A valódi viták otthona

Reflektor

Vona Gábor megevett egy nyugdíjast!

2017. szeptember 19. - Tálos Lőrinc

620x0.jpg
A Ripost névtelen munkatársa 50 centire volt Vona Gábortól. Mivel 50 centire volt Vona Gábortól le tudta leplezni, hogy szürcsöl. Mondtuk már, hogy a Ripost munkatársa 50 centire volt Vona Gábortól?

„Nagy sietve jöttem ide
Szorult rajtam gatya, ing
Azt hittem, hogy szarni fogok
S lett belőle egy jó nagy fing.”

A Habony-művek segglyuka, az Ómolnár „mindenmondatotháromponttalfejezekbe” Miklós főszerkesztette Ripost óriási leleplezést ígért Vona Gáborról és a Jobbikról. Mint kiderült titkosszolgálati módszerekkel, az életüket veszélyeztetve, a Jobbik Vona-ellenes diverzánsainak segítségével, tehenészlánynak öltözve jutottak be egy szupertitkos sajtónyilvános eseményre, ahol élőben láthatták Vonát. 50 centiről!

Bár videókat ígértek még a napilapba is, csak néhány homályos fényképre futotta, meg a következő – a Jobbik esélyeit minden bizonnyal mélyen megrengető – leleplezésekre:

- Vona Gábornak piros pulóvere van (ezt mondjuk fotóval igazolták, szerintünk is piros az a pulóver).
- A Jobbikban zsidóvicceket mesélnek (hiányoljuk a hangfelvételt).
- Gúnyolódnak a nyugdíjasokon (hiányoljuk a hangfelvételt).
- Vona szürcsölve eszi a brokkolikrémlevest (hiányoljuk a hangfelvételt).

Mivel most már nekünk is remeg kezünk-lábunk – pedig nem is vagyunk  50 centire Vona Gábortól – nem borzoljuk tovább az idegeket, a cikket a Hírcsárda utánközlésében javasoljuk, kizárólag erős idegzetű olvasóink részére.

(A leleplező erejű fényképet a Ripost készítette.)

 

Te követed már a Reflektort a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr9012878108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása