A valódi viták otthona

Reflektor

Amikor a Fidesz eljátsza a nagyhalált

2018. január 06. - szénhidra

Komolyan nem lehet eldönteni, hogy nevessen-e az ember vagy éppen ökölbe szorítsa a kezét miután a Fidesz levelet küldött végső elkeseredésében az embereknek, hogy adjanak pénzt Soros ellen.

Egyáltalán nem arra akarok célozni, hogy ne gyűjtsenek. Felőlem aztán gyűjthetnek, inkább arra utalnék, hogy egy olyan szervezet, amely már teljesen behálózta a magyar gazdaságot, érdekkörei már az iskolai takarítónők kiválasztásáig leérnek az és bárhová lép strómanok teremnek lába nyomában pénzt kórencsál a magyaroktól! Végül inkább nem nevetek és nem is mérgelődöm, csak megállapítom, hogy szánalmas.

Teszi mindezt akkor, amikor a rövid pórázon tartott Állami Számvevőszék éppen csuklóztatja az ellenzéki pártokat (a kormánypártokat érdekes módon a választásokig nem fogja ellenőrizni) és a néhány millióstól a több száz milliósig terjedő büntetéseket dobál majd' mindegyiknek. Ezek, igen, ezek kérnek pénzt a választópolgároktól. Mert most választópolgároknak minősülnek. Igazából itt megint arról van szó, hogy a Fidesz mobilizálni, egybe-tartani kívánja a társaságát, választóit, jó kis beszédtémává emelve egymás közt a 100 forintos adománykáktól és az államtitkár által be nem vallott ám minden bizonnyal tízezres nagyságrendet is meghaladó békekölcsönig. És ugye azt se felejtsük el, hogy egy ilyen kamu-adományozós kampánnyal ügyesen el lehet leplezni, hogy melyik Fidesz-haver-oligarcha mennyivel tolja meg a kampányt, lehet lobogtatni a sárga csekkeket: Mari néni és Józsi bácsi összekuporgatott pénzecskéje segíti a Fideszt. Hah!

A mutatvány akkor válik paródiává amikor az ellenzéki pártoktól elirigyelt adománygyűjtés (azon túl, hogy tényleg egy kis zsebpénzhez juttatja a Fideszt) csúcsra járathatja a Kubatov-listát. Amit egy ideje nem frissítettek, mert Orbán Viktor a lista értelmében megint Simicska Lajoshoz fordult. Az erzsébetutalványokkal megbolondított nyugdíjasok minden további nélkül fognak fizetni, de halottak valamint régi fegyvertársakból ádáz ellenféllé avanzsált oligarchák biztosan nem fognak fizetni.

Jó, nyilván a túlbuzgó rendszer, a Kubatov-lista hibája, hogy bekerül SL is a szórásba, de ez a tolvaj banda az utolsó fillérért is lehajol, az fix.

CSÁ

(kép: hvg.hu, Simicska Ádám fb)

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr713553865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.01.06. 12:32:46

Emberek adakoznak egy pártnak! Sose volt ilyen a világtörténelemben, botrány!

dtibor 2018.01.06. 13:17:55

A földön fekvőbe még bele is rúg, hátha onnan is kigurul pár fillér.
@birca: ha ezt valamelyik ellenzéki párt csinálja, akkor arra ráhúzzák a szaros wc papírt is. Kérlek birca, ne válaszolj!

Toportyán Zsóti 2018.01.06. 15:17:22

Ha van memoriád akkor tudod hogy haszonállat vagy.Putingazdád hamarost ráfarag méginkább,amerikai fegyverek kivégzik Ukrajnában a tankjait osztneked nem gurulnak majd a hazaárulásirt járo kopekok.

BAZINGA2 2018.01.06. 15:39:11

Hirtelen azt hittem, hogy az agyhalált játssza el. Kezdtem csodálkozni, hogy van neki.

babbaba 2018.01.06. 16:47:39

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Mesélj. mikor egy évi százmilliárdokat reklámara költő párt pénzért könyörgött az idióta választóinak!

azigaziraptor 2018.01.06. 18:11:47

@maxval bircaman szeredőci vörös proletár:
Mesélj birka!
Hogy van az, h az első kommentár (majdnem) mindig a tiéd?
Te adod meg az alaphangot a fideszes birkáknak, h hol kell szétverni a postot?

Zoltan Hazafi 2018.01.06. 18:16:45

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Szomszédasszonyom már nem fog, biztosan. Tavaly májusban meghalt, de azért kapott csekket, hátha...

azigaziraptor 2018.01.06. 19:31:41

@maxval bircaman szeredőci vörös proletár:
Mindig azt teszed!

Keleméri Kornél 2018.01.06. 19:42:05

Senki ne adakozzon egy népirtó agybetegnek! Soros György Simicska Lajos a Jobbikot a kormányra küldik ez fáj a népirtó kormánynak. Ha, ha, ha! Ennyi vot a Fidesznek! A magyar diktatort megfogjak ölni!

Visceroid 2018.01.06. 19:53:32

Annyira jó lenne besorozni az összes fideszest katonának, és megindítani őket a hadsereg jelenlegi állapotában visszafoglalni az elcsatolt területeket. Bár csak meg lehetne csinálni!

2018.01.06. 20:15:55

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Orbán a kapcsolatain keresztül kivégeztette riválisat. "Sose volt ilyen a világtörténelemben, botrány!" Próbálod palástolni, hogy tényleg nem érted, igaz? Vagy csak cinikus vagy. (idáig reményeim szerint nem jutunk el, valamint felhívnám a figyelmedet, hogy csak példaként írtam amit, viszont valamiért késztetést éreztem, hogy erre felhívjam a figyelmedet)

puszt 2018.01.06. 20:35:25

Elsőre azt olvastam: ...eljátssza az agyhalált. de rájöttem azt nem írhatták, hisz azt nem eljátsszák... :)
Amúgy, ha nyelvtannáci lennék javasolnám az eljátsszák helyesen írását.

dare 2018.01.06. 20:40:46

Én ezt már trollkodásnak tartom.
Rajtam akarnak röhögni (rajtunk).
Csak pislogok mint hal a szatyorban azon, hogy ezt most ők most komolyan gondolják-e, vagy sem, és közben szinte hallom a nevetést a háttérben.
Ne legyen senkinek kétsége afelől, hogy olyan sok pénzt fognak a végén bemondani, amekkora összeget itt még semmilyen cél érdekében nem gyűjtött össze senki eddig.
Hihetetlen ez a pofátlanság.

room_101 2018.01.06. 21:00:49

Mínuszos csekkre én kapok pénzt?

2018.01.06. 21:34:31

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Hiába hívtam fel a figyelmedet, miszerint példaként említettem az "Orbán a kapcsolatain keresztül kivégeztette riválisát." mondatomat. Nem Orbán a lényeg és teljesen mind egy, hogy adomány gyűjtés (bár ezt megkérdőjelezném) likvidálás, ellehetetlenítés...stb. Nem ez a lényeg. Felületesen olvasol (igaz, néha én is) így nem értetted meg. Nem baj. Nekem az első ami lejött ebből, hogy pitiánerség. A második ami eszembe jutott, hogy nem politikushoz, főleg nem egy miniszterelnökhöz méltó. De vajon politikus-e Orbán? Több jelzőt is használhatnék erre a cselekményre de csak karcolgatnám a felszínt, hogy közhelyesen fejezzem ki mondanivalómat. Nem ez a lényeg. Az ez alatt van.

2018.01.06. 21:43:53

@dare: Nekem is nagyon gyorsan az jutott eszembe, hogy mekkora lesz az összeg illetve, hogy ez mire hatalmazza fel őket. Mert, hogy lesz akkora az összeg, hogy felhatalmazza őket bármire az holtbiztos. Hogy is nézne ki: befejezzük a harcot mert nem kaptunk elég "felajánlást" és így nincs felhatalmazásunk sem. Döbbenetes lenne.

dare 2018.01.06. 22:08:57

@Thomas Grande: Na ez lenne a trollkodásuk csúcsa. :D

Honfitársaim, magyarok, nem harcolunk tovább Soros György ellen, mivel kevés felajánlást kaptunk önöktől, és úgy érezzūk már nem szeretnének az ő személyével tovább foglalkozni.
Mi ezt megértettūk, és a továbbiakban arra kérūnk felhatalmazást, hogy innentől kezdve önök szablyák meg milyen ūgyeket tartanak fontosnak.
Soros György személyével mostantól kezdve nem foglalkozunk.

Pepibubó 2018.01.06. 22:23:11

Kedves Reflektor! A haza érdekében könyörgöm, javítsd már ki hosszú sz-re!
Amikor a fidesz eljátsSza a nagyhalált

sunabajnok 2018.01.06. 22:55:54

Nem értitek... Meg kell nézni a vagyonbevallásokat. Ezek olyan szegények mint a templom egere! Gyakorlatilag éheznek. Hát ezért kell a pénz.

a nagy hohoohooo 2018.01.06. 23:17:26

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Viktor jó csinálja!Mint a jó gazda ,így billogozza meg a sárgacsekkel az ő hűséges barmait hehee.....
Ügyes.Fizessenek a hülyék, megérdemlik.Aki nyal az fizet...mind fizetni fogtok.
A szolgalélek mindig győz az alattvalóknál.
Tényleg erre már nincsenek szalonképes szavak, NER-társak, akkor most lehet
kinyitni a bukszákat, a jól megtömötteket, mindenki adakozzon, aki ennek a tetves kormánynak a haszonélvezőivé vált, és aki még nem látja, hogy ez az aljadék mindenkit hülyére vesz!
Lesz ez még kötelező hazafias dicsőség.Már megvan a helye.
Nincs még egy ilyen buta népség mint az orbánseggszolgálatos "MImagyarok"...hehee.....mindig van lejjebb. Amikor azt hiszed, hogy ezt már nem, akkor mindig rácáfolnak, és de, igen. A mélypont világcsúcstartói. Veretlenül.
Olyan van ,hogy vannak akik az egyik legősibb hivatású heheee.....,de
nem kém ..hölgyeknek fizetnek a dugásért ,a szopá...elnézést az orális
szexért ,ezt sem értem,hogy van valaki olyan szellemi nyomi ,hogy értelemmel ,érzelmekkel nem tud meg hódítani egy számára kedves nőt hehee...,dehogy olyan agyilag büdös zoknik akik a seggnyalásra uszkve kivetett adóért......önként és dalolva.....höhöö...

Julia Hristovát is beadod Viktor alá hehee,......dugni,szopni nyalni hehee.
Rövid áttekintés

Itt tanult: СУ Св. Климент Охридски
Иван Маринов házastársa
Születési hely: Szófia
www.facebook.com/astarte.sarah

www.facebook.com/maxval?fref=ufi&rc=p&hc_location=ufi

Mint a kokárdaviselés 2002-ben,most ki tud nagyobb sárgacsekkel hivalkodni.
A hűséget bizonyítandó egymásra fognak rálicitálni a hívők. Más szemében meg arra bizonyíték kinek milyen hosszú a nyelve.
(Küldd el nekik az agyadat. Neked nem lesz rosszabb. ők meg talán értékelik a gesztust. Te lehetsz az új Kerényi.) hehee...
Igyekezzetek seggnyalók, mert az utolsónak a gatyája is rámegy...hehee...

dare 2018.01.06. 23:56:30

@dare: Ilyen ha akciófilm közben ír valaki.
Szablya, na persze, az hiányozna még.

a nemzet fogatlan provokátora 2018.01.07. 00:29:23

Obama gyűjtehett a híveitől? Az nem volt gond ugye?

morph on deer 2018.01.07. 00:36:01

@sunabajnok:
“Gyakorlatilag éheznek.”

Hát ez vagy túl régi - 35-40 éves - vagy valami nagyon új hír, mert például disznóalkatú vezérünkön ez gyáltalán nem látszik!

Persze az is lehet, hogy három számmal nagyobb a golyóálló mellénye, esetleg eleve hármat visel, de az éhezés nyoma még a fején sem látszik !

Mindenesetre minden fideszes szerencsétlennek figyelmébe sjánlom, hogy nehogy már a józan észre hallgasson valahogy, mert az egy nemzetellenes, sőt, kifejezetten Sorosbérenc magatartás lenne!!

Tehát tessék adakozni a viktornak, és “övék lesz a mennyeknek országa”!
Ja, a “lelki szegényeké”, ahogy a magyar biblia-fordítás kissé eufémisztikusan fogalmaz. Eredetileg ez azokra vinatkozik, akik “szegényebbek az ő tudatukban” - ami ugye mindjárt közelebb hoz bennünket az orbánhitű agyamentek megértéséhez.
Igen, a “minek” nincs benne a csomagban...

És igen: tényleg ennyire sötétek vagytok!

Ez itt már rég nem politika, rég nem “oldal”, ez egyszerűen “hit” a szekta vezérében, népiesen “guru”.

Természetesen lehet anyázni agyvérzésig, de ti mégiscsak tudjátok, hogy épp a függőségi viszonyorokat adjátok írásba, ugye?

Gratulálok e nemes cselekedethez vikzor összes jobbágyának!
Csak így tovább a feudálbolsevista Magyarország megváltoztathatatlanságáért folytatott harcban! Meg fogja hozni a várt eredményt, kétségtelen!

A fideszes cselédnépség maga fizeti a saját lealacsonyításának költségét, ami nem semmilyen tehetségre vall, - valljuk be! Természetesen orbán és csapata részéről, akik még ezt a maszlagot is eladják nektek, - és még fizettek is érte!

Be fogtok kerülni a tankönyvekbe, mint példa, semmi kétség!:)

a nemzet fogatlan provokátora 2018.01.07. 00:36:38

@Pepibubó: @Thomas Grande: @dare: A korábbi budapesti amerikai nagykövet asszony(görög lófő), tudtommal azért kapta meg a nagyköveti kinevezést, mert korábban megelelő összeggel tűmgatta a Dempkrata párt kampényát. Az rendben volt, ugye?

a nemzet fogatlan provokátora 2018.01.07. 00:39:10

@morph on deer: Miért nem gyűjthet pénzt egy politikai párt a kampányára?

a nemzet fogatlan provokátora 2018.01.07. 00:41:57

@Keleméri Kornél: A Jobbikot.. aha. Most megjósolom neked, hogy Vona zsúrpubi Gábor április után Simicska valamelyik cégénél lesz sportállásban..( Közgép?)

a nemzet fogatlan provokátora 2018.01.07. 00:44:41

@morph on deer: Titeket Soros meg Simicksa töm ki, ezért nincs szükségetek az emberek támogatására. (Mondjuk úgyse nagyon küldene senki pénzt..:)))

a nemzet fogatlan provokátora 2018.01.07. 00:54:00

@morph on deer: Áprilisban harmadjára lesz keményen a fejetekre koppintva, de ti ebből sem tanultok majd..:)

Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta 2018.01.07. 01:34:23

Nem tudom mit vergődnek a liberális tetvek
A Fidesznek van szavazóbázisa, ha úgy tetszik tábora.
Ha fáj hogy a liberális köcsögöknek nincs akkor el kellene gondolkodni hogy miért..

Talán először hazafinak kellene lenni és nem az EU kurváinak
A magyar embert jobban érdekli a saját és családja sorsa mint egy retkes niggeré vagy arab tolvajé. Ha tetszik ha nem.

morph on deer 2018.01.07. 01:53:27

@a nemzet fogatlan provokátora:

És hol mondtam én ilyet?
Gyűjtsetek, hajrá!
Mindenesetre nem ússzátok meg, hogy tudjátok, miről is van szó!

Ugyanis nem arról, hogy “egy politikai párt” a pénzügyi forrásait akarja bővíteni, hanem arról, hogy te elkötelezve érezd magad!
Önmagában ez sem baj, ha legalább tudod, hogy miről van szó, és annsk alapján döntesz.
Nekem semmi bajom aztal, hogy te fideszes vagy, de az zavar, ha látom, hogy épp átcsesztek már megint..!
Miért?
Nem állom a kókler, csaló, hazug népséget!

Én sokkal inkább tisztelem az egyenes gerincű “ellenséget,” mint az orbán féle csúszómászó “nemzetthy” hazugságdömpinget, most éppen Soros ellen.
Igérem, hogy most, hogy Merkel meggyengült és viktorka bajor sört iszik, a legközelebbi támadás Merkel ellen fog indulni.
Miért?
Mert orbánt nem te édekled, vagy Magyarország helyzete, hanem a saját történelmi léptékű ambíciói, kerül amibe kerül!
Neked!
Ő minimum Európa első számú vezetője akar lenni, és ehhez te meg én csak báb vagyunk. Egész Magyarország is csak egy állomás orbán terveiben, - pár év múlva meg fogod látni!
A cél az, hogy viktorka európai szintű befolyásra tegyen szert, Vlagyimír Vlagyimírovics meg uralja a kontinens többi részét, plusz Ázsiát.

Én mondjuk orbán helyében nem hinném el, hogy aztán a kezemben marad akár közép Európa is, de a felcsúti trágyadomb mellől indulva már ez is eredmény, nem gondolod?

Na ehhez a célhoz segíted közelebb viktort a támogatásoddal!

Mondom: nem baj, de remélem tudod, hogy erről van szó!
Igaz?

morph on deer 2018.01.07. 02:14:05

@Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta:

“...jobban érdekli a saját és családja sorsa mint egy retkes niggeré vagy arab tolvajé”

Remélem, nem azt akarod mondani, hogy a retkes felcsúti tahó és fideszes tolvaj sorsánál is jobban érdekli a saját sorsa?
Mcsoda önzés!
Ha ezt a viktor megtudja, akkor még az is megeshet, hogy többé nem kapsz tőle tarháló levelet!

Ezt akarod?
De tényleg?

Mert mi bizony itt állunk melletted, hogy egy/a felcsúti tolvajt támogatásunkról biztosítsuk, sőt, még anyagi javainkat is rendelkezésére bocsássuk!

Nekünk nem holmi “arab tolvaj” kell, mikor megvan nekünk a saját ‘nemzethy’ tolvajunk is, köszönjük szépen!

Tehát teljes mértékben egyetértek: nehogy már a viktor, Mészáros, vagy akár Kósa mama helyett itt holmi tolvaj araboké legyen a pálya!
Pharaon egyébként is már halottá lett nyilvánítva, nem kell ide másik arab!

Ezért is riadóztatták a ceglédi lakosok a rendőrséget, most, hogy arab külsejű személyek tűntek fel a városban!

Jó, hát nem tudhatrák, hogy a Tiborcz-Orbán házaspár katari barátai mentek kirándulni Ceglédre, de érthető, hiszen tésen kell lenni, éjjel-nappal!
Hiszen a Tóni is csak épphogy húszezer tarkabarka személyt engedett be, szóval mégis mit gondolnak azok ott Cegléden?
Nagye!

Muzsikok közt 2018.01.07. 03:01:29

Nekem mind1, én még 2010ben eldöntöttem, h csak a fideszre szavazok amíg a ballib az ellenzék.

Igy jövőre is, természetesen.

100 ezret utaltam a fidesznek bekaphatjátok lipsik 2018.01.07. 03:41:40

"miután a Fidesz levelet küldött végső elkeseredésében az embereknek, hogy adjanak pénzt Soros ellen."

Ja elvannak keseredve, hogy harmadszorra is meglesz a ketharmad.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.01.07. 07:39:35

@a nagy hohoohooo:

A nép nem kívánja szolgálni gazdáidat, Ferike, törődj bele...

sunabajnok 2018.01.07. 09:04:47

@morph on deer:
index.hu/belfold/2017/01/31/orban_viktor_szegenyebb_lett/

Minden évben megnézem mekkora bőr van a pofáján a politikusoknak, és minden év januárjában elmorzsolok értük pár könnycseppet,mert látni,hogy gyakorlatilag PAPÍRON földönfutók. ÍGy teljesen érthető,hogy a kampányokra koldulnak.

dtk74 2018.01.07. 11:10:49

Ha csak azok adnak kisebb-nagyobb össszeget akik a hivatalos verzió szerint visszaküldték a nemzeti konzultációs anyagot, már lesz pénz mindenre...

.Gordon Gekko. 2018.01.07. 11:24:57

gondolom az SZDSZ is kért pénzt a hívektől mielőtt csődbe ment....

csak mivel azok zsidók, ezért nagylelküen az aófizető polgárok között dobták szét a kifizethetetlen tartozásukat. Ez a know how meg a csődhelyzet már az MSZPnél is megérkezett, 2018 után ők is nagylelküen ránk hagyják minden tartozásukat.

hi hi hi

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2018.01.07. 11:44:41

Én bekentem szarral a csekket és bedobtam a feladónak direktben a Lendvay utcában.
Így üzenve meg neki hogy ő is megértse, hogy menjen a kurva anyjába!

birka menet 2018.01.07. 11:52:56

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:

Ruszki kém, a nép a te Putyin gazdádat nem akarja és nem is fogja szolgálni, törődj bele.
Addig menj lopni fát az erdőbe, hogy legyen mivel fütened, különben megfagysz a bulgár gettódban.

birka menet 2018.01.07. 11:59:46

@100 ezret utaltam a fidesznek bekaphatjátok lipsik:

100 ezret utaltál, hogy megfelelj a gazdádnak? Lehet hogy még ez is kevés lesz és bosszút áll majd rajtad hogy ennyivel kiszúrtad a szemét. Bezzeg a Mészáros gázszerelő egymaga 10 milliárdot utalt!

A lipsik meg jót röhögnek rajtatok fidióta rabszolgahadon, hogy most aztán befostatok a gazdától rendesen és inkább midneneteket eladtátok, csak hogy mentsétek az irhátokat Orbán bosszúja elől.

Eljött az idő, amikor a NER a saját hasznos hülyéit zabálja fel!

n_dy 2018.01.07. 12:03:36

javasolnám átnézni a magyar helyesírás szabájait: "eljátsza" ....

rallus 2018.01.07. 12:17:27

Orbánék Moszkva fele menekülnek!

De szép is lenne a világ, ha csupa olyan ember élne rajta, mint te!
Így viszont a stílusodból tudják, hogy a bolsevik igénytelenség nem múlt el...

a nemzet fogatlan provokátora 2018.01.07. 12:31:27

@Orbánék Moszkva fele menekülnek!: Ott kented be az épület előtt letolt gatyával, vagy a táskádban vitted odáig? :) Esetleg valamelyik gondozóval küldted oda jó sok pénzért az elmeosztályról? :)

a nemzet fogatlan provokátora 2018.01.07. 12:36:27

@morph on deer: "Ő minimum Európa első számú vezetője akar lenni, és ehhez te meg én csak báb vagyunk. "

Ostobaság. Orbán egyszerűen az európai kutúra önfelszámolása , és az agresszív muzulmán betelepítés ellen küzd. Ehhez épít ki egy egyre masszívabb politikai egyesülést kelet-közép Európában.. Ez fáj nektek, de nagyon..

a nemzet fogatlan provokátora 2018.01.07. 12:40:55

@Toportyán Zsóti: Ukrajnában nincsenek orosz reguláris egységek, max a különleges erők spacialistái szoktak átszivárogni a felkelőket segítendő.

a nagy hohoohooo 2018.01.07. 13:17:43

@a nemzet agyhalott, fogalma sincs semmiről provokátora hehee..."Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek.." Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok
Az USA kampányfinanszírozás törvényekkel szabályozott és nem sutyiban mint a nemzetthy inzultáció hehee..

index.hu/kulfold/usa/money/

a nemzet fogatlan provokátora 2018.01.07. 13:29:09

@a nagy hohoohooo: Kiengedtek a gyogyóból, vagy a főorvos úr gépén garázdálkodsz? :)) Vigyázz csúnya beöntés lesz a vége, ha rájönnek!;)

Egyébként meg maradjunk annyiban, hogy az USA-ban, megfelelő mértékű kampánytámogatással nagyköveti posztot lehet venni, ahogy az az egyik budapesti amerikai nagykövet asszony esetében is történt.
Ha ezt Orbánék csinálnák, minimum behívnátok az Ensz csapatokat..:)))

states42 2018.01.07. 15:29:19

Hát egész biztos nem szánalmasabb, mint a sorossimicska által a kormánybuktatásra a roncsderbi /értsd ellenzék/ és hátországa alá tolt milliárdok.

kivisziat 2018.01.07. 16:39:16

Ennyi BALfake-t egy rakáson...

Occam beretvája 2018.01.07. 16:58:03

@kivisziat: Hát Istenem ennyien maradtak. Morfondírka is ide-oda szambázik hogy tartsa a frontot. Tegnap a határátkelő blogon osztotta az észt.Rendes gyerek neki is csak annyi van hogy ép ne háttal üljön a moziban de azért osztogatja.:-)

m54 2018.01.09. 07:29:11

Ezt írja a posztoló:
"Teszi mindezt akkor, amikor a rövid pórázon tartott Állami Számvevőszék éppen csuklóztatja az ellenzéki pártokat (a kormánypártokat érdekes módon a választásokig nem fogja ellenőrizni)"

A tény pedig ez:
"A Fidesz (és a KDNP) is megússza, hogy a választásokig kutakodjon a gazdálkodásukban az utóbbi időben nagyon bekeményedő Állami Számvevőszék. Ennyire kilóg a lóláb? Nem egészen: Orbánéknak szerencséjük van, méghozzá azért, mert a 94-es választás után az MSZP és az SZDSZ került kivételes helyzetbe. A Fidesznek a jogszabályi környezettel is jól jön ki a lépés: 2010 után még keményebb büntetést kaphattak volna, mint most a Jobbik, mert ami akkor még csupán etikátlan volt, az ma már törvénytelen is."
...
"Az egyszerűség kedvéért összevetettük a Fidesz és az MSZP ellenőrzéseinek időpontjait. A két párt gazdálkodását utoljára 1992-ben ellenőrizték egyszerre, aztán valami félrecsúszott, mert a szocialisták pénzügyeiről szóló következő jelentés már egyben vizsgálta a 92-es, 93-as és 94-es éveket, míg a Fidesz gazdálkodásáról készült külön 92–93-as, valamint a 94–95-ös évekről szóló beszámoló.

Ez azért lényeges, mert az 1994-es választás óta az ÁSZ mindig külön évben vizsgálta a Fidesz az MSZP gazdálkodását, és az ellenőrzött ciklusok is mindig eltértek. Így fordulhat elő, hogy az ÁSZ 2018 első félévében fogja vizsgálni az MSZP pártalapítványának 2015–2016-os beszámolóját, míg 2017-ben vizsgálta a Fidesz pártalapítványának 2014–2015-ös gazdálkodását.
Ebből a szempontból tehát nem arról van szó, hogy az ÁSZ azért nem vizsgálja többet a választások előtt a Fidesz gazdálkodását, mert pártállami eszközökkel megakadályozzák ebben, hanem mert Orbán pártjának következő vizsgálati ciklusa a 2016–2017-es lesz, maga az ellenőrzés pedig az elmúlt évtizedek rutinja alapján majd 2018 végén, 2019 elején lesz. Ezt a ciklust a választásokig nem is lehetne ellenőrizni, ugyanis a törvény szerint a pártoknak május végéig kell leadniuk a pénzügyi beszámolóikat."

stb.
Forrás az Index
index.hu/belfold/2018/01/04/allami_szamvevoszek_fidesz_ellenzek_szerencse/
süti beállítások módosítása