A valódi viták otthona

Reflektor

12+1 jel, hogy valójában te vagy menthetetlenül liberális?

2016. november 14. - GottmayerLea

szdsz_logo_1.png

A következő állításokból mennyi igaz rád?

(0. Meglátod, hogy ez a kép van a cikknél, és megborzongasz.)


1. Miután elolvasod a Reflektor tesztjét a menthetetlen liberálisokról, kedvet érzel rá, hogy visszavágj, és írj egyet a baloldaliakról is?

2. Kitöltötted a Reflektor tesztjét, és fél pontnál nem értél el többet, ami miatt szomorú vagy, mert te menthetetlenül liberálisnak érzed magad?

3. Előszeretettel élcelődsz Kerék-Bárczy Szabolcs csokornyakkendőjén és Fodor Gábor magányosságán, hogy érzékeltesd, hogy te NEM OLYAN liberális vagy?

4. Bármi elkeserítőt tesz is a kormány, te nem tudod megállni, hogy az erről alkotott véleményed kifejtése előtt ne fejtsd ki: ettől Orbán Viktor még se fasiszta, se antiszemita nem lesz?

5. Tóta W. Árpád írásainak felével titokban egyetértesz, de ezt nem mered hangoztatni, Seres László összes írását viszont lelkesen osztod meg „10/10” kommenttel?

6. Donald Trump elnökségénél rosszabbat nem tudsz elképzelni, de megosztasz minden Reason-cikket arról, hogy ettől még Hillary Clinton sem jobb?

7. Ha valaki a Jobbikkal való vita elfogadhatatlanságáról értekezik előtted, rémülten ellenőrzöd, hogy nem Gyurcsány Ferenccel beszélgetsz-e?

8. Írtál már cikket/kommentet arról, hogy a politikai korrektség alapvetően jó, de a demokráciát azért mégsem A nagy Gatsbytől, a Halloween-jelmezektől és a transzellenes feministáktól kellene megvédeni?

9. Előbbi ellenére egyébként kiráz a hideg a transzellenes feministáktól, és akárhányszor tőlük olvasol egy Reflektor-cikket, úgy érzed, muszáj felháborodnod?

10. Kiakasztanak a motorral felvonuló nácik, de amikor betiltják őket, megkongatod a vészharangot, hogy ez árt a véleménynyilvánítás szabadságának?

11. Úgy gondolod, hogy a melegházasságot hosszan kritizálni alapvetően homofób dolog, de az alapvetően homofóbokat is inkább meggyőzni érdemes szerinted, mintsem letiltani a kommentelésről?

12. Harcoltál a vasárnapi zárva tartás ellen és liberálisnak érezted magad tőle, hiszen szerinted a szabad piac alapvető érték, és ezzel ellentétes véleményt még Pogátsa Zoltán sem tud meggyőzően megérvelni?

12. + 1. Rendszeresen olvasod a Reflektort, és nem sok mindennel értesz egyet az ideológiai alapvetései közül, de azért örülsz, hogy van Reflektor?

Értékelés

0 pont: Te nem olvastad el a tesztet

Ugyan már, nem hisszük el, hogy nem olvasod rendszeresen a Reflektort, mégis eljutott hozzád ez az írás. Ha pedig olvastál már Reflektor-cikket, nyilván vagy LMP-s vagy, aki rendszeresen olvassa, hogy egyetértsen, vagy liberális, aki rendszeresen olvassa, hogy ne értsen egyet. Akkor pedig fél pontod legalább van, hisz rendszeresen olvasod!

1-12.+1. pont: Te elolvastad ezt a tesztet


Nagyszerű, hogy politikai sajtót olvasol, ezáltal csak bővíted tudásod és tájékozottságod, elismerésünk! De ha nem így tennél, mert kisebb gondod is nagyobb ennél, akkor sincs semmi gond: a menthetetlen liberálisok úgysem gondolják, hogy aki nem követi lelkesen a közélet alakulását, az már nem is jó ember, sem jó demokrata.

 

A cikk szerzője OedipaMaas.

 

Te követed már a Reflektort a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr3611961189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása