A valódi viták otthona

Reflektor

Telefonbetyárkodók

2017. augusztus 21. - Tálos Lőrinc

kepkivagas_10.JPG

Bejelentette a Fidesz kommunikációs igazgatója, hogy telefonos kampányt indít a párt a nyugdíjasoknak, mert szerintük Vona Gábor Jobbik elnök megsértette őket egy facebook bejegyzéssel.

Én pedig azon gondolkodom, hogy vannak-e még ma Magyarországon olyanok, akik még képesek politikai irányultságuk, benyomásaik nélkül, objektíven értelmezni egy eseményt? Például ezt a facebook bejegyzést, amit most a Fidesz jól ki akar használni telefonos kampányban. Az fix, hogy a Fidesz kampánygurui messze állnak az objektivitástól és sokkal közelebb a saját maguk illetve csak a saját szavazóbázisuknak gyúrt, alakított párhuzamos valóság hegesztési munkálataihoz.

Szerencsére nem sok Vona posztot olvasok, nem érdekel a Jobbik világképe, de ezt a posztot elolvastam. Egyértelműen látszik, hogy csak tiszta politikai tőkekovácsolásnak használják említett kampányguruk Vona bejegyzését, mert egy kiadós fideszes panelprolizáshoz képest a posztban még egy alapos banyatankozás sincs, csak kerekes bevásárlókosár… Vagy talán ez a mondat?

"hétköznapokon kedves bácsikák és nénikék magukból kivetkőzve ugranak egymásnak, vért akarnak ontani remegő kezeikkel, ordibálnak trágárul és hörgik fel a XX. század minden traumáját"

Nem világos a sértés, hogy melyik mondat volt a bántó, és a homályt a kommunikációs igazgató sem oszlatta el. Ennek a telefonálgatásnak egy magyarázata lehet csak, mégpedig az, hogy a potenciális szavazókat harci szellemben tartsa, hitkérdéssé formáljon minden józan szót és ne engedje letérni vagy még inkább megtérni (most éppen) a nyugdíjasokat.

Amúgy ügyes. Nem direkt választókhoz szól az üzenet, hanem társadalmi csoportokhoz és rajta keresztül a reménybeli választópolgárhoz. Talán Magyarország legnagyobb társadalmi csoportja a nyugdíjasoké (na jó, férfiak és nők csoportja azért nagyobb) amit egy dolog mindenképpen összeköt: a nyugdíj illetve a leszolgált évek közös khmm… élménye. A következő nagy társadalmi csoport a horgászok. Meg az autósok. A horgászok idén már meg is kapták a kis kék tájékoztató füzetüket a hazai horgászat csudálatos eredményeiről. Mondjuk a devizahitelesek is szép, nagy csoportot alkotnak. Akikkel a kormány jól kibabrált, bár valahogy most az ő megkeresésük nem időszerű őket annyira nem kell megvédeni, hogy még a róluk szóló parlamenti ülésre sem fáradtak el a tekintetes képviselők.

Visszatérve Vonához, a Fideszhez meg a kampánygurukhoz. A mérhetetlenül leuralt és irányított Fideszes médiavilágban mindent és annak ellenkezőjét is fel fogja használni a győzelem érdekében a Fidesz. Botkának már volt luxus karóra botránya, Gyurcsány önmagában maga az ürdüng a Fidesz szavazóknak (is). Nem csodálkoznék azonban ha mondjuk Szél Bernadettet azért vennék majd elő mert készült egy fotó róla, hogy autóval és nem tömegközlekedve utazott haza.

Sajnos a Fideszre igaz, hogy a legkevésbé is elképzelhető fordulat az esetükben nagyon is elképzelhető. Azt is leszögezhetjük, hogy társadalmi csoportokkal szórakozni, azok nyílt hergelésével folyamatos háborús készültségben tartani az országot jelenleg egy csapat foglalkozik üzemszerűen és rettenetesen káros módon: szintén a Fidesz. Irtó nagy felelőtlenség az állítólag felelősen és szépen kormányzó hölgyektől és uraktól, hogy így rombolják az országot. De hát az üzleti érdek, a rövidtávú haszon mindig is előrébb állt mint holmi egységes nemzet vagy éppenséggel egészséges közélet.

Csarnó Ákos

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr6812676773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paróczai 2017.08.21. 17:12:30

Ismét előjött a Fidesz gyűlöletkeltése, ami hogy is fogalmazzak, kissé unalmas és siralmas. A Fidesz védi a bástyáit, csak úgy, mint az ellenzék és igazán nincs mit egymás szemére vetni, mikor főleg az ellenzék radikalizálódott marginális csoportjai akasztásokat vizionálnak.
Elemi dühvel ugranak a Fidesznek, közben gyűlöletről prédikálnak az ellenfél táborában. Megértem az elkeseredett tehetetlenségüket, de ez nem ingatja meg a Fidesz tábort, sőt megerősíti. Gyurcsány öszödi beszéde juttatta hatalomra a Fideszt és az ellenzék makacs ostobasága erősíti most meg ugyan azt a Fideszt.
Ezek az emberek nem tanultak a múltból és nem gondolkodnak a jövőről. Saját keserűségük lesz az ideológiájuk egyik veszte, a másik az emberellenes neoliberális felfogás. Itt a vége, ennyi volt!

Pop40 2017.08.22. 00:11:31

Nincs ebben semmi érdekes, választás előtt a fideszes maffia próbálja naprakésszé varázsolni a kubatov-listát, és most épp ezt az ürügyet találták ki rá. Felhívnak mindenkit, és aki van olyan hülye, hogy nem b@ssza rájuk automatikusan a kagylót, azt lehet zargatni majd választás előtt, hogy menjen szavazni.

Hogy erre mi az aktuális ürügy, igazából tökmindegy.

Pop40 2017.08.22. 00:29:13

@Paróczai:

Az ellenzék valóban hülye, de nem azért, mert nem udvarol a fidesz segghülye táborának. Tekintve azt az ostoba söpredéket, amelyik a fidesznél még megmaradt, csak hálás lehet minden párt, ha ezek távol maradnak tőle.

A valódi gond az ellenzékkel az, hogy minden 2%-os formáció külön akar indulni, ezáltal elérve azt, hogy másfél millió fideszes majom (amiben már a kilóra megvett határon túliak is benne vannak) sakkban tud tartani egy 10 milliós országot.

Ez az ellenzék hibája, nem az, hogy az IQ-negatív, szellemi kapacitás terén a sorosozásig jutó szellemi fogyatékos fideszes törzsgárdát nem győzködik. Ezeket jobb is békén hagyni, szerencsére pár év, és maguktól kihalnak, a zömük szó szerint.
Választási párton kéne gondolkodniuk, ahogy Róna Péter megmondta, mivel valóban az az egyetlen mód rá, hogy a fidesz maffiaállamát felszámolják valaha is.
A jelenlegi választási rendszer győztest preferáló mechanizmusa hatalmas előny lenne az ellenzéknek, csak túl hülyék, hogy kihasználják.

bigdata 2017.08.22. 02:26:20

Az önmagában nem újdonság, hogy a politikában tartuffe-i magasságokba emelkedve szörnyűlködik valaki a szövegkörnyezetből kiragadott, kiforgatott félmondatokon. Az már inkább visszás, hogy erre - elvileg - költséges telefonkampány szervezését is felfűzi egy párt, gondolom, hamarosan arról is lesz jogszabály, hogy ez a politikai ellenlábasok számára csak kampányidőszakban, emeltdíjas hívásokkal, kormányzati tájékoztató egyidejű közlése mellett engedélyezett, akkor is csak a hívott fél előzetes hozzájárulásának közhiteles bizonyítása mellett.

bigdata 2017.08.22. 02:35:43

@Pop40: "Ezeket jobb is békén hagyni, szerencsére pár év, és maguktól kihalnak, a zömük szó szerint." - Ez igazán mókás elgondolás annak tükrében, hogy az mszp 2 ciklust behúzott a főként nyugdíjasokra építő szociális demagógiával (15 éve és 11 éve). A következő 50 évben is jellemző lesz, hogy a nyugdíjasok körében alulreprezentált a diplomás, a szellemileg friss, a megélhetésében az államtól független, a változásokra nyitott ésatöbbiésatöbbi választó.

VaradiJanos 2017.08.22. 06:24:08

Imádok a vergődéseitekre ébredni.

babbaba 2017.08.22. 06:58:38

Fél a Fidesz a Jobbiktól. És teljes joggal. A jobbik nem egy tolvaj, szar, csak a nyolcvan körüli IQ-val bíró választókra hajtó banda. A Fidesz sajnos az lett.

Mi sértő van az egész nyugdíjatábbora azon, hogy Vona megjegyzést tett a Fideszes, szarfaszú rohamnyuggerekrekre, akik földön felvő fiatal lányt rugdosnak, csak mert más a véleménye? Falkában erősek ezek, mint a cigányok. És a pártjuk még reklamírozza is őket. Szégyen.

Hajrá magyarok! Hajrá Jobbik!

torró 2017.08.22. 08:26:41

@Pop40:
Tudod az ellenfél ilyen mérvű becsmérlése, csak még jobban megerősíti a FIDESZ szavazót. És ha nem tudtok emberi hangot megütni, akkor valóban maradnak az Orbánék még sokáig. A lenézés helyett megfelelő programot kéne mutatni nekik, hogy nézzétek, mi ennyivel többet tudnánk tenni értetek , mint Orbán. Akkor kinek is van 0% IO-a? Bakker az ellenzéknek ugyanúgy kellene a szavazó, mert jelenlegi statisztika azt mutatja, hogy van 3.5mil polgár aki soha nem megy szavazni. Teccik érteni?

torró 2017.08.22. 08:31:39

A lényegről elfeledkeztem. Telefonos kiadásra felesleges költeni, a nagyrésze az embereknek már tud a Vona féle kijelentésről, amit egy normális politikus sosem tesz meg! Pláne nem választások előtt! Ez adu ász az ellenfélnek!

Netuddki. 2017.08.22. 08:40:04

"Telefonos és emailes tájékoztató kampányt indít hétfőn a Fidesz, hogy informálja a nyugdíjasokat arról"

Aha, akkor ez nyíltan tolvajfidesz propaganda lesz, nem kormánypropagandának álcázott közpénzlopás.

Akkor talán rá lehetne kérdezni a fideszrádiónál (R.I.P. Kossuth), hogy miért tolják minden nap a tolvajfidesz propagandáját a híreikben közpénzből? Vagy külön fizet érte nekik a fidesz, pártkasszából?

Netuddki. 2017.08.22. 08:44:32

@Pop40: "A valódi gond az ellenzékkel az, hogy minden 2%-os formáció külön akar indulni, ezáltal elérve azt, hogy másfél millió fideszes majom (amiben már a kilóra megvett határon túliak is benne vannak) sakkban tud tartani egy 10 milliós országot."

El kellene menni szavazni, nem utána picsogni, hogy jajj már megint a tolvaj fidesz "nyert"!

Duplaxiii 2017.08.22. 08:47:13

Tegnap ezt szépen kibeszélték az atv-n, egyedül a vadaiágnes nem értette, pedig Vona élőben, telefonon válaszolt (volna) neki...
A fidesz úgy tájékoztatja a nyuggereket, hogy alapból hazudik, hiszen az eredeti Vona-poszt összes olyan részét elhallgatja, ami ez a kiemenlt részt értelmezhetővé tenné!
Mint amikor egy videófelvételből kiemeltek egy olyan kockát, mintha az valamit mutatna a kezével.
Mindenkiről készíthető egy olyan pillanatfelvétel, ami önmagában kérdéses, de egyben megnézve nem az, sőt ellenkezőleg más a jelentése.
Fidesz most ezt teszi! Kiragad egy mondatot és gyárt hozzá egy hazugságot.
Majd olyanoknak hazudja telefonon, akik jellemzően nem tudják azt ellenőrizni.
Egyébként a kormányoldalról minden tüntetésen megjelenik egy idős halmaz, akik agresszív stílusban kötekednek, átkozódnak. És mindig csak a fidesz oldaláról!
De ők nem a nyugdíjas halmaz, és ezt Vona pontosan le is írta a posztjában!

Nyomortelepy 2017.08.22. 08:49:56

Már sok éve ez megy mindkét oldalon. Egy kis gyűjtemény a másik oldalról, ami nyilván nem újdonság a posztoló számára sem, hiszen merít belőle bőven az írásában.:

alfahir.hu/ami_a_fideszes_szajakon_kifer_kancak_panelprolik_nyuggerek-20120816

Haggyuk már a tettetett álnaivitást, amikor a vén szexmunkás meglepődik ha előkerül a répa

Nyomortelepy 2017.08.22. 08:55:16

@babbaba:
"Fél a Fidesz a Jobbiktól"

Másnak már úgysincs félnivalóje a minden seggbe benyalatkozó Záziéktól

reunalla 2017.08.22. 09:06:02

De jó lenne, ha értelmetlen nemzeti konzultációk, plakátkampányok, népszavazások és telefonálgatások helyett mondjuk a pénzköltekezésbpriorítási listájának az élén a CT, MRI, orvos, takarító és ápoló nélküli kórházak vagy a mentős és mentősfelszerelés nélküli Mentő Szolgálat vagy ne adj Isten a felszerelés nélküli általános iskolák lennének...

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.22. 09:06:25

Persze, hogy fel sem tűnik, mi ebben a sértő.

Hisz szinte ugyanabban a kontextusban sértegeted a Fidesz szavazókat, pusztán a tiedtől eltérő véleményük okán, mint Vona.

Persze ha a ballib agyhalottakról értekezik valaki, mint pl Bayer Zsolt, az elfogadhatatlan, és gusztustalan, és skandallum.

A másként gondolkodók megbélyegzése csak és kizárólag a Fidesz szavazók esetében indokolt természetszerűen.
A ballibeket megbélyegezni tilos és méltánytalan.

Szokásos kettősmérce.

babbaba 2017.08.22. 09:08:31

@Nyomortelepy: Terjeszd tovább lelkesen fideszes ostoba proliknak való igét! Nektek írják. Nyomortelepieknek. Ti is kajáljátok. Kenyér helyett.

2017.08.22. 09:09:59

@Pop40: "A valódi gond az ellenzékkel az, hogy minden 2%-os formáció külön akar indulni"

Még szerencse. Képzeld mi lenne, ha az a sok kis hülye összeállna egyetlen nagy hülyévé.

babbaba 2017.08.22. 09:12:31

@torró: Az ostobbábbaknak. Azok jórészt úgy is a Fideszre szavaznának, vagyis mindegy.

babbaba 2017.08.22. 09:14:32

@Ballib cenzúrázók réme 25: Ki nem szarik a ballibekre? Ki kéri, hogy nem mondj semmit róluk? Mert mondasz sokmindent, az biztos. Ugye?

babbaba 2017.08.22. 09:17:24

@torró: És azért nem megy, mert a Vona megmondta mit gondol, a földön felvő lány rugdosó, fideszes rohamnyuggerekről?

Biztos, hogy segy rossz szót sem éredemelnek?

hunter84 2017.08.22. 09:24:41

Szokásos geci, hazaáruló, fideszes húzás. Csak a Jobbik!

Nyomortelepy 2017.08.22. 09:35:41

@babbaba:
Ha így akartok kedvet csinálni a Jobbikhoz, akkor még a ballibbantaknál is tehetségtelenebbek vagytok. Bár a kettő között nem is nagyon látni már különbséget

torró 2017.08.22. 09:39:29

@babbaba:
Figyelj! menj oda egyszer a balos gyűlésre és kezdj el balhézni. Szerinted kőrbe csókolnak? A lány részéről butaság volt odamenni. Vagy provokátor volt, mert tudta előre mi lesz belőle. Az ott állók meg hülyék voltak, hogy bedőltek! Álj be a FRADI szurkolók közé a libásoknak szurkolni. Megúszod?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.22. 09:42:09

"Én pedig azon gondolkodom, hogy vannak-e még ma Magyarországon olyanok, akik még képesek politikai irányultságuk, benyomásaik nélkül, objektíven értelmezni egy eseményt?"

Magyarul: azon gondolkodsz, vannak-e még épelméjű emberel Magyarországon.

Nos, én meg azon gondolkodom, mi a fészkes fenét akar a váalsztóktól egy olyan ember, egy (vagy több) olyan párt, aki/amely ilyen véleménnyel van a magyar lakosságról.

bigdata 2017.08.22. 10:07:37

@torró: a csajszi tiltakozásképp ment oda, persze tiltakozhatott volna otthon, vagy a hegyen a medvéknek, és akkor nem emel rá kezet senki, csak épp értelme sincs. (Igaz, így se sok.) Biztosan számított arra, hogy esetleg elhallgattatják.

Megkockáztatom, hogy a fradi b középben nem támadnak meg hátulról egy fiatal nőt, pláne nem inzultálják a földön, szerintem még ott is találnának kulturáltabb megoldást, hogy elküldjék. Elsőre például lehet a verbális kommunikációval is próbálkozni.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.22. 10:24:52

@bigdata:

Próbálkozzál nyugodtan.

Kérj Juhész Petyától egy fütyülőt, majd látogass meg foci-kosár meccseket, és színház, mozi előadásokat, és fütyülj ahogy a csövön kifér.

Statisztikailag én 100-ból 99 esetben egy laza pofonra mindenképp, 70 esetben földre vitellel párosítva, és olyan cirka 20-ban 8 napon túl gyógyulóra tippelek.

---

De igazából mindegy.
Kultúrember nem cseszi szét mások buliját.
Akkor se ha ballib agyhalott, vagy Juhász füttyös csicskása, bár a metszete ezeknek szerintem a kultúremberekkel elhanyagolható és 0-hoz konvergál.

Netuddki. 2017.08.22. 11:02:34

@Ballib cenzúrázók réme 25: "Kultúrember nem cseszi szét mások buliját."

Akkor virítsátok szépen, hogy miből fizettétek a posványosi dzsemboritokat! Ha tolvajfideszes belső fesztivál volt, akkor pártpénzből kellett volna és nem közpénzből. Ahogy a talán a Kossuthnak se kellett volna élőben közvetítenie közpénzen.

Qrva nagy zavar van a kis kobatokban kispofám arról, mi a ti pénzetek és mi a közé!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.22. 11:13:46

@bigdata:

"Elsőre például lehet a verbális kommunikációval is próbálkozni."

Próbálkoztak is. Aztán amikor nem hatott, kivezették. Visszajött. Újból kivezették. Ismét visszajött. Újból füttyögött. Na ekkor szakadt el a cérna.

Ha valaki odapofátlankodna a születésnapi bulidba és becsmérelné az ünnepeltet, mit tennél? Kivezetnéd. Ha visszajönne, mit tennél? Újra kivezetnéd. És ha harmadszorra is visszajönne és becsmérelné az ünnepeltet?

Erősem kétlem, hogy megúszná egy méretes maflás nélkül.

Paróczai 2017.08.22. 12:54:00

Nem tisztem senkit minősíteni, de jelenleg a többségtől (ezen a felületen) az "agyhalott, hülye, birka" Fidesz szavazókról olvasok. Senki ne etessen azzal a dumával, hogy a három- négymillió, aki nem szavaz sosem, a ballib csoportocskákkal együtt, mint Fidesz váltó többség lenne. Ezek az emberek soha nem mentek szavazni, nem is fognak. Miért kell a nevükben beszélni, hogy lám, ők a többség? A többség nem akar beszállni ebbe az árnyék boxolásba, a Fidesz pedig mindent visz!
Ballibék ezzel a hörgéssel, átkozódással annyit érnek el, hogy a Fidesz még jobban összetart, sőt a Jobbik felpuhulásával szavazóbázist is szerzett.
A ballibek pedig csak acsarkodjanak, kell a következő kétharmad a Fidesznek és ahogy látom, meg is lesz! Ők nagy segítség ebben a Fidesznek!

bigdata 2017.08.22. 13:49:46

@Ballib cenzúrázók réme 25: ja, pl. ha vki kamerázni vagy rágalmazni megy egy Momentum rendezvényre, jellemzően szájbaverik - ja nem, azt 40 kilós nőkkel teszi a gyáva szar alakok. Tudod, akik azon a felvételen szerepeltek, nekem szólni se mernének, ha rendzavarok, nem hogy kezet emelni rám - tiszta szerencse, hogy nem szokásom balhézni. Ja, és a miniszterelnök programadó beszéde nem egy születésnapi buli. Ettől függetlenül, természetesen, a kis hölgy a tiltakozás egy provokatív formáját választotta, és számított a balhéra. Én viszont nem számítottam arra, hogy tényleg csak a legalja maradt a fidesz táborában, de tévedtem.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.22. 14:35:52

@bigdata:

"ja nem, azt 40 kilós nőkkel teszi a gyáva szar alakok"

Tévedsz, az ellenzéki szaralakok küldenek 40 kilós nőket rendzavarónak a Fidesz-rendezvényekre.

"nekem szólni se mernének, ha rendzavarok, nem hogy kezet emelni rám"

Erre azért ne fogadj nagy összegben, hiába vagy háromajtós szekrény. Azt ugye tudod, hogy ha megtagadod a távozást, ha arra szólítanak fel, a rendőrséggel vitetnek el. Ott meg mostanság már az igazoltatás sem egy életbiztosítás... Na meg eleve csúnyán megjárhatod, ha ellenszegülsz a rendőr utasításának. Még pár év börtön is befigyelhet.

bigdata 2017.08.22. 14:54:05

@Kovacs Nocraft Jozsefne: érdekes meglátás, egyrészt hogy bárki küldte volna a csajt bődületes baromság, másrészt a testi sértés az ő rovására esett meg ténylegesen (tudod, nem rendőrt vagy legalább egy rendezőt hívtak, mint kultúremberek szoktak, hanem sunyin, háturól megtámadták), szóval a hipotetikus rendőrnek ellenszegülős történet rezsiszilárdi gondolatkísérletére inkább nem is szeretnék reagálni.

Nyomortelepy 2017.08.22. 15:38:34

@bigdata:
Nagyjából annyi az eszköztára a mainstream ellenzéknek, hogy bekap egy fütyülőt a szájába, oszt füttyöget a pofájába aki nem tetszik neki. Még azt is betanították nekik, hogy arra hivatkozzanak hogy ez a "szólásszabaccság" mert ők véleményt nyilvánítanak

Na és még mindegyik egy kamerát vagy okostelót is vesz a kezébe, meg egymást is pásztázzák vele hogy le lehessen majd játaszani a nem létező ellenzéki médiában hogyan támadja meg őket a totálbrutál fideszcsőcselék, miután bedugult a füle a ricsajtól. Láttam a Kossuth téren amikor lepróbálták a módszert, licensed by George Soros

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.22. 15:53:46

@bigdata:

Nem érted vagy nem akarod érteni, mindegy,

Bocs, az én hibám, hogy egy izomagyút megszólítottam.

bigdata 2017.08.23. 02:58:04

@Nyomortelepy: monca, nem voltál te korábban lelkes gyurcsányista? Gyanús ez az eszmefuttatás a füttyögésről.

bigdata 2017.08.23. 03:42:07

@Kovacs Nocraft Jozsefne: hogyne érteném, klasszikus óvodás érvelés. Füttyögőt tromfolja sunyi nőverő, sunyi nőverőt termetes bácsi, termetes bácsit rendőrség, rendőrséget Obelix, Obelixet Optimus vezér, te nyertél. A rendőrséggel dulakodós érved űberszánalmas, semmivel nem kapcsolódik az előzményekhez, ezzel az erővel űrlényinvázióval is érvelhettél volna. Meg aztán, miért is lenne fontos egy román rendőrnek, hogy elhallgattasson egy Orbán Viktorral szembeni politikai véléményt? Az lett volna csak az igazi megaláztatás, ha a liberális demokrácia nevében érvényt szerez a jognak, és megvédi a tiltakozót.

Nyomortelepy 2017.08.23. 11:28:27

@bigdata:
Tudod más ám amikor egy színházban mindenki unja a darabot és izeg-mozog meg egymással trécsel, meg az amikor egyetlen provokátor elhatározza hogy mindenképp balhét csinál, leszarva hogy mit gondolnak a többiek

Nyomortelepy 2017.08.23. 11:30:49

@bigdata:
"a liberális demokrácia nevében érvényt szerez a jognak, és megvédi a tiltakozót"

Ja, amikor Gönczárpi bácsit kifityülték a Kossuth téren, akkor nem volt liberális demokrácia, biztos emlékszel az Szdsz idejéből. Mert akkor pont nem a tiltakozókat védték
süti beállítások módosítása