A valódi viták otthona

Reflektor

Legjobb lenne agyonlőni Szél Bernadettet

2018. január 30. - baum

A Fidesz, úgy is mint a magyar polgári párt ismét hitet tett a polgári közép, a nyugodt konzervatív mindennapok és a tisztességes, korrekt kampány mellett. Legújabb képükön Soros összebújik Vonával, Szél Bernadett Gyurcsánnyal és vidám arccal arra készülnek, hogy maguk bontsák le a határkerítést, csak azért, hogy minél több migránst engedjenek be Magyarországra.

 

27496068_10156009506997521_1901541592_n.jpg

A kép és a valóság között az egyetlen kapcsolat, hogy a szocik sehol sincsenek.

 

Mi sem beszédesebb, hogy a Fidesz által megálmodott polgári légkörnek megfelelően reagálnak a törzsszavazók is. Eme szeretetteljes sorok pontosan megmutatják, hogy a kormány által gerjesztett indulatoknak mi a kifutása.

 

10_2.jpg

 

11.jpg

 

A Fidesz természetesen nem törölte ezeket a kommenteket, mert véleményszabadság van.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr4913617066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kristóf Tarnay · http://fegyvertelen.blog.hu 2018.01.30. 13:41:08

Az egyet nem értő kommenteket viszont törlik, és bannolják a szerzőjét is

azigaziraptor 2018.01.30. 17:31:52

Nem inkább a gyűlölet-kampány kiagyalóját kellene?
Nem, nem lenne mártír a szarházi Viktor!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.01.30. 17:41:08

Szerintem ez fotosopp.

Kéne egy olyan kép, amin a csúti geci az annyát is megbassza egy kis gyűlölködésért. Az a kép legalább nem lenne hazug.

ulpius66 2018.01.30. 18:39:39

"Legjobb lenne agyonlőni Szél Bernadettet!"

A cikk címével egyetértek!

Most mán csak az a kérdésem, hogy hová tűnt Szigetvári Viktor az Együtt 2018. miniszterelnök-jelöltje??????

Hát Bástya elvtársat mán senki sem akarja megölni!

Egyebekben meg azért végtelenségig aljas a blogíró, mert nyugodtan "szemezgethetne" a ballibsi kommentelők között is, hogy hányan akarják felkötni a patást, és a sleppjét!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.01.30. 19:28:45

@ulpius66: "hányan akarják felkötni a patást, és a sleppjét! "

Igen, a tolvajokat bíróság elé kell állítani, és súlyos évtizedekre bezárni. Azonban a csúti geci lebontotta a jogállamot, csak forradalom söpörheti el. A forradalmároknak meg az a jellemzőjük, hogy a maguk kezébe veszik az igazságszolgáltatást. Remélem egyenlő mércével mérnek, és a geci mellett az elkúró is ott fog bokázni a magasban.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2018.01.30. 19:30:18

És az ellenzék miért nem készít olyan plakátot, ahol Orbán Sorost és Simicskát ölelgeti? Az még csak nem is lenne hazugság...

ulpius66 2018.01.30. 19:33:49

@Online Távmunkás:

AZTÁN MOST MÁN NYILVÁNULJ MEG TE IS!

Te lebontanád-e a kerítést, és felső korlát nélkül telepítenél-e migráncsokat Magyarországra??

Ha mindkettőre NEM a válasz, akkor fideszes vagy!!!!

Európai téridő 2018.01.30. 20:29:49

@Kristóf Tarnay:
Ezt ellenoldali bloggerek is megteszik.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2018.01.30. 21:37:49

@ulpius66: Tipikus agymosott, aki elhiszi a saját pártja hazugságait a többi pártról...

Kristóf Tarnay · http://fegyvertelen.blog.hu 2018.01.30. 22:43:10

@Európai téridő: Lehet, én nem szoktam. De egy blog és egy párt Facebook-oldala közt azért különbség van. De nem is maga a cenzúra a legnagyobb baj, hanem a kontraszt, hogy a fenti képernyőmentéseken láthatóakat viszont probléma nélkül fent hagyják.

dare 2018.01.31. 01:05:31

Na mára ez volt az utolsó poszt.
Ezt se kellett volna már elolvasni, ennyi marhaságot egy napra.
Mesterlövész mi? :D
És még azt is odaírja, hogy éles. :D
Nem semmi.

Amúgy ez a plakát külön vicces azzal az ötlettel, hogy a Soros Vonát ölelgeti.
Soros és Vona, mint két jó barát?
Ki talál ilyeneket ki, és ki az aki rábólint ezekre?

Azért megnéztem volna, ha a Jobbik nem lett volna olyan erős, akkor hogyan kommunikálja le ezt a migránsválságot a Fidesz.
Mert így egy kicsit sokba került, és mégis van 2300 "oltalmazott". :D

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2018.01.31. 08:54:43

"A kép és a valóság között az egyetlen kapcsolat, hogy a szocik sehol sincsenek."

Ott vannak azok, csak Karácsony Gergelynek álcázva.

Egyébként inkább az a vicces, hogy képen szereplők egyike se bontaná le a kerítést, akik viszont igen, azok nincsenek rajta.

babbaba 2018.01.31. 09:57:52

Ha törvényt hoznának, hogy a hazaárulók ne politizálhassanak, a Köpcös lenen az első akit eltiltana a törvényszék.

babbaba 2018.01.31. 10:00:39

@dare: A primitív átlagválasztójuknak szól. Nem akarnak ők senkit meggyőzni, tudják, mekkora baromság (ugye a kerítést először éppen Vona erőltette), dehát fenn kell tartani a harci kedvet a max nyolc általánost végzettek közt.

sinus67 2018.01.31. 10:32:25

@babbaba:
Hát én ismerek nem egy diplomást, aki beszopja ezt a maszlagot!
Nem a nyolc általánoson múlik.
Ez így olyannak hangzott, mint Lázár elvtárs, közmunka = fáradt lopni meghatározása.

sinus67 2018.01.31. 10:42:15

@Fedor:
Pont azért van ez a kép, mert a határzár bontást azokról kell elhitetni, akik egyébként nem bontanák le. Lagalább is egyenlőre.
Ilyen képeken azok szerepelnek minden esetben, akiktől a fidesz fél valammenyire. Rombolni kell a köztudatban minden olyan személy ázsióját, aki a legcsekélyebb mértékben is, de kiemelkedik a középszerűségből és a későbbiekben veszélyt jelenthet a hatalomra.
Az ellenzék számára pont ez lehetne egy jó irány, hogy kiknek kellene összefogni.
De sajnos a párt- és személyes hatalmi érdekek felülírják az összefogás iránti igényeket. Valamint hozzájön a választási törvény által megszabott lehetőségek szűkössége.

Timur Link 2018.01.31. 10:46:24

Csak azt nem tudom, hogy most mi a gond? A plakát? Választás előtt és a szexben minden megengedett. Ne legyünk már olyan érzékenyek, mert "báncsák" a mieinket! Minden párt igyekszik ütősen elővezetni mondanivalóját!
A kommentelő hozzászólása lenne a probléma? Hááát? Ez már problémásabb, DE ebből is lehet találni ilyen elmebetegeket mindkét oldalon. Soha nem értettem meg, hogy egyesekben miért okoz lelki kielégülést ha névtelenül baromságokat irkálhatnak. Van egy mondás arról, hogy ne azt nézzük mit mond(ír), hanem ki írta(mondta). Ilyen hozzászólásokból általánosítani pedig éppen olyan elmegyengeség mint leírni ezt a baromságokat!

zord íjász · zordidok.blog.hu 2018.01.31. 11:21:16

Bloggertárs.

1. A képernyőfotón ki kellett volna takarnod a hozzászóló nevét(minimum a vezetéknevét)/arcképét, hogy ne lehessen azonosítani. Ezért téged fel lehet jelenteni. Nem véletlenül cselekszik így minden hírportál, ha a facebookról vesz át ilyen módon anyagot. (index, 444 gyakorlatát figyeld meg ezen a vonalon ha az egyszerűbb)

2.Más hírportálokon ez gyakorlatilag mindennapos jókívánságnak számít a kommentelhető cikkek alatt (nekem több tucat ilyen elmentett képernyőfotóm van), csak ott a Viktor és kabinetjének tagjait akasztanák fel, lőnék le. A blog-hu-n pedig bármelyik átlagos politikai poszt alatt röhögve belefuthatsz ilyen kommentekbe, ennél sokkal brutálisabb tálalásban.

2018.01.31. 17:29:11

@azigaziraptor: Különös álom
Választási malacságok: LÓVERSENY

Különös álmom volt az éjjel. Lóversenyen voltam. Soha nem jártam életemben az ügetőn, talán azért álmodtam ekkora marhaságot.
A zsokék önkijelölés útján válhattak zsokévá. Ehhez megfelelő számú támogatót kellett szerezniük, akik megválasztották Őket. Mivel a befutót és a befutók sorrendjét is a közönség szavazata döntötte el. A választók töltötték be a ló szerepét. Az a zsoké lett a győztes, aki a legtöbb szavazatot kapta! Magyarul, aki a legtöbb embert tette lóvá! Sok múlott azon is, ki milyen lovat választott. Megtörtént az is, hogy valaki menetközben másik lóra ült és úgy győzött! Az elhagyott ló, azóta is prüszköl, rúgja a port. Az sem elégíti ki, hogy az átülő lova is nagyot bukott a következő versenyen, és a vörös ló győzött. Ez felbőszíti, mint a bikát a vörös posztó.
A régi ló kettévált, mint Münchausen báró lova a kapuban, és mindketten arról ábrándoznak, hogy lesz új bárójuk, aki ágyúgolyón süvít be a következő versenyen. Van, aki a Nemzeti Eszmére próbál felülni, de az úgy le van gyengülve, mint Rosinante. Lovasának SZU-ette kopjáját apróra töri a Vörös Szélmalom sajtoló lapátkereke! Van, aki angyalszárnyú Pegazusra kíván felülni, de elfogytak az igazhitűek, akik hinnék még a felebaráti szeretetet, mert nékik mindig a rosszabbik fele jutott!
A verseny végén a közönség csalódottan távozott, mert a hitét is elvesztette, és nem nyert semmit. Míg a „zsokék” egymás között jót nyerítenek, a „közönség” ostobaságán!
Eddig írtam meg annak idején, majd Szabó Dezsőt olvasva rájöttem, hogy nincs új a Nap alatt, mikor erre a gyöngyszemre ráleltem.
Minden téren igyekeznek az informáló, ügyeket elosztó, híreket adó helyeket elfoglalni, hogy nemes összjátékban minden intézmény erejével szolgálhassák érdekeiket.
Az egyikük egységpárti gerelyt dob, másikuk, egyesült kereszténypárti kelevézt ráz, harmadikuk radikális buzogányt bozontosít, negyedikük kisgazda tőrt villogtatt stb. A parlamenti kirakatban szörnyű bűzcsatákat vívnak egymás ellen a nép bébi elkápráztatására. De az éjszaka hűvös eltűrésében egymás mellett ülve együtt agyalják ki: milyen új nesze semmi fogd meg jól -lal, fizessék ki újból és újból a néppalit. Ezért mondom: Ma minden politikai párt: egyetlenegy párt. Ezért mondom: a magyar megújhodás nem a parlamentből fog kiindulni. Közben azért egymás ellen is, ez az alakulat is, az, az alakulat is: titkos árkokat ásogat a hatalom megszerzésére, az áhított diktátorság elnyerésére.
süti beállítások módosítása