A valódi viták otthona

Reflektor

Staudt Gábor elszabadult

2017. augusztus 15. - baum

0_4.jpg

A Jobbik frakcióvezető-helyettese tegnap a Hír TV vendége volt, ahol jelentős ámokfutásba kezdett. A feszültség már a beszélgetés elejétől fogva szemmel látható volt a politikuson, ám arra nem lehetett számítani, hogy a végén ilyen nagy mértékben elpattan valami.

 

Szöllősi Györgyi az iránt érdeklődött, hogy Staudt osztja-e Vona Gábornak azon gondolatait, miszerint a pártelnök hajlandó lenne megkövetni a zsidókat és a cigányokat, amennyiben a Jobbik megsértette volna őket valaha.

 

Staudt Gábor először abba menekült, hogy nem tudja értelmezni a kérdést, majd amikor a riporter türelmesen újra és újra föltette azt, akkor Staudt magából kikelve váltott személyeskedésbe, felhozta, hogy szakmailag rossz kérdéseket tesz fel neki a vele szemben ülő újságíró, meg többször is megemlítette, hogy ami folyik a stúdióban, az bizony közmédia szint. A mélypont az volt, amikor Staudt Gábor beszólt, hogy „na azért kérdezi meg megint, mert a fülére mondták és utasították erre?”

A pokol kb. 8:30-tól szabadul el:

 Vajon mi okozhatta ezt a mély frusztráltságot a jobbikos politikusban?

 

A CEU ügyben ment be a stúdióba, ami azért nem hálás téma még a cukiságszínűre átfestett Jobbikban sem. Néhány éve még sóval hintették volna be az egyetem helyét is, most meg tessék: a tévében kell védeni György Soros intézményét. És még kérdeznek is. Pedig ez a Simicska tévé. Normál esetben úgy kellene működnie a dolgoknak, hogy ha Simicska az új oroszpénz, akkor a riporternek minimum a jobbikos mikrofonállvány szerepét kellene betöltenie. Origózzon, tényekezzen.

 

Ehelyett a CEU után megkapta azt, hogy Vona bocsánatot kérne a cigóktól.

 

Staudt Gábor volt a Jobbik főpolgármester jelöltje a 2010-es önkormányzati választáson. Akkor így vélekedett a cigánybűnözésről:

 

Öt olyan terület van, amivel a bűnözést vissza lehet szorítani, ezek a munka, oktatás, vagyis hogy a lehetőséget mindenkinek meg kell adni, alternatívát fel kell kínálni, de aki nem él vele, arra le kell súlytani. Továbbá a „wellnes-börtönök” megszüntetése, hogy ne nyaralni, feltöltődni járjanak télre a jól fűtött börtönökbe, valamint a Budapest-őrség, csendőrség, legvégül az ötödik terület a közrendvédelmi telepek létrehozása.

A devianciáról is meg volt a maga véleménye a precukiság időszakában:

Miben volt liberális Budapest az elmúlt 20 évben?  

Budapesten az elmúlt 20 év „agresszív liberalizmusa” anarchiát szült valamint nyíltan vagy burkoltan az állam azt támogatta, ami degenerált és deviáns. 

….mit ért az alatt hogy deviáns és degenerált? 

Súlyos devianciának és felháborítónak tartom a melegfelvonulásokat, a nemzetközi fesztiválturisták vagy az extrém buliturizmus megjelenését Budapesten. Azért agresszív ez a liberalizmus, mert az egyszerű állampolgároknak el kell viselniük olyan dolgokat, mint az Andrássy úton a „micsodáját” mutogató homoszexuálisokat.

Hát csoda, hogy Staudt megborul, ha a CEU-t kell védenie, meg bocsánatot kellene kérnie a cigányoktól?

 

Te követed már a Reflektort a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr6212749996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Komodoi23 2017.08.15. 13:04:48

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Staudt Gábornak igaza van. Ha egy zsidó vagy egy cigány tud mutatni Vona Gábortól olyan nyilatkozatot, ami őt személy szerint bizonyíthatóan jogtalanul megsértette, akkor Vona Gábor elnézést fog kérni az illetőtől.
Erről ennyit, foglalkozzunk az aktuálisabb témákkal.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Bryan élete 2017.08.15. 13:37:06

Kéjesen várom, amikor Toroczkai László egy stúdióban vergődve meghasonlik önmagával....

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2017.08.15. 21:25:01

A Jobbik még nincs meg 30 éves, rutintalanok a kamera előtti hazudozásban. Bezzeg a Fidesz és az MSZP-DK milyen profin tud már hazudni...

Tom Bradley 2017.08.15. 21:35:24

Mit fizet a Fidesz az ilyen írásokért?

n3spr3ss0 2017.08.16. 05:44:14

Mint tudjuk, náciból nem lesz szalonna.

eßemfaßom meg áll 2017.08.16. 06:48:44

@Tom Bradley: Elég vicces az a kérdés egy hardcore kormányköpködő blogról :)

ebella 2017.08.16. 08:18:28

Nagyon beindult a baloldal a Jobbik ellen. Szánalmas ez, hogy annyira nem hisznek a győzelemben, hogy nem a Fideszt támadják, hanem a Jobbikot, nehogy több szavazatot kapjon mint ők. Ráadásul amilyen ürüggyel...

Örültök a végén, ha lesz tíz százalékotok összesen.

bontottcsirke 2017.08.16. 09:32:20

Hú, de gáz ez az írás.

Paróczai 2017.08.16. 10:52:26

Egy dolog világosan látszik. Folyamatosan támadás alatt áll a Jobbik ballib részről és erre bármilyen eszközt alkalmasnak találnak. Még ezt a szánalmas cincogást is, ami gúnyos szeretne lenni, de csak szánalmas. A Jobbik a néppártosodási törekvésével kihúzta a szőnyeget maga alól, de még így is lényegesen erősebb, mint az összes demokratikusnak mondott liberál-diktatórikus konglomerátum.
Staudt nem adhatta fel az elveit, de Vona is balkézzel visszaverne egy ilyen támadást. Idézzék már, mikor sértette meg a cigányokat? Persze, ha a tények felsorolása sértegetés, akkor nagy bűne van!
Egyébként pedig érdemes a tv-ben megnézni a vitaműsorokban a magukból kifordult ballib idiótákat, ahogy szinte hörögve ugranak és a vitakultúra alapvető szabályait semmibe véve beszélnek bele mások mondandójába.
süti beállítások módosítása