A valódi viták otthona

Reflektor

Napnyugta, avagy könnyes búcsú a ’90-es évektől

2016. november 30. - Tálos Lőrinc

Egyszerűen már vállalhatatlan voltál Tamás. Tudom, mennyire kínos évtizedeken át mindent megúszni, aztán elcsúszni egy vizes faszon, de mindketten tudjuk, mást is tettél te Water Willyn kívül a Fenyő alá.

m1-13846-02292100.jpg
Súlyos bűneid most nem vennénk sorra. Mindössze egyetlen egyre emlékeztetnénk. Igen. Lakat T. Károlyra, akire korán kelő nyugdíjasok ezrei emlékeznek úgy, hogy ugyan a tévében ment a nappaliban mégis kettő és fél perc alatt kinyalta a konyhai asztalon felejtett akciós csirkefarhátat. Gyárfásnak mégis elnézték azt, hogy ágazati pletykák szerint Lakat T. Károlynak egyszer beszorult a feje egy szoci miniszter seggébe és egy három méteres kullancscsipesszel kellett kiszedni. És ez itt a baj, hogy a Fidesz még Lakat T. Károlyt is elnézi, ha a főni szotyipajtása és Simicska-pótléka gennyesre keresheti magát a Dagály strand és környékének lebetonozásán. Pedig – szögezzük le még egyszer - Lakat T. Károlyért önmagában 10 év jár Guantanamón úgy, hogy az embert egy kényelmetlen székbe kötözve japán fingós tévévetélkedő nézésére kényszerítik.

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr8612010950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JGDus 2016.12.01. 04:11:42

Éjjel is felriadt rá az ember. Valóban rémálom volt, de állítólag ő ült a pénzes bőröndön a kezdetektől.

teleorman 2016.12.01. 08:36:45

Ne szídjuk a Napkeltét! Maga volt az esszenciális rendszerváltó Magyarország, a maga őrületes szinvonaltalanságával, tehetségtelenségével, korruptságával és hamisságával. Gyárfás sunyi vigyora, Lakat T. Károly ostoba fecsegése, Verebes szörcsögése: igen, ez voltunk mi. És most, jó húsz évvel később látjuk az eredményt. A Napkelte indikátor volt, lakmuszpapír. A Napkelte hatalmas felkiáltójel is volt: vigyázzatok, át vagytok vágva! Nem olvastuk le, nem fogtuk fel, fogyasztottuk jóízűen, s ma van, ami, van: Napkeltébe ragadt, szinvonaltalan - vajon még hány évig? - Magyarország.

sorbacsillag 2016.12.01. 10:51:25

Most nincs napkelte elvtársak. Most jó

Ballib cenzúrázók réme 19 2016.12.01. 11:00:04

Hál az égnek a szoci média csicksákat kiebrudalták a köz TV-ből.

Bár a netes fórumokon, és plattformokon még ballib véelménydiktatúra dúl, elég az index címlapját megnézni ennek igazolására.

Ballib seggnyalók gyülekezete a blogketrecbe, és Soros média csicskái.
süti beállítások módosítása