A valódi viták otthona

Reflektor

Best of így hazudik a Fidesz-KDNP

Csütörtökön volt Rogán Antal éves meghallgatása a Parlament Igazságügyi Bizottságában, ennek tiszteletére készült ez a bejegyzés.

2016. december 01. - macska az úton

letoltes.jpgAz alábbi összeállításban olyan videókat válogattunk össze, melyek jól illusztrálják, hogyan szűnt meg a kapcsolata véglegesen Orbánéknak a valósággal, mennyire nem érzik már, hogy a pofátlanságban is lehetnének némileg mértékletesebbek. Ha már a mértékletesség is keresztény erény. Szóval így néznek hülyének bennünket:

Hazudni ugye bűn?

5. helyezett

A Biblia azt mondja igen, Rogán Antal azonban unortodox módon értelmezi a hazugság fogalmát. Ez már sokszor kiderült, így voltak embereket, akiket nem ismert, majd hirtelen régi barátok lettek. A háza évről évre nő, miközben a fizetése a nyaraló felújítására sem elég. Szóval nem egyszerű az élet. Na de mi is a helyzet a hazugsággal? Mert magánbeszélgetésben például lehet! Akkor pedig nincs szó hazugságról, ha még aznap kiderül az igazság is. Helikopterre fel! 3:45-től jön a katarzis!

4. helyezett

Orbán kedvenc strómanja, az ország legtehetségesebb gázszerelője (olyan ő kábé mint Super Mario a vizeseknél) és a Népszabadság kapcsolata is igazán izgalmas. Hát még a sajtószabadságé és miniszterelnök úré. (Amikor a felcsúti polgmest hallgat, akkor már rég folyamatban volt az akció.)

3. helyezett

Matolcsy jegybankelnököt nemtelen támadások sora éri, de az öreg harcos jól állja a sarat. Ha a barátnője állami milliókat kap, nincs vele gond, ha a szerető mamája is kap munkát azzal még kevésbé. Persze ezek csak apróságok az unortodox mindennapokban. Legutóbb például arra nem válaszolt egyenesen, hogy valóban igaz-e, hogy a jegybank által felügyelt bankok (Uni Credit) egyikének vezetője valóban volt-e olyan kedves, hogy luxus lakását elnök úr rendelkezésére bocsássa? Akár ingyen, akár pénzért, hisz elég brutális összeférhetetlenség mindez.

2. helyezett

Apropó Matolcsy! A végére hagytam a kedvenc videómat. A sok botrány között talán már nem is emlékeznek rá, hogy az MNB a kormány segítségével saját meglehetősen unortodox alapítványai számára úgy szeretett volna 270 milliárdot átjátszani, hogy annak felhasználása az átadás pillanatától ne legyen nyilvános. Volt közpénz, nincs közpénz. Ez azonban még Magyarországon se jött össze, hiába mondták a narancsos bárányok jóhiszeműen, hogy ha jól kerül felhasználásra az a kis pénzecske, akkor nem számít az átláthatóság. A Sorost ekéző, ám a tőle kapott pénzből egykor külföldön tanuló Fidesz-KDNP-s dreamteam egyik legszórakoztatóbb tagja, Kovács Zoltán szóvivő azonban átvágja a gordiuszi csomót, szó sincs sunnyogásról, mert ugyan próbálkoztak vele, de nem jött össze a dolog. Így meg nincs is ezzel semmi gond. (17:10-től a java)

A bajnok pedig nem is lehetne más, hisz a trónra csak egyetlen ember kerülhet

A függöny mögött bujkáló miniszterelnök (ugye megvan a történet?) talán életében nem volt még olyan cinikus, mint amikor a korrupcióról Hadházy Ákos kérdezte, miniszterelnök úr azonban állítja, sajnos nem értette a kérdést. A házszabály azonban nem teszi lehetővé, hogy megismételjék… A csudába, pedig most biztosan őszinte lett volna! (2:52-től, de az egészet érdemes megnézni!)

A kormány ügyes taktikája volt sokáig a hallgatás, de az is látszik, hogy a hazugság előbb vagy utóbb úgyis lelepleződik. Meg az is, hogy valójában nem is volna mit válaszolniuk a disznóságaikat firtató kérdésekre, csak a bődületes baromságaik.

+1

Végezetül álljon itt a legfrissebb, Tiborcz Istvánt arról kérdezték, hogy a kastélybizniszben érdekelt cégek pénzügyeinek egy része miért az ő számláján keresztül folyt? Erre Orbán vejének válasza: mi közük hozzá? Majd a riporternek tesz fel bizalmaskodó, szexista kérdéseket. Csak gratulálni tudunk!

Hogyan lehetséges, hogy még nem sült le a pofájukról az álkeresztény és álkonzervatív bőr? Érthetetlen.

Csepregi János

Te követed már a Reflektort a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr6512014670

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Zsidó Istent imádsz? 2016.12.03. 11:07:00

"Isten" nevét ki ne mondd, mert még kiderül, hogy egy zsidó istent imádsz! Ja és ez tagadásnál is igaz. Isten = gyűjtőfogalom 1. emberek által teremtett fő mítoszlények 2. egy kényszerképzet Brian élete(HUN)- Kövezés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morph on deer 2016.12.01. 21:12:14

"Hogyan lehetséges, hogy még nem sült le a pofájukról az álkeresztény és álkonzervatív bőr? Érthetetlen."

Ez egy különleges nemzetgazdasági érdekből ipari titoknak minősülő, és 1234 évre titkosított megoldásnak köszönhető!

A példa nélküli sülés-állósággal rendelkező anyag összetételéért már a NASA is csillagászati összegeket ajánlott, de Orbán Viktor kijelentette, hogy 'nincs az a pénz' - és ez köztudomásúlag igaz...
Az meg egyébként is csupán udvariassági látogatás volt lánya és veje részéről, tehát nem volt üzleti jelentősége..!
A leghatározottabban, hölgyeim és uraim..!

morph on deer 2016.12.01. 21:12:52

"Hogyan lehetséges, hogy még nem sült le a pofájukról az álkeresztény és álkonzervatív bőr? Érthetetlen."

Ez egy különleges nemzetgazdasági érdekből ipari titoknak minősülő, és 1234 évre titkosított megoldásnak köszönhető!

A példa nélküli sülés-állósággal rendelkező anyag összetételéért már a NASA is csillagászati összegeket ajánlott, de Orbán Viktor kijelentette, hogy 'nincs az a pénz' - és ez köztudomásúlag igaz...
Az meg egyébként is csupán udvariassági látogatás volt lánya és veje részéről, tehát nem volt üzleti jelentősége..!
A leghatározottabban, hölgyeim és uraim..!

pamut 2016.12.02. 15:00:30

Látom ez a blog még mindig nem tudja mi a dörgés...

Nem baj, én segítek, jól figyelj:
Aki szerint az orbánmaffia hazudik (lop-csal, stb.), az gyurcsányista. Ha szerinted nem vagy gyurcsányista idegenszívű libsi, akkor is az vagy, mert te nem az vagy aki vagy, hanem az amit az orbánmaffia vérebei, karaktergyilkosai fröcsögve rád üvöltenek. És ettől kezdve ne is arról beszélj hogy a maffia hazudik, hanem védekezz a rágalmak ellen, ezt szeretik orbán fizetett vérebei.

pamut 2016.12.02. 15:02:35

Haha, FRISSÍTSD a posztot!

Ezek annyit hazudnak hogy mire megírsz egy kis szöveget már lemaradtál egy újabb hazugságról! :D

hvg.hu/itthon/20161202_rogan_taska_bav

"A hvg.hu riporterének azt mondta, hogy a több százezer forintosra becsült táskája a zaciból van. Ott erről nem tudnak."

"A 24.hu felhívta BÁV-ot, ahol azt mondták, nem tudnak arról, hogy táskákat zálogosítanának, de a biztonság kedvéért megadták a központi műtárgy-felvevőhelyük telefonszámát, ahol már azt mondták:
"táskákkal soha nem foglalkoztak, ruhaneműkkel is alsó hangon 10 éve már nem.""

fideszes......

A bevándorlók elveszik a munkát és nem dolgoznak! 2016.12.02. 15:30:16

Ez mind semmit se jelent csak soros ballibjeitől jövő picsogás, és ezt megerősíti hogy gyurcsány!!!!
Gyurcsaaaaaaany!!!!!!

Ingyen védem az Orbán kormányt 2016.12.02. 15:39:10

Szokasos libbant faszsag, aminek egyetlen celja, hogy kollaborrans bunozok, es elmebetegek, hazugsagokkal, kulfoldi magyarellenes bunozok kezere jutassak az orszagot. ENNYI !
EZ A CELJA ES LENYEGE AZ EGESZ KAMUBALOLDAL ELMULT 30 EVNYI MUKODESENEK.
Ezek a vadak olyanok, mint ha egy haboru kozben a sikeres hadvezert, es tabornokait, csunya beszed miatt akarnak levaltani.

Meg ha sok hazugsagbol barmi igaz lenne is, szart se szamitana, mert a lenyeg az orszag megvedese, megtartasa, amiert MILLIOSZOR ekkora ar sem volna sok.

n3spr3ss0 2016.12.02. 15:49:06

Mint látjuk,ez kell a népnek,hazugság hazugság hátán.

hidroponi 2016.12.02. 15:55:56

orbanrol mar tudjuk, hogy ertelmi fogyatekos.
hadhazy minimum 5x feltette a kerdest, amit az alcsuti fasz nem ertett.
erdekes, hogy a valaszat megis papirbol olvasta fel..

Andy73 2016.12.02. 16:25:47

Még mindig nem értik a baloldalon, hogy a hazugság témával csak ők járnak rosszul, már a felemlegetésével is.
Az öszödi böszme maga vallotta be, hogy ő mindig hazudik, és végighazudta a kormányzását is. Ezért nem kellene erőltetni ezt a témát, de azért ők mégis abban bíznak, hogy hátha egyszer majd jól jönnek ki belőle.
Mert ha azt a kérdést teszed fel a mezei választónak, hogy kit válasszon: azt, aki bevallottan mindig hazudik, vagy azt, aki csak ötször (vagy x-szer), és azt is csak mások mondják róla, akkor mit gondolsz, hova teszi az x-et?

sőőtnagyonis 2016.12.02. 16:27:42

De szíp sárga , mint a lapu ősszel.

rasztaszív 2016.12.02. 16:27:53

@Andy73: na,ezen most rendesen visítva röhögtem...köszi:)))

Parasztlengő az imperialistáknak 2016.12.02. 17:13:54

jól hazudnak 2018ban is övék a voksom

röf 2016.12.02. 18:24:15

Ez nem Gréczy Zsolt blogja...?

Krutzifix 2016.12.02. 18:39:36

@pamut: Ennyi volt a BÁV-nak. Holnap a Nemzet Gázszerelője felvásárolja...

Krutzifix 2016.12.02. 18:41:46

@Ingyen védem az Orbán kormányt: Főleg, hogy nem a Te zsebedből hazudják ki a milliókat, hisz Te abból vagy ingyen védő, hogy ők fizetnek ...

Krutzifix 2016.12.02. 18:43:45

@Andy73: Dajnos igazad van. Ennyi agya van a magyar választók egy részének. Őket mozgósítja a fityesz. ... Azt nem mondanám, hogy a többinek még ennyi sincs, de kezdek elbizonytalanodni...

Budapest a kutyaszar városa 2016.12.02. 19:32:54

Orbanisztán mélységesen undorít !

Habony Árpád. 2016.12.02. 20:06:57

ORBAN MAR MEGINT MEGSZOPATTA A LIBSIKET !!!!!!!!
NEM KELL ALKOTMANY MODOSITAS.
A JELENLEGI ALKOTMANNYAL IS MEGAKADALYOZHATO A KENYSZERBETELEPITES.

MAR MEGINT SZOPTAK A LIPSIK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

igazi hős 2016.12.02. 20:27:23

@hidroponi: Orbán a rendszerváltás utáni politikusok legtehetségesebbike. Aki ráadásul lehetőséget kapott, hogy igazán sokat tegyen az országért. A mi tragédiánk, hogy ezt a sokat inkább zsebre tette.

Jakab.gipsz 2016.12.02. 20:33:15

Hát ez az Orbán kormány egy kész katasztrófa, hogy nem szakadt le az ég, képes az egész nyugati világot romba dönteni, nem elég nekik az illiberalizmus és az un-ortodox gazdaság filozófia.
Előbb a bunkó angol, brexit, utána és az a sok bunkó amcsi, jajaj mi lesz így Soros Gyuri bácsi nyitott társadalmával, ha minden ország csak a saját népének a javát akarja, ez bizony egy veszélyes filozófia.
Persze ha Surányi lenne a nemzeti bankban, és Király Júlia a kamat tornász, Lengyel Laci és Kóka a pénzügy minisztériumba, TGM a magyar szak-értőnk, az művelődés ügyekért felelne (szegregátor képzés is lenne), migránsok minden településre, kivéve ahol már a cigányok is sokan vannak. Minden szép és jó és eu-konform lenne.
Ámde ekkor is lenne egy kis probléma, a magyarok hova menjenek, mielőtt egy végső megoldást is kieszelne Gyuri bácsi, agy trösztje.

BiG74 Bodri 2016.12.02. 20:37:50

Minden fityiszes bér- vagy hittel elkötelezett kommentelőnek. Menjetek már a picsába, a baloldal emlegetésével ezeknél a postoknál. Csak azt bizonyítjátok, hogy szaros, tolvaj, senkiházi, anyátokat két kockacukorért eladó mocskok vagytok. Leszarjuk, hogy szerintetek az egyik tolvaj legalizálhatja a másikat. Szerintünk, becsületes emberek szerint a tolvaj, hazug szarházi az önmagában hazug, tolvaj renegát. Nem menti fel semmi, nem törvényesíti semmi, még az sem, hogy ők hozzák a törvényeket!

pamut 2016.12.02. 21:56:29

@Jakab.gipsz:
ez komoly? ilyen hisztis picsa vagy? :D
ennyire nem bírsz szembesülni a maffiád kényszeres hazudozásaiddal hogy neked is a pofádba hazudoznak állandóan, hogy kénytelen vagy egy öblöst sorosozni meg szocizni hogy megszűnjön a feszítő érzés benned hogy hogy ótvar faszok cinkosa vagy? :DD

istenem de szánalmas, nőj már fel bazdmeg rossz nézni milyen dedós roncsot csinált belőled a fideszes agymosás, komolyan bazdmeg milyen labilis magányos lélek lehetsz hogy a fasszopók agymosása ilyen függő zombivá tett téged?

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.12.02. 22:02:16

@Andy73: Én ezt tényleg nem értem. A fidesz prominensei mindenkit hülyének nézve hazudoznak össze vissza. Rogán már naponta bukik le. Erre te ezt bírod írni:

"Még mindig nem értik a baloldalon, hogy a hazugság témával csak ők járnak rosszul, már a felemlegetésével is."

Mekkora egyvágányúság kell már ahhoz, hogy valakinek ez ugorjon be a fidesz hazug lebukásairól?

sírjatok 2016.12.02. 22:02:45

@BiG74 Bodri: tudod sokaknak inkább az a baja, hogy az addig oké, hogy fújfújfidesz, csak akkor ki? Itt akad el mindig a nagy tudomány.

Jakab.gipsz 2016.12.02. 22:06:55

@pamut: Mennyivel jobb vagy több a Soros féle filozófus banda? Semmivel sem, sőt tönkre vágták az iparunkat, az oktatásunkat, és az egészségügyet, mindent privatizálni akarnak azok a barmok, de csak a nyugati tőke előnyére.

Te vagy egy agy mosott génmanipulált "majkűlszoft klón", fogalmad sincs róla mennyire buta vagy. Csak annyi eszed van mint egy tyúknak, ti vagytok lebutítva.

Persze az "zorbán főnökségre" is ráférne, a hazai tudósainktól egy alapos tudomány filozófiai fejtágító, mert Gyuribá őket is megrontotta egy kicsit.

sírjatok 2016.12.02. 22:14:26

@Krutzifix: "Ennyi agya van a magyar választók egy részének. Őket mozgósítja a fityesz"

Az emberek 94%-a okosabbnak tartja magát az átlagnál.

Mint most te.

1ghost 2016.12.02. 22:27:05

@sírjatok: @Jakab.gipsz: @röf: @Andy73:

Na még hazudozzál egy két nicken te hitvány orbánbérenc, kár hogy a netet nem lehet köztévésíteni, mi? Leírják, hogy milyen gané banda a fidesz!

1ghost 2016.12.02. 22:30:27

A szerzőnek gratula! Remek az írás!

Sajnos, ilyen tolvaj, fidesz gengszterek bitorolják a hazát, a mérhetetlen disznóságaikat kimutatni hazafias kötelesség. Szervezett bűnözők ezek, ócska szaremberek.

pamut 2016.12.02. 22:40:49

@Jakab.gipsz: :DDD
nem tudom min röhögjek jobban, hogy egy kurva szót sem fogtál fel a kommentemből, vagy azon hogy már annyira leszadáltak hogy tényleg hiszel ebben a sorosbalbalában, amit a fidesz tényleg a legdedósabb, legkreténebb híveinek talált ki... ha orbán boszorkányozna, azt is beszopnád. tövig.... (merthogy ezt is teszi, pontosan)

BéLóg 2016.12.02. 23:17:59

Teljesen felesleges vérhörögni, hiszen Orbán már holnap rég megbukott!

BiG74 Bodri 2016.12.03. 00:04:46

@sírjatok:
Részemről, bár kimondottan nem bírom a fityiszt, de az ország legitim kormányzó erőjének tekintem.
Tény, hogy alternatív vezető erő maximum körvonalakban látható.
De ettől a két első mondattól függetlenül mondhatom, hogy a semmi nem legalizálja az arrogáns hazudozást, lopást. Semmi.
Igen fúj, fúj fidesz, de a kormányzati döntésekről egészségügy, oktatás, migráns kérdés, benzinár, vasárnapi boltzár, eu pénzek felhasználása, lehet vitatkozni, eltérő véleményt megfogalmazni. Lehet kritizálni, atomjaira bontani, és lehet utálni a fityiszt, mert más módon intézi ezeket a dolgokat, mint szerintem kellene. Viszont amíg ők irányítják Magyarországot, és amíg szabad választásokon le lehet váltani őket, addig a legális tevékenységük a kormányzás, amivel nem érthet egyet mindenki, ez van. Ez amolyan politikai fújjolás, van ilyen adott szakmákon belül is.
Ami engem, és sokakat felháborít, az az arrogancia, a látható lopkodás, közös kassza lenyúlása mellett az arcunkba hazudás. Ez a fúj nem a politikai, szakmai döntésnek szól, ez az embereknek szól, alpári köztörvényes mivoltuknak szól.
Ellentétes politikai beállítottságú emberrel elmegyek sört inni, beszélgetni, közös programot szervezni, tolvaj, hazug gazemberrel nincs közös pontom, és azzal sem aki szerint amúgy ezek rendben vannak.
Amúgy ki? Lassan átlépek a politikai racionalitáson, a fityisz aljas ügyei miatt, és bárki megkaphatja a szavazatomat aki még nem volt egyetlen tolvaj teamben sem.

Habony Árpád. 2016.12.03. 01:11:26

@BiG74 Bodri: Szimplan elmebeteg vagy, vagy bunozo,vagy elmebeteg bunozo, mint peldaul a Gyurcsany. Aki nem latja, hogy az ugynevezett baloldalnak, idegen erdekeket szolgalva, az egyetlen celja az orszag es a lakosaganak elpusztitasa, az komplett elmebeteg, illetve bunozo.
Es jelen pillanatban a fidesz az egyetlen ero ami kepes az orszagot megvedeni kulso es belso tamadasoktol.
Felesleges is, a baloldal elmult 70-80 evben elkovetett buneit sorolni, eleg csak az utolso, az mindent elmond, hogy arab bevandorlokkal akartak lecserelni a magyar lakosagot.

BiG74 Bodri 2016.12.03. 02:24:51

@Habony Árpád.:
Te meg szimpla funkcionális analfabéta vagy. Olvasni talán tudsz, de megérteni amit olvastál nem.
Nálam a kategóriád a full hülye, így innentől nem igazán foglalkoznék szaros szájú nagyságoddal. Menj, és kérj friss gondolatokat üres fejedbe a gazdáidtól.

apro_marosan_petergabor 2016.12.03. 09:37:16

Te mikor vesztetted el a kapcsolatodat a valóssággal?
(Mármint a FIDESZ-KDNP jó irányba tereli az ország szekerét gazdasági, bel és külpolitikai vonalon egyaránt)

ParaBello 2016.12.03. 09:53:09

@Habony Árpád.: le se tudod írni rendesen,, baszki

ipartelep · http://ipartelep.blog.hu 2016.12.03. 10:04:41

@BiG74 Bodri: A fidesz-bűnszervezet egy törvényen kívüli, és törvények felett álló (ők hozzák a törvényeket, és ők szegik meg azokat) maffia. Ha valaki ezt nem tudja, az ostoba. Ha valaki ezt tagadja (nem tudni, és tagadni, nem ugyanaz), az beszámíthatatlan. Ha valaki azt mondja, hogy ez a bűnbanda legitim, az vagy nincs tisztában azzal a sok gaztettel, amit ezek hat év alatt elkövettek, vagy azokat relativizálja, ill. nem érti, hogy mit jelentenek.
A fidesz-bűnszervezettel szembeni egyetlen helyes, és jó megoldás a teljes kriminalizálásuk. A lebukásuk, és a hatalomvesztésük után ki kell mondani hogy a fidesz-kdnp egy bűnszervezet, fel kell oszlatni, a vezetőit, haszonélvezőit, és kollaboránsait bíróság elé kell állítani (ha addigra elszöknek, a világban bárhol felkutatni őket), és megbüntetni. Ennek elmulasztása esetén ez az ország nem mostanában fogja összeszedni magát.

sorbacsillag 2016.12.03. 11:15:46

@Andy73: Őszödi böszme...

10 éve volt ez a történet, miért nem rögtön Kun Bélát veszed elő?

pannonicus 2016.12.03. 16:17:44

Vitya országházi válaszához: úgy tudom, hogy írásban is le kell adni jó előre a kérdéseket, amitől nem térhetnek el. Ennyit arról, hogy nem értette - nem logikailag, nem értelmezhetetlenségre utalt, hanem arra, hogy nem hallotta... S én áldoztam rájuk tizenpár évet...

Nagyorrú Barbi 2016.12.03. 16:17:53

Jól megaszontátok büdös libsi-bibsi-bolsi banda. Várom a blogger folytatását (már, ha maradt még tinta a tollában ) pl:" Best of így hazudik a Maszop". Vagy "Best of így hazudik a DK". Esetleg : "Best of így hazudik az Együtt". Mer "Kassa buli, haláli jó buli, hüje krapek, aki nem érti eztet"...

pannonicus 2016.12.03. 17:57:46

@Nagyorrú Barbi:
Barbi, tök igazad van abban, hogy elvárod. Én is elvárom, elvártam volna korábban is. De az nem jelenthet mentséget egy hülyeség alól, hogy más is elkövette. Ezt nem értjük meg itt, Magyarországon. Semelyik oldalon. Ezért nem látszódik, hogy bármikor is úgy tudjunk meggyőzni valakit, hogy nem pofán verjük, hanem beszélgetünk. Ez van, sajnos.
süti beállítások módosítása