A valódi viták otthona

Reflektor

A Fidesznek és lakájmédiájának papírja van arról, hogy hazudtak

2017. december 19. - szénhidra

hazug.JPG

A mai napon a bíróság kimondta, hogy a Lokál nevű kormányzati hírportál és így a Fidesz is hazudott és helyreigazításra kötelezte a kormányszócsövet.

Ugye mindenki emlékszik amikor beszámoltunk arról, hogy fideszes aktivista néniknek nem tetszett Weszely Ernő magatartása. A híres művész ugyanis nem töltötte ki a Soros-féle konzultációt és azt a kukába dobta és erről beszámolt a néniknek akik erre nekitámadtak. Mi erről beszámoltunk, amire a Fidesztől és a lakájmédiáitól korábban nem látott hülyeséggel egybekötött valótlanság cunamit kaptunk. Mi ezt írtuk le akkor:

„Apám, Weszely Ernő, 65 éves szakmán belül elismert vak zongora- és harmonikaművész, aki a III. kerületben lakik egy körfolyosós földszinti lakásban. Alapvetően baloldali érzelmű ember, közélettel foglalkozik, sokat olvas (hangoskönyvet - a szerk.).

Múlt héten hétfő délután 3 óra körül apám hallotta, hogy valamit bedobtak a postaládájába, aztán rögtön csöngettek. Megkérdezte, hogy ki az, egy nő válaszolt, hogy bedobtak egy füzetet a postaládába, ezzel kapcsolatban akarnak vele beszélni. Úgy fogalmaztak, hogy "tájékoztató anyagot hoztak Soros Györggyel kapcsolatban".

Apám kinyitotta az ajtót és két nyugdíjas nő állt ott, aki azt kérdezte tőle, hogy kitöltötte-e már a nemzeti konzultációt.

Apám kerek-perec közölte velük hogy nem, "megkukázta", kidobta a kukába. Ezzel annyira kihúzta a gyufát, hogy a nők elkezdték tépni a haját és a bal fülét, rikácsoltak, hogy milyen hálátlan, migránsoztak, kerítéseztek, Soros bérenceztek. Pár másodpercig tarthatott az egész.

A szomszéd vetett véget a helyzetnek, amikor kinézett az udvarra, és megkérdezte, hogy segíthet-e valamiben. Apám csak állt ott csodálkozva, hogy mi a fene történt, a nénik meg "úgy spuriztak le a lépcsőn a kijárat felé, mint a nyulak."

A postaládába dobott kis füzetet kidobta és nyilván nem látta, mi van ráírva. Azt sem lehet tudni igazán, hogy a nőknek leesett-e, hogy ő nem lát.

Ebből is látszik amiről, egyre több szó esik mostanában: a kormány frusztrációt gerjeszt, majd agressziót szít, a következményeket pedig úgy állítja be, mintha ez lenne a normális reakció. 

Rossz belegondolni, mi lett volna akkor, ha a nénik tudják: apám többször is eljátszotta Soros Györgynek a kedvenc dalát kb. 30 évvel ezelőtt a Waldorf Astoriában, ráadásul még borravalót is kapott érte.”

Erre érkezett a Fidesz aljas válasza, amiben nem nagyon tudták cáfolni a művésszel történteket hanem inkább bennünket akartak lejáratni:

Az LMP által foglalkoztatott Ron Werber gyűlöletgyára álhírekkel támadja a nemzeti konzultációt. Az LMP-s Reflektor blog hétfőn azt a hazugságot közölte, hogy fideszes idős önkéntes hölgyek erőszakoskodtak egy vak művésszel Óbudán, miután az nem akarta aláírni a Soros-tervről szóló konzultációs kérdőívet.

Ezt a közleményt szó szerint vette át a Lokál miután a kormánypárthoz közel álló érintettek személyiségi jogait anyatigrisként óvó de ellenzékieket minden további nélkül besározó MTI közreadta.

A bíróság azonban kedden teljes pernyertességet állapított meg a Reflektornak ami nemcsak azt jelenti, hogy a Lokál össze-vissza hazudik hanem azt is, hogy a Fidesznek is papírja van arról, hogy hazug. 

A szerk.

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr6613511681

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: NAPI BÉRRETTEGÉS 2017.12.20. 2017.12.20. 15:42:52

Mára belejött a bérrettegésbe az Index, és blogszféra egyaránt. Elvégre kedden Orbán, mint mindig megbukott, így a ballib bérrettegés szokásos heti tetőpontjához ért.Volt Mészáros Lőrinzezés, a napi nácit is megtalálták, és az oligarchát képviselő ifja...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

prognosys 2017.12.19. 13:21:01

A politikában MINDENKI hazudik. A mindenki pedig mindenkit jelent, kivétel nélkül! Csak a 'kedves' választón múlik, hogy melyik hazugságot hiszi el.

György Csaba Nagy 2017.12.19. 13:44:24

A múlt idő indokolatlan. A rejtvény az: ilyen primitív, átlátszó hazugság-áradatot hogy fogad be ennyi ember?

LKerekes 2017.12.19. 13:49:18

Nem lehetne közölni azítéletet?
Az az érzésem, hogy csupán arról van ítélet, hogy a blog szabadon írhat bármit, de nem a szöveg tartalmáról.

morph on deer 2017.12.19. 16:55:51

@LKerekes:
“...és helyreigazításra kötelezte a kormányszócsövet.”

Szerinted ennek melyik része vonatkozik arra, hogy mit írhat a blog? Helyreigazításra azt közelezik, aki valótlant állított, ismereteim szerint, - javíts ki, ha tévednék!

imi60 2017.12.20. 00:27:35

ezt eddig is tudtam, hogy a fidesz hazudik.

egyemberke12á9vé 2017.12.20. 07:25:20

Tömegesen van papírja. Hiszen -majdnem- minden nyomtatott lap az ő kezükben van. Ők írják. Naponta bizonyítják a hazugságaikat. Csak olvasni kel(ene) azokat.

BiG74 Bodri 2017.12.20. 12:43:48

Aki tudta, hogy a fityiszes arrogáns és folyamatosan hazudik, azt nem leptétek meg. Aki meg fityiszes az úgy is arrogáns, meg hazudik majd most is valami jólesőt.

Sir Galahad 2017.12.20. 13:11:09

Örkény István bizonyára szellemes egypercest írna abból, ahogy egy pártkötődésű blog lakájmédiának nevez egy másik párthoz köthető újságot.

Sexual Harassment Panda 2017.12.20. 13:14:22

Atyaisten!
Háw kud disz heppön??!!
Egy dikktatúrában elmarasztalják a kormánypárti sajtòt??

kissiú 2017.12.20. 13:28:05

@Sexual Harassment Panda: Ponttosan. Elmarasztalják, és mindent csinál tovább, ugyan úgy. Esetleg néha kifizet egy kis pénzt, de azt az adónkból finanszírozott kék hirdetések úgyis fedezik.

legális 2017.12.20. 13:54:30

Bocsika, a kettős mérce itt is kibújt.
A Weszely-féle történet 9 bekezdésnyi terjedelemben idemásolva.
A Lokál és az MTI közzététele még csak linkben sincs itt. Ami link van, az is saját reflektoros agyalgásra ugrik, ahol megint csak nincs konkrétum, csak egy kis mészároslőrincezés.
Elférne esetleg még a bírósági "vélemény" is, a helyreigazítás elrendelésével, tudjuk mit kell helyreigazítani a súlyosan anyatigrisszindrómás sajtónak.

1ghost 2017.12.20. 14:45:35

Ebben semmi meglepő nincs. Mindenki napnál világosabba tudja, hogy a fidesz hazug köpönyegforgató szaralakok gyűjtőhelye, akik saját maguk gennyesre lopására szerveződtek.
A fidesz eltakarítása, felelősségrevonása első számú nemzeti ügy.

dare 2017.12.20. 15:49:17

Hazudnak, megtévesztenek?
Tudják sokan.
Érdekel ez bárkit is?
Sajnos egyre kevésbé, ezért inkább próbálják mosdatni a szegény árvákat, akiket mindenki csak bánt.
A lakájmédiájuk zászlóshajói pedig olyan színvonalon vannak, amit jóérzésű ember nemigen vesz soha a kezébe.
Csak azt a célt szolgálják, hogy minél jobban megvezessék a választóikat.
Ki olvas ilyet?
Most belenéztem az online felületekbe, és nem lettem okosabb a kérdés megválaszolásában.
Ki olvas ilyet?

2018.01.04. 04:57:35

@prognosys: Sajtóbandita:

Mérget karmol a szívekre, gyilkolható hazugságokat köp a lelkekbe, gyilkol, de gyilkossága másoknak lesz tragédiája, rabol, de erkölcsbíró marad, hazudik, de igazság bajnokának ünneplik, s a tömegek népszerűsége öleli körül. Ez az ezerarcú véres bohóc, mérhetetlen arányú zsivány: a demokratikus tömegszerelem legcirógatottabb kedvence: a sajtóbandita!
Újságíróink igen nagy részének nincs meg a kellő kultúrája, s az ezzel járó morális felelőssége! Erkölcstelen, imfámis, és őrült dolog, hogy erre a pályára rászabadulhasson minden analfabéta, morális hulladék, bomlott idegzetű szerencsevadász. Szabó Dezső Virradat 1921. 02. 06.
Liszt Ferenc , 1811-1886, (már, vagy még? Tudta!) Die Israeliten A zsidó folytatja a pénz kisajátítását, és az állam torkát pénzeszsákja szájának a szorosabbra vagy lazábbra engedésével fojtogatja. A sajtó minden eszköze a kezében van, hogy a társadalom alapjait szétzúzza. Ő az alapja minden olyan vállalkozásnak, amely a trón ledöntésére, az oltár széttörésére és a polgári jog megszüntetésére irányul."

„Birtokba vették a szépirodalom és az újságírás terét. Mint sáskasereg rohanták meg a sajtót, hatalmukba kerítették az időszaki iratokat, magukhoz ragadták a gondolatok vezérlését, s meg fészkelni látszották magukat a közvélemény-árulásban.
A remete levele Kedves komám!

Mi történik? Teljesen elment a világ esze? A héten hoztak nekem, egy köteg néphazugságot begyújtani. Hát tényleg nem való másra! Még a kimenő lyukamra is káros, a festék miatt!
No, elkövettem azt az ostobaságot, beleolvastam! Megtudtam, megint piszkálják az oroszokat, mint hülye gyerek a darázsfészket! Játszanak gyufával a szalmakazal alatt! Volter kétszáz éve megmondta, az emberiség a nagyhíres civilizációjával nem ment elébb! Mára nemhogy nem olvassák, hírít se hallották! Mátyás király bemehetett a török táborba, „információt szerezni” Nem vót benne minden újságba a képi! Se a hazugságládája nem mutatta minden nap! No, ebbe a nagy modern marhaságba, csak hátrafele tudnak menni, mint a rák, az ollójátul! Rákot se, látott már egy se! Fogalma sincs róla, amit tesz minden nap! Hitler még, nem pozicióba vót munkanélküli, meg hajléktalan, hanem valósan kipróbálta, nem „papolt rúla” mint az ájtatos, sejmes majom, akit a lú hátára is felraktak, nagyobbnak látsszék! Mer a fődön, észre se vennéd, mivel az nincs nekije!
Nézem a fótokat is az ójságba, oszt csodálkozom ennyi „rosszarcú” fazon, az én időmben nem vót! Legfeljebb a börtönbe, nem hivatalba! (igaz, hogy a börtönbe is újságot kell olvasniuk, TV-t nézni? No, ezt ki nem bírnám bűntetésbűl se!) Kiveszett az emberismeret is az, emberekbűl, vagy mind olyan? Nem akad egy rendes fizimiskájú? Borostás pofájú lovat, marhát eddig sose, láttam, pedig lassan kilencvenedik havat látom!
Persze engem elkerül a sok divatos nyavaja, amitűl pusztulnak, és rá nem bírnak jönni! Nem vagyok a sok göthössel összezárva, úton-útfélen! Nem esek kétségbe, ha nincs fűtés, villany gáz, mer nekem soha nincs! Száraz gally mindig lesz, az világit, bográcsomban megfőzöm a puliszkámat, krumplimat. Fogyókúrára sincs szükségem utána! Egy-egy fácánt, nyulat is megakasztok, más meg mi kell? Nem ótóval TESCO ba kell menni érte! Az se evett gennyes (vagy Génes?), kukoricát, mint a tietek hízlalják!
No, Isten megáldjon, egy jobb kormánnyal. De erre semmi kilátás nincs! A múlt köde, nagyon igyekszik leereszkedni! A köd leple alatt, lehet lopni járni, gazembernek lenni! Az meg mindig jobban jövedelmezett a munkánál! Úgy vannak, mint lovászfiú az uradalomba! „Az apám gróf, a fiam gróf, én meg a ganajat talicskázom!
Ezeknek az apám miniszter, a fiam miniszter, én meg „rohadt ÁVÓ-s, néven tengődök!
2014-12-15
süti beállítások módosítása