A valódi viták otthona

Reflektor

Te képmutató kutya!

Válasz Bayer zsoltnak

2017. február 13. - szénhidra

 6769103634bc4bd7426b2b_36901a98.jpg

Szerencsétlen Bayer Zsolt, mindenkibe bele kell kötnie, mert ez a munkája. Nem csoda ha megsavanyodik, de ezt a sorsot maga választotta. Most kapott egy válaszlevelet Heltai László önkormányzati képviselőtől az általa írt epeömlésére. Munkájából adódóan olvasni fogja, szóval:

Te képmutató kutya!

Megbillentél azon, hogy a kormánynak tulajdonítottam az olimpiát ellenzők hazaárulózását, az ellenzők fenyegetését. Hogy a „kormány nem kommunikált semmi ilyesmit”. Nem, a rossebet nem.

Te nagyobb ördögnek kicsi ördög szolgája! Urad hosszú évek óta azon ügyködik, hogy az emberek szívébe félelmet ültessen politikai haszon reményében. A finkelsteni receptet követve kufárkodik a gyűlölettel, nem törődve azzal, hogy így a nemzet lelkét mérgezi meg. S ebben a kufárkodásban te igen szorgalmas zsoldos-szolga vagy. Szádból epe és hamu ömlik.

Az üzenet pedig ez: aki a kormány szándékát ellenzi, az gazember. Ezért érzik felhatalmazva magukat emberek, egyelőre csak a félbolondok, hogy erőszakoskodjanak.

Ebben a haza-veszejtő munkában pedig a kormány, a Fidesz, a holdudvar egy. A fej irányít, a száj beszél és a kéz üt, de a szándék a fejé. A száj Bencsiké, de a hang Orbáné.

Te lakájsajtó mekegő kecskéje! Megsértődsz, hogy a kormányt egynek tekintem a siserahaddal. Pedig hányszor elköveted te magad azt, sokkal kevesebb alappal, hogy bármilyen nem kormánypárti megnyilvánulást magabiztosan összekötsz a ballib háttérhatalommal, világszellemmel, túlfeszült lényeglátóként. Gyalázva minden jobbító szándékú gondolatot s tettet is.

Ezért vagy te képmutató kutya. Szavad súlytalan, mint a tollpihe, felháborodásod hamis, mint a holló károgása.

Heltai László

 

 

Te követed már a Reflektort a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr5912253440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

arsenal71 2017.02.13. 13:48:14

Nagyon finom kritika. Nagyon visszafogta magát Heltai úr!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.13. 16:56:29

Nagyon lájtos. Ebből a szóból nem fog érteni a patkány bájer.

blah blah 2017.02.13. 16:57:00

Mondják ezt azok, akik egyetlen küldetésük, hogy a társadalomban minél nagyobb orbángyűlöletet hergeljenek. Hiteltelség a köbön.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.13. 16:59:54

@blah blah: A csuti geci ellen nem kell hergeni, ő maga elintézi, hogy a neve szitokszó legyen. Pont úgy, mint gyurcsány és bokros. :))

Pergető 2017.03.06. 12:37:51

Nagyon szeretem Bayer írásait! Erre most megugatja egy olyan alak, akiről azt sem tudtuk eddig, hogy létezik!
Továbbra is leplezze csak le Bayer a hazaáruló senkiházi bandát, akiknek semmiféle ár nem drága, hogy megint hatalomra kerülhessenek!
süti beállítások módosítása