A valódi viták otthona

Reflektor

Orbán Viktor, miért tetted ezt a saját hazáddal?

2017. szeptember 26. - baum

uni196292-1200x630.jpg

Erős mondat következik, de sajnos igaz: Őcsény település lakossága szégyent hozott saját falujára.

 

Történt pedig, hogy egy jó szívvel megáldott helyi panziós lehetőséget teremtett volna néhány menekült családnak, főleg nőknek és gyerekeknek, hogy megszálljanak nála és kicsit kipihenhessék mindazt a traumát, ami egy ilyen meneküléssel együtt jár. Gondoljunk bele milyen lehet, ha olyanok a körülmények a szülőföldeden, hogy magad mögött kell hagynod mindent. A gyökereidet, a rokonokat, az otthont, a kultúrát. Senkinek nem kíván ilyet az ember, főleg ha ez azzal párosul, hogy az éhezés, vagy a terror elől kell elmenekülnie az embernek.

 

Őcsény számos problémával küzd. Például egyáltalán nincsen egészségügyi ellátás. Meg nincs tűzifa sem. Közben meg sorra zárnak be a „hivatalok”. No, de kik ezért a hibásak?

Természetesen a migránsok, meg most már a jó szívű panziós is. Falugyűlést is tartottak, ahol a falusiak megfogalmazták, hogy a migránsok meg fogják erőszakolni a gyerekeket, aztán meg robbantgatni fognak. Bár a sorrend lehet akár fordítva is, hiszen ezek nem is emberek, hanem állatok. Mindenesetre a falu hős védelmezői reggelre ki is szúrták a panziós kocsijának a kerekeit, sőt még a panziós gyerekének a kocsijának a kerekeit is kiszúrták. Gyaníthatóan a panziós gyerekének a gyerekének kocsijának a kerekeit is kiszúrták volna, ha lett volna neki olyan, vagy egyáltalán lenne a panziós gyerekének gyereke.

 

De vajon tényleg az őcsényiek tehetnek arról, hogy ennyire érzéketlenekké váltak szerencsétlen emberi sorsok iránt?

 

Az biztos, hogy felelősségük az van benne. A tömegpszichózis akkor sem lehet mentség, ha mélyen beleivódik az emberek lelkébe. Sem 1932-ben Németországban, sem 2017-ben Magyarországon nem lehet ez teljes feloldozást adó mentség.

 

Ugyanakkor tény, hogy akik beléjük manipulálták ezt az egészen észveszejtő gyűlöletet, azok már nem is csak felelősök, hanem történelmi bűnösök, hazaárulók és fekete öves gonosztevők.

 

Azokról beszélek, akik saját önös politikai céljaikból országos gyűlöletkampányt folytatnak itt évek óta. Akik előre megfontolt szándékkal keverik össze a menekültet a terroristával, akik kereszténynek mondják magukat, de nem ismerik az emberi könyörületesség fogalmát. Azokról szólok, akik bekokainozva hoznak gyűlöletkeltő kommunikációs döntéseket, és azokról, akik bepörköltszaftozva rá is bólintanak ezekre. Ja és persze Rogán, akik még ki is lopja a milliárdokat a buliból.

 

Senki nem mondja, hogy ész nélkül be kell fogadni minden ide érkező idegent. Én sem mondom. Azt mondom, hogy emberségesnek kell lenni, ami viszont morális kötelesség. Nem uszítani az elesettekkel szemben, hanem minimum emberként viselkedni velük. Több tíz milliárdot költött a kormány uszító propagandára. Ennyi pénzből akár tisztességes ellátórendszert, normális ellenőrzőstruktúrát is ki lehetett volna alakítani, ami megállapítja, hogy most tényleg menekültről van szó, vagy gazdasági bevándorlóról. Ehelyett felhergelt és keménykezű határvadászok zavarnak vissza mindenkit Szerbia felé. Se lojális, se kulturált, se emberséges, se felvilágosult állam nem tesz ilyet, csak az ócska féldiktatúrák.

 

Valljuk be: nem sok mindenkinek mondd valamit az a kifejezés, hogy Őcsény. Ezentúl egyet jelent a falu neve azzal, hogy az ott lakók annyira szívtelenek, hogy a menekült gyerekeket is elüldözték. Viszont Orbán Viktor elérte, amit akart: az őcsényiek migránsoznak és nem beszélnek az egészségügyi ellátás hiányáról, vagy hogy télen nem tudnak befűteni tisztességesen.

 

Orbán Viktor, miért tetted ezt Őcsénnyel?

 

Nuszbaum Tibor

 

Te követed már a Reflektort a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr7712898316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morph on deer 2017.09.28. 00:17:07

@Conchobar:
“ ki és mi mellett álltál ki (akaratod ellenére)”

Azt hiszem, nem olvastál eléggé figyelmesen. De ajó hír az, hogy ez egyikünket sem zavarja igazán. :)

morph on deer 2017.09.28. 00:35:07

@Éhbérkommentelő:
“Emberhez méltatlanul él ma a világon alsó hangon 2-3 milliárd ember.”

Tudod, azért jelentős a különbség aközött, hogy emberhez méltatlan körülmények közé születtél és ott élsz, mert nincs más választásod, és aközött, mint amikor menedékkérő vagy a határon, kivártad a sorod, beléphetsz - a börtönbe, holott semmilyen bűnt nem követtél el, sem az ország, sem annak állampolgárai ellen.

Akár tetszik, akár nem, ez a magyar államot minősíti.
Itt nincs szó betelepítésről, kvótáról és/vagy Sorosról, itt csak egy embertelen renszerről van szó, ahol azzal szemben hősködnek, aki a leggyengébb.
Szégyen.

Ez nem a migráns-támogatás kérdése, hanem az alapvető emberi tisztességé.

Tudom, az agyhalottak jönnek a “kéne luxus lakosztály, mi?” dumával, de kár erölködni, senki nem annyira hülye, hogy ezt komolyan vegye. Rajtuk kívül, persze.

Jobb halottnak lenni mint libsinek ! 2017.09.28. 02:22:16

@morph on deer: "Itt nincs szó betelepítésről, kvótáról és/vagy Sorosról, itt csak egy embertelen renszerről van szó, "

Ezt mar ismerjuk. Ket even at nem volt kotelezokvota sem. Ha a birosagi itelet nem buktatja le a libbantakat, akkor meg ma sem volna. Nyilvanvalo hogy ugyan igy nem letezik a soros terv sem.

zenitó 2017.09.28. 03:40:42

@Májking: Te nem tudsz magyarul? Kettőt sosem értettél még? Vagy egyetértesz,de analfabéta vagy?

zenitó 2017.09.28. 04:19:54

Itt valami egészen különleges dologról van szó,aminek ez csak egy vékony szelete.
Valakik valahol kiterveltek valamit. Kineveltek egész Európában egy puhány,nyeszlett generációt,akiket legfeljebb az tud kihozni a sodrukból,ha lemerül a a telefonjuk. Itt kap értelmet az SZDSZ ragaszkodása az oktatási tárcához. Szépem eltörlik a sorkatonaságot,nehogy fegyverhez értő és azt kezelni tudó nemzedék nőjön fel. Kiölték a fiatalok jó részéből az egészséges hazaszeretetet az önvédelmi reflexeket, cserébe mindenféle kütyüket megkaphat olcsón. Amikor már felnőtté vált ez az elbutított,mindenféle valóságshow-kon agymosott generáció,akkor jött a következő lépés. Nem,még nem a betelepítés, hanem a Szentatya "lemondatása". Hiszen egy német pápa minden bizonnyal beleköpött volna a levesükbe,tehát távoznia kellett. Milyen érdekes,hiszen szerencsére azóta is kitűnő egészségnek örvend. Lemondásra sem volt évszázadok óta példa,de Európán kívüli pápára sem. Mit ad Isten, éppen most egy argentint emeltek trónra a bíborosok. Akinek ugyebár nem szívügye Európa sorsa,így van gusztusa az arab csürhe lábát csókolgatni. Gyönyörűen megkomponáltak mindent. Harcolni nem tudunk a betolakodók ellen,mert a "civilek" szerint az nem elegáns megoldás,tehát csendesen nézzük,ahogyan a keresztény kultúránk odaveszik. De még ez sem volt elég az ördögi terv kiagyalóinak. Nem elég ide a sok millió arab,fejeljük meg még -hogyan is kell szépen írni- színes bőrű,Fekete-Afrikából jövő emberekkel. Így biztosítva van az állandó villongás,az örökös leszámolások,hiszen a jövevények hozzák magukkal az általunk nem ismert törzsi feszültségeiket is. Dolgozni természetesen soha nem fognak és mivel gondosan ügyeltek arra,hogy a kontinenst elárasztók szigorúan nagy többsége 20-30 év közti kan legyen, így a folyamatos erőszakos közösülések is állandósulhatnak. Nyilván senki másnak nem kell menekülnie sehonnan,csak a harcképes egészséges fiatal férfiaknak. Hihető.

Nati Walter 2017.09.28. 06:01:51

na kellett neked migransparti bloggot irni?

Jobb halottnak lenni mint libsinek ! 2017.09.28. 06:15:22

@zenitó: Hat igen. Nok, gyerekek, idosek, betegek, azok otthon maradtak kezelni a geppuskat, mindenki mas, meg elmenekult az europai joletbe.

$pi$ 2017.09.28. 06:46:11

@ostvan1: "1 millió moszlimból kevesebb, mint 100 ember követett el erőszakos cselekményt (kb ilyen az arány az egészmagyar lakosság körében is a hasonló bűnözőkkel)"

Tehát magyarországon él cirka 1000 magyar, aki az elmúl két évben kocsikkal hajtott bele a tömegbe? A fene gondolta volna.

De miért csak azt a 100-at számolod? Hány verés, nemi erőszak, zaklatás volt még?

$pi$ 2017.09.28. 06:57:43

@Janossz: "összevert Szegeden egy legálisan hazánkban tartózkodó KUBAI szinesbőrűt, barátnőstől"

1) De hát akkor szerinted minden magyar erőszakos? Ez rasszizmus!
2) Azért verte össze, mert elkeseredett, mert elnyomják, meg rasszisták vele szemben.
3) Gyerekcsíny volt, nem szabad komolyan venni.
4) De hát ez az ő kultúrája, nem szabad a te kultúrád alapján megítélni.

midnight coder 2017.09.28. 07:26:16

@Nati Walter: A balolal migránsseggnyaló blogjairól mindig a medvés és vadászos vicc poénja jut eszembe: vadász, vadász, te szopni jársz ide!

Bolshevik 2017.09.28. 07:49:21

@morph on deer: "az emberek kiegyensúlyozott, békés életéért tegyen meg mindent!
Inkább csitítani kéne az ellenségeskedést, nem szítani."

Ja ja hitlerrel is inkább tárgyalni kellett volna, nem itten bombázgatni meg háborúzgatni. Öcsém.

Bolshevik 2017.09.28. 07:52:15

@anyadmajma: "Én simán megegyeznék bárkivel: 10 migráncs egy fideszesért."

No hát akkor irány Eritnia, Szíria, Nigéria, ott fideszes nincs, migránsféle meg van, szóval neked ideális hely mindhárom.

Bolshevik 2017.09.28. 07:57:46

@élhetetlen: "Egy csapat cigány nem lehet tisztességes, csak egy csapat japán?"

Elméletben igen, pl. a japánoknál is vannak a jakuzáktól kezdve mindenféle bűnözők. A gyakorlat viszont az, hogy akik itt turistáskodnak, azok gazdagabbak is, udvariasabbak is, mint az átlag cigány.

Azo az érvelésen meg már oviban túl szoktak esni, hogy ha én azt mondom, hogy "a fiúk erősebbek mint a lányok", akkor azt nem úgy értem, hogy minden egyes fiú minden egyes lánynál erősebb.

CoolKoon 2017.09.28. 08:02:21

Áh, a posztban leírtaknál csak a lecsúszott, alkesz bértrollok hozzászólásai elszomorítóbbak. Ja, a panziós biztos félmillió terrorista migránst akart befogadni (emlékszik még valamelyik ütődött Kovács "húszmilliórománvendégmunkás" Lászlóra?), amit a falu nem engedhetett. Ennyi idiótából simán kinézném, hogy határmenti (automata) géppuskaállások kihelyezését, és a kerítésbe áram vezetését (minimum 22000 voltot, hiszen kicsire nem adunk) is vadul helyeselnék. És érdekes módon az se zavar senkit, hogy ezekért a migránsokért (a letelepedési engedély megadásával) a magyar állam lényegében garanciát vállalt.

Bolshevik 2017.09.28. 08:07:29

@élhetetlen: "Kutya kemény katolikusok, (pl. semmi sex házasság előtt) függetlenül attól, hogy az egyik római kat, a másik anglikán"

Aki anglikán, az nem lehet katolikus, csak szólok.

Ha meg négert (vagy bárkit) fogadsz a házba, de te személyesen ismered és jótállsz érte, akkor nyilván tudod hogy mit csinálsz, és nincs vele semmi gond. Ez nem parallell egy panzióssal, aki 30 ismeretlent fogad be egy kis faluba. Az ilyen kifogás meg, hogy biztos máskor is fogadott vendégeket, szintén nem játszik, egy idegen kultúrájú és etnikumu csoport nyilván jóval tömbszerűbben viselkedik majd egy számura idegen közegben, pl. 10-esével mennek be a boltba meg az utcán, ami már felerősít bizonyos csoportmechanizmusokat.

isapur 2017.09.28. 08:13:09

@zenitó: Látszik, hogy sosem voltál katona, csak egy fotelhuszár vagy. A sorkatonaság szólt néhány dologról, de a fegyvert értő módon, nemzedéki szinten elsajátított kezelés nem volt ezek között. Bakancsban 3000 méteres futásban és az atomvillanáskor földre kushadásban kimerült a harci taktika, az összes többi a társadalmi nihilbe való belenyomorításról szólt, és valóban ilyesmire nagy ma is az igény. Nemcsak a politikai vezérkar részéről, de ahogy téged látlak, az atyuskára áhítozó, önálló életvezetésre és autonóm gondolkodásra képtelen kisember részéről is.

Helga Beauty Salon. 2017.09.28. 08:21:53

@élhetetlen:„A következő vereség”… tudod, nem kellene már a harc országon belül, kívül. Sajnos nem tudod.

Amíg ilyen ócska hazaáruló ellenzék van itt addig kell!
Öreg! Van még EU-s ország aminek az ellenzéke a hazája ellen lobbizik Brüsszelben? Többen pedig azok vannak akik győznek a választásokon és azok nem ti vagytok! Úgyhogy itt te nem tudsz dolgokat!

isapur 2017.09.28. 08:23:39

@Brix A zemberek azt làtjàk minden nap a tv- ben....Ehhez a kormànypropagandànak semmi köze... :

Melyik tv-re gondolosz, a sportcsatornákra, vagy a természetfilmes csatornákra? Csak mert nalunk az összes többi a kié is? Jé, tényleg semmi köze hozzá....

ZX 2017.09.28. 08:36:27

@Helga Beauty Salon: Fura, hogy az hazaárulózik aki egy Orbán féle népnyomorítót éltet. Az meg, hogy valaki számonkér valamit a kormányon és ehhez Európa segítségét kéri mert egyébként szart se tudna elérni az nem hazaárulás. ezek szerint Szent István is hazaáruló mert Koppány ellen zsoldosokkal is harcolt.

Conchobar 2017.09.28. 08:44:09

@morph on deer: "Ez nem a migráns-támogatás kérdése, hanem az alapvető emberi tisztességé." - Hagyd a hazudozást és a képmutatást! Európaszerte a (döntő részben) baloldal politikai vezetői karolják fel a migrációt emberi tisztességre meg effélékre hivatkozva. Ez egy alkalom arra, hogy demonstrálják azt, hogy ők különbek a riválisaiknál, mert ők az elesettek mellett vannak. Merthát ez akár szavazatot is hozhat az arra hajlamosaktól. Más szavakkal: igazából ezeket a politikusokat nem az alapvető emberi tisztesség vezérli, hanem a saját érdeke, legfeljebb ennyiben érdekli őket a migránsok sorsa. Ami a migráns segítő civil szervezetek tagjait illeti őközöttük már lehet olyan, akit valóban az emberi tisztesség vezérli. Nekik viszont azt kellene eldönteniük, hogy elsősorban kivel szemben kellene alapvető emberi tisztességet tanúsítani: önnön népük tagjaival, vagy ellenséges érzelmű idegenekkel szemben

Helga Beauty Salon. 2017.09.28. 08:44:22

@élhetetlen:Volt már Párizsból néger vendégem, a jövő héten meg jön az unokahúgom a fekete párjával,

Most el kell ájulni hogy mennyire felvilágosultak vagytok? Kezdem szégyellni magam hogy nem dugtam még négerrel! Na mindegy! Te viszont tedd meg és persze férfivel kéne mert az még felvilágosultabb! Csak jön valami vendéged még! :D

Conchobar 2017.09.28. 08:49:35

@ZX: "ezek szerint Szent István is hazaáruló mert Koppány ellen zsoldosokkal is harcolt." - Mi ez a baromság? István mellett is, Orbán mellett is az általuk felfogadott zsoldosaik vannak. És ami azt illeti, nehogy megmagyarázzuk már, hogy Dobó volt a hazaáruló, mert nem engedte be a törököt Eger várába, Hegedűs hadnagy meg volt hős, mert "emberi tissztességből" be akarta engedni a törököt a polgártársai nyakába

Helga Beauty Salon. 2017.09.28. 08:54:53

@ZX: hogy valaki számonkér valamit a kormányon és ehhez Európa segítségét kéri mert egyébként szart se tudna elérni az nem hazaárulás.

Az országtörvényesen megválasztott kormánya ellen bármilyen külső segítséget kérni bizony az! Persze ilyen erkölcsi toprongyok ezt nem értik, csak a saját érdekeiket nézik akár az ország kárára is! Nos az ilyenek a szar hazaárulók! Egyébiránt az árulókat hagyományosan megveti az ellenség is, használják őket mert ez az érdekük, de szarba sem nézik! Becenevük SPION, KOLLABORÁNS,ők a szemét, az aljanép! Az hogy te ezzel még dicsekszel is különösképpen undorító!

Bobby Newmark 2017.09.28. 09:00:29

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: Mintha nem az osztrák határon torlódtak volna fel, hanem a Keletiben, azért, mert a MAGYAR kalauzok politikai utasításra onnan nem engedték őket tovább.
Továbbá az osztrák határzár már csak akkor történt, amikor azok a szerencsétlenek már napok óta ott rohadtak a Keletiben, meg elindultak gyalog meg taxival/embercsempésszel.

De persze, valóban, hazudozz csak két évvel ezelőtti dolgokról, hátha valaki beszopja neked.

ZX 2017.09.28. 09:08:19

@Helga Beauty Salon: Tehát ha a kormánynak ahhoz támadna kedve, hogy embereket nyúzat meg hobbiból akkor sem lehet segítséget kérni mert az hazaárulás. És még te beszélsz szellemi toprongyról te faszkalap?

@Conchobar: Mennyire kell ostobának lenni, hogy valaki párhuzamot vonjon pár menekült nő és gyerek, valamint egy százezres hódító török sereg között?

Éhbérkommentelő 2017.09.28. 09:10:08

@morph on deer:
Logikai önellentmondás. Ennél a migrincs azért sokkal következetesebb

Ha rosszabb helyzetből jobb helyzetbe kerülhet - bangladeshi nyomornegyedből havi 10 dollárral német menekültügyi ellátásba havi 2200 euróért - akkor oda megy. Olyan egyszerű ez, mint a közlekedőedények törvénye

Hogyha szivatják a magyar határon, és utána nem ülhet bele rögtön automatikusan a bársonyos fotelbe, akkor esetleg meggondolja. De még így is bőven megéri neki, az otthoni viszonyokkal összehasonlítva, ezért a magyar határon is sorba állnak a migrincsek

Erősen korlátozni kell a beengedések számát, nincs más ésszerű lehetőség. Vagy pedig akkor fogadjál be 2-3 milliárd nyomorgót, hiszen milyen alapon diszkriminálnád egyiket a másikkal szemben?

Éhbérkommentelő 2017.09.28. 09:13:20

@Bobby Newmark:
"a MAGYAR kalauzok politikai utasításra onnan nem engedték őket tovább"

A dublini egyezmény volt az a "politikai utasítás", és bizony német rendőrök is voltak a Keletiben nem csak magyar kalauzok. Osztrák határzár meg soha nem volt, csak "szárnyas kapuk" hogy a befogadást megkönnyítsék

Helga Beauty Salon. 2017.09.28. 09:16:20

@ZX: Tehát ha a kormánynak ahhoz támadna kedve, hogy embereket nyúzat meg hobbiból akkor sem lehet segítséget kérni mert az hazaárulás.

Íme amikor az érvek kifogynak libbantéknál és átlépnek elmebetegbe!! Milyen nyúzás? Normális vagy te egyáltalán te kretén? Mondjuk a te bőröd elég szűk úgy látom!

Conchobar 2017.09.28. 09:16:39

@ZX: "Mennyire kell ostobának lenni, hogy valaki párhuzamot vonjon pár menekült nő és gyerek, valamint egy százezres hódító török sereg között?" - Mennyire kell ostobának lenni ahhoz, hogy valaki ne vegye észre: az a "pár menekült nő és gyerek" (mert a fiatal férfiak tömegében akad azért persze ilyen is), egy velünk, a kultúránkkal, az életformánkkal, törvényeinkkel és együttélési szabályainkkal szemben ellenséges milliós embertömeg tagjai, akik annyiban különböznek a "százezres hódító török sereg"-től, hogy a jelen pillanatban ölésre alkalmas eszköz még nincs a kezükben

Le Orme 2 2017.09.28. 09:30:16

@ZX: Ez a milliós bevándorló és folyamatosan Európába áramló horda a hétköznapi emberek életminőségét rontja elsősorban. Az ettől szeparáltan létező, burokban élő elit életmódjára még nincs hatással, ők nem tömegközlekednek (legfeljebb VIP környezetben, elsőbbségi beszállással, all inclusive ellátással repülnek), közvetlen lakókörnyezetükben, szomszédságukban nem élnek, nem mozognak megélhetési bevándorlók, elit iskoláikban szegregáltan tanulnak gyerekeik.

Brix 2017.09.28. 09:31:14

@Bobby Newmark: Az, hogy mi történt 2015- ben, egy kb. 15, de inkàbb 20 éves folyamat kicsúcsosodàsa volt. Az illegàlis migràciót màr több mint 10-15 éve tétlenül nézték Európàban mindenféle érdemi vàlaszlépes nélkül , így fordulhatott elő, hogy embermilliók jöttek be mindenféle kontroll nélkül. Közöttük óriàsi szàmban terroristàk, hàborús bűnöket elkövetők és köztörvényes bűnözők. Ez elsősorban a liberàlis európai döntéshozók bűne. Màr réges-régen biztosítani kellett volna a hatàrokat, módosítani a menekültjogot, es menekülttàborokat felàllítani a konfliktus- zónàkhoz közel...A lényeg: simàn kezelhető a menekültvàlsàg, ha van rà politikai akarat.

ZX 2017.09.28. 09:31:27

@Helga Beauty Salon: Te most csak tetteted a hülyét vagy tényleg ennyire elmentek nálad otthonról?

@Conchobar: Igazad van, engem már erőszakoltak meg. A nők is meg a gyerekek is. Sőt 3x már fel is robbantottak. De már elmúlt.

Brix 2017.09.28. 09:37:19

@Le Orme 2: A migràciós vàlsàg könnyen kezelhető lenne, csak megfelelő politikai akarat kell hozzà...Sajnos az EU döntéshozó testületeiben, az Emberi Jogok Európai Bírósàgàban kriptokommunistàk es ultralibràlisok ülnek, ez a legfőbb probléma....

Helga Beauty Salon. 2017.09.28. 09:42:19

@ZX: @Helga Beauty Salon: Te most csak tetteted a hülyét vagy tényleg ennyire elmentek nálad otthonról?

@Conchobar: Igazad van, engem már erőszakoltak meg. A nők is meg a gyerekek is. Sőt 3x már fel is robbantottak. De már elmúlt.

Tessék, itt a kommented! Összehordasz mindenféle hülyeséget, teljesen vitaképtelen vagy és szerinted nekem mentek el otthonról? Lásd be, nem megy ez neked!

Peetee 2017.09.28. 09:46:21

@Ballib cenzúrázók réme 25: Nem mese, tény. Paks2-t a szovjet barátok fogják hitelezni, 30évre titkosították is gyorsan, nemhogy bárki megtudja milyen feltételekkel kötötték. Ha az IMF-szerződést titkosította volna a Gyurcsán' másnap lángokban állt volna a Kossuth tér; az tuti. A kínaiak vasútfejlesztésre adtak hitelt, közel 2x annyiért fogunk vasutat építeni, mint a francia TGV vagy az német ICE. A mi vonatunk 160al tud majd menni a Balkán felé. Az ICE-t 280km/h a TGV-t 350km/h-ra tervezték. De nyilván ez csak nekem furcsa, és ez is népmese. A megtérülési idő 2400év; benne van a tanulmányban, az ostobák még titkosítani is elfelejtették, és szerinted gondolom ez is teljesen rendben van. Ja, és arról ne is beszéljünk, hogy jelenleg csak úgy finanszírozható az ország likviditása, hogy támogatást ad a jegybank a befektetőknek; tehát aki állampapírt vásárol nagy tételben, 10.000db után kap még 1000db-ot ajcsiba'. Ilyen megoldáshoz afrikai banánköztársaságok kénytelenek folyamodni, ahol annyira magas a kockázat ezért a nullához konvergál a befektetési kedv. Nálunk azt kommunikálják, hogy az ország jól teljesít, közben vadászni kell a befektetőket, hogy a lejáró és fizetési kötelezettséggel járó szerződéseket fizetni tudják és ne legyen negatív az MNB államkötvény - mérlege....mert akkor azonnal buknánk a B-mínuszos besorolásunkat, amit szintén óriási csodaként publikált Matolcsy-mester... Ez Venezuela, Trinidad és Tobago, vagy Mongólia besorolási szintje; és erre vagyunk büszkék, Európa közepén...vicc. De ez ugye mind népmese, mert a köztévében meg a narancs-újságokban nem erről írnak...tehát népmese, ugye?

Brix 2017.09.28. 09:49:35

EJEB elnökhelyettesei között: Sajó Andràs- az " öreg " embere, ultraliberàlis, Isil Karakas , szintén liberàlmarxista , az életrajza szerint is ( Second Republican...) Amig Európàban ilyen intézmények diktàtumai alapjàn kell élnünk, addig valódi demokràcia sem létezhet!

Le Orme 2 2017.09.28. 09:56:59

@Peetee: "mert akkor azonnal buknánk a B-mínuszos besorolásunkat"
melyik hitelminősítőnél van ilyen besorolásunk? Aktuálisan ez a helyzet, mindegyik középkategróát jelent (az általad írt Venezuela pedig csődközelibe van sorolva):

Agency Rating Outlook Date
S&P BBB- positive Aug 25 2017
Moody's Baa3 stable Nov 04 2016
Fitch BBB- stable May 20 2016

Tehát hazudtál.

ZX 2017.09.28. 10:07:45

@Helga Beauty Salon: Elég nehéz olyanokkal vitatkozni akiknek más vélemény nem létezik csak a sajátjuk.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.28. 10:27:14

@Peetee:
"közben vadászni kell a befektetőket, hogy a lejáró és fizetési kötelezettséggel járó szerződéseket fizetni tudják"

Ennek az ellenkezője igaz. Ennyire nyilvánvaló hazugásgokat légyszi ne... Bár értem hogy Soros ezért fizet, de hidd el, csak magadat járatod le:

www.origo.hu/gazdasag/20170905-gazdasagtorteneti-rekordot-jelent-a-negativ-hozam-az-allampapir-aukcion.html
az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) negatív értéktartományban, 0,02 százalékos hozamon adott el 15 milliárd névértékű diszkont kincstárjegyet.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.28. 10:28:57

@ZX:

" Elég nehéz olyanokkal vitatkozni akiknek más vélemény nem létezik csak a sajátjuk."

Ez pontosan így van.
Ezért rühelli mindenki a nagypoájú ballibeket, akik úgy viselkednek, mintka 90%-ot képviselnének, közbe meg egy elhanyagolható kisebbség pattog csak.

Helga Beauty Salon. 2017.09.28. 10:36:42

Erős mondat következik, de sajnos igaz: Őcsény település lakossága szégyent hozott saját falujára.

Remélem sok Öcsényi és László Petra van még az országban! Remélem egyre több kellemetlenség éri a betolakodókat és a segítőiket, mert különben elveszünk!

Ravasz Figyelmeztetés 2017.09.28. 10:42:36

Tipikus.
Belpesti libsi megmondja a mucsai parasztoknak, hogy rasszista nácikok és nem keresztényiek. Miközben ő köp a kereszténységre, de ez nem akadályozza meg abban persze, hogy másokat kioktasson, hogy hogy kell jó kereszténynek lenni. Hát nem így, és ez a bibliában is benne van, de egy hát ezt honnan is tudhatná az egyszeri libsi blogger, életében ki nem nyitotta, minden tudása abból áll a kereszténységről, amit másodkézből hallott.

Annyira megnézném, hogy hány libsi jaratná a pofáját, ha ad absurdum törvényt hoznának arról, hogy befogadunk xy migránst, akik ellátásának MINDEN költségét kizárólagosan az ezt támogató állampolgárok kötelesek állni egyetemlegesen, ideértve a migránsok által elkövetett bűncselekményekért, terrorcselekményekért is való teljes anyagi és kártérítési felelősséget is.
Vajon hányan maradnának ezután is befogadáspártiak úgy, hogy most már a saját pöcsükkel lennének kénytelenek verni a csalánt?
Egy se maradna, mert álszent szarháziak egytől-egyig, akik csak addig papolnak az erkölcsről, fitogtatják az erényüket és progresszív nézeteiket, amíg a mások bőrére megy a játék. Gusztustalan férgek.

Peetee 2017.09.28. 10:52:19

@Ballib cenzúrázók réme 25: Semmi valótlant nem állít az origo cikke, csak azt a fontos elemét felejti ki a történetből, hogy 900 forintért adtak el minden 1000 forintnyi részvényt, amihez 3/5/10év múlva ~1020/1050/1150forintos visszavásárlási árra adott garanciát a magyar állam. Az infláció módosító hatása miatt beszélnek negatív értékesítésről, de az csak a 3éves kötvényekre érvényes, ha fennmarad még legalább 2évig a jelenlegi extra-alacsony jegybanki alapkamat...ha.

Ravasz Figyelmeztetés 2017.09.28. 11:05:41

Alapfokú Biblia-továbbképzés liberálisoknak, akik a keresztényi szeretettel érvelnek
(Máté 15:22-26):
-És ímé egy kananeus asszony jövén ki abból a tartományból, kiált vala néki: Uram, Dávidnak fia, könyörülj rajtam! az én leányom az ördögtől gonoszul gyötörtetik.
-Ő pedig egy szót sem felele néki. És az ő tanítványai hozzá menvén, kérik vala őt, mondván: Bocsásd el őt, mert utánunk kiált.
-Ő pedig felelvén, monda: Nem küldettem, csak az Izráel házának elveszett juhaihoz.
-Az asszony pedig odaérvén, leborula előtte, mondván: Uram, légy segítségül nékem!
-Ő pedig felelvén, monda: Nem jó a fiak kenyerét elvenni, és az ebeknek vetni.

A kereszténység nem írja elő a feltétel nélküli szolidaritást bárkivel szemben.

BobAlice 2017.09.28. 11:09:27

Orbán Viktornak nincs hazája.

Behajtó70 2017.09.28. 11:17:55

Ezt az Európai Unió tette Őcsénnyel! Amíg nem akartak ide idegeneket telepíteni, senkinek nem fájt pár turista! De nem akarunk kebabost a gulyás helyett, sem müezint, sem csadort, sem burkinit, sem kereszteket leszedő seggfej áruházláncokat!!!

Ehhez nem kell Orbán! Ezt mindenki így érzi, csak ti telehazudjátok a világot a rohadék hazugságaitokkal!!!

ZX 2017.09.28. 11:19:04

@Ballib cenzúrázók réme 25: Nem hinném, hogy te ballib vagy. :O :D

Le Orme 2 2017.09.28. 11:22:31

@Peetee: te nem ismered a következő fogalmak tartalmát: diszkont kincstárjegy, állampapír, részvény; a hozamszámításról már ne is beszéljünk

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.09.28. 11:23:36

Atya Isten, a cigány Zorbán nem hajlandó az országot iszlámosítani! Segítség, Brüsszel! Segítség, Soros!

morph on deer 2017.09.28. 11:24:10

@Ravasz Figyelmeztetés:
“A kereszténység nem írja elő a feltétel nélküli szolidaritást bárkivel szemben.”

Rossz a hivatkozási alap.
A ‘könyv’ ugyanis legalább annyi példát tartalmaz az ellenkezőjére is, ráadásul tetszés szerint értelmezhető.
Ezzel szemben mondjuk a tízparancsolat rövidenb és egyértelműbb, - merthogy ez volt a célja is - abban pedig a “szeresd felebarátodat úgy mint tenmagadat” kitétel egészen világos útmutatást ad.

Ez persze csak akkor szükséges, ha amúgy az emberbe annyi jóérzés sem szorult, hogy ne tartsa helyesnek, ha bilincsbe verve viszik a veszélyeztetett terhes kismamát az orvoshoz...

Ehhez normális embernek nem kell biblia, sem tízparancsolat, elég az alapvető erkölcsi érzék!
Sajnos, ez a jelek szerin a fidesz-csürhe tagjainál nem létezik!

Gondolom, azért is követnek egy velejéig jellemtelen kóklert, mindhalálig...

Le Orme 2 2017.09.28. 11:33:52

@morph on deer: "Ezzel szemben mondjuk a tízparancsolat rövidenb és egyértelműbb, - merthogy ez volt a célja is - abban pedig a “szeresd felebarátodat úgy mint tenmagadat” kitétel egészen világos útmutatást ad."

Tévedés, a tízparancsolat egy csoporton belüli viselkedést ír elő, nem a csoporthoz nem tartozókkal valót, akiket nyugodtan le lehet gyilkolni, becsapni. Élnek már mások Kánaánban? Na és, irtsd ki őket.

ZX 2017.09.28. 11:34:01

@Behajtó70: Remekül hozod a "muszlimot még csak tévében láttam" figurát. Nem Őcsényben laksz véletlenül?

Éhbérkommentelő 2017.09.28. 11:35:49

@morph on deer:
Nem kell ám bedőlni mindennek, amit a libsi média föltálal

Persz hiheted hogy verik a migrincseket a magyar határőrök, de valahogy egyetlen értékelhető felvétel sincs legalább a következményekről (kék-zöld foltok, felrepedt bőr, szétvert pofa). Pedig minden migrincsnek van kamerás telefonja. Amit eddig mutattak az 1-2 felületes karcolás a kézen és a lábon, aminél nagyobb sérüléseket szerez bárki a hétvégi kertészkedés közben

Aztán ott az a nő akit "megerőszakoltak" a magyar börtönőrök, miközben egyetlen migrincsnő se volt börtönben Magyarországon. Marhára hihető történet

A megbilincselt mellel szoptató Seherezádé is valami hasonló lehet

Éhbérkommentelő 2017.09.28. 11:52:48

@morph on deer:
Itt van például a Die Welt cikke a migránsok elleni erőszakról a magyar határon. A bizonyíték: egy teljesen gyári állapotban levő karcolás nélküli afgán srác mesél arról hogy ezmegaz, blabla

Ja és emellett még beteszik a László Petra partizánakciójáról készült videót, hogy lám micsoda erőszak. Kamu nagy mese

Lacusch69(Sch.Lacika) 2017.09.28. 12:15:19

@isapur: Ebből csak az látszik, hogy Te mire voltál alkalmas. Ennyire, amit leírtál.
Meglepő módon nálunk az ügyesebbek (én is) kevesebb, mint egy perc alatt szétszedtük - összeraktuk az AMD-t.
Ez alapnak jó.
Én az első időszakban 3x vagy 4x voltam lövészeten. (Igaz, ebben versenyek is voltak)
Mivel elértem a Kiváló Katona minősítést, a többit a fantáziádra bízom.
Emellett R142 rádióállomás kezelő/műszerész képzést is kaptunk (a polgári, tv szerelő szakmám után nem volt nehéz elsajátítanom).
Persze az olyanok, mint Te, akik a "szarok bele, úgysem érdekel" hamar a fasz másik végén találhatták magukat.
Azok pofáznak legjobban a sereg ellen...

rasztaszív 2017.09.28. 12:17:05

@Le Orme 2: a Tanítás szerint pedig ez a csoport az egész emberiség.az Igaz Tanító a saját anyját is megtagadta,mondván,nem a vérségi kapcsolat a fontos,hanem az,hogy mind emberek vagyunk...

BiG74 Bodri 2017.09.28. 12:25:09

@Éhbérkommentelő:
Hogyan bilincselték meg Seherezádé melleit?

morph on deer 2017.09.28. 12:33:18

@Éhbérkommentelő:
“A megbilincselt mellel szoptató Seherezádé is valami hasonló lehet”

Nem szoptatott. Vizsgálatra kellett vinni, és az “előírásokra” hivatkozva megbilincselve vitték a kórházba.
Az orvos akadt ki, úgy került elő.
Aztán volt az a közlemény, hogy “az őrizet alatt álló személyek szállítására” vonatkozó szabályzat előírja, stb.

A beléptetési pontokon érkező személyeket eleve bezárják - ja igen, “bármikor szabadon visszatérhetnek Szerbiába” ami valóban nemes gesztus, - csak éppen ezek az emberek semmilyen bűnt nem követtek el.
Ellátás nem jár nekik, mert nem elitéltek, tehát fizetniük kell az élelmiszerért amit kapnak. Viszont maguk meg nem vásárolhatnak sajátmaguknak, amit akarnak, mert nem hagyhatják el a tábort. Szóval érdekes.
Az ENSZ megbízott sem véletlenül tette szóvá a bánásmódot, mert ez nagyon nem frankó.

Véleményem szerint ez semmivel nem járul hozzá Magyarország biztonságához, csak éppen hirdeti, hogy az “emberség” ismeretlen fogalom errefelé.
Tudom, az “elrettentés” az fontos..!
De akkor viszont elég lenne orbán fotókat kirakni a határra, szerintem hatásosabb lenne.

Le Orme 2 2017.09.28. 14:43:33

@rasztaszív: "Igaz Tanító a saját anyját is megtagadta,mondván,nem a vérségi kapcsolat a fontos,hanem az,hogy mind emberek vagyunk..."

Nem vagy normális. A megtagadás a kapcsolat megszakítása, semmisnek, soha nem létezőnek tekintése.

élhetetlen 2017.09.28. 14:50:48

@Helga Beauty Salon: „Csak jön valami vendéged még!”. Tudod, a vendég szónak van egy normális jelentése is, azon kívül, ahogy te ismered. Az, hogy a Beauty Salonban megforduló kuncsaftjaidat vendégnek titulálod, még nem törli el a vendég szó eredeti jelentését. Nálam a vendég a hozzám látogató testvér, rokon, barát, és nem szoktam velük dugni. Egyébként, veled ellentétben vagyok annyira felvilágosult, hogy tudjam, a szellemi sötétség nem függ össze a bőr színével (ahogy a példád is mutatja). A bőr színének nincs különösebb jelentősége, nem attól lesz valaki normális ember, hogy fehér a bőre.

Helga Beauty Salon. 2017.09.28. 15:06:30

@élhetetlen: A bőr színének nincs különösebb jelentősége, nem attól lesz valaki normális ember, hogy fehér a bőre.

Nem a szín zavar, hanem a tartózkodási helye!

Éhbérkommentelő 2017.09.28. 15:08:26

@morph on deer:
Na látod milyen jó nekünk a zorbán, ha ennyi migrincset visszatart már a létezése!

Ami a tranzitzónákat illeti, egy kényszerszülte megoldás, mert a görögök impotenciája és az EU-s ostobasága ezt teszik lehetővé. Normál esetben el se juthatnának a magyar határig, és ha mégis megpróbálnak illegálisan átlépni akkor szankciókkal kellene sújtani őket, amit viszont nem enged az EU

Egyébként se tudom mit várnának a tízezerszám határokon átgázoló kontrollálatlan hordák tombolása vagy a röszkei zavargások után? Annyi sok 5 csillagos szálloda összesen nincs Magyarországon, ahányan ezek vannak

az ENSZ-szel kapcsolatban pedig Svájcnak volt igaza, amikor be se léptek

rasztaszív 2017.09.28. 15:46:35

@Le Orme 2: annak a kinyilvánítása,hogy az emberség a fontos,nem a származás.

isapur 2017.09.28. 16:05:32

@Lacusch69(Sch.Lacika): Nahát, csodálom, hogy nem téged kértek föl a Forrest Gump dublőrének, látszik, hogy legalább annyira bejött neked a sereg, szinte látom, ahogy átszellemülten fölfogtad a lényegét. Szét és össze tudtad rakni az AMD-t, sztakurva!!
Szerintem bármelyik 9 éves fiúgyerek simán képes lenne erre a brutál kihívásra, de remélem hogy sosem lesz rá szükségük.

Proud Mary 2017.09.28. 16:22:09

@isapur: bármely 9 éves? akkor te miért nem?

élhetetlen 2017.09.28. 18:00:21

@Helga Beauty Salon: „Nem a szín zavar, hanem a tartózkodási helye!”. De ugye nem gondolod, hogy jogod van meghatározni, hogy egy másik ember hol élhet? Amihez jogod van, hogy befalaztatod magad a lakásodba, és akkor nem lesz semmi bajod. Elképzelni is borzasztó, hogy kimész az utcára, és szembe jön egy cigány, vagy arab, vagy kínai, vagy néger, és te ijedtedben szörnyet halsz a látványtól! Vagy enyhébb esetben annyira zavar a látvány, hogy a jelenlegi állapotodnál is jobban megzavarodsz. Kezdek aggódni érted!

Le Orme 2 2017.09.28. 19:38:11

@élhetetlen: "De ugye nem gondolod, hogy jogod van meghatározni, hogy egy másik ember hol élhet?"
Arra van joga mindenkinek, hogy meghatározza, illetve befolyásolja azt, hogy hol nem élhet valaki.
Az életminőséghez hozzátartozik az utcakép, és az utcán látható emberek kinézete.

somorjaizsi 2017.09.28. 20:42:44

Szánalmas a kommentek sora. Szánalmas ahová jutottunk. Köszönöm a cikket, mert igaz. A többi néma csend...

Proud Mary 2017.09.28. 21:19:22

@élhetetlen: elég fura ezt olyannak a pofájából hallani, aki teljes mellszélességgel támogatja, h vadidegen embereket költöztessenek jó messzire tőle, más mellé (mert abban 1000%-ig biztos vagyok, h te obégatnál a leghangosabban, ha valami hátrányos helyzetű költözne a szomszédjába)

@somorjaizsi: na, valami nagyot akartál mondani faszfej. nem jött össze.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2017.09.28. 22:20:04

@Ylim: "Magyarországon be kell tiltani a sport és az egyházak állami támogatását és az így felszabaduló százmilliárdokat arra kell fordítani, hogy a csököttagyúság, mint népbetegség, megszűnjön létezni."
Egyetértek.

@élhetetlen: Arról hallottál már, hogy az embereknek nincs joga bárhol élni? A néhány éve tartó EU-s tagság miatt sokan ezt hiszik, de sok országba be se léphetsz vízum nélkül, nemhogy szabadon odaköltözz... És ahhoz sincs senkinek joga, többszörösen határt sértsen érvényes útlevél nélkül. Ha menekült, akkor átszökhet a szomszéd országba, majd ott kötelessége feladnia magát a hatóságoknak. A maximum, amit legálisan megtehet, hogy a szomszéd országban bemegy az álmai országának nagykövetségére menekültstátuszt kérni...

élhetetlen 2017.09.28. 22:23:35

@Proud Mary: Jól sikerült hozzászólás, de, ha kijózanodsz, olvasd el mégegyszer, hogy mit írtál. Vagy józanon is ilyen sötét vagy? Nem tudod, mi a különbség az odaköltözés, és a pár nap eltöltése között? Nem tudom, hol laksz, nem is érdekel, de ha nem egy közös udvaros hatlakásos sorputriban, ahová összegyűjtötted a pereputtyot, akkor bármelyik odaköltöző szomszéd először vadidegen. Csak mondom. A stílusodról meg az óvoda jutott eszembe, ott ment ez a pofád neked van, meg a lónak, meg a hozzád hasonlónak. Pá!

élhetetlen 2017.09.28. 22:38:24

@Le Orme 2: „Az életminőséghez hozzátartozik az utcakép, és az utcán látható emberek kinézete.”. Jó! Nagyon jó! Meddig megyünk el? Neked nem tetszik a sötétbarna, vagy fekete bőrszín, nekem nem tetszik a festett vörös, vagy lila haj, valakinek az utcában nem tetszik a férfi fejen a lófarok, tehát aki valakinek nem tetszik, azt deportáljuk, természetesen téged is, ha a szomszéd házban lakó szépérzékét zavarja a füled állása. Így gondolod? Vagy a megfelelő utcakép kialakítása a te előjogod lenne?

élhetetlen 2017.09.28. 22:56:33

@Online Távmunkás: Írsz, de minek, miről? „Arról hallottál már, hogy az embereknek nincs joga bárhol élni?”. Igen. De akikről itt szó volt, azok már legálisan vannak Magyarországon. De ahhoz joga van valakinek, akár a hatodik szomszédnak, hogy a legálisan itt tartózkodót megakadályozza itt legális tevékenységben, mint a pár napos pihenés? Joga van valakinek belőni az ablakon egy anyára és gyerekére, csak azért, mert aki bent van, az cigány? Vagy ez a pár hónapos sztori, hogy egy olasz-magyar házaspár, mivel felújíttatták a várban levő lakásukat, béreltek szintén a várban arra az időre egy lakást. A ház egyik ügyvéd lakója levelet írt az önkorinak, hogy hogyan képzelik, hogy „bárkit” beengednek a házba, csak, mert a férj barnább bőrű volt, mint ő. Jól állunk. Te kioktatsz, Omre előadja a kívánatos utcaképet, anyám, borogass!

Sir Galahad 2017.09.29. 11:09:25

@Félek a soros tervtől Viktor véggyé meg!: Így szokott lenni: akinek nincs ellenérve, gúnyolódni próbál. Tulajdonképpen ez is egyfajta elismerés.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2017.09.29. 11:50:25

@tótágas: Kösszy! :)
Kár, hogy ezen az elmeretteneten vagyunk kénytelenek poénkodni és a sírást röhögéssel kell kompenzálni...

E.Katolnai 2017.09.29. 11:56:51

Próbáljátok bemagyarázni, elhitetni, belesúlykolni, h a magyar ember hülye, képtetelen önállóan tájékozódni; uszitani kell, hergelni, mert másképp nem képes meglátni, megérteni a dolgokat. Még a mai, modern intenetes világban sem.
Már jó néhányszor leirtam, felhivtam blogtársaim figyelmét az interneten fellelhető hatalmas dokumentumanyagra, amikből nagyon jól látni, h mit művelnek az arab-néger hordák nyugat-európa nagy városaiban. Hiába irom oda, h ezressével, tizezressével lehet találni felvételeket: egy libsi hulladék visszaszól, csak "néhány" szélsőségesről van szó, ami nem ad alapot birálatra. Több ezer, több tizezer felvétel a libsik szerint csupán "néhány" és én vagyok a szemét náci, h ezt meg merem emliteni.
Azt hozta fel ez a liberális hulladék, h csak néhányan gyilkolnak a néger-arab söpredékből, de a mindennapi terrort; a megveréseket, rugdosásokat, nemi erőszakot, fenyegetéseket, leköpéseket hagyjuk figyemen kivül, mert azok kis dolgok. Tanuljunk meg élni ilyesmivel ... hát nem ezt nem akarjuk megtanulni!
A magyar ember rámegy a világhálóra, megnézi ezeket az anyagokat és a saját szemével látja, a saját fülével hallja, nincs szüksége uszitásra, "gyúlöletkampájnra" sem mentegető kifogásokra.

E.Katolnai 2017.09.29. 12:22:22

@Ravasz Figyelmeztetés: A libsi söpredék nem ismeri a bibliát, a koránt sem olvasta soha, mikor rákérdezel a hádiszokra, akkor megkérdik: mi az?
Nem egy libsi firkálásából kiderült, h még azt sem tudják mi a különbség a Buddhizmus és a mohamedán ideológia között. Csak az észt próbálják osztani, közben tanulatlan, műveletlen aljanép. Egy ilyen visszairt nekem, h neki nem kell ismerni a koránt sem a többi vallást, neki elég annyit tudni, h mohamedéknél nincs pápa.
És ez a suttyó banda akar rendszerváltást ....

Le Orme 2 2017.09.29. 19:58:18

@élhetetlen: Jogom van ahhoz, hogy saját hazám utcaképét megőrizzem néger-muszlim-szikh-stb mentesnek, és ne legyen belőle olyan moslék, mint ami nyugat-európa nagyvárosait, különösen néhány városnegyedet kitünteteten jellemez. De a tömegközlekedést használva sem akarom, hogy néger-muszlim-szikh stbk vegyenek körbe. Egyszer sétáltam London Tottenham negyedében, ami tele van négerrel. Ennek megfelelően az utcaképet kidobott ágyak, székek, egyéb bútorok, leselejtezett háztartási gépek, leromlott utcafront jellemzte. Jogom van ahhoz, hogy ez ellen fellépjek és támogassam azokat a képviselőket, akik szintén ezt képviselik. Te meg költözz Tottenhambe, ha ez az ideálod.

Le Orme 2 2017.09.29. 20:02:40

Viktor ma ugyanazt nyilatkozta, amit sokan mások és én is írtam, megdicsérte az Öcsényieket. Ez helyes, elég a mellébeszélésből!

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.09.30. 18:39:45

@Le Orme 2: Igen, valóban így viselkedik egy felelős miniszterel... bocs... vajda. Viktor már tényleg csak a gyűlölködő kétmillió birkájának kommunikál, ők meg tapsikolnak az ilyen uszításra. Egy miniszterelnök egyetért törvénytelen cselekményekkel (életveszélyes fenyeget, garázdaság). De örülhetsz, mert szinte biztos, hogy ez a kisebbség elég lesz neki a többséghez. Ezt érdemli az ország.

isapur 2017.09.30. 20:03:39

@Proud Mary: Mert én már nem vagyok 9 éves. Legózni meg AMD-t szét-összerakni, és ezzel büszkélkedni kábé 9 éves színvonal.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.10.02. 13:58:17

Érdekes, hogy miután a bolgbejegyzés lekerült a címlapról, valahogy eltűntet a narancsos huszár nickek. :-)

Ezüstliliom 2017.10.03. 11:15:08

@László Zoltán: Látszólag értelmes ember vagy, képes vagy megfogalmazni egy ilyen hosszú... ferdítést. A többin, akiknek az IQ-ja (az EQ-járól nem is beszélve) kisebb, mint egy ibolyáé, nem csodálkozom, hogy csatlakoznak a migráncsozókhoz, könnyű őket megvezetni, de Te (és a Hozzád hasonlók), aki titokban tudod, hogy mit csinálsz, hogy hazugság az egész, szégyelheted magad! Remélem, egyszer Te is kerülsz szorult helyzetbe, és hasonló gyűlölettel teli légkör fog majd körbevenni.

Ezüstliliom 2017.10.03. 11:53:06

Annyian emlegetitek a migránsokról szóló népszavazást úgy, mint ami bizonyítja, hogy a magyarok többsége nem akar az országban menekülteket, ezért a már egyszer megtartott matekórát újra megtartom (bár a sötétebbje biztos így sem fogja érteni).
Egész számokra kerekítek, hogy érthetőbb legyen.
A Magyarországon szavazásra jogosultak száma: 8 272 625 fő. Ezeknek 44 %-a (3 643 055 fő) ment el szavazni, de ennek a 6 %-a érvénytelen volt, vagyis vagy kétfarkú kutyás volt, vagy még szavazni is hülye. Marad 41 % (100 % - 6 % = 94 %, 44 * 0,94 = 41). (Őket lehetett behülyíteni erre - magánvéleményem szerint szomorú, hogy ennyi buta ember van az országban - , a többi nem kért a cirkuszból, ezért nem tudjuk, mit gondolnak a feltett kérdésről.) Az érvényesen szavazók (a 41 % - 3 418 387 fő) 98 %-a, tehát az összes szavazásra jogosult 40 %-a (41 * 0,98 = 40), azaz 3 362 224 fő mondott a menekültek befogadására nemet. Akkor kérdem én, honnan a ... túróból veszitek, hogy ez a többség??? Aki továbbra is ezt mantrázza, azt visszamenőleg megbuktatom, és mehet vissza az általánosba!

Ezüstliliom 2017.10.03. 12:00:02

@Helga Beauty Salon: "Az országtörvényesen megválasztott kormánya ellen bármilyen külső segítséget kérni bizony az! Persze ilyen erkölcsi toprongyok ezt nem értik, csak a saját érdekeiket nézik akár az ország kárára is! Nos az ilyenek a szar hazaárulók! Egyébiránt az árulókat hagyományosan megveti az ellenség is, használják őket mert ez az érdekük, de szarba sem nézik! Becenevük SPION, KOLLABORÁNS,ők a szemét, az aljanép! Az hogy te ezzel még dicsekszel is különösképpen undorító!"

A felvilágosultabb kommentelőktől kérnék segítséget, mert nekem már a múlt ködébe vesznek az ilyesmik, de anno, mikor Orbán épp nem volt hatalmon, nem ő és a haverjai járkáltak külföldre panaszkodni az épp aktuális magyar kormányra?

Ezüstliliom 2017.10.03. 12:13:11

@Pop40: "@Peetee: " Csupán azt kérem, hogy kezdj már el végre gondolkodni!!!"

Szép dolog az optimizmus, de ezzel az erővel repülésre, vagy teleportálásra is felkérhetnéd. :-)"

Ott a pont!:DDD :(

Ezüstliliom 2017.10.03. 12:22:34

@Félek a soros tervtől Viktor véggyé meg!: "Egy ország vezetőjének tudnia kéne, hogy milyen indulatokat nem szabad elszabadítani még a politikai túlélése érdekében sem."

Azt hiszem, megragadtad a téma lényegét.

Ezüstliliom 2017.10.04. 09:38:11

@Le Orme 2: "Jogom van ahhoz, hogy saját hazám utcaképét megőrizzem néger-muszlim-szikh-stb mentesnek..."

Nem, nincs hozzá jogod. Jogod ahhoz van, hogy tiszta, rendezett és biztonságos helyen lakj, de nem szabhatod meg, hogy a szomszédaid milyen vallásúak vagy bőrszínűek legyenek. Majd ha Te leszel Orbán Viktor vagy Rogán Antal! Na, majd akkor... Akkor majd a bilid is aranyból lehet.:) De most csak belelóg a kezed.

Le Orme 2 2017.10.04. 11:18:16

@Ezüstliliom: A bevándorlást van jogom korlátozni, te nagyokos, nem mások vallásába beavatkozni. Nincs bevándorlás, nincs utcaképváltozás.
A bevándorlás az ország, a nemzet öngyilkossága. Az ország kétharmadát már így is elvesztettük miatta: Assume that the U.S., or better still Switzerland, declared that there would no longer be any border controls, that anyone who could pay the fare might enter the country, and, as a resident then be entitled to every “normal” domestic welfare provision. Can there be any doubt how disastrous such an experiment would turn out in the present world?. The U.S., and Switzerland even faster, would be overrun by millions of third-world immigrants, because life on and off American and Swiss public streets is comfortable compared to life in many areas of the third world. Welfare costs would skyrocket, and the strangled economy disintegrate and collapse,
as the subsistence fund—the stock of capital accumulated in and inherited from the past—was plundered. Civilization in the U.S. and Switzerland would vanish.

Ezüstliliom 2017.10.04. 13:18:21

@Le Orme 2:
1. Ne sértegess! Ez nem az ovi.
2. Mezei állampolgárként NINCS jogod a bevándorlásról dönteni. Mint írtam: majd ha Te leszel a főhajakend, majd akkor... Addig tiltakozhatsz, meg gyűjthetsz aláírásokat, de attól még nem Te döntesz.

Le Orme 2 2017.10.04. 15:28:14

@Ezüstliliom:
Ne fárassz ezzel a nyelvészkedéssel! Attól, hogy nem vagyok egyszemélyben a legfelsőbb autoritás, aki kénye-kedve szerint törvényt alkot, végrehajtat, bíráskodik, attól még sokféle jogom van, amik alapján különböző módon tudok küzdeni azért, hogy hazámban az utcakép néger-muszlim-szikh mentes maradjon.

BéLóg 2017.10.09. 14:52:55

@élhetetlen: Aztán kijafaxomat érdekli ez a hányásod Őcsény kapcsán?

BéLóg 2017.10.09. 15:01:38

@Ylim: Te szerencsétlen barom! HA ezek mind itt lettek volna "becsületesen" regisztrálva, a Dublini Egyezmény értelmében MIND visszakaptuk volna. Ezért addig kénytelen itt voltak SEHOGY állapotban, amíg el nem lett intézve, hogy mehetnek Nyugatra Isten hírével.
Ha meg olyan segghülye vagy hogy nem tudod, MINDEN kövezett út Budapesten keresztül vezet nyugatra, de még a szaros vonatok is csak így tudnak közlekedni, tehát nem azért jött ide a siserehad mert ez vagy az, hanem mert ERRE vezetett az útjuk ha akarták, ha nem!

Egyetlen MENEKÜLT sincs ezek között, a menekültek ugyanis nem szoktak tíz-tizenkét BÉKÉS országon keresztül csak úgy elindulni.
B+ a KUTYÁDAT nem tudod Schengenen belül papírok és chip nélkül mozgatni, itt meg lassan milliók mászkálnak papírok és identitás nélkül!

élhetetlen 2017.10.09. 20:24:05

@BéLóg: „Aztán kijafaxomat „ Miért a te hányásod a kommentem kapcsán kijafaxomat érdekli?
süti beállítások módosítása