A valódi viták otthona

Reflektor

Orbán Viktor egy pitiáner, kényszeres hazudozó

Nem először bizonyosodik ez be, de a menekültek esetében tisztábban még sohasem

2018. január 23. - szénhidra

Mindig is oltalmazottakról beszéltünk, milyen migráns, nincs itt semmi látnivaló, aki mást mond az Soros. Kábé ennyire futotta a Fidesztől a válságkommunikáció, bár az minden csövön harsog.

A magyra kormány és a Fidesz az elmúlt két évben mindent, vagy talán még annál is többet tett azért, hogy az amúgy ténylegesen egymástól különböző fogalmakat – embereket – egy kupacba rakja. Na ők lettek a migráncsok. Ezt megfejelve szintén mindent megtett azért, hogy ezekből az emberekből vérnősző vadállatokat, munkahelyelvevő-léhűtőket, nőerőszakoló barbárokat csináljon papíron, hogy aztán ezzel riogasson itthon mindenkit. Csak a hülye nem érezte, hogy az őcséni fenyegetés, gumikiszúrás, a ceglédi látogatók miatti riadalom nem a kormányzati gyűlöletkommunikáció miatt alakult ki. És persze a fideszes politikusok arca a levakarhatatlan teflonnál is kitartóbban nyomta a nyilvánvaló hazugságot, hogy „ezek” mind egyformák.

Az ellenzék és a társadalmi szervezetek az első perctől kezdve jelezték a különbségeket, csakhogy a kormány irtóztató kommunikációs fölényével azonnal kijelentette, hogy áruló, nemzetvesztő meg Soros György. Aztán jött az a bizonyos Altusz Kristóf interjú, amiben töredelmesen bevallotta az államtitkár, hogy hát ne báncsák már Mahgyarországot, hiszen befogadtunk 1300 menekültet.

Fiygelem! Eddig az volt, hogy ezek barbárok, emberevők és Magyarország migránsmentes ország. Most viszont már mindent meg akar tenni a válságkommunikáció, hogy elhitessék fideszes és nem fideszes szavazóval, hogy ezek mégsem ugyan azok. Ez a csőd.

Bencsik András kormányszócső védi a mundér becsületét: Magyarország elbír 1300 menekültet. Érdekes, ezt mondta a kormányon kívül mindenki. Németh Szilárd az elmúlt két évben szájzárral küszködött és csak a mostani verzió-frissítéssel sikerült elérnie, hogy kimondja a menekült szót. Csak érdekes módon Orbán Viktor adott pszichkai bűnsegéd jellegű segítséget, amikor tavaly az őcsényi gyermeküdültetés miatt őrületes hisztéria robbant ki. Akkor és ott igazi, tőrőlmetszett menekült gyerekek és asszonyok mentek volna kicsit megpihenni de a jóravaló helyiek elzavarták őket, Orbán Viktor gyalázatos érvelésével utólag megsegítve. Ez a kétszínű ember arra is képes volt, hogy a saját hazugságait úgy állítsa be, mintha mások hazudoznának a menekültekről:

„a magyar ember szereti a gyerekeket, és az elesetteket mindig szívesen segíti, de annyit hazudoztak migránsügyben, hogy ha azt mondják, hogy gyerekek fognak jönni, arra azt mondja a magyar, először gyerekek, aztán a szülők, aztán családegyesítés…”

Most, hogy a migránsozós kommunikáció megsemmisült a miniszterelnök vajon bocsánatot kér-e a saját szavazóitól, saját híveitől, az államigazgatásban dolgozóktól és nem utolsó sorban azoktól a szerencsétlen, Őcsényben átmenetileg pihenni szándékozóktól, akiket becsapott, átvert, hülyének nézett és kihasznált? Nyilván nem.

CsÁ

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr9213597157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ManDownton 2018.01.23. 19:18:58

Vinnyognak a libsik. Hajrá! Takarodjatok Németországba, Amerikába. Ott vinnyogjatok a fajtátokkal együtt.

azigaziraptor 2018.01.23. 19:19:22

Ha, még csak az volna!
Ha én elmondanám, h mit gondolok róla, elvinne a TEK!

AussieBloke 2018.01.23. 20:53:45

Mandownton, elintéznéd, hogy az említett országok befogadjanak politikai menekültként? Mert akkor tartsátok meg a szart bátran.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2018.01.23. 21:31:55

@ManDownton: A libsikkel együtt a narancskomcsik is eltakarodhatnának Moszkvába...

belaim7005 2018.01.23. 23:46:28

@ManDownton: Te meg rohadj meg a fajtáddal együtt:)))))))))

Toportyán Zsóti 2018.01.24. 06:48:05

@ManDownton: Illibsi hiszti,sajna a fajtád most a soros.

Toportyán Zsóti 2018.01.24. 06:52:39

Szégyen ez a g csuti pocakmutyi minden magyar emberre nézve,bukástól rettegése szétqrta a buciját nem kicsit.

miskakalo 2018.01.24. 07:08:33

@ManDownton: szerencsétlen agy-mosott ! Ilyen kevés pénzért amit a beírásaidért kapsz , hogy tudsz ennyire hülye lenni ? Vagy a gazdád ígért egy trafikot ?

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2018.01.24. 07:34:10

@ManDownton: Intézkedj, és már megyünk is. Senkinek nincs kedve egy ilyen gyűlölködő, xenofób országban maradni. Egyébként, hogy bírod elviselni, hogy a Bonsai Ducéd 2013-ban még pont az ellenkezőjét mondta, mint most. Mert akkor az érdeke, hogy már millió € támogatást lenyúlhasson az EU-tól migráns simogatásért. Erre válaszolj, te "konzervatív, szélsőnacionalista".

Európai téridő 2018.01.24. 09:10:17

"Lószar az élet,/Mi vagyunk a verebek,/Csak csipegetjük, csipegetjük..."

2018.01.31. 17:34:09

A pánik oka! Brüsszeli főrabbi: nincs jövője az európai zsidóságnak
A főrabbi szerint sokan nem merik látogatni a zsinagógákat, mert félnek.
Nincs jövője az európai zsidóságnak – mondja a brüsszeli főrabbi, aki a párizsi merényletek után beszélt a kontinensen élő zsidóság helyzetéről. Avraham Gigi rabbival egy izraeli rádió készített interjút – írja a JPost.
Elmondása szerint az emberek a támadások óta félnek kimenni az utcára, és a zsidók is inkább otthon imádkoznak, és nem mennek zsinagógába. Inkább lakásokban gyűlnek össze és többen a kivándorlást tervezik. Szerinte Brüsszel is megbénult, mindenki félelemben él. Hozzátette, a zsidóknak vissza kell térnie Izraelbe.
süti beállítások módosítása