A valódi viták otthona

Reflektor

Lehullt a lepel, hogy miért nem szavazott Thürmer Gyula a Munkáspártra

2017. május 02. - baum

thurmer.jpegLapunk hozta nyilvánosságra a múlt héten azt a furcsa tényt, hogy Thürmer Gyula nem szavazott a Munkáspárt jelöltjére a Józsefvárosban tartott időközi önkormányzati választáson annak ellenére, hogy maga Thürmer a körzetben lakik.

 

Mivel a Munkáspárt 0 szavazatot kapott a körzetben, így nem volt nehéz kitalálni, hogy Thürmer sem szavazott saját pártja jelöltjére.

 

A miértre a HVG videósa találta meg a választ. A tegnapi majálison szegezte neki Thürmer Gyulának a kérdést: mi volt az oka a nemszavazásának?

A válasz önazonosnak tűnik (a videón 6:33-tól látható)

 

„Hát nézze, döntenem kellett, hogy mit csináljak. Részt vegyek-e a nyolcadik kerületi szavazáson, ami természetesen szívem ügye, hiszen jelöltünk volt, vagy részt vegyek a Kommunista- és Munkáspártok Nemzetközi találkozóján, ahol mintegy 30-35 párt volt, és Moszkvában tartottuk. Sajnos nem értem haza a választás idejére.”

 

Sok van minden mi csodálatos, de a valóságnál semmi sem csodálatosabb.

 

Nuszbaum Tibor

 

Te követed már a Reflektort a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr2212473553

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Azért nem szavazott saját jelöltjére Thürmer, mert éppen Moszkvában volt 2017.05.02. 15:13:01

A Munkáspárt elnökének fontosabb volt a Kommunista- és Munkáspártok Nemzetközi Találkozóján való részvétel, mint hogy szavazatával támogassa pártja VIII. kerületi jelöltjét.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása