A valódi viták otthona

Reflektor

Perrel fenyegetik a Reflektort, állunk elébe!

2018. július 17. - Tálos Lőrinc

Hírét adtuk, hogy a kormány a repedt lófingot sem hajlandó tenni egy olyan szervezet ellen, amely szerint az autizmus gyógyítható azzal, ha veréssel fenyegetéssel arra kényszerítünk autistákat, hogy ne viselkedjenek úgy, mint egy autista. Ezzel nem csak az a probléma, hogy az ilyen módszerek még véletlenül sem gyógyítják - az egyébként nem is gyógyítható - autizmust, hanem az is, hogy egész konkrétan traumatizálják őket. 

slaporpunch.PNG

Ezzel kapcsolatban Tóth Zoltán - véleményünk szerint - szélhámos perrel fenyegette meg a Reflektor blogot és egész konkrétan engem, valamint Ungár Pétert, aki megosztotta a cikkem:



Nos, állunk elébe. Pláne, hogy az általunk is hivatkozott cikk - összes állításával együtt - elérhető, ahogy például az index tudomány rovatáé is. Helyreigazításnak nyoma sincsen. Tóth hiába hivatkozik arra, hogy az említett cikkekből már nem érhető el a videó, amely véleményünk szerint szimpla szélhámosságot, nettó barbarizmust és fogyatékosok verbális bántalmazását rögzítette. Észrevételét ugyanakkor köszönjük, tudniillik így már tudjuk linkelni az eredetit, amely még mindig elérhető a BBC oldalán.


 

 

Te követed már a Reflektort a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr3814116621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GNDL 2018.07.17. 18:06:08

"jóhírnévrontás törvénye" :D

LucisFero 2018.07.17. 21:45:57

Ez a Tóth valami fogalmazásgátlót szed? Vagy a kódolt-levédett módszere tette vele ezt a csúfságot?

putris72 2018.07.18. 08:49:44

Vajon miért nem tett feljelentés a BBC?Hiszen ez ott bűncselekmény!Ráadásul videofelvétel is van róla!

Európai téridő 2018.07.18. 17:12:00

Na ja, ennyi és ekkora sikánolások után én meg is értem az Önök fene nagy bátorságát.
süti beállítások módosítása