A valódi viták otthona

Reflektor

Nehéz lenne cinikusabbnak lenni az RTL kettőnél

2017. január 03. - baum

 

Az RTL kettőn jelent meg egy önreklám, melyben azt hirdeti büszkén a csatorna, hogy ezentúl úgy fog náluk kezdődni a műsorokat megszakító reklámblokk, hogy az nem vágja félbe az aktuális filmben éppen elhangzó mondatot. Íme az önpromó:

 

Ez egészen konkrétan azt jelenti, hogy az RTL kettőnél arra büszkék, sikerül nem mondat felénél megszakítani egy filmet. Ám nem csak büszkék arra, hogy milyen ügyesek, de ezt még fennen világgá is kürtölik. „Nem szakítjuk többet félbe! Szmájli” - olvasható Facebook-bejegyzésükben. Innen szeretnénk gratulálni, hiszen hálás lehet a magyar néző, hogy ilyen televíziós szakemberek dolgoznak a kényelmükért.

 

De ne is álljunk meg itt. Egy csomó cég építhetne kampányt arra, hogy elvégez olyan szolgáltatásokat, amikért a fogyasztónak nagyon hálásnak kellene lennie. A BKV például óriásplakátokon hirdethetné, hogy „A mi buszaink ezentúl mindig a megállóban fognak megállni az utasokért!”, vagy „WizzAir: ha egyszer felszállunk, le is szállunk!”, esetleg „Akadémiai Kiadó: a mi könyveinkben az oldalak egymás után következnek!”, vagy még „Kis Lajos szobafestő-mázoló: én mindig a vakolat elkészülte után állok neki festeni!”

 

Ha neked is van ötleted, milyen cég, milyen extraszolgáltatását illene megpromózni, akkor írd meg kommentben.

 

Nuszbaum Tibor

 

Te követed már a Reflektort a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr212091561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blexpress 2017.01.18. 21:56:47

Kitartás emberek nemsokára elkészül a reklám blokkoló műszer.
Csak be kell dugni a TV be az antenna elé és automatikusan felismeri a reklámokat majd amíg tart a reklám átkapcsol egy általad kiválasztott csatornára ahol nincs reklám . A reklám befejezése után vissza kapcsol az eredeti nézett csatornára.
Jó ugye ?
Szerintem jó lesz..!

Balt 2017.01.20. 13:19:07

@blexpress: Ez már megvalósult a visszanézhető médiaboxokkal.

@poszt: Hadd hozzak egy klasszikust! C. Lloyd asszem a Kedvenc marslakóm c. filmvígjáték címszerepében mondta jótanácsként a földi vendéglátójának (aki történetesen tv-szerkesztő) visszautazásakor, hogy "... ja, és ne adjatok annyi filmbetétet a reklámok között, mert felesleges!"

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.20. 17:30:51

"nem mondat felénél megszakítani egy filmet"

Bazmeg, Magyarországra még mindig nem ért el a VCR?

A DVD felvevő mikor még nem fejezte be a műsor felvételét, már lehet közben lejátszani, átugorva a reklámokat. Jó ütemérzékkel akár egyszerre fejezed be a filmnézést a reklámfogyasztókkal, ha az a cél.

Kőkorszak!
süti beállítások módosítása