A valódi viták otthona

Reflektor

Szoci volt-e Hasfelmetsző Jack?

2017. december 06. - Tálos Lőrinc

Ide a rozsdás bökőt, hogy az a kormányközeli bulvár, amely szerint Stadler József szelleme lebeg az akasztói stadion felett, Vona Gábor pedig szürcsölve eszi a brokkolikrémlevest azzal fog foglalkozni, hogy volt MSZP-s politikust gyanúsítanak Novozánszki Fanni meggyilkolásával. Na most, szoktuk mi is fikázni a szocikat – most is fogjuk –, de ez mindennek a legalja. Ha valamiről nem tehet egyetlen párt sem, akkor az az, hogy mit tesz egy egykori képviselőjelöltje. Amint azt Bödöcs Tibor megénekelte, még a szomszéd se szokta tudni, hogy sréhen szembe lakik a pókember.

Aminek semmi köze ahhoz, hogy milyen sors jutott Novozánszki Fanninak, az az, hogy a gyanúsított valamikor az MSZP színeiben indult. Abban viszont mind az MSZP-nek, mind az összes 1990 utáni kormánynak van felelőssége, hogy a nyugathoz való felzárkózás ígérete üresnek bizonyult, hogy a szabad piac önmagában nem hozta el a nyugati életszínvonalat, hogy félperiféria lettünk, hogy vagy a gyárat hozzák ide, vagy a munkás megy ki nyugatra, hogy vasfüggöny átvágása után 28 és az uniós csatlakozás után 13 évvel még mindig többet jelent égtájnál az, hogy nyugat. Abban is, hogy milyen álszent módon állunk a prostitúció kérdéséhez. Felelőssége van az ország elitjének a Novozánszki Fanni eltűnéséről szóló első hírek hangvételében, az érzéketlen csámcsogásban is. Ameddig magyar és kelet-európai fiatalok teszik ki a piroslámpás negyedek kínálatának zömét, addig mind felelősek vagyunk Novozánszki Fanni halálában. Nem, ez nem egyedi eset és nem, nem az tehet róla, hogy vélhetően megölte egy MSZP-s.

És most remélem mind szarul érezzük magunkat, azok is, akik nem tudták kicsoda Novozánszki Fanni, mert nem néztek Való világot. És remélem, hogy ebből az érzésből kerekedik valami, végre foglalkozni fogunk azzal a magyar valósággal, hogy a szabd piac jóléti állam nélkül kizsákmányoláshoz vezet, hogy az állam nem veheti le a kezét a gyengékről, a nőkről, a gyerekekről a leszakadó térségben élőkről, a rossz körülmények közé született gyereklányokról, akiket a gazdag nyugati férfi használ.

 

Te követed már a Reflektort a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr7213449893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ulpius66 2017.12.06. 12:17:08

Kedves Tálas Lőrinc!

Ajánlott olvasmány: olvasgassál mán kb. egymillió cikket a ballibsi sajtóban pl. Gál Roland ügyéről.

Segítek!

népszava.hu

"Vádat emelt a Tolna Megyei Főügyészség a 2013-ban meggyilkolt dunaföldvári vállalkozó ügyében, a harmadrendű vádlott dunaújvárosi, volt fideszes önkormányzati képviselőt bűnpártolással vádolják."

MÁS SZEMÉBEN A SZÁLKÁT, A SAJÁTBAN A GERENDÁT SEM......vagy valami ilyesmi!

Akkor pl. a Népszava, hogy Téged idézzelek, "mindennek a legalja!"

macska az úton 2017.12.06. 13:22:14

@ulpius66: Figyuzz, szerintem valamit félreértettél, ez itt nem a Népszava.

Hard merchandise 2017.12.06. 13:34:37

@macska az úton: Hiába próbálkozol nála: ha egyszer valaki ahhoz van szokva, hogy minden sajtóterméket egyetlen központból irányítanak,...

2017.12.06. 13:34:38

Hát igen, egy ilyen undorító blognak hoznia kell a formáját... mert ugye ez egy LMP-s blog? Mintha a szerző is lomposék környékén ólálkodna... és ugye lomposok pártja kb. ugyanaz a fideSS alatt, mint az mszmp alatt a hazaffyjach népfront pozsgai elvtárssal az élén...

É2I 2017.12.06. 14:48:53

Ez a történet is-, és az eddigi néhány hozzászólás is csak azt bizonyítja, hogy mindegy mi a pártállása: a sz@rf@szú, az sz@rf@szú ;)

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2017.12.07. 07:35:58

@ulpius66: Bocsika, de Gál Roland nagyon sokáig volt a Fuidesz önkormányzati képviselője még azután is, hogy belekeveredett a gyilkossági ügybe. A volt MSZP képviselő jelölt soha nem volt MSZP tag, csak az MSZP támogatásával indult egy önkormányzati választáson, de ott sem került be a képviselő testületbe.
Nem tudom érzed-e a finom különbséget: Nem valószínű. mert egy utolsó Fidesztálib vagy, akinek azt a feladatot adták kimára, hogy mocskolja az ellenzéket, akár igaz az amit állítassz akár nem.
süti beállítások módosítása