A valódi viták otthona

Reflektor

Gyurcsányék máris rátennék a kezüket a Momentum Mozgalomra

2017. január 20. - baum

1.jpgA Gyurcsány Ferenc kedvenc háziblogja ölelt egy halálosat a közélet színpadára éppen csak fellépő Momentum Mozgalmon. „Kedves Momentum mozgalom! Van pár baráti tanácsunk, hogy ne legyen belőletek szalmaláng” - és ez még csak a cím. Azt tanácsolja az olimpiai népszavazásért küzdő ifjaknak a Gyurcsány-párt, hogy amennyiben hosszasan tervezik a politikában való részvételt, akkor a legjobb lesz, ha megbarátkoznak a Demokratikus Koalícióval. Ha nem így tesznek, akkor hamar kiírják magukat a közéletből.

 

A baj abból fakad a DK-s írás szerint, hogy a momentumos fiatalok az egész elmúlt 27 évet kudarcnak értékelik és „az egész politikai garnitúrát akarják kisöpörni”.

Több alázattal és több együttműködési készséggel messzebbre jutunk. Mindannyian. Mi veletek vagyunk, légyszi ne rontsátok el!”- adja ki az ukázt a végén a kis taknyosoknak Gyurcsány Ferenc szellemi háttércsapata.

 

Most leszámítva azt a fajta nagyfokú passzív agressziót, mellyel operál az írás, a kegyetlen és hideg manipulatív módszer mögé nézve ki kell jelenteni, hogy nincs az a határ, amit a Demokratikus Koalíció ne lenne hajlandó átlépni, ha a hatalmi technikákról van szó.

 

Ami az említett írásban megtörtént, az konkrétan átlépi a politikai pedofília határait. Fiatalok életük első közéleti akciójába kezdtek óriási lelkesedéssel, erre megjelenik az önnön morális és politikai bukását alkohollal feldolgozni igyekvő fásult középkorú férfi, és a zsenge hitelesség láttán rögtön elkezdi nyalni a szája szélét. Ezt sikerül tetézni a felülről lefelé beszélő atyáskodó stílussal, meg az álságos bizalmaskodással.

 

Fúúúúúj!

 

Nuszbaum Tibor

 

 

Te követed már a Reflektort a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr1212140685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Első Kézből 2017.01.20. 14:57:44

Haha, már megint a szokásos nyomorult hazudozás az LMP hivatalos propagandablogjától. Szar életetek lehet. :)

szénhidra 2017.01.20. 15:05:51

@Első Kézből: semmi baj, nyugi. majd Gréczy úrtól kell elnézést kérned ;)

Marianna Hetyési 2017.01.20. 20:14:16

Kedves Tibor!

Ön adta a nevét az íráshoz, míg a nyugatifeny.hu-n nem tudjuk ki írt.

Azért megjegyezném, hogy részleteket kivenni egy mondandóból nagy hiba, és felelősség!

Persze lehet ekézni a DK-t, de ha figyeli a híradásokat, akkor láthatja, hogy ez az írás, csak egy tanácsot adott a fiataloknak, nem telepedett rájuk, nem ajánlotta fel, hogy segít - a többi ellenzéki párttal ellentétben -, csak egy normális tanácsot adott, ami bizony elkél, bár sokan vagyunk akik emlékszünk a DEKA-ra, Pukli Istvánra, a MostMi-re, Vajda Zoltánra, sőt Sándor Mária mozgalmára is!

Jó, jó, hogy egymást piszkáljuk, csak felvetődik bennem a kérdés, hogy ilyen irásokkal mint az öné, ki, melyik oldalon is áll?

states1 2017.01.21. 07:03:18

Ja, avagy amikor liberokomcsi a liberokomcsinak farkasa. Ha ezeket a "fiatalokat" megvakarjuk egy kicsit jobban, azonnal kilóg a nagy büdös, szőrös sorosbolsi lóláb. Ezzel a fantasztikusan eredeti ötlettel pedig, tudniillik, amikor már semmi nem jut eszünkbe, hogyan kellene ezt a rohadt Orbánt eltakarítani, akkor gyűjtsünk aláírást, hát a szegény öreg komcsik már pontosan 2010 óta próbálkoznak. El is bukták az összeset, ahogy ezt is elfogják az úgynevezett fiatalok.

Ezek Mennek · http://ezekmennek.hu 2017.01.21. 08:00:02

@Zsoltbacsi: Mandula Viktor nevű áramkör (volt újságíró) terméke.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.21. 11:39:10

@states1: "liberokomcsi a liberokomcsinak"

A gyurcsány a fidesznek dolgozik, ezek a fiatalok meg semmi hasonló fasságnak nincsenek elkötelezve. Se a liberálisokat, se a kommunistáka nem kedvelem - olyan meg, hogy liberokomcsi nem létezik, megtanulhatnátok végre -, de most éppen semmi közük ehhez.

Scagnetti 2017.01.21. 13:54:44

A DK mindenkire rárepül, aztán ha elutasítják őket (amit épeszű ember hamar megtesz), jön az anyázás. Nincs itt semmi újdonság. Ha egy új politikai szervezet, netán párt megjelenik, annak először a magát ellenzéknek nevező, de mégis Orbán Parlamentjében ülő kollaboránsokkal kell megküzdenie. A Fidesznek meg sem kell erőltetnie magát, az "ellenzéke" elintézi helyette a piszkos munkát.
süti beállítások módosítása