A valódi viták otthona

Reflektor

Mi van a sírva röhögős Fidelitas videó hátterében?

2017. május 11. - baum

fidelitas_salgotarjan_n1_fit_1200x10000.jpgTökéletes kortünet bukkant elő az este. A Fidelitas sajtótájékoztatót tartott a legújabb plakátkampányáról, melyet minden bizonnyal azért nyertek meg, mert kényelmetlen lett volt a Fidesznek, ha a CÖF csinálja meg ezekben a civiltörvényes időkben. A Fidesz sem szívesen vállalta volna saját nevén, nem jó az ellenfelet a saját szintre felemelni. Jobb lesz, ha a fiatalok beleállnak – gondolhatta Orbán Viktor tán maga Habony Árpád tanácsát megfogadva.

 

Ami tény: az teljesen biztos, hogy a simicskás-jobbikos plakátok nem a Fidelitas holdudvarának intellektuális gondolatait, szellemi kreativitását dicsérik. Olyannal ugyanis nem rendelkeznek. A Fidelitas szint a wellness disznótor, és az utána lévő verekedés. A Fidelitas szint elfogadni a 100 millió forintot az „anyapártunktól” plakátkampányra, és végrehajtani az utasításokat. A Fidelitas szint kényszeredetten kiállni sajtótájékoztatót tartani, nem felkészülve arra, hogy a sajtó is részt vesz az eseményen. A Fidelitas szint ezért bezsebelni havi félmillió forint állami „ösztöndíjat”.

A Fidelitas jelenlegi állapota tükörképe az Orbán Viktor által létrehozott rendszernek. Rossz minőségű pártkatonák gondolkodás nélkül végrehajtják a parancsokat. Nem ideológiai okok miatt, vagy elkötelezettségből, hanem pusztán az anyagi haszonszerzés jegyében

 

Ha valamit utálok a közéleti diskurzusokban, akkor az az apák-fiúkozás. Mély meggyőződésem, hogy tudni kell különválasztani a szülők és leszármazottjaik cselekedeteit egymástól. Ugyanakkor nem lenne teljes a kép, ha nem adnék hangot annak a gondolatnak, hogy az Orbán-rendszer fenntartói azok a családok, akik anyagilag függnek a NER-től. Ők azok, akik megkapták a hatalom által elrabolt trafikokat. Ők azok, akik a korrupt pályázati rendszeren keresztül csapolják az Európai Uniós fejlesztési forrásokat. Ezek azok a családok, akik Mészáros Lőrinc cégeiben dolgoznak. Ők a rendszer nyertesei. Ezen családok fiai és lányai pedig otthonra lelnek a Fidelitasban.

 

Nem akarom bántani ezeket a szerencsétlen fiatalokat, akik bohócot csináltak magukból a jobbikos tévé kamerája előtt. Áldozatok ők, a korrupt rendszer áldozatai. Minden gúnyos nevetés csak még jobban elkötelezi őket a rendszer mellett. Ugyanakkor tudniuk kell azt is, hogy bármennyire is kényelmes a szerep és ha szocializációs okokból úgy is alakult, hogy a rendszer részei lettek, lehet változtatni, lehet azt mondani, hogy elég. Máskülönben végérvényesen benne ragadnak a szerepben, ami valljuk be: kurvára kínos.

 

Nuszbaum Tibor

 

Te követed már a Reflektort a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr8412498333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

J.W. Booth 2017.05.11. 15:58:55

Ezek már elkéstek, nem lesz belőlük nagy-fideszes,
Mire megnőnek, remélhetőleg már mindaz vállalhatatlan lesz, amit ma képviselnek. Az életrajzukból egyszerűen kihagyhatják ezt a kis közjátékot.

Talán Viktorra és bandájára is csak mint múltbéli bűnözőkre gondolnak majd az emberek.

Ha még marad Magyarországból valami.

pamut 2017.05.11. 16:51:17

"Nem akarom bántani ezeket a szerencsétlen fiatalokat, akik bohócot csináltak magukból a jobbikos tévé kamerája előtt. Áldozatok ők, a korrupt rendszer áldozatai."

Ők az áldozatok?

Eszednél vagy?

Épp egy hazug karaktergyilkosságot tolnak, próbálván utánozni példaképeiket, a nehézsúlyú fideszmaffiózókat, a zsebük pedig már most kitömve ösztöndíjnak hazudott és így tisztára mosott közpénzmilliókkal noha beszélni sem tudnak és még ott a szaros seggükön a tojáshéj. Olyan milliókkal van tele a zsebük amiket mi fizettünk be adó formájában hogy ők ellophassák, és azért járnak a fidelitas nevű tolvajképzőbe hogy később majd ne milliókat hanem majd tíz- meg százmilliókat lopjanak tőlünk, és bazdmeg még ők az áldozatok? :DD
Miközben a képünkbe hazudnak, csak nekik még remeg a szemük közben mert kezdők?

Komolyan mondom, az agyhalál nálad is beállt, a te kirablóidat, meg az ország tönkretevőinek utánpótlását kezded sajnálni, Stockholm-szindróma vagy mi ez, de elég súlyos.

Attilajukkaja 2017.05.11. 17:49:18

Szegény Fidelitas szóvivők! :o)))))
Amúgy, én is áldozatokat látok bennük.

Ballib Cenzúrázók Réme 27 2017.05.11. 17:59:20

A Soros csicskák megint kijöttek a fényre hogy itt irigykedjenek Orbán Viktor utódjaira. Ezek a semmirekellő liberárális álnihilisták nem bírják elviselni hogy a Fidesz milliós tábora nem a kádári nyuggerek, meg a mindenféle hazudozásokkal meg fillérekért megvehető prolik pártja mint a Gyurcsányé, hanem ma már az egyetemet, középiskolát, duális képzést végzett, okos, értelmes ifjúság adja a Fidesz milliós táborának a döntő részét.

Ez a szellemi fölény persze elviselhetetlen a norvég ügynök álcivilek számára, akik jól érzik, hogy szellemileg menniyre törpék a mi nemzeti tudatú, Orbán Viktor országához hű magyar ifjúságunkhhoz képest.

A mi liberális álmagyarjainknál már csak Brüsszel remeg jobban a f´élelemtől, hogy egy napon majd ezekkel a magyar fiatalokkal kell majd vitatkokzna és akkor ott állnak majd a vitában uyganúgy szarrá verve, ahogy Orbán Viktor szokta szarrá verni az EU-t amikor csak odautazik hogy vitatkozzon egyet.

VÉDJÜK MEG MAGYARORSZÁGOT A MIGRÁNST SZÉTOSZTOGATÓ BRÜSSZELTÖL ÉS SOROSTÓL!

Attilajukkaja 2017.05.11. 18:13:06

@Ballib Cenzúrázók Réme 27:
"A Soros csicskák megint kijöttek a fényre hogy itt irigykedjenek Orbán Viktor utódjaira."
:o))))))
Ez még a videónál is jobb duma! :o)

albibacsi 2017.05.11. 18:26:52

"Minden gúnyos nevetés csak még jobban elkötelezi őket a rendszer mellett."

Na álljon meg a nászmenet! Ezek nem a megasztár félkegyelmű, amúgy zéró önkritikával rendelkező dilettáns hülyéi, akiket nem szép kiröhögni, mert ők csak szórakoztatnak minket. Bár de, mert nekik is kell a feedback.

Bár az is igaz, hogy a plakát előtt álló hülyék is szórakoztatnak minket. De a riporter kitalálta a tuti receptet eme hülye gyerekek ellen: és anyád mit szólna ehhez? A kis cigó csávó arcára volt írva, hogy most nagyon google-zik fejben.

Paróczai 2017.05.11. 18:29:25

Ha már Nuszbaum Tibor írni akar, talán meg kellene tanulnia!
Olyanokat állít amit nem tud bizonyítani és olyanokat sejtet, ami bizony bűnügyi kategória!
Ha erről tudomása van, kötelessége feljelentést tenni, mert egyébként bűnpártolást követ el.
Ha nem, akkor rágalmaz!

Ilyen kidolgozatlan, összeszedetlen szemetet ritkán lát az ember! Meg is osztom barátaimmal, mert ez a pöce!

Miért jelenik ez itt meg????????????????????

Attilajukkaja 2017.05.11. 18:31:53

@albibacsi:
"A kis cigó csávó arcára volt írva, hogy most nagyon google-zik fejben."
Valóban felkészületlenül álltak a kamera elé. Elég ciki, mert látszik rajtuk, hogy nem sokat gondolkodtak el azon, amit mondanak, csak felmondták a leckét.
De miért ennyire fontos számodra a fiatalok származása?

Netuddki. 2017.05.11. 18:39:02

MI VAN ITT EMBEREK?

Elobb, orban viktor nagygeci latogatasa, aztan ez???????
Mi lesz itt holnap?

Netuddki. 2017.05.11. 18:42:23

"Nem akarom bántani ezeket a szerencsétlen fiatalokat, akik bohócot csináltak magukból a jobbikos tévé kamerája előtt. Áldozatok ők, a korrupt rendszer áldozatai."

Lófaszt áldozatok! A 100 milkát azért elfogadták, biztos csurrant-cseppent belőle...

turulpina 2017.05.11. 18:42:29

@Paróczai: a hontalan kurvaanyádat, te pribék

Netuddki. 2017.05.11. 18:43:43

@Attilajukkaja: Ne mondd már, hogy ha gorbán nem roma származású, akkor nem másként alakult volna az ország sorsa...

djukel 2017.05.11. 18:44:31

Én kényelmetlenül éreztem magam, ezt a riportot hallgatva, akkor mit érezhettek azok a szerencsétlen nyomorultak.

Paróczai 2017.05.11. 18:46:36

@Tibi !: Lehet, te nem vagy jó országban! Ha nem mondták volna itt magyarok laknak többségben! :-))))))))))

Netuddki. 2017.05.11. 18:46:50

@turulpina: Haggyad! Ez a @Paróczai: az egyik kis fidelitasos hülyegyerek a videóból. Az aktivitása alapján, az agya helyén vákuum van. Vagy híg fos...

Netuddki. 2017.05.11. 18:48:21

@Paróczai: Na, ne mongyad kiscsillag! Komolyan?

Attilajukkaja 2017.05.11. 18:54:31

@Tibi !:
"Lófaszt áldozatok! A 100 milkát azért elfogadták"
Az agymosás tökéletes áldozatai.

"ha gorbán nem roma származású, akkor nem másként alakult volna az ország sorsa"
Szerintem semmi köze a származásának a mostani agymenéséhez. A beteges hatalomvágy és cezarománia tudtommal nem köthető egyetlen génhez sem.
Azt sem tudom, mennyi benne a cigány, - ha egyáltalán van benne, - én inkább a családi környezetre vagy egyéb korai szocializálódására vezetném vissza a mai viselkedését. Azt is tudjuk, hogy az apja rendszeresen verte (ő mondta). Bizonyára ennek is szerepe van a könyörtelenségében és az agresszióra való hajlamában.

Paróczai 2017.05.11. 19:09:38

@Tibi !: Még mindig nincs mire válaszolnom! Ez csak lárma, semmi érv!

Paróczai 2017.05.11. 19:12:28

@Ballib Cenzúrázók Réme 27: Bizony épp a lényeget fogtad meg a szerencsétleneknek!

Paróczai 2017.05.11. 19:14:30

@Tibi !: Kis csiilag! A vákumos agyról csak annyit, hogy az agy és a vákum fogalmát kéne értened!
Kérlek nézz utána, ne itt égesd magad! :-))))))))))))))

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.05.11. 19:16:25

@Attilajukkaja: "Szerintem semmi köze a származásának a mostani agymenéséhez."

Az apja verte, és most a magyaroknak adja vissza.

Indriq 2017.05.11. 19:17:30

Előbb a posztot és a kommenteket olvastam el. Azt hittem túloztok. De bazz.... heheheh... ez mi a szar volt? :)
Ha ez a fityisz következő generációja, akkor NINCS GOND, csak várni kell...
A másik, ha van kontakt hozzájuk, szóljatok nekik, 50 millióért elmondom ugyanezt és máris mindenki nyert.

CCCCs 2017.05.11. 19:20:47

@Tibi !:
Most nem értem az iróniádat vagy ennyire nem tudsz helyesen írni?
Haggyad megy mongyad? Javaslom told át a commented wordbe, és futass le eggy hejesíráselenőrzőt! :-)

Attilajukkaja 2017.05.11. 19:21:19

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
"Az apja verte, és most a magyaroknak adja vissza."
Szerintem is van köze Viktor gyermekkori traumáinak a mostani viselkedéséhez. Persze ő nem úgy fogja fel, hogy a magyarokat veri, hanem hogy a magyarok érdekében üt-vág, amit csak lát. Meg van győződve róla, hogy ez kell a népnek.

Paróczai 2017.05.11. 19:36:43

@CCCCs: Ha feltalálnak egy olyan programot, amit a hülyék is tudnak használni, azt csak a hülyék fogják használni!

Before · http://azbeszt.blog.hu 2017.05.11. 20:37:35

Készbazmeg. Igyekszem nagyon kivonni magam a politika alól, de ez beesett. Sírvaröhögős... Vagy inkább sirvasírós.
TE. JÓ. ÉG!

wega 2017.05.11. 20:42:54

@Paróczai:
"Ilyen kidolgozatlan, összeszedetlen szemetet ritkán lát az ember! Meg is osztom barátaimmal, mert ez a pöce!"

Helyes, ossza is meg, én is azt teszem. :) (Ön helyből ilyen hülye, vagy még nekifutott?)

Nem mellesleg, ha önnek 'rendben volt' a citált riport, háááát akkor, nos, akkor ehhez tényleg nincs mit hozzáfűzni.

Talán csak annyit, hogy ha ez a merítés az ifjú fidesztitánok krémje, akkor tényleg van még remény.
Továbbá egy kicsit sem sajnálom őket, nem áldozatok ők, az áldozatok nem fizetést kapnak, meg nem x milliót, senkinek nem kötelező ostoba, gerinc- és elvtelen seggnyalónak lenni. Lelkük rajta.

minek az? 2017.05.11. 21:07:35

@Paróczai:
"Ha feltalálnak egy olyan programot"

Édes faszom...
Ha eddig nem tudtad volna, a programokat nem "feltalálják". Szívesen.

morph on deer 2017.05.11. 21:37:33

@Ballib Cenzúrázók Réme 27:
"... duális képzést végzett, okos, értelmes ifjúság adja a Fidesz milliós táborának a döntő részét."

Akkor ettől lehetnek olyan boldogok!
Már gondolkoztam is azon, hogy mi is az a közös vonás, ami úgy 'lerí' a képről, hát most megvan! A duális képzés! Amit végzett!

Ettől lesz azonnal barátságos arcú, vidám a fiatal, bizony!
Meg okos! Annyira okos, hogy az már messziről is tisztán látszik!
(A kulcsszó az "annyira"!)

Nagyon köszönöm az értékes felvilágosítást! Sokat segítettél!

Punxsutawney Mormota 2017.05.11. 22:33:38

@Paróczai: Ha úgy gondolod, hogy rágalmaz, akkor jelentsd fel! Vagy szólj a Fideletasnak, hogy jelentsék fel!!!
De még jobb, ha megvárod, hogy elutazzon Észak-Koreába és akkor jelentsd fel az észak-koreai nagykövetségen.

Punxsutawney Mormota 2017.05.11. 22:36:16

@Paróczai: Jujjj, hát házhoz mentél a pofonért... Ugye nincs humorérzéked? :D :D :D Amit lelkesen helyeselsz, az bizony kőkemény szatíra. No, mit is várhatok egy fidelitaszos bértrolltól? :D :D

Punxsutawney Mormota 2017.05.11. 22:38:43

@Paróczai: Idióta, a programokat nem feltalálják! Talán majd valamelyik "barátod" felvilágosít erről is.

Egyallampolgar 2017.05.11. 22:49:10

én sem értek egyet ezzel:
""Nem akarom bántani ezeket a szerencsétlen fiatalokat, ... Áldozatok ők, a korrupt rendszer áldozatai."

Nagy lóf szerszámot. A rendszer áldozata, te vagy meg én, amikor sorban ülünk a rendelőben, az orvosok elfogytak, a WC papír is.
Az áldozatok a gazdák akiknek elcsaklizták a földjét Pénztáros Lőrincnek, L Simon László lotyójának. Áldozatok a Questor betétesei, akik nézik az elszállott pénzüket amit Síjjártó haverja : Tarsoly Csaba elbokázott, s akik sosem kapják vissza azt, mert a csőd előtt egy nappal Orbán kiszedte a szintén ott piramisjátékozó közpénzt. Áldozatok az ország lakosságának vagyoni alsó 40%-a. Akik elképesztő kilátástalanságban élnek, akik tudják, hogy nem jutnak már előrébb ebben az életben, a rendszer vesztesei.
A szervilis hülyék paradicsoma a NER: Kósa, SkiccPali, PénztárosLőrinc, fidelitas kölykök.... a retardált szolgákat gazdagon jutalmazza Viktor.

prakp 2017.05.11. 23:02:13

@Paróczai: Orbánistenről beszélsz?
Mellesleg osztogasd is az ismerőseidnek, büntesd őket is a barátságoddal.

@post: Büntetés már az is a szellemi csóriknak, hogy köpni-nyelni nem tudnak, pedighát havi félmikkás ösztöndíj... Ráhelke után egyébként sem értem a csodálkozást, sajátlábon, persze.

2017.05.11. 23:44:56

@Paróczai: te a barátaiddal megosztod a pöcét? Nem rùgtak még fejbe?

Sir Gombóc 2017.05.12. 00:50:12

@minek az?: Hagyjad, még azt sem tudja, ha valakit lekezelően le kiscsillagozunk, azt egybe írjuk, nem külön...

RonIQa 2017.05.12. 01:05:48

Műveletlen, primitív véglények. Okádék,sötétagyú banda, 30-as IQ-val. Szánalom...

Ekszer Ezust 2017.05.12. 07:38:05

Szerintem saját magukat sem értették, csak összeraktak szavakat egymás után, és jól megkavarták, azután megpróbálták elmondani. Hát nem sikerült. A fidelitas vidéki versenyzőkkel erősít.

bebenini 2017.05.12. 07:47:22

Bizony, ebből a videóból jól látszik, hogy kár volt egyetemet, középiskolát, duális képzést végezni :) az oktatásukra pénzt költeni!

HaD 2017.05.12. 08:18:48

@Paróczai: Tényleg miért is nem tettek még feljelentést orbányrogánmészároshabony URAK azért hogy a képeik alá ítrák és nyílvánosan mások elött(ez Btk. kitétel:)) azt állították róluk hogy "Ök lopnak...." ???

Paróczai 2017.05.12. 08:24:32

@minek az?: Tanult barátom! Ahhoz, hogy egy programot meg tudjanak írni, fel kell találni az elvét, használhatóságát kell vizsgálni és amikor ez megvan, dolgozhatnak rajta a programozók!
Ja és szívesen!

HaD 2017.05.12. 08:29:56

@Paróczai: ..ja még valami. Tekintve, hogy az rogánorbán közjogi tisztségviselök ezért Önnek is és még a maradék nagykorú jogképes országlakosságnak is kötelessége lenne megtenni a feljelentést ha egy közpénzeket kezelö illetékes elvtársat lopás gyanúja övezi. Egyébként bünpártolás...olyan ez tudja mint a kádári rendszerben...olyan egymásra kacsintós...te is lopsz ö is lop mindenki lop. Ezt is szépen átmenette Önnek a "forradalmi ifjúság" 89-ben:).

HaD 2017.05.12. 08:39:53

Az ifjú titánok valszeg kimaratak az etikátlan érvelés címü egyetemi dialektika elaöadásról...gondolom plakátot ragasztottak helyette?! A "kishölgy" remekül hajaz a 70-es évek kisz bizalmik stílusára (hívjuk inkább provokációnak mint ezt az egész történést ami ma Magyarországon zajlik a közéletben) .
Döbbenetes hogy míg a háború utáni generációnál azeknek az kellett hogy komoly eröszakszervezet támogassa a vagyon lenyúlását és újraosztását,a 80-as évek végére már elég volt ha csak simán átverték a magyar gojokat,mely generáció boldogan adta adja nevét az apjuk/anyjuk munkája révén összejött vagyonka újbóli lenyúlásához és újraosztásához....

Tompahawk · https://rohadtkunyho.blog.hu 2017.05.12. 08:40:25

Toboroznak.
Egy ilyen vírusmarketing tömegeket vonz majd be a fidelitasba.
A lehetőségek még a legszerényebb képességűek számára is nyitva állnak.
Matricázol és röhögve elszaladsz, sajtósként nem nyilatkozol. És ott az örökké termő fa, plusz a tudat, hogy értéket közvetítesz, nem úgy mint más, mint Kucuk Balázs....
Ők a jövő én meg remélem, hogy akkor már nem fogok élni.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.05.12. 09:28:13

@Tompahawk: :)) A nap kommentje, ezt most így kora délelőtt ki lehet jelenteni.

Vidéki László 2017.05.12. 09:31:18

Nekem a legjobban az tetszett, hogy a "FIDESZ kihátrált Simicska mögül". :)))

morph on deer 2017.05.12. 10:45:42

"Közel egy hónapja tartó kampány során több mint kétezer 'kampányt' fognak országszerte kihelyezni..."

- És ez még csak az első mondat első fele..!
Hát, ha erre a hírre nem tódulnak ezrével a fiatalok, akkor már semmire...
"Szorgos népünk győzni fog!"

Bár ha belegondolok, még ő is lehet külügyminiszter,- minden adottsága megvan hozzá...

gyurmicsek 2017.05.12. 11:50:56

Milyen motor van a kocsidban soroooos, négyhengeres? Akkor te egy csicska vagy :)

Attilajukkaja 2017.05.12. 12:56:06

És ez a Fidelitas elnőke meg alelnöke! Ők voltak a legrátermettebbek.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.05.12. 13:43:09

@Attilajukkaja: "Ők voltak a legrátermettebbek. "

Persze. A beszélni tudás csak a kilencedik próba a fidesz felvételinél:
1. Meg kell enni egy kiló szart.
2. Kinyalni a vizsgáztató seggét.
3. Ellopni egy árva gyerek uzsonnáját.
...
8. Meg....ni a saját anyját.
9. Erős lámpafényben emlékezetből felmondani egy négysoros szöveget.

Rezsiszilárd 6.-ra ment csak át, az első 5 próbálkozásnál mindig csak az első 8 próbát tudta teljesíteni.

Gyorgy Nagy 2017.05.12. 13:50:58

Szerencsétlenek .Csilluka pedig ugynézki mint EGY JÓLAKOT MANGALICA.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.05.12. 14:35:54

Ez vajon már részben annak az eredménye, hogy a fidesz visszaporoszosította, és tönkretette az oktatást?

Spermahajder 2017.05.12. 14:44:02

@Gyorgy Nagy: Már kiszemelték Perczné Gáll Ildikó utódjául.

Attilajukkaja 2017.05.12. 14:59:51

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
"Rezsiszilárd 6.-ra ment csak át, az első 5 próbálkozásnál mindig csak az első 8 próbát tudta teljesíteni."
:o)))
Tudod, hogy nem vagyok híve a vulgáris beszédnek, de tényleg elgondolkodtató, hogy mik a követelmények a Fidelitas vezetői posztjainak betöltéséhez! :o)
Ha ez a krémje, akkor milyen lehetnek az egyszerű tagok?

Censored Trompf 2017.05.12. 15:20:44

Mi röhögünk a dróton rángatott Soros bérenceken, aki sírnak az RTL-en, Index-en, meg itt, ti meg azokon akik őszintén a magyar érdekeket védik.

Nincs ezzel baj, hozzászoktunk.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.05.12. 15:36:34

@Attilajukkaja: Én kérek elnézést! :))

A való életben normális vagyok, sőt, életemben nem káromkodtam, de itt fel kell vennem a trollok modorát, különben megesznek.

Persze úgy könnyű, hogy volt gyerekszobám, normális környéken élek, egyetemista voltam, mikor először hallottam egy ismerőst káromkodni.

Édesanyám gyerekkorában elment egy paraszthoz a nővérével. A bácsi hellyel kínálta őket: - Üljön le a valagára. - Mi? Hova? - nézett körül. A nővére meg rángatta, hogy hallgasson, csak üljön le már! :))

Robur 2017.05.12. 15:43:02

@Ballib Cenzúrázók Réme 27: A fidesznél már csak a vén nyuggerek vannak. Illetve a fenti videóban látható néhány anyagi haszonszerzésből fideszessé váló sötét hülyegyerek.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.05.12. 15:55:33

@Tompahawk: Jó a blogod, gratulálok! Már tudom, mit fogok böngészni a következő héten.

@Attilajukkaja: Ezt olvasd! oberwaldmeister.blog.hu/2017/02/20/randuljunk_ki
Kicsit modoros, nagyon hosszú, de sokszor vicces.

"Utazunk, feleségem a tájat, lányom az üzeneteit, fiam a Guild Wars 2 Klánjainak listáját nézegeti. Stexi kutya megpróbálja szemmel kienni a szalámit a zsömlémből."

Attilajukkaja 2017.05.12. 15:56:42

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
" Üljön le a valagára. - Mi? Hova? "
A sztori jó! :o) Csak hát az ízes paraszti káromkodás vagy csipkelődés nagyon más, mint ami pl. a Parlamentben, a médiában vagy a kommentekben megy. Én ezért nem szoktam szólni senkinek, legfeljebb, ha hozzám tiszteletlenül fordulnak. De vallom, hogy a stílus maga az ember.
Persze, Ádertől eltérően, én nem hiszem, hogy ez lenne manapság a legnagyobb gond az országban. ;o)

@Censored Trompf:
"Mi röhögünk a dróton rángatott Soros bérenceken, aki sírnak az RTL-en, Index-en, meg itt, ti meg azokon akik őszintén a magyar érdekeket védik."
Ez annyira szép volt és megható!! Köszönöm! Köszönöm!
Tudsz még ilyeneket mondani?

Attilajukkaja 2017.05.12. 16:10:56

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Tényleg jó olvasmány. Köszi!
" A kutyasétáltatás már majdnem sport. Megnyújtom lépteimet, remélem hogy ez, ha elég sokáig csinálom, már az izmok átmozgatásának fog minősülni. Könyöknél kicsit behajlítom a kezem, és már hivatalosan is edzek. Stex húz, mindent össze akar pisálni, új itt, kellenek a posztok. Tartom, visszahúzom kicsit. Ez jó. Tartom, húzom. Csinálok belőle egy huszas szériát. A kutya 13 kiló, türelmetlen, jól húz. Sajnos nagyjából a nyolcadik. ismétlésnél sztrájkba lép." :o)))

Roan 2017.05.12. 16:26:35

@morph on deer: "Közel egy hónapja tartó kampány során több mint kétezer 'kampányt' fognak országszerte kihelyezni..." - a magánhangzók megegyeznek a plakát és a kampány szóban, nem csoda, ha összekeverik, és amúgy is mindkettő olyan hosszú és bonyolult szó, kb. mint a polgárjenőhivatal :)

minek az? 2017.05.12. 21:36:10

@Paróczai: Maradjunk annyiban, hogy neked nem sok kozod van ehhez. Faszsagot irtal, de nem vagy kepes felfogni, beismerni meg plane. Igazi Fideszes tempo.

Paróczai 2017.05.14. 15:52:12

@minek az?: Én a véleményem írtam meg!
süti beállítások módosítása