A valódi viták otthona

Reflektor

A nap, amikor a szociközeli szarkavaró-intézet lesuttyózta a választókat

2018. január 30. - Tálos Lőrinc

georgesoros1.jpg
Úgy szaladt át a közösségi oldalakon a rémhír, hogy „a magyar választók kétharmada abban a tudatban él, Soros György Pártja (SGYP) is részt vesz az április 8-i országgyűlési választáson” mint Marika nénin mosatlan ringló. A hír nyomán kitört a morális pánik, majd felmászott a közösségi oldalak üzenőfalára, hogy onnan dobálja szét a banánhéjat. A hírrel csak az a gond, hogy a zoom.huPolicy Agenda táncos-komikus párosnak még a kutatás során feltett kérdéseit sem szabad elhinni. Ágazati pletykák szerint a papír másik oldalán az a felmérés volt, amely szerint Lattmann Tamás ismertebb Botka Lászlónál, de azt már nem kellett felhasználniuk, mert a szocik a tervnél gyorsabban szúrták hátba a saját miniszterelnökjelöltjüket. 

Annak leszögezése után, hogy ez az eredmény egy büdös nagy kamu, amit tematizálási céllal dobtak be, nekünk csak három kérdésünk maradt. Az egyik, hogy kinek az érdeke, hogy a kampány Soros Györgyről szóljon? A Fidesznek. A második, hogy kinek az érdeke, hogy egy „fasisztaveszély!” felkiáltással összeterelje a szétszéledt nyáját? Annak a ’90-es években ragadt baloldalnak, amelynek soha nem is volt több a fejében, mint egy nácikártya alaposan körbepárnázva vattával. (Felhívnánk a figyelmet arra, hogy ez a magyar ugarozós, mucsázós felfogás amúgy mélyen elitista, arról szól, hogy mindig a "baloldali" politikai és szellemi elitnek kell vezetnie az országot, hatalmuk megkérdőjelezése azonnal a fasizmus mocsarába rántaná az országot, mert a népnek arra van igénye.) A harmadik kérdésünk pedig az, hogy mikor lesz már vége a ’90-es évek álvitáinak? Mikor jutunk el oda, hogy az országgyűlési választások nem az SZDSZ és a MIÉP (újszülötteknek: ez két de jure vagy csak de facto megszűnt értelmiségi törpepárt a '90-es évekből) örök harcáról fognak szólni, hanem arról, hogy minden számlát be tudjunk fizetni minden hónapban és még maradjon más szükségleteinkre is?

Te követed már a Reflektort a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr8613614391

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: SOROS TERV az maga Orbán Viktor 2018.01.31. 11:25:29

Világnézetet, vallást, pártot, küzdő társakat, barátokat, politikai irányt váltani neki nem probléma. Persze sokan másoknak sem. Vona Gábornak - egykori tanítványának - például még nevet sem. (szül. Zázrivecz Gábor) Orbán Viktor szerintünk nemsokára ...

Trackback: Fedőneve Fidesz 2018.01.31. 11:25:05

Az ügynöklisták nyilvánosságra hozását természetesen volt és jelenlegi ügynökök és besúgók gátolják.

Trackback: Handó Tünde férje és az elhagyott sunyi pártiratok 2018.01.31. 11:24:38

Nem városi legenda: - Szájer József elhagyta, az ellenzék olvasta és választási beszédtaktikát váltott. Hangyaf.szny.val bukott a zorbán és összetörte az irodáját mérgében majd évekig nem az Országházba, hanem kezelésre járt :-) Minek kellene a zorbá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nu pagagyí 2018.01.31. 15:08:16

@konrada: Korábban már javasoltam, hogy rá kéne venni Sorost, hogy induljon a magyar választáson. Reklámra biztosan nem kellene költenie, teli van a fotóival az ország.

haXXor 2018.01.31. 15:21:35

@Kivlov: TRUE! Ezzel egyetértek.

ben2 2018.01.31. 15:22:05

@nu pagagyí:

Akkor azon menne az ajvékolás, hogy Sorost valójában a Fidesz pénzeli, hogy megossza az ellenzéket.

Ma egy ellenzéki párt szemszögéből két fajta ellenzéki jelölt létezik:
1. a demokratikus, aki visszalép a javunkra
2. a fasiszta, aki az indulásával ellehetetleníti a kormányváltást és valójában a Fidesz beépített ügynöke

ati27 2018.01.31. 15:32:38

@babbaba:
A probléma az, hogy simàn benne van, hogy az emberek 60-70 szàzaléka benyalja, hogy soros indul. Olyan szinten müködik az agymosàs, hogy félelmetes! Novemberben voltam magyarorszàgon esküvön, minden màsodik ember a migrikkel jött. Nagy részének màr nem is magyaràztam. Hanem ràhagytam. Aki kicsit normàlisabb volt annak feltettem egy kérdést: Magyarorszàgon valóban a migrànskérdés a legnagyobb probléma? No a maradék itt fagyott le. Egyedül egy pincérrel tudtam normàlisan beszélni, aki szintén làtta, hogy ez csak propaganda, elfedni azt az ipari mértékü lopàst ami megy.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2018.01.31. 15:38:21

Szerintem valós eredményt hozott a felmérés. A fanatizált fideszesek buták. Ez van.

konrada 2018.01.31. 16:00:48

@Az én édesanyám nem stróman:
Jaja, tényleg vannak olyanok, akik minden hülyeséget benyalnak.. ;))

nu pagagyí 2018.01.31. 16:10:34

@ben2: Mivel a fityesz-rezsim által pontosan meghatározott véleményed szerint, a rezsim minden rendű és rangú ellenzője kötődik Soroshoz, nem értem a problémádat.

ben2 2018.01.31. 16:15:26

@ati27:

Szerinted talán nem lehetne olyan felmérést gründolni, hogy az ellenzéki szavazók többsége szerint Mészáros Lőrincz és Kaja Ibrahim szőlőt bányásznak Orbán bányáiban? Vagy bányát szőlésznek?
Na ugye.
Az agymosás minden térfélen aktív, ahogy a virtuális problémák gyártása is.
A hadoválás és a bizonyítékok nélküli primitív vádaskodás terjedt el olyan szinten a közbeszédben, hogy a szekértáborokon belül már a legalapvetőbb, ténybeli dolgokat is nettó hitkérdésként kezelik, az egész vircsaftot távolról figyelő átlagemberekhez meg csak valami ész és értelem nélküli katyvasz jut el.
Nyilván az is hitkérdés már, hogy ezért ki a felelős, és hát persze, hogy a másik...

BiG74 Bodri 2018.01.31. 16:17:16

@nu pagagyí:
Ne kavard össze szerencsétlent

nu pagagyí 2018.01.31. 16:21:30

A felmérésben nyilván felül volt reprezentálva az a 2,5 millió polgár (haha), aki a kormány állítása szerint visszaküldte a Sorosról szóló "nemzeti" konzultációs ívet. Nem csodálom, ha úgy gondolják, hogy Soros hősük pozíciójára tör.

arabok balrol 2018.01.31. 16:29:09

@nu pagagyí: az hagyjan

en hataron tuli vk, ahol mindenki fasiszta es utalja a lipsiket kb. 100 eve

Nna, viszont sok a lusta is. En mondtam nekik amikor szavazni megyek lesz meg 8 hely a buszba, ha alsogatyaban kell berugdalnom oda a negert, hat megteszem. De szerintem fordulok vagy harmat.

Mielott kerdezel vmi hulyeseget mo-n van a lakohelyem igy hiaba vk htm., csak mo-n szavazhatok. Mindensegit neki!

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.01.31. 16:34:25

@nu pagagyí:

Nem hiszek el egy hazugságot se.

Nagyon ritkán osztok meg mémeket.

ben2 2018.01.31. 16:40:54

@nu pagagyí:

Jaja, csak a habonyiárpi azt nem tudta elmagyarázni a világot irányító gyíkemberekkel közösen tartott eligazitáson, hogy ha az ellenzéki pártok és sorosgyuribácsi szerint is minden ellenzéki párt a mi zsebünkben van és titkon a zorbánsátánviktor győzelmén dolgozik, akkor miért nem adjuk parancsba az összes demokrata érzelmű európai balliberális honfitársunknak, hogy eztán legyenek inkább ők is fasiszták, mint mi.
Minek takargatni a nyilvánvalót, amikor az élesszemű demokraták már úgyis rájöttek mindenre?
A végén úgyis az egyetlen igazi ellenzéki párt (sajnos nem mondhatom el melyik, mert akkor a mészároslőrinc nem ad trafikot a stadionjában) mögé áll mind a 60% bizonytalan, aki eddig a távolmaradásával szavazott a baloldalra és a demokraták kétharmaddal nyerik a választást 120%-os részvételi arány mellett.

csobi2011 2018.01.31. 17:17:40

Abban nincs semmi újdonság, hogy a ballibek szerint minden fideszes az buta, és primitív, és természetesen a ballib szavazók a legokosabbak. A gond csak ott van hogy az mszp-nek 2006-ban még 40 %-a volt most meg 12%-a van. Szóval a ballibek elhülyültek? Mert más logikus magyarázat nincs. Vagyis van, az elmúlt években éppen hogy megjött az emberek esze.

arabok balrol 2018.01.31. 17:26:57

@csobi2011: inkabb generacios dolog

kihalt a maszop bazisa, ill. dk-s lett a maradek

Bolshevik 2018.01.31. 17:36:10

@invalid user name: "Ön szerint leszállt-e ma egy ufó a parlament tetejére?
a) igen
b) nem
c) nem hiszek az ufókban
d) nem tudom. "

És ha erre valaki nemmel válaszol (hiszen nem szállt le), akkor biztosan hisz az ufókban? Ne hülyéskedjünk már.

N. Barbie 2018.01.31. 17:37:45

@Jakab.gipsz: "Kire vagy kikre bízzuk a jövőt.

Az Orbán kormányra és a Keresztény Demokratákra, (minden hibájukkal együtt).

Vagy. ?

Soros szellemi holdudvarára, Heller, Konrád,TGM, azaz (multikulti szövetségeseire) + Kertész Ákosra, és még Dániel Péterre, ( Péter államügyész szeretne lenni, és vádat emelni), ha nem akaródzik kellőképpen liberálisoknak lenni, a genetikusan korcs magyaroknak.

A szocikat pedig ahogyan azt már megszoktuk, olykor-olykor hátba szúrják, mert csak lábatlankodnak, és persze mindenért ők is hibások. "

A relaitivizalas es csusztatas mesterfoka.
Szavazzunk orbanra es a cask neveben KDNP-re, minden hibajukkal egyutt. Jut eszembe ez a kis alszereny minden hibajuk miert is nincs kifejtve kicsit jobban? Jaa, hogy ugy mar nem mutatna olyan jol? Ertem.

Vagy szavazzunk a -es itt jott az ellenzeki partok felsorolasa, jaa dehogy jott. Kezdodott egy kis sorosozassal, meg csak veletlenul se emlitve, hogy csak a fidesz szerint soros holdudvara, majd fel lett sorolva par ballib kotodesu szemely, akik kozul SENKI nem politikus, igy nyilvan szavazni se lehet rajuk.
Hat tenyleg, remek kis osszehasonlitas...

Hogy arrol mar ne is beszeljek, hogy a kozelmult ujfidesz beszede alapjan az ellenzek az ugy amblokk egy homogen egesz, meg a Jobbik sincs kulonveve, holott a vilagnezetuk homlokegyenest az ellenkezoje a ballib partoknak. Egybe van veve az egesz, ugy konnyebb a fidesznek meg a fidesznyikeknek hazudozni roluk.
Ugyes. Ja, nem, inkabb szanalmas.

Bolshevik 2018.01.31. 17:38:52

@BiG74 Bodri: "Akikről te írsz azok mindenhol megvannak, minden oldalon. "

arányok

ati27 2018.01.31. 17:49:22

@ben2:
Nem tagadom van agymosàs. Ugye volt Veres és bandàja. De azér az felettébb gyanús, hogy hogynem mészàros és bandàja az elmult 4-5 évben az orszàg leggazdagabb oligarhàja lett. És minö véletlen, egy falusi gàzszerelöböl... És, hogy hogynem ugyanaból a faluból való mint a min. Elnök! És mindez az utàn, hogy a màsik oligarha, simike kiesett a pixisböl. Aki hogy, hogynem szintén a min. Elnök kóteros bratyija volt. Meg ugye az is teljesen rendben van, hogy szintén a min. Elnök falucskàlyàban, hopp a kertje végiben kinö egy stadijon. Fütött gyeppel, akadémiàstúl. Jaha. Bazzeg ha ferkóék fele ilyen pofàtlanok lettek volna akkor nemcsak a tv székhàz ég! Oh jes! És ferkóék miért nincsenek böribe? Hol az elszàmoltatàs? Az egy nokijàs doboz balhé oszt kifújt? Hol van a nyugdíjszàmla, a "nemeltözsdézett" lóvéval? Oh wait!

ati27 2018.01.31. 17:51:27

@csobi2011: avagy àtmentek naramcsot nyalni

arabok balrol 2018.01.31. 17:54:14

@ati27: 100 meszarost nevelhet ki a fovajda meg akkor is jobban jarok a fidesszel mint a lipsikkel meg az allamcsodjukkel

BiG74 Bodri 2018.01.31. 17:59:34

@Bolshevik:
Hát most állítólag a fidesz az erősebb, arányaiban.

GyMasa 2018.01.31. 18:12:59

@ati27:
... hogy hogynem mészàros és bandàja az elmult 4-5 évben az orszàg leggazdagabb oligarhàja lett...
Es, tudod mi az extra erdekes ebben?
Az, hogy a fidesz megmutatta, hogy ekozben nem kell csodbemennie az orszagnak,
(Es, ne gyere nekem azzal, hogy "dehat a fleto alatt ott volt a valsag", mert amire valsag lett, az orszag mar letolt gatyaval, elorehajolva bosegesen bevazelinozva varta, hogy "ide bizony semmilyen valsag nem gyuruzik be"),
Csucsokat dontoget a foglalkoztatas, (Igen, tudom csakis a kozmunkasok miatt), a termelo cegek 80%-anak munkaerohiannyal van gondja (Tudom, mind kiment nyugatra a zOrrbanterror elol), az orszag mar nincs bovlikategoriaban, es egyensulyban van a koltsegvetes (tudom, "mer' elloptak a nyugdijvagyont", meg "csak az eus penzek tartjak eletben az orszagot, es ha azok nem jonnek, akkor AZONNAL csodbe menne az orszag).
Ja, es tudom, mindez csak azert van, mert:
- A fideszbirkak total analfabeta fanatikusok (hiszen, 90%-uk elhiszi, hogy soros gyorgy partja nem nyerne meg a valasztast)
- A kormany ezermilliardokat kolt propagandara, es a normalis embereket megfosztja a partatlan tajekoztatastol.
- Furmanyosan eltereli a figyelmet a VALODI problemakrol a migrancsozassal. (es meg ebbol is lop, lasd az elozo pontot)

putris72 2018.01.31. 18:15:11

@The Ghost Wolf O1G: Minek kellet volna fölvásárolniuk,hiszen az övék volt! mtmi.hu/cikk/785/Mediahaboru_Anno_1990__IV_A_megyei_lapok_megszoktetese Axel Springer német lapkiadó ez kérlek egy liberális lapkiadó!Már 1990 lepaktált vele a baloldal,és egész 1-2 évvel ezelőttig szépen együttműködtek!Szóval nem kell a rizsa!A állami médiát szerinted kik irányították 94-98 között vagy 2002-2010 között??Persze gondolom akkor függetlenen volt??Mégpedig annyira,hogy 2006 környékin az M1-en egy fuggetlen riporter,a fidesz energia politikusával úgy beszélt,hogy azt a látszatot keltse,hogy a kormányon nem is a baloldal van hanem a fidesz,és ezért van csődközelbe az ország!Sajnos a youtubrol már eltűnt ez a videó,de helyette mutatok másikat!www.youtube.com/watch?v=DKR1WGrkDNA Ja csak a könyvét ment bemutatni!

invalid user name 2018.01.31. 18:46:01

@Bolshevik:

ha valaki erre NEM-mel válaszol, az olyan hülye, hogy nem érti a sem kérdést, sem a válaszlehetőségeket, tehát valószínűleg tényleg hisz az ufókban.

ati27 2018.01.31. 19:24:48

@GyMasa: pedig pontosan ez van. A vilggazdasàg pénzbösége ugyanúgy segit vikiéknek. Sajnos pont ezekben az idökben lehetne strukturàlisan rendbetenni az orszàgot, ehelyett olyan szinten verik tönkre a felszín alatt, hogy súlyos evtizedek lesznek. Mindez megfejelve, hogy "hivatalosan" 5-600 ezer (fiatalabb-vàllalkozóbbkedvü) ember lelépett. De hidd el több ez. ÉSugye ennek hatàsàra lett egy rohamosan elöregedö tàrsadalom. Szóval hidd, el nagy a szar, és napról napra szarabb lesz. Én azért szurkolok, hogy mindez vityàék nyakàba szakadjon. Abban biztos vagyok, hogy ök nyernek. Söt, a következö ciklusra is jók az esélyeik. Persze ha beüt a szar, egy ideig lehet takarhatni az ellenségbkeresésével. De lehet, hogy pont ez a permanens ellenségkép gyàrtàs ami folyik évek óta, pont akkor lesz hatàstalan amikor beüt a szar. Mint a mesében a gidàk, àllandóan farkast kiàltottak. Oszt mikor tényleg jött akkor ràkeféltek.

élveteg 2018.01.31. 19:56:26

Én meg nagyon szeretném ha végre valóban lenne a Sorosnak pártja Pénze van elég alapítson pártot vegyen hozzá médiát az is telik a pénzéből - előadhatja végre nyíltan hogy mit akar és elindulhat a választáson Aztán kiderülne hogy mennyi magyar ember is akarja a Soros féle társadalmat

2018.01.31. 20:08:18

Ahol egy fideSS kaphatott második esélyt, ott ez is hihető.

Gandosz 2018.01.31. 20:17:22

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 20:18:19

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 20:20:35

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 20:22:01

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 20:23:38

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 20:24:15

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 20:25:08

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 20:25:47

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 20:26:24

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 20:27:14

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 20:28:19

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 20:29:07

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 20:29:39

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 20:30:28

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 20:31:04

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 20:32:19

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 20:32:54

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 20:33:30

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 20:34:17

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 20:34:49

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 20:35:25

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 20:36:39

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 20:37:40

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

BiG74 Bodri 2018.01.31. 20:38:50

Ezt a gandoszt nem lehetne kibaszni innen?

Gandosz 2018.01.31. 20:39:04

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 20:39:43

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 20:40:44

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 20:42:11

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 20:43:15

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 20:43:57

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 20:54:13

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 20:54:58

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 20:56:28

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 20:57:01

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 20:58:07

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 20:58:41

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 20:59:37

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 21:00:19

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 21:01:14

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 21:01:52

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 21:02:24

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 21:03:11

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 21:04:00

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 21:04:44

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 21:05:19

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 21:05:48

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 21:07:56

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 21:09:11

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 21:09:52

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 21:11:15

Ez az eredmény egy büdös nagy kamu
Ennyire azéert ne tessék már hülyének nézni mindenkit, csókolom!

Gandosz 2018.01.31. 21:12:02

Ugye mennyire jók az Index címadásai?
Ugye???

Gandosz 2018.01.31. 21:12:47

Ugye mennyire jók az Index címadásai?
Ugye???

Gandosz 2018.01.31. 21:13:25

Ugye mennyire jók az Index címadásai?
Ugye???

Jakab.gipsz 2018.01.31. 21:25:26

@N. Barbie: El magyarázom, mit értek a Fidesz-KDNP, minden hibájával együtt, kifejezés alatt.

Azt értem, hogy bűn rossz hatékonysággal dolgoznak és tépem a hajamat miattuk.

De még ezzel együtt véve is az Orbán kormány a kisebbik rossz.

Soros-Heller-TGM-Konrád és persze a kis kedvencem Kertész Ákos, "magyar szakértők", viszont üres fejű ripacsok, totál káoszba taszítanák, mint közvéleményt formáló értelmiségiek, az országunkat.
A tágabb értelembe véve, világunk pedig jó úton halad a katasztrófa felé.

Ugyanis káoszt csinálni, a legkönnyebb, egy finomra hangolt rendszer esetében, mint amilyen egy társadalom és egy adott ökoszisztéma: viszonya, ugyanis kölcsönösen feltételezik egymást.

MACISAJT 2018.02.01. 02:32:31

Ha már kamu(k) van szó, emlékeztettek arra hogy mit mondott Kövér László 2017 december 13-án:

24.hu/kozelet/2017/12/13/kover-laszlo-hosszutavon-nem-jo-a-kormanynak-ha-bena-az-ellenzek/
"Kövér manipulációt is lát abban, hogy több közvélemény-kutatás szerint tovább nőtt a Fidesz előnye.

Ne tévedjenek el a felmérések számait látva, mert az összes közvélemény-kutató cég abban versenyez ebben a pillanatban, hogy melyik tud nagyobb előnyt kihozni a Fidesz javára. Biztos vagyok abban, hogy vannak valóságos tendenciák, vannak olyan politikai hátsó szándékok is, hogy ha túlmérjük a Fideszt, akkor a választási kampány elején, a jövő év elején könnyebben el lehet adni egy negatív tendenciát, csökken a Fidesz támogatottsága, akkor kicsit visszaigazítják a számokat a realitásokhoz, hogy mire a választásokhoz érünk, hitelesek legyünk."

Na most, tessék megnézni az Index címlapján virító legújabb Mediánt..:P

2018.02.01. 02:39:44

@Gandosz: na mi van a fideszék már csak ezt tutják kitalálni , szánalmasak vagytok

2018.02.01. 02:41:47

@Jakab.gipsz: te hasonlóan zagyva maradtál ,mint korábban. Gandosz haverod legalább nem fáraszt bennünket ,mint te

zord íjász · zordidok.blog.hu 2018.02.01. 06:19:55

Bloggertárs.

Látványosan megtűröd a vegytiszta trollokat? Nem kezeled a kommentszekció felületét? Nem taposod ki azokat, akik meggyalázzák a munkádat? Idejönnek, teleszarják a blogodat, a posztodat, és némán tűröd?

Miért?

2018.02.01. 06:57:30

@VaradiJanos: júj most aztán mit találtál! Nagyon komoly

2018.02.01. 07:01:23

@VaradiJanos: nem gondolod amúgy , hogy egy elütésnél szánalmasabb 30x bemásolni ugyanazt.

werinter 2018.02.01. 08:19:27

Sorosnak valóban van pártja Magyarországon. Az a neve, hogy Fidesz.

GyMasa 2018.02.01. 09:27:11

@ati27:
...pedig pontosan ez van. A vilggazdasàg pénzbösége ugyanúgy segit vikiéknek...
NEM ugyanugy!
Ma az orszag al allamcsodnek a kozeleben sincs.
...Sajnos pont ezekben az idökben lehetne strukturàlisan rendbetenni az orszàgot,...
Igen, ez is tortenik. Mara stabil a koltsegevetes, no a GDP es az allamadossag abszolut erteke sem novekszik tulsagosan. (nincs szo 10 000 Mrd HUF novekedesrol), a kamatok rekord alacsonyan vannak, es megszuntettek a devizahiteleket.
(Most az lenyegtelen, hogy elkezdunk-e vitatkozni azon, hogy mindenkit kotelessege az egesz orszagnak megmentenie, hogy az illeto meg jol is jarjon, vagy pedig az is eleg, ha az orszag valutakitettseget szuntettek meg)
Es, igazabol az EUR-t is bevezethetnenk, ha akarnank.
...ehelyett olyan szinten verik tönkre a felszín alatt, hogy súlyos evtizedek lesznek...
Hat, ha visszajon egy Megyo-Fleto kaliberu "gazdasagi szakember, akkor valoban.
...Mindez megfejelve, hogy "hivatalosan" 5-600 ezer (fiatalabb-vàllalkozóbbkedvü) ember lelépett...
Nem ertem, mit megy ezen a rugozas?
- Ez volt a ballibbantak egyik fo mantraja, hogy "EGy EU, egy orszag, mindenki ott elhet, ahol akar" meg hogy "vehetek cukraszdat Becsben", Ezt most mind megteheti, aki akarja. Akkor mi is a baj?
- A hianyzo emberek miatt nonek a magyar berek, mert akik maradnak, azoknak tobbet kell fizetni.
- Az egeszet Orban nyakaba varrni, khm... enyhe csusztatas (egyebkent ordas nagy hazugsag.) 2011 elott Pl. a nemet-osztrak kivandorlas csak munkavallalasi engedellyel volt lehetseges! Azok a piacok 2011.ben nyiltak meg, tehat, akik csak nemetul beszeltek, azok ertelemszeruen akkor indultak el. (Tudod, "utana, tehat miatta" ervelesi hiba)
- Ezeknek az embereknek a nagy resze egyszer haza fog jonni. Es akkor jot tesz majd az orszagnak a hazahozott, toke, vallakozasi kedv es optimizmus.
- Ha haza sem megy, akkor szinte biztosan kuld haza penzt (ugye mar a GDP 3%-a ezekbol e penzekbol jott ossze. Es ezek csak a papiron hazautalt penzek voltak, a kp-ben hazavitt osszegek nem.)
...De hidd el több ez...
Több, mi?
...ÉSugye ennek hatàsàra lett egy rohamosan elöregedö tàrsadalom...
Amin a mostani adorendszer probal segiteni. a baloldali, kommunista szemleletmodu, "fizessenek akiknek a minimalbernel 25%-kat nagyobb a fizetese, akarom mondani a GAZDAGOK" nem segiti. Es mindegyik ellenzeki part ezt akaja visszahozni.
...Szóval hidd, el nagy a szar, és napról napra szarabb lesz...
Akkor szavazz olyanra, amelyik part szerinted azt hirdeti, ami neked megfelel.
Ha nincs olyan, akkor alalpits partot, epitsd fel az image-et, ORSZAGSZERTE, hirdess minel pontosabb programot, nyerjel valasztast, es akkor te lehetsz a miniszterelnok, es azt csinalsz, amit csak akarsz.
...Én azért szurkolok, hogy mindez vityàék nyakàba szakadjon...
Ezt en mar 3 eve mondom!
At kell, hogy minel tobben elhuzzanak, es az egesz kupleraj osszedoljon, es a romokbol _talan_ kino majd valami hasznalhato.
De ehhez, sajnos, majdnem a komplett ellenzeknek is el kell tunnie.
...Abban biztos vagyok, hogy ök nyernek. Söt, a következö ciklusra is jók az esélyeik. Persze ha beüt a szar, egy ideig lehet takarhatni az ellenségbkeresésével. De lehet, hogy pont ez a permanens ellenségkép gyàrtàs ami folyik évek óta, pont akkor lesz hatàstalan amikor beüt a szar. Mint a mesében a gidàk, àllandóan farkast kiàltottak. Oszt mikor tényleg jött akkor ràkeféltek.
Nekik meg mindig ott vannak azok az eszkozok, amivel a balos kormanyok INDUITASKENT szoktak nyitni (adoemeles, megszoritasok, agyatlan hitelfelvetel)

arabok balrol 2018.02.01. 13:18:19

minden vallalkozas, aminek luxushajoja v. repcsije van, MESZAROSKOZELI

kotheto

osszefuggesbe hozhato

rizsa

azaz ez a kampany csak az eddig is ballib szavazoknak szol, az keves lesz

Gandosz 2018.02.02. 00:16:29

@B55: ja, igaz, tök szánalmas vagyok
bezzeg a blogger!

2018.02.02. 00:18:52

@Gandosz: mert szted értelmes dolog 30x ua beírni igaz?

blah blah 2018.02.03. 16:17:35

@babbaba: már kialakult benned, hogy inkább vissza az EX-SZDSZ-eseket és az elvbarátaikat?
hihetetlen ez a sok függetlenelemzőértelmiségi, hogy 20 év fideszesség után mindegyik hirtelen a 2002-es klasszikus orbánellenes lózungokat képes nyomni
süti beállítások módosítása