A valódi viták otthona

Reflektor

Leszedte a Hír TV-t az UPC!

2017. február 06. - szénhidra

hir-tv_1jpg_20141129130847437.jpgMától nem fogható rengeteg háztartásban a Hír TV, ugyanis a UPC eltüntette az analóg adás csatornái közül a Hír TV-t.Telefonos rákérdezés után az ügyintéző megerősítette, hogy ez a helyzet és az általános szerződési feltételekre hivatkozott.

Számításaink szerint több mint 200 ezer előfizetőnél kapcsolta le a UPC a Hír TV-t. Mindezt napra pontosan 2 évvel az elhíresült G-nap után, amikor Simicska Lajos végleg összeveszett Orbán Viktorral.

 

Hivatalos megkereséssel fordulunk az UPC-hez, hogy pontos magyarázatot adjon a lépésre, amint a választ megkapjuk jelentkezünk és megírjuk.

Frissítés:

Időközben sikerült elérnünk Csintalan Sándort, aki Simicska Lajos legbelsőbb köreihez tartozik. Elmondása szerint a UPC döntése nem politikai hátterű, hanem a digitális átállás jegyében zajlott.

 

A UPC sajtóosztálya is válaszolt megkeresésünkre, akik megerősítik az információt, hogy a Hír TV adása valóban kikerült a UPC Magyarország analóg csatornakínálatából. Ennek oka azonban szerintük sokkal prózaibb, mint amilyennek elsőre látszik: a digitális csatornakínálat bővülése (pl. új HD csatornák megjelenése) miatt kell időről-időre csökkenteni az analóg kínálatban elérhető csatornák számát, ugyanis a hálózat kapacitása véges. Az, hogy ez a lépés történetesen most az emlékezetes G-nap évfordulóján történt, teljes mértékben a véletlen műve, semmiféle egyéb szándék nincs mögötte (annál is inkább, mivel a változás február 5-től érvényes, míg a G-nap ugye február 6-án volt) - áll válaszukban.

 

 

 

Te követed már a Reflektort a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr2112188096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sexual Harassment Panda 2017.02.06. 22:06:48

Ómájgád, most mi lesz velünk??!!

Duplaxiii 2017.02.06. 22:23:11

Szép próbálkozás...
Ez - ami előre meghirdetett volt, csak nem olvasod a leveleket - csak a analóg sávot érinti, ami jellemzően azoknál van, akiknek ne kell tévé, hanem csak netet (telefont) fizettek elő, illetve akik például a konyhában az elpsztott alapkábelen az analog alapcsatornákat nézték.
Így ezek, hogy
"Leszedte a Hír TV-t az UPC!"
"Mától nem fogható rengeteg háztartásban a Hír TV"
Valójában kamu és csúsztatás, olyan trumpellenes bloggerduma.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.07. 10:39:39

Miért nem az M1-et szedte le? Vagy a KuntaKinte2 TV-t?

bagabi2 2017.02.07. 16:18:59

Én fel vagyok háborodva. A szerződés / a csomag / amit kötöttem a UPC-vel tartalmazta a Hir TV-ét. Milyen jogon térnek el egyoldalúan tőle. Itt már mindent szabad?

blah blah 2017.02.07. 22:17:48

" Az, hogy ez a lépés történetesen most az emlékezetes G-nap évfordulóján történt, teljes mértékben a véletlen műve, semmiféle egyéb szándék nincs mögött"

LOL :D pedig kíváncsi lennék már egy jó kis balos okfejtésre, hogy a UPC tulajdonképpen miért a NER csicskása

blah blah 2017.02.07. 22:20:59

@Duplaxiii: Negyedmillió háztartás maradhat egyenes beszéd, és Kálmán Olga nélkül.
Hát azért mindennek van egy határa :DDD

Kedves ellenzéki "barátaim"!

Tetszenének ellenzéki sajtót fogyasztani néha napján, és akkor nem esne meg az, hogy a népszerűtlen ellenben baromi drága médiumok áldozatul esnek olyan fideszdolgonak, mint a közgazdaságtani törvényszerűségek.
süti beállítások módosítása