A valódi viták otthona

Reflektor

A II. kerületben nincs Soros-terv

2018. január 17. - szénhidra

Budapest II. kerületének polgármestere nem tud, nem akar vagy nem mert válaszolni egy önkormányzati képviselői levélre. Nyilván érzi, hogy az egész kormányzati kommunikáció irtó kellemetlen, úgyhogy marad a csend. De íme a levél:

Tisztelt Polgármester úr,

A napokban megjelent a hír, mely szerint „arra biztatja a Fidesz-KDNP az önkormányzati képviselő-testületeket, hogy határozatban utasítsák el a Soros-tervet és az illegális bevándorlást településeiken”.  A hír megjelenése aggodalommal töltött el kerületünket illetően és ezért a következő kérdésekkel fordulok Önhöz:

  1. Be fogja-e a Fidesz vagy a KDNP helyi frakciója, esetleg a kerület vezetése nyújtani a fent említett határozati javaslatot?
  2. Amennyiben benyújtják a határozati javaslatot, el tudja pontosan mondani milyen konkrétumokat lát Polgármester úr, amellyel Soros György a második kerület lakosait, a budai polgárokat veszélybe tudná sodorni?
  3. Amennyiben a javaslatot benyújtják, az érvényét veszti-e (ismételten) amiatt, hogy a képviselőtestület nem az országos politikai viták lefolytatásának terepe?
  4. Amennyiben a javaslatot benyújtják, miként magyarázza, hogy az általam benyújtott „A II. kerület mindent elkövet a Minority Safepack- one million signatures for diversity in Europe kezdeményezés sikerének érdekében!” című határozati javaslat még napirendre sem került, mert a Polgármester úr szerint nem kerületi szintű témákat feszeget?
  5. Miért számít jobban kerületi hatáskörnek a „Soros-terv” elleni határozat, mint az, hogy az EU-területén elő kisebbségi honfitársaink nyelvhasználata biztosítsák?

 

Válaszát megtisztelve várom,

Ungár Péter

önkormányzati képviselő, LMP 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr8313583009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jolka40 2018.01.17. 17:45:58

Fiatal és épeszű. Van remény.

BAZINGA2 2018.01.18. 14:39:44

Úgy látszik, hogy nem mindenkinek ment el az esze, nem lett s.eggnyaló.

bkkzol 2018.01.19. 01:41:44

Nagyon sok szabadideje van ennek az Ungár Péternek! Aranyos kis muci ,de nem kellene neki a politikával foglalkozni.

Imre Závody 2018.01.19. 09:37:55

Én itt lakom a II.-ban. Mondja meg már valaki, ez az Ungár gyerek mit csinált az elmúlt 3 évben a kerületért, amióta feltűnt itt sunnyogó, vészjósló alakja madárcsicsergős hangja? Elárulom: semmit.... Pont ennyit ér a nagypolitikában is, mint a kispolitikában...
süti beállítások módosítása