A valódi viták otthona

Reflektor

Németh Szilárd felháborodását fejezte ki Rogán Antal kinevezése miatt

Illetve még nem, de biztos fog, mi bízunk benne

2018. február 07. - Tálos Lőrinc

18402778_10211859955069851_7257656794694099109_n.jpg

Szögezzük le, Németh Szilárd összetett, szinte már-már túlszofisztikált gondolkodású szereplője a magyar közéletnek.

Hamis minden híresztelés arról, hogy olyan egyszerű összefüggések átlátására sem képes, mint mondjuk az, hogy teljesen felesleges a Nemzetbiztonsági Bizottság nyílt kivonulással meghiúsítani, mert azt amúgy is közvetíti a tévé, azaz semmilyen olyan titok, minősített információ nem hangozhat el, amelynek kiszivárgása kockázatot jelenthetne. Németh Szilárdban korunk nagy gondolkodóját tisztelhetjük, aki képes akár a kormánypropaganda állításai alapján is felülbírálni az Alkotmányvédelmi Hivatal apparátusának sok munkaórával készült átvilágítását, amely nékül Szél Bernadett ugye tagja sem lehetne a bizottságnak. Mi több, arra is képes, hogy megkülönböztesse, a Soros György alapítványai által támogatott szervezettel való kapcsolatot a Soros György alapítványai által támogatott szervezettel való kapcsolattól. Nem igaz továbbá, hogy Németh Szilárd hülye, mint a segg, semmi nem jut eszében önállóan a magyar kultúra napjáról és még a Himnusz első sorát se tudja helyesen leírni.

Blogunk elhatárolódik minden olyan feltételezéstől, amely szerint Németh Szilárd azért oszlopa a kormánypropagandának, mert annyira hülye, hogy nem is érti, mi folyik körülötte így rezzenéstelen arccal tud irtózatos baromságokat beszélni. Németh Szilárdnak tehát megvan minden képessége ahhoz, hogy egyes egyedül elbírálja ki jelent nemzetbiztonsági kockázatot, mindössze arról van szó, hogy picit túlérzékeny, biztos azért, mert nagyon aggódik a hazáért.

Éppen ezért biztosak vagyunk abban is, hogy ahol Szél Bernadett nemzetbiztonsági kockázat, ott Németh Szilárd nem megy el szó nélkül amellett, hogy Rogán Antal is tagja lett a nemzetbiztonsági kabinetnek, hiszen Rogán Antalt két ügyben – a letelepedési kötvényes cég kirablása és a Dózsa György úti gázoló ügyében – is a Nemzetbiztonsági bizottság elé idézte Szél Bernadett.

Kép: Napirajz

 

Te követed már a Reflektort a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr8013642354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2018.02.07. 19:44:40

Azt ugye szintén Te találtad ki, hogy Németh Szilárd lehetne a Fidesz-MSZP "nagy"koalíció lehetséges kompromisszumos miniszterelnöke?

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2018.02.07. 19:47:27

Az Arany János-emlékév fővédnökéről, Németh Szilárdról, a Fidesz alelnökéről (hogy többet mondjak), én is csak szuperlatívuszokban tudnék beszélni. Hovatovább szeretném kérni, hogy amint alkalom adatik rá, szeretnék a Németh Szilárd-emlékév fővédnöke lenni. (Stipistopi.) Mihamarább.

2018.02.08. 07:08:31

Bizony bizony, és még a "farkasflóri minisztert" is be kell venni a csapatba. Hiszen lopni ő is tud, igaz hogy nem annyira mint a vőm uram és rogánantilop. Ám azért még a csapatba, a helye . Majd orsós kitanítja, hogy hogyan kell csóreszolni.
süti beállítások módosítása