018.01.19. 11:06:35

@Indriq: “"Nem az lenne a leghumánusabb, ha hagynák, hogy mindenki éljen úgy, ahogy ők szeretnének?"
DE a hajléktalanokat mégis regulázni akarod :)”

Azért néha előfordulhatnak paradoxonok. Ő szarszagú aluljáróban szeretne élni, én pedig szarszagmentes aluljárókat szeretnék a városomba.

Gerolsteiner 2018.01.19. 11:07:00

Vaj van a fején a blogírónak. Nyihaha.

79 napjuk van a libsiknek az ujabb szopásig 2018.01.19. 11:08:18

Engem tovabbra is inkabb a lipsik 270 milliardos metro lopasa erdekelne.

6.Lenin 2018.01.19. 11:09:20

@Indriq:

Igen, meg a pedofilokat, sorozatgyilkosokat is, a piromániásakat is, mindenkit.

A hajléktalanoknak szállásra bevitele az vegzálásnak, regulázásnak számít?

Még midig várok valamilyen elfogadható alternatívát is. Ez eddig =lófasz.

Indriq 2018.01.19. 11:10:48

@VaradiJanos: nos. a ti paradoxonotok, hogy van agysejtetek és 0 az értelmi szintetek.
:)

Indriq 2018.01.19. 11:15:00

@6.Lenin: neked egyetlen alternatívát tudok javasolni, fogd az ásód és amilyen mélyre csak tudod ásd el magad :)
semmilyen érvet nem tudtál felhozni, csak azt hogy "nem". Vitázni nem lehet és nem érdemes veled.
Ma jó napom volt, ezért kaptál némi kitekintést ovi záróizmain túlról. De amúgy csak azért járok ide, hogy a hozzád hasonló debileken szórakozzam, én bármikor leteszem a malteroskanalat, nektek viszont itt kell lennetek, mert ez a MUNKÁTOK :)

vénkujon 2018.01.19. 11:19:58

áldasék a nevük. ráadásul azzal, hogy befogadott több, mint huszezer menekültet így végkép szenté avathatjuk! köszönjűk a nemzeti kormánynak!!

káposzta 2018.01.19. 11:27:48

@Jakab.gipsz: Menthetetlenül fogyatékos vagy.

1ghost 2018.01.19. 11:29:59

@6.Lenin: @VaradiJanos: @Jakab.gipsz:

Na mi van te szarházi, bérhazudozó orbántroll? Még mindig nem sikerült rojtosra nyalni a migráncsbetelepítő tolvaj, korrupt gazdád seggét?

Pedig ideje lenne, hiszen orbán olyan faszán végrehajtotta a soros tervet, hogy még kicsit túl is teljesítette. A hülye államtitkárotok mindent bevallott.

Így hát ez a szép teljesítmény járjon mindig a szemed előtt mikor fényesre próbálod nyalni a korrupt, velejéig hazug gazdád seggét, és teljesíts te is jobban.

6.Lenin 2018.01.19. 11:36:27

@Indriq:

Tévedsz, én nem nemet mondtam, hanem alternatívát kértem.
Alapvető dolgokkal nem vagy tisztában.
Örülök, hogy jó kedved van, nekem is, nagyon szép az idő.

Vegyük át még egyszer. Orbán és a veje lopnak. Rendben.
Néhány hét múlva választások. Remélem tudsz róla.

Valakik helyettük? Mit is csinálnának ők másként?
Erről ha valami lenne.

Attól még senki nem lett okosabb, hogy másokat lehülyézett.
Még mindig nem esett le?

6.Lenin 2018.01.19. 11:38:25

@1ghost:

B+, te lehetsz a bloggtér leghülyébb hozzászólója.
Már kurvára unalmas a szöveged, valami frissítés nincs?

felucca02 2018.01.19. 11:49:12

@6.Lenin:
Nincsen semmi. Nem is lehet.
Én mindig visszafogott voltam, de most már azt mondom, hogy elsőre akasztani, majd utána kérdezünk.
Nulla lett a tűrésem.
Nagyon sajnálom, nálam ezt érték el.
Bárki jöhet, tényleg bárki, garantált, hogy századennyi kárt fog tenni.

1ghost 2018.01.19. 11:49:17

@6.Lenin: @VaradiJanos:

Na mi van te migráncssimogató soroscsicska orbánbérenc? Idén mennyi migráncsot akar a hazug orbán betelepíteni? Remélem, azért nem többet, mint tavaly. És egyébként a betelepítettek fizettek rendesen a rogán tóninál?

Inkább ezeket ellenőriznéd le te idióta bérhazudozó orbánfasz.

VaradiJanos 2018.01.19. 11:51:09

@Indriq: okos, nneggyozo érvelés a témában. De mindegy, be vagytok szarva és le vagytok szarva. Gyonyoru

VaradiJanos 2018.01.19. 11:51:55

@1ghost: cella kimaradt, kis pöcök

VaradiJanos 2018.01.19. 11:54:43

@1ghost: bármelyik befogadott menekült többet ér a teljes családodnál ..... és ennek ellenére sem kellenek a kihalászott niggereitek .... hiàba szeretné a feleséged, kénytelen lesz ő elutazni lampedusára felnyársaltatni az elhanyagolt likát. Adjak kölcsön az útra, hülye smasszer barátom?

felucca02 2018.01.19. 11:55:52

@6.Lenin: Különösebb alternatíva nem kell. Az ellenkezőjét kell csinálni néhány dolognak, a többit meg abbahagyni, ezt a hülye is tudja.

Kell ész ahhoz, hogy a fociból ki kell szállni? Nem kell.

Kell ész ahhoz, hogy az EU-val rendezzük a kapcsolatainkat? Nem kell.

Kellene egy külügyminiszter, akinek van diplomáciai tapasztalata, és tudja, hogy nem jó az asztal közepére szarni minden nap. Sorban állnak a jelentkezők. Még akár fideszes is lehet, pl. Németh Zsolt.

Tőlem maradhat a Viktor is, ha holnaptól odabasz annak, aki a közösből csemegézne. Meg ha valaki megtanítja néhány társasági fogásra, tehát, hogy ha például sokan támadnak valamit, az nem annak a jele, hogy az a valami tökéletes, hanem az, hogy szar. Ezt én, mint hülye seggfej is tudom, Viktor miért nem tudja?

VaradiJanos 2018.01.19. 11:56:15

@felucca02: nagyapád nyomdokain haladsz? Akasztanál, fosztogatnál? Azért a szaporodással legyél óvatosabb, ő elég gyenge termést csinált!

konrada 2018.01.19. 11:58:55

@6.Lenin:
...amíg csak a Ctrl+c és az egér-balgomb-clikk: beillesztés között lehet váltogatni, mit vársz tőle el?;))

1ghost 2018.01.19. 12:01:19

@VaradiJanos:

Na mi van te segghülye migráncssimogató orbánbérenc?

No, én megmondom mi van: az van, hogy mocskos orbántrollként rohadt egy helyzetbe kerültél, nem irigyel érte senki.

Esetleg próbálj beülni egy soros tanfolyamra, mint az orbán gazdád a 80-as években, hátha az segít.

openszószáJETI 2018.01.19. 12:01:28

Nem erdekel lopnak e a fideszek. A lipsik takarodjanak a kurvaanyukba es azt iszlamizaljak, ne az orszagunkat.

2018.01.19. 12:02:08

@6.Lenin: Többek között pont erről beszéltem. Próbálj meg értelmesen reagálni a hozzászólásomra vagy ha nem megy akkor hagyd figyelmen kívül. Gondolom nem lesz nehéz ez utóbbi kérésemet teljesítened, látva reagálásodat. Értve vagyok vagy kérsz további felvilágosítást ez ügyben?

felucca02 2018.01.19. 12:02:56

@VaradiJanos: Nem az ő nyomdokain, ő vasutas volt, kitelepített. Szaporodással nem volt különösebb baja.

2018.01.19. 12:12:47

@VaradiJanos: Rólam beszélsz? Mert én nem kizárólag magamról beszéltem bár én is kerültem már ilyen helyzetbe. Igyekszem tolmácsolni együttérzésedet azon emberek felé akik ilyen téren több tapasztalattal rendelkeznek mint én. Nem vagyok szegény, elég jó anyagi helyzetben vagyok...ha pedig a "szegénység" másfajta értelmezésére gondoltál velem kapcsolatban akkor mutass rá írásom azon elemeire amikből ezt a megállapítást leszűrted. De ne arra hivatkozz ami szerinted ezt jelenti ha nem olyat mutass ami a nagy többség által is ezt tükrözi. Várom.

felucca02 2018.01.19. 12:19:30

@openszószáJETI:
Honnan az információ, hogy én pl, iszlamizálom az országot?

martineden 2018.01.19. 12:27:18

,, ha vaj van a füle mögött"...a fule mogott valami van, a vaj pedig a fejen. (Akinek vaj van a fejen, ne menjen a napra) Amugy az iras tetszett.

anonymand 2018.01.19. 12:29:54

@VaradiJanos:

Kedves felebarátom!

Jobb ha tőlem tudod, és nem hülyén halsz meg, hogy a (közvilágítási) lámpák többnyire lámpavason vannak elhelyezve.
Akár Tiborcz volt cége szerelte a lámpákat, akár nem.
Több lámpa, több lámpavas.

"Ahhoz kevés lesz a göthös kilincsfejű parazita fajtád" - igazán érdekelne, hogy ezzel mit is akartál mondani.
"Göthös", "kilincsfejű", "parazita", mind-mind olyan jelző, amit nem tudok értelmezni (olyat, hogy "kilincsfejű" a Magyar nyelv értelmező szótára ráadásul nem is ösmer), és nem tudom mivel is érdemeltem ki.
Segíts, kérlek!

NBarbieReloaded 2018.01.19. 12:43:52

@Thomas Grande: "Ez úgy kb. 1,5-2 millió ember gondolkodását és véleményét tükrözi. Tapasztaltam a helyi közösségben is, ahol lakom. Nem szó szerint így de teljesen ugyan ez a gondolkodás mód van jelen. Félelmetes. Érdekes, hogy először az ember nem hiszi el, hogy ilyen létezik, aztán csak legyint és nem foglalkozik vele. Néha beszélget, próbál észérvekkel vitatkozni. De amikor az ember állandóan azt a mély sötét, buta és tájékozatlan, idióta szöveget kapja vissza, akkor azért közel van az ember az agyfaszhoz"

Pontosan igy erzek en is. Felelmetes es igen elszomorito, hogy mit tud az agyakban okozni par ev 0-24-ben nyomatott alaptalan fideszes sikerpropaganda. El se hinne az ember hogy ennyi hulye van, aki azert mert 5000-szer hallotta a "kozszolgalati" TV-be, hogy szarnyal a gazdasag, csont nelkul be is veszi, a kisujjat nem mozditja, hogy utana nezzen, hogy tenyleg igy van-e. Megmontaatejveakkorugyvan. Hihetetlen.
Felesleges nekik ervelni, ugyanazok a klisek vannak nagyban is a fideszbirkak koreben, mint itt a forumokon "jeles" kepviseloiktol, hogy cask parat mondjak: orban es haverjai mertektelenul lopnak --> na es? mas is lopott jmeg amugy is gyurcsany; orban es a fidesz semi erdemlegeset, kiemelkedot nem csinalt gazdasagi teren 8 ev alatt--> na es? nem vittek csodbe az orszagot, mint a ballibek.
A sor hosszasan folytathato. Ezeknek ennyi eleg, mindig van egy szanalmas kifogas, hogy miert szavazzanak tovabbra is tolvajokra.

6.Lenin 2018.01.19. 12:48:55

@Thomas Grande:

"Néha beszélget, próbál észérvekkel vitatkozni. De amikor az ember állandóan azt a mély sötét, buta és tájékozatlan, idióta szöveget kapja vissza, akkor azért közel van az ember az agyfaszhoz. "

"Értve vagyok vagy kérsz további felvilágosítást ez ügyben? "

Néhány észérv nem ártana. Felvilágosíthatnál, hogy honnan ismered a általad sötétnek jellemzett 1,5-2 millió ember valódi véleményét?
Mi se beszélgettünk eddig, honnan ismernéd a véleményem minden kérdésben?

Általánosítasz? Netán magadból kiindulva?
Tehát lenne néhány kérdésem valóban.

konrada 2018.01.19. 13:26:28

@6.Lenin:
...mondjuk én is érdekesnek tartom azokat, akik csak úgy képesek "vitázni", ha megmondják, hogy a másik mit gondol, és abból indulnak ki.
...ez főleg akkor "hasznos" számukra, ha valódi vitában a másik nem úgy gondolkozik, ahogyan ő szeretné, mert így arra nem kell válaszolni, hiszen nála a bölcsek köve, ő "tudja"...;))

VaradiJanos 2018.01.19. 13:27:42

@Thomas Grande: aki a “te szegény” sajnálkozást az anyagi helyzetre tett megjegyzésnek véli, azt tényleg sajnálom

1ghost 2018.01.19. 13:27:43

Na ezt nézzék, most olvastam!

"Patkányt fogtak a Péterfy Kórházban műtét közben."

A hazug, tolvaj orbán migránsokat fogad be, és arra költi az adófizetők pénzét, hogy végrehajtsa a soros tervet, sőt még túl is teljesíti, suttyomban, titokban. A hülye államtitkáruk mindent bevallott.
És kérem szépen mindeközben patkányok rohangálnak a kórházaink műtőasztalán. Fasza, mi?

Ide juttatta ez a szarházi fideszkormány Magyarországot! Aki erre a mocskos tolvaj, migráncssimogató bandára szavaz, az bűnös.

VaradiJanos 2018.01.19. 13:29:02

@anonymand: oh, lámpavasazol, de azt is gyáván

VaradiJanos 2018.01.19. 13:32:32

@1ghost: mit kerestél a kórházban?

6.Lenin 2018.01.19. 13:37:06

@VaradiJanos:

Ő volt a patkány, elcsípték.

1ghost 2018.01.19. 13:42:56

@VaradiJanos:

Meg akartalak látogatni, de nem lehetett, mert le voltál szíjazva, ugyanis mióta a hülye államtitkárotok bevallotta, hogy végrehajtottátok a soros tervet, teljesen megtébolyodtál.

1ghost 2018.01.19. 13:52:06

@VaradiJanos: @6.Lenin:

Ja, és mondtam a doktor úrnak, hogy az lehetetlen, ugyanis gerinctelen orbántrollként már előtte is totál segghülye voltál. Erre meg azt mondta, hogy hát akkor meglátja, mit tehet.

Látod, tulajdonképpen most hálálkodnod kellene nekem, hiszen az én közbenjárásomra engedtek újra a gép elé.

1ghost 2018.01.19. 13:54:10

De máskor aztán jobban fogadj szót a doktor úrnak, mert van ám nekem más dolgom is, mint téged mentegetni.

dare 2018.01.19. 13:57:09

Jó a poszt, lehetne több ilyen stílus. :D
Egy kérdés: el tudja képzelni bárki Orbán Viktort és a (mostani) pártját újra ellenzékben?
Hát van nektek szívetek?
Én még azt is kinézem belőletek ti nyugatbérenc imperialista ügynökök, hogy eladnátok és kiszolgáltatnátok a hazánkat, a szemét mocskos Homo Brüsszelikusz gyíkembereknek.
Mennyi ideig szívtátok ti magatokba a hanyatló nyugat ópiumát? Menthetetlenek vagytok, nem tudunk már segíteni rajtatok.
Pedig nagyon szeretnénk, mi a szívünket és a lelkünket teszük a ti gyógyulásotokba, szorítunk és küzdünk értetek rendületlenül, a nap minden átkozott percében, ti hálátlanok pedig ilyen hazugságokkal vagytok elfoglalva.
Tőrt döftök a szívünkbe, és forgatjátok is benne.
Ne tegyétek.
Tudjuk kiknek dolgoztok, de mi azért szeretünk benneteket.
Nem mondtunk le rólatok, fel fogjuk nyitni a szemeteket, és kényszerképzeteiteket elhessegetjük majd.
De partnerek kell legyetek ti is ebben.
Ne menjetek ki abba a káros miliőbe, elég ha a kormányunk kijár, ők már amúgy is immunisak a felülfertőzödés ellen.
Maradjatok velünk, és ne olvassatok semmilyen papírt, ami tudjátok honnan származik és kitől (akiről nem beszélünk).
A mi jóságos és igazságos Orbán Viktorunk legyen veletek ezekben a nehéz órákban.
Ha kitisztult a fejetek, reméljük nem követitek el újra újra ugyanazt a hibát.
Maradj tiszta, maradj tiszta!!!

6.Lenin 2018.01.19. 14:06:40

@dare:

"Nem mondtunk le rólatok, fel fogjuk nyitni a szemeteket, és kényszerképzeteiteket elhessegetjük majd.
De partnerek kell legyetek ti is ebben. "

Hát pont ez a baj. Mi nem kérünk belőletek, mert még emléxünk rátok.
Majdnem azt írtam, hogy sajnálom, de a valóságban sajnálja a rossebb.

Jó helyen vagytok ti azon a helyen, amit kiharcoltatok magatoknak.

VaradiJanos 2018.01.19. 14:07:12

@1ghost: “De máskor aztán jobban fogadj szót a doktor úrnak, mert van ám nekem más dolgom is, mint téged mentegetni.”

Tudjuk és nem is akarunk sokáig elvonni a börtönzuhanyzó takarításától.

VaradiJanos 2018.01.19. 14:08:10

@dare: vergődjetek csak, kukackák!

dare 2018.01.19. 14:13:55

@6.Lenin: Mit is harcoltam én ki magamnak?

6.Lenin 2018.01.19. 14:18:09

@dare:

A véleményednek megfelelő helyet. Nem nagyon vesznek komolyan.

dare 2018.01.19. 14:21:11

@dare: A vergődés nem a megfelelő szó arra amit érzek.
Szenvedek, gyötrelmesen szenvedek azért, hogy láthassam azt, amit még nem látok, nem láthatok.
Időt kérek csak, semmi mást, csak időt.
A féreg kukac létem is a dicsőséges Orbán Viktor szolgálatába állítom, csak ki kell tisztulni a nem létező agyamnak.
Sok mocsok öntötte el az agyamat az elmúlt időszakban, de megyek és kitisztítom valamelyik kormányközeli médián.
Kegyelem, kegyelem....

dare 2018.01.19. 14:24:57

@6.Lenin: Tudom.
De megváltozok, ígérem megváltozok.
Mindent el fogok követni annak érdekében, hogy a nagyságos jóságos vezetőnket megörvendeztessem egy neki tetsző tettel.
Mi legyen az?
Ne hagyj szenvedni, segíts!

rfbzs 2018.01.19. 14:34:58

Ostobák!
Versenyeztek, mindannyian saját magatokat gondolva a téma szakértőjének. Egymást gyalázzátok egy ilyen semmirevaló kormány miatt. A kormánypártiak bigott vallásos hévvel, a másik oldal meg (jogos)elkeseredett dühvel.

dare 2018.01.19. 14:39:30

@rfbzs: Valahol megvan ennek a diszkrét bája.
Mondjuk a gyalázást azt én se értem miért van.

igazi hős 2018.01.19. 14:45:53

@Jakab.gipsz: Amikor az IMF hitelt 1,5%-kal drágábbal váltotta ki Orbán, akkor is ilyen büszkén emlegetted az állampapír hozamokat? Egyébként nem azt kéne nézni, hogy MO-t mennyiért hitelezik, hanem hogy mennyivel drágábban mint a többieket. Akkor kijön, hogy átlagos a teljesítményünk, a magyar kamatszint olyan mint a szomszédainké és rosszabb, mint a német, osztrák, francia. Erre is van magyarázat? Persze, tudom: Soros.

igazi hős 2018.01.19. 14:47:59

@Ballib Cenzúrázók Réme 27: A kezdés jó, de a többi alapján össze lehet keverni téged az eredeti fidiótával. Több kreativitást, ennyivel még rezsibiztos is lehetnél!

6.Lenin 2018.01.19. 14:48:36

@dare:

Felőlem ne törd magad. Elvoltam eddig is nélküled, szerintem ezután se lesz gondom veled. Más a véleményed, na bumm, kisebbségben vagy (az aktív szavazók, véleményt nyilvánítók közt) .Van ilyen máshol is.

6.Lenin 2018.01.19. 14:51:45

" A kormánypártiak bigott vallásos hévvel, a másik oldal meg (jogos)elkeseredett dühvel. "

Ez a te véleményed, mások másként látják. Mi ezzel a bajod?
Nem mindenki úgy gondolkodik mint te?
Ne bassz! Ez problémát okoz neked? Vannak külső jelei is? Vagy csak belülről rág ez az igazságtalanság?

dare 2018.01.19. 14:57:51

@6.Lenin: Legjobb családban is előfordul.
Egy nagy család vagyunk, de vannak benne renitensek.
Szeretnék a család tagja lenni, nem jó így, kellene egy pár közbeszerzés a jövőre nézve.
Kit kell keresztapának szólítanom, és kinek kell kezet csókolnom?
Ez az egyik kedvenc filmjelenetem, annyi minden benne van.
Nem tudom leírni, nézd meg:
youtu.be/HJuhdnQRYj0

rfbzs 2018.01.19. 14:59:06

@dare:
Az iróniát sem értik, szó szerint értelmezik a blogot és vérmérséklettől függően reagálnak.

rfbzs 2018.01.19. 15:08:40

@6.Lenin:
Igen, ez a véleményem, a tied meg más.
Ha rágna valami, legalább annyit kommentelnék, mint te.

dare 2018.01.19. 15:09:54

@rfbzs: Lehet fáradtak.
Tegnap én se értettem, pedig elég egyértelmű volt.
Felületesen olvashatnak?
Az is lehet.
Meg az is, hogy eljutottunk a nem az számít mit mond, hanem az számít ki mondja bölcseletig.
Innentől kezdve mindegy.

blah 2018.01.19. 15:10:39

@Ballib Cenzúrázók Réme 27: hazai pályán mostad le a bloggert, elég durván megaláztad :)

VaradiJanos 2018.01.19. 15:24:35

@rfbzs: nagyon tévedsz, én nem kedvelem a kormányt, mégis rühellem ezt a nemzetellenes index-csürhét

6.Lenin 2018.01.19. 15:29:52

@dare: @rfbzs:

Ez egy vélemény, amíg nincs konkrét bizonyíték, az is marad.
A gyengébbek kedvéért ez nem azt jelenti, hogy esetleg nem lehet, de nincs bizonyítva.

Nagyon nem szeretnék olyan országban-még egyszer- élni, ahol bemondásra ítéltek esetleg halálra is embereket. Ez az egy (?) problémám van.

Hogyne rágna engem is sok minden, hiszen eddig sok kérdésre én sem kaptam választ, de ezért nem alázok meg senkit, főleg a külseje miatt.

A pályázatokon sajnos mindenhol vastagon fognak a ceruzák, a művelt és civilizált nyugaton is .Ezek erről szólnak. Így finanszíroznak pártokat, korrupt, megvásárolható politikusokat.

Megint a gyengébbek kedvéért, én sem tudom elfogadni, de mondjon már valaki erre valódi megoldást.
Lehet, hogy mi már nem lopnánk, de, ha villamost akarunk venni, akkor az eladó kérhet még plusz valamit. Nem adunk, inkább majd gyalog megyünk?

Ha nem teljesítjük Gyuri'bá őrült 5letét, néhány hulla árán nyakunkba ültethet olyant, akit a hátunk közepére se kívánna senki.

Miért mennek vajon volt pénzügyminiszerek, bankelnökök a távozásuk után nagy nyugati bankokhoz néhány évre? Nem akkor fizetik ki őket? Lehet bizonyítani? Nem, csak egy vélemény marad.

A vélemény még soha nem lesz tény, bárkié is.

1ghost 2018.01.19. 15:41:36

@6.Lenin: "A pályázatokon sajnos mindenhol vastagon fognak a ceruzák, a művelt és civilizált nyugaton is .Ezek erről szólnak."

Te tetves szarházi orbánista bérhazudozó, ezt a tolvajokat mentegető hazugságodat, már 20 másik nickeden is elsütötted, de a helyzet az, hogy amit a mocskos korrupt, fajtád művelt az országban, azért bármely más EU-s országban már rég sitten rohadna az egész bagázs.

Úgyhogy te mocskos bérhazudozó, migráncssimogató orbántroll eltakarodhatsz a gazdád zivataros seggébe, mert hál Istennek senki nem hisz már el a söpredék fideszbűnözőknek semmit.

felucca02 2018.01.19. 15:43:11

Gyuribá őrült ötletéről honnan van információd? Hogyan ültet ide akárkit, kit és miért és mi módon? Ha jól tudom, választásokon dől el minden, nem?

VaradiJanos 2018.01.19. 15:44:36

@1ghost: milyen gyorsan lett a menekültből migráncs :)
Ebből látszik, hogy elvtelen szarháziak vagytok, leköpni való csürhe.

VaradiJanos 2018.01.19. 15:46:17

@felucca02: akkor menjetek szavazni, ne festéket dobàljatok, ne brüsszelben árulkodjatok, ne lázítsatok akasztásra, szavazzatok!

Soros Forever 2018.01.19. 15:46:33

Sorosra és Gyurcsányra van szükség, hogy muszlimok pótolják a magyar munkásokat.
Azok jobban növelik a GDP-t, mint a Fideszes söpredék.

Ki kell a magyarokat kergetni az országból, ezért kell a baloldalra szavazni !

dare 2018.01.19. 16:07:04

@6.Lenin: Nem lenne ilyen vélemény, ha a valóságban nem történnének furcsa dolgok.
De ez persze nem tény, nem is aszerint kell kezelni.

Az a bemondásra halálra ítélés megvalósulhat, ha túl nagy szabadságharcot vívunk a nyugattal, de ez a veszély nem fenyeget téged.
Remélem másokat se fog. ( ez csak poén, inkább ideírom nehogy)

Épp tegnap néztem meg a Wonder c. filmet, akire hatással van és érdekel az ilyen alkotás (pl én), az nem fog a külső miatt megjegyzéseket tenni.

Ezt a valamihez vagy valakihez (valakikhez) való viszonyítást soha nem értettem.
Azért mert a másik, akkor én is....
Ez nem oldoz fel senkit a bűnei alól.

Alternatív megoldásként én az egész korrupt elitünket egy olyan adósávba tenném, hogy önként mennének el az országból.
Az egyik része nyugatnak, a másik része keletnek.
Aki tisztességesen szerzett nagy vagyont azokról meg nem beszélek, mert szerintem ilyen emberek itt nincsenek (vagyis kevesen vannak).
Mindig mindenhol ilyen valaki által lett valakik vannak, az egész gyökerestől rossz.
Nem elég a fát kivágni, a gyökérzetet (gondolkodást) is el kell pusztítani.
Vannak pártok, akik zászlójukra tűzték az elszámoltatást.
Ha nem megy nekik, 4 év múlva jön helyettük más.
De ez a váltógazdaság semmiképp nem lehet alternatíva.
Addig amíg nem hiszünk a változásban, az nem is fog megvalósulni.
És itt van a bökkenő.
Ez nem a pártokon, hanem rajtunk múlik.
Ha mi engedjük, persze hogy csinálják.

A multikulturalizmusban én sem hiszek.
Gyuri bá témája számomra ennyi.

"Hol van erről a papír"-Demcsák Zs.
Attól mert valami nincs bizonyítva (mondjuk Mészáros), azért beszélhetünk róla valóságos dologként, pláne akkor, amikor már szinte kiveri a szemünket.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.01.19. 16:21:52

@Soros Forever: "Ki kell a magyarokat kergetni az országból"

Már miért kéne? A cigányokat szegénységben tartják, azok meg így teleszülik az országot, száz év múlva a lovári lesz a hivatalos nyelv.

Egyébként akiket te magyaroknak tartasz, azok 99% betelepülő migránsok, besenyő, sváb, tót, székely, stb. Ősmagyar gént nehezen találnál.

Egyébként az ősmagyarok is migrik. Az avarok itt az őslakosok.

6.Lenin 2018.01.19. 16:41:29

@dare:

A jelek szerint nem lehetsz több 30-nál, és baszott idealista lehetsz. Én is az voltam abban a koromban.

A másik, te megkérdőjelezed az alapvető emberi tulajdonságokat pl több kell, mint a másiknak van, még akkor is, ha nekem semmi szükségem rá.
Meg az az erkölcsi faszság, hogy természetesen mindig a másik a gazember, és mindig valamilyen külső kényszer miatt vétkeztem esetleg egy pirinyót, amit semmiképpen nem szabadna másoknak elítélni.

Nemrég olvastam egy me önjelölt pacák megállapítását a korrupcióról. (Magyar Gy ügyvéd úr)
Amikor a ballib oldal van vádolva, akkor igen óvatosan kell kezelni a témát, mert nagyon nehéz bizonyítani is a korrupció megtörténtét.
Aztán félkézzel lekorruptozta az egész Fideszt a szavazóival együtt.

Vagy vegyük Bajnai megjegyzését: nem értettünk hozzá. Ezt se lehet bizonyítani, hogy a pacák alapjáraton hülye valamihez, vagy csak eljátssza.

Abban egyetértek, hogy rajtunk, szavazókon múlik, de.

Gyurcsánynak van néhány száz ezer híve, akik istenítik a pacákot. Akkor meg?
Vagy Juhász Petya, még a gatyája is kunyerált, vannak hívei, Vona, szintén még vannak, akik hisznek neki.

Akkor miről is beszélünk? Meg kéne kérni a híveiket, hogy küldjék el az imádottat a sunyiba?
Szerintem nekik kéne lépni elsőként, de ők meg úgy érzik, hogy a góréjuk a legfaszább pacák a világon.

Biztosan lehetne-közösen-találni valamilyen megoldást, de akkor lehet, hogy kurva unalmas lenne az élet. Majd a Paradicsomban, állítólag ott minden fasza, de ráérek ezt megtapasztalni, bár lehet, hogy káromkodnék 1-2 órát, mi a faszért is görcsöltem a Földön a Fidesszel, amikor itt nyüzsögnek a szüzek (tőlem)

anonymand 2018.01.19. 17:03:31

@VaradiJanos:

"Honi soit qui mal y pense."
(Szégyellje magát, aki rosszat gondol.) ...
Szíved joga úgy értelmezni szavaimat, ahogy akarod.
A gyávaságról pedig annyit, hogy választott nick-nevem 2001-óta: anonymand.
Nem változtattam, nem menekültem ki belőle, a korábban leírt szavaim miatt.
Az Agresszív kismalac palacsintázójában olvasgathatod kedvedre bejegyzéseimet.
Még te is, akinek ha jól tudom, egy sem volt.

Csak érdekesség kedvéért:
A delphoi jósda volt a világ leggyávább jósdája, ugyi?
„A lüd király a hadjárat kimenetelét illetően jóslatot kért a delphoi görög jósdától. Ajándékokkal érkező követei a kérdésükre a következő választ kapták: „Ha megtámadod Perzsiát, egy nagy birodalom fog megdőlni."
A te logikád szerint ez nyilvánvaló gyávaság, nehány évvel ezelőttről.

anonymand 2018.01.19. 17:04:35

@anonymand:

Bocsi, egy szó kimaradt, helyesbítek:

"A te logikád szerint ez nyilvánvaló gyávaság, nehány ezer évvel ezelőttről."

6.Lenin 2018.01.19. 17:08:17

@6.Lenin:

Közben támadt 1 kurva nagy 5letem.

Választásokat kéne rendezni, azon legyőzni a köcsögöket, megmutatva, hogy mi sokkal faszább gyerekek vagyunk.

Szerintem sima ügy, jobbat kell kínálni, oszt mehetnek a sunyiba.

Vagy....izé....ez már ki van találva? Bassza meg, elszunyókáltam megint, pedig milyen fasza, akár én is kitalálhattam volna, valamikor.

2018.01.19. 17:11:17

@6.Lenin: Hol neveztem 1,5-2 millió embert éjsötétnek? Nem látom...mert én a környezetemben lévő néhány személyről beszéltem...pontosítva a vitára való képtelenséget értve alatta. Akiknek ismerem a véleményét és az álláspontját. Hogyan is ismerhetnék 2 millió embert és annak véleményét? A kommentemmel a postban leírt emberekkel azonosítottam a millió számú embert. Bár ott sem látom az általad említett kifejezést. Nyilván a te véleményedet sem ismerem behatóan mert igen, nem beszélgettünk eddig. De ennek ellenére vagy ezért nem neveztelek éjsötétnek. Szerintem egy vélemény vagy van vagy nincs. Olyan, hogy valódi-ebből következtetve van nem valódi is?-szerintem nincs. Mert azt nem is tudom minek nevezzem.

2018.01.19. 17:15:07

@VaradiJanos: Esetleg valami velősebb,amire érdemes reagálni?

6.Lenin 2018.01.19. 17:20:54

@Thomas Grande:

"Ez úgy kb. 1,5-2 millió ember gondolkodását és véleményét tükrözi. Tapasztaltam a helyi közösségben is, ahol lakom. Nem szó szerint így de teljesen ugyan ez a gondolkodás mód van jelen. Félelmetes. Érdekes, hogy először az ember nem hiszi el, hogy ilyen létezik, aztán csak legyint és nem foglalkozik vele. Néha beszélget, próbál észérvekkel vitatkozni. De amikor az ember állandóan azt a mély sötét, buta és tájékozatlan, idióta szöveget kapja vissza, akkor azért közel van az ember az agyfaszhoz. "

Ezt írtad.

dare 2018.01.19. 17:26:59

@6.Lenin: Már elmúltam 30, és a nekem fontosnak számító értékek még most sem kezdtek halványodni bennem.
Biztos még idő kell.
Nem baj, kivárom.

Az alapvető emberi tulajdonság, hogy több kell?
Persze, az egyén törekszik a minél boldogabb életre, de ez nem hordozza automatikusan magában a másikon való élősködést, és kéz kezet mos mentalitást.
Én azt állítom mindenki gazember, aki külső segítséget igénybe vesz.
Na nem ilyen apróságokra gondolok, mint egy gyerek felvétele valami jó állásba.
Hanem amiről ez a poszt szól.
Adódik a kérdés: én vagy te megtetted volna ezt?
Magamban biztos vagyok hogy nem (az idealista énem :D), de szerintem te se tetted volna meg.
Amit linkeltem az erről is szól, meg sok más egyébről is.

Látod én nem teszek különbséget.
Az egész brancs korrupt volt, vagy hülye, aki az elmúlt 27 évben kormányzásra került.
Nekem nincs kettős mércém.

Attól mert valaki őszinte és önkrtikus, még nem biztos hogy hülye.
Ez azért nagyon hiányzik a jelenlegiekből.

Gyurcsány egy jelenség.
Nem véletlen került ő az Mszp élére.
De nincs annyi híve, akik miatt ne lehetne itt változást kieszközölni.
Juhász segítői pláne kevesen vannak.
Vona az talány jelenleg.
A mostani Vonát egyre közelebb érzem magamhoz, de nem merném a pártjára bízni a teljhatalmú kormányzást.
De nem is kell, csak koalícióban lehetnének hatalmon, és az nekem pont megfelel.
Viszont rajta érzem, az elszámoltatás szólamok nem üres lózungokat takar.
Ami a félelmem, az a Simicska féle gondolkodás.
De egyedül nem jutnak oda, szóval nem akkora lényeg.

Itt van a paradicsom:youtu.be/95xOX9wHrXc
A Fidesz nélkül unalmas lenne az élet. Jó lenne már az az unalom sok honfitársunknak.

dare 2018.01.19. 17:44:37

@6.Lenin: Sziporkázol.
Ez alatt a poszt alatt eddig ballib rém 27 klóné a best komment.
De ez a választások poén is nagyon ült.
Olyan elegáns, hogy nem találok szavakat.

taga20 2018.01.19. 17:46:28

@VaradiJanos: milyen gyorsan lett a migráncsból menekült :)
Ebből látszik, hogy elvtelen szarháziak vagytok, leköpni való csürhe.

ráadásul egy kibaszott tolvajok is vagytok a geci gazdáddal az élen!

2018.01.19. 17:48:26

@VaradiJanos: Miből gondolod, hogy érdemes vagy rá?

6.Lenin 2018.01.19. 17:48:39

@dare:

"Hanem amiről ez a poszt szól. "
Miről szól?

Linkeld be a jogerős bírói ítéletet. Adig csak egy rosszindulatú vélemény, olyasmiről, amit Magyar György szerint szinte lehetetlen bizonyítani.

Mind1, hogy valakinek mennyi híve van, vannak, és nem korlátozhatod őket a jogaikban.
Eddigi legjobb megoldás-majdnem én találtam ki-a szabad, általános választójog.
Jobbat kell kínálni-nyerni-a felelősöket jogilag bizonyított módon elítélni. Akkor viszont a következő is már felelősséggel tartozna, de akkor még mindig problémásak a választók.

Bassza meg, megbüntettek, mert csaltunk, a szemetek. És a kör bezárul.
Pedig mennyi szép ideát is kitaláltak már unatkozó embertársaink. Itt van ez a fasza nyitott társadalom.
Mindenki egyforma lesz, kivéve a vezetők, mert őket már nem mi választanánk, nem is kéne tudnunk, hogy kik is ők, de mindig közölnék velünk a tutit.
Fasza világ, nuku gondolkodás, csak igazodás.

Mondjuk már csak az érdekelne, hogy szerinted mi jönne most a Fidesz után.
Mik lennének az első lépéseik, aztán rövidtávon, hosszútávon miként is oldanák meg a kritizált kérdéseket.
Sok mindent elárulna, ha ezt vitatnánk inkább, nem bizonyíthatatlan véleményeken lovagolnánk.
Szerintem.

taga20 2018.01.19. 17:50:09

@6.Lenin: lenyinevtárs annyira felpörögtél, hogy a végén még agyvérzést kapsz, aztán nem foksz tudni leszavazni áprilisban a fityeszmaffiára.

VaradiJanos 2018.01.19. 17:51:47

@taga20: jaj, mindjárt szombat, nemsokára dühöngő alkoholszagú takonygomolyag lesz tanga pöcökből, mèly levegő, jöhet, parazita

VaradiJanos 2018.01.19. 17:53:14

@Thomas Grande: gross úr, nem gondolok én magával kapcsolatban semmit, nem is nagyon figyelek, mert annyira lent van, hogy elromlik tőle a látásom

2018.01.19. 17:53:56

@6.Lenin: Igen, pontosan. De nem neveztem 1,5-2 millió embert éjsötétnek! A postban leírtakkal azonosítottam őket de ott sem nevezte senki ilyennek őket! A szűk környezetemről beszéltem, akikkel hiába próbál vitatkozni az ember, ej, de hiszen leírtam, nem akarom még egyszer. "Ez úgy kb. 1,5-2 millió ember gondolkodását és véleményét tükrözi." A postban leírt viselkedési, gondolkodási forma. Szerintem.

VaradiJanos 2018.01.19. 17:54:12

@taga20: nem is kell leszavaznia, hisz balfácánék úgyis bojkottva akarnak menekülni

VaradiJanos 2018.01.19. 17:55:16

@taga20: sajnos ma nem tudok játszani veled, mert nemsokára indul a repülőm. Szép hétvégét, kocsmabuci!

taga20 2018.01.19. 17:56:42

@VaradiJanos: te parazita, már látom itt baszod a rezet egész nap.

és mosdatod a veszett bandádat, a nap-nap után kiderülő lopásaitokat, a hazugságaitokat!

te, egyébként olyan állatságokat kommentelsz szinte mindig, mint ha alkoholista lennél.

taga20 2018.01.19. 17:58:08

@VaradiJanos: hát haver, akkor jáccál a pöcsöddel a repülőn moszkva felé:)))

6.Lenin 2018.01.19. 18:01:45

@Thomas Grande:

Még egyszer nem idézem az általad írtakat, de minek irkálsz, ha saját véleményedet sem érted?

A környezetedben hallott véleményeket és a 1,5 -2 millió Fideszre szavazók véleményét azonosnak vetted, igaz nem szó szerint, csupán gondolkodásmódban, amit sötétnek neveztél, általánosítva.

2018.01.19. 18:05:34

@VaradiJanos: Ezek szerint még is csak figyel, mivel válaszolt a kérdésemre. Egyszer tegezel egyszer meg magázol...ki is az a "gross úr"? Valahonnan ismerjük egymást? Részemről biztos, hogy nem, szerintem kever valakivel... Nem inkább az a baj, hogy nem lát az orránál tovább? Nem tud és nem is akar tovább látni? A figyelés nem kizárólag a látásra vonatkozik. No, csak vigyázzon a látására, ne hogy még valaki ráfogja magára, hogy széles látókörű. Azt a szégyent nem viselné el, gondolom. Tudja, csak az orráig és szigorúan előre.

2018.01.19. 18:07:07

@6.Lenin: Tudod mit? Győztél. Hagyjuk. Igazad van.

dare 2018.01.19. 18:09:46

@6.Lenin: Tiborc István vállalkozó védelméről.

Nagyon rá vagy izgulva Magyar Györgyre.
Mit kell belinkelnem?
Azt, hogy elsíbolják a fejlesztési pénzeket?
Várj egy kicsit, mindjárt...

Itt aki jogokat szeret korlátozni, azok nem a fentebb is említett nevek.
Egyébként jó az általános választójog mindaddig, amíg nem élnek vissza vele a kormányzó pártok, és nem alantas ösztönökre próbál építeni.
Addig hiába kínálnak jobbat (van nem is egy), amíg ezzel a retorikával tüzelik a jónépet.
Aki most venné át, annak nem kellene mutogatnia (nincs válság) az előzőre.
Ha megteszi viszlát.

Voltak nagy vezetők már a történelem folyamán, a miénk nem az.
Tudom jó lenne elhinni, én is szeretnék hinni benne, de sajnos nem az.
Majd az idő igazolja ezt.

A Fidesz után lehetne foglalkozni a felzárkoztatással, mert ezzel csak a mentalitással csak a keleti szomszédainkhoz zárkozunk le.
Olvasd el pl az Lmp programját.
Ha az magvalósulna, azzal én elégedett is lennék.
Más kérdés, hogy nem fog megvalósulni, mert sok embert nem is érdekel a változás.
Sokan meg kiábrándultak.
Ezért vitatkozhatunk egy olyan dologról, ami nem fog megvalósulni, csak nem látom neki sok értelmét.

bzsoa 2018.01.19. 18:11:19

@dare: Korábban Simicska finanszírozta Orbánt a közbeszerzésekből ellopott pénzből, aztán jól összevesztek (mi máson mint azon hogy ki mennyi lóvét tesz zsebre el ne hidd Simicska dumáját arról hogy Paks meg az oroszok miatt bár az sem kizárt hogy azt is a Közgépnek akarta) Orbán keresett egy megbízhatóbb strómant, Simicska meg egy másik megvehető politikust.
Szóval igen csak a lényegről írtál....

taga20 2018.01.19. 18:12:20

@Thomas Grande: pedig egyszerű ez a gross úr duma a retardált váradijanitól.

grande és a gross is nagy-ot jelent. a gross viszont olyan zsidós névnek tűnik neki.

szóval fityesztalpas jani egy kicsit lezsidózott, de ne vedd a szívedre, csak a vére viszi előre a selejtjét!:)

dare 2018.01.19. 18:20:44

@bzsoa: Igen, ezért nem adnék nekik teljhatalmat.
Ez a félelmem megvan irántuk.
De ha valami csoda folytán kapnának, könnyebben lehetne őket leváltani, mint a mostaniakat.
Csak koalíciós kormányzat jöhet szóba velük kapcsolatban.

@dare: Tiborcz István helyesen.
jaj, remélem nem látta senki az illetékesek közül.

2018.01.19. 18:24:30

@taga20: Na, nem figyeltem de valóban, tényleg. Kösz. Nem vettem annyira komolyan cseverészésünket. A zsidózás sem irritál.

taga20 2018.01.19. 18:29:56

@Thomas Grande: engem se zavar, ha egy ilyen alak lezsidóz, ráadásul még filoszemita is vagyok.

csak azé szóltam, hogy tisztán lásd a jani fityeszes jellemét.

6.Lenin 2018.01.19. 18:34:07

@Thomas Grande:

Miben győztem? Rosszul fogalmaztál, vagy készakarva, vagy véletlenül, hirtelen felindultságból (enyhítő körülmény). Nem kell mindig mindent túlreagálni.

Ilyen kurva nehéz leírni, hogy:
Bocs, de félreérthetően fogalmaztam.

taga20 2018.01.19. 18:44:33

@6.Lenin: hát tőled sem láttam még ilyen mondatot leírva. inkább elkezdesz valami másról hantázni.

6.Lenin 2018.01.19. 18:47:37

@dare:

Nem arról kellene vitatkozni ami nem valósul/valósulhatna meg, hanem a másik mit szeretne másként csinálni. Aztán a választók eldöntik, hogy hihető, vagy nem.

Sok minden kiolvasható, ha leírja valaki a saját elképzeléseit.

Persze az 1 nagy lófasz, hogy majd mi világszínvonalú oktatást, egészségügyet hozunk létre. aki ilyet mond, ír, az hazudik, vagy fogalma sincs a problémáról.

Ugyanis az igények elvárások, is már olyan gyorsan változnak manapság, hogy még a követés is nehéz, sok éves feladat, nem a rendbetétel.

Mire felkészítesz pedagógusokat valamilyen rendszerre, néhány év múlva kijönnek a gyakorlatba, lehet, hogy régen elavult lesz.
Nem kell annyi média menedzser, mert nagyobb szükség lenne szexuál menedzserekre- miként kezeljük a 30. valami szexuális problémáit a hosszú hétvégét megelőző napon pl.

anonymand 2018.01.19. 18:51:50

@VaradiJanos:

Mondod te, akinek nincs arca.
Majd elgondolkodom rajta.

6.Lenin 2018.01.19. 18:51:58

@taga20:

Pedig többx is előfordult, hogy elnézést, bocsánatot kértem, ha netán valakibe belegázoltam, vagy félreérthetően fogalmaztam.
Igaz, olyan seggfejtől még nem, mint te is vagy, mert amikor nekik írok, nagyon ügyelek az érthető megfogalmazásra, már az alacsony szellemi képességeik miatt is.
Úgyhogy nem igen fordulhat elő a bocsánatkérésem.

2018.01.19. 18:52:34

@6.Lenin: Na, hát tényleg félreérthetően fogalmaztam. Átolvastam újra és újra, igaz. Bocs.

dare 2018.01.19. 18:53:38

@6.Lenin: Ez fog történni majd a kampányban.

Egyébként nagyon jól írod, az igények és az elvárások mindenhol növekednek, mindenhol.
Követjūk mi ezt?

taga20 2018.01.19. 18:59:17

@6.Lenin: te hantaboj, hozzád képest rezsiszilárd egy üde jelenség, és egy géniusz.

6.Lenin 2018.01.19. 19:30:05

@Thomas Grande:

Na, látod, ennyi.
Rendben, semmi gond.

Borsia 2018.01.19. 19:38:14

@Ballib Cenzúrázók Réme 27: Akkor menekülj áruló. Az én pénzemen senkiből ne csináljanak tőkést. Nem azért adom, te primitív majom. Biztos ugyan ez lenne a véleményed, ha tőled lopná valaki el és élvezni mint tőkés. Anyádnak csináltak munkahelyet meg neked mint troll kommentelő.

Borsia 2018.01.19. 19:46:05

@6.Lenin: Egyszerű fideszbirka. Monda bárki is hogy Gyurcsány az jobb? Vagy Vona? Vagy bármelyik megélhetési politikus? Nem. Túl sok a primitív ebben az országban és ezért csak a primitív hazaárulók vezethetik őket. De egyszer ez is végetér és ha marad még ebben az országban tisztességes ember, akkor menekülj mert megkapod amit érdemelsz

6.Lenin 2018.01.19. 19:49:15

@dare:

Szeretnénk. De elsőként magunkat kellene utolérnünk, nem másokat.
Hogyan haladjunk, ha többen vannak esetleg ellen, mint mellette.
Ha nem ismerem le a te munkádat, gondolataidat, miért várnám el, hogy te is komolyan vedd az enyéimet?

Én ezt tartom ma a legnagyobb hibának Mo-on, nem vagyunk képesek elismerni a másik eredményeit, de elvárnánk, hogy mások magasztalják a mi hülyeségeinket is akár. Nem fog menni. Ebben minden oldal hibás.

Aki azt mondja, hogy ma Mo-on minden szar, az hülye.
Aki azt mondja, hogy minden OK, az is.

Mellesleg azért az is hülyeség, hogy külföldről pénzelt ügynököket, mint Mo legnagyobb jótevőit próbáljuk beállítani. Nem ők természetesen ki fogják szolgálni azt, aki fizeti őket.

Nagyon nehéz ma eldönteni, hogy valójában mik Mo érdekei. A miénk, választóké, vagy akik szeretnének bagóért megszerezni mindent, hogy aztán üveggyöngyökkel kábítsanak bennünket.

"A világ számos problémája megszűnne, ha nem egymásról, hanem egymáshoz beszélnénk.

(Ismeretlen)"

6.Lenin 2018.01.19. 19:51:43

@Borsia:

Miért kellene menekülnöm? Mert szeretném elérni, hogy néha te is gondolkodjál el bizonyos dolgokon?
Mi a faszt szeretnél te itt csinálni egyedül?

Kaptabakta 2018.01.19. 19:52:11

@1ghost:
Izé, neked nem jött le, hogy ez egész poszt egy szarkasztikus írás?
Ha figyelmesen elolvasod, rájössz, hogy a szerző egy igen kemény kritikát fogalmaz meg a direkt erősre vett elbagatelizálással illetve fidesz troll stílussal.
Bár lehet, hogy én nem tudtam rendesen értelmezni a sorokat....

taga20 2018.01.19. 19:55:34

@Borsia: iróniáról hallottál má?

na gyorsan szaladj vissza és evvel a szemüveggel olvasd el.

szívesen, hogy segíthettem:)

taga20 2018.01.19. 20:05:44

@6.Lenin: "hogy külföldről pénzelt ügynököket,"

eszednél vagy rohadék? fullba tolod a geciék propagandáját! BROÁF!

azokat a civileket, akiket te le ügynöközöl, azokat inkább segíteni kéne, mert egy csomó olyan dolgot elvégeznek, amit az hatalom soha nem fog tudni elvégezni.

Borsia 2018.01.19. 20:11:54

@taga20: iróniáról hallottál má?

na gyorsan szaladj vissza és evvel a szemüveggel olvasd el.

szívesen, hogy segíthettem:)

Ki ironizált? Lenin? Vagy a Balib fidesztroll? Én nekik írtam.

Ne menekülj Lenin, várd meg amíg ismét a tisztesség és a hazaszeretet lesz az első. De a büntetés se marad el azért a kárért amit eddig is és jelenleg is okoztok

dare 2018.01.19. 20:13:31

@6.Lenin: Én elismerem az eredményeket, mindegy melyik párt ötlete alapján valósul meg.
A Fidesznek is van, és sok jó dolgot is tett.
Engem nem a pártok érdekelnek, hanem az ország.
De mondok egy példát az érdekről.
Mi a magyar ember érdeke ?
Megélhetés és anyagi biztonság.
Miután a termőföldek legnagyobb része a Fideszes nagyurak érdekkörébe került, akkor kezdünk piacot keresni a mezőgazdaságnak.
Volt szó valami szabályozásról ha jól emlékszek, egy embernek 300 ha termőföld, de ez nem igazán úgy valósult meg, ahogy kell.
Magyarország érdeke az, hogy ne legyenek benne oligarchák!!!
Minél többen vannak, annál nehezebb lesz a többség élete.
Na ezen kell változtatni a legjobban.
Nem azért, mert más színű kell, hanem azért, mert semilyen színű nem kell.
Aki a nép érdekét fogja végre nézni, az be tudja magát betonozni a hatalomba.
És nem úgy, ahogy a Fidesz.
Ők magukat betonozták be, és nem a nép érdekét figyelik.
Ha azt tennék, több mint 80%-os résztvétel lenne a választáson, és az ő támogatottságuk 60% körüli lenne.

2018.01.19. 20:23:50

Ez a Tiborcz egy ritka sunyi fejű kis pöcs. Orbán lánya jól választott, ő is roppant ellenszenves arcvonásokkal bír. Nem vagyok híve a külső alapján ítélkezésnek, de ezek az emberek tényleg az arcukon hordják a személyiségjegyeiket.

taga20 2018.01.19. 20:25:22

@Borsia: vágom kinek írtál!

na a 27-es csóka kommentjére ugorj vissza, aztán olvasd el újból, mielőtt tökre leégeted magad haver.

taga20 2018.01.19. 20:27:27

@dare: "A Fidesznek is van, és sok jó dolgot is tett. "

hitler vagy sztálin is tett jó dolgokat. és?

Borsia 2018.01.19. 20:32:06

@taga20: Neked kéne elolvasni. A balib egy igazi fidesztroll. Más blogokban is pont így trollkodik. Lenin meg arra hivatkozik, hogy mindenki lop, akor miért ne a Nemzeti lopokodóra szavazzon.

dare 2018.01.19. 20:34:42

@taga20: Megmaradtak ezek, vagy mind ment a kukába?
Mert én úgy tudom sok megmaradt, és itt most erről volt szó.

6.Lenin 2018.01.19. 20:36:10

@dare:

Nemrégen egy ismerősöm szidta a Fideszt, Mészárost stb, ja és a földárveréseket.
Te is licitáltál...kérdeztem. Nem, felelte. Miért nem? Mert nem értek hozzá.
És sok mindennel, sokan vannak így.

Mi a lényeg? Legyen sok apró gazda, akinek már fingja sincs a termeléshez, pláne nem a gazdaságos termeléshez.

Amikor 90 után A. József azzal jött, hogy 10 millió kisvállalkozó országa leszünk, én azt mondtam: lófaszt Józsi, már 1 millió is fasza lenne, aki nyereségesen is tudna vállalkozni.

A katonaságnál döbbentem rá, hogy az emberek többsége képtelen önállóan dolgozni. meg kell nekik mondani, mutatni, hogy mit is kell csinálni.

Akkor lenne baj a Mészáros cégeinek sorsa, ha csak veszteségeket termelnének, mint Bajnai, Juhász Petya cégei.
Amíg nyereséges, munkát, jövedelmet biztosít embereknek, semmi gond.

Nem biztos, hogy mások is képesek lennének rá. Ráadásul minden itt marad. Bér, adó, alapítványa, stb.

Ma sok mindenre megvan a lehetőség, csak kevesen élnek vele. egy szomszédos település szoc. szimpatizáns polgármestere sorba nyeri a pályázatokat, és tényleg szép a település, az emberek is elégedettek vele (pedig mutyizik is , de nem a kormánnyal).
Aztán naponta teleszájjal szidja a Fideszt. Jókat szoktunk vitázni, elfogadva egymás érveit is.
A miénk Fidesz közelinek mondható, oszt egy rakás szerencsétlenség. amibe belefogott csak ráfizetés. A másik szomszéd fideszese pedig hasít, de ő sem a megalkuvása, hanem a tenni akarása miatt, és képes összefogni más véleményen lévőkkel is (sajnos nem mindegyikkel)

Ezek tényleg az embereken múlnak sok esetben.

dare 2018.01.19. 20:39:49

@Borsia: Akinek írtál, az nem közismert.
Nem lehet az 57 hsz-el, ha igen, akkor valamit nagyon tud.

dare 2018.01.19. 21:00:56

@6.Lenin: Azt a licitálást hagyjuk.
Ki menne el aprópénzzel égetni magát egy földárverésen?
Szerintem az ismerősöd így gondolkodott.
Nemhogy árverésen, titokban se lehet földet vásárolni.
Ezek kiszagolják pillanatok alatt az eladó földeket, és nem is hagynak annyi időt se, hogy beköszönj.

Az embereken múlik a fejlődés, de könnyebb úgy fejlődni a településen élő embereknek, hogy nem csak állam bácsitól függenek.
Meg fog állni ez hamarosan, és akkor nem tudom aki most el van lehetetlenítve, mihez fog majd kezdeni.
Most minden szép és jó.
De aki nem hónap elejétől a hónap végéig gondolkodik, az látja a problémákat, amik el fognak majd jönni.
Ez a kormány hibája, és azoké, akik visszaélnek a helyzettel.
Akkor meg majd lehet buta népezni, ott volt a lehetőség, én éltem vele, te nem, így jártál.
Jól van ez így?
Vannak akik szerint nem (én), és vannak akik szerint nincs itt semmi látnivaló, mindenki annyit ér, amennyije van (Lázár).
Az embereken múlik, de ha segítséget kapnának a tisztánlátáshoz, az nem lenne a hátrányukra.

taga20 2018.01.19. 21:04:53

@Borsia: na még egyszer! ez a ballib nem az a ballib. de feladom, me látom, hogy neked a rezsiszilárd a tezsvéred.

ember100 2018.01.19. 21:16:17

@6.Lenin:
Helló !

Ha már így akkor nekem is van egy ötletem :)
Keressünk egy embert és nyerjen meg szinte minden közbeszerzést , persze jó drágán ,
Vásároljuk fel kedves embereinkkel a média nagy részét , a választások előtt küldjünk ki egy ellenőrző kommandót mindenkihez , csak mi nem vagyunk a listán , csináljunk karaktergyilkosságokat .........

Ja egy kicsit bealudta :)

6.Lenin 2018.01.19. 21:19:30

@dare:

Bocs, de ne akard nekem bemutatni milyenek is az emberek. A jelenlegi lakhelyem kb a 8.. Az ország különböző részein, sőt 6,5 év külföld is benne van.
Mellesleg a munkám során szinte minden esetben 20-30 település tartozott a körzetemhez. a településen belül minden rétegből volt "kuncsaftom". Sőt voltam önkoris képviselő is 90-től. A körzeteimben szinte mindenkiről tudtam mindent, mert elmondták, természetesen mindig a másikról.
Nagyon jó hibahatáron belül meg tudnám tippelni a politikai hozzáállásod alapján, hogy emberileg is milyen lehetsz. Vagy fordítva, ilyen vagy, akkor csak ide tartozhatsz, nagy %-ban.
Mind1, ez már nem ide tartozik.

Borsia 2018.01.19. 21:27:19

@taga20: Ha olvasok tőle egy valódi értekezést, hogy miért korrupt és veszélyes a Fideszre szavazni, tőle is és tőled is bocsánatot kérek. Addig maradok abban a hitben, hogy egy troll.

6.Lenin 2018.01.19. 21:28:48

@ember100:

B+, elég sokat utazom IC-n, újságot olvasót látni olyan ritka, mint a fehér holló, mindenki a mobilját basztatja. A tv-n az RTL klubot nézi még a legvadabb fideszes szavazó is. Szinte mindenhol van már széles sávú internet. Látom már a csőbe is bekötik , ha kéred.
Neked adnának valamit üzemeltetni, mi a faszt csinálná vele?
A cső másik végét miért nem zárod le? A huzat kiviszi a gondolataidat, ha néha véletlenül valami olyanszerű birizgálná belülről a kobakod.

Borsia 2018.01.19. 21:32:56

@dare: Lehet, igazad van. Újra olvastam többször is és tényleg irónia. Védelmemre legyen mondva, a trollok is hasonló gondolatmenet mellett írnak

dare 2018.01.19. 21:33:51

@6.Lenin: Jó, akkor abban megegyezhetünk, hogy te sokkal jobban ismered az embereket, mint én.
Ezt kezelhetjük tényként, nem ragaszkodok a vélemény kategóriához.
Az ország különböző részeit bejárva mit tapasztál az elmúlt időszakban?
Én szatmári vagyok, voltál-e mostanság ennek a térségnek a közelében?

Felcsigáztál, ezért kíváncsi vagyok meg tudod-e tippelni milyen ember vagyok?
Az Lmp-re fogok szavazni.
Nem ide tartozik, de nagyvonalakban bekategorizálhatnád a karakteremet.
Ha sok találat lesz, el fogom árulni.
Tényleg érdekel.

taga20 2018.01.19. 21:34:10

@Borsia: ember, görbe tükörről nem hallottál még?

lássuk az első sort!

"Orbán Viktor még le se hörpintette a reggeli kétdecis pálinkáját"

erről neked mi ugrik be?

taga20 2018.01.19. 21:36:01

@Borsia: nocsak, leesett a tantusz?

várom akkor a bocsánat kérésedet:)))

dare 2018.01.19. 21:37:49

@Borsia: Nagyot ment most, nekem nagyon tetszett a kommentje. :D
Van mikor figyelmetlen valaki, velem is előfordult már, benne van.

6.Lenin 2018.01.19. 21:53:17

@dare:

"Az ország különböző részeit bejárva mit tapasztál az elmúlt időszakban? "

Óriási fejlődést, és néha elmaradottságot, gondolom az ott élő emberek összetétele, és a polgi hozzáállásától függően. Nagy általánosságban fejlődést, a néhány éves ezelőtti állapothoz képest.
Azért van, ahol nem jártam még, Mátészalka környéke, Zala megye. A többi részét sűrűbben, ritkábban, de már láttam, sőt laktam is sok helyen.

Az LMP neked jó választás, idealista megközelítés, de kemény helyzetben belebuknál, ahogy ők is buknának, ha valamilyen fatális véletlen folytán hatalomra kerülnének.Talán eddig a sors kegyes volt hozzád és nem kényszerített keményebb "közdelemre". Szerencsés vagy.

taga20 2018.01.19. 21:53:56

@dare: "Van mikor figyelmetlen valaki, velem is előfordult már, benne van."

mi van benne? csak annak van benne, akinek nem megy a szövegértés.

annyira ordít a különbség, hogy csak a gyengeelméjűek nem veszik észre a különbséget:)

taga20 2018.01.19. 21:55:31

@6.Lenin: "Óriási fejlődést"

hol te isten barma?

felcsúton?

6.Lenin 2018.01.19. 22:05:11

Őrültem nektek.

A világ szép, csak vannak akik rossz helyen laknak, rossz helyre születtek.

www.youtube.com/watch?v=UdEOPe4apcg

jó éjt!
mindenkinek.

ember100 2018.01.19. 22:14:28

@6.Lenin:
Helló !

Ej , ej elég egysíkú vagy :)
Az ország kissebb része utazik az IC-n és azok többnyire fiatalok.
Az ingyenes újságok , meg a blikk , riposzt ilyenek ontják a kormánypropagandát.
És igen hiába dobnának megy egy láthatóan korrupt közbeszerzéssel , törvénytelen és nem vagyok bűnöző !
A személyeskedést és a fejemben levő gondolatokat meg inkább hagyjuk :)
Amúgy egy kicsi túltolod a kormánypropagandát De sebaj ! ( Tóbiás )

6.Lenin 2018.01.19. 22:16:42

@taga20:

Igazad van, a múltkor láttam, hogy még mindig ugyanabban a csőben lax.
Integettem neked, de többre nem vitt rá a szolidaritásom, de aki a közelemben volt állítólag látta a szememben, hogy kicsit aggódom érted, könnyes volt a szemem, de lehet a vonatfütty csapott meg.

www.youtube.com/watch?v=MSzkJxmoMl0

taga20 2018.01.19. 22:17:39

@ember100: egy oldalon állunk, de a kisebb az egy es.

nem kötekedés képen mondom:)

ember100 2018.01.19. 22:19:29

@taga20:
Helló !

Igaz , nem figyeltem :)

köszi

dare 2018.01.19. 22:19:35

@6.Lenin: A fejlődés sajnos az ott lakók házán látszik, hogy nem túl rózsás a helyzet.
Vannak akiknek jobban megy, és vannak akiknek rosszabbul.
Ez nagyban függ attól, ki tud jobban alkalmazkodni a helyzethez.
Mindegy milyen kormány van, az ő mentalitásuk működni fog.
De ami a legfontosabb, az hogy semmi nem tartóztatja maradásra a fiatalokat.
Aki marad, az elkezd máról a holnapra élni.
Kilátástalan egy élet.

4 éve buktak volna, ma már nem.
Van bennük elképzelés, a politikájuk ha egyszer hatalomra jutnának, nagy támogatottságnak lehetne részese nagyon sok ideig.
A Fidesz és az Mszp kormányzás a múlt.
Ezt el kell felejteni.
Nem lesz egységes fejlődő ország ilyen politikával.

Azért lehetnék szerencsésebb. :D
Van akinek csak az a 20 centi volt nehéz, míg a világra jött.
Nekem egy kicsit küzdelmesebb, de jó így.

dare 2018.01.19. 22:20:59

@taga20: Tegnap ha láttad volna a fáradtságtól mekkorát néztem be, akkor te is óvatosabban fogalmaznál.

taga20 2018.01.19. 22:22:32

@6.Lenin: lenyinevtárs, azé látom dártvéderevtárs nem ragadt el még teljesen a sötétoldalra. van még egy kis parázs, én segíteni fogok neked:)

a zenéd nem rossz, bár nem az én világom.

de az élet azé édes:)

www.youtube.com/watch?v=Lk4sGZ6iTkU

taga20 2018.01.19. 22:26:25

@ember100: én is utálom a nyelvtannácikat, majdnem annyira, mint a fityesznácikat:)

zene, me az meknyugtattya az embert:)))

www.youtube.com/watch?v=YI2XuIOW3gM&list=RDYI2XuIOW3gM

taga20 2018.01.19. 22:27:49

@dare: remélem nem repülőgépsofőr vagy, vagy miniszterelnök!:))

dare 2018.01.19. 22:32:50

@taga20: Határvadász a déli kerítésnél.

ember100 2018.01.19. 22:35:37

@taga20:
Helló !

Este van fáradok :)

taga20 2018.01.19. 22:44:01

@dare: na ne vetícs! szerintem te gépész vagy az ásotthalmi moziban:)))

taga20 2018.01.19. 22:45:17

@ember100: ako szerintem idd mek a cukrostejedet, csapd föl a hálósipkádat, aztán szunya!:))

dare 2018.01.19. 22:55:10

@taga20: A tanfolyamot elvégeztem, de nem találtam munkát.
Ásotthalmon most békaembereket képeznek ki Soros ügynököknek.
Nincs mozi, kiképzés van.
Egy darabig csináltam azt is, de lelepleződtem.
Nagyon éberek a belbiztonságiak.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.20. 04:40:08

A hálátlan gazemberek!
Ahelyett hogy örülnének hogy a Nemzetmentő kormányt vezető miniszterelnök úr és barátai munkát adnak a népnek.
index.hu/belfold/2018/01/19/kozmunkasokat_vezenyeltek_diot_pucolni_a_milliardos_cegenek/

Békemenetet, de azonnal!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.20. 04:48:48

@6.Lenin: Figyú vén munkásőr! Amit te lácc fejlődést (hallucinálsz mert kaptál fejlövést) az az EU- pénzekből van, akik ellen harcolunk.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.20. 04:52:04

@6.Lenin: "Tényleg nincs semmi amit cserébe kínálni tudnátok?"

Mi kínáljunk cserébe a lopásért?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.20. 04:54:59

@6.Lenin: "miért is kell lebombázni néhány országot, hogy az onnan menekülni kényszerülőket befogadhassuk"

Istenem, de sötét vagy! Sem Líbia, sem Szíria nem a bombázással kezdődött.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.20. 05:01:39

@6.Lenin: "A háború az olyan , mint a hasmenés, jön magától? Semmit nem tudunk tenni ellene?"

Nem, bazdmeg, te vén hülye! Abban az országban, ahol 50 év alatt megnyolcszorozódik a lakosság, ott törvényszerűen háború lesz! A 3 millió lakosból 50 év alatt nem az USA bombái miatt lett 24 millió, hanem az olaj adta pénzből.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.20. 05:05:37

Már tíz-tizenöt évvel ezelőtt cikkeztek arról, hogy Szíria átlagéletkora 15 év és hogy baj lesz abból hogy fiatal tömegek vannak munka nélkül. Az arab szaporaság találkozott az európai orvostudománnyal. Ennyi. Sok fiatal, unatkozó kan pedig tuti egymásnak ugrik egy idő múlva. Törvényszerű. Persze ha lefoglalják őket, hogy közmunkásként diót pucolhatnak a földesúrnak, az sokat segít.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.20. 05:08:52

@6.Lenin: "Valakik helyettük? Mit is csinálnának ők másként? " - Mondjuk nem lopnának. Én már azzal elégedett lennék.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.20. 05:14:23

@Thomas Grande: Ez a vén munkásőr mindig ezt csinálja. Beleképzel valamit az írásodba és utána azzal kezd vitatkozni. Ez már sokaknak feltűnt.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.20. 05:18:28

@6.Lenin: Már megint beleálmodsz dolgokat abban amit írt. Nem kellene bemetalkózva a klavi közelébe menned!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.20. 05:20:28

@6.Lenin: "Ilyen kurva nehéz leírni, hogy:
Bocs, de félreérthetően fogalmaztam."

Ez jó, még ő kérjen bocsánatot, mert te valamit belemagyarázol az írásába. :-))

Te teljesen hülye vagy.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.20. 05:21:21

@6.Lenin: "Pedig többx is előfordult, hogy elnézést, bocsánatot kértem, ha netán valakibe belegázoltam, vagy félreérthetően fogalmaztam."

Idéznél egyet?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.20. 05:26:11

@6.Lenin: " A jelenlegi lakhelyem kb a 8.. Az ország különböző részein, sőt 6,5 év külföld is benne van.
Mellesleg a munkám során szinte minden esetben 20-30 település tartozott a körzetemhez. a településen belül minden rétegből volt "kuncsaftom". Sőt voltam önkoris képviselő is 90-től."

Tudjuk, mindenhonnan elüldöztek a pedofiliád miatt.

komcsy 2018.01.20. 07:51:16

@6.Lenin: Csak ugye a pálya lejt - nem kicsit. És történt itt egy és más, de nagyon magasan van az ingerküszöb... youtu.be/GbgjLBfWObY

BiG74 Bodri 2018.01.20. 08:14:28

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Az arab szaporaság ellen pont jól jön a vallásuk, egyelőre. Frankón képesek írtani egymást némi vallásbeli eltérésekért, mint 400 évvel ezelőtt a keresztények.

6.Lenin 2018.01.20. 09:09:25

@komcsy:

"Csak ugye a pálya lejt - nem kicsit."

Ez igaz, lejt a pálya, de pont ezért nem értem az egészet.
Több millió éhező honfitársunk ténfereg az az
autópályákon, a választók 110 %-a elutasítja ezt a mocskos tolvaj bandát, de nincs aki elzavarja őket.

Vegyük úgy, hogy a fentebb leírtak igazak.

Nincs, aki leváltsa őket, de ez miért ennek a mocskos bandának a hibája?
8. éve görcsöl itt a balfaszok gyülekezete. Miért nem őket zavarják már el a picsába, hogy kialakulhasson valamilyen normális ellenzék?

Ez az egész így nagyon zavarosnak tűnik. Vagy nem igaz, hogy mindent szarul csinálnak. Vannak esetleg tolvajok is köztük? Biztos, hiszen emberek, vannak mindenhol a világon. Persze ez nem mentség, el zavarni az ilyeneket, de könyörgöm valami értelmeset kínáljon már valaki, és is rögtön rájuk szavaznék.
A szarok helyett még szarabbra miért is kellene szavaznom?
Lécci magyarázd már el nekem.

komcsy 2018.01.20. 09:29:58

@6.Lenin: A mocskos banda "hibájáról" is lehet vitatkozni. A 8 éve görcsölő "demokraták" is teszik a dolgukat. Elzavarni őket is választáson lehet(ne). Nem véletlenül olyan a rendszer, amilyen. Ügyesen ki van ez találva. Egyedül a "még szarabban" nem vagyok biztos. A fene sem tudja. Talán korábban nem volt ennyire sz@r. A körítés biztosan nem. (pl. a hátsó jól körülhatárolható részének nyelvvel történő fényezése minden szinten, túláradóan a médiából)

6.Lenin 2018.01.20. 09:35:32

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Látom egész éjjel hánykolódtál a bogarak miatt a zagyadban. Remélem most már kicsit megnyugodtál, úgyhogy tisztázhatjuk a dolgokat...

) kurva régen tudom már, hogy egy nagy bunkó vagy, elég elolvasni a hozzászólásaidat. ezt már többx le is írtam neked.

) pontosan az ilyen bunkók miatt szavazok a Fideszre már 94 óta, és fogok is, amíg nem lesz valamilyen másik, értelmesebb társaság helyettük. Ezt is leírtam már.

) Mi a fasz olyan bonyolult ebben, hogy képtelen vagy megérteni? Voltál már szakembernél? Vagy elvagy így is? Mondjuk én leszarom, bár szeretném megfejteni az okát, hogy valaki képes hajnalban ennyi marhaságot összehordani.

Na, mind1, a te dolgod, csak tudd, nem kell görcsölnöd a bizonyítással, már régen tudom, hogy egy nagy bunkó vagy. De azért ne fogd vissza magad, még nagyobb kárt okozna esetleg.

Kurvára elegem volt már régebben is, amikor a hozzád hasonló pártitkár elvtársak voltak hatalmon, isten mentse az országot, hogy megint ilyen bunkók kerüljenek a hatalom közelébe.

taga20 2018.01.20. 09:44:27

@VaradiJanos: meséjj haver, milyen az idő moszkvában!
tudod, ha kimész az uccára, az usánkádat ne hagyd a kecóban, me vörös lesz a kis torkod:)))

6.Lenin 2018.01.20. 09:45:09

@komcsy:

Kötelező a szart elfogadni? Én már régen nem nézem az RTL klubot, tv2, Hírtv-t, a többit is csak ritkán, írott, papír sajtót már vagy 20 éve nem olvasok

A net már szinte mindenhol hozzáférhető. Bármihez hozzáférhetsz. Utána már csak gondolkodni kell, máshol miként is mennek ezek a dolgok.
Igen, sok helyen még szarabbul. A világ átalakulóban van. (maja 5000 éves ciklus)
Nagyon az elején lehetünk. Tőlünk is függ minden.
Mindig azt kell nézni, hogy vajon milyen érdekek húzódhatnak meg a háttérben.
Közelebb visz a valóság megértéséhez, ha azt próbáljuk megfejteni, és nem a felszínen rágódunk.
Ha elfogadod az LMP,DK, stb irányvonalát, akkor az ő seggüket nyalod?
Ez egy hülyéknek szóló mantra, nem kell komolyan venni.

bóvli ország jobban teljesít 2018.01.20. 10:44:39

@6.Lenin: "de pont ezért nem értem az egészet."

Amikor még Kádár alatt voltál párttitkár, akkor 35 évig nem értetted mitől végzetesen szar a rendszer. Hiszen az emberek nem akarták leváltani Kádárt, hát akkor meg pláne nem lehet érteni!

Aztán amikkor ex MSZMP-sként Horn meg Gyurcsány szavazója voltál, aklkor meg azt nem értetted hogy azokban mi a szar, hiszen az emberek szavaztak rájuk. Az egyikre ráadásul kétharmaddal.

Amennyi értelem van benned, csoda ha azt megérted hogy az adott korban éppen kinek kell nyalni. Meg mikor kell váltani a segget.

bóvli ország jobban teljesít 2018.01.20. 10:46:32

@taga20:

azért arra kíváncsi lennék, hogy ennek a váradi janinak a markán kívül volt-e más nője is az életében. Szerintem az örökös rájszolástól ment el neki az esze.

bóvli ország jobban teljesít 2018.01.20. 10:52:56

@6.Lenin: "Ha elfogadod az LMP,DK, stb irányvonalát, akkor az ő seggüket nyalod?"

Látod öreg párttitkár, ezért vagy te hülye mert még hirdeted is hogy mennyire sötét vagy a legegyszerübb dolgokhoz is. A seggét csak azoknak lehet nyalni, akik nem hagyják meg neked a szabad gondolkodás és döntés lehetőséget, hanem agymosással, megfélemlítéssel, hamis hírekkel láncolnak téged, az IQ hiányos prolit magukhoz. Ilyen az MSZMP, Fidesz.

Az LMP meg speciel nem ilyen, úgy hogy abban az irányban max. csak szimpatizálsáról lehet beszélni.

A fogalmakat se ismered, a magyar nyelvet nem érted, épp ezért te vagy rendre minden korban az önkényuralmi tömegpártoknak a bázisa.

6.Lenin 2018.01.20. 10:54:21

@bóvli ország jobban teljesít:

Te seggfej, 90 óta hol van itt Kádár, főleg az elmúlt 8 évben?
Azért mert te balfasz vagy, miért mások a hibásak?

Ha tényleg a 110% utálja Orbánt, akkor miért nem váltják már le?
Mert?

90-ben az SZDSZ-re szavaztam, sajnos, azóta a Fideszre, és fogok is mindaddig amíg a hozzád hasonló hülyék szeretnének a hatalom közelébe férkőzni.
Nincs ebben semmi bonyolult.

VaradiJanos 2018.01.20. 10:54:24

@taga20: hideg van, de elviselhető

VaradiJanos 2018.01.20. 10:56:43

@bóvli ország jobban teljesít: óvatosan szidjál, apám tengerész volt, anyámat hetekre otthon hagyta és ilyenkor körbekúrta a kikötői bordélyokat .... simán lehet, hogy tesók vagyunk

6.Lenin 2018.01.20. 10:57:01

@bóvli ország jobban teljesít:

Te seggfej, rendőr áll mögötted, hogy fogadd el a Fidesz hülyeségeit? Ne bassz már.
Aki elfogadja az LMP-t, DK-t, azok mögött miért nem áll rendőr?
Te még az átlag ellenzékinél is hülyébb vagy.

taga20 2018.01.20. 11:03:25

@bóvli ország jobban teljesít: és ha a fijúkat szereti, akkor mi van?:)))

taga20 2018.01.20. 11:04:51

@VaradiJanos: tudod, fél lityi vodka mindig legyen nálad, me ott ha nincs nálad, akkor nem néznek embernek:)

VaradiJanos 2018.01.20. 11:17:47

@taga20: egyszer próbálj meg az indexen kívül is tájékozódni, utazz, ismerkedj, olvass könyveket is, stb!

VaradiJanos 2018.01.20. 11:19:26

@taga20: “ ha a fijúkat szereti, akkor mi van?:)))”
Sunyin, a hátam mögött áskálódsz, balfaci?

VaradiJanos 2018.01.20. 11:20:22

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: a fogvédő nem szokott rászorulni a momentumos klub tagjaira?

taga20 2018.01.20. 11:21:21

@VaradiJanos: haver nem lehet mindenki olyan széles látókörű, mint te.
ráadásul te előnybe vagy, mert te a 888, origo, pestikurvák, origo, stb.-kből tájékozódsz.

az élet igazságtalan:)

taga20 2018.01.20. 11:22:05

@VaradiJanos: én csak védeni akartalak. má az is baj?:)

Soros Forever 2018.01.20. 12:56:04

Sajnos a diákok nem érezték át eléggé, hogy GYurcsányt és Sorost hatalomra kell jutattni.
Sajnos nagyon kevesen voltak.
Több ember kell, ha migránsokat akarunk az országba hozni, hogy rendbetegyék Gyurcsányéka segítségükkel a gazdaságot.

VaradiJanos 2018.01.20. 17:20:30

@taga20: “haver nem lehet mindenki olyan széles látókörű, mint te.
ráadásul te előnybe vagy, mert te a 888, origo, pestikurvák, origo, stb.-kből tájékozódsz. ”
A 888-n soha nem jártam, az origo egy szemét, a pestikurvakra pedig nem megyek, mert még vizuálisan sem akarok rokonságba kerülni veled

VaradiJanos 2018.01.20. 17:22:33

@taga20: már akartam kérni, hogy fejezd be a haverozást, inkább káromolj, az kevésbé ciki

2018.01.23. 18:49:22

@Thomas Grande: Ady Endre:

"Dicsekvésnek ne lássék: az egész világon nincs annyi sikkasztó, mint ebben az ezeréves, szép magyar hazában. Nincs az a város, amelyiknek nincs meg a maga külön sikkasztója... Szóval, az álladalmi, társadalmi élet egyik mezején sem értünk el olyan gyönyörű rekordot, mint a sikkasztás terén! Csinálta az egész rendszer, melynek vezetőit leverték, de híveik még régi helyükön maradtak! Ismerős? A jövő térképén, Magyarország helyén 1 fehér folt lesz, ezzel a felírással, elsikkasztották! 1899 Debrecen
Minden komédia megfinomodott Budapesten. Csak 1 nem: a politikai komédia!..nívótlanabb 1 peceszőllősi előadásnál. Már pedig minden komédiás tanul, készül, növekszik, csak a magyar politikusok nem tanulnak! Ady Nagyvárad 1903!
A magyar társadalomban, mint minden fenékig romlott társadalomban privátim, kis körökben, bizalmas tereferék közt vidáman és szemérmetlenül szoktuk tárgyalni mindezt. Vezető státusz férfiakról, előkelő politikusokról, társadalmi vezéremberekről, kedves, hízelgő elismeréssel szoktuk megállapítani, hogy nagy gazemberek. Ady, Menjünk vissza Ázsiába! 1902

2018.01.23. 18:56:06

@6.Lenin: Tiborc panasza, és ami mögötte van

A fentebb hivatkozott Tiborc panaszában megemlíti az izmaelitákat, a mohamedán "adóbérlőket". Nos, az idegenek és az izmaeliták helyét az izraeliták foglalták el. Ez a daganat is a nemzet testszöveteiben tenyészik. Sajnos a táptalaj ma sokkal vastagabb, terjedelmesebb. A nyálas, hitvány "magyar" értelmiség alkotja. Ez a csőcselék semmi rokonságot nem mutat a magyar felvilágosodás írói költői nemzedékével. Nem magyar, hanem kozmopolita. Hitvallása az egzisztencializmus, amely félreteszi az essenciát (lényeget) és helyébe az existentiát (létezés) teszi, az önös közömbös létformát. Ez a banda minden rendszer malmán húz, cserébe a véglényként való tengődésért.
Nincs még egy olyan értelmiség a világon, de Európában biztos nincs, amely ilyen mértékben hazafiatlan lenne.
De a dologban nem ez az érdekes, hanem az értelmiség perifériáján tengődő szellemi vegetáriánusok: a "radikális" Jobbik, a hungaristák és a nyilasok hozzáállása.
Ezek a papság, a pápisták uszályában hajóznak. Vona/Zázrivecz a Habsburg monarchia feltámasztásáról vizionál. A hungaristákat és a nyilasokat sem zavarja egy csöppet sem, hogy Szálasi nemzeti szocializmusban gondolkodott, nemzeti szocialista pártot alapított. A devizahitelesek elkeseredésén lovagoló Kásler Árpád és pártja is a Szentkorona alól néz ki a világra.

2018.01.23. 18:58:37

@Soros Forever:

ORSZÁGUNKNAK EZERFÉLE

Országunknak ezerféle bajai,
Nem mai, Gyurcsány, Bajnai
Kövezték az egyenes utat,
Mely innen, a pokolba juttat,
Loptak, maradékot löktek neked,
Uralmukat bambán elviseljed!
Te ne figyelj közben másra,
Szorgos ország pusztításra!
Te meg ezt nyugodtan higyedd,
Ez alattuk mindig, így lesz
Csak meg kell szavaznod
Ördögnek a lelked eladod
Mindennek, egy az akadálya,
Kiürült a bőség forrása!
Kölcsönt többet nem adnak!
Örülj most már a kamatnak!
Téged meg elzavartak,
Így nyugodtan szidhatod,
Ki elpucolja a szarod!

2012-12-20
süti beállítások módosítása