A valódi viták otthona

Reflektor

Összefogás sose volt, akik hirdették se gondolták komolyan

Gyurcsányék lerugdosták Vágót a saját mozgalma színpadáról

2018. október 23. - Tálos Lőrinc

44500760_10160838813995265_2174616562726600704_n.jpg
Ön elhitte, hogy az összefogás az ellenzéki erőforrásainak csokorba gyűjtéséről szól és a Fidesz legyőzésének egyetlen lehetséges eszköze? Van egy rossz hírem: Önt csúnyán átbaszták.

"A kormánypártok támogatóit átlag felett jellemzi fekete-fehér világlátás és tekintélyelvűség. Magyarországon a fideszesek egynegyede, és egyébként az ellenzéki Demokratikus Koalíció szavazóinak egyharmada ért egyet például azzal, hogy »meg lehet mondani valakiről, hogy jó vagy rossz, pusztán annak alapján, ha tudjuk, hol áll politikailag«." (A Political Capital közvéleménykutatása, amely a HVG 2018/38. számában jelent meg.)

Történt pedig, hogy Vágó Gábort kiutálták a korrupcióellenes összefogás nagyszínpadáról, méghozzá azért, mert egy közismert gyurcsányista magamutogató előre belengette, hogy belé fogja fojtani a szót, ha fel mer lépni a saját maga által alapított korrupcióellenes egyesület tüntetésén. Ha eddig nem volt világos, hogy az úgy nevezett összefogás soha nem szólt semmi másról, mint arról, hogy a 2010 előtti kormányokhoz köthető politikai erők megőrizzék vezető pozíciójukat a baloldalon, megosszák és/vagy megfojtsák mindazt, ami esetleg a helyükbe léphetne, akkor most már egészen biztosan az.

Az összefogás mindig a kiszorításról szólt. Mindenki kiszorításáról, aki nem hajlandó elfogadni, hogy az ellenzék vezető ereje csak azokból állhat, akik 2010 előtt hatalmon voltak. Ezt – úgy látszik – már tagadni sem tagadják, nyíltan és vicsorogva támadnak, nem a hátuk mögé dugott késsel és mosolyogva.

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr114316527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

várúrfi 2018.10.23. 10:10:51

Összefogócskát utoljára az óvodában játszottunk.
Az "összefogás" a nép nyelvén összefosássá nemesült.
Ennyi.

tegnaptuska 2018.10.23. 10:39:52

Jaj-jaj, szegény Vágó, mindjárt összesírom magam. Azt valami Ner kompatibilis gerinchuszár elmondaná, hogy Vágó hogyan lehet egyszerre LMP-s és korrupció ellenes is? Hogy számol el így gazdái, Schmitt Mária és Mészáros Lőrinc felé?

sinus67 2018.10.23. 11:54:53

Ja kérem, aki korpa közé keveredik...

Azért Vágó is korrekt volt a választás előtt a nagy tárgyalásos mizéria után, mikor kijött és egyből alázta a dk-t, jobban mondva fletót. Nem tudom mit vár azok után, amikor az lmp politikai ámokfut már hosszú hónapok óta. (Na nem, mintha a többiek nem ámokfutnának, vagy legalábbis balf@szkodnának.)
Legalább azt eldönthetné az lmp, hogy mikor kik a társelnökeik, vagy a vezetőségi tagjaik, vagy mittudomén. Ne kelljen már kéthavonta más neveket megtanulni.
- Kik az lmp vezetői?
- Melyik hónapban?

Lévai András 2018.10.23. 11:56:26

@tegnaptuska: ezek szerint te benne vagy abban az egynegyedben, akik szerint aki nem a "mi kutyánk kölyke" az csak rossz lehet? Szegggény... :D

tegnaptuska 2018.10.23. 12:13:56

@Lévai András: Ezek szerint te ezt honnan veszed? Én a nem szar ember "nem a mi kutyánkat" egy pillanatra sem bántanám. És légyszíves ne keverj ilyen nagy számú sokaságba! Én azon nagyon kevesek közé tartozom, akik rühellik a sz@r embereket. Még mielőtt bepörögnél, a sz@r ember kategóriát nem én találtam ki. Az csak úgy van, például sz@rember a Bencsik András, a Stefka István, a Boros Péter, a Gerő András, a Kövér László, remélem érted ezt a kategóriát, ebbe azért vastagon beletartozik a Vágó Gábor meg a Schiffer András. Nem tartom sz@rembernek a Bayer Zsoltot, ő egy elmebeteg náci, ugyebár beteg, nem tehet róla. A sz@remberek saját elhatározásból lesznek olyanok, amilyenek. Természetesen a sz@rember kategória nem kizárólag a jobboldaliak és kitartottjaik privilégiuma, van olyan középen és a balon is, de ha a jobboldalon random rámutatsz valakire ezerszer nagyobb az esélye, hogy sz@remberre mutattál, mint máshol. Szívesen!

Lévai András 2018.10.23. 12:18:43

@tegnaptuska: azt hiszem éppen erről szól a cikk. Hogy úgy látod, a "másik" oldalon jobb eséllyel rosszabbak az emberek mint a "saját" oldalon. És íme, le is írtad, élő példaként. És nem veszed észre! :D

tegnaptuska 2018.10.23. 12:34:07

@Lévai András: Igen? Az, hogy idéz egy tanulmányból, az azt jelenti, hogy arról szól? (ami egyébként igaz, mármint az idézet maga, valóban két szektáról van szó.) Egy lóf@szt, mama! A cikk egy siránkozás, hogy a Vágót nem engedik egy újabb ügyet szétb@szni. (amúgy szétb@szódik az magától, igen, tudom. ha nem, annak örülnék) És még egyszer: leírtam, hogy mindenhol vannak. És nem veszed észre. :D

Lévai András 2018.10.23. 13:00:33

@tegnaptuska:
-Te utálod a zsidókat?
-Természetesen.
-Az összeset?
- Igen, az összeset.
-Biztos?
- Hát, a Grünéket a szomszédból nem, mindig ők vigyáznak a kutyára ha nem vagyunk itthon. Meg a Weiszéket sem az utca végéből, nagyon rendes család. Meg a Kohnékat sem, a felvégről. De a többit utálom.
- Miért utálod a többi zsidót?
-Mert azokat nem ismerem!
Nos, így írtál arról, hogy egyik oldalon is vannak szaremberek és a másikon is. Mert amellett hogy csak jobbfelől álló embereket nevesítettél leírtad, ott ezerszer nagyobb az esélye hogy szaremberre mutatsz rá.
Tehát, egyik oldalon ezerszer nagyobb az esélye hogy olyanok vannak, s név szerint is ismersz ilyeneket. A másik oldalon meg "csak" előfordulnak, név nélkül.

tegnaptuska 2018.10.23. 13:43:58

@Lévai András: Haláli pofa vagy. :) Szóval akkor a tétel egészen nagy valószínűséggel igaz, ebben látom, sokat segítettek a konkrét nevek, csak hiányzik még neked konkrét név a "másik" oldalról. Ha hosszan szeretnék foglalkozni ezzel az egészen komoly üggyel, akkor először azt kellene megvizsgálnunk, hogy mi is, vagy ki is az a "másik" oldal, de ez annyira szájbarágós már, hogy még neked is kínos, gondolom. Remélem a Fodor Gáborral, vagy a Molnár Zsolttal ki tudlak elégíteni, már névügyben. Szili Katalinnal bajban vagyok, mert ő most másik oldalon van, régebben egy másik oldalon volt, de remélem sz@rembernek megfelel. Abban valószínűleg tényleg igazad van, hogy ilyen emblematikus sz@rok tényleg nagyobb számban gyülekeznek azon az oldalon, mint a másik oldalon. További szép napot, jó szórakozást!

F1őr 2018.10.23. 15:00:14

@tegnaptuska: Feltudnál sorolni legalább ugyanennyi jóembert jobboldalról? Csak hogy megcáfold te nem tartozol abba a bizonyos DK-s egyharmadba.

tegnaptuska 2018.10.23. 15:37:23

@F1őr: Fel tudnék sorolni. Többet is. A jobboldalról igen, a fideszből nem. De nem akarom őket kényelmetlen helyzetbe hozni. Az utolsó mondatodnak ugyan nem sok értelme van, de tudom, hogy mire akarsz kilukadni. Szóval képzeld el, vannak emberek az országban, akik elég pontosan látják és érzékelik az éppen zajló folyamatokat, ennek másokkal ellentétben hangot is adnak, szóval képzeld el, nem mindannyian DK-sok. Sőt! Mint fentebb írtam, ez is szekta, az (fidesz) is szekta. Szíven ütött, hogy aki nem fideszes az nem feltétlenül gyurcsányista?

Ellenzéki Tüntető 2018.10.23. 16:36:39

"A kormánypártok támogatóit átlag felett jellemzi fekete-fehér világlátás és tekintélyelvűség. Magyarországon a fideszesek egynegyede, és egyébként az ellenzéki Demokratikus Koalíció szavazóinak egyharmada ért e"

...most ez kicsit nekem kínos, de azt tudjátok, hogy az egyharmad az több mint az egynegyed?

Nagykörúton túli magyar 2018.10.23. 16:42:01

@Ellenzéki Tüntető: Szerintem a legnagyobb két számjegyű prím számot vették alapul, és ott elcsúszhatott a statisztika.

2018.10.23. 16:49:13

Ez az a Vágó Gábor, aki szerint nem időszerű orbán leváltása, meg az, aki már egyszer kilépett az lmp-ből, majd visszalépett? LOL

blexpress 2018.10.23. 17:20:57

@tegnaptuska: Hát csak szerényen megjegyzem, hogy sz@r ember több van a baloldalon (ballibsik) mint a jobb oldalon.
Ezt onnan tudom, hogy 65 éve itt élek Magyarországon és sok mindent átéltem(nem elmesélték) hanem én személyesen éltem át a sz@r emberek kormányzását és éltem át azok következményeit.
Majd én elmesélem Önnek (persze csak ha kiváncsi) miért sz@r emberek a ballibsik.
Nagyon sok igaz történetet tudok mesélni....

Buchhalter 2018.10.23. 17:21:27

Nincs olyan ellenzéki erő akire az átlag ember rászavazna : Jobbik be lett darálva, a belőle nőtt MI Hazánk vadhajtás pedig Orbánék bábáskodásával és felügyeletével született. Torockai egy megélhetési faszkalap. LMP kícsi és haszonleső . Hadházy csak megsosztja azt a kis erőt is amit képvisel a pártja a parlamentben. MSZP romokban és egy kis koncért bárkinek riszálják a farukat. DK = Gyurcsány aki szintén Orbánék kottájából játszik.Aki nem hiszi az naiv.Momentum szintén Fidesz tákolmány ( a kínossá vált Olimpiát elvitték) ha valaki nem hiszi akkor miért kapott zsíros állami állást Fekete párt elnök úr apucikája? Együtt és PM a többséget képtelen elérni és cirka holdról jött ötleteik vannak. Már ott tartok ,hogy nem szavazok senkire és a lelépésen gondolkodom a párommal együtt? Miért is? Az egészségügy folyamatosan szarodik ,átmennél magánba ,de az is vicc ( ugyanazok a kapzsi disznók rendelnek ott is ,mint az államiban.Ők azok az orvosok és nővérek akik külföldön sem kellenének) saját tapasztalat! Oktatás!!! Az MSZP szétverte a szakmunkás képzést a Fidesz rátett még egy lapáttal.Drága pénzért vannak OKJ-és képzések amelyek egy része ér valamit egy része viszont csak lehúzás.A delikvens kap egy papírt pénzért tudás nélkül. És a kialakult kiskirályok .A lakás árakról már nem is beszélek csak annyit ,hogy a rothadó nyugaton méh mindig építenek bérlakásokat ezer számra nálunk nem. És a szociális háló is egyre zsugorodik.Na ennyi is elég.

nemecsekerno_007 2018.10.23. 17:30:40

Szerintem engedjétek el ezt mert láthatóan nem működik. Meg az ellenzékeskedést is engedjétek el, látványos kudarc...

Brix 2018.10.23. 18:11:22

Az ok egyszerű: a politikai közèpen lèvő Lmp közel 405 ezres szavazóièrt- a legiskolázottabb, a legkevèsvè elkötelezett , legkevèsbè agymosott szavazóbázisról van szó-megindult az öldöklő küzdelem a ballib oldalról, főkènt... Ha Orbánt le akarjak győzni, egy új közèputas szövetsèggel Hadházièk, az Lmp- t el kell tüntetni az útból ès vègleg diszkreditálni....

Kelly és a szexi dög 2018.10.23. 18:58:55

Na most akkor jobb lenne ha ezek jönnének vissza!? Fletó meg a haverok?

rfbzs 2018.10.23. 19:07:53

@Kelly és a szexi dög:
Ami most van, annál mindemképpen jobb

bekerült 2018.10.23. 19:12:47

A fagyi visszanyal !
Ha jól emlékszem Vágó is hasonló eszközöket használt másokkal szemben !
Megosztónak tartott más politikusokat és most megtapasztalhatja, hogy minden politikus megosztó.
A különbség, hogy van e olyan erő mögöttük, amely képes őket megvédeni és megkerülhetetlenné tenni !

Sajnos Vágó mögött nincs ilyen erő és nem is kérnek belőle !

Elszámította magát, rossz útra tévedt !

dunántúli gyerek 2018.10.23. 20:06:30

en nem szeretnem hogy ez az elbaszott banda kormanyozzon

Péter51 2018.10.23. 20:09:36

Ide húzódott be a dékás trollsereg megmondani a tutit.
rfbzs szerint jobb lenne fletóval:))))
tegnaptuska kb.olyan épeszű vagy mint matuska szilveszter.

koala kóla 2018.10.23. 20:14:55

A rendszer vesztesei egyre kevesebben vannak, igy ha minden ellenzekinek annyi a mondanivaloja, hogy korrupcio attol meg sosem fognak valasztast nyerni.

Plane hogy az ellenzek rosszabbik fele a 90 utani tortenelem legkorruptabb formacioja, az emberek meg megrantjak a vallukat, ezekkel osszefogni a korrupcio - vagy Orban - ellen? Minek?

Világít a torony 2018.10.23. 20:41:09

@maxval balcán bircaman: Mind a két és millió agyhalott? Szép nép, kedves nép!

Világít a torony 2018.10.23. 20:48:37

@blexpress: Hajrá, ne fogja vissza magát!

jajdehülyevagyok 2018.10.23. 21:32:38

Gyurcsányék félnek a korrupcióellenesejtől érthetőokból.

berne 2018.10.23. 21:34:04

Hát mit hittél drága komám?
Nem tudtad kikkel álltál össze?

Ma Baker 2018.10.23. 21:39:24

És ezek akarnak kormányozni egy országot...

ősbölény 2018.10.23. 21:41:20

Hiányoltam Vágó Gábort a beszédet mondók sorából. Nem értem viszont jelenlétét az LMP-ben. Észre kellene vennie, s ez most egy jó alkalom, hogy a kettő összeférhetetlen. Hadházy (elég későn bár) de észrevette.

koala kóla 2018.10.23. 22:00:40

@ősbölény: alapithatnanak egy hianypotlo libbant partot ketten

Halál kamionja mindenkit elgázol 2018.10.23. 22:07:54

Nem lennek ellenzek.

Orban lestipistopizta a baloldalt - minimalbert emelt, bankokat szivatott meg, IMF rabigat szivatott meg, lestipistopizta a nemzeti retorikat is, kiterjesztette a nemzetfogalmat, mindenki mas hazaarulo, lestipistopizta ezzel a jobboldalt is, meg azzal hogy komoly fidesz-hu vallalkozo generaciot hizlaltak fel allami megrendelesekkel. Az mar csak a hab a tortan, hogy mediat is szereztek a penzukon.

Vergodik az ellenzek, vagy orul annak hogy par kisebb funkcioval kibokik a szemet.

Beteljesedett a NER, a legfejlettebb nyugati allamforma, eljott a magyarok ideje, hogy tortenelmet csinaljanak Europaban.

2018.10.23. 22:13:57

@Ellenzéki Tüntető:

Amiről hadoválsz, az két külön halmaz fityiszes faszkalap.

Az EGYIK, az egynegyed, az fityiszhívő.
A MÁSIK, az egyharmad - amely valóban nagyobb halmaz, mint az előző - viszont a jelenleg ellenzékben lévő Demokratikus Koalíció szavazói.

Ez eddig stimmel ugye egyetértünk?

A lényeg felett viszont úgy siklasz át, mint a csúti takony a demokrácia felett.
Ugyanis a fityiszes agyhalottak száma 2,3 millió - ha levonjuk a múlt hónapban felébredt 500 ezret a 2,8 millió szavazóból -, míg a DK szavazótábora legfeljebb ha 180 ezer fő.

Segítek gyíkarc: a 2,3 millió egynegyede 575 ezer körüli.
A másik halmazt számold ki te!

Akkor hol érzed a kínt kicsi rigó?

eloi 2018.10.23. 22:24:17

@Látens Inszinuáció: Az arány azért mégis csak arány...! Egyik párt szavazóinak egynegyede az 25%, a másik párt szavazóinak egyharmada meg 33%.
Ez azt jelenti, hogy a DK-sok között ARÁNYAIBAN sokkal több az "agyhalott"!
Ha többen lennének és az arány maradna, a számuk is több lenne. Örüljünk, hogy nincsenek még többen!

eloi 2018.10.23. 22:28:37

@Látens Inszinuáció: Vagy ha megfordítod, akkor ez azt mutatja, hogy a Fidesz szavazóinak 75%-a, vagyis (ha csak 2,3 milliával számoljuk), 1.840 ezer ember normális. Ami nem rossz. :-)

2018.10.23. 22:38:34

@eloi:

Így igaz.
Csakhogy a hozzászólása nem erről, illetve nem így szólt.
Csak azt nehezményezte, hogy az egyharmad miért nem több, mint az egynegyed.
Én erre reflektáltam.

A másik véleményedre meg csak annyit, hogy remélem, ez az 1.840 ezres tömeg egyszer szintén felébred Csipkerózsika álmából!

Halál kamionja mindenkit elgázol 2018.10.23. 22:50:25

@Látens Inszinuáció: hat persze hogy felebred, es a 2022es osszefosas utan mar negyotode lesz a fidesznek

2018.10.23. 22:56:05

@ősbölény: ja, ki kéne lépnie másodszor is. :)

kolomparlole1114 2018.10.24. 00:24:04

Az összefosás valóban egy szánalmas vergődés, de ugyanakkor az se világos hogy az LMP mitől lenne ellenzéki párt? Fideszcsicskának inkább nevezhető.

kolomparlole1114 2018.10.24. 00:33:16

@Ma Baker: ... Miért baj az, a zsidesz is úgy tesz mintha kormányozni akarna. Ezek csak szimplán töketlenek, még akár valami normálisat is csinálhatnak véletlenül, ellenben a most rémuralkodó kommunista hazaáruló zsidesszel.

kolomparlole1114 2018.10.24. 00:39:15

@Halál kamionja mindenkit elgázol: Milyen nyugati? Félázsiai birkanép vagytok, a cigányvajdátok megmondta. NER = szervezett bűnözés, ez most ugyanúgy beteljesedett mint a Cosa Nostra kicsit nyugatabbra, de a bűnüldöző szervek majd ezt is felszámolják. Na nem a nemmagyar Polpetya féle operettbohócok, hanem az Európai Ügyészség. Majd ott fog makogni bolseViktor elvtárs Milosevics helyén a kalitkában, és toporzékolhat a banánért.

kolomparlole1114 2018.10.24. 00:42:59

@maxval balcán bircaman: Ja, a ballib ÁVO-s, pufajkás orbáncigánymaffia ellen.

Ellenzéki Tüntető 2018.10.24. 00:47:12

@Látens Inszinuáció: Retardáltka hiába igyekszel, a fenti számok akkor is azt jelentik, hogy az átlag gyurcsányszavazó nagyobb valószínűséggel hülye, mint az átlag orbánszavazó :D

"Csakhogy a hozzászólása nem erről,"

De erről. Szánalmas hogy mikbe kötsz bele csakhogy ezt ne kelljen belátni addig sem.

dare 2018.10.24. 01:09:04

Vágónak vigasztalásul: frego.li/c370-petofi-politikai-palyaja
A politika már csak ilyen.

LKerekes 2018.10.24. 03:27:33

@kolomparlole1114:
Miért nézed le a magyarokat? Balfasz anyabaszó kurvaanya gyermeke vagy.

Halál kamionja mindenkit elgázol 2018.10.24. 05:05:14

@kolomparlole1114: A NER a nyugat legfejlettebb allamformaja. Pont.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.10.24. 07:01:40

A blogger egy hazug fasz. Hadházy Ákos nem a DK. Hogy most a blogger egy az egyben beszopja Vágó postját arról, hogy Hadházy állítólag milyen pletykát mondott miről, az sem tény. Valójában a bloggernek fingja nincs, mi történt. Ennél jobban utána kellett volna járni ahhoz, hogy írjál a dologról!

Továbbá meg Ávgó Gábor elég hülye nem kár érte. Ezalatt azt értem, hogy tényleg IQ-ban a politikusok harmadik vonalában van kb, Kunhalmi Ágnes szintjén.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.10.24. 07:05:44

@Halál kamionja mindenkit elgázol: "Orban lestipistopizta a baloldalt "

ellopta magán-nyugdjat, egykulcsos adót vezetett be, ami a szegényeknek adóemelés volt, még különadókat vezetett be, tönkretette az oktatást, az egészségügyet. ja, nagyon lestipistopizta. a faszt.

a szegény emberek nem is szavaznának Orbánra, csak ugye a 2,8 millió legselejtesebb paraszt beveszi, hogy mindez nem számít, az a ényeg, hogy nem jön a néger (amúgy se jön).

Orbán nem a baloldalt stipistopizta le, hanem Magyarország selejtjét.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.10.24. 07:08:13

@Halál kamionja mindenkit elgázol: még pontosabban: Orbán lestipistopizta Magyarország legselejtesebb 2,8 millió szavazóját, és csinált egy olyan választási rendszert, amiben 2,8 millióból kétharmadot varázsolt magának.

az ekkora átbaszásnak még lesznek következményei. az csak katasztrófába vezethet, amikor a selejt csalással kormányozza Magyarországot.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.10.24. 07:09:06

@Halál kamionja mindenkit elgázol: "eljott a magyarok ideje, hogy tortenelmet csinaljanak Europaban."

a magyarok közül Európában legfeljebb az elvándorlók fognak történelmet csinálni. a NER akkora szar, hogy elvándorolnak belőle.

2018.10.24. 07:10:26

@Buchhalter: Már ott tartok ,hogy nem szavazok senkire és a lelépésen gondolkodom a párommal együtt?

Így is kell! Mert ugye nem gondolod, hogy Orbánék ezt véletlenül csinálják? Ez a céljuk! Hogy menj, menjetek és mindenki menjen, aki nem hódolt be. Na és ha külföldön vagy, akkor mi van? Majd nézed a hírekben az ország összeomlását és az önzetlen izraeli segítséget?

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.10.24. 07:12:09

@Buchhalter: az ilyen hülyék miatt, mint te vezeti az országot az összes párt közül a legrosszabb. neked csak arányérzéked és józan ítélőképességed nincs. könnyű kígyót békát rámondani bármelyik pártra, de totálisan lényegtelen és hazug baromságokat hordtál össze.

ahhoz képest, hogy Mészárosék szétlopják és tönkreteszik az országot, Orbán meg egy náci állat, bármelyik párt jobb.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.10.24. 07:14:57

akárhogy is nézem, ez két LMP-s belharca, aminek kapcsán a blogger beszopta az egyik LMP-s magyarázkodását kritika nélkül. ennyikeh. a blogger iszonyat idióta.

selek 2018.10.24. 07:22:34

Ugyanerre a gondolatra jutottam. A hazug, tolvaj múlt mszp-dk csak 52 egyéni képviselői helyet osztott egymás között, a még kondérhoz nem jutók megelégedtek 54 hellyel? Nem! Mindenki, Gyurcsánnyal az élen, csak a vezetőségét akatta bejuttatni a parlamentbe. Soha többet ne szavazzunk a mai megalkuvókra!

Buchhalter 2018.10.24. 08:14:02

@Brendel Mátyás: hol vagyok én pártvezető te majom! Fideszes se vagyok anyukád majma! Még mondjak rád pár bókot te sötét barom?! Orbán náci?Azt hol te !? A zsidók is a tenyeréből esznek.A római oszd meg és uralkodj stratégiát alkalmazza elég jól.Na még habzon a szád fotelhuszár!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.10.24. 08:38:44

@Buchhalter: "hol vagyok én pártvezető te majom!"

a kurva anyád se mondta, hogy az vagy.

" Orbán náci?Azt hol te !?"

mindenhol.

felső határ nincs 2018.10.24. 09:12:20

Jo ez a reflektor blog, de azert inkabb Orbanra szavazok.

Buchhalter 2018.10.24. 09:16:17

@math0: köcsög ne a saját útszéli anyádból indulj ki.Nem hozzád pofáztam te ávós söpredék. Anyád különben kiszart a végbeléből?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.10.24. 09:25:21

@Buchhalter: hozzám pofáztál, te náci állat! menj vissza anyádba, és baszd seggbe te genetikai selejt!

felső határ nincs 2018.10.24. 09:28:18

Meglehetősen érdekes interjút közölt a Szombat, a zsidó kulturális és politikai hetilap. A gondolatébresztő interjúban többek között szó esik a zsidó ukrán oligarchákról, a nacionalizmusról és a magyar kisebbség elleni pogromok előszeléről.
Tamás Pál szociológus már az elején kifejti, hogy a kommunista időkben, Ukrajnában nagyon erős volt az antiszemitizmus. Mint mondja, "akkoriban sehol olyan utcai antiszemitizmust nem láttam, mint Ukrajnában. A szovjet hatalom ezt a – népi ukrán gyökerekből táplálkozó – antiszemitizmust csöndben támogatta."

Ez többek között abban nyilvánult meg, hogy nyíltan zsidóztak a villamoson, zsidókat csak úgy vettek fel egyetemre ha románnak adták ki magukat.

Mindezt egy érzékletes példával támasztja alá: "Kijevben az egyetemen volt egy Grinberg nevű csoporttársam, egy diáklány, akinek a neve nyilvánvalóan elárulta származását. Ő az egyetemi éveit ijedten, csöndben, meghúzódva, szinte fal mellett osonva töltötte el. Ilyen megrémített fiatal zsidót Pesten nem láttam. Talán ilyenek lehettek a zsidók 1933-38 között Németországban."

Az "ukránok" elsősorban azért voltak antiszemiták, mert a zsidók az orosz kultúrában éltek, azt erősítették, ami a radikálisabb ukrán nemzeti értelmiségiek szemében az ellenség támogatását jelentette.

felső határ nincs 2018.10.24. 09:33:46

Ma Ukrajnában az oligarchák jelentős része zsidó
Tamás Pál szociológus szerint ma megközelítőleg 100 ezer zsidó él Ukrajnában. Az interjú legizgalmasabb kijelentése is itt hangzik el, mint mondja:

"Amikor ma ukrajnai oligarchákról beszélünk, jelentős részben zsidókról van szó. (A többi is inkább orosz, tatár, stb.) Bizarr módon ők állnak a szervezett zsidó közösség élén, de ők azok is, akik az ukrán nacionalista kultuszt és a mindenféle ukrán szabadcsapatokat finanszírozzák. Ezen ma mindenki röhög Ukrajnában, de nyíltan antiszemitának lenni ma nem ildomos. Ezek az emberek egyébként rendszerint zsidó nevet viselnek, mert ott nem volt szokásban nevet váltani. És, miközben az ukrán nemzeti ügyet képviselik, kizárólag oroszul beszélnek. (Ahogy egyébként a nagy többség oroszul beszél az ukrán nagyvárosokban.) Vegyünk egy példát: egy Pincsuk nevű zsidó fiatalember, Leonyid Kucsma, korábbi ukrán elnök veje találta ki a gazdaságirányítás és tulajdonlás oligarchikus rendszerét, ami ma Ukrajnát jellemzi. Ő maga öntudatos zsidó, olyannyira, hogy a Tel-Avivi Egyetemen saját zsebből finanszíroz egy, az ukrajnai zsidóság történetét kutató intézetet."

Míg Magyarországon a zsidók többnyire elzárkóznak a nacionalizmustól (sokan még a patriotizmustól is), mert a fasizmus előszobájának tekintik, addig Ukrajnában a helyzet teljesen más. Ott a

zsidó oligarchák finanszírozzák az ukrán szélsőjobboldali mozgalmakat"

Természetesen ezen ukrán nacionalista mozgalmak antiszemiták is egyben, de a mostani nagy oroszellenes ukrán nacionalizmusban a zsidók partnerek és nem emlegetik föl az ukránok viselt dolgait a Holokausztban. Pontosabban a németeket és a lengyeleket teszik felelőssé.

Buchhalter 2018.10.24. 09:34:51

@math0: selejtkém mindenki magából indul ki. Szar amikor tükörbe nézel te örjöngő váladék halom.Elgurult a gyógyszer ,tán kéne egy kis kényszerzubony?Hm?

szepipiktor 2018.10.24. 09:35:09

Érdekes történet.
Vágó nem lmp alapító?
Nem onnan pattant le?
Hát komám, a fagyi visszanyalt!
Ti, az lmp a humanistáékkal tettétek anno ugyanezt, őket használtátok fel, majd nyultátok le. Most szembesülhetsz azza, milyen az, amikor más korrupt mocskok teszik ugyanazt veled.
Hadházy meg kigrott fideszes... Nem jött be a trafikmutyi, jó kis fészek lett neki az lmp.
Zay eleve fideszes volt...
Most egy ex lmp-s azért háborog, mert ex fideszesek megszopatták?
Egykutya mind, ez belső hatalmi harc egy értelmetlen, kamucsoporton belül.

felső határ nincs 2018.10.24. 09:39:46

@szepipiktor: nemsokara mehet az LMP is atomert tuntizni mint a nemet zoldek

2018.10.24. 09:41:41

@math0: felesleges a nickeket váltogatni, mindenki tudja, hogy a Brendel vagy, és azt is mindenki tudja, hogy beteg vagy.

Viszlát és kösz a halakat 2018.10.24. 09:56:43

megjött Brendel, vége az értelemnek és kultúrának

Felk Entelme 2018.10.24. 10:17:40

@maxval balcán bircaman: Egy hazug, hazaáruló propagandista vagy. Amit te népnek aposztrofálsz, az a magyar társadalom elenyésző kisebbsége, melynek egy kis része ellopja az ország egészének járó úniós pénzeket és ebből feudális-típusú függési rendszeren keresztül gyakorol hatást egy nagyobb részre, a fennmaradó rész pedig buta, agyhalott, korlátolt gondolkodású.

Felk Entelme 2018.10.24. 10:22:43

@Halál kamionja mindenkit elgázol: "A NER a nyugat legfejlettebb allamformaja. Pont."
Te hogyan lehetsz ennyire hülye??

Felk Entelme 2018.10.24. 10:24:52

@maxval balcán bircaman: Nincs gazdám, viszont van gerinvem - ellenben veled. Csicska.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.10.24. 11:07:42

@Felk Entelme:

Nekem van gazdám, a Természetes Jó, de ő csak gerinces embereket alkalmaz eleve.

kolomparlole1114 2018.10.24. 11:15:35

@LKerekes: Nem a magyarokat, csak az ilyen zsidó cigány hazaáruló román faszszopókat mint te vagy, meg a cigánykommunista pártod! Te senkiházi anyabaszó...

kolomparlole1114 2018.10.24. 11:17:01

@Halál kamionja mindenkit elgázol: Tényleg? Akkor miért nincs tolvajdiktatúra az USA-ban, vagy Európában, he? Kitalálod? Igen bazmeg, ez a félázsiai hülyék államformája, orosz-türkmén-ugandai balfasz birkanépek rabigája.

Huszárkisasszony 2018.10.24. 11:49:19

Ez a cikk tömény origo. RIP index

Minden ballib bérretteg 2018.10.24. 12:50:15

Homonnay már saját nevében szervezget ?
Tán a macskáját is otthon hagyta a Gyurcsány előszopó ?

Egyébként nincs ebben semmi meglepő. Gyurcsány és sleppje mindent, és mindenkit szétver, aki nem nyalja kellő odaadással a seggét.

Urancityhero 2018.10.24. 14:26:47

Hadházy mikor fekszik össze a Gyurcsánnyal? Vagy már megtörtént? Hadházy lassan többet segít a Fidesznek mint bárki más. Sajnálom, ígéretes pasas volt...

kolomparlole1114 2018.10.24. 16:04:11

@felső határ nincs: Kellenek a hazaárulók is, hogy majd legyen kinek visszafizetni a führere által ellopott államkasszát...

kolomparlole1114 2018.10.24. 16:08:05

@felső határ nincs: Mondjuk olyan hogy ukrán nincs is, csak kozák van, akiknek a keleti fele a ruszkikat, a nyugati meg a lengyeleket szolgálta. Aztán időnként a ruszkik a lengyeleket is megszállták, akkor meg mindenki az ő faszukat szopkodta, mint most Orsós bolseViktor.

kolomparlole1114 2018.10.24. 16:09:06

@felső határ nincs:

"Ma Ukrajnában az oligarchák jelentős része zsidó"

Minket is ilyen ősi zsidó Ráhel nevűek és pereputtyuk tart megszállva.

kolomparlole1114 2018.10.24. 16:10:42

@maxval balcán bircaman: Aki a zsici tartótisztedre szavaz, az az agyhalott.

felső határ nincs 2018.10.24. 17:31:36

Újabb álhírt terjesztett a balliberális média, miszerint a magyar miniszterelnök miatt nem adott ki közös nyilatkozatot a V4 és Japán a csúcstalálkozójukat követően. A valóság ezzel szemben az, hogy Andrej Babis kérésére nem született közös nyilatkozat, Orbán Viktor pedig még ott sem volt, amikor a cseh miniszterelnök részéről elhangzott a javaslat.
A Soros-féle 444.hu tette közzé a nap folyamán azt az álhírt, mely szerint Orbán Viktor ellenkezése miatt nem adott ki közös nyilatkozatot a V4 és Japán a múlt heti csúcstalálkozót követően.

Az igazság ezzel szemben az, hogy Andrej Babis cseh miniszterelnök kérte, hogy ne legyen közös nyilatkozat, mert a V4-ek nem kompetensek világpolitikai kérdésekben"

– írja az Origo.

Hogy még teljesebbé váljon a 444.hu kínos hazugsága, az is kiderült, hogy a magyar miniszterelnök jelen sem volt akkor, amikor Babis ezzel a javaslattal élt, mivel még tartott az Európai Néppárt ülése, így Orbán Viktor késve érkezett a csúcstalálkozó helyszínére.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.10.25. 06:15:48

@Buchhalter: ha szerinted mindenki magából indul ki, akkor ezzel azt mondtad, hogy a kényszerzubbony neked kell. 80-as IQ, hülyegyerek!

ősbölény 2018.10.25. 09:38:19

@Hortenz: Vágó Gábor "A 2018-as magyarországi országgyűlési választáson az LMP képviselőjelöltje a Bács-Kiskun megye 1. OEVK-ben és az országos lista 62. helyén." (wiki)
Ez az utolsó információm róla. Sajnos az utóbbi években a különféle utakon (mekkai, fatimei, lenini, damaszkuszi) akkor a forgalom le s föl, hogy az ember már nem tud mindent személyre szólóan fejben tartani. Bocsika.

Buchhalter 2018.10.25. 10:09:39

@math0: szörnyen prímitiv véglény vagy ,még veszíteni sem tudsz. Na kúrd magad seggbe.Csá

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.10.25. 19:37:34

@Buchhalter: nem tudtál válaszolni az érveimre, helyette anyáztál. és még te primitívezel, te anyabaszogató, rühes kurafi?!
süti beállítások módosítása