A valódi viták otthona

Reflektor

Alapos cigányozás után esik jól igazán a Békemenet

A lakájmédia saját mélyrepülésében újabb rekordot állított be

2017. február 05. - szénhidra

szul.jpg

A nemzet fogalmának totális kisajátítása, a mások demokrácia iránti elkötelezettsége miatti lehazaárulózás, a kizárólagosságra, az egyetlen igazság birtokosának címére benyújtott igény rohadtul nem új a jelenlegi kormánytól. Az sem, hogy a tőle független sajtó következetes ellehetetlenítésével, a saját (államkasszából így-úgy finanszírozott) általában meglehetősen igénytelen és szakmaiatlan klónorgánumokon keresztül igyekeznek átmosni minden agyat. Bedarálni, eltaposni vagy a maga pártjára állítani mindent és mindenkit, még akkor is, ha az eddigi tapasztalatok alapján a rák végül sohasem örülhet a test fölött aratott győzelmének.

Ezt az elvtelen, gyomorforgató hozzáállást, az eszközök gátlástalan használatának előnybe részesítését elég sokat láthatta, tapasztalhatta már eddig is mindenki. Az amíg valakit nálunk is jobban lehet gyűlölni, mi pedig a valakivel szemben védelmet ígérünk, nem lehet nagy baj elve pedig a felmérések alapján vállalhatatlansága ellenére is kifejezetten jövedelmezőnek bizonyult, szóval biztosan nem sajnálják fent a reklámvásárlással kiosztott milliárdokat.

Az az ordenáré, hazug és primitív mutatvány azonban, amit a Pesti Srácok bemutatott, még ezen az okádéktengeren is meglepően visszataszítónak tűnik. (Ez komoly teljesítmény!) Szép új világ: egy cigány nő szava többet ér, mint az orvosaié - ezzel a címmel indít és erre a hatalmas, áporodott húgyszagú sóhajra épít fel valami újságírói produktumnak aligha nevezhető förmedvényt a PS egyik névtelen nagydoktora. A cél nyilván nem más, mint becsatornázni a gazda nyájába a lehető legtöbb kiábrándult széljobbert, na meg felbaszni azokat, akik (nagy valószínűséggel mind sorosbérencek, libsik, migránssimogatók, brüsszelbuzik, olimpiaellenes, idegenszívű rohadékok e remek gavallérok szemében) hánynak az efféle rém primitív fröcskölődő fostól, legalább addig is beszélnek az orgánumról. Mert ahol gyűlölködés van, ott gondolkodás nincs. A tömeget pedig egyszerűbb manipulálni. (Finkelstein, Habony Árpi meg a CÖF-alapító, lovagkereszttel kitüntetett lapigazgató, akit 1982-ben áldozatos agitprop újságírói tevékenységéért még a Belügyminisztérium is kitüntetett, jól belőtte náluk az irányt.)

Amellett a vérlázító állásfoglalás mellett, ami már a cikk címéből is üvölt, nem lehet, nem szabad szó nélkül elmenni.

Az Index írta meg az Egyenlő Bánásmód Hatóság által lefolytatott eljárást, melynek eredményére reagáltak PS-ék. Az eset dióhéjban az Index szavaival:

Szinte napra pontosan egy éve került be a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház szülészetére egy vajúdó nő. Ami a miskolci kórházban történt vele, arra nem csak a kislánya születése miatt fog örökké emlékezni.

Elmondása szerint szülés közben a szülésznő rászólt, hogy ha még egyszer kiabál, felpofozza és az arcába nyomja a párnát. A szülés után a kismama bocsánatot kért, amiért kiabált vajúdás közben, erre az őt ellátó orvos közölte vele, hogy ha még egyet kiabált volna, behívja a pszichiátert, elveteti tőle a gyereket és „nem lehet gyese”, amihez még hozzátette, hogy „ti cigányok úgyis csak a pénzért szültök”.

Bár a nő szavainak öt dolgozó mondott ellent, a HATÓSÁG mégis neki adott igazat, az ennek okait részletesen kifejtő határozat pedig ITT olvasható. A Hatóság 500.000 forint büntetést szabott ki a kórházra, a sértett csak bocsánatkérésre tartott igényt és arra, hogy a későbbiekben hasonló ne fordulhasson elő. Az intézmény a határozat ellen NEM nyújtott be fellebbezést. PEDIG bátran megtehették volna, sőt, a pénzt már át is utalták.

Hogy pontosan mi és hogyan történt nem tudom, nem voltam ott. Hogy a kifejezetten az egyenlő bánásmódért küzdő állami intézmény pontosan miért így döntött: az indoklásban leírtaknál alaposabban nem ismerem. Honnan is tudhatnám, ha nem voltam részese az ügynek? Épp ezért nincs is megfelelő tudásom arra vonatkozóan, hogy ez helyes döntés volt vagy sem. Annyi biztos csak, ha valóban igaza volt a panaszos félnek (a Hatóság döntése ezt látszik igazolni), az azt sejteti, hogy még annál is sokkal nagyobb baj van a fejekben, mint azt eddig gondoltam.

Nos, meg lennék lepve, ha a lakájmédia munkatársa sokkal mélyebben beleásta volna magát az Index cikkének elolvasásánál a témába, ami ahhoz számára mindenképp elegendőnek bizonyult, hogy megfogalmazza az uszító cikkben szereplő magvas állásfoglalását.

A cigány VS. művelt orvosok, akik a gyógyításra esküdtek fel kép bemutatása nem más, mint a végtelenül undorító, útmenti rasszizmus, amit még valamiféle hagymázas elitizmus is kísér. Mert egy cigány embernek nem lehet igaza? Biztosan alulművelt, ugye? Mert az iskolázottság hitelesebbé, értékesebbé, szavahihetőbbé teszi az embert? (Nem mintha tudnánk, hogy a panaszos milyen végzettséggel rendelkezik.) Ha asszony, akkor biztosan csak szül, szül, szül (meg a rokonai is, ahogyan a szöveg utal rá, amikor a panaszos által említett potenciális tanúkkal kapcsolatban, zárójelben, kikacsintva, hátha a válasz majd elégedett mosoly lesz az olvasótól, felteszi kérdését a szerző: Csak nem a kedves rokonokról van szó?)? Vagy ez már arra vonatkozott, hogy a vélt hazugsághoz a rokonság biztosan hamistanúzna?

Az érvek, melyekkel a derék oknyomozó nyilvánvalóvá akarja tenni, hogy szerinte az állami Hatóság szart sem ér (lásd felesleges sóhivatal), különben soha nem lehetne igaza egy cigány nőnek az orvosokkal szemben az ismertetett szituáció alapján, még a szalonnáci minőségi kategóriáját sem éri el. Olyan ostoba és kétbites világba enged bepillantást, amiről nehéz eldönteni, hogy komolyan gondolják-e, épp csak felmérik az igényeket és a határokat vagy most csak tesztelnek valami új receptet.

Túl sok az ízében, árnyalatában azonos szenny a családban, ideje kicsit karakteresebb dolgokkal kísérletezni?

De most tényleg: mi a nagy büdös fene folyik ott? Drága emberek, akiket a kormány a mi pénzünkből (lásd még adófizetők) etet, hogy aztán a moslékotokkal mérgezzétek ezt a jobb sorsra érdemes országot? Hogy a büdös fenébe nem sül le a bőr senkinek a pofájáról közületek, akinek ez a színvonal jelenti az újságírást, a kereszténységet vagy a konzervatív értékrendet? Senki nem gondolta, hogy ezt így nem kellene, aki olvasta ezt a mocskot a szerkesztőségben, még akkor sem, ha elvekről nincs szó, csak a pribékek dolgos mindennapjairól? Senki, akinek átment a kezén mielőtt élesítettétek volna a honlapotokon?

Pesti Srácok oknyomozó- és hírportál…

„Az eb visszatért a saját okádására, és a megmosódott disznó a sárnak fertőjébe.” Hogy állnak-e rátok Péter szavai vagy mindig is ilyenek voltatok, arra már nektek (vagy a gazdáitoknak?) kell válaszolnotok.

Tényleg nem érzitek vállalhatatlannak ezt az ótvar cigányozást? Hogy hatóságok (lásd még a Bíróság felmentő ítélete a hét elején) döntéseit, létjogosultságát vonjátok kétségbe? Persze a választ jól tudjuk, ne fáradjatok a felelettel.

Tegyük hozzá végül, hogy a magyar szülészeteken sajnos korántsem példa nélküli, hogy megdöbbentő dolgok történjenek a páciensekkel függetlenül attól, hogy mely etnikumhoz tartoznak.

Szerk. 

 

UPDATE

Egy cikk-cím csere nem lesz elegendő ennek a türhőségnek a kiradírozására, lásd url..

kepkivagas_1.PNG

 

Te követed már a Reflektort a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr3312183652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MACISAJT 2017.02.05. 14:31:48

Cigányozni eftársak, bármit is jelentsen az csak akkor lehet ha a Lungo Drom és Farkas Flórián a célpont.

"Ti úgyis csak a pénzért szültök!"

Á nem...
Valójában ilyen mondat nem hangozhatott el...Rendes cigányember valójában ezt így adta elő:
" Minek dolgozzak, moré? Hiszen annál a faszommal többet keresek"
Oszt mi, a gádzsók,ekkor bámultunk mint Kolompár Áléhándró a 2015-ös PISA tesztre...
Jelzem, rájöttek az is jó pénz:
2016. febr. 3.
209 milliós kártérítésért 63 gyöngyöspatai roma tanuló fordult kártérítési keresettel az Egri Törvényszékhez azért, mert szegregálták szegénykéket ...

Ami pedig az un. lakájmédiát illeti.
Van egy ilyen finomság, ha kell Gyöngyöspatáról még cigányokat is ment a "világsajtó" segítségével a gonosz nácik/fasiszták elől...Ő a field ricsárdka, aki ma már "főszerkesztő" a RealReporting.org portfóliónak három online kiadványa is van Magyarországon: The Budapest Beacon, The Budapest Sentinel, valamint az Abcúg.

midnight coder 2017.02.05. 14:43:49

Vicces amikor a balliberós lakájmédia ostorozza Orbán lakájmédiáját.

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2017.02.05. 14:44:17

@Sexual Harassment Panda: "A cigányok tényleg pénzèrt szülnek."

te kretén náci meg miért szülsz? A Waffen SS utánpótlásáért?

midnight coder 2017.02.05. 14:47:49

Ahogy amúgy az is, amikor az ellenzék sajátítja ki magának a "demoktatikus" jelzőt, miközben ő maga sír hogy Orbánék ugyanezt csináták a "nemzeti" jelzővel. Az igazán helyes kifejezés amúgy az ellenzék számára a nemzetellenes lenne. Ez egyrészt jól kifejezné az Orbánékkal való szembenállást, másrészt sokkal jobban fedné a valóságot mint a demokratikus jelző, az öszödi beszéd melletti kiállás és a 2006-os események fényében ha a magyar baloldal demokratikus, akkor az ördög bizonyosan rózsaszínű.

Buchhalter 2017.02.05. 14:54:50

@dtibor: még nem kért,de majd jön egy megélhetési ügyvéd és indul a per a kórház ellen. Tudod mit ,menj el roma közegbe aztán legyél ott velük pár hetet.Szerintem meg fog változni a liberális világ szemléleted.Más kultúrában élnek és a többsége 90% nem képes és nem akar alkalmazkodni! Viszont szerintük minden alanyi jogon jár nekik.Persze.

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2017.02.05. 14:55:59

@MACISAJT: "Minek dolgozzak, moré? Hiszen annál a faszommal többet keresek"
Oszt mi, a gádzsók,ekkor bámultunk mint Kolompár Áléhándró a 2015-ös PISA tesztre..."

Te nagyon marha, a PISA teszt nem az 5%-os cigány kisebbségnek adott papirost a funkcionális analfabétaság és Európa egyik legbutább nemzete címéről, hanem a Lopbán rendszer népének. Közte kiemelkedően nektek, csökött agyú fideszbirkáknak.

Majd gondolod te ritka hülye, hogy Lopbanisztán azért bőgött le meg végzett az utolsó helyek egyikén, mert van néhány százalék cigány nemzetisége? Akiről még bizonyxítani se tudod, hogy hülyébbek lennének, mondjuk nálad.
Amúgy a migránsokkal "teli levő" nyugati országok meg miért végeznek messze Lopbanisztán előtt?

Nagyon hülye vagy te öreg komcsi fószer, még azokat a cikkeket se érted, amelyeket rendre bemásolsz mint "szilárd bizonyíték". Dehát a PISA bizonyítvány pont rólatok NER birkákról szól, hogy ti tényleg ilyen szellmi toprongyok vagytok.

dtibor 2017.02.05. 15:16:30

@Buchhalter: Képzeld el, abban élek, "paraszt" létemre. És élek, nem loptak el semmit, dolgoznak. Ilyen is van, nem helyes általánosítani.

nápolyi maszti 2017.02.05. 15:19:16

Feleségem egy pesti kórházban feküdt veszélyeztetett terhesként. Az egyik orvos ott is pont ugyanilyen stílusban beszélt a cigány kismamákkal. Még az érvkészlet is hasonló volt.

midnight coder 2017.02.05. 15:34:44

@Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy: Magyarországon a cigányok száma úgy 1 millió körül van. És sokkal nagyobb arányban vannak köztük gyerekek mint a magyar népességben. A migriket pedig nem hiszem hogy beleszámolják a PISA felmérésbe, mivel hogy ők nem állampolgárok.

Ja, és az megvan hogy amúgy természettudományban és matekban még így is megelőzzük Izraelt ?

midnight coder 2017.02.05. 15:40:20

@nápolyi maszti: A különbség csak az, hogy míg te és a feleséged fizette a TB-t és fizetni is fogjátok egy életen át, addig a fenti kismamák nagy része a büdös életben nem fog egy fillért sem betenni a kasszába, ahogy a gyereke és az unokája sem.

Tökönrúgott Feleségek 2017.02.05. 15:42:14

@Pilotax: ezt nem értettem én sem soha! Milyen szó az, hogy "roma"? Magyarul van? NEM! Elképesztő, hogy nem lehet ma Magyarországon kiejteni, leírni a "cigány" szót!

dare 2017.02.05. 15:42:41

Elhatárolódnék attól, kinek van igaza, vagy ki mit állít, mert ez talán kiderül, talán nem, de a poszt nem is ezt sérelmezte.
Hanem azt, hogy ilyen szalagcím: "Szép új világ: egy cigány nő szava többet ér, mint az orvosaié" elindít majd valamit.
Na erre mondják azt, hogy nem szabad.
Mielőtt a másik oldal elkezdené, hogy de hát ők is, meg olyat mondtak a múltkor is, meg nekik miért lehet...nekik se.

Tökönrúgott Feleségek 2017.02.05. 15:44:02

@midnight coder: miközben igazad van, a végére csak becsúszott egy jó kis burkolt zsidózás.

konrada 2017.02.05. 15:47:37

Ilyen címet tényleg nem lehet adni, attól függetlenül, kinek volt az ügyvben igaza.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.05. 16:29:38

Biztos üvöltözött sokat, biztos idegesítő volt. Én vinnyogok, ha tökönrúgnak, de az nem tart sokáig. Ha nő lennék, biztos én is üvöltöznék, az kurvaisten. Az orvos meg nővér, bírja ki, azért fizetik, hogy segítsen, nem hogy rendőrködjön.

A prostisrácok meg minősíthetetlen, de az nem ér egy posztot.

VaradiJanos 2017.02.05. 16:30:13

És mi van eme irodalmi kàpràzat a "nèvtelen nagydoktoràval"? Hogy szolgàl a kedves egèszsège?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.05. 16:31:20

@konrada: "kinek volt az ügyvben igaza."

A poszt a prostistrácok cikkéről szól. Szerinted lehet igazuk?

eßemfaßom meg áll 2017.02.05. 16:41:13

@post: "Szép új világ: egy cigány nő szava többet ér, mint az orvosaié - ezzel a címmel indít és erre a hatalmas, áporodott húgyszagú sóhajra épít fel"

Csak jelezném, hogy a hivatkozott cikknek ez a címe:

"Szép új világ: a kismama szava többet ért, mint az orvosáé és négy tanúé"

Zsuzsi25 2017.02.05. 16:46:57

@dtibor: Mondjuk ettol meg undoritonak talalom, hogy egy cigany szava tobbet er mint egy orvose.... ezutan majd felnek makd ellatni a ciganyokat az orvosok (joggal) mert attol kell majd felniuk, hogy mikor fogja majd valaki hazugsaggal vadolni az orvost. (Ami egyebkent igaz: A ciganyok csak a seglyrt szulnek)

igazi hős 2017.02.05. 16:52:21

Ugye senki nem érez tudathasadást, amikor egyik mondatával a cigányokat ekézi, hogy csak a pénzért szülnek, a másikkal meg élteti a kormányt, hogy a CSOK miatt hány gyerek születik majd? Mennyi támogatást ad az állam 3 év (gyes+gyed) alatt egy gyerekre? 1 milliót, ha korábban jól kerestél (nem jellemző a cigányokra), akkor max. 3 milliót.

Buchhalter 2017.02.05. 17:02:57

@dtibor: Nem általánpsítottam,azért írtam hogy van 10 % aki betud és akar illeszkedni ,de az édeskevés.

midnight coder 2017.02.05. 17:06:04

@Tökönrúgott Feleségek: Ha nem olvasnék elég gyakran olyan postokat zsidó oldalról, hogy ők mennyivel okosabbak mint a magyarok, akkor ez a része a postnak nem született volna meg.

eßemfaßom meg áll 2017.02.05. 17:17:33

@igazi hős: "Mennyi támogatást ad az állam 3 év (gyes+gyed) alatt egy gyerekre? 1 milliót, ha korábban jól kerestél (nem jellemző a cigányokra),"

Ha soha 1 perc munkaviszonya nem volt a cigányasszonynak akkor (ha csak 1 gyereke van) az első három évben kap (mai tarifával) 1.362.600Ft-ot (havi 37.850), nem kell fizetnie a gyerek 3 éves koráig a havi minimálTB-t (ez olyan negyedmilla 3 év alatt) anyasági támogatás szülés után 64.000Ft. Gyors fejszámolással egy sohanemdolgozott szülő nő 3 év alatt 1.650.000 pénzt kap és spórol meg kötelező befizetésen. Természetesen jár a bölcsiben az ingyen étkezés, jön némi ilyenolyantámogatás az önkormányzattól. Amennyiben a 3éven belül jön a következő lurkó (és persze jön) akkor ezek az összegek nem csak duplázódnak hanem annál többel emelkednek.

midnight coder 2017.02.05. 17:17:43

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: "Biztos üvöltözött sokat, biztos idegesítő volt."

És lehet, hogy volt rajta kívül még egy rakás szülő nő akiknek szintén nem biztos hogy annyira nagyon jött ez jól. De a cigányok egyik fő tulajdonsága, hogy pont leszarják a körülöttük lévő többi embert, különösen ha nem cigányok az illetők, a saját jogaikkal viszont nagyon tisztában vannak. Ezért is utálják őket az emberek. Ha megnézed, itt vannak Pl. a kínaiak - az átlagpolgár semmiféle ellenérzést nem produkál velük szemben. Pedig sokkal kevésbé beszélik jól a nyelvet, sokkal kevésbé hasonlítanak külsőleg a magyar átlagpolgárra. Viszont szorgalmasak, nem kötnek bele senkibe, nem rabolnak kis senkit, nem állnak sorba a segílykéért, nem csinálnak 5x annyi gyereket mint amennyit el tudnak tartani, és nem várják el tőled hogy te tartsd el őket.

eßemfaßom meg áll 2017.02.05. 17:19:42

@igazi hős: Ja igen. a CSOK-ot meg olyan családok kapják a szülők adófizetők és ahol a gyerekek igen nagy valószinűséggel nem nettó eltartottak hanem szintén adófizetők lesznek.

morph on deer 2017.02.05. 17:26:59

@midnight coder:
"Az igazán helyes kifejezés amúgy az ellenzék számára a nemzetellenes lenne. Ez egyrészt jól kifejezné az Orbánékkal való szembenállást..."

Tévedés.
Ennek csak akkor lenne alapja, ha valóban "Orbánék" lenne a nemzet, aminél alig van messzebb valami is az igazságtól.
"Nemzeteladó Orbán" mint putyini vazallus jobban járna, ha nem forszírozná a jövőben a "nemzeti" jelző haználatát, komolyan!
Ugyanis előbb utóbb elkerülhetetlenül rákérdeznek a választói is - csak az értelmesebbje, a jelenlévők természetesen kivételek, - hogy most melyik "nemzetet" is szolgálja éppen?

Szóval kevésbé lógna ki a lóláb (az a patás, az,) ha valami más jelzőt találnál ki, mert ez még a hívőket is félre fogja vezetni, ha nem vigyázol :)

SJobs 2017.02.05. 17:37:20

Micsoda képmutatás olyan emberektől, akik ugyanúgy, zsigerből gyűlölik a cigányokat mint bárki más. Orbán azért jó cigány, ugye?

Pilotax 2017.02.05. 17:39:35

@Tibi !:
Nem foglalkoztam Orbán származásával, nem is érdekel, én csak az embert akarom, szeretném látni. Őt milyennek látom, Háááááááát!!!!

A cigány ameddig valami kell neki addig magyar. Mihelyst felelősségre akarják bármiért vonni, akkor rögtön vonyít "Mííír mer cigány vagyok!?"
Miért is van az, hogy pl. csak a legutóbb a Manchasterben elítélt cigány bűnözők miatt az egész baloldali és liberális média úgy volt hangos "Magyar bűnözőket ítéltek el magyar nők elleni bűncselekményekért!". Miért is keverik össze a MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRSÁGOT a MAGYAR nemzettel?

A fél életemet olyan munkával töltöttem ahol napi szinten voltam velük kapcsolatban, nekem olyan majmok ne meséljenek róluk akik legfeljebb a TV-ből láttak cigányt. Van köztük kulturált, tisztességes ember is, de a tapasztalataim szerint sajnos ez a kisebbségük.

Jakab.gipsz 2017.02.05. 18:08:32

Tisztázzuk még egyszer, a szülészek minden kismamára rászólnak, hogy ne hisztizzen hanem nyomjon, mert a gyerek nem a torkán jön ki, hanem lejjebb, ha csak üvöltözik bevérezhet a szeme és meg is vakulhat, tök mind egy, hogy cigány,zsidó vagy magyar, az első babás kismama, minden gyerek ha természetes úton születik a protokoll ugyan az, ha pedig a 3-4 az szinte magától kipottyan, és akkor felesleges a hiszti.
A brüsszeli bíróság hülye rasszista ítéletet hozott, a védő ügyvédeink pedig mulya majmok.

dunántúli gyerek 2017.02.05. 18:16:09

lefosom a cigányokat, nekik kéne fizetni azért hogy szülhessenek

Ha lenne külön cigányfalu, vagy cigányváros, vagy cigányország, ahova csak ők fizetnek be, nem lenne se oktatás se egészségügy se villany se semmi. Ezt mindenki tudja a legostobább libsi is. Tehát qrvára örülhetnek hogy nem pakoljuk őket vagonba mert az sokkal olcsóbb lenne mindenkinek.

midnight coder 2017.02.05. 18:19:22

@morph on deer: Azért, mert Obamaki szerette volna Putyin bőrét a kandalló elé, ügyesen lángba borította Szíriát, Ukrajnát, és az egész költségét Európával fizettette meg. És persze az, aki mindezt nem támogatta nyilván áruló.

Nos, hála Merkeléknek és az amcsi hitsorosaiknak Európa pár éven belül nyakig fog ülni a fekáliában. Őszintén szólva, én ebből a fekáliából nemigen látok kiutat, ami azt jelenti, hogy ha kis hazánk továbbra is egyoldalúan az EU nyugati felétől függ, akkor annak bukásával mi is bukni fogunk. Na, ez az amit el kellene kerülni, és ebben segít ha Orbán úgymond Putyin vazallusa.

Janossz 2017.02.05. 18:23:22

@Jakab.gipsz: Valamit összekevertél.
A brüsszeli bíróság olyan ítéletet hozott, hogy aki a téma ismerete (a cikk olvasása) nélkül képes kommentelni, az a mulya majom. Ketrecben fogják mutogatni.
Szó nem volt se Brüsszelről, se bíróságról. Miről beszélsz, Maki?

felső határ nincs 2017.02.05. 18:26:00

@midnight coder: európa elfekáliásodása még odébb van

amerikáé viszont 20 éven belül megtörténik, és akkor egész Európának érdeke lesz sz oroszokhoz közeledni, ha még lesznek oroszok (mert ők fogynak a legjobban és kína helyében én elvenném tőlük Szibériát a gecibe).

Janossz 2017.02.05. 18:26:47

@midnight coder: Magyar Sz Sz Sz k-t! Most! Ruszki fekáliát!
Midnight Darkness, mint mindig tőled.

Az Ellenálló 2017.02.05. 18:39:29

@Buchhalter: De a lényeg pont itt van, hogy senkinek gőze sincs, hogy a cikkben is említett cigány nő melyik csoportba tartozik, hanem egyből mindenki általánosítani kezd, mivel egy orvos szava van vele szemben, akit a társadalom általában jobban tisztelnek. Én ismerek igen bunkó orvosokat, nem egyet, szóval nem lepne meg, ha tényleg megtörtént volna az említett "párbeszéd". A Hatóság az ügyben döntött, biztos meg volt az okuk rá, nem látunk bele az ügybe, így nem tudhatjuk. Ugyanakkor a pestisrácok undorító módon az emberekben lévő előítéletekre játszik rá. Ehhez hasonló cikkeket eddig csak a kurucinfón lehetett látni, de a kormányközeli média is átvette a szélsőjobbos szemléletet.

Az Ellenálló 2017.02.05. 18:43:20

@Elvetemült ellenálló: A rasszizmus pedig minden körülmények között kerülendő, ha nem bírod ki, akkor magadban mondd el.

Janossz 2017.02.05. 18:44:22

@csentecsa: Midnight Jakab, megtaláltad a harmadik nickedet? Dícséretes.

morph on deer 2017.02.05. 18:47:49

@midnight coder:
" Na, ez az amit el kellene kerülni, és ebben segít ha Orbán úgymond Putyin vazallusa."

Tehát az általad megjövendölt "majd" esetleg netán "pár éven belül" nyakig ülés visszamenőlegesen is igazolja, hogy Magyarország kimondja a 'holtomiglan-holtodiglant' az oroszokkal?
Hogy az ország, - vagy, ha úgy tetszik - a nemzet érdekei helyett egyéni (Orbán) és birodalmi (Putyin) érdekek játsszák a döntő szerepet...
Csinos kis megoldás, meg kell hagyni!

Némileg magyarázza, hogy miért közelítjük inkább az orosz- mint a német színvonalat: nem leszünk feltünően jobbak és vonzóbbak, mint az új (Szovjet?) únió többi tagja, mire összejön az összeborulás, legalább is remélem :)

Janossz 2017.02.05. 18:48:06

@Elvetemült ellenálló: Az a nagy baj, hogy valamikor egy diplomának értéke volt.
Hogyan jutottunk el idáig a törzsfejlődésben, hogy manapság egy orvosról simán hihetőnek látszik a történet, sokunk személyes élményei alapján. De nem pont orvos, lehet mérnök, tanár, ügyvéd, pár évtizede ezek nem fértek össze a prosztósággal...

felső határ nincs 2017.02.05. 18:50:06

@Elvetemült ellenálló: bunkó orvosokra szüksége van a társadalomnak

bunkó cigányokra meg nincs

felső határ nincs 2017.02.05. 18:55:10

Qrva eccerü.

BAZ megyei orvosok 80%-ban cigány elléseknél müködnek közre, és persze egy kanyi hálapénzt nem kapnak azért hogy utána fertőtleníteni kell nemcsak a mütőt, de az egész kórházat is.

Az a 20% rendes népek szépen JATTOLNAK az orvosnak a cigány helyett is ahogy illik mégis szagolhatják őket.

Még a végén az orvos lesz a hibás hogy nem akar a cigányhoz érni!

fidesz maszop dk egykutya 2017.02.05. 19:00:40

a fideszesek, és embereik persze hogy szar alakok, de simán valószínű, hogy egy kis kárpi-t akar kisajtolni a "naccságosasszony" a pujáknak.

Komodoi 2017.02.05. 19:15:36

Egy cigány nő szava többet ér, mint több magyar orvos szava? Ez már több mint egyenlőség.

Hórukk 2017.02.05. 19:24:18

Egy dolog biztos. A cigánynak - nagy általánosságban- sokkal jobban fáj a szülés mint egy nem cigánynak, ha az artikulátlan üvöltésükből indulok ki. Egy nem cigány a cigányhoz képest csöndesen szenved. Ezen az ismert tényen néhány kivétel vagy ellenpélda sem változtat. Ehhez képest érdekes, hogy a cigányok mindezen óriási szenvedés ellenére is jóval többször vállalkoznak a szülésre mint a nem cigányok. Speciális helyzet, a személyzetnél is elszakad a cérna időnként -leginkább a többi, jelenlévő vajúdó, vagy már csendben pihenő nő érdekében. Gondolom a személyzet tanul az esetből és legközelebb óvatosabban fogalmaznak.

SJobs 2017.02.05. 19:32:49

@csentecsa: Ezzel szerintem mindenki így van. Én amúgy rasszistának is tartom magam és köszönöm, jól elvagyok így is :)

morph on deer 2017.02.05. 19:40:44

@Zsuzsi25:
"Mondjuk ettol meg undoritonak talalom, hogy egy cigany szava tobbet er mint egy orvose.... "

Mondjuk nem is vártunk mást, kedves Zsuzsi25, tényleg nem.
Ez pontosan az a reakció, ami ezen az intellektuális szinten maholnap kötelezővé válik "Nemzethy" körökben, hogy ezzel is sikerüljön megkülönböztetni magukat a lakósság civilizált részétől.

Ebből a szempontból már akár gratulálhatok is, mert ez maradéktalanul teljesült! Az igyekezet meghozta gyümölcsét, ezúton gratulálok!

Immáron méltó tagja lehet a 'gyökér orbanista söpredék' - másnéven Fidesz - gyűjtőnevű agymentes zombiknak!
Éljen!
Sőt!
"Hajrá Magyarország!" - és: "Csak így tovább az orbáni úton!" - egészen Felcsútig...

morph on deer 2017.02.05. 19:58:29

@Hórukk:
"A cigánynak - nagy általánosságban- sokkal jobban fáj a szülés mint egy nem cigánynak, ha az artikulátlan üvöltésükből indulok ki."

Nem hiszem, hogy a fájdalom nagyobb. Inkább arról van szó, hogy kendőzetlenebbül nyilvánítanak ki érzelmeket. Hangosan sírnak és jajgatnak, ha valaki meghal, például. Ahogy délebbre és keletebbre is szokás.
Gondolom.

koala kóla 2017.02.05. 20:16:10

@morph on deer: 'Inkább arról van szó, hogy kendőzetlenebbül nyilvánítanak ki érzelmeket. Hangosan sírnak és jajgatnak, ha valaki meghal, például.'

Akkor mütsék őket cigány orvosok! Senki sem köteles elviselni az eltérő kultúrájukat meg a szagukat!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.05. 20:23:25

@midnight coder: "És lehet, hogy volt rajta kívül még egy rakás szülő nő akiknek szintén nem biztos hogy annyira nagyon jött ez jól. De a cigányok egyik fő tulajdonsága, hogy pont leszarják a körülöttük lévő többi embert,"

Lehet, hogy így volt.

A poszt a prostistrácok cikkéről szól.

morph on deer 2017.02.05. 20:47:04

@koala kóla:
"Akkor mütsék őket cigány orvosok!"

Téged meg Mengele picim, neked az való..!

"Senki sem köteles elviselni az eltérő kultúrájukat meg a szagukat!"

Föltéve, ha nem orvosként végzett és dolgozik. Mert akkor ugye kutyakötelessége elviselnie és a legjobb tudása szerint gyógyítania mindenkit és bárkit, ráadásul bármiféle megkülönböztetés nélkül!
Nemcsak azért, mert ez a nunkája és ezért fizetik, hanem mert erre esküdött:

"...Egyenlő figyelemmel és gondossággal gyógyítok minden embert..."

- Áll az orvosi esküben.
Nézz utána, meg annak is, mit is jelent a szó "eskü".
Csak a további félreértések elkerülése céljából, tudud...

Buchhalter 2017.02.05. 20:52:09

@Elvetemült ellenálló: ebben sajnos igazad van és már most fő a fejem a családommal együtt hogy kire is szavazunk? Fideszre? Megint 2/3 még pofátlanabbak lesznek.Odavetett morzsákkal veszik meg az emberek többségét közben gátlástalanul harácsolna és sajnos rombolnak a kevés jó húzásuk mellett.MSZP? nagyon rosszul állt bele pár dologba migráns kérdés ,Olimpia.Mintha csak arra a pár biztos helyre pályáznának ami még meg van.Köszi ,akkor miért is adjak nekik voksot? Jobbik összevissza hezitál és már a saját farkába is beleharap-Amíg vállalta a szélsőséges szerepet még szimpi volt ,de ez a néppártosodási kísérlet egyszerűen szörnyű! DK? A bukott,hazudozó Gyurcsány és Varjú elvtárs?Most köpjek egy nagyot?Másrészt a vak is látja ,hogy Orbán kottájából játszanak.Szépen szétverték a baloldalt.LMP Schiffer András nélkül semmit se ér.Az Együtt és az MP pár ezer támogatóval és a hülye ötleteikkel szintén kidobott voks. A Liberális párt egy semmi.A Kétfarkú kutyapárt vezetője meg egy alkoholista és komolytalan az egész.MOMA Bokros lajosa? Őrökre leírta magát a kisemberek kizsigerelésével a szoci éra megszorításai alatt.Igazi közgazdász elméleti okostojás aki a papírok és a számok mögött elfelejtette meglátni a nyomorgok tömegeit.Ő jól él a többi járulékos veszteség. Antiszoc pszihopata harcsabajszra se adok esélyt ,de nem csak én.A MOMA támogatottsága 0,5 % .Na kire szavazunk ezek után???

koala kóla 2017.02.05. 21:05:46

@morph on deer: Ki nem szarja le az orvosi esküt, te magadnál vagy? Az orvos pénzért dolgozik, mint mindenki más a jó orvos meg sok pénzért.

te hol élsz?

morph on deer 2017.02.05. 21:18:01

@Buchhalter:
"LMP Schiffer András nélkül semmit se ér."
Őszintén, addig sem!
Nekem a karakternélküli alapállásuk - mint párt - tetszett legkevésbé. Se nem igazán zöld, se nem igazán jobboldali, antiglobalizációs, de baloldali sem.
Mert legalább valamilyenek lennének, egyértelműen! Ma ugyanis nem lehet "semleges" státusszal megúszni, nekik sem.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.02.05. 21:21:34

@morph on deer: Mengele nem sebész volt. Elsősorban genetikai kérdésekkel foglalkozott. Ezenkívül bekapcsolódott az Auswitz-Birkenauban zajló noma (arcüszök) kutatásba, ami egyébként sikeresnek volt mondható. Ennek a kutatásnak az alanyai főként cigányok voltak.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.05. 21:22:56

@morph on deer: ""LMP Schiffer András nélkül semmit se ér."
Őszintén, addig sem!"

:)) Ja.

A Hadházy-val hozzájutottak viszont egy gerinchez. Nem biztos, hogy egy pártnak szüksége van rá, de nekem így sokkal rokonszenvesebb.

koala kóla 2017.02.05. 21:24:26

@EU zászlót mindenhova!: A német orvoslás mindig világszínvonalú volt, Mengele professzor is világhírü kutatóorvosként vonult be a történelembe!

Azok a retkes cigányok auswitzban láttak egészségügyi ellátást először életükben!

morph on deer 2017.02.05. 21:43:48

@koala kóla:
"Ki nem szarja le az orvosi esküt"
Az orvos.
Aki tényleg az.

Hórukk 2017.02.05. 21:45:29

@morph on deer: Szerintem is igazad van. Csakhogy ha a kultúrájuk szerint üvölteni kell ilyen esetben, akkor - elveim szerint - toleránsabbnak kellene lenniük akkor, amikor valaki hasonlóképpen, hasonló hangnemben véleményt nyilvánít a viselkedésükről - úgy jó "keleti" módra. Merthogy a válasz is zsigerből, őszintén, nem a nyugati viselkedési minták szerint jött. Számomra visszás, hogy ugyan "keleti" módra viselkedik valaki, de ugyanakkor "nyugati" bánásmódot és elbírálást követel.

morph on deer 2017.02.05. 21:56:35

@EU zászlót mindenhova!:
"Mengele nem sebész volt."

Épp azért :)

Ráadásul világnézeti konfliktus garantáltan nem befolyásolná a meghitt orvos-beteg kapcsolatot..!

Más kérdés, hogy barátunk nyilván a neki kijelölt ketrecben kapna elhelyezést, természetesen kizárólag faji alapon.
Azon belül pedig abban a rangsorban, ahol a sorrend a "faji tisztaságon" alapul.
Például a 100%-os, avagy "tisztafajú árják" kapnák a legjobb helyeket, és az attól való eltéréssel fordítottan arányos módon csökkenő sorrendben a kevésbé fajtiszták.
Az ilyen "egyéb" kategóriába tartozó selejtek szolgáltatnák a "pótalkatrészt", vagy "beugróként" a kisérleti patkányt..!
Mert azokat illik kímélni...

koala kóla 2017.02.05. 22:06:14

A cigányoknak egy megfelelő kezelése van, ahogy a kakastollas csendőrök bántak velük: a talpukat ütötték, amint elkezdtek hazudozni, ami mindiget jelent, ha a csendőr rájuk szólt.

Tulajdonképpen az a megfelelő fellépés hogy a cigány remegjen amikor meglátja a rendőrt 200 méterre.

Abból tanul rendet a cigány.

morph on deer 2017.02.05. 22:08:19

@Hórukk:
"ha a kultúrájuk szerint üvölteni kell ilyen esetben"
Nem "kell", csak nincs púder.

Egyébként minden színben előfordul, hogy üvölt valaki, millió oka lehet.
Biztos, hogy nem először történik ilyesmi egy szülészeten.
Bár a fájdalom enyhítésére van jónéhány megoldás, ha van hozzá tudás, eszköz vagy anyag. Ha egyik sincs, vagy nem használják, akkor üvölt szerencsétlenje.

Persze, hogy zsigeri válasz volt, zsigerből bunkó. Kis gondolkodás után ilyesmire épeszű ember biztosan nem így reagálna.
Tulajdonképpen az a fő probléma, hogy az orvos alkalmasint így is gondolkodik.

Vagy bárki más, ha már ott tartunk.

morph on deer 2017.02.05. 22:11:02

@koala kóla:
"...a talpukat ütötték, amint elkezdtek hazudozni..."

Most képzeld el, hogy mit tennének egy Orbán beszéd után!
Szegény Viktor, még elképzelni is szörnyű!

morph on deer 2017.02.05. 22:12:27

@morph on deer:
Ez a "hazugság" részre vonatkozott, mielőtt még beleélnétek magatokat

koala kóla 2017.02.05. 22:17:10

@morph on deer: 'Bár a fájdalom enyhítésére van jónéhány megoldás, ha van hozzá tudás, eszköz vagy anyag.'

Az orvos több megoldást is ajánlott a cigányasszony szerint:

1. fogja be vagy a párnát belenyomja az arcába
2. fogja be vagy a pszichiáterrel elveteti a gyereket a cigánytól

Legalábbis ezt hazudta az igazmondó cigányasszony.

De még ha tahó is az orvos, rá szüksége van a közösségnek, míg retkes hazudozó nyúlként szaporodó rühescigányra semmi szüksége egy egészséges társadalomnak. Ezt az is tudja aki nem szidja a cigányokat állandóan.

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2017.02.05. 22:39:16

@Sipi [CH]: "engem nem jelentenek fel, mivel en nem ciganyozok, nem zsidozok. erted, ugye? egyszeruen nem teszek olyat, amiert fel lehetne jelenteni."

Majd nálad is kerítenek valakit, aki azt hazudja, hogy igen. Szépen begyakorolja a mondókáját és mehetsz is a sittre.

conchita wurst 2017.02.05. 22:46:48

Jó hülye volt a kórház hogy nem támadta meg a határozatot bíróság előtt, nincs az a bíró aki tanú bizonyíték akármi nélkül igazat adna az alperesnek.

Csak akkor hónapokig tele lett volna az újság a kórház nevével, meg szolgálat után ott várta volna a dokikat a 40 fős szükebb család meló után a kórház előtt.

Komodoi 2017.02.05. 23:07:46

Egy liberális megmondaná, hogy miért ér többet egy cigány nő szava, mint több magyar orvos szava, és ez mitől egyenlőség?

Hórukk 2017.02.05. 23:25:03

@morph on deer: "...az a fő probléma, hogy az orvos alkalmasint így is gondolkodik.
Vagy bárki más, ha már ott tartunk." Máskor pont az ellenkezője a gond: nem képesek az orvosok alkalmazkodni a páciens "kultúrájához". Na itt éppen megtették. Nem helyeslem, de megtették, ahogyan ott "keleten" is tennék - gondolom.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.02.05. 23:52:47

@koala kóla: Dr. Nyiszli visszaemlékezésében olvastam-aki fogoly orvosként Mengele kórboncnoka volt-hogy a noma kutatás volt a táborban a kevés valódi hasznossággal bíró kutatás egyike.
A noma vagy arcüszök egy rendkívül visszataszító rákos elváltozás az arcon. Egyre inkább eltűnnek az arc külső szövetei. Az orvosok észrevették, hogy a birkenaui cigánytáborban jóval nagyobb a gyakorisága mint a teljes lakosságban. Elindult egy kutatás a cigánytáborból származó mintán. Nyiszli szerint sikerült igazolni, hogy a noma (arcüszök) kizárólag öröklött szifilisz esetén alakulhat ki az alanyon, valamint egy terjedést lassító kezelést is sikerült kidolgozni erre a betegségre.
A másik hasznos-bár rendkívül brutális beavatkozással járó- kutatás a méhnyak rákmegelőző állapotaival foglalkozott,és Dr. Wirths nevéhez fűződött, aki egyébént az egész táborkomplexum főorvosa is volt.

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2017.02.06. 08:41:26

@Komodoi: nem er tobbet. csak ha az orvos hazudik az akkor is hazugsag, ha cigannyal szemben hazudik.

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2017.02.06. 08:47:20

@Vajk a Vitéz Várjobbágy: de mint kideruylt, az orovos hazudott, nem a sertett.

mondd mar el nekem, miert bassz annyira a csorodet, hogy senki sem er sem tobbet, sem kevesebbet, mint egy cigany? te sem, egy orvos sem. az orvos szava sem.

tessek vegre felfogni, hogy a rasszizmus nem hungarikum, azaz nem tamogatando a fenntartasa es igenis, aki masokat megalaz emberi mivoltaban azt felelossegre kell vonni. en ertem, hogy ragaszkodsz ahhoz, hogy "mert ok tobben voltak" - mellesleg milyen erdekes, hogy az orvosok es a korhaz pont azt csinalta, amit a rasszistak szerint a ciganyok szoktak:-) - de a kozvetett bizonyitekok arra mutattak, hogy a sertettnek van igaza es az orvosok hazudnak.

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2017.02.06. 08:48:36

@koala kóla: es a hozzad hasonlo rasszista mibol tanul vegre rendet?

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2017.02.06. 08:52:47

@felső határ nincs: "Még a végén az orvos lesz a hibás hogy nem akar a cigányhoz érni!"

bizony. az ilyen nemhogy orvosnak, de embernek sem valo ugyanis.

Gazz 2017.02.06. 09:13:39

@Nagyorrú Barbi: Látom frusztrál nagyon, hogy a gazdádat szidják de fideszcsicska.

Komodoi 2017.02.06. 11:19:50

@Sipi [CH]:

De honnét tudjuk hogy a több magyar orvos hazudik és nem az egy cigány nő?

Komodoi 2017.02.06. 11:24:34

Az izraelita vallás tanítása és a Talmud szerint egy zsidónak gój bíróság előtt nem kötelező eskü alatt igazat mondania, a gójoknak tett eskü egy zsidót nem kötelez, így eleve megkérdőjelezhető az összes olyan zsidó tanu vallomásának hitelessége, aki nácik ellen tanuskodott, és voltak is képtelenségek az ilyen vallomásokban például volt olyan zsidó hamis tanu, aki azt állította hogy saját szemével látta hogy a krematórium kéményén lángok csaptak ki, ami a szén tüzelés miatt fizikai lehetetlenség, de az illető vallomását mégis igaznak fogadták el.

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2017.02.06. 11:30:13

@Komodoi: onnan, hogy elolvassuk a cikket ami errol szol es megertjuk.

Komodoi 2017.02.06. 11:55:20

@Sipi [CH]:

A cikkből nem derült ki hogy miért adtak hitelt egy cigány nőnek több magyar orvossal szemben.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.06. 12:27:24

@Komodoi: "A cikkből nem derült ki hogy miért adtak hitelt egy cigány nőnek több magyar orvossal szemben."

Valóban. És?

Azt kérdezted, hogy "honnét tudjuk hogy a több magyar orvos hazudik és nem az egy cigány nő?" Erre volt a válasz, hogy a cikkből.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.06. 12:32:52

@Komodoi: "volt olyan zsidó hamis tanu, aki azt állította hogy saját szemével látta hogy a krematórium kéményén lángok csaptak ki, ami a szén tüzelés miatt fizikai lehetetlenség"

Kéménytűzről eszerint nem hallottál még. Hamis tanúzással vádolsz valakit, pedig te vagy tudatlan és rosszindulatú. És még az anyanyelvedet se ismered.

eßemfaßom meg áll 2017.02.06. 12:56:35

@Janossz: "simán hihetőnek látszik a történet, sokunk személyes élményei alapján"

cigány kismama vagy?

eßemfaßom meg áll 2017.02.06. 12:59:47

@Sipi [CH]: "csak ha az orvos hazudik az akkor is hazugsag, ha cigannyal szemben hazudik."

És az tök evidens, hogy az orvos és csapata hazudik, olyan még nem fordult elő a világtörénelemben, hogy a cigány hazudott volna (főleg némi pénzmagért ami a leirás szerint benne volt a sztoriban az elején csak később mondott le róla jofej cigánlyány)

fidesz maszop dk egykutya 2017.02.06. 13:07:50

@SJobs: "elvtárs"! magaddal, meg kollégáiddal személyesen beszélj, vagy a belső telefonvonalakon ;)

Komodoi 2017.02.06. 13:59:37

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

Széntüzelésű kemence lángja nem érhet el a kémény tetejéig tehát nem csaphat ki rajta láng.

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2017.02.06. 14:12:34

@Komodoi: Arrol en nem tehetek, ha nem erted a jo edes anyad nyelvet:-)

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2017.02.06. 14:16:41

@eßemfaßom meg áll: Teljesen lenyegtelen, hogy mi volt mar a vilagtortenelemben es mi nem. A lenyeg az, hogy a cikkben szepen felsoroltak mik voltak azok a korulmenyek, amelyek miatt nem adtak hitelt az orvosok szavanak. Es az nem csak az, hogy a sertett lemondott a karteritesrol. Mi a helyzet a tobbi tennyel? Pl. a teljesen szabalytalan belso vizsgalattal?

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2017.02.06. 14:18:30

@Komodoi: Jahogy te ilyen naci vagy.

En kerek bocsanatot, hogy szoba alltam veled:-)

eßemfaßom meg áll 2017.02.06. 14:49:32

@Sipi [CH]: "A lenyeg az, hogy a cikkben szepen felsoroltak mik voltak azok a korulmenyek" pl ahogy a cigányasszonyon látszik, hogy cigány. (Mondjuk önmagában ezért a kijelentését felnégyelne másokat ugyanez a hatóság) . Meg az, hogy a nő felismerte az orvosait és rá tudott ujjal mutatni, hogy ki a geci és ki nem. Igazából csak a géppel írt névtelen feljelentés hiányzott a történetből hogy elérje a Tanú abszurditásszintjét

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.06. 15:31:35

@Komodoi: "Széntüzelésű kemence lángja nem érhet el a kémény tetejéig"

Senki nem mondta, hogy széntüzelésű kemence lángja elérhetne a kémény tetejéig.

"tehát"

Ebből semmi nem következik.

"nem csaphat ki rajta láng."

De. Kéménytűznél simán kicsaphat a kémény tetején a láng. Guglizz már rá, ne villogj már annyit a rosszindulatú tájékozatlanságoddal!

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2017.02.06. 16:07:17

@eßemfaßom meg áll: Megkerdezem megegyszer, hatha tudsz egyenesen is valaszolni demagogia helyett.
Mi a velemenyed a teljesen szabalytalan belso vizsgalatrol? Ugyanis mar onmagaban az meger egy EBH birsagot. Ha a tobbit nem is nezzuk, az mar onmagaban szabalysertes.

eßemfaßom meg áll 2017.02.06. 18:24:51

@Sipi [CH]: Sermmit. Ez is része az abszurdnak. Miafaszt lehet azon kivizsgálni, hogy 5 ember egy szobában mondott vagy nem mondott valamit? Ha 5en azt mondják az 5ből hogy nem, akkor mit tud még csinálni bárki? Időutazással elrejt egy kamerát a szülőszobában? vagy mégis minek kellett volna a JÓ vizsgálatnak lenni? Körömletépéssel beismerő vallomást kicsikarni?

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2017.02.06. 20:47:10

@eßemfaßom meg áll: Ertem..
Hat ezzel mentalis problemaval bizony neked kell megbirkoznod. Sok szerencset:-)

eßemfaßom meg áll 2017.02.07. 15:20:26

@Sipi [CH]: Szóval neked sincs ötleted milyen is lett volna a helyes kivizsgálás.
süti beállítások módosítása