A valódi viták otthona

Reflektor

Orbán Viktor Miniszterelnök Úr és Tiborcz István Vállalkozó Úr védelmében!

Nyílt levél tudjuk kiknek és tudjuk, hogy ők is tudják, hogy nekik!

2018. január 18. - macska az úton

ezistolvajminten554tz.jpg

Hát még mindig nincs nyugtotok ott Brüsszelben meg a körúton belül? Folyton csak azon ügyködtök, hogyan tudnátok gyötörni ezt a drága országot, a magyar nemzetet? Törni a borsot az nagyon megy, de ne aggódjatok: látjuk mi ezt, és ismerünk titeket! Szerintem a Pistinek is csak azért akarjátok rossz hírét kelteni, hogy szomorúságot okozzatok a Ráhelnek meg az édesapjának. Mert nem tudtok örülni semminek, mert ti ilyenek vagytok! Nektek csak irigység meg bosszúság, hogy a dolgos magyar kezek milyen szép eredményeket értek el! Mert ez világszínvonal, ez az igazi NB1! És akkor meg jöttök ezzel a dologgal, hogy 12 milliárdot csaltak el?

Hát erre én azt mondom, hogy: ÁLLÍTÓLAG! Vagy azt, hogy: HAZUGSÁG! Vagy mindkettőt, ha ahhoz van kedvem!

Most komolyan, hát Miniszterelnök Úr úgy néz ki, mint aki ilyesmit megengedne? Hát az biztos, hogy rögtön elővette volna a vejét, ha vaj van a füle mögött, mert olyan ember! Nekem elhihetitek! Biztos csak valami félreértésről van szó ebben az esetben is, de ez ugye az ilyen mindenféle, zavaros fejű machinátoroknak nem jut eszébe, mert a keresztény jóhiszeműség az smafu! Csak a fröcsögés meg a lejáratás! Mondanám, hogy tegyétek szívetekre a kezeteket, de nektek nincs szívetek! Ahogy az unokám mondaná: grincs!

De nem kell megijedni, Miniszterelnök Úrék ezt is végig fogják csinálni méltósággal. Aztán lefagy majd a kárörvendő pofátokról a bamba vigyor! Polt Péter legfőbb ügyész úr majd utánajár a dolgoknak, megvizsgál, kivizsgál mindent. Akkurátus ember, ha van valami, akkor ő biztosan megtalálja. Én még azon se lennék meglepődve, ha csak összekevertek volna valamit a ti nagyokos, elhízott, arrogáns, uniós cimboráitok! De bocsánatot persze nem kérnek és nem kértek majd, mert a jó modor meg az alázat derogál! Erkölcs? Nuku!

Vagy talán megint arról van szó, hogy leszólt nektek a Soros? Az az ördög, aki mindenkinek a fülébe sugdos, aki hátulról meg felülről dirigálja az egész liberális kuplerájotokat. Mit akar tőlünk? Mit akartok tőlünk? Legyen drágább a sertésáfa, magasabb a rezsi, holnap meg már milliónyi menekült költözzön Röjtökmuzsajra? Tudjuk, hogy az ő tenyeréből zabáltok! Hogy rég eladtátok a lelketeket!

Fel nem foghatom, miért nem hagyjátok békében dolgozni Miniszterelnök Urat. Féltékeny rohadékok, nem tetszik a magyar sikertörténet? De ha már rám nem hallgattok, hallgatnátok legalább a hódmezővásárhelyi plébánosra, az is megmondta, hogy soha ilyen jó még nem volt, hogy már ott van a pénz a számlánkon! Nem olyan bonyolult. (De nektek ugye se szívetek, se lelketek, ahogyan azt fentebb már kifejtettem.)

És különben is, ha igaz is lenne a dolog, hát mit sajnáljátok attól a családtól ezt a kis pénzt? 12 milliárd azért nem a világ teteje! Annyit mondok csak, hogy négyes metró! 12 milliárd? Megérdemel az a család még sokkal többet is! Elmegy még az a kisvasút Bicskéig is, majd meglátjátok!

Nem kellene csak úgy belepofázgatnotok mindenbe, mintha közülünk valók lennétek! Nem ismeritek azt a szót, hogy belügy? Vagy ti azt is a körúthoz kötitek? Tudnak egyáltalán a gazdáitok magyarul? El tudják olvasni, hogy mi áll azokban a szerződésekben?


Meg különben is, milyen hülye név az, hogy OLAF? Mi ez cég, ember vagy valami zenekar? Nincs is semmi értelme. Ha meg még normális nevük sincs, akkor végképp ne szóljanak bele, hogy nálunk merre hány méter!

Azt sem értem, miért nyavalyognak az elégedetlenkedők, hogy most kevésbé lehet látni éjszaka, mint korábban! Miért nem maradnak otthon? Mit kell kóricálni bele az éjszakába? Tisztességtelen elemek. Az ilyenek miatt nincs ma már vasárnapi boltzár, csak Conchita Wurst meg diákok, akik iskola helyett inkább a Kossuth téren héderelnek.

A Kósa miniszter úr édesanyja is milyen szép sertéstelepet vett, lehetett látni a tévében, erre azzal jöttök, hogy mutyi? Hát szerintem meg szeretnétek olyan strammok lenni 82 évesen, mint a Kósa néni!

Végül pedig lesülhetne a bőr a pofátokról nyugati pribékek!

És most nem válaszol, nem pofázik, hanem végiggondol! Aztán jöhet a nyilvános bocsánatkérés!

 (a fotó: Huszár Attila munkája)

Csepregi János írása

Te követed már a Reflektort a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr3813585665

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Úgy retteg az MTI Orbán vejének a korrupciós ügyétől, mint ördög a tömjénfüsttől 2018.01.18. 13:36:44

A napokban jött ki az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) magyar közbeszerzéseket érintő legújabb jelentése, melyben az áll, hogy Orbán Viktor veje 12 milliárdnyi pénzt lopott el az Európai Uniós fejlesztési pénzekből.   Ahogy már többen beszámolt...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

taga20 2018.01.19. 18:44:33

@6.Lenin: hát tőled sem láttam még ilyen mondatot leírva. inkább elkezdesz valami másról hantázni.

6.Lenin 2018.01.19. 18:47:37

@dare:

Nem arról kellene vitatkozni ami nem valósul/valósulhatna meg, hanem a másik mit szeretne másként csinálni. Aztán a választók eldöntik, hogy hihető, vagy nem.

Sok minden kiolvasható, ha leírja valaki a saját elképzeléseit.

Persze az 1 nagy lófasz, hogy majd mi világszínvonalú oktatást, egészségügyet hozunk létre. aki ilyet mond, ír, az hazudik, vagy fogalma sincs a problémáról.

Ugyanis az igények elvárások, is már olyan gyorsan változnak manapság, hogy még a követés is nehéz, sok éves feladat, nem a rendbetétel.

Mire felkészítesz pedagógusokat valamilyen rendszerre, néhány év múlva kijönnek a gyakorlatba, lehet, hogy régen elavult lesz.
Nem kell annyi média menedzser, mert nagyobb szükség lenne szexuál menedzserekre- miként kezeljük a 30. valami szexuális problémáit a hosszú hétvégét megelőző napon pl.

anonymand 2018.01.19. 18:51:50

@VaradiJanos:

Mondod te, akinek nincs arca.
Majd elgondolkodom rajta.

6.Lenin 2018.01.19. 18:51:58

@taga20:

Pedig többx is előfordult, hogy elnézést, bocsánatot kértem, ha netán valakibe belegázoltam, vagy félreérthetően fogalmaztam.
Igaz, olyan seggfejtől még nem, mint te is vagy, mert amikor nekik írok, nagyon ügyelek az érthető megfogalmazásra, már az alacsony szellemi képességeik miatt is.
Úgyhogy nem igen fordulhat elő a bocsánatkérésem.

2018.01.19. 18:52:34

@6.Lenin: Na, hát tényleg félreérthetően fogalmaztam. Átolvastam újra és újra, igaz. Bocs.

dare 2018.01.19. 18:53:38

@6.Lenin: Ez fog történni majd a kampányban.

Egyébként nagyon jól írod, az igények és az elvárások mindenhol növekednek, mindenhol.
Követjūk mi ezt?

taga20 2018.01.19. 18:59:17

@6.Lenin: te hantaboj, hozzád képest rezsiszilárd egy üde jelenség, és egy géniusz.

6.Lenin 2018.01.19. 19:30:05

@Thomas Grande:

Na, látod, ennyi.
Rendben, semmi gond.

Borsia 2018.01.19. 19:38:14

@Ballib Cenzúrázók Réme 27: Akkor menekülj áruló. Az én pénzemen senkiből ne csináljanak tőkést. Nem azért adom, te primitív majom. Biztos ugyan ez lenne a véleményed, ha tőled lopná valaki el és élvezni mint tőkés. Anyádnak csináltak munkahelyet meg neked mint troll kommentelő.

Borsia 2018.01.19. 19:46:05

@6.Lenin: Egyszerű fideszbirka. Monda bárki is hogy Gyurcsány az jobb? Vagy Vona? Vagy bármelyik megélhetési politikus? Nem. Túl sok a primitív ebben az országban és ezért csak a primitív hazaárulók vezethetik őket. De egyszer ez is végetér és ha marad még ebben az országban tisztességes ember, akkor menekülj mert megkapod amit érdemelsz

6.Lenin 2018.01.19. 19:49:15

@dare:

Szeretnénk. De elsőként magunkat kellene utolérnünk, nem másokat.
Hogyan haladjunk, ha többen vannak esetleg ellen, mint mellette.
Ha nem ismerem le a te munkádat, gondolataidat, miért várnám el, hogy te is komolyan vedd az enyéimet?

Én ezt tartom ma a legnagyobb hibának Mo-on, nem vagyunk képesek elismerni a másik eredményeit, de elvárnánk, hogy mások magasztalják a mi hülyeségeinket is akár. Nem fog menni. Ebben minden oldal hibás.

Aki azt mondja, hogy ma Mo-on minden szar, az hülye.
Aki azt mondja, hogy minden OK, az is.

Mellesleg azért az is hülyeség, hogy külföldről pénzelt ügynököket, mint Mo legnagyobb jótevőit próbáljuk beállítani. Nem ők természetesen ki fogják szolgálni azt, aki fizeti őket.

Nagyon nehéz ma eldönteni, hogy valójában mik Mo érdekei. A miénk, választóké, vagy akik szeretnének bagóért megszerezni mindent, hogy aztán üveggyöngyökkel kábítsanak bennünket.

"A világ számos problémája megszűnne, ha nem egymásról, hanem egymáshoz beszélnénk.

(Ismeretlen)"

6.Lenin 2018.01.19. 19:51:43

@Borsia:

Miért kellene menekülnöm? Mert szeretném elérni, hogy néha te is gondolkodjál el bizonyos dolgokon?
Mi a faszt szeretnél te itt csinálni egyedül?

Kaptabakta 2018.01.19. 19:52:11

@1ghost:
Izé, neked nem jött le, hogy ez egész poszt egy szarkasztikus írás?
Ha figyelmesen elolvasod, rájössz, hogy a szerző egy igen kemény kritikát fogalmaz meg a direkt erősre vett elbagatelizálással illetve fidesz troll stílussal.
Bár lehet, hogy én nem tudtam rendesen értelmezni a sorokat....

taga20 2018.01.19. 19:55:34

@Borsia: iróniáról hallottál má?

na gyorsan szaladj vissza és evvel a szemüveggel olvasd el.

szívesen, hogy segíthettem:)

taga20 2018.01.19. 20:05:44

@6.Lenin: "hogy külföldről pénzelt ügynököket,"

eszednél vagy rohadék? fullba tolod a geciék propagandáját! BROÁF!

azokat a civileket, akiket te le ügynöközöl, azokat inkább segíteni kéne, mert egy csomó olyan dolgot elvégeznek, amit az hatalom soha nem fog tudni elvégezni.

Borsia 2018.01.19. 20:11:54

@taga20: iróniáról hallottál má?

na gyorsan szaladj vissza és evvel a szemüveggel olvasd el.

szívesen, hogy segíthettem:)

Ki ironizált? Lenin? Vagy a Balib fidesztroll? Én nekik írtam.

Ne menekülj Lenin, várd meg amíg ismét a tisztesség és a hazaszeretet lesz az első. De a büntetés se marad el azért a kárért amit eddig is és jelenleg is okoztok

dare 2018.01.19. 20:13:31

@6.Lenin: Én elismerem az eredményeket, mindegy melyik párt ötlete alapján valósul meg.
A Fidesznek is van, és sok jó dolgot is tett.
Engem nem a pártok érdekelnek, hanem az ország.
De mondok egy példát az érdekről.
Mi a magyar ember érdeke ?
Megélhetés és anyagi biztonság.
Miután a termőföldek legnagyobb része a Fideszes nagyurak érdekkörébe került, akkor kezdünk piacot keresni a mezőgazdaságnak.
Volt szó valami szabályozásról ha jól emlékszek, egy embernek 300 ha termőföld, de ez nem igazán úgy valósult meg, ahogy kell.
Magyarország érdeke az, hogy ne legyenek benne oligarchák!!!
Minél többen vannak, annál nehezebb lesz a többség élete.
Na ezen kell változtatni a legjobban.
Nem azért, mert más színű kell, hanem azért, mert semilyen színű nem kell.
Aki a nép érdekét fogja végre nézni, az be tudja magát betonozni a hatalomba.
És nem úgy, ahogy a Fidesz.
Ők magukat betonozták be, és nem a nép érdekét figyelik.
Ha azt tennék, több mint 80%-os résztvétel lenne a választáson, és az ő támogatottságuk 60% körüli lenne.

2018.01.19. 20:23:50

Ez a Tiborcz egy ritka sunyi fejű kis pöcs. Orbán lánya jól választott, ő is roppant ellenszenves arcvonásokkal bír. Nem vagyok híve a külső alapján ítélkezésnek, de ezek az emberek tényleg az arcukon hordják a személyiségjegyeiket.

taga20 2018.01.19. 20:25:22

@Borsia: vágom kinek írtál!

na a 27-es csóka kommentjére ugorj vissza, aztán olvasd el újból, mielőtt tökre leégeted magad haver.

taga20 2018.01.19. 20:27:27

@dare: "A Fidesznek is van, és sok jó dolgot is tett. "

hitler vagy sztálin is tett jó dolgokat. és?

Borsia 2018.01.19. 20:32:06

@taga20: Neked kéne elolvasni. A balib egy igazi fidesztroll. Más blogokban is pont így trollkodik. Lenin meg arra hivatkozik, hogy mindenki lop, akor miért ne a Nemzeti lopokodóra szavazzon.

dare 2018.01.19. 20:34:42

@taga20: Megmaradtak ezek, vagy mind ment a kukába?
Mert én úgy tudom sok megmaradt, és itt most erről volt szó.

6.Lenin 2018.01.19. 20:36:10

@dare:

Nemrégen egy ismerősöm szidta a Fideszt, Mészárost stb, ja és a földárveréseket.
Te is licitáltál...kérdeztem. Nem, felelte. Miért nem? Mert nem értek hozzá.
És sok mindennel, sokan vannak így.

Mi a lényeg? Legyen sok apró gazda, akinek már fingja sincs a termeléshez, pláne nem a gazdaságos termeléshez.

Amikor 90 után A. József azzal jött, hogy 10 millió kisvállalkozó országa leszünk, én azt mondtam: lófaszt Józsi, már 1 millió is fasza lenne, aki nyereségesen is tudna vállalkozni.

A katonaságnál döbbentem rá, hogy az emberek többsége képtelen önállóan dolgozni. meg kell nekik mondani, mutatni, hogy mit is kell csinálni.

Akkor lenne baj a Mészáros cégeinek sorsa, ha csak veszteségeket termelnének, mint Bajnai, Juhász Petya cégei.
Amíg nyereséges, munkát, jövedelmet biztosít embereknek, semmi gond.

Nem biztos, hogy mások is képesek lennének rá. Ráadásul minden itt marad. Bér, adó, alapítványa, stb.

Ma sok mindenre megvan a lehetőség, csak kevesen élnek vele. egy szomszédos település szoc. szimpatizáns polgármestere sorba nyeri a pályázatokat, és tényleg szép a település, az emberek is elégedettek vele (pedig mutyizik is , de nem a kormánnyal).
Aztán naponta teleszájjal szidja a Fideszt. Jókat szoktunk vitázni, elfogadva egymás érveit is.
A miénk Fidesz közelinek mondható, oszt egy rakás szerencsétlenség. amibe belefogott csak ráfizetés. A másik szomszéd fideszese pedig hasít, de ő sem a megalkuvása, hanem a tenni akarása miatt, és képes összefogni más véleményen lévőkkel is (sajnos nem mindegyikkel)

Ezek tényleg az embereken múlnak sok esetben.

dare 2018.01.19. 20:39:49

@Borsia: Akinek írtál, az nem közismert.
Nem lehet az 57 hsz-el, ha igen, akkor valamit nagyon tud.

dare 2018.01.19. 21:00:56

@6.Lenin: Azt a licitálást hagyjuk.
Ki menne el aprópénzzel égetni magát egy földárverésen?
Szerintem az ismerősöd így gondolkodott.
Nemhogy árverésen, titokban se lehet földet vásárolni.
Ezek kiszagolják pillanatok alatt az eladó földeket, és nem is hagynak annyi időt se, hogy beköszönj.

Az embereken múlik a fejlődés, de könnyebb úgy fejlődni a településen élő embereknek, hogy nem csak állam bácsitól függenek.
Meg fog állni ez hamarosan, és akkor nem tudom aki most el van lehetetlenítve, mihez fog majd kezdeni.
Most minden szép és jó.
De aki nem hónap elejétől a hónap végéig gondolkodik, az látja a problémákat, amik el fognak majd jönni.
Ez a kormány hibája, és azoké, akik visszaélnek a helyzettel.
Akkor meg majd lehet buta népezni, ott volt a lehetőség, én éltem vele, te nem, így jártál.
Jól van ez így?
Vannak akik szerint nem (én), és vannak akik szerint nincs itt semmi látnivaló, mindenki annyit ér, amennyije van (Lázár).
Az embereken múlik, de ha segítséget kapnának a tisztánlátáshoz, az nem lenne a hátrányukra.

taga20 2018.01.19. 21:04:53

@Borsia: na még egyszer! ez a ballib nem az a ballib. de feladom, me látom, hogy neked a rezsiszilárd a tezsvéred.

ember100 2018.01.19. 21:16:17

@6.Lenin:
Helló !

Ha már így akkor nekem is van egy ötletem :)
Keressünk egy embert és nyerjen meg szinte minden közbeszerzést , persze jó drágán ,
Vásároljuk fel kedves embereinkkel a média nagy részét , a választások előtt küldjünk ki egy ellenőrző kommandót mindenkihez , csak mi nem vagyunk a listán , csináljunk karaktergyilkosságokat .........

Ja egy kicsit bealudta :)

6.Lenin 2018.01.19. 21:19:30

@dare:

Bocs, de ne akard nekem bemutatni milyenek is az emberek. A jelenlegi lakhelyem kb a 8.. Az ország különböző részein, sőt 6,5 év külföld is benne van.
Mellesleg a munkám során szinte minden esetben 20-30 település tartozott a körzetemhez. a településen belül minden rétegből volt "kuncsaftom". Sőt voltam önkoris képviselő is 90-től. A körzeteimben szinte mindenkiről tudtam mindent, mert elmondták, természetesen mindig a másikról.
Nagyon jó hibahatáron belül meg tudnám tippelni a politikai hozzáállásod alapján, hogy emberileg is milyen lehetsz. Vagy fordítva, ilyen vagy, akkor csak ide tartozhatsz, nagy %-ban.
Mind1, ez már nem ide tartozik.

Borsia 2018.01.19. 21:27:19

@taga20: Ha olvasok tőle egy valódi értekezést, hogy miért korrupt és veszélyes a Fideszre szavazni, tőle is és tőled is bocsánatot kérek. Addig maradok abban a hitben, hogy egy troll.

6.Lenin 2018.01.19. 21:28:48

@ember100:

B+, elég sokat utazom IC-n, újságot olvasót látni olyan ritka, mint a fehér holló, mindenki a mobilját basztatja. A tv-n az RTL klubot nézi még a legvadabb fideszes szavazó is. Szinte mindenhol van már széles sávú internet. Látom már a csőbe is bekötik , ha kéred.
Neked adnának valamit üzemeltetni, mi a faszt csinálná vele?
A cső másik végét miért nem zárod le? A huzat kiviszi a gondolataidat, ha néha véletlenül valami olyanszerű birizgálná belülről a kobakod.

Borsia 2018.01.19. 21:32:56

@dare: Lehet, igazad van. Újra olvastam többször is és tényleg irónia. Védelmemre legyen mondva, a trollok is hasonló gondolatmenet mellett írnak

dare 2018.01.19. 21:33:51

@6.Lenin: Jó, akkor abban megegyezhetünk, hogy te sokkal jobban ismered az embereket, mint én.
Ezt kezelhetjük tényként, nem ragaszkodok a vélemény kategóriához.
Az ország különböző részeit bejárva mit tapasztál az elmúlt időszakban?
Én szatmári vagyok, voltál-e mostanság ennek a térségnek a közelében?

Felcsigáztál, ezért kíváncsi vagyok meg tudod-e tippelni milyen ember vagyok?
Az Lmp-re fogok szavazni.
Nem ide tartozik, de nagyvonalakban bekategorizálhatnád a karakteremet.
Ha sok találat lesz, el fogom árulni.
Tényleg érdekel.

taga20 2018.01.19. 21:34:10

@Borsia: ember, görbe tükörről nem hallottál még?

lássuk az első sort!

"Orbán Viktor még le se hörpintette a reggeli kétdecis pálinkáját"

erről neked mi ugrik be?

taga20 2018.01.19. 21:36:01

@Borsia: nocsak, leesett a tantusz?

várom akkor a bocsánat kérésedet:)))

dare 2018.01.19. 21:37:49

@Borsia: Nagyot ment most, nekem nagyon tetszett a kommentje. :D
Van mikor figyelmetlen valaki, velem is előfordult már, benne van.

6.Lenin 2018.01.19. 21:53:17

@dare:

"Az ország különböző részeit bejárva mit tapasztál az elmúlt időszakban? "

Óriási fejlődést, és néha elmaradottságot, gondolom az ott élő emberek összetétele, és a polgi hozzáállásától függően. Nagy általánosságban fejlődést, a néhány éves ezelőtti állapothoz képest.
Azért van, ahol nem jártam még, Mátészalka környéke, Zala megye. A többi részét sűrűbben, ritkábban, de már láttam, sőt laktam is sok helyen.

Az LMP neked jó választás, idealista megközelítés, de kemény helyzetben belebuknál, ahogy ők is buknának, ha valamilyen fatális véletlen folytán hatalomra kerülnének.Talán eddig a sors kegyes volt hozzád és nem kényszerített keményebb "közdelemre". Szerencsés vagy.

taga20 2018.01.19. 21:53:56

@dare: "Van mikor figyelmetlen valaki, velem is előfordult már, benne van."

mi van benne? csak annak van benne, akinek nem megy a szövegértés.

annyira ordít a különbség, hogy csak a gyengeelméjűek nem veszik észre a különbséget:)

taga20 2018.01.19. 21:55:31

@6.Lenin: "Óriási fejlődést"

hol te isten barma?

felcsúton?

6.Lenin 2018.01.19. 22:05:11

Őrültem nektek.

A világ szép, csak vannak akik rossz helyen laknak, rossz helyre születtek.

www.youtube.com/watch?v=UdEOPe4apcg

jó éjt!
mindenkinek.

ember100 2018.01.19. 22:14:28

@6.Lenin:
Helló !

Ej , ej elég egysíkú vagy :)
Az ország kissebb része utazik az IC-n és azok többnyire fiatalok.
Az ingyenes újságok , meg a blikk , riposzt ilyenek ontják a kormánypropagandát.
És igen hiába dobnának megy egy láthatóan korrupt közbeszerzéssel , törvénytelen és nem vagyok bűnöző !
A személyeskedést és a fejemben levő gondolatokat meg inkább hagyjuk :)
Amúgy egy kicsi túltolod a kormánypropagandát De sebaj ! ( Tóbiás )

6.Lenin 2018.01.19. 22:16:42

@taga20:

Igazad van, a múltkor láttam, hogy még mindig ugyanabban a csőben lax.
Integettem neked, de többre nem vitt rá a szolidaritásom, de aki a közelemben volt állítólag látta a szememben, hogy kicsit aggódom érted, könnyes volt a szemem, de lehet a vonatfütty csapott meg.

www.youtube.com/watch?v=MSzkJxmoMl0

taga20 2018.01.19. 22:17:39

@ember100: egy oldalon állunk, de a kisebb az egy es.

nem kötekedés képen mondom:)

ember100 2018.01.19. 22:19:29

@taga20:
Helló !

Igaz , nem figyeltem :)

köszi

dare 2018.01.19. 22:19:35

@6.Lenin: A fejlődés sajnos az ott lakók házán látszik, hogy nem túl rózsás a helyzet.
Vannak akiknek jobban megy, és vannak akiknek rosszabbul.
Ez nagyban függ attól, ki tud jobban alkalmazkodni a helyzethez.
Mindegy milyen kormány van, az ő mentalitásuk működni fog.
De ami a legfontosabb, az hogy semmi nem tartóztatja maradásra a fiatalokat.
Aki marad, az elkezd máról a holnapra élni.
Kilátástalan egy élet.

4 éve buktak volna, ma már nem.
Van bennük elképzelés, a politikájuk ha egyszer hatalomra jutnának, nagy támogatottságnak lehetne részese nagyon sok ideig.
A Fidesz és az Mszp kormányzás a múlt.
Ezt el kell felejteni.
Nem lesz egységes fejlődő ország ilyen politikával.

Azért lehetnék szerencsésebb. :D
Van akinek csak az a 20 centi volt nehéz, míg a világra jött.
Nekem egy kicsit küzdelmesebb, de jó így.

dare 2018.01.19. 22:20:59

@taga20: Tegnap ha láttad volna a fáradtságtól mekkorát néztem be, akkor te is óvatosabban fogalmaznál.

taga20 2018.01.19. 22:22:32

@6.Lenin: lenyinevtárs, azé látom dártvéderevtárs nem ragadt el még teljesen a sötétoldalra. van még egy kis parázs, én segíteni fogok neked:)

a zenéd nem rossz, bár nem az én világom.

de az élet azé édes:)

www.youtube.com/watch?v=Lk4sGZ6iTkU

taga20 2018.01.19. 22:26:25

@ember100: én is utálom a nyelvtannácikat, majdnem annyira, mint a fityesznácikat:)

zene, me az meknyugtattya az embert:)))

www.youtube.com/watch?v=YI2XuIOW3gM&list=RDYI2XuIOW3gM

taga20 2018.01.19. 22:27:49

@dare: remélem nem repülőgépsofőr vagy, vagy miniszterelnök!:))

dare 2018.01.19. 22:32:50

@taga20: Határvadász a déli kerítésnél.

ember100 2018.01.19. 22:35:37

@taga20:
Helló !

Este van fáradok :)

taga20 2018.01.19. 22:44:01

@dare: na ne vetícs! szerintem te gépész vagy az ásotthalmi moziban:)))

taga20 2018.01.19. 22:45:17

@ember100: ako szerintem idd mek a cukrostejedet, csapd föl a hálósipkádat, aztán szunya!:))

dare 2018.01.19. 22:55:10

@taga20: A tanfolyamot elvégeztem, de nem találtam munkát.
Ásotthalmon most békaembereket képeznek ki Soros ügynököknek.
Nincs mozi, kiképzés van.
Egy darabig csináltam azt is, de lelepleződtem.
Nagyon éberek a belbiztonságiak.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.20. 04:40:08

A hálátlan gazemberek!
Ahelyett hogy örülnének hogy a Nemzetmentő kormányt vezető miniszterelnök úr és barátai munkát adnak a népnek.
index.hu/belfold/2018/01/19/kozmunkasokat_vezenyeltek_diot_pucolni_a_milliardos_cegenek/

Békemenetet, de azonnal!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.20. 04:48:48

@6.Lenin: Figyú vén munkásőr! Amit te lácc fejlődést (hallucinálsz mert kaptál fejlövést) az az EU- pénzekből van, akik ellen harcolunk.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.20. 04:52:04

@6.Lenin: "Tényleg nincs semmi amit cserébe kínálni tudnátok?"

Mi kínáljunk cserébe a lopásért?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.20. 04:54:59

@6.Lenin: "miért is kell lebombázni néhány országot, hogy az onnan menekülni kényszerülőket befogadhassuk"

Istenem, de sötét vagy! Sem Líbia, sem Szíria nem a bombázással kezdődött.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.20. 05:01:39

@6.Lenin: "A háború az olyan , mint a hasmenés, jön magától? Semmit nem tudunk tenni ellene?"

Nem, bazdmeg, te vén hülye! Abban az országban, ahol 50 év alatt megnyolcszorozódik a lakosság, ott törvényszerűen háború lesz! A 3 millió lakosból 50 év alatt nem az USA bombái miatt lett 24 millió, hanem az olaj adta pénzből.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.20. 05:05:37

Már tíz-tizenöt évvel ezelőtt cikkeztek arról, hogy Szíria átlagéletkora 15 év és hogy baj lesz abból hogy fiatal tömegek vannak munka nélkül. Az arab szaporaság találkozott az európai orvostudománnyal. Ennyi. Sok fiatal, unatkozó kan pedig tuti egymásnak ugrik egy idő múlva. Törvényszerű. Persze ha lefoglalják őket, hogy közmunkásként diót pucolhatnak a földesúrnak, az sokat segít.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.20. 05:08:52

@6.Lenin: "Valakik helyettük? Mit is csinálnának ők másként? " - Mondjuk nem lopnának. Én már azzal elégedett lennék.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.20. 05:14:23

@Thomas Grande: Ez a vén munkásőr mindig ezt csinálja. Beleképzel valamit az írásodba és utána azzal kezd vitatkozni. Ez már sokaknak feltűnt.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.20. 05:18:28

@6.Lenin: Már megint beleálmodsz dolgokat abban amit írt. Nem kellene bemetalkózva a klavi közelébe menned!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.20. 05:20:28

@6.Lenin: "Ilyen kurva nehéz leírni, hogy:
Bocs, de félreérthetően fogalmaztam."

Ez jó, még ő kérjen bocsánatot, mert te valamit belemagyarázol az írásába. :-))

Te teljesen hülye vagy.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.20. 05:21:21

@6.Lenin: "Pedig többx is előfordult, hogy elnézést, bocsánatot kértem, ha netán valakibe belegázoltam, vagy félreérthetően fogalmaztam."

Idéznél egyet?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.20. 05:26:11

@6.Lenin: " A jelenlegi lakhelyem kb a 8.. Az ország különböző részein, sőt 6,5 év külföld is benne van.
Mellesleg a munkám során szinte minden esetben 20-30 település tartozott a körzetemhez. a településen belül minden rétegből volt "kuncsaftom". Sőt voltam önkoris képviselő is 90-től."

Tudjuk, mindenhonnan elüldöztek a pedofiliád miatt.

komcsy 2018.01.20. 07:51:16

@6.Lenin: Csak ugye a pálya lejt - nem kicsit. És történt itt egy és más, de nagyon magasan van az ingerküszöb... youtu.be/GbgjLBfWObY

BiG74 Bodri 2018.01.20. 08:14:28

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Az arab szaporaság ellen pont jól jön a vallásuk, egyelőre. Frankón képesek írtani egymást némi vallásbeli eltérésekért, mint 400 évvel ezelőtt a keresztények.

6.Lenin 2018.01.20. 09:09:25

@komcsy:

"Csak ugye a pálya lejt - nem kicsit."

Ez igaz, lejt a pálya, de pont ezért nem értem az egészet.
Több millió éhező honfitársunk ténfereg az az
autópályákon, a választók 110 %-a elutasítja ezt a mocskos tolvaj bandát, de nincs aki elzavarja őket.

Vegyük úgy, hogy a fentebb leírtak igazak.

Nincs, aki leváltsa őket, de ez miért ennek a mocskos bandának a hibája?
8. éve görcsöl itt a balfaszok gyülekezete. Miért nem őket zavarják már el a picsába, hogy kialakulhasson valamilyen normális ellenzék?

Ez az egész így nagyon zavarosnak tűnik. Vagy nem igaz, hogy mindent szarul csinálnak. Vannak esetleg tolvajok is köztük? Biztos, hiszen emberek, vannak mindenhol a világon. Persze ez nem mentség, el zavarni az ilyeneket, de könyörgöm valami értelmeset kínáljon már valaki, és is rögtön rájuk szavaznék.
A szarok helyett még szarabbra miért is kellene szavaznom?
Lécci magyarázd már el nekem.

komcsy 2018.01.20. 09:29:58

@6.Lenin: A mocskos banda "hibájáról" is lehet vitatkozni. A 8 éve görcsölő "demokraták" is teszik a dolgukat. Elzavarni őket is választáson lehet(ne). Nem véletlenül olyan a rendszer, amilyen. Ügyesen ki van ez találva. Egyedül a "még szarabban" nem vagyok biztos. A fene sem tudja. Talán korábban nem volt ennyire sz@r. A körítés biztosan nem. (pl. a hátsó jól körülhatárolható részének nyelvvel történő fényezése minden szinten, túláradóan a médiából)

6.Lenin 2018.01.20. 09:35:32

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Látom egész éjjel hánykolódtál a bogarak miatt a zagyadban. Remélem most már kicsit megnyugodtál, úgyhogy tisztázhatjuk a dolgokat...

) kurva régen tudom már, hogy egy nagy bunkó vagy, elég elolvasni a hozzászólásaidat. ezt már többx le is írtam neked.

) pontosan az ilyen bunkók miatt szavazok a Fideszre már 94 óta, és fogok is, amíg nem lesz valamilyen másik, értelmesebb társaság helyettük. Ezt is leírtam már.

) Mi a fasz olyan bonyolult ebben, hogy képtelen vagy megérteni? Voltál már szakembernél? Vagy elvagy így is? Mondjuk én leszarom, bár szeretném megfejteni az okát, hogy valaki képes hajnalban ennyi marhaságot összehordani.

Na, mind1, a te dolgod, csak tudd, nem kell görcsölnöd a bizonyítással, már régen tudom, hogy egy nagy bunkó vagy. De azért ne fogd vissza magad, még nagyobb kárt okozna esetleg.

Kurvára elegem volt már régebben is, amikor a hozzád hasonló pártitkár elvtársak voltak hatalmon, isten mentse az országot, hogy megint ilyen bunkók kerüljenek a hatalom közelébe.

taga20 2018.01.20. 09:44:27

@VaradiJanos: meséjj haver, milyen az idő moszkvában!
tudod, ha kimész az uccára, az usánkádat ne hagyd a kecóban, me vörös lesz a kis torkod:)))

6.Lenin 2018.01.20. 09:45:09

@komcsy:

Kötelező a szart elfogadni? Én már régen nem nézem az RTL klubot, tv2, Hírtv-t, a többit is csak ritkán, írott, papír sajtót már vagy 20 éve nem olvasok

A net már szinte mindenhol hozzáférhető. Bármihez hozzáférhetsz. Utána már csak gondolkodni kell, máshol miként is mennek ezek a dolgok.
Igen, sok helyen még szarabbul. A világ átalakulóban van. (maja 5000 éves ciklus)
Nagyon az elején lehetünk. Tőlünk is függ minden.
Mindig azt kell nézni, hogy vajon milyen érdekek húzódhatnak meg a háttérben.
Közelebb visz a valóság megértéséhez, ha azt próbáljuk megfejteni, és nem a felszínen rágódunk.
Ha elfogadod az LMP,DK, stb irányvonalát, akkor az ő seggüket nyalod?
Ez egy hülyéknek szóló mantra, nem kell komolyan venni.

bóvli ország jobban teljesít 2018.01.20. 10:44:39

@6.Lenin: "de pont ezért nem értem az egészet."

Amikor még Kádár alatt voltál párttitkár, akkor 35 évig nem értetted mitől végzetesen szar a rendszer. Hiszen az emberek nem akarták leváltani Kádárt, hát akkor meg pláne nem lehet érteni!

Aztán amikkor ex MSZMP-sként Horn meg Gyurcsány szavazója voltál, aklkor meg azt nem értetted hogy azokban mi a szar, hiszen az emberek szavaztak rájuk. Az egyikre ráadásul kétharmaddal.

Amennyi értelem van benned, csoda ha azt megérted hogy az adott korban éppen kinek kell nyalni. Meg mikor kell váltani a segget.

bóvli ország jobban teljesít 2018.01.20. 10:46:32

@taga20:

azért arra kíváncsi lennék, hogy ennek a váradi janinak a markán kívül volt-e más nője is az életében. Szerintem az örökös rájszolástól ment el neki az esze.

bóvli ország jobban teljesít 2018.01.20. 10:52:56

@6.Lenin: "Ha elfogadod az LMP,DK, stb irányvonalát, akkor az ő seggüket nyalod?"

Látod öreg párttitkár, ezért vagy te hülye mert még hirdeted is hogy mennyire sötét vagy a legegyszerübb dolgokhoz is. A seggét csak azoknak lehet nyalni, akik nem hagyják meg neked a szabad gondolkodás és döntés lehetőséget, hanem agymosással, megfélemlítéssel, hamis hírekkel láncolnak téged, az IQ hiányos prolit magukhoz. Ilyen az MSZMP, Fidesz.

Az LMP meg speciel nem ilyen, úgy hogy abban az irányban max. csak szimpatizálsáról lehet beszélni.

A fogalmakat se ismered, a magyar nyelvet nem érted, épp ezért te vagy rendre minden korban az önkényuralmi tömegpártoknak a bázisa.

6.Lenin 2018.01.20. 10:54:21

@bóvli ország jobban teljesít:

Te seggfej, 90 óta hol van itt Kádár, főleg az elmúlt 8 évben?
Azért mert te balfasz vagy, miért mások a hibásak?

Ha tényleg a 110% utálja Orbánt, akkor miért nem váltják már le?
Mert?

90-ben az SZDSZ-re szavaztam, sajnos, azóta a Fideszre, és fogok is mindaddig amíg a hozzád hasonló hülyék szeretnének a hatalom közelébe férkőzni.
Nincs ebben semmi bonyolult.

VaradiJanos 2018.01.20. 10:54:24

@taga20: hideg van, de elviselhető

VaradiJanos 2018.01.20. 10:56:43

@bóvli ország jobban teljesít: óvatosan szidjál, apám tengerész volt, anyámat hetekre otthon hagyta és ilyenkor körbekúrta a kikötői bordélyokat .... simán lehet, hogy tesók vagyunk

6.Lenin 2018.01.20. 10:57:01

@bóvli ország jobban teljesít:

Te seggfej, rendőr áll mögötted, hogy fogadd el a Fidesz hülyeségeit? Ne bassz már.
Aki elfogadja az LMP-t, DK-t, azok mögött miért nem áll rendőr?
Te még az átlag ellenzékinél is hülyébb vagy.

taga20 2018.01.20. 11:03:25

@bóvli ország jobban teljesít: és ha a fijúkat szereti, akkor mi van?:)))

taga20 2018.01.20. 11:04:51

@VaradiJanos: tudod, fél lityi vodka mindig legyen nálad, me ott ha nincs nálad, akkor nem néznek embernek:)

VaradiJanos 2018.01.20. 11:17:47

@taga20: egyszer próbálj meg az indexen kívül is tájékozódni, utazz, ismerkedj, olvass könyveket is, stb!

VaradiJanos 2018.01.20. 11:19:26

@taga20: “ ha a fijúkat szereti, akkor mi van?:)))”
Sunyin, a hátam mögött áskálódsz, balfaci?

VaradiJanos 2018.01.20. 11:20:22

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: a fogvédő nem szokott rászorulni a momentumos klub tagjaira?

taga20 2018.01.20. 11:21:21

@VaradiJanos: haver nem lehet mindenki olyan széles látókörű, mint te.
ráadásul te előnybe vagy, mert te a 888, origo, pestikurvák, origo, stb.-kből tájékozódsz.

az élet igazságtalan:)

taga20 2018.01.20. 11:22:05

@VaradiJanos: én csak védeni akartalak. má az is baj?:)

Soros Forever 2018.01.20. 12:56:04

Sajnos a diákok nem érezték át eléggé, hogy GYurcsányt és Sorost hatalomra kell jutattni.
Sajnos nagyon kevesen voltak.
Több ember kell, ha migránsokat akarunk az országba hozni, hogy rendbetegyék Gyurcsányéka segítségükkel a gazdaságot.

VaradiJanos 2018.01.20. 17:20:30

@taga20: “haver nem lehet mindenki olyan széles látókörű, mint te.
ráadásul te előnybe vagy, mert te a 888, origo, pestikurvák, origo, stb.-kből tájékozódsz. ”
A 888-n soha nem jártam, az origo egy szemét, a pestikurvakra pedig nem megyek, mert még vizuálisan sem akarok rokonságba kerülni veled

VaradiJanos 2018.01.20. 17:22:33

@taga20: már akartam kérni, hogy fejezd be a haverozást, inkább káromolj, az kevésbé ciki

2018.01.23. 18:49:22

@Thomas Grande: Ady Endre:

"Dicsekvésnek ne lássék: az egész világon nincs annyi sikkasztó, mint ebben az ezeréves, szép magyar hazában. Nincs az a város, amelyiknek nincs meg a maga külön sikkasztója... Szóval, az álladalmi, társadalmi élet egyik mezején sem értünk el olyan gyönyörű rekordot, mint a sikkasztás terén! Csinálta az egész rendszer, melynek vezetőit leverték, de híveik még régi helyükön maradtak! Ismerős? A jövő térképén, Magyarország helyén 1 fehér folt lesz, ezzel a felírással, elsikkasztották! 1899 Debrecen
Minden komédia megfinomodott Budapesten. Csak 1 nem: a politikai komédia!..nívótlanabb 1 peceszőllősi előadásnál. Már pedig minden komédiás tanul, készül, növekszik, csak a magyar politikusok nem tanulnak! Ady Nagyvárad 1903!
A magyar társadalomban, mint minden fenékig romlott társadalomban privátim, kis körökben, bizalmas tereferék közt vidáman és szemérmetlenül szoktuk tárgyalni mindezt. Vezető státusz férfiakról, előkelő politikusokról, társadalmi vezéremberekről, kedves, hízelgő elismeréssel szoktuk megállapítani, hogy nagy gazemberek. Ady, Menjünk vissza Ázsiába! 1902

2018.01.23. 18:56:06

@6.Lenin: Tiborc panasza, és ami mögötte van

A fentebb hivatkozott Tiborc panaszában megemlíti az izmaelitákat, a mohamedán "adóbérlőket". Nos, az idegenek és az izmaeliták helyét az izraeliták foglalták el. Ez a daganat is a nemzet testszöveteiben tenyészik. Sajnos a táptalaj ma sokkal vastagabb, terjedelmesebb. A nyálas, hitvány "magyar" értelmiség alkotja. Ez a csőcselék semmi rokonságot nem mutat a magyar felvilágosodás írói költői nemzedékével. Nem magyar, hanem kozmopolita. Hitvallása az egzisztencializmus, amely félreteszi az essenciát (lényeget) és helyébe az existentiát (létezés) teszi, az önös közömbös létformát. Ez a banda minden rendszer malmán húz, cserébe a véglényként való tengődésért.
Nincs még egy olyan értelmiség a világon, de Európában biztos nincs, amely ilyen mértékben hazafiatlan lenne.
De a dologban nem ez az érdekes, hanem az értelmiség perifériáján tengődő szellemi vegetáriánusok: a "radikális" Jobbik, a hungaristák és a nyilasok hozzáállása.
Ezek a papság, a pápisták uszályában hajóznak. Vona/Zázrivecz a Habsburg monarchia feltámasztásáról vizionál. A hungaristákat és a nyilasokat sem zavarja egy csöppet sem, hogy Szálasi nemzeti szocializmusban gondolkodott, nemzeti szocialista pártot alapított. A devizahitelesek elkeseredésén lovagoló Kásler Árpád és pártja is a Szentkorona alól néz ki a világra.

2018.01.23. 18:58:37

@Soros Forever:

ORSZÁGUNKNAK EZERFÉLE

Országunknak ezerféle bajai,
Nem mai, Gyurcsány, Bajnai
Kövezték az egyenes utat,
Mely innen, a pokolba juttat,
Loptak, maradékot löktek neked,
Uralmukat bambán elviseljed!
Te ne figyelj közben másra,
Szorgos ország pusztításra!
Te meg ezt nyugodtan higyedd,
Ez alattuk mindig, így lesz
Csak meg kell szavaznod
Ördögnek a lelked eladod
Mindennek, egy az akadálya,
Kiürült a bőség forrása!
Kölcsönt többet nem adnak!
Örülj most már a kamatnak!
Téged meg elzavartak,
Így nyugodtan szidhatod,
Ki elpucolja a szarod!

2012-12-20
süti beállítások módosítása