A valódi viták otthona

Reflektor

Összegyűjtöttük az olimpiai aláírásgyűjtés legjobb beszólásait

2017. február 16. - baum
10.jpg
Egy aláírásgyűjtés mindig kellő izgalmat rejt magában, hiszen nem csak találkoznak az állampolgárok a különböző motivációval bíró társadalmi mozgalmakkal, de ezen mozgalmak aktivistái kifejezetten megszólítják az utcán mászkálókat. Az így létrejött diskurzus pedig csodálatos képet ad társadalmunkról:
 
Össze is szedtünk néhány sztorit az hóban-fagyban kint dekkoló aktivistáktól. Íme:
 
- Nem szégyelli magát?!
- Nem. És maga?
- Én sem!
- Látja, máris egy közös pont!

- Maguk ezt pénzért csinálják?
- Nem.
- Akkor fagyjanak meg,
 
A Havannán egy MSZP-s képviselő civilben lejött a piacra, ahol mínusz 10 fok van:
- Képviselő úr, maguk miért nem gyűjtenek?
- Én most beteg vagyok, meg hideg van és különben is csak egy lángosért jöttem le és amúgy meg támogatom az olimpiát.
 
- Ne nézzen hülyének, hogy ingyen csinálja... az oroszok kifúrták volna a 4-es metrót ingyen, de persze a Demszkynek az nem kellett...
 
- Ma valaki 160 kilométert utazott a kökiig, hogy aláírhasson.
 
Metró biztonsági őr a társának a pultunk előtt:
- Leveszem az egyenruhát és még alá kell írnom.
 
Idős mamika, 80 fölött beszól a 70-es házaspárnak:
- Nehogy már aláírják!
- Miért ne?
- Hát mert jönnek a migránsok! -
- De néni, ez az aláírásgyűjtés most nem erről szól!
- Akkor se írják alá, mert jönnek a migránsok!
 
- Ugyan már, az olimpiát az EU fizeti!
 
- Nem mindegy? Úgyis ellopják. Akkor már inkább legyen olimpia.
 
Kaptunk jelzést, hogy idős házaspárhoz menjünk ki, mert aláírnának, de nem mennek már utcára. Kedves bácsi beenged az előszobába, felesége is nagyon kedves. Én lakcímkártyázok és töltök, mindketten aláírnak (29-es és 33-as születésűek!), röviden beszélgetünk és elköszönünk. Kocsiban:
- Milyen kedves idős emberek, jól esett, hogy így képben vannak és hogy ilyen szívélyesen beengedtek minket, idegeneket a lakásukba.
- Szóval te nem láttad a bácsi nadrágzsebéből kilógó flóbert pisztolyt..
 
- Vidd már innen a szarodat! - kiabálja, mert ki kell kerülnie a megállítótáblát.
- Hányás van mögötte, azért van ott, hogy ne essél benne hasra
- Jé, tényleg!
 
Ez valami fideszes panel lehet amit kiküldtek az aktivistáknak, mert sokszor mondják:
- Bezzeg a Maccabi játékok ellen nem gyűjtöttetek...
 
Házaspár megáll a pult előtt. Férfi odalép, előveszi a pénztárcáját, lerak egy ezrest a pultra:
- Két vonaljegyet kérek!
 
Kérdésemre, hogy aláírná-e, egy hölgy mondja:
- Én már ezt aláírtam a munkahelyemen... a szakszervezetnek... a bíróságon.
 
A leggyilkosabb érv, amit a népszavazás ellen hallottam:
- Dehát a népszavazás az annyira drága!
 
+1
„Igaz, hogy letámadták az aláírásgyűjtő pultot, és lefejeltek. De ne izguljátok túl, semmi bajom. A mentős is azt kérdezte, hogy ugye sikeres lesz az aláírásgyűjtésünk. A csávó valószínűleg zakkant volt, nem provokátor. „

 

Te követed már a Reflektort a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr2112263968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elemes 2017.02.18. 03:25:02

A maccabi nem fideszes panel, hiszen a kormány döntött a támogatásról (egyébként valszleg bőven megtérül majd a turizmuson)

elemes 2017.02.18. 06:51:49

@chrisred:

hát... lehet. Vagy a maccabi ellen tusakodók valójában nem fideszesek, hanem nácik. ott is van szervezettség, véletlenül felkerültem egy levlistára, Harcostársnak szólítanak és feladatokat kapok. Már gondolkodtam, hogy egyszer elmennék, de valószínűleg hamar lebuknék és elvernének.

Sterbinszky Tivald 2017.02.18. 07:00:08

@elemes: hogy lehet egy ilyen listára véletlenül felkerülni?

BiG74 Bodri 2017.02.18. 07:06:25

@Sterbinszky Tivald:
És vajh, milyen feladatokat kaphat?

elemes 2017.02.18. 07:11:46

@Sterbinszky Tivald:

Rém egyszerűen :) valamikor ezer évvel ezelőtt, amikor a google mail indult, regisztráltam magamnak egy postafiókot, vezetéknév.keresznév kukac gmail.com. De elég gyakori nevem van, amikor egy névrokonom próbálkozott, neki már csak a vezetéknév.keresztnév.szám fiók jutott. És vannak közöttük kevésbé pallérozott elmék, akik ezt nem vették észre, és MINDENÜTT az én postafiókomat adják meg kontakt címként. Kapok meghíókat vidékfejlesztési egyesületbe, fizetési felszólításokat, hogy az éttermem megint elmaradt a vadásztársaságnak fizetendő vadhús árával, és többek között jobbikos leveleket is.

Csak általánosságokat írnak, hogy támogassam, meg konkrétabb dolgokban keressem meg a helyi pártirodát a részletekért. Egyszer elmentem az ablakuk előtt, mint ha csak járókelő lennék, de nagyon kihaltnak tűnt.

elemes 2017.02.18. 07:13:27

@Sterbinszky Tivald:

Múltkoriban egy fontosnak látszó levelet kaptam, hogy vegyen át a megrendelt (és kifizetett!!!) mercedes vitót valahol svájcban, na akkor írtam egy körlevelet, ahol a sorszámok 00-tól 99-ig mentek, hátha közte van, és iigen, az 51-es válaszolt és megköszönte. 24 "cím nem létezik" üzenetet adott a google.

eßemfaßom meg áll 2017.02.18. 07:23:41

Ilyeneket bárki tud írni percek alatt, főleg ha jól meg is fizetik érte

eßemfaßom meg áll 2017.02.18. 07:31:23

"A leggyilkosabb érv, amit a népszavazás ellen hallottam:
- Dehát a népszavazás az annyira drága!"

Vicces, hogy ez a kvótanépszavazás ellen mennyire kedvelt érv volt :)

chrisred 2017.02.18. 07:48:46

@eßemfaßom meg áll: De ott annyiban stimmelt, hogy előzetes igényfelmérés (aláírásgyűjtés) nem is volt, csak parlamenti döntés.

kkn 2017.02.18. 08:02:16

@eßemfaßom meg áll: Igen, vicces, hogy egy totál felesleges dolog drága volt. Gumicsont, ami eltereli a figyelmet. Mint a milliárdokbol folyamatosan sulykolt médiareklámok, hogy milyen jól élünk. Normális helyen ezt megéljük, ha igy van, nem kell reklámozni. Itt nem így van, de feleslegesen megy a demagógia. A kvotanépszavazás is ilyen volt. Nem kellett, az eredmény beigazolta, de sok ügyübügyüt sajnos sikerült a témával elkábítani, és vidéken Mari néni retteg, hogy jön a migráns, és felrobbantja. Közben nyugodtan kibringázik az utcára, ahol közlekedési balesetben nálunk is többen meghalnak, mint Európában merényletekben. Vagy megy kórházba, ahol szintén többen meghalnak az elvont pénzek miatti siralmas helyzetből fakadóan, mint Európában merényletekben.
Igen, kidobott pénz volt amaz, vihar a biliben. Csak sajna ez is az lenne, mert hiába volt amaz világos eredményű, hogy a többséget a való élet gondjai foglalkoztatják, a kormány csak a saját céljára fordította ovis " de akkor sem " mentalitással. Ráadásul újabb pénzeket tapsoltak el az eredméy hazugságpropagandájára.
Talán, ha emezt engedik, ugyanúgy szarnak majd az eredményre, igy et is feleslegessé válik.
Mert vezérünk eddig is megcsinálta a játékait a mi pénzünkön is, miért ezt a neki oly kedves álmot engedné el?

Skankhunt42 2017.02.18. 08:10:27

@elemes: :) azt hittem csak én szenvedek ettől

Nancsibacsi 2017.02.18. 08:20:01

"Nem mindegy? Úgyis ellopják. Akkor már inkább legyen olimpia."
Abban hogy ellopják tökre igaza volt, de minden lopást álcázni kell valami beruházással, abban meg a nagy számok törvénye szerint biztosan lesz valami értelmesebb, mint az olimpia lenne. Ugye az olimpiának azért nulla az értelme, mert megrendeznék itt, de úgyse lenne annyi pénze a medián magyarnak, hogy akár csak 1 belépőjegyet is megvegyen.

Sterbinszky Tivald 2017.02.18. 08:21:23

@elemes: ezek nem úgy szoktak működni, hogy regisztrálsz, majd kapsz egy mailt, hogy te voltál, és ha ott nem nyomsz a megerősítő linkre, akkor nem jön létre a regisztráció?
Most örülök igazán, hogy Sterbinszky nagypapa keresztnevét kaptam;)

Nancsibacsi 2017.02.18. 08:22:46

Egyébként meg aláírtam, de írjátok be a statisztikába, hogy soha nem fogok egyik pártra se szavazni, amelyik az aláírást gyűjtötte. Egy dolog az olimpia ügye, egy másik meg hogy buták vagytok mint a hó, naív kisgyerekek ahhoz, hogy nagypolitikával foglalkozzatok. LMP csinál szórólapot, hogy mire költené a 3000 milliárdot, összeadom a számokat, és kijön 1400? Szórólapon bevallani hogy több mint a felét ellopnátok ti is? Teljesen hülyék vagytok? :-D

elemes 2017.02.18. 08:31:00

@Sterbinszky Tivald:

Hát ha én iratkoznék fel, akkor így működne, de mondjuk a magyar telekomnál nincs megerősítés, ezért kapok rendszeresen "számlájának egyenlege, fizetési határidő" leveleket meg "sikeres fizetés" leveleket. Kerestem a telekomot, hogy ezt töröljék. Azt mondja, NEM TUDJÁK. Na bepipultam, és regisztráltam egy telekom fiókot, Christophett Mattheisen levélcímére. Gondolom azt sikerült törölniük, de az enyémet továbbra sem.

Szóval van egy csomó hely, ahol nincs megerősítés.

sőőtnagyonis 2017.02.18. 08:53:45

Nna!
Orbánék már kérik a letelepedési engedélyt Horvátországba.
A talicskázást is jó előre elkezdték. Nagyon jó helyet találtak maguknak, mert ha a kiadatásukat kell kérni, kicseréljük a Mol vezérre őket.

Mrs.Columbo 2017.02.18. 10:33:26

@Nancsibacsi: Hát, én a magad fajtát kevesebbre tartom még egy kőfideszes kisnyugdíjasnál is. Az okoskodás megy ezerrel, aztán nektek, "bizonytalanoknak" köszönhető, hogy a Fidesz itt fog ülni a nyakunkon még 20 év múlva is.
Alapíts pártot b+ és csináld jobban. Ha nem megy, akkor emeld fel a seggedet és válassz a kínálatból. Ennyi.

kuki123 2017.02.18. 11:07:10

magyar agyszint

a választásokat is értelmi szinthez felmérőhöz kötném

Képtelenek egyesek felmérni egyesek, hogy nincs oktatás nincs egészségügy, az a gazdaságnak nevezett valamit(rabszolgatartást) meg nyugaton körberöhögik.

Képtelenek felmérni, hogy a legegyszerűbb állami beruházást is szétlopják fidesz vagy mszp oldalról.

Képtelenek felmérni, hogy habár az olimpia csak budapestre korlátozódna..azt a mucsajröcsögén pécsen debrecenben élő(kínylódó) adózó ember család is fizetné...anélkül, hogy bármilyen pozitív dolgot is kapna cserébe.

Képtelenk felmérni, hogy nem díszberuházásokra van szükség, ami a rendezést követő 2-3 hónapon belül a kutyát se érdekelne. Ellenben csak a fenntartásuk évtizedekre megoldatlan lenne és tonnányi pénzt szívna el.
Főleg úgy hogy tucatnyi példa van az elmúlt 7 évből, hogy miért nem kell üresen kongó stadionokat építeni, 12 órát éhbérért güriző embereknek építeni.

Képtelenek felmérni, hogy a közvetítési jogok vagy a szálloda(szállásolások, turizmus már korántsem akkora buli, mert mindenki netről nézi otthonról....ingyen youtube-ról.

Képtelenek felmérni, hogy a Londoni olimpia kivételével, a(hol egyébként már állt több aktívan kihasznált csarnok és létesítmény..és egyébként is egy kőgazdag országról beszélünk,) mindenhol masszívan veszteséges a rendezés.
lásd görög, rió...Jah és igen kína is...pénzügyi szempontból azért nem volt csőd, csak mert ingyen dolgoztattak pár millió embert...jah...

Képtelenek felmérni, hogy tucatnyi tőlünk fényűzésben tengődő ország is visszadobta a pályázatot, mert ők képesek voltak felmérni, hogy az eszelős összegek, soha a büdös életben nem térülnek meg.

szóval képtelek felmérni, hogy a magyar nem tudja feltalálni a spanyol viaszt, és addig nyújtózkodjon amíg a takaró ér. és maradjon a szaros picsáján, és örüljön ha nem megy csődbe az ország a normál működés mellett. Főleg hogy 2030-ra az optimális esetben is összeomlik az állami nyugdíj kassza.

Lehet hogy 200-500e ember megteheti hogy álmodozzon ebben az országban, de a másik 8-9 millió kurvára nem

Scorpion82 2017.02.18. 11:16:20

@Mrs.Columbo: Leírtad, amit én is akartam, köszönöm :)

Janossz 2017.02.18. 11:28:46

@Nancsibacsi: " LMP csinál szórólapot, hogy mire költené a 3000 milliárdot, összeadom a számokat, és kijön 1400? Szórólapon bevallani hogy több mint a felét ellopnátok ti is? Teljesen hülyék vagytok? :-D "

Nem hülyék, teljesen jó a matek. 1600 milliárdot az adófizetőknél hagynának, majd ők eldöntik, mire kell.
Te tényleg ott jársz még, hogy az államot valami Dagobert Bácsinak képzeled, a sok-sok pénzével?
Az államnak semmije sincs, csak amit beszed.

Faszerkezet 2017.02.18. 11:47:11

@Janossz:

"Nem hülyék, teljesen jó a matek. 1600 milliárdot az adófizetőknél hagynának, majd ők eldöntik, mire kell."

Muhahahahahaha

Cpeti123456 2017.02.18. 11:50:42

Akár még vihetik is valamire a Momentumosok.
Csak ne szédüljenek meg a pénz szagától, mint az elmúlt 27 év politikusai...

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.18. 11:57:29

@sőőtnagyonis: A horvátok nem jó ötlet, mert Orbánék nem adták ki Hernádit, úgy hogy Hernádiért cserébe oda fogják adni Orbánt.

2017.02.18. 13:19:40

@eßemfaßom meg áll: "Vicces, hogy ez a kvótanépszavazás ellen mennyire kedvelt érv volt :)"
Viszont a kvóta ingyen van, az olimpiába meg beledöglene az ország.

Janossz 2017.02.18. 13:27:14

@Faszerkezet: Örülök jókedvednek, de még mindig nem látszotok érteni, hogy nem létező, virtuális milliárdokat költenétek itten...
Azt a pénzt még meg kéne termelni, be kéne a kasszába fizetni, utána lehet költeni..
Ha voltál gyerek, és volt, aki foglalkozzon veled, ez ismerős lesz:
Ez elment vadászni, ez meglőtte....sajna, úgy néz ki az icipici most nem fogja mind megenni.

Alick 2017.02.18. 14:38:49

"- Hát mert jönnek a migránsok!"

Akkor írja alá kedves, hogy sportolónak álcázva se jöjjenek!
:)

Voznyák Pista2 2017.02.18. 15:11:46

Hmm. A Ballibsik esetében viszont nem kell a "kisemberekhez" lenyúlni hogy hülyeségeket halljunk, elég meghallgatni a "megmondó és vezető" embereiket.

"Két év múlva államcsőd ha Zorbánék így folytatják"
"Zorbán diktátor ! Váltsuk le a választáson." :))))

cardiobascuralis 2017.02.18. 16:08:37

@kuki123:
"a választásokat is értelmi szinthez felmérőhöz kötném"
Csak aztán meg meg lennél sértődve, hogy nem szavazhatsz.

midnight coder 2017.02.18. 16:18:30

@kuki123: Magyar agyszint. Mindezt leírni akkor, amikor már lényegében megbukott az olimpia, mert az istenadta nép kinyilvánította, hogy nem akar ilyet. Ráadásul az általad felsorolt dolgok nagy része már kb. 30 alkalommal volt elmondva már blogokon. Többek közt, általam is.

$pi$ 2017.02.18. 17:05:19

milyen érdekes, a vicces mondásokban mindig a szavazás ellenesek és az olimpiapártiak voltak az ostobák. aranyos...

helyesen feltételezem, hogy ezeknek az embereknek fülsértően éles és gonosz volt a hangjuk? :D

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.18. 18:46:19

@elemes: "írtam egy körlevelet, ahol a sorszámok 00-tól 99-ig mentek, hátha közte van, és iigen, az 51-es válaszolt és megköszönte"

:))

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.18. 18:47:40

@$pi$: "olimpiapártiak voltak az ostobák"

A fideszek.

Biztos csak véletlen. :))

(Én olimpiapárti agyok, csak nem tolvajláspárti..)

VaradiJanos 2017.02.18. 18:48:04

@$pi$: persze, meg azok a gonosz tekintetek

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.18. 18:50:09

@eßemfaßom meg áll: "a kvótanépszavazás ellen mennyire kedvelt érv volt"

Igen. A semmire elvert a fideSS 17 milliárdot.

Az olimpiáról nem tétnélküli a népszavazás, 3000 milliárd ellopásáról döntünk.

VaradiJanos 2017.02.18. 18:50:54

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: ráadásul addig leválthattátok volna a patásorbánt, pld jövőre az új reménysugár miniszdsz-vel és akkor már nem rudná a fideSSSSSS ellopni a zsetont.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.18. 18:51:12

@VaradiJanos: "ne túlozz"

Oké. Ha téged nézlek, nem lehet véletlen. :))

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.18. 18:51:51

Hogy lehet annyira buta, hogy házhozmegy a pofonért???

VaradiJanos 2017.02.18. 18:53:05

Micsoda hiteles forrás lehet ahonnan ezek a baromságok származbak. A Maccabi-dolog pedig mitől Fidesz-panel? A kormány támogatja, ellentétben egészséges lelkű magyar ember egy sem.

VaradiJanos 2017.02.18. 18:54:42

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: milyen pofonért, kriplovics? Sem a kezed, sem az eszed nem tud kárt tenni másban

elemes 2017.02.18. 18:55:41

@VaradiJanos:

" A Maccabi-dolog pedig mitől Fidesz-panel? "

Ugyanazok a fórumtrollok dobják fel a maccabit, akik fikázták a momentumot, hazaárulónak címkézték az olimpia elleni aláírásgyűjtést stb. Én is csodálkoztam.

VaradiJanos 2017.02.18. 19:10:51

@elemes: általában kontrasztnak dobták fel, kérdezvén, hogy az vajon miért nem zavarja a miniszdsz-t.

Urancityhero 2017.02.18. 19:24:11

Ezek nagyon jók. Látom megy a Maccabizás :D hehe, az úszó VB töredékéből meg tudják valósítani.

2017.02.18. 19:46:33

@VaradiJanos: "A Maccabi-dolog pedig mitől Fidesz-panel? A kormány támogatja, ellentétben egészséges lelkű magyar ember egy sem. "

Hoppla, új definicíója van a mélymagyar náci nemzetrontóknak?
Egészséges lelkű magyar ember? Ugye, azokra gondolsz, akik Szálasit, majd később Rákosit szolgálták? Akik kárörömmel nézték, ahogy vágóhídra viszik a magyar zsidókat, sőt be is súgták a bujkálókat? Akik fostak kiállni Horthy ellen és tüntetni sem akartak a zsidók elhurcolása ellen? Akik hatvan évvel később egy másik nemzetrontó hívására 300 forintért szekszeltek az anyjukkal? Kezdelek érteni, véglény fideszes.

VaradiJanos 2017.02.18. 20:03:56

@kopasz barmok mindenhol: parazita barátom, el vagy tévedve. Attól, hogy valakinek nem tetszik, hogy rasszista maccabiék itt olimpiáznak, idevonzva a rájuk haragudó semita testvér arab terroristákat, lezárva a fél városunkat, élvezve az adónkból adott támogatást, miközben minket kirekesztenek a versenyből, attól még nem írtaná ki őket és nem helyesli a holocaustot. Csak úgy ömlik belőled a magyargyűlölet, a téged tápláló anyatest ellen támadsz, de akkor miért nem húzol haza a francba? Ja, mert a parazita lét úgy nem működne? Hánynom kell a fajtádtól.

2017.02.18. 20:12:33

@VaradiJanos: Olvasni tudsz, Orbán-buzi? Akkor ess neki még egyszer, te retardált.

"Csak úgy ömlik belőled a magyargyűlölet"

Figyu, fidesznáci! Ne akarj te engem tematizálni, mert neked semmi közöd a magyarokhoz. A nácik legalja vagy, a magyar nemzet mindenkori átka. Soha nem voltál magyar, soha nem is leszel az, mert nincs hozzá közöd.
Amúgy meg: tudsz te olyant mondani nekem, amiben jobb vagy, mint bárki, akár egy zsidó? Na ugye, hogy nem, fiúka. Takarodhatsz pizsamáért.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.18. 20:20:12

@VaradiJanos: "minket kirekesztenek a versenyből"

Retardáltak nem indulhatnak? Valamit félreértettél. Nyugodtan nevezz be!

Brix 2017.02.18. 20:26:24

Csak egy dolgot nem értek: miért kellett az Lmp-nek segíteni a Momentumot? Ennek a parlamentből kiesés lesz az àra 2018-ban..Schiffer nélkül nincs se iràny,se stratégia, csak önsorsrontó politika...

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.18. 20:44:40

@Brix: "Schiffer nélkül nincs se iràny,se stratégia"

Nem vagyok az LMP szurkolója, de szerintem a Schiffer kiválásával csak nyertek. Hadházy-t meg becsülöm.

elemes 2017.02.18. 20:45:11

@VaradiJanos:

Jaha. Hát ezt nem tudom, márminthogy miért nem zavarja, talán azért, mert a maccabira adott 2 milliárd még mindig kevesebb, mint a szerbiai falusi stadionra adott 3 milliárd.

VaradiJanos 2017.02.18. 20:46:54

@kopasz barmok mindenhol: Náci, mert nem tetszik a maccabi? Parazita barátom, nektek van a legnagyobb szükségetek az antiszemitizmusra, anélkül dolgozni kéne, nem csak bérrettegni.

VaradiJanos 2017.02.18. 20:48:27

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: nem tudok, nem vagyok zsidó, s esélyes sem az adott sportágakban. Sajnálatodra paralimpiai része sincs a játékoknak

VaradiJanos 2017.02.18. 20:50:10

@elemes: a délvidéki stadiont támogatni is baromság, de még mindig több közünk van hozzá mint a maccabihoz

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.18. 20:57:13

@VaradiJanos: "nem vagyok zsidó"

Úgy tudtam, nem csak zsidóķ indulhatnak. De ha igen, akkor egy kis körülmetéléstől csak nem riadsz meg, nagyfiú.

"esélyes sem az adott sportágakban"

Akkor mit vergődsz.

VaradiJanos 2017.02.18. 21:09:34

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Rosszul tudtad, csak zsidók, ezért rasszista. Vajon mekkora index blogrobbanás lenne egy gój játékok esetén?
Téged is zavart az adóforintok elherdálása, pedig semmit nem fizetsz, csak a támogatást veszed fel.

2017.02.18. 21:27:50

@VaradiJanos: "Náci, mert nem tetszik a maccabi?"

Nem, Orbán-fiúka: náci, mert szar ember vagy. Mert ma is szó nélkül tűrnéd, ha elvinnék a zsidókat vagy bárki mást, aki nem tetszik neked és a náci fajtádnak.Olvasni nem tudsz vagy értelmezni?

"nem vagyok zsidó"

Azt egy kilométerről levettem, fiú. Ha viszont a Viktorod kérné, hogy ezentúl legyél az, te lennél az első, aki konyhakéssel esne a farkának. A baj csak az, hogy az agysorvadásodra nem lenne megoldás.

@Brix: "Csak egy dolgot nem értek: miért kellett az Lmp-nek segíteni a Momentumot?"

Ne viseljen meg annyira ez a dolog, tudod, ezek olyan libsi dolgok, a hozzád hasonló hülye fideszesek nem értik, hiába görcsölnek itt naphosszat. Inkább azzal lennél elfoglalva, hogy az orbánodat kurvára lepofozták a fiatalok. Az internetes saller után éppen aktuális volt. Erről hadoválj itt, ne a lepkékről meg a kék égről, pupák.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.18. 21:29:38

@VaradiJanos: "semmit nem fizetsz, csak a támogatást veszed fel. "

Nem vagyok fideSSes.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.18. 21:32:18

@kopasz barmok mindenhol: "Ha viszont a Viktorod kérné, hogy ezentúl legyél az, te lennél az első, aki konyhakéssel esne a farkának."

:))

Mindig meglep, hogy bármi faszság mögé beállnak a vezér kedvéért, legyen az oroszsimogatás vagy gyerekmegerőszakolás.

VaradiJanos 2017.02.18. 21:39:57

@kopasz barmok mindenhol: nem, parazitám, még téged is megpróbálnálak megmenteni

VaradiJanos 2017.02.18. 21:41:54

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: gyereket erőszakolni az arab kedvenckéitek szoktak és apád szokott volt

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.18. 21:44:34

@VaradiJanos: "arab kedvenckéitek szoktak"

A KDNP-sek arabok?

Nekem nem kedvenceim, az tuti.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.18. 21:46:04

Meg milliókat szoktak még elpiálni az KDNP-sek. Részeg csürhe.

elemes 2017.02.18. 21:59:41

@VaradiJanos:

Hát nem annyira. Megnéztem ezt a bácskatopolyát. Van egy rendes füves focipályájuk. A meccseken olyan 30-40 ember szokott kint lenni, van egy lelátó kb 100 férőhellyel. Ide akarnak 3 milliárdos stadiont építeni.

Értem én, hogy jobbára magyarlakta vidék (bár a focicsapatban konkrétan 1 darab magyar játszik) -- de mér pont stadiont, egy Pomáz méretű faluba? Ennél CSAK HATÉKONYABB módszerei léteznének a határon túli magyarság támogatásának.

A maccabi versenyt két okból kell támogatni.
1. idejön párezer turista, szállodában laknak, kajálnak, ilyesmi. turizmusból simán összejön az a kétmilliárd.
2. a fidesz hónapok óta sorost támadja, kell valami, amit fel tudnak mutatni, hogy ők nem antiszemiták.

Szerintem ez tök érthető.

VaradiJanos 2017.02.19. 00:58:36

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: tényleg azt gondolod, hogy engem megbántasz azzal ha a kdnp-t szidod? Tévedsz, kripli.

VaradiJanos 2017.02.19. 00:59:48

@elemes: szerintem pedig nem indok 2 mrd elszórására egy amerikai üzletember lelkének ápolgatása

elemes 2017.02.19. 04:06:26

@VaradiJanos:

1. Nem egy amerikai üzletember lelke, hanem a kormány imidzse.
2. Mint fentebb írtam, 2 milliárd simán visszajöhet a szekunder bevételeből.
3. Mindenki hozhat hibás döntéseket. Egyrészt, csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, nem hoz döntéseket. Másrészt, SZABAD hibás döntéseket hozni -- mindaddig, amíg képes ezekből tanulni.

n_dy 2017.02.19. 09:33:46

ez most olcsó népszavazás lesz, a szeptemberi meg drága volt ...
ezt nyilván a ballibsik döntik el...

fidesz maszop dk egykutya 2017.02.19. 12:48:12

@n_dy: dehogy is, azt ti komcsik döntik el. Ja az drága volt, mivel egy nem létező faszságról szólt a népszavazás, és csak a komcsik akarták hogy legyen, szokás szerint leszarva a nép kívánságát.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.19. 14:30:39

@n_dy: "ez most olcsó népszavazás lesz, a szeptemberi meg drága volt ...
ezt nyilván a ballibsik döntik el... "

orbán döntötte el, hogy 17 milliárdot elver a gyűlöletszvazásra. Miért gondolod, hogy orbán ballibsi?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.19. 15:17:48

@VaradiJanos: "engem megbántasz azzal ha a kdnp-t szidod"

Túl sokat gondolsz magadról. Kurvára leszarom, ha megbántódsz, mert a kedenceidről megírom az igazságot.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2017.02.20. 20:04:59

"- De néni, ez az aláírásgyűjtés most nem erről szól!
- Akkor se írják alá, mert jönnek a migránsok!"
A legtöbbek itt megálltak a fejlődésben, sajnos...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2017.02.21. 06:50:44

Fentebb olyan, mint az óvoda. Nemvagymagyar fúúúúj... demagyarvagyok tenemvagyaz fúúj....
Gratulálok...

Urancityhero 2017.02.23. 18:40:01

@Brix: Erre csak egy válasz. Nagy lófa@t. Ha kiesés lesz, akkor nem Schiffer miatt.
süti beállítások módosítása