Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A valódi viták otthona

Reflektor

Habony Árpád egy „szakállas bácsi”!

2017. május 30. - Tálos Lőrinc

Benkő Dániel megint a pöcsével pukkaszt polgárt, szépen kirakja a vasárnapi asztalra és a trash-bulvárban teregeti ki – korábbi tapasztalatok alapján alighanem részben fiktív – szexuális életét. Az pont magasról le van szarva, hogy Benkő meghülyült-e vagy éppen ellenkezőleg, zseniálisan játszik az álszentségből is építkező megbotránkozásra való vággyal csak azért, mert nem képes elviselni, hogy már nem ő gitározik a Híradó előtt, a Habony-művek zászlóshajója, a Lokál azonban átlépett egy határt.habony-e1444972338531-1024x575.jpg

Idézzük: „Kilencéves volt Bazsa, amikor először betoppant hozzám, és pontosan tudtam, hogy lesz dolgunk egymással – mondta a Lokálnak a 69 éves művész, akitől kedvese vette át a szót. – Az élet szétválasztott minket pár évre, de aztán két éve újra egymásra találtunk.” Igen, felfogtuk, hogy ebben a pár szóban nincs szó sem a BTK-ba ütköző cselekedetről, sem konkrét pedofíliáról. A cikk nem tesz említést arról, hogy Benkő és legújabb – bizonyos sejtések szerint már megint kamu – partnere a beleegyezési korhatár előtt szexuális kapcsolatot létesített volna. Azonban itt egy szexuális kapcsolatba lett belekeverve a 9 éves kislány és az idősödő szünetjel közötti kölcsönös (és meghatározatlan tartalmú) vonzódás, ami akkor is ungusztiőz ha csak játszik azzal, meg direkt billeg, hogy minek érted, minek értheted. „Polgári értékek.” Na, azbazmeg. Mondjuk nem is értem, hogy mit vártam a stricimentegető Lokáltól, amely UFO „a kempingágyamon Balatonszárszón, összebújhatunk, több, mint százszor” Zsoltival korábban interjút közölt, azzal a címmel, hogy „A prostitúciónak működnie kell!”

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr7612551673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása