A valódi viták otthona

Reflektor

A Fidesz-MSZP koalíció ne csak a Budapest Park helyén építsen közös parkolót! Szavazz hol!

2017. május 22. - baum

parking.jpg

 

A Budapest Park az évek során a főváros legnagyobb bulihelyszínévé nőtte ki magát. Tavaly mintegy 340 ezer ember kereste fel a helyet. Nem csupán koncertek vannak ott, igazi szórakozókomplexumról van szó, többféle zenés helyszínnel, kajáldákkal, kissé fesztiválplázás miliővel.

 

A területi elhelyezkedése ideális. A környékén nincs lakóház, így a hangos zene az égegyadta világon senkit nem zavar. Nem kell megharcolnia a helyi lakókkal a zajszennyezés miatt, mint például azt kellett a Szigetnek, vagy a Zöld Pardonnak. Kivételes helyzetben van tehát a Budapest Park, kellően frekventált helyen van, mégsem zavar senkit.

Egy baj van azonban mégis van vele: a terület pont alkalmas lenne arra, hogy a helyi fideszes és MSZP-s politikusok levajazzanak rajta egy jó kis parkolós bizniszt. Ha kell, akkor össze is fognak az ügy érdekében. Most pontosan ez a terv: MSZP-s javaslatra a fideszes kerületi polgármester továbbította a fővárosi önkormányzat felé az igényt, hogy zárják be a Budapest Parkot, és építsenek a helyére parkolót.

És hát mi akadályozná meg őket ebben? Szavazót egyik párt sem veszítene az ügylettel, hiszen igen kevés nyugdíjas jár csápolni a Budapest Parkba. A fiatalok pedig elkerülik voksaikkal a két rendszerpártot. A parkolómutyiból meg mindkét politikai alakulatnak csurranna-cseppenne valami. A fiatalok meg menjenek Londonba mosogatni. Persze, azért rögtön létrejött egy Facebook-csoport a szórakozóhely megmentéséért.

 

Felmerül hát a kérdés, milyen budapesti helyszíneken lehetne még Fidesz-MSZP nagykoalíciós parkolómutyit leszervezni. Szavazz:

 

 

Te követed már a Reflektort a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr2412531883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása