A valódi viták otthona

Reflektor

Az MSZP falaz a Fideszes mutyinak a Ferencvárosban

2017. október 06. - szénhidra



Visszahívta bizottsági tagságából a ferencvárosi önkormányzat az LMP és az Együtt képviselőjét. Jancsó Andrea (LMP) a kerületi ingatlanmutyit, Baranyi Krisztina (Együtt) a parkolóautomaták körüli visszaéléseket tárta fel. Az MSZP tartózkodott a szavazáson.

„A nyilvánosság kizárásával döntött a IX. kerületi önkormányzat arról, hogy két ellenzéki képviselőt visszahív a bizottsági tisztségéből. Egyikük Jancsó Andrea, az LMP politikusa, aki korábban azért tett feljelentést, mert kiderült, hogy önkormányzati képviselők ismerősei és rokonai kaptak olcsón önkormányzati lakásokat. A másik képviselő Baranyi Krisztina, az Együtt képviselője, aki azt tárta fel, hogy a kerület parkolóautomatái érvénytelen jegyet adnak, az automaták üzemeltetését pedig olyan vállalkozóra bízták, akit parkolási pénzek eltüntetésével vádolnak” – írja a HírTv.

Sajátos körülmény, hogy most, amikor – Molnár Gyula kivételével – mindenki a „fideszes téglákat” keresi az MSZP-ben a sajtó arról cikkezik, hogy a Ferencvárosban valóban passzentos az együttműködés a Fidesz és az MSZP között, ha a parkolási botrányok eltussolásáról van szó.

A friss és a kéthetes hírhez jöjjön egy kis vélemény is: teljesen felesleges olyan fideszes téglákat, kriptofideszes diverzánsokat keresni az MSZP-ben, akik a szocialista párt ellen dolgoznak. Azok, akik összejátszanak a kormányoldallal ugyanis maguk a szocialista politikusok, akik számtalan helyen megkötötték már a saját kis alkujukat a Fidesszel. Ezért látszik az, hogy az MSZP nem kormányváltásra készül, csak arra, hogy megőrizze a vezető helyét a baloldalon, hogy nekik jusson a legtöbb hely.Ezért látszik az, hogy keresztbe fekszenek minden, a pártot megújító szándéknak, hiszen az egyenlő lenne azzal, hogy kiszorulnak ezekből a pozíciókból és egy olyan MSZP, amely újra erős, ám ők nincsenek benne, nem áll érdekükben. Botka László tragédiája, hogy nagyon rossz ütemérzékkel, a 2018-as kampány előestéjén illetve részben az alatt akarta elvégezni azt a munkát, amelyre egyetlen egyszer adódott történelmi lehetőség az MSZP-ben: közvetlenül a 2010-es vereség után. Egy valami biztos: egy ilyen párttól nem várhatunk radikális változást. Főleg a korrupció terén nem, hiszen az – mint a mellékelt ábra is mutatja – közös buli a jelenlegi kormányoldallal.

Frissítés: Ez a cikk nem vélemény formában jelent volna meg, ha a leadásig sikerül elérnünk a kerületi szocialistákat. A megjelenés után nem sokkal azonban visszahívott minket Pál Tibor, aki megerősítette, hogy tartózkodtak a szavazáson, ennek indokául pedig azt jelölte meg, hogy „ki akarnak maradni ebből a kutyakomédiából”, továbbá értetlenségét fejezte ki, hogy az érintettek miért szólaltak fel az ülésen, illetve, hogy Baranyi Krisztina meg sem jelent (a HírTv már idézett cikke szerint Aradon koszorúzott éppen). Arra kérdésre, hogy van-e összefüggés a szavazatuk és a között, hogy Baranyi Krisztina feltárta a sajtónak, hogy a kerületi parkolási botrányokat és a 444.hu megírta, hogy a szocialisták rendre tartózkodnak vagy nem vesznek részt a parkolási rendszert érintő szavazásokon, pedig azt válaszolta, hogy azok a cikkek „félinformációk félreértelmezésén alapulnak”, továbbá, hogy erről Baranyi Krisztinát kérdezzük.

Tálos Lőrinc

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr5212933639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Klemmy 2017.10.07. 09:37:15

A szocik teljes garnitúráját a fidesz fizeti. Megélhetési árulók.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.10.07. 10:54:16

"Molnár Gyula ne keresse a fideszes téglákat a pártban. Maga az MSZP az."

- Tökéletes. Az emeszpé már bűnrészes mindabban amit történik. Megvették őket kilóra.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.10.07. 10:55:17

Az első választás kivételével mindig rájuk szavaztam. Többet nem fogok. Ugyan fogcsikorgatva, de lehet hogy a Jobbikra.

Censored Trompf 2017.10.07. 11:02:25

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

"Ugyan fogcsikorgatva, de lehet hogy a Jobbikra."

Ezt is megértük.
Így lesznek az egykor általad is vérgőzösen nácizottakból, befutók..

Mindig megleptek mennyire elvakult gyűlölet van a lelketekben.
Nincs cél, csak ellenség, amit le kell győzni, és bárkivel bármikor bárhol.

fillérbaszó vadász 2017.10.07. 11:17:12

"Nincs cél, csak ellenség, amit le kell győzni,"

Jól körbeírtad a fideszt. Az ellenséget le kell győzni. Kézivezérelt ÁSZ-t ráküldjük és nem engedjük leadni a papírokat és a a párt megszüntetésével (talán azt nem merik megtenni, bár ha nagyon közel lenne a jobbik a fideszhez még talán azt is meglépnék) és vegyük el a párt pénzét.
Dél-amerikai banánköztársaságok kérik a receptet Orsós Viktortól.

Censored Trompf 2017.10.07. 11:27:38

@fillérbaszó vadász:

Ácsi..
Most akkor legyen limit a kampányban vagy ne legyen ?
Az is egy vélemény hogy ne legyen, de most van. És azt a Jobbiknak is be kell tartani !

Megjegyzem a plakát firkálás és tépkedés jogát ha azt hiszitek a ballib oldal levédette, akkor nagyon tévedtek.

fillérbaszó vadász 2017.10.07. 11:28:10

A nézőpont és a századvég (két fidesz csicska) "Közvélemény-kutató cég" is meglepő módon az MSZP ereősődését mérte:"Érdekesség, hogy az MSZP hosszú idő után újra megelőzte a Jobbikot, így 10 százalékkal a második helyen áll.""

Az mszp-ben hetek óta bénáznak. Kész kabaré amit művelnek. Marakodnak a nem létező koncon. Botka mandátumfelajánlását is mindenki megmosolyogta. Aztán egyszer csak a miniszterelnök-jelölt lemond. Az alelnök lemond. A szocialisták egymást köpködik, árulózzák, szarozzák, patkányozzák facebookon. Mindenki az mszp agonizálásáról, haláltusájáról, megszűnéséről beszél. Hát mikor máskor előzné meg "hosszú idő után" a Jobbikot az MSZP, ha nem most?

Századvég!
Köpni kell!
Ahogy Hofi mondta egyszer: "És nem röhögte el magát"

A másik nagyon komoly "közvélemény-kutató" cég a szintén fidesz nyaloc Nézőpont. Persze szerintük is nagyon erős az MSZP, 20% közelében van a Jobbik seggében.
Azokról annyit, hogy egy műsorban a vezetője (Mráz Ágoston) kijelentette, hogy ők mérnek legpontosabban, és mikor ezt kimondta, a többi fidesznyalonc sem bírta röhögés nélkül:
coub.com/view/gxnl6
A magyar időkös Gajdics Ottó is elnevette magát. :)

jolka40 2017.10.07. 11:32:33

Ha egy párt a gödör szélére kerül, legjobb, ha belerúgjuk? Kinek érdekében?

fillérbaszó vadász 2017.10.07. 11:34:51

@Censored Trompf: Szerinted az ÁSZ Jobbik-ellenes akciója jogos és jogszerű? Pláne így? Nem tudják elektronikusan elküldeni az adatokat, mert nem lehet, majd mikor személyesen beviszik akkor meg nem veszik át, viszont legalább feljelentik. Közben meg születik egy törvény, hogy az ilyen párttól el kell venni az állami pénzeket. Persze a közpénzből plakátozó Cöf-nél, a régi simicskás időkből 8ft-ért bérelt fideszes plakáthelyek, és a állami pénzek százmillióit lenyúló kamupártok tucatjai esetében persze nem talált kifogásolni valót, a nyilvánvalóan nem a fidesz által kézivezérelt Állami Számvevőszék.
Csak, hogy te is lásd. Mondjuk valaki azt mondja, hogy te adócsaló vagy. Péntekig mutasd be a pappírjaidat. Be is viszed, de nem veszik át helyette feljelentenek.

Érted már?
Rákosi 2.0
Dél-amerikai banánköztársaság szint.

fillérbaszó vadász 2017.10.07. 11:37:28

@Censored Trompf: "
Megjegyzem a plakát firkálás és tépkedés jogát ha azt hiszitek a ballib oldal levédette, akkor nagyon tévedtek."

Én nem a ballib oldalról vagyok. De a fidesznek sem kell a plakátrongálás miatt a szomszédba mennie. Sőt. A fidesznek kussba kell lenni plakátrongálás ügyben, mert a kis fidalitaszos Lenin-fiucskák Jobbikos plakátok százait fújkálták le, tépték le.
zsurpubi.hu/cikk/1238-ezt-latnod-kell-fideszes-nyuggerek-plakatrongalas-kozben/

fillérbaszó vadász 2017.10.07. 11:42:42

@Censored Trompf: Tényleg! Arról mi a véleményed, hogy a fidesz az ősellenségét (MSZP) probálja megmenteni a megsemmisüléstől?
VAgy már az mszp is jó Nemzeti párt lett?
Van egy olyan érzésem, hogy egyszer majd full degenerált Huth Gergely és és a Orbán-szopó Bayer Zsolt majd a egyszer még, a Sajtóklubban fogják ecsetelni, hogy milyen fasza gyerek Molnár Zsolt, meg a Botka és milyen tisztességes és nagyszerű ember Molnár Gyula. :)

illaim 2017.10.07. 12:18:46

Nos Kedves Fórumtársak! 1988már nagyon régen volt,a memória meg kopik ezerrel!
A FIDESZ-t a néhai MSZMP Stumpf István meg az ő apósa, az akkori belügyminiszter
Horváth hozták létre! Tehát mai értelemben, a néhai MSZMP két frakciója a fidess meg a maszop! Nincs itt semmi látnivaló, aki ez ellen az MSZMP maffia ellen akar fellépni,
azt egy közös lejárató kampányban árulják el, karaktergyilkolják le! Ez nem más, mint az MSZMP maffia hatalomátmentése! A két frakció a népnek szóló rivalizálása, meg cirkusz a plebsnek!

stoic79 · http://liberatorium.blog.hu 2017.10.07. 16:47:44

A szavazóknak azt kell megérteniük, hogy a fidesz és mszp-féle maffiapártok létezéséhez ő nagyon is sokkal hozzájárul:

liberatorium.blog.hu/2013/04/27/maffiapartok

Duplaxiii 2017.10.07. 18:59:44

Jók a kommentek...
Mondjuk normális ember soha nem szavazott az mszp-re, de persze a múlt és a hagyományok erősek.
.
Angyalföldön az lmp meg a jobbik falaz a szoci városvezetésnek az ingatlanfejlesztéseknél vagy a közterületfelügyelet tevékenységénél.
A pénz mindenkinek jól jön.
süti beállítások módosítása