A valódi viták otthona

Reflektor

A Fidesz hasznos hülyéje: Gyárfás Tamás

Ezt a szerecsent jól megfürdették

2018. április 18. - szénhidra

Van az a mondás, hogy a mór megtette kötelességét, a mór mehet. Esetünkben Gyárfás Tamás játszotta el a hiperlojális hülyét, hogy aztán azt higgye, hogy megúszhassa a múltbéli dolgait. Persze ebben a történetben nem csak a mór érdekes, hanem maga a leszámolás, ami tökéletesen hozza egy politikai krimi néhány hátborzongató elemét.

Gyárfás Tamás ex-napkeltéstűl, Bol-dogostúl, Katinkástúl, úszóvébéstűl a Fenyő János gyilkosságában való állítólagos felbújtása nélkül is elmehet a fenébe. Önmagában Gyárfás testesíti meg a megalkuvó, pozíciójához körömszakadtáig ragaszkodó, önálló teljesítmény nélküli, előző rendszerben szocializálódott, kimagasló szélirányváltozás-érzékelőkkel ellátott végrehajtói szerepbe kövült archetipust, ami annyira jellemző a mostani NER tagjainak jelentős részére is. Ez az ember azt hitte, (hogy át nem gondolta az tuti) hogy ha beáll a sorba, akkor őt nem fogják elővenni semmilyen vélt vagy valós múltbéli ügyéért. Gyárfás annyira rövidlátónak bizonyult, hogy önmagával is elhitette: amennyiben megcsinálja azt, amire kérik, akkor ő lesz a császár a maga kis szemétdombján. Gyárfás önszántából szervezte meg és hajtotta végre a "magasban" megfogalmazott kívánságokat, csilliárdszámra lapátoltatta ki a pénzt az úszó vb-ből a Fidesz-közeli haveroknak és cégeiknek. Azt hitte, hogy ezzel megásárolta szabadságát, jólétét. Azzal, hogy a vb kínos ügyeit is elnézte neki a Fidesz még a hamis illúziója is meglehetett. De a kések hosszúak, az üzenet pedig egyértelmű volt március 15-e óta.

Szóval Gyárfás csak egy bábu, egy hasznos, szorgos hülye volt a NER hatalmi rendszerén belül. Gyárfásnál ebben a történetben sokkal sötétebb a Fidesz leszámolásának mechanikája!

Ezek már régóta tudták, hogy Gyárfás érintett lehetett a Fenyő gyilkosságban. Az is lehet, hogy konkrétan ezzel zsarolták meg Gyárfást, aki a fenti eszmefuttatásra rácáfolva nem abban az értelemben volt hülye, hogy magától hajtotta végre a kívánságokat, hanem abban, hogy zsaroltatta magát. Nem sokkal jobb így sem a helyzet, mert akkor meg annyira sem bízhatott kenyéradóiban és azok indítékaiban, hisz tudhatta kik fogják. Szóval a Fidesz a birtokában lévő információval az íróasztalfiókjában szépen hagyta, hogy azok a pénzek zavartalanul kitalicskázásra kerüljenek a vizes vb-ből, majd óramű pontossággal lecsapott Gyárfásra a bűnüldöző szerveken keresztül, nehogy eljárjon egy potenciális fenyegetés szája. A rendszer nem fél használni a nyomozó hatóságokat, az igazságszolgáltatást saját, manipulatív céljaira. Ezt nemcsak Gyárfás hanem az egész ország tudja mostantól. Teljesen egyértelmű világos üzenet ez mindenkinek.

Aki nem része a NER-nek, vagy nem tartja magát annak, az is joggal tarthat a leszámolástól, de aki az - legyen ifjútörök számlagyáros, haveri vállalkozó, pályázati buherátor, kultmogul stb. - innentől tudnia kell, hogy hol a helye. És ezért sokkal rettenetesebb helyzetben van és lesz, mint az, aki NER rendszerén kívül kóvályog. Sajnáljuk őket?

CsÁ

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr1013846700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.04.18. 18:23:06

@konrada: nem tudom feltünt e , de én jómagammal vagyok, nem váradi meg várcali, meg a fenetudja kikkel

2018.04.18. 18:24:08

@jajdehülyevagyok: persze persze, ezért védtétek pár hónapja habzó szájjal :)
ugyanaz van, mint simicskánál, ahogy a vezír dobja, már elő is adjátok, hogy sose volt fideszes :)

okostojas007 (törölt) 2018.04.18. 18:26:14

@youkamp: vagy véletlen szívrohamot kap a rendőrautóban.. volt már ilyen..

VáracliJános 2018.04.18. 18:28:46

Hogy dögölne már meg az orbánc! No, várom a fekete autót!

VáracliJános 2018.04.18. 18:30:14

@okostojas007: Már megbocsáss, de váracli a becsületes nevem! Nem váradi nem várcali, hanem váracli.

VáracliJános 2018.04.18. 18:34:11

@okostojas007: Egy sokkolóval szívrohamoztatják. Tudod, mint szemet kilövetnek.

okostojas007 (törölt) 2018.04.18. 18:35:00

@Ekrü: gyárfás elvtárs 1 fityingért vállalta az elnökséget, cserébe az ő cégeit tolta az úszószövetség, bármi kellett. Ha lusta vagy utána nézni, az nem az én bajom. Tipikus fideszes pénzmosoda lett a végére az egész.
Azt tudod e, hogy a VB beruházási szerződéseit nem a VB kezdőnapján kötik(hanem 2015-ben kezdték el)? ja.. fideszes csicskát gondolkodásra bírni nagyobb munka, mint egy kecskét repülni tanítani.
már ez kimeríti a lopást:
"A vizes-vb megnyitója 1,4 milliárddal többe kerül, mint a Sziget nagyszínpada az összes fellépővel"

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2018.04.18. 18:36:27

Huuu de kurvara szeretnetek attolni ezt a joembert a Fidesz terfelere....
Hat nem fog menni.sot.remelhetoleg vadalku keretében felkészül Kuncze.

okostojas007 (törölt) 2018.04.18. 18:39:33

@FILTOL: mivel a fideszes bérkommentelők csordája védte ezt a szélkakast, az elvtársak az origóval karöltve a nap 24 órájában mosdatták nemigazán értem miről beszélsz.
Mióta a figyisz van a kormányon, nekik nyalt, és ő is fullba tolta a kretént. Ugyanolyan, mint te, meg a többi bérkommentelő, annak nyal, akitől pénzt remél.

maxvall bircaman a teknőcbaszó 2018.04.18. 19:00:50

@maxval bircaman szeredőci anyabaszó: egy teknőcért anyádat? :D

(amúgy jól megszopattál, egy pillanatra azt hittem, hgoy valami csoda folytán egyetértek azzal a nyomorult birkával...)

ad rem: Gyárfás az tökéletesen kiszolgált mindenkit, komcsikat is fideszt is, abban igaza van a posztnak, hogy egy igazi archeotípus ő.

maxvall bircaman a teknőcbaszó 2018.04.18. 19:02:19

@FILTOL: baszkikám, ez a faszi minden segget kinyalt hosszú pályafutása során, kihasználta mindegyik kormányt, és azok is őt. Nem kell tolni ezt sehova. Illetve a dutyiban mondjuk jó helyen lesz.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.18. 19:10:48

Fenyő át akarta állítani médiáit a Fidesz támogatására, mert elege lett a libsikből, ezért kellett meghalnia..Ha sikerül már lehet, hogy '98-ban is meglett volna a kétharmad..

Tisztességes Természettudomány 2018.04.18. 19:12:08

Gyárfást egy igazi gerinctelen embernek ismertem meg az elmúlt években. Ha gyilkossággal (saját kézzel öl) gyanúsítanák, az nem várt fordulat lenne a személyiségével kapcsolatban. Így, hogy felbujtóként gyanúsítják, semmi meglepetés nem ért. Mással megöletni valakit, az ugyanolyan gerinctelen dolog mint az egész Gyárfás-életmű.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2018.04.18. 19:12:30

@okostojas007: Hat nem tudom es pont leszarom.en biztos nem vedtem soha.egy szar köcsög.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.18. 19:21:33

@Tisztességes Természettudomány: 2010 előtt még szeretted, hisz mindennapi betevőtöket, a reggeli Napkeltét készítette a számotokra, Verebessel, Lakat T-vel, Ferenczy Krisztinával, Mélykúti Ilonával meg a többi függetlenobjektívvel..

VáracliJános 2018.04.18. 19:26:04

@Tisztességes Természettudomány: Kár, hogy ebből az egészből nekem nem úgy tűnik hogy öletett. Olvasd el rendesen, ha értesz magyarul, rájössz, hogy ez semmi. "Dögöljön meg!" Ezt naponta többször mondom, mégsem ölettem meg még senkit. Sőt az isten bassza meg, rohadjon meg(érdekes lenne megnézni,ahogy orbánc elrothad egy ganéjdombon, he-he)Szóval azt azért bizonyítani is kéne, hogy parancsot adott a gyilkosságra. Mert az hogy valaki azt mondja, "kinyírom" én meg helyeslem és azt mondom "én is kinyírnám", az nem bűncselekmény, mert csak feltételes mód, nem pedig konkrét gyilkossági parancs. Tudni kéne magyarul fideszes faszkalapok. De szerintem a fideszes nem magyar, mivel még a nyelvet sem beszéli rendesen.

Tisztességes Természettudomány 2018.04.18. 19:33:16

@VáracliJános: Majd meghallgatjuk, milyen bizonyíték van a rendőrök kezében. Különben szörnyű dolog fog történni valamelyik országban, néhány napon belül!

ogli dzsí 2018.04.18. 19:33:21

NER 2010től van, a blogász meg úgy csinál mintha előtte Gyárfás nem az elitben mozgott volna....

Épphogy a NER idejék kapták el korábban hiába nyomoztak ügye...

Tisztességes Természettudomány 2018.04.18. 19:34:37

@EU zászlót mindenhova!: Sosem keltem olyan korán, hogy söpredék műsort nézzek. 2010 előtt is az internetről tájékozódtam, és kifejezetten undorodtam a függetlenobjektívektől.

vakapad 2018.04.18. 19:37:47

Különösen az "önálló teljesítmény nélküli" kitétel teccett.

Azért a gazdasági eredményeit és a magyar úszósport-vezetői teljesítményét tekintve kissé elkapkodottnak tűnik.

VáracliJános 2018.04.18. 19:49:07

@Tisztességes Természettudomány: Az meg hogy valaki mond valamit, az nem bizonyíték. Engem két rendőr akart bemondás alapján megbüntetni, mert ők ketten úgy "látták" hogy piroson mentem át egy vasúti átjáróban. Én és két utasom pedig úgy láttuk hogy fehéren, pont akkor váltott, amikor a lámpa alatt voltam, megállni nem tudtam, így átmentem, mert a síneken azért mégsem akartam várakozni. Fel is jelentettek a faszkalapok, én meg vállaltam az ügyet, mivel tudtam, hogy a három több, mint a kettő. Feljelentettek, én meg ugyanazt elmondtam a kapitányságon is, hogy fehéren mentem át egy olyan vasúti átjáróban, ahol van vagy 4 sín, és vagy 10 méter széles, és ezt hárman is láttuk. A rendőrök semmivel nem tudták bizonyítani az ellenkezőjét, így buktak. Az hogy mond valaki valamit, az semmi. nem bizonyíték. Bármikor megcáfolom, még több tanúval.

Kunhallmi Agnes. 2018.04.18. 19:51:37

"Ezek már régóta tudták, hogy Gyárfás érintett lehetett a Fenyő gyilkosságban."

Egyszeruen pofatlansag hogy most a Gyárfás-t basztatjak fenyo gyilkosaggal.
Ebben az orszagban rengeteg fenyo gyilkos van. Karacsonykor millio szamra meszaroljak le a fenyoket, megis azokat nem tartoztatjak le.
Legfeljebb, csak az arabok artatlanok fenyo gyilkosagban, mert ok nem unnepelik a karacsonyt.

VáracliJános 2018.04.18. 19:55:38

@Tisztességes Természettudomány: Egy hangfelvétel van a kezükben, amin gyárfás azt mondja, hogy "dögöljön meg!" De nem is ő kezdi, hanem valaki azt mondja hogy "kinyírom!" erre válaszolja a Gyárfás a fentieket. Tény hogy nem valami intelektüell társalgás, de hogy ez alapján ölték meg Fenyőt, az igen erőltetett.

VáracliJános 2018.04.18. 19:58:45

Legközelebb, ha valami fideszes ősember vagy jobbágy felveszi kazettás magnóval, hogy azt mondom, orbánc rohadjon meg, másnap elrothad egy ganéjdombon, már csuknak is be, mert megszerveztem az elrohasztását?

VáracliJános 2018.04.18. 20:06:08

@Tisztességes Természettudomány: Konkrétan ezt mondja: "Tomikám, ezzel nekem is nagy szívességet tennél [...] különben is, megérdemli, hogy megdögöljön.” Így feltételes módban: "tennél... ha" nem felszólító módban, nem is kijelentő módban, hanem feltételesben. Vagyis semmi konkrét nincs a hangfelvételen. Az ilyen lenne: "Öld meg a fenyőt! Kapsz 5 milliót!"

VáracliJános 2018.04.18. 20:10:47

@VáracliJános: a "tennél" helyett jobb lenne, ha mondjuk az lenne a felvételen: "Tegyél meg nekem egy szívességet Tomikám! Nyírd ki ezt a fenyőt, mert útban van. Kérj, amit akarsz!"

2018.04.18. 20:10:58

Gumicsont az egész. Azért lett bedobva, mert a költségvetés elszállt az úszító, hazug orbánista kampány miatt, amit az adófizetők zsebéből loptak ki. A feltételezett felbújtó egy szerencsétlen hülye, mert az olajszőkítést a fideszes maffia csinálta (csakúgy, mint a többi bűncselekményt).

ogli dzsí 2018.04.18. 20:18:35

@a ribancok is kidobják a csikket: ez jó hír hogy elszállt a ktgvetés, nem?

Akkor Orbán megbukott...jövő kedden.

VáracliJános 2018.04.18. 20:36:34

@ogli dzsí: Hát, nem tennék még 10 fillért sem az orbán rendszerre. Halálra van ítélve. Már a magyarországi vállalatok is aggódnak, egyszerűen nem bíznak orr bánban. Nem is csodálom. Amit itt művelt 2010-től kezdve. Senki nincs biztonságban.

ogli dzsí 2018.04.18. 20:39:35

@VáracliJános: A 2/3 hírére megugrott a BUX rendesen.

2018.04.18. 20:58:07

@ogli dzsí: A jó hír neked az, hogy leszophatsz, mint bármelyik fideszes troll. Nem ingyen van, ne bízd el magad, Orbán-csicska. A blogger csatlakozhat hozzád, ha már nem baszott ki innen...

lobaszopiatej 2018.04.18. 21:03:44

Orbán vonzza maga köré az erőskezű autokratákat.
Nem ám a teszetosza, túl sokat gondolkodó lipsiket!

Rettegek mert ballib vagyok 2018.04.18. 22:00:52

@a ribancok is kidobják a csikket:

Szerencsétlen gyurcsány csicska..

Most szptad be tövig a faszt és kéred az újabb adagot. A b1 blog neked Görögországot javasolja.
Állítólag ott pénzért lehet görög plebejusokat szopni, igaz szírekkel kell osztozni, de az neked életcél amúgy is.

Reszelő Aladár 2018.04.18. 22:05:35

Ha még tetszünk emlékezni, akkor hamar repült a VB szervezőbizottságból is. Abban viszont van igazság, hogy a VB megszerzése volt az ára a meghosszabbított szabadságnak, mert Gyárfás alighanem már 2006 ha nem régebb óta ott volt a Fidesz "halállistáján".
Ha a hatóság sejtette, de bizonyítani nem tudta, akkor kapott 20 év fegyház helyett 20 év szabadságot, láthatta felnőni a gyerekeit, talán nagypapa is lett és tán a család a pénz is megtarthatja.
Kap néhány évet, beköp majd néhány másik arcot, lehet hogy olcsón megússza.

Nbl 2018.04.18. 22:07:30

Sosem bírtam Gyárfást... Egy gusztustalan, cinikus féregnek tartottam akkor is amikor a szocikkal nyomta, meg azóta is. Speciel ha a Fidesz tényleg csak taktikai okokból nem bántotta eddig, akkor sem szólhat egy szót sem, örüljön, h eddig élvezhette a szabadságot.
Másrészt viszont mindez semmit sem számít: ha bűnös, rohadjon meg a börtönben, ha nem, engedjék szabadon, ennyi.

Muad\\\'Dib 2018.04.18. 22:08:12

Értem én a cikket, de:
1) tudtommal szlovák infók alapján borult most a bili. Ott tudtommal még nem a Viktor a király.
2) ez a sztori egyáltalán nem új és nem is fityesz specifikus. Ugyebár régóta pletykálnak ezt-azt, meg régóta hangoztatják egyesek, hogy a nép Horn Gyuszija személyesen is figyelmeztette Fenyőt, hogy szálljon le Gyárfásról ha jót akar magának...

VáradiJános 2018.04.18. 22:25:10

@VáracliJános: védjed a kaftánost, tartsatok össze, kurt úrfi!

jajdehülyevagyok 2018.04.18. 22:30:45

@okostojas00: ugyan ki védte? Kuncze védte anno, amikor az ellene összeállított anyagot kiherélve adta át az ügyészségnek.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.04.18. 23:30:40

Nem tudom sáros-e a Gyárfás. Mindenesetre a vizes VB-t kilobbizta az országnak. Hogy mi lett belőle, az egy másik kérdés. De nem tökmindegy milyen címen lopják el?

arabok balrol 2018.04.18. 23:44:48

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "Mindenesetre a vizes VB-t kilobbizta az országnak. Hogy mi lett belőle, az egy másik kérdés."

2/3

dr. mesterséges színezék 2018.04.19. 00:25:52

@s: "simicskával nem pont ugyanezt csinálták?"

Semjén vagy nagyon bátor ember, vagy nagyon bízik az ima erejében, vagy tényleg annyira ostoba, mint amilyennek kinéz.

dr. mesterséges színezék 2018.04.19. 00:30:54

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Mivel csak új a szórakozás kedvéért még a fijjuk sem szoktak sortüzet nyitni, csak ha einstandolni lehet politikai térfelet, választói százalékokat, üzletet, piacot, vagyont, még több vagyont - felmerül a kérdés, hogy mi kell Tóniéknak annyira, hogy egy ilyen bevált takonygerincet elveszítsenek ill. veszni hagyjanak.
Persze lehet, hogy Tóniék ártatlanok, csak Pintér készül a nyugdíjas évekre.

Megdobbent 2018.04.19. 01:26:46

Mondjuk pont a fideszrol ezt 1998-tol tudja minden epeszu ember, elso regnalasukkor rogton kicsinaltak valamelyik ujsagot, aztan amikor az ujsagirok panaszkodtak, hogy pedig hogy toltak a fidesz szekeret meg hogy nyaltak orban segget, az volt a valasz, hogy "a hála nem politikai fogalom" -- oszt jonapot :)

Arthur Bloch 2018.04.19. 01:35:04

@Rettegek mert ballib vagyok: Agyhalottnak tetszik lenni !!! A little learning is a dang's rous thing...

Fröccs Öntő 2018.04.19. 03:00:16

A fideszesek annyira gyökerek, hogy még vezért is mi, ballibek adunk nekik. Orbán KISZ titkár, liberális internacionálé. Imádjátok!

Fröccs Öntő 2018.04.19. 03:01:30

A fideszesek annyira gyökerek, hogy még vezért is mi, ballibek adunk nekik. Orbán KISZ titkár, liberális internacionálé. Imádjátok!

Rwindx 2018.04.19. 06:52:58

Te kinek a hülyéje vagy? Az elmúlt 28 évet a Holdon töltötted? Mert akkor inkább maradtál volna ott... fideszes gyárfás... az anyád picsáját :D :D, ezt bazdmeg ti szartátok ide nekünk. Ennek a rohadéknak sok-sok tiz éve börtönben kellene rohadnia, a fenyő ügyön túl is.

VáradiJános 2018.04.19. 06:55:00

@Fröccs Öntő: akkor ezek szerint nyertetek, de akkor minek tüntizik a patkánysereglet?

VáradiJános 2018.04.19. 06:56:35

@Rwindx: majd most szépen begyűjtjük őket. Remélem feri lesz a következő. @1ghost és @taga20: szép lett a tomi cellája?

gigabursch 2018.04.19. 07:44:14

Lehet, hogy Gyárfás a Fenyő-gyilkosságban hasznos hülye volt, de legyünk őszinték: az akkori médiavilágból kár, hogy csak ő került szanálásra.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.04.19. 08:15:06

@VáradiJános:

Itt is csak a ballibek mosdatják Gyárfást. Szarházi MSZP-s csinovnyik Gyárfás és Fenyő is.
Népszavában hazudgáltak már akkor is. Később a Napkeltében lökette a ballib hazugságokat.
Mocskos ballib féreg, aki megölt egy másik tetű ballib férget, akit Fenyőnek hívtak.

Bennfentes ballib maffiatagok, mint Hagyó, Gyurcsány és Medgyessy.

citrix 2018.04.19. 08:16:11

A horrorfilmbe illő kabalafigura Gyárfás mellett nagyon rossz ómen volt. Valahogy ráhozta a bajt :-(

Por Nóra 2018.04.19. 08:24:44

@Rettegek mert ballib vagyok: "Csak a ballib agyhalottaknak megvan az a rossz szokása, hogy a kényelmetlen alakokat, az ellenfélre tolják."

A fenti eszmefuttatás alapján tényszerűen kijelenthető, hogy Simicska a Fidesz embere, ugye? Őt hová is próbálták tolni? Ennyit a rossz szokásokról.

Netuddki. 2018.04.19. 08:57:22

Baromság. Ha valóban a gyárfás volt a felbujtó, és be is bizonyosodik, akkor sok mindent nem nagyon tudnak csinálni. Más kérdés, hogy ezt miért választások utánra időzítették?

Az megint más kérdés, hogy a narancskomcsik akik nemrég még a Katinkát köpködték és a gyárfást védték, most megtagadják miután büdös lett. De hát, ezt is megszokhattuk "ezektől".

Cycmen 2018.04.19. 09:22:16

Annyira fárasztó egy idő után azt figyelni, hogyan keveritek bele vért izzadva a Fideszt minden szarba! És ez a sok fogyatékos ballib troll sem semmi akik ezen örömködnek!

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.19. 09:29:07

@Cycmen: Sztem inkább mulatságos: erőlködnek, erőlködnek, de valahogy mindig kétharmad lesz a vége..:)))

Orbán Viktor 2018.04.19. 09:32:50

Tisztelt Polgártársak, Tolvajok, Libsik, Bibsik, Manysik, Hantik, Kurafik, Családanyák, Dugovics Tituszok, Atyám, Kim Dzsongun, Portik, Gyárfás, megboldogult Fenyő!

Anikó! Nem tudok beugrani a zöldségeshez narancsért délután! Bocs!

Ugye senki nem gondolja, hogy a Tisztelt Házba bárki bekerülhet anélkül, hogy ne lopna. Ott mi mind úgy vagyunk ott, hogy előtte evolúciós kiválasztás útján bizonyítottunk. A legnagyobb tolvajok kemény munkával feltörtek mint Pesten a kőolaj. Minden tolvajok között van egy rendkívül sikeres csoport, akiket 4 évente megválasztanak vagy újraválasztanak. Ezzel lesz a lopás legitim. Mert szeretitek ha legitim a lopás. Sőt minden csoportban van a legügyesebb tolvaj, a tolvajok fejedelme, ez ugye vagyok én jelenleg. Én végzem a pénzek becsatornázást elsősorban a közelembe vagy hozzám. Ezt nevezzük gazdaságpolitikának illetve törvénykezésnek.

Jut szembe strómankáim, Apának ideje lenne kicsit csurgatni! Tavaly megindult a 3500 milliárd forintnyi orosz hitel lehívása. Nagyon gyorsan jelenjenek a vagyontárgyak a közelembe. Először én eszek a vályúból utána jöttök ti.

Kétharmadia népe! Kedves kicsi szavazóim! Ti, akiket úgy lehet meglopni, hogy bólógattok hozzá. Apuci nemsokára hozza a 9%-os SZJA-t ne aggódjatok. Az árak Dubai magasságokba emelkednek de az infláció 0% közelben lesz. Gondos politikával az inflációs kosár megfelelő elemeit lent tartjuk szóval megoldjuk, hogy a számok nekünk tetszőek legyenek.

Nagyon tetszik, hogy veszitek a hiteleket mint a cukrot. Fincsi lesz. 2020 után egy finom kis válság készül de sajnos abból a szarból már nem foglak tudni kihúzni titeket. Szóval csak okosan.

Ezért ne felejtsétek Mózes 7. parancsolatát: LOPJ! Amit lehet, amikor csak lehet, ahogyan csak lehet.
Amíg itt fröcsögünk addig már nagyon sokat lehetne lopni. Keressétek a lehetőséget!

Hajrá Magyarország! A mi országunk, csak mi lophatjuk el!

LoveKills 2018.04.19. 09:42:11

"hogy aztán azt higgye, hogy megúszhassa a múltbéli dolgait. "

Meg kellene tanulni helyesen magyarul írni. Mert ez így magyartalan, de nagyon.

VáradiJános 2018.04.19. 10:28:54

@Orbán Viktor: csak azért, mert a buta nejed kényszeredetten röhög a vicceiden, mèg ne hidd el, hogy humoros vagy!

BéLóg 2018.04.19. 10:30:26

A Gyárfás érintetsége ezer éve téma, BIZONYÍTÉK nem volt.
Most minden bizonnyal valami megváltozott.

s 2018.04.19. 10:56:00

@dr. mesterséges színezék: Az utolsó kettő lesz a megfejtés.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2018.04.19. 10:59:26

Van olyan teória, amely ez már az Orbán beígért leszámolásának az előfutára. Elkezdik egy olyan emberrel, aki nem túl népszerű, és valószínűleg sok mindenben sáros, ráadásul mostanában a múltja ellenére inkább a NER-hez dörgölődzik, ezzel is emelve a hitelességét a kormánynak a témában, aztán jöhetnek az igazi célpontok.

I-Work 2018.04.19. 11:13:57

@Ekrü: Bizonyíték akad bőven, amiatt ne izgulj, da majd akkor kerülnek elő, ha orbánt és a többi szélhámos sz*rházit viszik.

I-Work 2018.04.19. 11:14:47

@Fedor: vitya sincsen kevlárból.

I-Work 2018.04.19. 11:16:38

@BéLóg: az nem érinthetetlenség, hogy nem áll rendelkezésre zárt, összefüggő bizonyíték lánc...

I-Work 2018.04.19. 11:21:33

@gigabursch: a mostaniból 90% selejt..

I-Work 2018.04.19. 11:22:39

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Ahhoz a lobbihoz Gyárfásnak nem sok köze van, a vezír sok pénzt fizetett a FINA-nak.

I-Work 2018.04.19. 11:25:26

@youkamp: Gyárfás azt +baXhatja... Semmi olyat nem tud mondani, 70 éves, nem fog kijönni.

Quentaur (törölt) 2018.04.19. 12:01:09

Hogy ezt is az Orbán csinálta! Nahát!

Hogy ráér ez a Viktor!

Szegény Gyárfás meg szenved, pedig, ő csak megölette a Fenyőt (valószínűleg).

Nem is értem, hogy miért nem Orbánt fogta el a TEK...

Orbán nagyon gonosz! Bizony! Szegény Gyárfás, meg csak egy áldozat, mint ahogyan Fenyő is az volt, a Gyárfás áldozata, Gyárfás meg az Orbáné...

Ércsük, kedves propaganda hazudozó, fogadatlan prókátor!

Homo fideszbirkusz 2018.04.19. 12:10:51

@Cycmen: "Annyira fárasztó egy idő után azt figyelni, hogyan keveritek bele a Fideszt minden szarba!"

Már az új ciklus második hetében fáradsz Homo fideszbirkusz? Leszel te még fáradtabb is, ugyanis a fidesz maffia lopásából kevesebb nem lesz, viszont egyre több lopásuk fog lelepleződni. Szar állás a bértrollnokság, de hát máshoz semmihez nem értesz, úgyhogy szokjál hozzá a gondolathoz, hogy minden nap hülyét fognak belőled csinálni. Napi 50-szer.

Cycmen 2018.04.19. 12:17:26

@Quentaur:" Szegény Gyárfás meg szenved, pedig, ő csak megölette a Fenyőt (valószínűleg)."

Egyedül vagyok azzal a véleményemmel, hogy ezt inkább díjazni kéne mint büntetni? Amit a Fenyőről olvastam, az alapján kurva jó hogy most nem kavar itt!

Homo fideszbirkusz 2018.04.19. 12:19:44

@Quentaur:

Orbán élevezi, ahogy a világon semmire se jutó munkás parasztokat kiemeli a koszból és kádert meg (stróman) vezért csinál belőlük (Kubatov, Balog esztergályos, Mészáros és Mészáros 20-szor). Azt is élvezi, amikor a komcsi ellenséget betöri és azok a lábánál hevernek és felesküsznek rá.

Ennél jobban már csak azt élvezi Orbán diktátor, amikor ezekkel a kiemelt prolikkal, komcsikkal leszámol. Mert annál nagyobb élvezet nincs, mint valakit visszavágni oda ahonnan jött, miközben az illető elhitte magáról, hogy ő fontos és elismert szolgája lett a hibbant Orbán Nérónak.

Nem Gyárfás lesz az utolsó, akit Orbán diktátor ki fog lövetni a pozíciójából. És nem csak a behódolt komcsik meg 3/3-asok lesznek, akiket ki fog lövetni. Jönnek majd sorra a saját birka táborbeliek is, az lesz ám az igazi élvezet elnézni, ahogy a cseléd népség menekül a gazdi elől amerre lát! A végén még Gyurcsánynal fognak menedékjogot kérni.

Cycmen 2018.04.19. 12:22:31

@Homo fideszbirkusz: "minden nap hülyét fognak belőled csinálni. Napi 50-szer."

Ettől nem tarok! Pár szintet ugranotok kéne kiskomám!

Homo fideszbirkusz 2018.04.19. 12:27:13

@Cycmen:

Te egy orbán szavazó vagy, tehát hitelesített funkcionális analfabéta.

Aki elvégezte a nyolc osztályt, már annak rendkívül könnyü dolga lesz veled. De majd hozzászoksz, hogy napi 50-szer csinálsz magadból önkéntes hasznos hülye fidióta lúzert.

Cycmen 2018.04.19. 12:33:10

@Homo fideszbirkusz:"Orbán élevezi, ahogy a világon semmire se jutó munkás parasztokat kiemeli a koszból "

Kicsi barátom a szerinted semmire sem jutó munkás paraszt nem fog éhen dögleni! Mészáros fogja a szerszámait és újra gázt szerel maximum, ellentétben veletek örök elégedetlen lusta buta prolikkal, akik itt semmire sem jutnak ezért kimennek Angliába mosogatónak!

Cycmen 2018.04.19. 12:36:09

@Homo fideszbirkusz: "Aki elvégezte a nyolc osztályt, már annak rendkívül könnyü dolga lesz veled. "

Annak igen, de te nem tartozol közéjük ahogy látom!

VáradiJános 2018.04.19. 12:48:54

@I-Work: nincs kevlàrból, de legalàbb nem szarbòl van mint a csalàdod

dr. mesterséges színezék 2018.04.19. 13:20:21

@BéLóg: "A Gyárfás érintetsége ezer éve téma, BIZONYÍTÉK nem volt.
Most minden bizonnyal valami megváltozott."

Sikerült a vébéből nem a megbeszéltek szerint lopnia? Pintér engedélye nélkül készült csehót nyitni? Akkor vége, ha külföldi kézben bizonyítékok vannak.

Ha nem pajkoskodott, akkor adategyeztetésre hívták be, hogy ne minden melót Petyának kelljen elvégeznie és Tünci se legyen a párhetes ítélete után túlexponálva.
Várhegyi Attila óta tudjuk, hogy akire a Miniszterelnök Úr kegyelme rászáll, attól a baj elszáll.

(Egyébként bennem, csak bennem van a hiba, hogy a NER-ben egy olyan, egyértelműen pozitív eseményt, mint egy gyilkosság egyébként is kétes emberi értékű érintettje körül zajlik a jég: nem tudok nem hátsó szándék nélkül értelmezni.)

j.a.r.v.i.s 2018.04.19. 13:31:44

:DDDDDDDDDD
A fideszé... Az...
Ugyanaz férges maffiózó kör, mint a Portik meg a Vizo, meg a Pintér meg a többi ilyen éjszakai kiskirály. Mind, mind szoci érdekeltségű, látszik is a párt anyagi állapotán, de látom az se tűnik fel, hogy mihelyst a fidesz hatalomra került, Portiknak el kellett menekülni az országból, egészen addig míg vissza nem tapsolták a vörös barátaitokat. Szóval, ha van pozitív hozadéka a fidesz 2/3adnak az az, hogy ezeket a geciket egytől egyig bezárták és ezzel a pénzügyi bástyáit is kiverték a baloldalnak, aztán most meg nem értitek, hogy mi a baja az átlag magyarral a friss, új erőnek tituált baloldalatokkal és ilyen ostoba víziókba kell hajkurászniuk titeket, hithű szavazókat, hogy csak csalással tudták megnyerni a választást. Hát kurvára nem. Azért nincs mindenkinek választói aranyhal memóriája. Szóval készüljetek fel, hogy amíg meg nem szüntetiket a férges vörös pártotokat stabil 16%-nál balolda itthon többet nem fog kapni, még úgy se, ha hangosan sikítoztok helyettük, amikor ők már az éhhalál szélén vannak. Puszi egy LMP-stől.

j.a.r.v.i.s 2018.04.19. 13:33:10

@j.a.r.v.i.s: De igen megemlítettem Pintért is, azt viszont sajnálom, hogy ő soha nem fog rács mögé kerülni és talán már most is ő a legnagyobb kápó király Magyarországon. Ja és kedves Jobbikosok, a fent említettek miatt, (bár tudom Vona úr sértettségében elveszítette a fejét) azért jól gondoljátok meg, kikkel mentek kéz a kézben tüntetni a Kossuth térre.

boxorka (törölt) 2018.04.19. 13:37:28

@VáracliJános: Kedves Váracli Úr! Ön se nem liberális, se nem demokrata az eddigi gyűlölködő, intoleráns hozzászólásai alapján. Az ilyen stílusra mondják rá Önök, hogy náci meg troll. Tehát Ön 1 troll. Most Ön a Soros. Pucoljon!

dr. mesterséges színezék 2018.04.19. 14:00:51

@j.a.r.v.i.s: Pintér annyira szoci, hogy ő adta el a Tocsik-sztorit a Fidesznek, hogy legyen mivel kitűnnie '94. után az MSZP-SZDSZ koala ellen, amikor Viktor meglátta a fényt: hogy neki a szadesz mellett liberálisként sose lesz saját vármegyéje. Deutsch futtatta meg a sztorit és ha cipőkanállal is, Torgyánostul is, meglett a háromhetentézés és évtizedes titkosítások kormánya. A több, mint mondani szokás, történelem. Elég ocsmány, ami azt illeti.

j.a.r.v.i.s 2018.04.19. 14:04:57

@dr. mesterséges színezék: Pintér semennyire sem szoci, írtam is utána, mert éreztem a kétértelműséget, a többit viszont fenntartom.

wolves84lb 2018.04.19. 14:41:10

@Rettegek mert ballib vagyok:
"Népszavában hazudgáltak már akkor is."

Csak a Népszava volt gáz, vagy a Népszabadság is, ahol abban az időben a te bayer kampósorrú zsoltikád irogatott? Vagy az nem számított, batyufasz? :)

Quentaur (törölt) 2018.04.19. 16:57:30

@Homo fideszbirkusz:

Díjazni a bérgyilkosságot?

Támogatni a gépfegyveres kivégzést fényes nappal forgalmas utcán?

A válaszom, biztos, hogy nem!

Quentaur (törölt) 2018.04.19. 17:00:43

@Homo fideszbirkusz:

Ércsük!

Gyárfás bérgyilkoltat, tehát Orbán egy köcsög diktátor. Világos.

Mi lenne ha mondjuk egy veszett feministával vagy transzival osztanád meg az okosságot, amit nekem akartál elhinteni?
süti beállítások módosítása