A valódi viták otthona

Reflektor

Összenő, ami összetartozik: Orbán Viktor Che Guevarát idéz

2019. február 27. - baum

orb.pngNagyszabású beszédet mondott Orbán Viktor a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara hagyományos gazdasági évadnyitó rendezvényén. Hat pontban foglalta össze a kormány gazdasági terveit közép és hosszútávon. Többek között elhangzott, hogy Magyarországnak az EU öt legjobb országa közé kell kerülnie, ahol a legjobb élni, lakni és dolgozni.

 

Elég bátor szavak ezek egy olyan ország miniszterelnökétől, mely ország fizetéseket tekintve az egyik sereghajtó az Unióban. Ráadásul Magyarország keleti régiói a leginkább le vannak maradva az EU-ban, minden más területtel összehasonlítva. Csak remélni lehet, hogy nem úgy húzzuk fel a béreket, hogy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét például odaadjuk az Ukránoknak. Ugyanis bizton állítható, hogy a kormány teljesen magára hagyta Szabolcsot, ahogy Békést, Borsodot és úgy általában Észak-Kelet Magyarországot.

Volt még szó arról, hogy az autópályákat el kell vinni az országhatárig. Ez persze előrehaladás lehet, de még közel nem fejlődés. Az, hogy infrastrukturálisan megteremtődnek a feltételek a magyar vállalkozások előtt, még nem jelenti azt, hogy normálisan be is tudnának indulni. Ehhez nagy volumenű gazdasági programra lenne szükség, sőt, át kellene szabni a gazdaságpolitika szerkezetét is. Miközben a kormány az út szélén hagyja a magyar kis- és középvállalkozásokat, eszméletlen pénzzel tömi ki a multik zsebeit. Azokét a multiékét, akik összeszerelő üzemnek használják az országot.

 

El kell keserítsük a miniszterelnököt: amíg nem a tudásba fektetünk, és gyárakba száműzzük a magyar munkást, addig nem a top5-be nem fogunk kerülni, de a legrosszabb 5-ből sem fogunk kievickélni. Még úgy sem, hogy szintén terv a magyar tőke külföldi befektetésre használása. Amíg a gazdaság belső szerkezete a magyar emberek kiszolgáltatottságára épül, addig lehet, hogy a fideszes oligarchák kiválóan teljesítenek, de a magyar emberek nem lesznek boldogok túlságosan. 400 óra túlórával lehet élni, de senki nem lesz rohadt vidám.

 

A miniszterelnök hitet tett Paks2 mellett is, az energiafüggetlenségre hivatkozva. Hiába mutatják a tények, hogy omlik össze az egész projekt, Orbán Viktornak valamiért mégsem hajlandó tudomásul venni, hogy az atomberuházásban mennyi kockázat van. Most nem is arról beszélünk, hogy az atom veszélyes. Az orosz hitel veszélyes, és a technológiai fejlődés „veszélyes”. Magyarország 30 év múlva ott fog állni az olcsó alternatív energiák tengerében, egy szál drága atomhajóként egy rakás orosz kötelezettséggel. Az oroszok fogják üzemeltetni, és az ők adósuk leszünk. Lehet, hogy pillanatnyilag jó ötletnek tűnik Putyin EU-s pincsijének lenni, és nyilván személyes okokból ez meg is éri a miniszterelnöknek, de 30 év múlva már nem lesz sem Orbán, sem Putyin csak az orosz függés. Ennél jobb örökséget is hagyhatna a Fidesz a saját unokáira például.

 

De térjünk rá a címben állítottakra. Orbán Viktor úgy zárta az MKIK-ban tartott beszédét, hogy:

 

A következő években még többet kell dolgoznunk, mert ha nem tekerjük, akkor eldől a bicikli.

Honnan ismerősek ezek a szavak?

 

Bizony Che Guevarától, akinek talán leghíresebb mondása az, hogy:

 

A forradalom olyan mint egy bicikli, ha nem megy előre akkor felborul.

 

Bizony, nem feltétlen lehet véletlen a két mondat hasonlóságában. A magyar miniszterelnök nyilván nem tudatosan csente el az amerikai forradalmár és terrorista gondolatát, az összekötő kapocs inkább attitüdbéli. Itt is, ott is egy szűk elit járt jól, az ő igényeiket kellett kielégíteni. Különben feldől az a bicikli.

 

Nuszbaum Tibor

 

 

Te követed már a Reflektort a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr8114658031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.02.27. 16:19:19

Atya Isten, saját gazdaság ahelyett, hogy kiutalnánk a profitot filantlop gazembereknek??? De hisz ez fasizmus!

várom a levelet 2019.02.27. 17:42:04

egy napon sem lehet említeni a kettőt.bár,ha orbánt időben lelőtték volna,lehet,ő is legenda lenne.

Európai téridő 2019.02.28. 07:47:44

Kedves posztíró, jó síkhülyénewk lenned?

Lévai András 2019.02.28. 11:39:27

Érdekes olvasni a poszt címét. Ezt még Lendvai Ildikó alkalmazta anno, a Fidesz és a szélsőjobbosak kikiáltott MIéP közösségvállalására utalva, majd kiterjesztették a Jobbikra, miután a MIéP megszűnt politikai tényezővé válni.
Manapság viszont a Lendvai kartársnőt soraiban tudó MSZP éppen a Jobbikkal kokettál, szerveznek közös programokat. Tehát valóban összenőtt ami összetartozik...
Az meg nagy kunszt, ha valaki idéz valakitől, akivel egyébként nem fújna egy követ. Rákosi is idézett a Bibliából - bár némileg kifordítva: "Aki nincs velünk, az ellenünk!"

De én is tudok egy jó kis Lenin idézetet: "Ami nem megy, ne erőltessük!" ;)

rovid 2019.02.28. 11:45:12

2010-ben hasonló célkitűzéseket hallottunk, az idei dátumokkal!! Az agyhalottaknak ez is elég!

György Csaba Nagy 2019.02.28. 12:31:15

Az igazság, mint kukac az almából, kidugja kis fejét: nincs gazdaságpolitikánk, csak vágyaink és lózungjaink.

Larry Silverstein 2019.02.28. 12:57:18

Nuszbaum jol megszopattak, Che nem tudott am magyarul, ugyhogy sosem mondott olyat...:)

te balfasz meg mindent beszopsz

a nagy hohoohooo 2019.02.28. 13:32:13

@Lévai András: Mérmindig a leghülyébb orbánseggszolgálatos takonynácikat vezénylik ki trollkodni ?...heheee..

www.urbanlegends.hu/2012/03/velunk-vagy-ellenunk-honnan-ered-rakosi-hires-mondata/

A valami és a semmi határmezsgyéjén van és hűen tükrözi a 30-as IQ-ját..!!!
Najó, kis tulzással 30-as... de csak akkor ha hozzáadjuk a Lidl-ben gyűjtött pontjait is....

a nagy hohoohooo 2019.02.28. 13:58:55

@Larry Silverstein: te is tátott szájjal szaladgálsz a faszerdőben édes fiam. Látom lábon hordod ki az agyhalált ...
Legjobb filmes dumák, beszólások II
Idézet
- Beszélj Slimann! Akkor kegyelmet kapsz.
- A forradalom olyan, mint a bicikli, ha nem megy elõre, felborul!
- Eddy Merkx.
- Nem, Che Guevara.
Latin-Amerika Társaság

Tizennyolc ismert és kevésbé ismert tény Che Guevaráról

15. Che motorral beutazta az egész amerikai kontinenst.

Ki is adott róla egy könyvet A motoros naplója címmel, amely az utazás közbeni feljegyzéseit tartalmazza.

16. A hosszú motoros utazása előtt 1950-ben biciklivel bejárta Észak-Argentínát.
www.latin-amerika.hu/index.php/hirek-uj/erdekes-uj/4152-2017-06-14-17-28-46
Két szűk óra is elég Signor Giordanónak, hogy elvegye a kedvünket az aktuális forradalmi hevület friss átélésétől, bebizonyítva, hogy a Nagy Francia Forradalom "csak kakasviadal". Vagy, ami még jobban elkeserít, hogy a világmegváltó revolúció szülte új politikai vezetés csak bosszúszomjas ámokfutók és semmirevaló himpellérek gyülekezete. Mely önmaga ellen fordul, és saját fiait emészti fel, s mely, ha egyszer megindul, meg nem állhat, mert, mint a bicikli, ha nem megy előre, felborul - ahogy Che Guevara tanítja. Az enfarkába harapó kígyó, ugyebár, a nagy dekonstruktőr.www.momus.hu/article.php?artid=3976

Larry Silverstein 2019.02.28. 14:01:40

@a nagy hohoohooo: Minthogy magyarul nem tud, soha nem mondott ilyet...:)

erre belinkelsz vmi magyar szart

a nagy hohoohooo 2019.02.28. 14:03:54

@Lévai András: ..Azt olvastam, csak az horkan fel, ha az anyja erkölcseit pejoratív értelemben emlegetik, ha az illető nem biztos az anyja erkölcseiben....brhühüüüü.....
Höhöööö,.......így van ez tapasztalatom szerint a nagyonmélymagyar orbánseggszolgálatosokal is.
Mindig hazudnak...Totális arc és hitelvesztés, ami történik.A tárgyilagosság a professzióm ,szidnak is érte az érvelés helyett az orbánvalagszolgálatos "ÍKÚ"vitézek..
Nincs semmi koala ,egyszerű választási matek ,mégpedig éppen az Orbán által jogtalanul hozott választási törvény miatt ,mint a körzetek átírás,a győzteskompenzáció,az egyfordulós parlamenti választás stb ... az én Hazám itt Európa közepén mindazoké, akik értelmes módon képesek gondolkodni Európáról, magyarságról, jövőről, együtt, kirekesztés nélkül... ahol nemcsak magyar vagyok, hanem ember is.De, ha az egész ország a fasizmus mellé állna is, akkor is a fasizmus az emberi létezés legalja, amit milliók, egy egész nép sem tud legalizálni.
De mindenképp el kell távolítani mert már a jövőt,a gyerekeink,unokáink jövőjét veszi el.semmi nincs megbocsájtva,se elfeledve,nem is lesz,nincs a nácikkal ideológia egyezség,nem a nácik lesznek tiszták,hanem mi nem koszolódunk be,egyszerűen matek van,választási matek,mégpedig a jogsértő választási törvény miatt,akinek az IQ-ja több mint 60 ezt érti...ilyen eccerű ....

Drága gyermekem! Jobban tetted volna, ha hozzászólás helyett folytatnád kedvenc szabadidős tevékenységedet, bálványod a felcsúti bonsai duce ánuszrózsájának nyelveddel való kényeztetését! Értelmes gondolat hiányában a két füled közötti koponyaűrben az agyevő kukacok által meghagyott maradékból előállított baromságokkal ne szennyezd az bandád által amúgy is teleszennyezett környezetet!

2019.02.28. 14:25:57

Bár Orbánék kommunista módszereire és szellemi vonulatára én is rendszeresen felhívom a figyelmet, itt nem idézett Che Guevarától, pusztán ugyanazt a költői képet alkalmazta a szövegében, amit egyébként rajtuk kettőjükön kívül még rengetegen. Szóval erőltetett. De mit várjak egy LMP-s blogtól...

szekertabor · provo.blog.hu 2019.02.28. 14:29:00

A posztoló mindenesetre betéve tudja Che Guevara mondásait, és rögtön ráismer, ha valaki hasonlót talál mondani. Nyilván a Sztálin összes is megvan a polcán. Gratula.

conchita wurst 2019.02.28. 14:33:33

total leszarom ki mit mond, azt nezem hogy ki mit tesz

ZELLENZEK csodbe vitte az orszagot, es jelenleg az EU alkesz fovezerevel es a vilag leggyuloltebb filantroposaval szovetsegben tamad a hazaja ellen

ZORBAN alatt a karavan halad

Ugyhogy Zorbannal csak 1 nagy baj van, hogy nem orokeletu, mint a hulyeseg. A hulyeseg meg megarthat a jovoben, remeljuk azert meg 1-2 evtizedig elhuzza a belit a patas

Helga Beauty Salon. 2019.02.28. 14:37:36

Összenő, ami összetartozik: Orbán Viktor Che Guevarát idéz..................

Óriási! Ebből mi következik?

a nagy hohoohooo 2019.02.28. 15:07:22

@Larry Silverstein: Derága analfabéta orbánseggszolgálatos takonynáci baro...hehee..most hirtelen az jutott erről az eszembe, hogy nem azonos a "fárosz" és a "fallosz".
A világirodalom műveit sem magyarok és nem magyarul írják ,hanem értő emberek lefordítják hehee...
Egy példa ,egy kis világosság abba szellemi sötétségbe ami az orbángazdi seggébe szorult fejedben honol Lenin se magyarul mondta „Учиться, учиться и учиться.-Tanulni, tanulni és tanulni… hanem oroszul seggfej ..és mégis magyarul emlegetik
Ráadásul ehhez is hülye a magyar jobboldal mert Lenin nem azt és nem úgy mondta ,hanem így:
"Нам надо во что бы то ни стало поставить себе задачей для обновления нашего госаппарата: во-первых — учиться, во-вторых — учиться и в-третьих — учиться и затем проверять то, чтобы наука у нас не оставалась мертвой буквой или модной фразой (а это, нечего греха таить, у нас особенно часто бывает), чтобы наука действительно входила в плоть и кровь, превращалась в составной элемент быта вполне и настоящим образом"
Na akkor ezt fordítsd le te végigaszarosfejű mihígmélymagyar hehee.....
Így kell ezt csinálni! Ezért nem kell iskolázott, önálló gondolkodásra képes honpolgár. Minél hülyébb, annál inkább eltátja a száját ettől a szófosástól.

a nagy hohoohooo 2019.02.28. 15:13:35

@szekertabor: A google derága orbánszarcsimbók baro...a gugli ,ez ilyen eccerű hehee...csak bele kell vinni bármilyen szöveget ,idézetet és kiadja ...hehee..
Tudod hülyegyerek az internet a könyvtár megfelelője féleség,csak itt nem kell végigsilababizálni hanem kérdezni,úgyis nevezik a kérdezés az alapja a netnek hehee......
Az Emberiség elment a Holdra, felhasította az atomot, évtizedekkel meghosszabbította az emberi életet, szimfóniákat, remekművű könyveket írt, képeket és szobrokat alkotott, és közben szekertabor olyan dedóba illő hülye gyerek maradt, mint volt öt- vagy tízmillió év előtt.

Márai Sándor látod hülyegyerek így működik heheee......

a nagy hohoohooo 2019.02.28. 15:16:22

@Helga Beauty Salon: Mi következik?....azzal az egy híján 20-s IQ-al semmi hehee.....te "álamfő"diplomás snittpaja büdöszoknija hehee.....

a nagy hohoohooo 2019.02.28. 15:23:18

@conchita wurst: Drága orbánseggszolgálatos takonynáci "ÍKÚ"vitéz...
Mindig meg akartam kérdezni, hogy igaz-e az, hogy akik elvesztik valamely végtagjukat vagy szervüket azok érzik sokáig, hogy mint ha még meglenne.
Te is szoktad érezni még az agyad?Már szinte élvezem ahogy egy seggbuta orbánseggszolgálatos újra és újra feldobja saját szarát ,oszt a vezérimádattól bambán tátott szájjal alááll..heheee.
Megemlíteném , hogy ez nem a közszopatási média felülete, ahol elég mantrázni az imbecillis faszságaidat ahhoz, hogy hihetőnek tűnjenek egy idő után a moslékzabáló célközönség bamba fejében.olyan sötét vagy ,hogy a csillagászok felfedeznek mint újabb sötét lyukat,annyira nem volt csőd ,hogy orbángazdád Merkelnek és Barrosonak dicsérte ,hogy Magyarország két egymást követő kormánya-Gyurcsán-Bajnai jobban oldotta meg a pénzügyi ingatlanhitelválságot és abból kialakult gazdasági válságot mint Európa bármelyik kormánya.
Orbán Viktor 2010 júliusában Angela Merkel német kancellárnál tett látogatása során elismerte: a szocialista kormányok korrekt módon és "válságkezelésből jelesre vizsgázva" adták át az ország irányítását. Orbán akkor kijelentette, hogy Magyarország "világbajnok teljesítményt" nyújtott a pénzügyi konszolidációban. A közlemény felidézi, hogy Orbán Viktor 2010. november 10-én egy FAZ-interjúban úgy fogalmazott: "Magyarország két egymást követő kormánya" olyan lépéseket tett, amik "összességében többet tesznek ki, mint amire bármely más európai ország vállalkozott."

Hátha még értenél is gazdasághoz.Látod, látod, te is igazolod, hogy sokat kell előbb olvasni ahhoz, hogy írásra vetemedjen valaki..1994-re olyan qrva nagy lett az ország hitele,amibe Antall a"mi kifizetjük az adósságot mint a katonatiszt"vitte....az emberekkel ha tönkremegy az ország akkor is!Antall nem fogadta el német segítséget,hogy ne erőltessük az adósság fizetését,hanem várjuk meg amíg a gazdaság megerősödik, azt csak a Bokros csomag tudta megoldani,Bokros azzal a csomaggal húzta ki országot abból a szärból amibe Antall belevitte Orbánnék ennek pont az ellenkezőjét csinálták 98-02 között. ..... a Bokros csomag eredményeit elosztogatták ugyanúgy választási célokra mint most ,lásd az akkori lakás devizahiteleket,amivel 20 évre előre eladósították a költségvetést a következő kormányoknak.
A Bokros csomag egy szükségszerű lépés volt, és ha a a buta népség nyomására az mszp nem hátrál meg akkor ma Magyarország nem itt tartana... Mindenki hallgat, mint a sír arról, hogy mi történt az Antal kormány alatt. Ész nélküli privatizáció, a fekete gazdaság létrehozása.a kárpótlás ami padlóra vitte a gazdaságot.
Ma az államadósság magasabb mint 2010 -ben volt, és ha az ellopott 3000 milliárdot mellé tesszük, a rendszerváltás utáni legmagasabb növekményt kapjuk.
Szerencse hogy Gyurcsányéknak több eszük volt, és nem a Templeton uzsoráját vették fel. Orbánéknak nem volt ennyi eszük, vannak több évtizedes 7% -os kötvények, amit még a gyermekeim is fizethetnek uzsora kamattal.
A jelenlegi államadósság ennek a többszöröse, és se iparunk, se mezőgazdaságunk.Köszönjétek Matolcsy privatizációért felelős biztosnak,a spontán privatizáció atyjának.
A valós helyzetet jobban tükrözi a nettó államadósság, amely az állami tartalékok nagyságát is figyelembe veszi. Ebben a viszonylatban még stagnálásról sincs szó, az adósságráta évek óta folyamatosan emelkedik.
Csaxólok szellemi sötét lyuk ,hogy a magyar eladósodás az első Orbán kurmány 2001-es választási osztogatás célra hozott lakásdevizahitelekkel indult,amit Gyurcsány és a PSZÁF is ellenzett ,ebből lett a devizahitelpokol,mivel Járai fütyiszes MNB elnök szándékosan magasan tartotta a forint kamatait,így terelte a svájci frank felé a hiteleket,Gyurcsány sikerrel kezelte a válságot a gyors IMF hitellel,ami a legjobb kamatozású volt amit el lehetett érni,majd Bajnai 2010-re egyensúlyba hozta a gazdaságot,az IMF hitel nagyobb részét orbángazdid költötte el,abból vette az azóta is ráfizetéses MOL részvényeket,2010-ben Kósa -Szíjjártó bedöntötte a forintot és lenullázta az elért eredményeket,viszont jól meggazdagodtak a forinton a fütyiszesek ,aztán Orbán lenyúlta a 3000 milliárd manyupot,majd 8000 milliárdos "nemmegszorítással" hazazavarta az IMF-t amivel az volt a baja,hogy nem hagyták belőle lopni,osztogatni a haveroknak,és helyette a jóval drágább dollárhitellel még jobban eladósította az országot.
Neked sem a tanáraid voltak a hülyék..brhüüüüüüü,...a nemzőid részegek ...brhüü....hukk..hukk..már csuklom a röhögéstől .

Helga Beauty Salon. 2019.02.28. 15:33:29

@a nagy hohoohooo: : Mi következik?....azzal az egy híján 20-s IQ-al semmi hehee.....

Az ilyen Che Guevarás párhuzamokat a te szintednek gyártják, hogy tapsikoljatok.
Kár hogy leszokott a dakota közmondásokról, ellenétek mint a befőtt! :D
A "mi következiket" azért tettem fel,mert az idéző nem feltétlenül azonosul mindenben az idézettel, te is hiába idéznéd Einsteint, attól ugyanaz a nagy tulok maradnál!

Jakab.gipsz 2019.02.28. 15:36:41

@a nagy hohoohooo:

Bezzeg a fejlett brüsszeli demokraták Marx Karcsika szobrát koszorúzzák. Demokrácia export ürügyén bombáznak és jog-államiságról európai értékekről karattyolnak.

Egy szó mint száz, mi a magyarok nem a bolondok hajójára váltottunk jegyet, nem a személyzetet kell lecserélni, hanem a Juncker-Soros- nyócosztályos M. Schulz féle észlényeket.

a nagy hohoohooo 2019.02.28. 16:05:02

@Jakab.gipsz: Ezen magam alá röhögtem..Marx....hehee...a béka segge is a Nap túloldala Marx és történelmi,gazdasági tanait alkalmazói tudása,intelligenciája és a magyar jobboldal értelmiség szintje között....ahogy a FideSS médiásVarga,vagy a Battyhányis prof.....aki igazánbnem mondható baloldalinak ...megmondtahahaa.....csak példul Aczél lehet cenzorozni ,de tudásban,intelligenciában a magyar jobboldali "értelmiség"...hehee...amit a rendszerváltás óta keresnek mint Petőfit...by Hofi a kutyaszarba lépett cipője talpáig sem érnek fel,..höhööö..

conchita wurst 2019.02.28. 16:06:13

@a nagy hohoohooo: Az Elqro 2006ban dalolta, hogy csodben vagyunk. Akkoriban a szomszedaink evi 10% GDP novekedest csinaltak.

a nagy hohoohooo 2019.02.28. 16:07:04

@Jakab.gipsz: Senkik vagytok,így eccerűen,by tótawé...brhühüüü...

a nagy hohoohooo 2019.02.28. 16:20:44

@conchita wurst: Vótmán....te vagy az ügyeletes utánzó majomba belterjesített orbánvalagszolgálatos hehe...ha a szemed nem a seggedre helyezte volna-a tőle mexokott oly bölcs előrelátással -az evolúció...hehee...látnád ott fentebb a hsz-ban....,töröld le az orbánseggéből a szemedbe száradt szarcsimbókot ...nekik nem vót a 2001-es választási osztogatásból kedvezményes lakásdevizahitelük amiből Járai csinált devizapoklot,holott a PSZÁF,de Gyurcsány is ellenezte,Medgyessy is csak lefékezni tudta mert a hitelboom már futott,tudod hülyegyerek mint az óceánjárót lefékezni...azzal a hitellel adósították el a következő kormányokat,az USA-ból 2008-ban indult az ingatlanhitelválság ,de Orbán már befűtötte a gépet 2001-től...na nem kell mekköszönöd ,hogy visszadugtam a fejed a seggedbe,szívesen máskoris..höhöö..

conchita wurst 2019.02.28. 16:23:38

@a nagy hohoohooo: Sajnos az EU leggyorsabb GDP novekedesevel rendelkezo magyarok nincsenek meggyozodve, hogy feltetlenul szukseguk van az ElQro balfaszokra.

tiszta fasizmus, nem?

a nagy hohoohooo 2019.02.28. 19:04:27

@conchita wurst: Nem ,belterjes orbánszolgálat hehee....

a nagy hohoohooo 2019.02.28. 19:17:06

@conchita wurst: Kinek a fäszát tisztelhetjük kendben Humor Harold testvér?....hehee..
"A jegybank célja az, hogy a termelékenység évente 7 százalékkal növekedjen a kkv-knál."

Régen hallottam ennyire nyilvánvaló abszurdumot.
Az első verzióban évi 8 százalékos termelékenység növekedés volt előirányozva, de Matolcsynak fóbiája van a nyolcas számtól, ezért lett hét. Orbán születésnapjára viszont fel fogjak ajánlani a kilenc százalékot.
És igen utolérjük Ausztriát,Ausztria 12 körből kimarad és Orbán 12 hatos dob,és ez teljesen biztos mert Orbán kockája minden oldalán 6-os van hehee....

conchita wurst 2019.02.28. 19:41:48

@a nagy hohoohooo: Mar az se rossz dolog, hogy az utso balliba elQro ota nem hallottunk mexoritasrol, de latom egyes balliberalis elQroknak az EU legfejlodobb gazdasaga is keves, ha nem ok vannak hatalmon.

s szerencsere, nem is lesznek

a nagy hohoohooo 2019.02.28. 20:17:46

@conchita wurst: Gratula, hogy amikor a fürdőben állva, pucéran lenézel csak 1 fäszt látsz, de amikor a tükörbe tekintesz, akkor kettőt heheee..
Ennyire adósította el a végiszäros farkad orbángazdid az utána következő kormányokat ,és ez is csak a 2013-as állapot,ehhez képest a 3000 milliárd manyup lenyúlás csak séta volt :
A teljes lakossági hitelállomány 2013-ban 6600 milliárd forint, a lakossági jelzáloghitel értéke pedig 5386 milliárd forint volt. Ennek majd kétharmada devizahitel (vagy lakáshitel, vagy szabad felhasználású jelzáloghi-tel), ..
Unortodox javaslata deviza- és forintalapú jelzáloghitelek rendezésére
www.bankszovetseg.hu/Content/Hitelintezeti/469-494-berlinger-edina.pdf

A nem-megszorítások első két éve
2012.10.25.
Megszorítások hada.
tenytar.blog.hu/2012/10/25/matolcsy_gyorgy_es_a_nem_megszoritasok_ket_eve

2015: a megszorítások éve - íme az új adók.
tenytar.blog.hu/2014/11/05/2015_a_megszoritasok_eve_ime_az_uj_adok

Brutális: 1000 milliárdos megszorítást tervez a Fidesz-KDNP kormány
2016. máj. 11. 10:09
www.blikk.hu/aktualis/politika/ma-reggel-kezdodik-a-koltsegvetes-vitaja/kg1syet
És utána sorba ,sorba a FideSS "nemmegszorítások :
pestibulvar.hu/2018/04/06/olyan-listat-tettek-kozze-a-fidesz-ugyeirol-ami-meg-a-legdurvabb-orban-hivot-is-meguti/
"Pistikéék dolgozatot írnak, címe: Hogyan kezdődik a napom?

Pistike a következőt írja:

Reggel fél hétkor anya felébreszt, sietek a fürdőszobába, megmosdok, fogat is mosok. Gyorsan megreggelizek, letörlöm a tefaszt, azután jókedvűen indulok az iskolába.

Tanító néni nem érti, meglátogatja Pistikééket. A kötelező kávé után megkérdi az anyukát:
- Kedves anyuka, Pistike ezt írta, és én sajnos nem tudom, mi az a tefasz.

- Jaj, drága tanító néni, ön nem is tudhatja! A férjem FideSS-neonáci jobbik szimpatizáns, és amióta ez kiderült róla, minden éjjel felfestik a kapunkra, hogy 'Te fasz!'"
Téged egyedül a szűk agykapacitásod frusztrál. De az nagyon. Szeretnéd magadra felhívni a figyelmet, de ennek megvalósításában komoly kihívásokkal küszködsz.
Ha ki akar törni a kultúra, engedjünk utat neki!
Meg nem gátolnám a nép egyszerű gyermekét. Ilyenkor mindig elgondolkodom: ennek ugyanolyan szavazati joga van.. ez utóbbi elég szomorú,pedig mit is mondott a doktor?

conchita wurst a szemészeten,doktor úr súlyos ez látáskorlátozottság?
Doki: - Abba kellene hagyni a maszturbálást.
Der_Zahnarzt: - Miért, megvakulok?
Doki: - Nem. Zavarja a többi beteget.

Éhesló 2019.03.01. 13:45:47

A sok ballibbant fasz két választási vereség között ilyen maszalagokkal is beéri.
De ez gyenge volt még a silány maszlagok sorában is.
Valami hitleres kell, az sokkal durvább és lehetne vele weyerbélázni is egy hónapig!

szekertabor · provo.blog.hu 2019.03.07. 15:18:37

@a nagy hohoohooo: "Tudod hülyegyerek az internet a könyvtár megfelelője féleség,csak itt nem kell végigsilababizálni hanem kérdezni,úgyis nevezik a kérdezés az alapja a netnek"

A stílus maga az ember. (Comte de Buffon idézet)

Nahát, működik!
süti beállítások módosítása