A valódi viták otthona

Reflektor

Csepregi János: Mert aluljáróban élni és nem fürödni jó

2016. november 18. - macska az úton

0_hajlektalanok.jpgHogyan lehet annyi hajléktalan, mikor a magyar gazdaság uniós viszonylatban is hasít? Hogyan lehetséges, hogy a homlessek mindig ott bukkannak fel, ahol sok ember megfordul? Vajon igazi nélkülözőkről van szó? És tényleg rászorulnak a dolgozó, rendezett körülményekkel rendelkező állampolgárok támogatására azok, akik útjukat állják, hogy a markukat tarthassák előttük? Vagy inkább külföldi pénzekből fenntartott, az állambiztonságot veszélyeztető lelki és egészségügyi terroristákról van szó? Akikre rá se kell néznünk, vagy ha igen, akkor mélységes megvetéssel? Ideje volna tiszta vizet önteni a pohárba!

November 7-én a TV2 Tényke című műsorában végre előkerült egy olyan, meglehetősen fontos téma, amivel eddig a média nem foglalkozott. Pedig sokak csőrét baszta. (De inkább hallgattak, mert, mint azt jól tudjuk, Magyarország halk szavú.) Hogy miért? Talán azért, mert a píszi elnyomók rögtön érzéketlenséggel vagy nácizmussal vádolnák azt, aki elég bátor. Pont. Talán azért, mert a köztünk járó nihilista ügynökök kapva kapnának rajta, ha bárki belesétálna a gondosan felállított csapdába a szolidaritás hiányára hivatkozva? Mert a sajtószabadság igazi ellenfelei a hazaáruló ellenzéki megmondó emberek? Talán mindez egyidejűleg.

Az, hogy egy szigorúan dokumentarista mű hiteles képet festett a pesti aluljárók világáról, nem kell. Az, ha égető problémákról szeretnénk őszintén beszélni, nem kell. Akkor mégis mit akarnak azok, akik a kereskedelmi csatorna hajléktalanokkal foglalkozó riportját annyira gátlástalanul, annyira hazug módon támadták és támadják ma is? (Miközben azóta eltelt 10 nap, ráadásul még az MNHH se panaszkodott!) Egyetlen dolgot csupán: lejáratni hazánkat, éket verni magyar és magyar közé, lerombolni mindazt, amit a keresztény és konzervatív kormányzat vérrel és verítékkel, de Isten kegyelméből felépített. Nem nekünk, hanem velünk együtt, hiszen ettől a nemzeti együttműködés rendszere a NER.

Mielőtt a bélszínen tengődő Soros-bérencek megint tagadni kezdenék a valóságot, le ki szögeznünk néhány dolgot!

A mi valóságunkban a hajléktalanok utcán akarnak élni. Boldogok, hogy elveszítették egzisztenciájukat, állásukat, családjukat. Nem azért nem tisztálkodnak, mert félnek a kannibáloktól, akik a szállókon kifosztják és abuzálják őket, hanem nekik esik jól, hogy mások megvetését kivívva, kerülhetnek a totális perifériára. Ezek az emberek örömmel adják fel mindenüket, végső soron önmagukat is. Örömmel menekülnek az alkoholba, mondanak le az alapvető emberi szükségleteikről is, melyek kielégítéséhez úgysem segíti hozzá őket a társadalom.

Hát igen, drága barátaim, menjetek mind a picsába, akik a Bibliára vagy a konzervatív értékekre hivatkozva léptek át kiszolgáltatott, magára hagyott, elveszett embereken! Mert segíteni büdös, megalázni olyan jól eső dolog. Ti, akiket a padon fekvő hajléktalan zavar, nem az, hogy valakinek padon kell aludnia, bizony menjetek!

Te követed már a Reflektort a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr10011969715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása