A valódi viták otthona

Reflektor

Napi BKV a legótvarabb rasszizmusról

Talán jut még minden buszra egy ember, aki szól

2018. április 17. - macska az úton

racismabsolvers_v2.jpg

Ma este kicsivel 8 előtt a 182-es busszal utaztam hazafelé. Egészen elmerültem a gondolataimban, míg meg nem hallottam, hogy egy nő valakit végtelenül undorító módon aláz. Az említett hölgy egy 14-15 éves fekete kislánynak címezte mondandóját, aki a busz másik oldalán ült. Szótlanul.

Az említett középkorú nő mocskos niggerezett, büdöspicsázott, kurvaanyázott fennhangon, hogy csak a legszofisztikáltabb kifejezéseit említsem, mert voltak sokkal gyomorforgatóbbak is.

Mindenki hallgatott. És ekkor jött el az a pillanat, amikor az első döbbentből felocsúdva odaszóltam neki, hogy hallja egyáltalán, mit beszél? Hogy mégis hogy a fenébe gondolja, hogy bárkivel így?

Mire természetesen mocskos hazaáruló lettem, akinek lesülhet a bőr a képéről, mert nem igazi honvéd, hogy inkább arra lenne eszem, hogy megállítsam az ilyeneket, minthogy védelmezzem a niggereket.

Beszélgetésünk végén legyökerezett, amire azt feleltem, hogy az ő szájából ez a legnagyobb dicséret számomra. A kislány egy megállóval előbb leszállt, a nő a Tinódi utcáig szidott még, majd búcsúzóul még megemlítette, hogy szálljak le vele, odalent lejátszhatjuk. Még a nyitott ajtón kívülről is fenyegetőzött.

Aztán bezárultak az ajtók. És mindenki ugyanúgy hallgatott tovább.

Itthon a páromnak azt mondtam, el kell húzni Magyarországról a francba, ahol teljesen elfogadható, ha valaki így viselkedik, ha valaki egy ártatlan kislánnyal így beszél. Mire ő azt mondta, addig nincs minden veszve, amíg minden buszon van valaki, aki leállítja az ilyeneket.

Tőletek kérdezem: jut még minden buszra legalább egy ember, aki szól?

Nekem már rohadtul elegem van a gyűlölködésből. Ezt a nőt se utálom, csak valami félelmetes keserűséget érzek, közben pedig arra gondolok, nyomorult dolog lehet, úgy élni, annyi gyűlölettel, ahogy ő él. Persze ez még egyáltalán nem menti fel.

És persze azt is remélem, hogy az a kislány arra is emlékszik majd, hogy volt valaki, aki szólt, hogy ezt így nem lehet. Az már tök mindegy, hogy ma este pont én voltam az.

Csepregi János

A kép forrása: https://theundefeated.com

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr3113840548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

OrbanseggenLorincz 2018.04.17. 10:30:07

Én csak azon csodálkozom, hogy a többi nem szólt be neked... amugy riszpekt. Emberségből csúnyán megbuktunk. Megvolt az ország iq tesztje, úgy teljesítettünk, amit megérdemlünk. Mindjárt jön a birkasperma és elmagyarázza miért helyes ez így.

Darren79 · http://www.darren.hu/blog 2018.04.17. 10:33:59

Szóltam volna én is, ha a helyszínen vagyok. Örülök, hogy megtetted, ahogy a sok kuka nem. Másrészt meg nem a nő egyszerűségével van csak a probléma, hanem a propagandával.

Vincenzo6 2018.04.17. 10:42:10

Én sem akarok tömeges bevándorlást, se a mienktől alapjaiban eltérő kultúrákkal való keveredést. Amit ennél is kevésbé akarok, az az, hogy olyan buta emberek vegyenek körül, akik egyes ártatlan egyéneken töltsék ki a dühüket és egy magát feltehetőleg magyarnak tartó, vegyes családból származó gyereket gyalázzanak globális problémákért. Amit még nem akarok, az a mindezt lehetővé tevő listázós és vérprimitív Fideszszocializmus.

kószák egyike 2018.04.17. 10:47:18

Szerintem te vagy a soros.

A gyűlölet propaganda szépen beérett, a goebbelsi propaganda izé akarom mondani rogáni gépezett elvetett magvai kikelnek a magyar nép lelkében. Haladjanak kérem tovább nincs itt semmi látnivaló jöhet az újabb letelepedés kötvény biznisz.

Anna Kiraly 2018.04.17. 10:52:54

pedig bizony nem csak a propaganda a hibás. a Jóisten mindenkinek adott agyat, kinek többet, kinek kevesebbet. hogy ezt használjuk-e és mire, az a SAJÁT döntésünk. vannak buta emberek, de aki egy gyereknek képes nekiesni, az nem való erre a földre. sehova sem.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.04.17. 10:58:26

Hát igen vannak ilyen egysejtű barmok.

A múltkor a buszon fidesz szavazókat szidott fennhangon a barom GYurcsnyista nyugger exmunkásőr, és mindenki szótlanul nézte.

Igaz az ilyen a blogokon is előfordul, hogy több millió honfitársát fikázza az egyszeri blogíró, mert máshogy gondolkodnak.

Meg a megbélyegzés a másik. Hogy találunk valami szart, és kivetítjük egy egész táborra, egy egész országra. Hogy azt mondja van egy terrorsita, azaz mindenki az. Vagy hogy a buszon niggerezik, így mindenki olyan.

Na ezeket nem bírom.
Meg a kibaszott kettősmércét.
Ugye Csepregi úr ?

Armatúra 2018.04.17. 10:58:50

A fiam kint tanult Angliában. Én bibsi vagyok, az asszony nyomokban sem, ergo a fiú vegyes felvágott. Kb. annyira néz ki bibsinek mint Brad Pityú. Szeret sildes sapkában lenni, aminek hátra tolt az ellenzője. Hja, és művészként kicsit elhanyagolt az arc szörzete, ami szakállilag úgy 2-3 centi lett. Bent kortyolgatott egy pub-ban, ahova többen jártak az egyetemről. Kérdi a csapos/főnök: "zsidó vagy?". A srác nézett mint a moziban, de folytatta a főnök: "mert van itt belőletek elég". A srác csak annyit mondott: "fifty" és fizetett. Barmok mindenütt vannak. Nekem van egy kis boltom, közelben afgán-török giroszos, kínai éttermes. Népszerűek, viccelődnek velük, nem származás ügyben, csak duma kedvéért. Hja, és soha a büdös életben nem volt problemem származásommal, pedig hetven éve koptatom a flasztert. Bár van egy olyan gyanúm, hogy Soros rokonom szervezet , világ megváltó nyomulása katalizálhat egy kis felajzást. Amúgy Erec-beli ismerőseim közül is többen rühellik a fazont, aki egy új Marx Karcsiként , vagy újmódi megváltóként akarja boldoggá tenni a bunkó emberiséget, függetlenül annak -hát mit tegyünk - év százezrek óta beidegzett szokásaitól. Ez az "én jobban tudom mi kell nektek" stíl pnidurit bugylibicska nyitogató. De hát, az én pénzem az én eszem elv hajcsa-hajcsa a grosarstiger boldogítót. Van némi feszej bennem ettől. No, mindegy . Üdv.

EmKey (törölt) 2018.04.17. 10:59:51

Fidesznek fogalma sincs (vagy szarik rá), hogy a stratégiája milyen károkat okoz a tanulatlan emberek fejében, ami alulról emészti fel az egész társadalmat. Mindenre ki fog hatni, mint egy tumor, ami az egész testre kisugározza a betegséget.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.04.17. 11:02:48

@EmKey:

"tanulatlan emberek", "fidesz szavazók", "vidéki suttyók", ....
Öröm nézni hogy a Budapesti értelmiség tolerancia küszöbe milyen magas.. :DDD

n3spr3ss0 2018.04.17. 11:06:10

@Rettegek mert ballib vagyok: Hazudsz, azt sem tudod mi az a munkásőr, nem hogy az exmunkásrőr.Rá volt írva a hátára,te szerencsétlen mély magyar?

eßemfaßom meg áll 2018.04.17. 11:08:56

Megható történet, kitöröltem egy könnyet a szemem sarkából.

midnightcoder2 2018.04.17. 11:10:45

@n3spr3ss0: Ha LMP-s vagy Momentumos, az kevésbé gáz ?

eßemfaßom meg áll 2018.04.17. 11:11:18

@EmKey:

EmKey

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

midnightcoder2 2018.04.17. 11:12:43

@EmKey: A sok kis birka balfékeknek sincs fogalma arról, hogy mi lesz nyugat-európában 30 év múlva amikorra Afrika megduplázza a népességét (úgy 1.3 milliard potenciális bevándorló).

Kapitány_1 2018.04.17. 11:14:57

@eßemfaßom meg áll: Én rajtad hatódtam, meg milyen szép dolog amikor egy tahó kis csíra könnyezik. Talán egyszer még ember is lesz belőle... Á nem, ezt azért kétlem.

2018.04.17. 11:15:22

Le kellett volna mobilozni a nőt, meg rendőrt is kellett volna hívni.

ekat 2018.04.17. 11:19:00

Az ilyen buta proli mindig is ilyen volt, annyira lent van az osztály- meg az IQ-létrán, hogy kerítenie kell magának valakit, akinél többnek érezheti magát, akit leszólhat, és lenézhet. És erre az idegeneket szúrta ki magának. (Tudjátok, a ferdeszeműek, a sok lusta néger, a terrorista arabok, és akinek sok pénze van, az csak zsidó lehet...)
A Fidesz 'csak' annyit tett, hogy szalonképessé tette az ilyenek kimondását és az ilyen érzelmek kiélését.

Bravehearth 2018.04.17. 11:26:17

A 182-esen magam is épp elég érdekességet éltem át az elmúlt években, nem is beszélve a 98-asról vagy a 282-esről. Ez is oka volt annak, hogy autóra váltottam pár éve!

De a poszternek:

Csepregi úr!

Értem én, hogy alig 9 nappal az események után trendi dolog 'fideszezni', trendi dolog 'magyarozni' (már 8 éve az), trendi dolog kijelenteni, hogy innen el kell húzni. Jó hír, hogy meg lehet tenni, már nem próbálják meg lelövöldözni a határon.
De azért öntől is megkérdezném, hogy amikor egyszerűen csak 'büdösmagyaroztak' a cigányok a 98-ason, mikor a 282-esen közel-keletiek csinálták három éve a fesztivált a Gyömrőin, mikor a hobo széthányja a buszt (117-es), mikor az ellenőrök rutinosan leszállnak a Népligetben a 99-esről (igen, a Diószeghy utcáig már nem maradnak), nos akkor ki szól??? Akkor is védi valaki az embert (akár bevándorló, akár magyar)??? Vagy esetleg mindenki csak próbálja elkerülni a bajt? Vagy mindenkinek elege van már az állandó balhékból?
Próbálok segíteni. Az adott nőszemély egy pszichológiai esettanulmány. Ha nem a migrik miatti propaganda adja neki az alapot, akkor adja más! Ha egy másik kormánytól azt hallotta volna, hogy a 'rohadékmagyarok...', akkor 'rohadékmagyarozna' rendületlenül! Emlékeim szerint 2006-2007-ben ilyet is hallottam bőven! Egy elmekórtani eset alapján ön nekiáll egyszerűen csak 'magyarozni', mert az most trendi lett. Hiszen 8-a óta minden alapja megvan, hogy 'butamagyarozzon' bárki, bármiért, akinek nem tetszik a rendszer. Amennyire arról a szerencsétlen ostoba nőszemélyről szól ez a poszt, éppen annyira szól önről is és az ön problémájáról! Szerintem mindketten küzdenek a maguk gondjával nem kicsit! Sajnos annak a fekete kislánynak van a legkevesebb köze és beleszólása ehhez az egész ostoba történethez. Ő csak elszenvedője ennek az egésznek. Ami önt a történet fölé emeli, az a tette! De a következtetése szerintem egy másik komoly problémára mutat rá, ami nem csak önt érinti.
Üdvözlettel: B.

Ménár Atya 2018.04.17. 11:26:30

Mondjuk ezért nem hinném hogy kivándorolnék, mert egy iq bajnok rasszista pöcs, lázadozik,és valakit aláz.
Max leállítanám.
Képzeld el, hogy mondjuk jobbik világ van, és akkor ez államilag kötelező lenne :)
Ilyen hülyék mindig voltak, lesznek, akik a saját nyomorukat másra próbálják kivetteni, kérdés, hogy hogy viszonyul hozzá a társadalom.
Azért az általad elmondottak nem jellemzőek, és nem a mindennapi gyakorlatot tükrözik, miszerint a fehér hatalom elnyomja a színeseket.
Ez nem amerika, a szabadság földje, ahol még a 60-70-es években is elnyomták a feketéket, miközben a demokráciáról, és a szabadságról osztották az észt.
Belefutottál egy szimpla bunkóba és ennyi.
Jól tetted, hogy leállítottad.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.04.17. 11:28:52

@ekat:

Tegyük hozzá nyugodtan, hogy a 'cigány' Orbán miatt van, meg a 'segghülye' szavazói miatt, ez a fajta általánosítás, kirekesztés és megbélyegzés.

Mi baloldali liberális demokraták soha nem vetemednénk embertársaink megbélyegzésére.. :DDD

hatodikx 2018.04.17. 11:36:11

Azt minek nevezik, mikor egy kisgyerek sír , vagy mondjuk nyafog a buszon , és van egy kedves hölgy, aki hátravísit az anyukának, hogy hallgatassa el a kölykit, vagy szálljon le, mert ő nem fogja hallgatni. Az milyen "izmus"? Egyszóval idióták mindig is voltak és lesznek, néhány frusztrált személy alapján nem lehet azt mondani, hogy a magyarság idegbajos, stb.

ekat 2018.04.17. 11:37:44

@Rettegek mert ballib vagyok: Nem teszem hozzá, mert nem gondolom, hogy Orbán cigány, nem hiszem, hogy a szavazói mind segghülyék, és szerintem én talán már jobboldalibb is vagyok, mint a Fidesz, baloldali meg sosem voltam. Véleményem van, nem oldalam. :) Valamint pont azt írtam, hogy ez a fajta általánosítás, kireksztés és megbélyegzás a buta proliban mindig is megvolt.

Armatúra 2018.04.17. 11:39:15

Tuti, hogy posztoló barátunk rögtön küldi az infót, hogy erősödik Fidesz által foglyul ejtett honunkban az antisemitism/rassism meg már talán készül is az első, vagy inkább rögtön a második zsidó törvény, kibővítve barnákkal , feketékkel -bőrszínileg, nem ingekkel -.Üdv.

Bobby Newmark 2018.04.17. 11:41:54

@Rettegek mert ballib vagyok: A tolerancia arra vonatkozik, amiről az ember nem tehet. A suttyóságról, tájékozatlanságról, propagandabeszopásról, emberi aljadékságról, hülyeségekben való hitről viszont mindenki maga tehet. Azokkal nem toleráns senki.

Bobby Newmark 2018.04.17. 11:43:02

@midnightcoder2: Azt hittem, hogy a bérrettegés tipikusan ballibsi dolog. De úgy tűnik kisajátítottátok magatoknak ezt is.

PomberMaci 2018.04.17. 11:43:21

Bocsika... de az emberek teljesen érthetően maradtak ki ebből, méghozzá az überdemokratikus és kibaszottul liberális jogrendnek köszönhetően, ugyanis aki ebbe beleszól, az könnyen egy pofozkodás-hajtépés közepén találhatja magát, s a bíróságon NEKI fogják azt mondani, hogy: VÁDLOTT ÁLLJON FEL!

Ha egy menekülő fegyveres bankrablót elgáncsolsz és az eltöri a lábát, könnyedén kaphatsz 8 évet a súlyos testi sértésért. Jó esetben ugyanabban a zárkában, amiben ő is tölti a 2 évet, mert ő annyit kap a rablásért. Mindössze 730 napon át fog naponta elverni azért, hogy elgáncsoltad. A maradék 6 évet már felüdülésnek fogod érezni...

fénycsepp 2018.04.17. 11:43:27

A nonek szerintem is psziches zavara volt. Ilyen egyeneket rendszeresen latok az 1-es villamoson.

Jakab.gipsz 2018.04.17. 11:45:59

Mint ha csak Ranschburg Jenő pszichológiai szociológia tanácsait, hallanám.

Tégy a gyűlölet ellen, társadalmi felelősség vállalás, határolódj el, rekesszük ki a gyűlölet beszédet, stb. És ?

Annó magyar-országon a néger szó, afrikai embert jelentett, a nigger szó pedig semmit sem, én legalábbis azt gondolta róla, hogy sajtó hiba.

A nigger szó valódi jelentését akkor érthetjük meg amikor a négerek "niggerezik" egymást.

@Armatúra: Sajnos, de igazat beszélsz. Ma amikor armageddon mezeje körül fakó lovasok nyargalásznak ismét, nem ártana komolyan venni az ősi próféciákat.

ekat 2018.04.17. 11:46:15

@hatodikx: Pedig tömegközlekedve eléggé feltűnő, hogy a magyar emberek sajnos tényleg frusztráltak és idegbajosak.. Ezt azért állíthatom határozottan, mert Hamburgban is tömegközlekedtem hat évig, és ha hiszitek, ha nem, egyetlenegy a másikra tett negatív megjegyzést vagy magában fröcsögő embert nem hallottam soha. (Igaz, hogy cserében viszont határozottan több volt a /szó szerint/ szellemileg visszamaradottak és a részeg fociszurkolók száma.)

tudorka57 2018.04.17. 11:46:27

@midnightcoder2:
Bocs, de nekem úgy tűnik, hogy Neked nincs fogalmad arról, hogy mi is lesz.
Mert akik gátat kívánnak szabni a mérték nélküli bevándorlásnak, azok pont azt akarják megakadályozni, ami a kontroll nélkül bekövetkezne.

Ez az egész nagyon komoly dolog és kiszámíthatóan nyilvánvaló, hogy előbb-utóbb helyi háborúk kirobbantásával fogják "kezelni" ezt a problémát. Ha nem, végünk!
Ez nem emberiességi kérdés már, hanem megmaradási kérdés, élet és halál kérdése.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.04.17. 11:46:54

@ekat:

De azért tutira a Fidesz tehet arról szerinted, hogy niggerezett az agyhalott néni.
Véletlenül se más. Mondjuk a Jobbik, vagy Gárdisták, vagy a Hungaristák.

Azok ma már cuki nácik, őket nem szidjuk. Legalább politikai korrektség miatt.

Aztán meg mikor olvasod, hogy az MSZP-sek jobban szidják a cigányokat, mint pl a Fideszesek, akkor meg csodálkozol.
nol.hu/belfold/dobbenetesen_eloiteletes_a_tobbseg_a_romakkal_szemben-320505

Gato666 2018.04.17. 11:52:06

Elég kamuszaga van a sztorinak.

Ekrü 2018.04.17. 11:54:37

Mese mese mátka...Az a gyanúm ,hogy az ehhez hasonló kamu sztorikkal tele lesz most a baloldali média színe-java,bizonyítandó,hogy ezek a Fidesz szavazók milyen egy bunkó népség. :))))

CyberPunK 2018.04.17. 11:56:51

@csentecsa: Miért, minek hívják? Nőstény norvég halásznak? :)

Bolenyke 2018.04.17. 11:58:37

Kökemény! Alig hiszem el hogy ilyen egyszerü életforma létezik a bolygón!

Faszerkezet 2018.04.17. 11:59:35

Huuuu. ezt a filmet én is láttam....

Bolenyke 2018.04.17. 11:59:56

És mi köze ennek a politikához?

flydomi 2018.04.17. 12:00:47

Ilyenkor hol vagy Birka geci proletár? :)
Ennyit ér a hazaáruló xarcsimbók vezíred. :D
A nagy fideszes honvéd nemzet asszonya képes volt egy 14-15 év körüli kislányal kekeckedni. :D Ejj!Ez aztán a fityesz virtus. :D
Egy 2 méteres muszlim feka szekrényel már a pofája súlyba lett volna. :D

Ménár Atya 2018.04.17. 12:02:58

@flydomi: De hát nem fideszes volt, DK-jobbikos!
:)

eztkapodd 2018.04.17. 12:06:29

Nem annyira fair dolog az egyik résztvevő bőrszínét leírni, a másikét pedig elhallgatni. A stílust és a helyszínt figyelembevéve gyanítom, hogy a rasszista úgy volt magyar mint a kisfiúk, akik vidéken vernek vagy késelnek halálra idős, védtelen magyarokat, vagy akik miatt kiírták Ausztriában, hogy: Magyar ne lopj.
Ettől függetlenül szép dolog volt tőled ha valóban megvédted a sértettet. Mondjuk ezt naponta megtehetnéd akkor is ha nem fekete, hanem fehér az áldozat.

Ekrü 2018.04.17. 12:07:05

@csentecsa: Szerintem ez az egyik oka,hogy ez a történet megszületett.A dolog szépséghibája csak az ,hogy míg a jobbikos viselkedéséről videó,vagyis bizonyíték van,addig az ilyen fenti történetek kb.a "messziről jött ember azt mond amit akar " kategória.

midnightcoder2 2018.04.17. 12:09:36

@ekat: Azért tegyük hozzá, hogy egy rakás komplett elmebeteg is ki van engedve az emberek közé, jó részük hajléktalan, de nem mind. Ezek aztán tudnak érdekes dolgokat csinálni a tömegközlekedésben, de a közterületeken is.

_most_ 2018.04.17. 12:10:31

A fidesz gyűlöletkampánya kihozta a magyar társadalom legsötétebb oldalát. Persze a fideszt nem érdekli, lényeg a hatalom.

_most_ 2018.04.17. 12:14:46

@Ekrü: a fideszes médiának megvan rá a válasza, most az a propaganda nyugaton verik a zsidókat :D

Armatúra 2018.04.17. 12:16:26

@flydomi: Kedves,tanult kommtársam! Megértem, hogy kiborított 8-a. Hiszed, nem, empátiát érzek az újabb nyolc évet eltűrni kénytelen Orbán ellenesek iránt. Ezzel együtt, javaslom, hogy kicsivel higgadtabban gondolkodva, fogalmazva szólítsd meg -szerinted eltévelyedett - honfitársaidat. Talán hatásosabb is lenne mondanivalód. Üdv.

CyberPunK 2018.04.17. 12:17:56

@csentecsa: Rendőrről volt szó, nem emberről.

Sir Gombóc 2018.04.17. 12:18:17

@EmKey: tévedsz, ha azt gondolod hogy ez a viselkedés csak a "tanulatlan" ember sajátja.

Sir Gombóc 2018.04.17. 12:20:45

@Rettegek mert ballib vagyok: a "budapesti" kisbetűvel írandó, te "vidéki értelmiségi"..

Rettegek mert ballib vagyok 2018.04.17. 12:21:14

@csentecsa: Mert nincs érzéked a bázis demokraták lelkivilágához, ahogy a körúton belüli értelmiséget sem érted.

Természetes hogy egy Jobbikos cigányozhat, és alázhat nőket, rendőröket, ha ezt egy Fidesz ellenes tüntetésen teszi.
Mondhatni elvárás, és alap, különben felébredne és bilibe érne a keze.

különvélemény 2018.04.17. 12:27:08

"Ma este kicsivel 8 előtt a 182-es busszal utaztam hazafelé. Egészen elmerültem a gondolataimban, míg meg nem hallottam, hogy egy nő valakit végtelenül undorító módon aláz. Az említett hölgy egy 14-15 éves fekete ruhás kisfiúnak címezte mondandóját, aki a busz másik oldalán ült. Szótlanul.

Az említett középkorú nő mocskos rasszistázot, fasisztázott, büdöspicsázott, kurvaanyázott fennhangon, hogy csak a legszofisztikáltabb kifejezéseit említsem, mert voltak sokkal gyomorforgatóbbak is.

Mindenki hallgatott. És ekkor jött el az a pillanat, amikor az első döbbentből felocsúdva odaszóltam neki, hogy hallja egyáltalán, mit beszél? Hogy mégis hogy a fenébe gondolja, hogy bárkivel így?

Mire természetesen mocskos nácibérenc lettem, akinek lesülhet a bőr a képéről, mert nem igazi honvéd, hogy inkább arra lenne eszem, hogy megállítsam az ilyeneket, minthogy védelmezzem a nácikat.

Beszélgetésünk végén legyökerezett, amire azt feleltem, hogy az ő szájából ez a legnagyobb dicséret számomra. A kislány egy megállóval előbb leszállt, a nő a Tinódi utcáig szidott még, majd búcsúzóul még megemlítette, hogy szálljak le vele, odalent lejátszhatjuk. Még a nyitott ajtón kívülről is fenyegetőzött.

Aztán bezárultak az ajtók. És mindenki ugyanúgy hallgatott tovább."

mézesmackócskácska 2018.04.17. 12:36:57

Ez most komoly. A kommentekben ez megy? Gondolkozzatok már! Néger volt, esetleg cigány! Akkor mi van? Kit fogunk legközelebb gyűlölni? A szemüvegeseket? A buszon ülők miért kussolnak? Tipikus magyar mindent és mindenkit leszaró hozzáállás...

lobster thermidor 2018.04.17. 12:39:41

@csentecsa:
És ennek mi a túró köze van ehhez?

mbazs 2018.04.17. 12:39:46

A leírás alapján egy sima elmebeteg OPNI-szökevény volt, akik ezrével rohangálnak odakint és magukban dünnyögnek, anyáznak, ordibálnak. Nem eggyel találkoztam már, sok teteje nincs annak, ha beszól neki az ember, mivel simán beteg az agya. Ezért ignorálják az emberek. Ha felhergeled magad egy bolondon, azzal csak neked lesz rosszabb.

mgdé 2018.04.17. 12:44:09

Aki egy védtelen gyerekkel szórakozik, az aljadék és - nemétől függetlenül - suttyó.

Abban, hogy ez a mostani történet egy fekete vagy félvér kislány kárára zajlott, nem bizonyosan, de azért nagy valószínűséggel közrejátszott a kormánypárt évek óta tartó - s jelentős részben csak választási célú - migránskampánya. (Lásd pl. a baranyai zsákfalvak lakóiba gyökeret vert migránsképet.)
S ebből a szempontból tökmindegy, hogy a hőbörgő egyed fidesz, jobbik, gyurcsány, vagy szimplán csak alkohol hívő volt. A rosszindulatú ostobák kaptak ajándékba egy általuk szalonképesnek vélt, sőt akár annak is bizonyult önkifejezési formát.

No meg: A meglevő és a még jövendő migrációs válságot, amelyre itt többen okkal hivatkoznak, pedig nem választási plakátok, hanem Európa értelmes, célszerű EGYÜTTMŰKÖDÉSE(!) lehet képes megakadályozni. Ha ilyen együttműködés nem lesz, építhetünk mi akármilyen kerítést ...
(Persze katonai védelemért cserébe esetleg beléphetünk a SZU2-be, de ott csak egy kis, súlytalan, határmenti nem_szláv nemzetiség lennénk. /Ukrajna-Kárpátalja analógia./ Ha nem vagyunk benne az EU-ban és/vagy a Nato-ban, az oroszok számára nincs politikai, stratégiai súlyunk sem. Gazdasági meg most sincs. Még a bolgároknál is súlytalanabbak lennénk, az orosz-bolgár rokonszenvnek komoly tradíciói vannak. /Lásd akár pl. Birca./
Ha elkerülhető ez az opció, én bizony elkerülném!)

ui.: védtem már meg a BKV-n kamaszlányt részeg molesztálótól, nyugdíjas nénit szórakozó kamaszoktól, nem egyszer, nem kétszer. Ha valaki férfinak gondolja magát, akkor ahhoz bizony ez is hozzátartozik. (Természetesen a józan belátás is, kábszeres késes társasággal szemben értelmetlen lenne a próbálkozás.)

eßemfaßom meg áll 2018.04.17. 12:44:21

@különvélemény: Ez majdnem olyan jól sikerült novella :)

orient 2018.04.17. 12:46:17

Ilyenből van mindenhol a világban, csak ugye itt a hírek miatt az emberek elfogadhatónak érzik így reagálni míg más országban rendőr vinné el. Német is rasszista csak nem ordibál a buszon, hanem otthon a feleségének elmondja szörnyülködve, hogy már megint mennyi színes volt a metrón hazafelé. Persze más viselkedés, de a lényeg hogy hülyék mindenhol vannak. Én múltkor a metrón láttam hasonlót ahol egy fekete nővel kezdett el ordibálni valaki ordenáré stílusban. Mondjuk ott 5-6 ember felállt és azonnal leugatta, hogy jobb lesz ha befejezi mert rendőrt hívnak és a nőt vették körbe. A vége az lett, hogy leszállt a köv megállónál. Sok a zombi, de azért sok az értelmes ember is, és ne ez alapján ítélkezzünk. Általában a zombik a leghangosabbak mert ők kezdenek el ordibálni és nem az értelmes többség.

rnz 2018.04.17. 12:48:44

"el kell húzni Magyarországról a francba"
Így is van! Szerencsére a fejlett nyugaton ez elő sem fordulhat. Vagy várjunk csak...

paragic 2018.04.17. 12:49:02

@Rettegek mert ballib vagyok: Szarháziakra nem vonatkozik a tolerancia, akkor sem, ha létrehozzák a szarháziak szakszervezetét és boszorkányüldözést kiáltanak. Vagy ha mondjuk egy párt köré tömörülnek.

Olliék 2018.04.17. 12:49:10

@Ménár Atya:
"Mondjuk ezért nem hinném hogy kivándorolnék, mert egy iq bajnok rasszista pöcs, lázadozik,és valakit aláz.
Max leállítanám."
Egy? 2015-óta ez megy. Éjjel,nappal. Egy újságot nem tudtam venni, amiben ne lett volna stopsoros. Jó,nem vettem többet.
Aztán a Natgeót néztem, vagy a spekttumot már nem tudom. De ott is a migrik jöttek. A munkahelyen kötelező volt ezt hallgatni orrba szájba.
Egyszerűen felháborító!!!!!
Akkor öntötte el a szar az agyamat, amikor 4-5 éves kislány a kocsi hátsó ülésén betűre visszamondta a propaganda szöveget. És az anyja még fel is tölti a youtubra.
Nem a balcsi kell nektek nyáron,hanem két hét Észak-Koreában, hogy lássátok a jövőt.

Dharman · http://herefold.blog.hu/ 2018.04.17. 12:52:44

Ezt a nénit úgy elhoznám magammal Londonba, hogy ordibáljon a színesbőrűekkel. Irtó nagy show lenne :D

orient 2018.04.17. 12:56:21

@Dharman: vagy inkább gyere haza, ha tudsz és állítsd le ha ilyet látsz valahol. Szükség lenne értelmes emberekre itt is mert különben csak a zombik maradnak.

mgdé 2018.04.17. 12:57:23

@Dharman:
Bevinnéd este egy jamaicai negyedbe is, vagy az úgy már túllép a "show" kategórián?

orient 2018.04.17. 12:58:01

@Olliék: van egy generáció még (50+) aki beveszi ezt, meg egy bizonyos IQ alatt lévő réteg. Fiatalok többsége azért már nem ennyire agyatlan. Ez a generáció is kihal majd egyszer.

Dharman · http://herefold.blog.hu/ 2018.04.17. 13:00:06

@orient: Sajnos nekem nem nagyon jöttek össze a dolgok otthon, részben a magam hibájából is, így látható időn belül nem fogok visszamenni, persze azért a hazatelepülésről sem mondtam le, szavaztam is stb.

Ekrü 2018.04.17. 13:01:00

@csentecsa: Szerintem azt nagyon sokan látták már,és elég ciki a" nagyonliberális" "nagyoneuroper" baloldalra nézve,ezért majd most jönnek az ilyen meg ehhez hasonló történetecskék,hogy bebizonyítsák nem náluk vannak a rasszisták.Csak mondjuk nem ártana valami bizonyítékot is prezentálniuk,mert így bemondásra elég karcsú.

mgdé 2018.04.17. 13:01:16

@orient:
Ordibálnak azok afrikai jelenléte nélkül is. Az szegény csak az ürügy ...

orient 2018.04.17. 13:03:02

@Én de genere Mi: pontosan, ráadásul az említett nem is afrikai volt, hanem amerikai turista. Érted a migráns aki a Four seasonsben lakik :)))

Ekrü 2018.04.17. 13:03:49

@_most_: Már bocs ,de a fenti történetecskére nem hinném,hogy bármi válasz is kéne,lévén ,hogy így bizonyíték nélkül,tényleg csak a "messziről jött ember azt mond amit akar "kategória.

Ménár Atya 2018.04.17. 13:08:55

@Olliék: Ma már ne igyál többet, főleg töményet. :)

OrbanseggenLorincz 2018.04.17. 13:08:57

@csentecsa: ki mesélte neked, az andyvajna tévéje vagy a rogán? hagyjálmár a hülyeségeiddel.

Olliék 2018.04.17. 13:14:30

@Ménár Atya: Nem tudok inni. Így is ég a gyomrom a politikától, a májamra vigyázok.

ekat 2018.04.17. 13:15:04

@Rettegek mert ballib vagyok: Te megállás nélkül olyat állítasz az első hozzászólásomról, amit nem írtam.
Azt írtam, hogy a Fidesz szalonképessé tette ezt a hozzáállást. És azért a Fideszre írtam, mert ő adja Magyarország kormányát, és igencsak erősen igyekszik befolyásolni a népét.
És arról, hogy a nő viselkedésében ennek volt-e szerepe, vagy nem, nem tudok nyilatkozni, mert fingom sincsen, mint ahogy senki másnak sem lehet. :)

s 2018.04.17. 13:16:39

"Tőletek kérdezem: jut még minden buszra legalább egy ember, aki szól?"

Nem lehetek ott mindenhol. De részemről igen.

Olliék 2018.04.17. 13:18:35

@Dharman: Nekem szírek az egyik szomszédaim. Amikor anyám megtudta,hallottam,hogy kettőt kihagyott a szívverése. Ha legközelebb hazamegyek lekódolom nála az M1-et.

Dharman · http://herefold.blog.hu/ 2018.04.17. 13:21:10

@Olliék: én egy szír haverral járok néha pokemon gózni. Ez otthon titok :D

s 2018.04.17. 13:24:44

@EmKey: "Fidesznek fogalma sincs (vagy szarik rá), hogy a stratégiája milyen károkat okoz a tanulatlan emberek fejében, ami alulról emészti fel az egész társadalmat."

Ezért nem bízzatok a fideszben. Megszedi magát és lelép, nem nézve mit hagy maga után. A társadalom, azaz ti itt maradtok magatokra, úgy ahogy hagytak titeket. Miért engeditek? Kis előnyökért? Az összesített kár nagyobb lesz.
Gondolkozni kellene.

s 2018.04.17. 13:27:09

@eßemfaßom meg áll: Amikor a vért fogod, akkor nem leszel ennyire kedélyes. Eljön annak is az ideje, ha így mennek tovább a dolgok.

s 2018.04.17. 13:32:17

@midnightcoder2: Ez most ok, vagy magyarázat egy gyerek baszogatása kapcsán? Mert bármelyiknek gyenge.

wantirna 2018.04.17. 13:32:24

A kommunisták nevelte osztályharcos tempó túlélése.

s 2018.04.17. 13:34:34

@ekat: "A Fidesz 'csak' annyit tett, hogy szalonképessé tette az ilyenek kimondását és az ilyen érzelmek kiélését."

Sosem lesz szalonképes. A mi szalonjainkban legalábbis nem. Az orbán putrijában talán igen, de oda nem járunk.

s 2018.04.17. 13:39:03

@hatodikx: "Az milyen "izmus"?"

Faszizmus.

Moin Moin 2018.04.17. 13:42:59

János,

mobil elő, felvétel készít, aztán irány a rendőrség: van egy rakat Btk.-paragrafus, direkt a néni számára!:-)

B-változat: "...mint Kis Tarzan a Vak Egeret"! - de ez persze nem illik egy liberális demokratához...

fda 2018.04.17. 13:44:37

@Darren79: Hogy keveredett ide "a propaganda"? Csak nem arra gondolsz, hogy nem akarunk illegális migránsokat ideengedni? Ennek mi köze a buszon utazó néger kislányhoz?

Egyébként, gondolom te jó néven veszed, ha páran a kerítéseden átmászva letáboroznak a kertedben pár napra. Semmi gond, hisz valószínűleg úgyis tovább akarnak mászni a szomszédod kertje felé.

Csii 2018.04.17. 13:44:48

@s: Nem biztos, hogy jó ötlet odafigyelni az ilyenekre. Ha bolond, akkor bolod. Kár provokálni :(

s 2018.04.17. 13:56:29

@Csii: "Nem biztos, hogy jó ötlet odafigyelni az ilyenekre."
Nem odafigyelni viszont rossz ötlet.

A tudomány sosem téved! 2018.04.17. 14:01:16

Kimaradt a posztból, ahogy Orbán Viktor gyíkká változtatta szegény árva agysebész kisgyermeket.

eßemfaßom meg áll 2018.04.17. 14:06:01

@Moin Moin: C változat:a történet a szerző írói munkásságának része

Bobby Newmark 2018.04.17. 14:06:05

@fda: Az eljutott az agyadig, gyökérkém, hogy a konkrét embercsempészeken kívül a VILÁGON SENKI nem akar illegális bevándorlást?
A Fidesz ezen túl a legális bevándorlás ellen kampányol, de közben meg sunyiban beengedte azt az 1300at, amit az EU küldött, plusz letelepedési kötvénnyel beengedett még húszezret.

Ezt így felfogta a csökött agyad?

Ménár Atya 2018.04.17. 14:13:59

A lényeg tömören: Minden magyar rászístá, kivéve a beegyzés íróját.
Ő egy hős, aki elmenekül ebből a qrva K.K.K. országból.........
Ja, tegnap láttam Vonát ,kimentett egy kiscicát akit egy roma kislány tartott a jeges duna vize fölé.
A roma kislányról nincs hír :)

2018.04.17. 14:14:24

@eztkapodd: Ausztriába a fajtiszta magyarok miatt volt kiírva a 80-as években, hogy "Magyar ne lopj!". A roma polgártársak akkor még nem jártak nyugatra.
A vidéken időseket késelő, kifosztó, markecoló, bodzázó, uzsorázó emberek is magyarok, többnyire csak magyar állampolgárságuk van, szavazhatnak a magyarországi választásokon is. És ők azok, akiknek a Fidesz szervez bulit Kisgrófoval meg ingyen birkapörkölttel. Ez is Magyarország. Budapest sűrűbb részein és több helyen vidéken a fehérebb bőrszínű magyarok is pont úgy viselkednek, élnek, gondolkodnak, mint a romák, a lecsúszott lumpenproli rétegek asszimilálódnak a roma közösségbe.

Majjomkácska 2018.04.17. 14:15:58

"El kell húzni Magyarországról a francba"
Hova gondoltad? Angliába, ahol kővel k@rtak fejbe egy kislányt a nem megfelelő keresztény vallása miatt? Franciaországba, ahol konkrétan a polgárháború fenyeget? Spanyolországba, ahol utcai harcok vannak az elszakadási kísérlet miatt? Hajrá.

Behajtó70 2018.04.17. 14:16:08

Ez egy akkor kamu, hogy kilóg a képernyőről!!! A gyűlölködést pont az ilyen szutykos cikkekel, hazudozással idézitek el, tápláljátok! És főleg azért, mert még ha elő is fordult volna, a fenti egy aljas általánosítás (ti: jut-e még valaki akinek ez ilyesmi nem tetszik).

És tudjátok, a návik is pont ilyen módon alázták a zsidókat, így általánosítottak, ahogyan ti itt most fent tettétek!

Szánalmas és nagyon kártékony amit csináltok!

Colonel H. Stinkmeaner (törölt) 2018.04.17. 14:16:13

Nem támogatom a bevándorlást, de egy 14 éves néger lány, aki jó eséllyel legálisan van Magyarországon, nem érdemli meg, hogy így kezeljék.

Behajtó70 2018.04.17. 14:22:22

@Bobby Newmark: Nem jutott el, kisbalf@szakám! Ti akartok, mi meg nem! Megszavaztátok 2017 októberben a vonatkozó törvényt? NEM! Akkor most mit hazudozol itt!

És még balfax is vagy, mert nem tudod megkülönböztetni a papírokkal, befektetésekkel idejövő bevándorlót a kerítésen papírok nélkül ideszökdöső megélhetési migránstól!

És még aljas is, mert a Fidesz sosem mondta, hogy a valós háborús helyzet elől menekülőknek ne adna védelmet, hanem azt mondta, hogy a papírok nélkül ideszökdősőket meg kell állítani!

éééérteeeeem, te barom!

Tom66 2018.04.17. 14:35:13

@Colonel H. Stinkmeaner: Bevándorlás kérdésében igen radikális és szélsőséges álláspontot képviselek, mert a nyugat európai tapasztalataim rendkívül negatívak.

Nem tudom, hogy a történet megfelel e a valóságnak, de a leírtakat én sem tartom normálisnak és helyén való viselkedésnek.

konrada 2018.04.17. 14:36:43

@Bobby Newmark:
...tisztára mint Kanadában, Ausztráliában, az USA-ban...
ejnye,ejnye csúnya fityesz!!

eßemfaßom meg áll 2018.04.17. 14:37:27

@Bobby Newmark: "A Fidesz ezen túl a legális bevándorlás ellen kampányol"

neked tényleg elmentek otthonról :)

Segítek neked: átszaladni a schengeni határon papírok nélkül a rendőrök elől elszaladva az nem legális bevándorás

eßemfaßom meg áll 2018.04.17. 14:41:19

@Colonel H. Stinkmeaner: "Ausztriába a fajtiszta magyarok miatt volt kiírva a 80-as években, hogy "Magyar ne lopj!""

Legalábbis a jereváni rádió tudósítója így emlékszik

Armatúra 2018.04.17. 14:58:55

Érdekes, hogy valahogyan eltűnt fiam angliai egyetemi ottlétekor az intézmény közelében lévő pub-ban történt, a főnök által elkövetett lezsidózása. Hja, lehet, hogy ez nullás komment volt. Bocs, módosítok: ő zsidózta le a csapnál dekkoló főncsit. Remélem, így maradhat a nyájas olvasók részéről nem felizgatólag hatva. Bocs, még egyszer, máskor jó leszek Üdv.

Bobby Newmark 2018.04.17. 15:00:35

@Behajtó70: Márminthogy mit is kellett volna nekem megszavaznom? Szerinted te itt most egy országgyűlési képviselővel beszélgetsz a személyemben? Akkor meg mi a kurva anyádat kérsz rajtam számon, köcsög?

Ó, sosem mondta? Akkor talán álmodtam, hogy tele volt a kibaszott ország, hogy nem hagyjuk, hogy az EU, később ENSZ ide migráncsot telepítsen?
Azok LEGÁLIS migráncsok lettek volna, te faszbarom! IIlegálisat nem lehet intézményszerűen telepítgetni, te fasz, mert pont azért illegális, mert az intézmények nem tudnak róla.

És bazdmeg ilyen hozzád hasonló fogalmatlan ostoba seggekkel van tele az ország...

Bobby Newmark 2018.04.17. 15:02:04

@eßemfaßom meg áll: Éééés nem is azokkal volt kiplakátolva az ország, hanem hogy az EU ne telepítsen ide migráncst. TEHÁT a Fidesz a legális bevándorlás ellen kampányolt.
Örülök, hogy segíthettem egy faék egyszerűségű logikai összefüggést értelmezni. Látom kell, mert neked egyedül nem megy.

Armatúra 2018.04.17. 15:02:04

Jajj! Hiába, hetven év az hetven év. Mégse tűnt el fentebb a kommentem. Remélem, elég ha lehülyézem magam. Hülye Armatúra, hülye Armatúra.,,,,...... hülye Armatúra....

Válasszunk · http://valasszunk.blog.hu 2018.04.17. 15:02:45

@Bobby Newmark: Azt mondod "legális"... Már elnézést, de a migráns horda többsége nem jön közvetlenül olyan országból ahol életveszélyben van, nem működik együtt a hatóságokkal, törvényeket sért. Azaz illegális.

A politikai üzenet először a szabályok betartását, feltételeket írta le, és sosem mondta azt a FIDESZ, hogy a probléma mindenkire vonatkozna. Az ellenzék, az ellenzéki média elkezdett arról beszélni, hogy "xenofóbia", "rasszizmus" ez X csoportok ellen szól.

Ezen a ponton tett egyenlőséget egy általánosítás a valós probléma, és az abban nem érintett ártatlan emberek között. A hangos nácizás, kirekesztés a konszenzusos megoldáskeresését, és a helyzet normális tisztázását is ellehetetlenítette.

Az adott migráns csoport beengedését, más jogainak sérelme árán, európai alapértéknek hazudta (Merkellel és sok mással együtt), elfelejtve a másik oldalnak járó egyenlő törvényi védelmet, tisztességes eljárást, és a jogállamiságot. Ezzel az adott irányt képviselő hazai és EU politikai irányzatok, politikusok neve is szitokszó lett.

A korábban pont így kiprovokált MIÉP, Magyar Gárda, Betyársereg, Jobbik, stb. minden irányban erre adott válasz, ugyanakkor ezek a kialakuló érzelemknek éppen úgy haszonélvezői, mint a másik oldal nácizó szélsőségesei. Kevés dolog van ami rosszabb a FIDESZnél, de az ezen az úton működő ellenzék eme kevés rosszabb dolog között van.

Az adott nővel szembeni konfrontáció itt leírt módja (nem lehet így beszélni) is csak elmélyíti a konfliktust, ami után újra lehet itt sírni, újra lehet ezen az alapon szavazatot várni.

Ellenben felhívni a nő figyelmét, hogy vannak vízummal, hivatalosan ideérkező tisztességes feketék is. Az egyénekkel kapcsolatban szerzett tapasztalatok alapján a csoportról lehet véleményt alkotni, de ebből a csoportból következtetve az egyénre mutogatni is butaság. És ezzel a butasággal magyarként is kerülhet szembe.

És ebben példát lehetne itt is mutatni, ami sajnos nem történik meg. Sőt fel lehetne ismerni, hogy a kormánypárt migránsozni szokott. Niggerezni a MIÉP, a gárda, vagy éppen a "hiperprogresszívszuperdemokratikus" Jobbik környékén volt megszokott, így a vádaskodás kapcsán a szerzőnek sem ártana némi őszinteség.

Bobby Newmark 2018.04.17. 15:03:33

@eßemfaßom meg áll: @Behajtó70:
Azért most komolyan elgondolkodtam, hogy tényleg ennyire ostobák vagytok, vagy szándékosan hazudtok?
Mert mindkét eset elég hihetetlen, se ilyen ostoba, se ennyire gerinctelen embert még nem láttam élőben. Olyan, mint valami elbaszott karikatúra, csak nem vicces.

Colonel H. Stinkmeaner (törölt) 2018.04.17. 15:05:28

@Armatúra: szerintem nem tűnt el a kommented, én mobilon látom, csak vissza kell hozzá lapoznom az előző oldalakra.

Bobby Newmark 2018.04.17. 15:08:15

@Válasszunk: Ja, persze, ahogy minden kocsmai verekedés úgy kezdődik, hogy az a rohadék visszaütött...

Nem ám arról van szó, hogy volt egy egyezmény, amit az országunk is aláírt, ami ellen aztán a Fidesz teleplakátolta az országot, hogy ide migráncst ne küldjön az EU, ami aztán a rasszizmus vádját kiváltotta?
Á dehogy.

Úgy kezdődött ez természetesen, hogy a Fideszt lerasszistázták, ami aztán visszautazott az időben, és kitette a rasszista és idióta (üzenünk a migráncsoknak MAGYARUL) plakátjait, amire aztán az ellenzék visszautazott az időben, és aláírta a migráncsok befogadásáról az egyezményt, alávágva a Fidesznek.
Nyilvánvalóan így történt, máshogy nem is lehetett!

Colonel H. Stinkmeaner (törölt) 2018.04.17. 15:08:36

@Armatúra: teljes webes oldalon is ott a kommented, csak alapból a legutolsó 100 komment látszik, a tiéd meg régebbi. Kattints rá a Szeretném látni az összes kommentet! szövegre és akkor mutatja a tiedet is.

Válasszunk · http://valasszunk.blog.hu 2018.04.17. 15:09:46

@Bobby Newmark: Az EU azoknak a szétosztását kezdeményezte aki már a külső határt illegálisan lépték át. Ezek végleges befogadásáról dönteni, nem az EU határsköre.

Ezzel szemben ideiglenes védelemről, szervezett betelepítéssel, akad egy az EU és Magyarország által is ismert rendszer. Az ideigelenes védelemben részesülőt magyarul nem menekülnek, hanem menedékesnek hívják. A cél nem az embercsempészen át illegálisan az EUba jövők számára anyagi előnyök biztosítása lenne, hanem a menekülésre kényszerülők normális kezelése.

A menedékes státusz kapcsán nem a normál menekültügyi eljárás van, hanem egy egyszerűbb eljárás, ahol adott feltételekkel kürülírt csoporthoz való tartozást kell igazolni. A csoport definíciója kiterjedhez arra is, hogy milyen módszerekkel tudod megmondani, ki a csoport tag, így az egyszerűbb bizonyítás is belefér. Pl. korábbi közésségi média fiókok, amikhez fizetési rendszerből személyes adat kikérhető.

Ha e mellett a menedékes kap egy előzetes engedélyt, amivel utána azonnal elmegy a követségre, ott kap egy ideiglenes útlevelet és egy vouchert a legközelebbi járatra, az pl. legális törvényes betelepedés lenne. De ezt pl. a németek és az EU nem hagyja.

Válasszunk · http://valasszunk.blog.hu 2018.04.17. 15:12:25

@Bobby Newmark: Ha már hazug, beszólogató barom lettél, hála az otthonról hozott "remek" neveltetésednek, akkor nem lep meg, hogy letagadod pl. azt, hogy a menekültekről szóló egyezmény közvetlen érkezést, együttműködést a hatóságokkal a menekült státusz részeként írja le.

Csak ezzel az a baj, hogy a hozzád hasonló beszólógépek ezt a hazugságod nélkül is ugyanígy hangoztatják. Aki viszont nem a hozzád hasonló alak, az megnézi az egyezményt és kideríti, hogy hazudsz.

HagymaCsípősMehet 2018.04.17. 15:20:39

A posztban emlitett ordibalo egy orult, egy falu bolondja.... az ilyet sajnalni kell maximum es nem politizalas kozben peldakent elmeselni, mit orditott.... pszichiatriai eset nyilvanvaloan....

Válasszunk · http://valasszunk.blog.hu 2018.04.17. 15:22:51

@HagymaCsípősMehet: De ebből tud általánosítani. Az eszébe sem jut, hogy a rasszizmus is döntően a negatív példákból való általánosításról szól. És a rasszizmushoz az általánosítás és előítéletesség kultúrája, párhuzamban a képmutatással és hazudozással, sokkal többet tesz hozzá, mint a problémák elemzése.

Válasszunk · http://valasszunk.blog.hu 2018.04.17. 15:27:38

@Parajpuding: Ha nem érted az a te képességeidről szól. Ha az "1 ember ezt csinálja, többi nem tesz ellene" alapon lehet általánosítani politikai oldalakra, a post ezt teszi, akkor azt bármely ilyen eset kapcsán, bármely országban, bármely oldal esetében is meg lehet tenni.

Parajpuding 2018.04.17. 15:28:53

@Ekrü: érdekesen szelektív a tudatod kicsirigó, mert azt meg elhiszed bemondásra, amit vityka és a bandája tol mindenhonnan.

axolotl77 2018.04.17. 15:29:36

@PomberMaci: Pontosan így van! Nekem rendőrök javasolták, hogy ha konfliktus van, akkor húzz minél gyorsabban elfelé, mert akár egy hangos szóváltás vagy fenyegetőzés is kimerítheti a garázdaság fogalmát, amit a legkomolyabban üldözendő közterületi bűncselekmények között tartanak számon.
Ha valaki nem tudná garázda az, "aki olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen". Ha pedig elkap a rendőr, senki nem nézi, hogy ki kezdte. Bilincs ide is, meg oda is.
Amióta meg ennyire megszaporodtak a különféle kamerák (járműveken, közterületen, mobiltelefonokban), igen nagy eséllyel a te igazságosztó akciód szépen megörökítésre is kerül. Talán még meg is leszel sajtóztatva és sok ezer emberrel együtt gyönyörködhetsz saját magadban.

Bobby Newmark 2018.04.17. 15:30:52

@Válasszunk: Aha, na erről az egész eljárásról mondott le Magyarország, amikor -elhanyagolva a kötelességét- akadálytalanul és a menedékkérelem elbírálása nélkül átengedte a migráncsokat az országon.
Ezt az eljárást aztán Németország lefolytatta, és az azon átment, már ténylegesen menekültnek nyilvánított, így legálissá tett migráncsokból akart egy töredéknyit visszaküldeni ide.

Ami ellen a Fidesz kampányolt.

Nem olyan kurva bonyolult ez ám, csak az össze-vissza hazudozás helyett a tényeket kell figyelni. Menni fog?

ekat 2018.04.17. 15:38:04

@s: Persze, nem igazából szalonképes, csak nem tudtam hogyan megfogalmazni... a lényeg, hogy szégyenkezés - vagy félelem - nélkül kimondhatóvá váltak nyíltan rasszista, idegengyűlölő megjegyzések, amik korábban inkább csak magánbeszélgetésekben hangoz(hat)tak el.
A saját szalonjainkat nem féltem, mert ott még gondolatban sincs ilyen. :)

Osz Apo 2018.04.17. 15:48:07

A 90es evekben voltam egyetemista Pecsen. A helyijaraton ket ferfi egy harmadikkal uvoltozott es lokdoste. A lokdostton kipa volt. A masik ketto zsidozta. A 90es evekben a Fidesz egy liberalis kispart volt emlekeim szerint. A csocselek mar akkor is itt volt. A tobbiek pedig ugyanigy hallgattak a buszon. Igy megy ez.

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2018.04.17. 15:59:59

Nem az elmebeteg nő őrjöngése a probléma, mert kikerülhetetlen, hogy egy adott eresztésből legyen egypár selejt, hanem az, hogy a normális emberek nem úgy vannak szocializálódva jelenleg, hogy ne tűrjék az ilyesmit.

Az őrjöngő elmebeteget, az erőszakos cigányt, hanem a többség fogjon össze és érvényesítse a saját igazát.

@axolotl77: így van, és pontosan így épül ki az antiszociális diktatúra, ahol az átlag polgár abszolút függésbe kerül a központi államhatalomtól. És erről nem csak a Fidesz tehet, ez megy már a kommunizmus kiépítése óta, és bizony lassabban, de ez folyik az áldott Nyugaton is, ahol pontosan ezért is jó időnként egy kis izgalom terrorizmussal meg ezzel azzal, mert ezzel lehet validálni az egyre több mindent ellenőrző hatalom kiépítését, a természetes önszerveződés bontását, bomlasztását.

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2018.04.17. 16:04:26

@orient: Pontosan az a probléma, ha az "értelmes" ember, aki a társadalmi norma szerint viselkedik egy passzív, alázatos szolgaként viselkedik, ha a norma a csicskaság, ha az az illendő, hogy fogd be a pofád és tűrj. Akkor lesz a népből lábtörlő szolganép.

orient 2018.04.17. 16:09:22

@Vajk a Vitéz Várjobbágy: tortenetbol kiderult, hogy ertelmes tobbseg felallt es megvedte az "aldozatot" a duhongo zombitol. MIt lehet ennel tobbet csinalni? Hivjam ra az elmegyogyintezetet ahol a helye lenne?

midnightcoder2 2018.04.17. 16:10:38

@Vajk a Vitéz Várjobbágy: Az emberek hasonló helyzetben általában így viselkednek. Volt erröl pár hete egy cikk valahol. A tömegben mindenki a másiktól várja hogy "hös" legyen, és nem érzi saját feladatának, hogy beszálljon a konfliktusba.

Válasszunk · http://valasszunk.blog.hu 2018.04.17. 16:18:58

@Bobby Newmark: Ismét hazudsz, mert a két frontországból (Olaszország, Görögország) kellene átvenni sokakat és elbírálni az ügyüket.

A regisztrációs folyamat az nem a menekült státuszt definiáló (ENSZhez köthető) egyezményhez kötődik, hanem EUs feladatmegosztás. Ami szerint a regisztráció annak a feladata akinél ELŐSZÖR megfordul. Így a Görögországot érintő balkáni útvonalon tisztán görög feladat.

Mondjuk az Ukrajna felől érkező menekültek (ott is háború van) esetében mi vagyunk az első biztonságos ország.

lobster thermidor 2018.04.17. 16:24:21

@csentecsa:
Nem lehet túl könnyű az életed ha még ezt sem érted.

Válasszunk · http://valasszunk.blog.hu 2018.04.17. 16:25:45

@Vajk a Vitéz Várjobbágy: Csakhogy ennek az igazság-érvényesítésnek minden téren meg kellene történnie.

Pl. orvosi lapok, orvosi kutatóintézetek, szociológiai kutatások bemutatják, hogy a családon belüli erőszak, párkapcsolati erőszak áldozatai között éppen annyi férfi van, mint nő, de magasabb a látencia, mert a hatóságok nem foglalkoznak vele. Az első menedékeket létrehozó alapítvány mögött álló nő is ugyanezt tapasztalta...

Ebben az esetben az előítéletes, a helyzetet tovább ronto feminista politika és az Isztambuli Egyezmény ellen is ki kellene állni.

De éppen így igaz az is, hogy a lopás motivációja mögött lehet a szegénység. De amögött, hogy X másik szegény embert lop meg nagyobb kockázat (pl. kutya) ellenére is, mint intézményt, mert nem képes együttérzésre a sorstársával és ez a "más színű ember" meglopásánál jelenik meg, nem a megélhetés az oka.

Az itt lévő áldozatot büntető, őt vádoló előítéletes jogvédők és valamennyi akkori és mai védencük ellen is azonos eséllyel kellene kiállni. Ám a migráció kapcsán az illegális utat választó migránsok pont az ő védenceik.

A kettős mérce, hogy "aki nekünk fontos, amellett állj ki, más ellen tűrd a mi igazságtalanságunkat" viszont nem érvényesíthető, és a normális kiállás valószínűségét az ilyen törekvések általában is csökkentik.

mynameisone 2018.04.17. 16:26:20

Szerencsétlen asszony, vajon hogy fogja feldolgozni, amikor majd egy fekete tengerészgyalogos igazoltatja őt angolul, az Oktogonon.

Válasszunk · http://valasszunk.blog.hu 2018.04.17. 16:31:48

@Vajk a Vitéz Várjobbágy: Ja és még egy fontos dolog: A hasonló kiállások során sokszor megjelenő előítéletekről, ennek igazságtalan voltáról túl sok a videó, és a többség nem látja a konfliktus előzményeit. Ezért egyedül felelősséget vállalni azért, hogy melyik irányba befolyásolsz egy konfliktust, ilyen tapasztalatok után, sokkal nehezebb, mint beállni a tömegbe ami már döntött (veszélyes, ebből lesz a lincselés) vagy várni, hogy az cselekedjen aki többet tud, döntésképes.

Az illető ráadásul tudja, neki sem segítenének és a "vagy jó, vagy rossz" beavatkozásnak mindenképpen lenne egy negatív következménye. Ráadásul a körülötte való harc az érintett áldozatnak sem feltétlenül jó, sőt sok esetben rossz lehet. Az önigazolás, ego legyezgetés és képmutatás miatt odaállni, sok mindent elmondani sokszor azok erőssége, akik valamiért kompenzálnak.

sutyerák 2018.04.17. 16:32:03

ma délelőtt az ATV-Fórumán Vicseknek telózott egy hangja alapján idősebb nő,-és ömlött belőle a fideSSpropaganda xar,gyűlölet. Vicsek hagyta,félbeszakítani nem lehetett a rikácsolós elme-roggyantat. -kerestem a műsort,de én nem találom meg. pedig jó lett volna ide beilleszteni ezt részét.

sutyerák 2018.04.17. 16:33:57

azért jutott eszembe,hogy lehet ugyanez az elborult lehetett a buszon is,-a posztíró felismerte volna esetleg a hangját

Rettegek mert ballib vagyok 2018.04.17. 16:41:53

@sutyerák:

Az semmi. Képzeld..
Itt az Index címlapos blogokon naponta 10-20 helyen is öntik a szádba a ballib trutyit, és hazugságokat rikácsolós elmeroggyant színvonalon, gyűlöltet keltve, megbélyegezve szavazók millióit !

Nem ám marginális Mari nénik, hanem körúton belüli értelmiség felkent megmondó perc-emberkéi.

paragic 2018.04.17. 16:49:19

@Rettegek mert ballib vagyok: te a fideszes hazugságokat kajálod be önként és dalolva és szavazók másik millióit megbélyegezve. Egy szánalmas senki vagy.

Bobby Newmark 2018.04.17. 16:50:36

@Válasszunk: Éééés ez megint nem illegális bevándorlás, amiről be nem állt a pofád.

VáradiJános 2018.04.17. 16:54:19

Múltkor felvették a nőt mobillal. DK aktivista.

VáradiJános 2018.04.17. 16:56:58

Szemétség bántani a fekete gyerekeket. Kiskoromban rengeteg kis néger játszótársam volt. Csak aztán apukám eladta őket.

mgdé 2018.04.17. 17:02:01

@VáradiJános:
Megtehette, ő volt a törzsfőnökük, s imádta az üveggyöngyöket. Amiket aztán eléd szórt. Hja, az előrelátás hiánya.

Ekrü 2018.04.17. 17:16:13

@Parajpuding:"mert azt meg elhiszed bemondásra, amit vityka és a bandája tol mindenhonnan"- Miből gondolod ,hogy van olyan amit elhiszek bemondásra.Csak éppen ellentétben veled én rengeteget járok külföldön,(idén pld. voltam már Rómában ,Párizsban,de járom Európa nagyvárosait rendszeresen) és mivel nem vagyok vak látom sajnos a különbséget a 15 évvel ezelőtti London,Róma,Párizs stb.és a mai állapotuk között.De már megbocsáss,nem fogok elhinni egy olyan történetecskét,amit semmi bizonyíték nem támaszt alá.A mai világban mindenkinél ott az okostelefon,ráadásul a buszok is be vannak kamerázva manapság,szóval nem hiszem,hogy nagy kérés ,hogy az ilyen és ehhez hasonló történetekhez egy icipici videót is mellékeljenek.

Cycmen 2018.04.17. 17:40:49

Elolvastam a posztot! Szerintem szép példája az idegbeteg liberális sivalkodásnak, azon belül a rasszizmussal való riogatásnak! Látva a blog jellegét, a cerkámat teszem rá hogy egy szemét hazugság és meg sem történt! Hogy mást ne mondjak, nem készült róla video, pedig cirkusz fennforgásakor mindenki előszeretettel kapkodja elő a telefonját! Vagy az most a hitvesnél volt világítani a Kossuth téren? :D

Cycmen 2018.04.17. 17:42:27

@Ekrü: esküszöm nem olvastam a kommentedet!

Válasszunk · http://valasszunk.blog.hu 2018.04.17. 17:44:44

@Bobby Newmark: Ezek mindegyike továbbment az első biztonságos országból, papírok nélkül. Már ott illegális bevándorlás. Az, hogy a továbbvándorlásuknál akarunk kreálni egy új rendszert, nem változtat a kezdeti státuszukon.

Bobby Newmark 2018.04.17. 18:13:34

@Válasszunk: Mehehe, kicsit belezavarodtál az össze-vissza hazudozásodba.

Most akkor:
"a két frontországból (Olaszország, Görögország) kellene átvenni sokakat és elbírálni az ügyüket"
vagy
"Ezek mindegyike továbbment az első biztonságos országból, papírok nélkül"
Csak mert a Szíriából Görögországba vagy Olaszországba hajózó migráncsnak pont Görögország vagy Olaszország az első biztonságos ország, szerinted onnan kéne őket átvenni. Felköptél, aláálltál, faszbarom!

Egyébként az nem bevándorlás, hogy ha átjönnek a határon és táborba basszák őket, vagy átjönnek a határon és továbbmennek, vagy átjönnek a határon, és kitoloncolják őket. Bevándorló az, aki ott is akar maradni. Lásd mexikóiak az USAban, azokból van legális és illegális is, össze tudod hasonlítani. Ha lenne agyad, ami persze nincs.
Egyébként illegális határátlépő az lehet, de bevándorló letelepedési szándék nélkül nem nagyon.

De egyébként már az, hogy regisztrálják őket, változtat a státuszukon, az meg főleg, ha kedvezően bírálják el a menedékkérelmet. Akkor is, ha az ellenkezőjét hazudod.

Válasszunk · http://valasszunk.blog.hu 2018.04.17. 18:15:26

@Ekrü: Nem ilyen egyszerű.

Elmesélek egy hírt, ahogy elolvashatod egy helyen. Majd utána jöhet az, hogy mi lenne a videón.

Brutális férfierőszak! Két megtermett férfi birkózott le két tizennégy év körüli diáklányt a Deák téren. Borzasztó szexizmus, intézményesült férfierőszak van Magyarországon.

Ha ezt olvasod felháborodsz, ugye? És, ha a videóban a "dulakodás" után bilincs is elő kerül, a diáklányokat rablással gyanúsítják, kés is volt náluk, a két meegtermett férfi pedig rendőr? Ja és a nem túl együttműködő gyanúsítottal szembeni eljárás arányos, szakszerű...

A 14 éves forma lány lehet ártatlan, kedves, szépnek is elképzelheted, még a kezébe képzelhetsz egy tankönyvet is. Igaz? De a történet ezt nem mondja. A történet szólhat akár arról is, hogy az ifjú hölgy afféle lázadó, harcias leányzó, akitől nem áll messze a graffitis, underground kultúra. És a nagyzene, plusz tageléshez használt eszköz kombó is lehet ott, és ugye van olyan aki ilyenkor is az egyedüli megmentő.

A szövegben a képzeleted, előfeltételezéseid, előítéleteid, az egyes szavakhoz így vagy úgy kapcsolódó többletjelentés lesz hangsúlyos. A videón esetleg látnád, hogy a kötekedő nem FIDESZes, vagy akár a lánykáról is derülhet ki ez-az.

Az előadott történet kellően vázlatos és hétköznapi ahhoz, hogy nehezen legyen visszaellenőrizhető, megkérdőjelezhető és történhet hasonló bármikor. Hiszen a minősíthetetlen hangnem lehet "szerintem minősíthetetlen" hangnem. Szubjektív. Láttunk ilyet HVG ügyben is (szerinte velük beszéltek úgy, mások szerint ők a személyzettel Ryanair járaton). A mennyiséget sem tudjuk. Az okot sem. A szereplőkről, a helyzetről csak annyit tudunk, hogy úgy van előadva tényektől függetlenül, adott előítélet mentén reagáljunk.

Ez a csekély alap akár meg is történhetett.

Válasszunk · http://valasszunk.blog.hu 2018.04.17. 18:28:20

@Bobby Newmark: Nem szíriából hajóznak Görögországba, hanem Törökországból. Ismét hazudozol, személyeskedsz. De a hajó a másik irányba se nagyon szíriából indul.

A bevándorlás célja pedig az EU, pedig ezt is letagadod.

A regisztráció nem változtat a stáruszukon. Elbírálni viszont nekünk kellene őket. Így elbírált menedékkérelem nélküli, az EUba illegálisan bevándorló, harmadik országon átjövő, nem együttműködő, a bujkálás során mások jogait szándékosan sértő tömegekről van szó.

Akik jellemzője az, hogy a veszélyes utat választják, szomszédos ország => tengeri átkelés => EUs frontország => Bujkálás módon. Ez nem fér bele.

Törökországban nincs meg a közvetlen életveszély, ami miatt papírok nélkül jöhetnek oda, de nem is jó befogadó ország. Hogyan oldandó fel ez az ellentmondás? Pl. Törökországot nem elhagyva követségen kérnek menedéket és továbbjönnek.

Szíriából, Olaszországba tengeren, közvetlenül elég nehéz eljutni. Mert a nagy hajóknak, amik hosszabb időt eltöltenek a tengeren ugyan nem vészes a helyzet, de a menekültek által használt kevésbé tengerálló járművek balesetei is rámutatnak, azok csak rövidtávra alkalmasak. És ugye Ciprus can a tengeren közel, mint biztonságos ország.

Ha keresed az olasz tengerpartal szemben lévő országot, és megnézed merre kell végigmenni, hogy arra mehess át ladikkal pl. Egyiptom is útba esik. Meg mondjuk Izrael. De Jordánia is a környéken van. Legalább egy térképet néznél meg, mert ezek szerint úgy hazudozol, hogy nem láttad még hol van Szíria, mik vannak a környéken.

Sir Gombóc 2018.04.17. 18:31:00

@eßemfaßom meg áll: segítek, az a bizonyos kvóta, ami ellen kézzel-lábbal tiltakoztok, az bizony a legális bevándorlásról szól.
Már azt sem tudjátok, mit beszéltek és csodálkoztok, ha lebirkáznak titeket?

SzMiki 2018.04.17. 18:32:17

"Sose vitatkozz bolonddal, mert könnyen összetévesztenek vele!"
Ezért voltak csendben mások....

Sir Gombóc 2018.04.17. 18:33:56

@Armatúra: érdekes, mert megvan. csak rá kell klikkelni "szeretném látni az összes kommentet" feliratra.

Ekrü 2018.04.17. 18:37:47

@Válasszunk: A kulcsszó a történhetett.Az általad leírt történetben ugye ott a videó aminek a végén előkerül a bilincs ,tehát a történet teljesen egyértelmű lesz ha megnézem a videót,így nem csak a te elmondásodra hagyatkozhatok.(És hidd el meg fogom nézni.)De hadd ne kelljen elhinnem bármit is csak azért mert így is "történhetett".Azért az tényleg nehezen hihető ,hogy a szóban forgó esetről egy picike videó sem készült.Már csak amiatt is ,mert a buszok tényleg be vannak kamerázva ,ráadásul a mai világban "balhé" esetén a fél busz vette volna a telefonjával.
"Az előadott történet kellően vázlatos és hétköznapi ahhoz, hogy nehezen legyen visszaellenőrizhető, megkérdőjelezhető és történhet hasonló bármikor. "-Ez így igaz,és szerintem pont ez volt a cikkíró célja.Írni egy cikket ami sejtet,megbélyegez egy célcsoportot (jelen esetben a kormány,a Fidesz,meg a rájuk szavazók akiknek átmosták az agyát),és mindezt úgy ,hogy ne legyen visszaellenőrizhető amit ír.Mert ha az lett volna a célja,hogy egyértelmű legyen akkor bizony ott lenne a videó.

Alick 2018.04.17. 18:39:35

Mindig akadnak frusztrált elmebetegek...

2018.04.17. 18:40:10

@Rettegek mert ballib vagyok: te vagy rá az élő példa, hogy némelyik egysejtű még beszélni is megtanul.

Bobby Newmark 2018.04.17. 18:49:56

@Ekrü: @Cycmen: Az kurvára életszerű, hogy miközben buszon valakivel vitatkozol, közben videózod. Az is, hogy aztán körbejársz, és körbekérdezel mindenkit, hogy ugyan küldje már el neked az egyébként illegálisan rögzített videóját. Igen, illegális bárkiről a beleegyezése nélkül képet rögzíteni, mert igencsak fasz törvényt tolt át a Fidesz agyatlanul. Nyilvánosságra hozni meg aztán főleg szuper illegális.

Hogy a faszba gondoltátok ezt?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.04.17. 18:52:39

@VáradiJános: Nyilván, mert rájuk jártál és konkurencia voltál a faterodnak.

Gleccsertetű 2018.04.17. 19:06:47

az lmp blog miért megy le ilyen buta szintre?

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2018.04.17. 19:21:05

@Ekrü: Ha voltál 15 éve Londonban és idén is, akkor tudod, hogy a bevándorlók számában van a legnagyobb különbség. Régen főleg Európán kívüli bevándorlók mentek oda, de az utóbbi 15 évben már majdnem ugyanennyi a kelet-európai bevándorló...

@Bobby Newmark: Biztos, hogy minden képkészítés illegális, nem csak nyilvánosságra hozni? Mi van a biztonsági kamerákkal a buszokon vagy az utcán? És ha bűncselekmény bizonyítékát rögzíted?

morph on deer 2018.04.17. 19:21:58

@Bobby Newmark:
“Nyilvánosságra hozni meg aztán főleg szuper illegális.”

Szó szerint!
Egyébként nem tudom, hogy ez mitől lenne hihetetlen történet. Létezik, hogy a kételkedők még soha nem hallottak olyasmiről, hogy valaki hangosan ócsárol meg átkozódik nyilvános helyen? Vagy konkrétan valakit, vagy csak úgy általában valakiket, vagy csak l’art pour l’art.

Amennyi agyaroggyant jön-megy a világban, ez simán megtörténhetett.
Szerintem.

Vona Gábor fél allahtól mert egy kis buzi ! 2018.04.17. 19:35:01

Nem azt kene inkabb megvizsgalni, hogy kerul ez a budos nigger az orszagba, hogy lopakodott be ? Az arab es neger szopo sorosberenc posztolot meg jol pofan kene rugni.

"Itthon a páromnak azt mondtam, el kell húzni Magyarországról a francba"
Remelem elhuztok a picsaban, es beken hagyjatok az orszagunkat.

Cycmen 2018.04.17. 19:43:48

Új szempont! Ez az eset megtörtént!
Az ne történjen meg, hogy a 182-es buszon egy fehér kislány utazik a feketék között!

pireza 2018.04.17. 19:58:12

@Ekrü: b@szki, gratulálok, ha neked ebből ennyi és így jött le. Ezzel a maradék 2 agysejteddel nem tudom, hogy tudtad elolvasni a fidesz nevét a papíron.

pireza 2018.04.17. 20:01:30

@Cycmen: nem lenne nagy baj, ha elvesztenéd a cerkádat. Nehezebben tudnál szaporodni.

Cycmen 2018.04.17. 20:18:12

@pireza: Hát az első két lukas fogadat simán kiverné a cerka haver! :D

Cycmen 2018.04.17. 20:22:30

A posztert figyelmeztetem, hogy ne "feketézzen" ! Afrokőbányai a helyes kifejezés!
És bár itt lakók vegyes házasságból származnak, ennek ellenére a helyzet nem mulattságos!

pireza 2018.04.17. 20:24:18

@Cycmen: aha, szóval lehet, hogy impotens vagy... azok szoktak ennyire dicsekedni a méretével...

Vona Gábor fél allahtól mert egy kis buzi ! 2018.04.17. 20:31:16

@pireza: Persze hogy gunyolodok, meg kirohogom. Mert hogy maskent lehetne reagalni, erre a primitiv demagog kamu tortenetre.
Orban Viktor valasztast nyer, erre elkezdenek ehezni a gyerekek, megszunik a demokracia, es persze verik negereket is.
A holokauszttal, csak azert nem vadoljak az Orbanekat, mert a liberalisok most epp gyulolik a zsidokat, akik nem tamogatjak az arab bevandorlast.

Ekrü 2018.04.17. 20:32:56

@Bobby Newmark: Szerintem nem kell körbekérnie,hogy adják oda,mert fél perc múlva tele lenne vele a You Tube no meg a Facebook. :)) De a viccet félretéve,a busznak is van biztonsági kamerája ,szerintem ő mint újságíró simán elkérhette volna.
"Igen, illegális bárkiről a beleegyezése nélkül képet rögzíteni"-Ehhez képest azért elég szép számban készít az Index is felvételeket ilyen-olyan rendezvényekről anélkül ,hogy megkérdezné,hogy szabad-e.

pireza 2018.04.17. 20:36:06

@Vona Gábor fél allahtól mert egy kis buzi !: nem, pont fordítva. vannak éhező gyerekek, demokrácia csak nyomokban, mindenki utál mindenkit (cigánybuzinégerzsidóarabmigránslibsibolsi) és orbán viktor MÉGIS választást nyer. Ez a szörnyű.

ember100 2018.04.17. 20:50:51

@Behajtó70:
Helló !

Hé hé álljon meg a nászmenet !!!!
Csak nem a fityesz plakátolta ki hogy Brüsszel Béla ne küldjön ide "migránsokat" AKIKET már regisztráltak és háborús MENEKÜLTEK voltak ?
Lehet hogy ez olyan kettős mérce vagy mi ?????

Ekrü 2018.04.17. 20:50:56

@Online Távmunkás: Lehet ,hogy furcsa ,de annak idején több magyarral találkoztunk,mint tavaly előtt.(Idén mint írtam Róma és Párizs volt)De velük se a metróban meg az utcán találkoztunk ,hanem éttermekben.Az egyikkel pld. a Piccadilly circus megállóhoz közel ,abban az utcában ahol a Ritz szálló van ,ha jól emlékszem,majdnem vele szemben.Az utcai részén plüssállat bolt van,de bent az üzletben le lehet menni egy lépcsőn ,ahol egy dzsungelnek kialakított étterem található.Na itt volt anno magyar pincér,meg a Towernél szintén volt egy étterem,ott.De mikor két éve visszamentünk már nem találkoztunk magyarral,de lehet ez abból is adódik,hogy a gyerekem felnőtt,jól beszél angolul és tudtunk angolul rendelni.Akkor is csak onnan tudtuk meg ,hogy van magyar pincér,hogy nem boldogultunk az angollal és szóltak nekik.A metrón egyébként nem hallottunk magyar szót,igaz rajtunk kívül (húú, most nagyon rasszista leszek,de nem tudom másképp mondani)világosabb bőrű ember nem sok volt.Szerintem vagy kocsival vagy busszal járnak.

wkker 2018.04.17. 20:54:25

Hát nem tudom. Van egy határ, amikor érdemes közbelépni,de azért ez nem egyértelmű. Párommal egy villamoson ültünk, mire egy elmeháborodott (41-es hajléktalanvillamos a közeli hajléktalan menhelynek hála, így gyakoriak ott az ilyen emberek) elkezdte mocskolni a táskámat. Mindent mondott rá, de tényleg,amit csak egy skinhead el tudna mondani egy feketéről. Én csak ránéztem vigyorogva, de amúgy ennyire se kell provokálni az ilyet. Oda lehet menni, vissza lehet szólni és bele lehet menni tettlegességig,ami után lehet veszettséget kapni, vagy bíróságra járni. Szép dolog megvédeni egy kislányt a csúnya szavaktól, de nyilván van esze és tudja, hogy vannak elmebetegek, akiket ignorálni kell, amíg lehet. A posztolóval utazók jól tették,hogy nem szóltak bele. Ha tettleges lett volna, akkor persze be kell avatkozni. Amíg csak egy részeg kiabál mindenfélét, addig viszont igaza van az utasoknak, ha nem törődnek az elmebeteggel.

Ekrü 2018.04.17. 20:56:10

@pireza: Nézd ,ha normális hangnemben nem tudsz írni,akkor engem létszi hanyagolj,mert nem válaszolok.

VáradiJános 2018.04.17. 20:56:29

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: nem, patkányfi, nálunk nem dívik a gyerekbaszás, mint nálad és anno a gázkamraszökevény kurva apádnál .... hogy ásnád ki és rejszolj a koponyájába

amado 2018.04.17. 20:57:22

@Bobby Newmark: Plusz eladott párezer vízumot jóarcú orosz üzletembereknek.

dunántúli gyerek 2018.04.17. 21:04:42

Ha nem a reflektoron hozzák le akkor lehetne elgondolkodtató de így sajnos csak egy tendenciózus lipsi kamuposzt.

Persze rasszizmus volt/van/lesz, nekünk magyaroknak csak a fehérellenes rasszizmus veszélyes, a többi nem érdekes, nem érdekeink ellen való.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.04.17. 21:05:26

@Vona Gábor fél allahtól mert egy kis buzi !:

Tévedsz.. Épp most kérte 200 külföldi értelmiségi Merkel asszonyt, hogy az antiszemita Orbántól sürgősen határolódjon el.
index.hu/kulfold/2018/04/17/politico_merkel_nyilt_level/

Ebben csak az a durva, hogy Izrael miniszterelnöke jobban támadja Sorost és civiljeit, mint Orbán, és megvédte már Orbánt ettől a marhaságtól, mint vádtól:
(próbálok politikailag korrekt linkeket bettenni: :) )
444.hu/2017/07/10/izrael-minden-eddiginel-szigorubb-civiltorvenyt-tervez-sorosrol-szol-majd-az-egesz
zsido.com/netanjahu-nem-antiszemitizmus-soros-kampany/

pireza 2018.04.17. 21:15:31

@Ekrü: LÉGYSZI, így írják...

Ekrü 2018.04.17. 21:21:34

@pireza: Ok,így igaz...De azért a többi amit írtam áll.

isssti 2018.04.17. 21:24:20

K a m u p o s z t . . .

haXXor 2018.04.17. 21:24:31

Joga van hozzá? Joga. Alapvető, velünk született tulajdonságunk a rasszizmus (nem pejoratív értelemben)? Igen. Akkor meg? Az, hogy a nő buta, az egy más kérdés, mert akármennyire PC világ van, én sem akarnám más meggyőződését hallgatni arról, hogy ki milyen ember (ez vonatkozik erre a posztra is - indokolatlan, felesleges).

Szard le a gyűlölködést (bár mókás gondolat, hisz te is ezt csinálod ezzel a poszttal még ha azt is írod, hogy nem...) és költözz ha akarsz. Ha meg maradsz, fogadd el, hogy ez a balkán és itt soha a büdös életben nem lesz olyan pc világ mint máshol (nem mintha máshol nem lenne niggerezés.. de ez már más történet. Itthon még tömény az ami máshol megszokott.)

gerard1999 2018.04.17. 21:28:03

@Majjomkácska: Igen. Oda ahol hír lesz az ilyen esetből, mert itthon csak kuss van a lakájmédiánál.... ÉS tudod: ne hidd el amit a lakájmédia dumál. Én voltam az elmult 12 hónapban: Berlinben, Passauban, Bécsben, Izraelben, Jordániában, Franciaországban, Marokkóban... Láttam egy-két demokráciát, meg autokráciát is. Lehet hogy meglepő, de a demokrácia működik..... :-)

gerard1999 2018.04.17. 21:33:38

@haXXor: Joga van hozzá? Joga. Alapvető, velünk született tulajdonságunk a rasszizmus (nem pejoratív értelemben)?

Nem! A véleménynyilvánítás joga a velünk született, mindaddig amig nem sért másokat.... Mármint jogállamban...

Igen. Akkor meg? Az, hogy a nő buta, az egy más kérdés, mert akármennyire PC világ van, én sem akarnám más meggyőződését hallgatni arról, hogy ki milyen ember (ez vonatkozik erre a posztra is - indokolatlan, felesleges).

Nocsak, önirónia. :-)

Szard le a gyűlölködést (bár mókás gondolat, hisz te is ezt csinálod ezzel a poszttal még ha azt is írod, hogy nem...)

Tehát ha gyülölködésről írsz, az maga a gyülölködés. Ezek szerint ha valaki gyülölködik, akkor arról hírt adni is az. Akkor a híradó micsoda????

és költözz ha akarsz.

Az a baj, hogy a java költözik :-(

Ha meg maradsz, fogadd el, hogy ez a balkán és itt soha a büdös életben nem lesz olyan pc világ mint máshol (nem mintha máshol nem lenne niggerezés.. de ez már más történet. Itthon még tömény az ami máshol megszokott.)

A világ nem attól változik, hogy ki mit mond róla, hanem szükségszerűen. A mai világra a most 100 éves nagymamám rá sem ismerne (ha értené). A te véleményed is csak olyan lesz mint az enyém: A vélemény olyan mint seg.ly.k, mindenkinek van, de igazán senki sem kiváncsi a másikéra.

gerard1999 2018.04.17. 21:37:21

@Rettegek mert ballib vagyok: Bocs, ugye nem az Origo hireire alapozol, mert akkor a két napja Németországban a tömegbe hajtó NÉMET (nem állampolgár, hanem tőzsgyökeres) emberről (akiról az egész világ tudta, hogy egy pszichoszereket szedő nyugdíjas) még javában állította az origo, hogy tálib terrorista...

gerard1999 2018.04.17. 21:38:19

@Rettegek mert ballib vagyok: Ja és azt tudod, hogy a Kölnben elkövetett erőszakot egy 15 éve ott élő Török-Német állapolgár követte el. Ennyit a migránsokról....

gerard1999 2018.04.17. 21:39:22

@dunántúli gyerek: Rasszizmus - érdekeink ellen való??? Utoljára szerintem Hitler beszélt így

dunántúli gyerek 2018.04.17. 21:40:34

@gerard1999: Nem is voltak tele kebabos négerrel.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.04.17. 21:41:34

@gerard1999:

Te hülye vagy. Mindkét esetben migránsról van szó, aki német állampolgárságot is kapott.
Hogy ezt elhallgatták előled, arról nem tehetsz, de legközelebb ne higgy a hírhamisító Index, 444, Hvg féle szaroknak, mert átbasznak.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.04.17. 21:44:07

@gerard1999:

Egyébként melyik erőszakról beszélsz az 1200 Kölnben elkövetett nők elleni erőszak kapcsán, amit kivétel nélkül migránsok csináltak ?

Hogy másod vagy harmad generációs, vagy épp most érkezett az erőszaktevő muszlim, az a nők biztonsága, és az erőszak megléte szempontjából egyaránt magasról leszarható.

A migráció az oka. Megtöbbszöröződött mindenhol a nemi erőszakok száma, ahová a migránsok mentek.

látjátok feleim szümtükkel 2018.04.17. 22:00:06

@Rettegek mert ballib vagyok:

Érdekes, amikor megölte az a fickó Pécsen a rendőr nőt, akkor nem tüntetett senki, hogy a belilleszkedni nem tudó polgátársunk - aki nem migráncs, pdig nem Vereckénél jött Árpádékkal - mit tett.

látjátok feleim szümtükkel 2018.04.17. 22:03:18

A kiályi médiáról annyit, az állítólagos szilveszteri kölni randalírozáskor a közeli ismerős ott dolgozott, ahol állítólag ez történt, és ők nem észleltek semmit. Arról, hogy ez itt mekkora hír, itthonról szerezett tudomást.

Borondot jol pakoljatok be lippsik 2018.04.17. 22:05:32

@látjátok feleim szümtükkel: Merkel viszont érzékelte a választáson hogy cumi van.

conchita wurst 2018.04.17. 22:16:36

@látjátok feleim szümtükkel: Nem csoda hogy nem hallották 2 hónapig egy újság sem merte kint megírni hogy migrik százával erőszakoskodtak nőkkel...ott ilyen a sajtószabadság.

Arcade Macho 2018.04.17. 22:35:52

@Válasszunk: "A történet szólhat akár arról is, hogy az ifjú hölgy afféle lázadó, harcias leányzó, akitől nem áll messze a graffitis, underground kultúra. És a nagyzene, plusz tageléshez használt eszköz kombó is lehet ott, és ugye van olyan aki ilyenkor is az egyedüli megmentő. "

szerintem az oreglanynak elcsabitotta a lovagjat ezert volt annyira bepoccenve a ven csatalo...
vagy az is lehet hogy az oreglany a nigg.r rap kulturat tolja, csak elfeledkezett arrol hogy az o borszine feher...
:)))

haXXor 2018.04.17. 22:39:35

@gerard1999: Az a baj, hogy vitáznék de felesleges mert amúgy igazad van sok mindenben. Értelmetlen poszt, értelmetlen választ tőlem és úgy 'ámblokk' értelmetlen itt minden. Bár lehet sokat ittam és az sem értelmes amit neked válasznak írok :( Azért szép estét!

Sir Gombóc 2018.04.17. 23:01:25

@Ekrü: járművek fedélzeti kamerájának felvételeit csak bűncselekmény gyanúja esetén, feljelentés nyomán a rendőrség kérheti ki. Más nem.

Flúgatlan 2018.04.17. 23:12:46

Az oké, hogy le kellett az illetőt állítani. És az régóta ismert, hogy ilyen szituációban, ha nincs közvetlen életveszély, nehezen avatkozik közbe a tömegből valaki. Nehéz kiválni belőle. De nemcsak rasszista támadás esetén van ez így.

Mindenesetre ilyen emberek mindenütt vannak. Feltehetően elmebajos lehetett az illető. Ha ettől el akarsz húzni Magyarországról, hát tedd. De mindenütt lesz pár hibbant. Ha jó messzire mész, még talán téged is szidni fog egy fekete vagy más színű, hogy bemerészkedtél a területükre. Remélhetően majd ott is lesz valaki, aki megvéd. Mert azt ne gondold, hogy a magyarok vagy a fehér bőrűek a legrasszistábbak a világon.

Szóval, sajnálatos és üldözendő az ilyen magatartás, de ne vetíts ebből ki bármit az egész országra.

ogli dzsí 2018.04.17. 23:37:52

Mi a toszt keres egy nigger, Pesten a buszon?

Hát itt már mindent szabad?

Laciii 2018.04.18. 00:09:49

És valahogy nem sikerült felvenni a mobillal...

2018.04.18. 05:52:22

Beérett a kormánypropaganda. Gratulálok viktor!

VáradiJános 2018.04.18. 06:45:15

@kermi: viktorozzál csak egy kamu posztra, barom!

midnightcoder2 2018.04.18. 07:15:10

@pireza: Éhező gyerek a gengszterváltás óta mindig is volt. Az, hogy mindenki utál mindenkit, ősi magyar vonás, ez már a szocializmusban is így volt. A különbség max, hogy akkor többé-kevésbé a szőnyeg alá söpörték. Ami nem biztos, hogy jó megoldás, mert ott csak halmozódik, aztán egyszer csak kitör. És ez a legnagyobb baj a PC-vel is, és itt most nem az IBM PC-re gondolok. Anno az MSZP csak leste hogy hogy megy át a szavazótábora a Jobbikhoz, pedig ők milyen világosan megmondták, hogy cigánybűnözés nincs, csak megélhetési. Csak az egyszeri MSZP szavazó vidéken nagyon nem ezt látta, és a hülyéje nem arra gondolt, hogy biztosan a szeme rossz, hanem inkább arra, hogy az elvtársak hazudnak.

midnightcoder2 2018.04.18. 07:19:01

@Flúgatlan: Na ja. A kis bevándorláspárti antirasszisták csak azt felejtik el, hogy a legtöbb migri általában olyan helyről jön, ahol fehér embernek helyi kísérő nélkül nem annyira szerencsés ötlet kimerészkednie az utcára. Ezért, ha tömegesen jönnek át majd a migrik, az bizony fájni fog.

VT Man 2018.04.18. 08:18:38

Hallottam én New Yorki pizzázóban a bejövõ amerikai vásárlót "fucking immigrantozni" az eladót, aki mexikói bevándorló lehetett.

Senki se szólt, bár mindenki szánalommal nézte a "bolond amerikait".

eßemfaßom meg áll 2018.04.18. 08:20:27

@gerard1999:

gerard1999

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
2010.06.15. óta tag.

ismét előkerült kissé elkésve egy jegelt választási harcinick.

VT Man 2018.04.18. 08:22:14

@Rettegek mert ballib vagyok:
"A múltkor a buszon fidesz szavazókat szidott fennhangon a barom "

A blogokon meg facebookon megy a fidesz szavazók szidása keményen, minimálisan van csak olyan, hogy valaki azt mondja, hogy állj.

Vajon az nem gyûlölet, ha 2,5 millió ember ellen uszítanak, csak a véleményük miatt?

eßemfaßom meg áll 2018.04.18. 08:23:58

Azért az érdekes, hogy a mindenkinélvankamerástelefonegy évtizede korban az ilyen posztokat soha nem támasztja alá akárcsak egy 5mp-es videocska sem.

eßemfaßom meg áll 2018.04.18. 08:25:42

@VT Man: 2,8millió lehülyézett lesz az

eßemfaßom meg áll 2018.04.18. 08:31:53

@látjátok feleim szümtükkel: "az állítólagos szilveszteri kölni randalírozáskor a közeli ismerős ott dolgozott, ahol állítólag ez történt, és ők nem észleltek semmit."

www.welt.de/politik/deutschland/article150662104/Muslime-fordern-Ruecktritte-bei-der-Polizei.html

Megtanulhatna az ismerősöd németül és akkor nem csak a magyar sajtóból értesülhetne a helyi hírekről

eßemfaßom meg áll 2018.04.18. 08:37:02

@pireza:

pireza

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
2018.01.12. óta tag.

ismét előkerült kissé elkésve egy választási harcinick.

eßemfaßom meg áll 2018.04.18. 08:39:09

@Bobby Newmark: "akadálytalanul és a menedékkérelem elbírálása nélkül átengedte a migráncsokat az országon."

Amikor nem engedte át akkor meg amiatt rinyáltatok. Akár van sapka akár nincs sapka belőletek csak a rinya dől. Ezért szarja le mindenki már jó ideje a permanens rinyátokat.

látjátok feleim szümtükkel 2018.04.18. 09:07:06

@conchita wurst:

Valamit nem értettél, ott dolgozott egész szilveszter éjszaka. Olyan helyen, ha valóban akkora erőszakoskodás zajlott volna, akkor észlelték volna. Nem észleltek semmi különöset. Pedig előferdül a közelükben sok minden.

Csöreg 2018.04.18. 09:22:06

Én hasonlóképpen a 9-es buszon jártam tavaly nyáron, azzal a különbséggel, hogy egy roma kigyúrt fiatalember adott egy pofont egy 16 év körüli magyar srácnak, mert a tömegben véletlenül hozzáért, majd fennen szitkozódva akart sorba állítani minket, összes magyar parasztot, hogy kezdhesse a legyilkolászásunkat. Egyedül én, nő létemre mertem megszólalni, mindenki más tapadt rá az ablaka. Persze akkor kaptam hideget, meleget. Csak ennyit a rasszizmusól.

NinaNinja 2018.04.18. 09:23:00

Szerencsére mindig van egyvalaki. Egyszer nem volt senki sem, aki segítene, de ott én sem mertem beleszólni, egy boxoló-alkatú fiatalember körülbelül 1 méter 60 centis barátnőjét üvöltve ütötte ököllel a Nyugatinál. Én mint szintén 1.60-as 50 kilós nő bevallom nem mertem lószart se csinálni. De rengeteg 2 méteres öltönyös férfi is elment mellettük elfordított fejjel, én meg álltam és gondolkodtam h most kezdjek el üvölteni h mi a faszt képzelsz h megütsz egy nőt? és akkor talán figyel valaki?

Csöreg 2018.04.18. 09:25:05

@midnightcoder2: Jól összefoglaltad. Tényleg nem mai születésű vonás a magyarok acsarkodása. Nem értettem anno, mikor arról meséltek, hogy külföldön onnan lehet ráismerni a magyar közösségekre, hogy egyedül ők az összeférhetetlenek csoporton belül. Szomorú dolog, de így van.

Csöreg 2018.04.18. 09:28:40

@Flúgatlan: Igaz. Sajnos külföldön a dolog pontosan így van, sőt!! Az északi államokban még ígyebb! Ha közvetlen életveszély van, és egyedül megy ott valaki, akkor is nagy eséllyel továbbsétál segítségnyújtás nélkül! Ugye ezeket a kísérleteket nem nagyon propagálják nálunk!

ogli dzsí 2018.04.18. 09:32:13

@Nina_Ninja: nyilvan megerdemelte, maganugy

Ne tegyunk mar ugy mintha egy no artatlan lenne csak azert mer 50 kilo.

A masik. A neger ne szalljon a villamosra Pesten, mert az provokacio. Eleve ne is jojjon ide, mar van 1 fekete pako, az is eleg.

Csöreg 2018.04.18. 09:33:45

@isssti: Biztos? Merre utazol rendszeresen tömegközlekedéssel? Mert én a Nyócban lakom, Csepelen dolgozom, sokat jövök-megyek és bizony tapasztalom ezt a stílust nem egyszer!! Nem feltétlen fekete kislány ellen (hanem pl. fehér ellen!!!), de igen sajnos vannak ilyen viselkedések, és igen, mindenki lapít, mint szar a gazban!!

ogli dzsí 2018.04.18. 09:34:01

@Csöreg: erdekes, mert en, veled ellentetben kulfoldon elek

a magyarokat onnan lehet megismerni hogy a munkahelzen kivul is egyutt lognak, buliznak. Minden mas nemzet irigyli ezt.

Csöreg 2018.04.18. 09:34:54

@ogli dzsí: Te most direkt provokálod itt a népet, és jókat nevetsz magadban, vagy tényleg ennyire gyökér vagy?

Csöreg 2018.04.18. 09:39:11

@ogli dzsí: ideig-óráig jóban vagytok. De nyilván vannak kivételek, én egyébként a 56-os migráns csoportokkal kapcsolatban hallottam, olvastam ezt, nem egyről. De a tapasztalat is ez, mert ugyan itthon élek, nem is áll szándékomban kimenni (aki akar, és tesz érte, nem a potyát lesi, az itthon is boldogul alapon, s nekem bejött), de rengeteget utazgatom, legtöbbször ismerősökhöz, nem turista csoportokban, hogy lássak, ismerkedjek. És nayon, nagyon más az egymáshoz való ozzáállása szinte minden népnek, nem a szarkavarás a legnagyobb élményük, ellenttben velünk.

ogli dzsí 2018.04.18. 09:41:03

@Csöreg: Aki negereket akar nezegetni elhuz CSADba, s megnezi oket. Meg az elefantokat.

Nekem semmi kifogasom ellene, hogy a PC liberalisok egy emberkent telepuljenek ki CSADba.

De abbol elegem van, hogy a feherek, es apaik, es apainak apai altal a vilag legjobb helyeve epitett europaba egy retek csak ugy beutazhat, es letelepulhet. Ennek veget kell vetni.

ogli dzsí 2018.04.18. 09:41:49

@Csöreg: Ez csak annyit jelent hogy az ismeroseid gyokerek, nem magyarok.

Csöreg 2018.04.18. 09:43:40

@wkker: de gondolom neked nincs gyereked!!! Nem tudom, mit szólnál, ha sírva, megalázva menne haza egy ilyen elmeháborodott miatt? EMBER! JÓL TETTÉK? hogy nem szóltak bele??? Úristen, szerinted a galandféreg módjára megbújó lapulók viselkednek jól??? Elkeserítő!

Csöreg 2018.04.18. 09:44:40

@ogli dzsí: Szerintem meg neked kellene véet vetni. De komolyan mondom, pedig nem vagyok liberális.

hhh. 2018.04.18. 09:47:01

Könyékig megható a történet.

ogli dzsí 2018.04.18. 10:00:51

ADIDE A DIDIT A DIDIT AKAROM

En tokre nyitott vk meg minden de ezeket a rejtett eroforrasokat IS megtarthatja Ruanda, allatkertbe valok.

Hasznos migrikkel semmi bajom mondjuk a vietnamiakkal, de a cikanyok pl. szinten mehetnek Ruandaba.

citrix 2018.04.18. 10:16:23

Kíváncsi lennék akkor is ilyen mocskos szája lett volna a középkorú hölgyeménynek ha a kislány hozzátartozói is jelen vannak? Az ilyen szemetek csak egy gyerekkel bátrak, rajta kiélik retardáltságukat és minden egyéb problémájukat. Mert a más színű/származású/nyelvű tehet minden rosszról amivel a kedves hölgy szembesül minden nap. Na igen, a gyűlöletkampány nem marad hatás nélkül. Van itt éppen elég hazai tolvaj, gátlástalan gazember az alvilágban és talpig Armaniban a parlamentben, velük miért nem foglalkozik a drága?

látjátok feleim szümtükkel 2018.04.18. 10:26:39

@ogli dzsí:

Az is kamu, hogy az afrikai fáról másztál idáig?;D

Sir Gombóc 2018.04.18. 10:41:49

@ogli dzsí: akkora hülye vagy, mint ide Nagykáta, pedig innen most elég messze van. Tanulmányozd picit az európai történelmet, hogy az első színesbőrűek hogy kerültek ide és mit tettek hozzá az európai fejlődéshez (kétkezi, rabszolgamunkával, de hozzá tettek).

Sir Gombóc 2018.04.18. 10:44:32

@látjátok feleim szümtükkel: lehet, hogy ő 100% neandervölgyi, vagy esetleg a jávai ember utóda..

BéLóg 2018.04.18. 10:47:29

Egy.
Miközben ma már MINDENKINEK van telefonja, olyan hogy "nem készült felvétel" nincs.
Kettő
Persze ha az illető nőt mindenki ismeri, ma néger kislányba, holnap beléd, holnaptán meg kínaiba köt bele, LESZARJA mindenki.
Három
Ha ez megtörtént, akkor a legnagyobb GECI a poszter, hiszen Ő SEM avatkozott közbe. VALAMIÉRT.
Már elnézést, EZ MI? Szóval TIIIIIIII nem avatkoztok közbe, csokosok, ééééééén ugye kicsi vagyok girhes vagyok, gyenge vagyok, ÉN MAJD MEGÍROM.
Hát, anyád picsája.
Négy
HA én ott lettem volna, meg gondolom azért akad ilyen nagytömegű nagypofájú ember mint én, ez NEM így történt volna.

Szóval a szerző, aki vagy hazudik, vagy nem, vagy puhapöcs vagy puhapöcs, rosszkor volt rossz helyen. Ami BÁRKIVEL bármikor megtörténhet.

Utóirat.
Velem igenis többször előfordult, hogy durván hangoskodó vagy minősíthetetlen hangon lévő utasra (akinek testi adottságai azért alulmúlták az enyémet!) RÁORDÍTOTTAM hogy csihodjon, ÉS bizony azt kell mondanom, még SOHA nem maradtam egyedül. Igazam volt és a nálam béketűrőbbek AZONNAL az ÉN segítségemre siettek.
Szóval, drága puhapöcs fotelhuszár, legközelebb próbálkozz meg EZZEL.

ogli dzsí 2018.04.18. 10:56:56

@Sir Gombóc: allatkertbe kerultek ide az elso nem szines hanem fekete boruek ez ugy 100 eve volt

,, 2018.04.18. 11:40:08

@látjátok feleim szümtükkel: remélem, nem Bándy Katára gondolsz, (aki nem rendőrnő volt amúgy) mert ha "véletlenül" nem emlékeznél rá, elég kemény lincshangulat volt az országban, és volt tüntetés is a tettes ellen, a halálbüntetés visszaállításáért! A tettes elfogásakor pedig állítólag adtak neki a rendőrök rendesen, maguktól. Te meg úgy állítod be a kommenteddel, mintha mindenki az elkövetőt védte volna píszíségből?? Legalább arra a lányra legyél tekintettel.

szepipiktor 2018.04.18. 11:47:56

De mi köze az egésznek a BKV-hoz? Csak a klikkszám miatt kockáztatsz egy pert?
A történet alap magyar, a mai alap rasszista, bárhol megtörténhet.
Ha az én éttermem előtt történt volna és te az étterem megnbevezését használnád fel a véleményedhez, elég sokat járkálhatnál a bíróságra.
Hogy hol bunkók és kussolók a magyarok, az nem az elkövetés helyéhez kapcsolódik!!!

Trollie 2018.04.18. 11:48:08

Kedves Poszter!

Nézz meg egy fordított helyzetet a világ bármely részén: üljön a buszon egyedül egy fehér kislány és csak nigger utas legyen.
Az, hogy szűzen nem fog leszállni borítékolható, de még azon is meglepődnék ha élve le tudna szállni. Ennyit a gyűlölködésről...

ursus artos 2018.04.18. 11:49:53

Hogy jön ide a BKV???

Dr Hernyók Vendel (törölt) 2018.04.18. 12:02:44

Naponta utazom a 182-esen. Többször láttam a buszon egy nőt, aki minden alkalommal zagyva, zavaros eszmefuttatásaival szórakoztatta a többi utast, és igyekezett belekötni bárkibe, akibe lehetett. Egyszer pl. egy gimnazista formájú kamasszal kötekedett; nehezményezte, hogy miért nyomkodja a telefonját és miért van a fülében fülhallgató. A végén már annyira belelovallta magát, hogy szinte őrjöngott, és látszott, hogy alig állja meg, hogy ne kedzje lökdösni az illetőt. Nos, ha a történet igaz, akkor alapos a gyanúm, hogy ez a nő lehetett az elkövetője. Csak hát az a gond, hogy rajta messziről látszik, hogy pszichiátriai eset: zavaros tekintete, részegekéhez hasonló hanghordozása, arckifejezése egyből elárulja, hogy bolond. Tehát egy ilyen esetből általánosítani és propagandát csinálni, az nem egyéb, mint ócska, sunyi hangulatkeltés.

wkker 2018.04.18. 12:06:11

@Csöreg: Azért mer buta vagy és szöveget nem tudsz értelmezni nem az én hibám, ellenben valóban elkeserítő. Gondolom, ha van gyereked, akkor egy ketrecbe tartod.

Mindenkit érnek sérelmek. Csak mondom, hogy ez elkerülhetetlen. Ha fiú, ha lány. Az esetek többségében ezt saját magának kell feldolgoznia, szülő segítségével. Nagyon érett volt a lány, ha még el se ment. Érettebb, mint te.
Persze, felgyújthatsz minden őrült, részeg hajléktalant, a kérdés, hogy ezzel te jól jársz-e. Rövid útona temető, vagy a börtön a te utad... ..ha komolyan gondolnád, amit írtál. De nyilván nem, Te hasonló esetben még akkor sem avatkoznál közbe, ha tettlegességig fajulna a dolog. Inkább az ablakon ugrassz ki, mert bátorság már nincs, ha cserébe ész sincs. Cselekedni nehéz, gondolkodni még nehezebb...erre te magad vagy az élő bizonyíték.

wkker 2018.04.18. 12:12:13

@Dr Hernyók Vendel:
Több ilyen ember is van, 41-es villamoson is lehet találkozni ilyennel. És nyilván máshol is... Az tény, hogy nem szabadna, hogy ott utazgassanak ezek, de az aki leáll egy ilyennel vitatkozni, az se normális.Erdménye csak rossz lehet...

@Trollie: "Nézz meg egy fordított helyzetet a világ bármely részén: üljön a buszon egyedül egy fehér kislány és csak nigger utas legyen.
Az, hogy szűzen nem fog leszállni borítékolható, de még azon is meglepődnék ha élve le tudna szállni. Ennyit a gyűlölködésről..."

A nevedből kiindulva nem tudom szabad-e válaszolni neked, de elmondom...igen, képzeld, sok helyen mindennapos, hogy "feketék" közt utazol..Ki kéne jönni a barlangból, hogy lásd magad is.

CoolKoon 2018.04.19. 07:35:19

Hát igen, sajnos piréznek született szegény. Ráadásul talán migráncs is, és mint ilyet, a magyar embernek szent és (főleg!) keresztény erkölcsi kötelessége kikergetni a világból (de legalábbis Mo-ról).
Amúgy én inkább a buszvezetőnek szóltam volna, hogy problémás az utas. A legtöbbjük azért nem szívbajos, és ha az utas nem hagyja abba a dolgot, akkor simán leszállítja.

CoolKoon 2018.04.19. 07:38:36

@Rettegek mert ballib vagyok: Vétkesek közt cibkos, aki néma. A gyurcsányista munkásőr tatára meg miért nem néztél rá úgy, mint egy dilinyósra? Hidd el nekem, hogy hogyha kitartóan csináltad volna, jó eséllyel abbahagyja....

CoolKoon 2018.04.19. 07:39:28

@Éhesló: Mondja ezt egy kamuprofil...

CoolKoon 2018.04.19. 07:43:46

@Dr Hernyók Vendel: A buszsofőr, ha olyan, a dilinyósokat is letessékeli a buszról. Amúgy meg látom, te se olvastad el rendesen a szöveget. Nem a kötekedő dilinyóson volt a hangsúly, hanem azon, hogy senki se állt ki a posztíró mellett. Gondolom, te se tennéd, hiszen a fotelhuszárkodás kényelmesebb...

Éhesló 2018.04.19. 09:48:10

@CoolKoon:
CoolKoon 0 bejegyzést írt és 3643 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
2007.04.12. óta tag.
Hahahaha...

Darren79 · http://www.darren.hu/blog 2018.04.19. 09:52:41

@fda:

Látod, pont erről beszélek: itt a cikk azt mondja, hogy egy fekete kislányt ócsárolt a nyanya. Senki se beszélt arról, hogy ő illegális bevándorló-e avagy sem.

A kormánypropaganda arról szól, hogy ha nem a FIDESZ kerül(t volna) hatalomra, akkor itt kő kövön nem marad, mert egyébként mindenki beengedné az illegális bevándorlókat.

Hát csak ennyi köze van a propagandához: egy nem-európai származású kislány más se lehet, csak egy illegális bevándorló...

Inkább én kérdezem meg, hogy a hozzászólásomhoz mi köze van a kertemnek...

CoolKoon 2018.04.19. 09:52:56

@Éhesló: Igen, két évvel régebben vagyok fent nálad :D

Éhesló 2018.04.19. 10:30:29

@CoolKoon: Tévedsz.
forum.index.hu/Article/viewArticle?a=23384060&t=9064890

Nem, mintha sokat számítana, de internettó óta ezzel a nickkel nyomom.

CoolKoon 2018.04.19. 11:00:50

@Éhesló: Ó, hát én is tudok ám még ennél is korábbi regisztrációt mutatni, pl. en.wikipedia.org/wiki/User:CoolKoon (2006. január 23) :D

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2018.04.19. 19:13:06

@Ekrü: A metrón is sok fehér van, például a City és Canary Wharf környékén láthatod az ott dolgozókat. Viszont Londonban arányaiban egyre kevesebb a fehér brit.

Éhesló 2018.04.19. 19:58:23

@CoolKoon: bocsi, de ezen nem látom a zindexes nyomaidat.
süti beállítások módosítása